Bedste VPN for Saudi-Arabien 2023: Sikkerhed midt i skiftende sand

Du kan tænke på Saudi-Arabien som intet andet end et ørkenland, men der er mere ved det. Det er islams hjem og to af dets helligste steder, hvilket giver det navnet “Landet for de to hellige moskeer.” Der er meget at udforske med det at være den største suveræne stat i Mellemøsten, og hvis du ønsker at holde kontakten, mens du er der, skal du bruge en af ​​vores bedste VPN til Saudi-Arabien.

Brug af et virtuelt privat netværk er en god idé, da det ikke kun holder dig beskyttet mod onlinefare, men det vil også hjælpe dig med adgang til begrænset indhold. Internettet i Saudi-Arabien er klassificeret som ikke gratis på Freedom House, og selvom det ikke er så dårligt som nogle lande, finder du, at du ikke kan få adgang til bestemte websteder. 

Vores stykke om Mellemriget er et perfekt eksempel på, hvor begrænset internettet kan være, og hvis du planlægger at besøge, skal du henvende dig til vores bedste artikel om VPN-tjenester til Kina. 

Internetbegrænsninger i Saudi-Arabien

Websteder med indhold, der betragtes som skadeligt, anti-islamisk eller stødende, blokeres ofte. Myndighederne ser også på at censurere websteder, der spreder ekstremistiske ideologier, men det resulterer undertiden i, at licenserede nyhedswebsteder blokeres, fordi de offentliggjorde fotos af militante. Et andet websted blev blokeret, efter at det blev beskyldt for at være et mundstykke for det muslimske broderskab.

Indhold relateret til menneskerettigheder og politiske organisationer kan også målrettes, såvel som websteder, der hører til dissidenter og det shi religiøse mindretal. Webstedet, der tilhører landets eneste politiske parti, Det Islamiske Umma-parti, er blokeret, fordi politiske partier er ulovlige i Saudi-Arabien.

Desuden er alt, hvad der har med pornografi, narkotika eller spil at gøre, begrænset, svarende til det, der er påpeget i vores bedste VPN til UAE-stykke. Tjenesteudbydere er nødt til at blokere, uanset hvilke websteder Kommunikations- og informationsteknologikommissionen beder dem om, og hvis ikke dette kan resultere i en bøde på op til 5 millioner SAR ($ 1,33 millioner).

Mens sociale medier og kommunikationsapps er tilgængelige, er der indført begrænsninger for at gøre platforme langsommere eller ude af stand til at udføre visse opgaver. Dette blev gjort for at forsøge at forhindre ekstremistiske organisationer i at bruge dem. Det er dog ikke så slemt som det, der er anført i vores bedste VPN for Iran-stykke, hvor flere af disse apps er forbudt.

Som i de fleste lande, inklusive Tyskland, er piratkopiering ulovligt. I 2012 blev loven om urimelig konkurrence vedtaget for at bekæmpe den. Websteder, der distribuerer ophavsretligt beskyttet materiale er blokeret, så hvis du kan lide at torrent, hjælper en VPN.

Du skal også vide, at nogle VPN’er ‘websteder er blokeret i Saudi-Arabien. Du skal muligvis installere den, du vælger, inden du kommer dertil.

Indholdsansvar i Saudi-Arabien

Webstedsejere kan holdes ansvarlige for indhold, der er lagt ud på deres platforme, og som anses for upassende, så de ofte sletter brugergenereret materiale. CITC kan også sende anmodninger til sociale netværk om at fjerne indlæg, som det synes er upassende, såsom krænkelse af ophavsret, uanstændighed eller nøgenhed.

Kritik af den saudiske kongefamilie tolereres ikke, og brugere af sociale medier er omhyggelige med, hvad de poster, deler eller kan lide online. Straffeloven for forbrydelser af terrorisme og dens finansiering trådte i kraft i 2014, men dens definitioner er vage, herunder udtryk som “fornærme statens omdømme” og “skade den offentlige orden.” Det betyder, at en række tale kan kriminaliseres.

De fleste saudiarabiske love vedrørende tale begrænser den. Loven om forbrydelse af cyberkriminalitet fra 2007 begrænser for eksempel ytringsfriheden og producerer noget, der skader offentlig orden, offentlig moral eller religiøse værdier kan resultere i en straf på op til fem års fængsel eller en bøde på op til 3 millioner SAR ($ 800.000).

De, der udtrykker visse synspunkter, overvåges af regeringen, og mange har henvendt sig til mere private netværk, såsom Snapchat og Path. I januar 2023 modtog WhatsApp-grupper en truende meddelelse om, at de, der ansporer til den offentlige mening om det, kan udsættes for fængsel i et år og en bøde på 500.000 SAR ($ 133.000).

  Bedste VPN for UAE 2023: Ubegrænset internet fra Dubai

Ophavsretten bruges undertiden til at fjerne indhold, der anses for at være ærekrænkende. For eksempel blev et tv-program kaldet “Fitnah” censureret på grund af dets brug af optagelser fra den saudiske tv-kanal Rotana for at kritisere Prince Al-Waleed Bin Talal, kanalens ejer.

Religiøse figurer og konservative borgere er også blevet arresteret for kritik af regeringen. Den konservative predikant Asem al-Owyaed blev arresteret for kritik af General Entertainment Authority på Twitter. Vores bedste VPN-artikel til Singapore besøger et andet land med stærke love mod ærekrænkelse.

Overvågning i Saudi-Arabien

Websteder, blogs, sociale medier, chatrum, e-mails og tekstbeskeder overvåges, hvilket myndighederne siger er at beskytte den nationale sikkerhed og opretholde den sociale orden. Kultur- og informationsministeriet kræver, at blogs, forum, chatrum osv. Har en licens til at fungere. Det lægger pres på forfattere til selvregulering af deres indhold.

Den amerikanske sikkerhedsekspert Moxie Marlinspike sagde, at han blev kontaktet af telekommunikationsselskabet Mobily via en e-mail med titlen “Løsning til overvågning af krypterede data på telekom.” Efter en vis korrespondance fandt han ud af, at det var at organisere et overvågningsprogram for at aflytte mobildata på apps som Twitter, Viber, Line og WhatsApp.

I 2013 introducerede regeringen blokke til internetkommunikationsapps efter at være mistænksom over, at tjenesterne kunne bruges af aktivister og militante. I slutningen af ​​2023 ophævede det forbuddene, men sagde, at det ville overvåge og censurere apps. Den sagde, at de nye regler skulle beskytte brugeroplysninger og blokere indhold, der overtrådte rigets love.

I begyndelsen af ​​2016 krævede CITC, at nye SIM-kort-abonnenter skulle registrere deres fingeraftryk. Senere blev uregistrerede abonnementer suspenderet. Brugere fik 90 dage til at registrere sig, inden suspensionen ville blive gjort permanent.

Dets begrundelse var at beskytte abonnenter mod negative virkninger eller uregelmæssigheder, der kan forekomme. Dette ud over at kræve, at abonnenter registrerer navne og identitetsnumre, selv for forudbetalte mobiler. Der er desuden rapporter om, at regeringen investerede i spywarevirksomheden Hacking Team. Læs vores stykke om regeringsovervågning for mere information, der åbner øjnene.

Bedste VPN for Saudi-Arabien 2023

Hvad der gør en VPN bedst for Saudi-Arabien

Som du kan se i vores VPN-anmeldelser, går mange faktorer i at skabe en god VPN, men nogle er vigtigere end andre i Saudi-Arabien. Først vil du have en med stor sikkerhed. Det vil ikke kun holde dig skjult for overvågning og online politik, men også hjælpe med at beskytte dig mod online farer såsom hacking (det er også en god grund til at installere en antivirus).

Sammen med det skulle det have en indbygget kill-switch. Det vil frakoble dig fra internettet, hvis VPN mislykkes, og holde dine data sikre. Du vil også sikre dig, at det ikke holder oversigt over dine onlineaktiviteter ved at kontrollere for en stærk politik uden no-logs.

Et stort servernetværk, der dækker så mange lande som muligt, er godt til at omgå censur, og det vil også hjælpe dig med at få geoblocks på nogle websteder. Hvis du f.eks. Vil se Netflix U.S., skal du oprette forbindelse for at bruge en VPN til at få en amerikansk IP-adresse. Det samme gælder indholdet i Saudi-Arabien. Du skal oprette forbindelse til en server der for at se den.

Hastighed er en anden funktion at overveje. En hurtig VPN sikrer, at du ikke bare venter på, at ting skal indlæses. Du vil også have ubegrænset båndbredde, så du behøver ikke at bekymre dig om, hvor meget data du bruger. Begge funktioner er især nyttige, hvis du planlægger at streame eller torrente.

Andre ting, du skal overveje, er brugervenlighed, understøttede enheder, og hvor mange du kan oprette forbindelse på én gang. Plus, god kundeservice og en rimelig pris kan være påvirkere.

Vores anbefalinger er gode af forskellige grunde, så sørg for at vælge den, der passer bedst til dine aktiviteter.

1. Bedste VPN for Saudi-Arabien: ExpressVPN

ExpressVPN tager toppladsen til Saudi-Arabien. Det har stor sikkerhed, og du kan øge det fra 256-bit AES-standard til 4096-bit, hvis du vil. Det har også en kill switch, så du behøver ikke at bekymre dig om at blive udsat, hvis VPN mislykkes. Der er også en streng politik, der ikke indeholder logfiler, og sørg for, at dine aktiviteter forbliver private.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

ExpressVPN har over 3.000 servere, der prikker 94 lande, så du skal ikke have noget problem med at finde en server, der passer til dine behov – det er medmindre du vil have adgang til saudiarabisk indhold. Du kan ikke være, da det ikke har servere der. Hvis det er en afbryder for dig, skal du springe til vores tredje valg, da det er den eneste udbyder, der har nogle.

  ExpressVPN vs Astrill: To dyre pretenders ansigt ud i 2023

Hvis streaming er på din agenda, vil du være glad for at vide, at ExpressVPN opnåede førstepladsen i både vores bedste VPN til streaming og bedste VPN til Netflix-stykker. Det var også en af ​​de hurtigste VPN’er og indfører ikke båndbreddegrænser. Læs mere om, hvorfor vi kan lide det i vores ExpressVPN-gennemgang.

Andre grunde, som vi kan lide ExpressVPN

ExpressVPN er et af de bedre valg for brugervenlighed, især hvis du er ny på VPN’er. Når den først er installeret, gør det næsten alt for dig. Alt hvad du skal gøre er at vælge en server og sikre dig, at du er tilsluttet. Du kan bruge det på Windows, macOS, Android og iOS, og det giver mulighed for at tilslutte fem enheder på samme tid.

Det har god kundesupport og tilbyder live chat døgnet rundt, hvilket er den hurtigste mulighed. Du kan også kontakte det via e-mail, og det er bedst til flere tekniske forespørgsler. Personalet er hjælpsom og høflig med begge metoder.

ExpressVPN er en af ​​de dyreste VPN’er, men vi anbefaler det på grund af sin servicekvalitet. Desuden sparer du nogle penge, hvis du vælger en længere plan, og det har en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

2. NordVPN

Dernæst har vi NordVPN, som ofte vises i vores top fem artikler. Det har nogle af de bedste sikkerhed omkring, inklusive en mulighed for dobbelt-hop-kryptering for at tilføje endnu mere beskyttelse til VPN-tunnelen. Den har også en driftsafbryder og opbevarer ikke logfiler over dine online aktiviteter. Læs vores fulde NordVPN-anmeldelse for at se, hvorfor den er så god.

Det har over 5.000 servere, hvilket er mere end ExpressVPN, og de er spredt over 60 lande, hvilket giver dig masser af muligheder. Når det er sagt, er der ingen i Saudi-Arabien, så du vil ikke være i stand til at se indhold derfra.

Tidligere

Næste

Hastigheden er god, men kan blive langsom, når du opretter forbindelse til fjerne servere. Dens serverskiftstid er dog hurtig, og der er ingen båndbreddehætter, der forhindrer din streaming eller download. NordVPN vandt i vores bedste VPN for torrenting, så det er et godt valg, hvis det er det, du har efter.

Andre grunde, som vi kan lide NordVPN

Det er let at konfigurere, og klienterne er brugervenlige. Du kan bruge det på Windows, macOS, Android og iOS, og det giver mulighed for at tilslutte op til seks enheder på samme tid, hvilket hjalp det med at tjene en plads i vores bedste VPN-artikel til flere enhedsartikler.

Kundesupport er tilgængelig via live chat og e-mail. Live chat giver dig det hurtigste svar, men personalet er nyttigt uanset hvad. Du kan også bruge den praktiske vidensbase til at prøve at løse problemet selv.

Den månedlige plan er overkommelig, men hvis du tilmelder dig en længere periode, sparer du penge. Hvis du ikke har det godt med at forpligte dig, kan du bruge 30-dages refusion til at tjekke den først.

3. VyprVPN

Vores næste valg er VyprVPN. Det har god sikkerhed, der er gjort bedre med sin Chameleon-protokol. Der er en indbygget kill-switch for at sikre dig, at du forbliver beskyttet, hvis forbindelsen mislykkes, og der ikke oprettes nogen logfiler.

VyprVPN-server-valg

Med muligheden for at overvåge kommunikationsapps i Saudi-Arabien, kan du vælge VyprVPN på grund af dens krypterede meddelelsesapp kaldet Cyphr. Det er tilgængeligt på Android og iOS, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om nogen, der ryster på dine meddelelser. Du kan læse mere om det i vores VyprVPN-gennemgang

Dets serverdækning er dog ikke så god som vores andre valg. Det har servere i 64 lande, men der er i alt mindre end 1.000. Stadig, skal du have nok til at komme rundt om blokke, selv i Saudi-Arabien, da VyprVPN har servere i Riyadh.

Dets hastigheder er ikke dårlige, skønt de ikke er blandt de bedste funktioner, og der er ingen grænser for båndbredde at kæmpe med.

Andre grunde, som vi kan lide VyprVPN

Opsætningen er let, og du kan få forbindelse på få minutter. Desktop-klienter er tilgængelige til Windows og macOS sammen med mobile apps til Android og iOS. Grænsefladen er dateret, men er stadig let at bruge.

Du kan tilslutte op til tre enheder på én gang med basispakken, men premium-pakken giver mulighed for op til fem. Der er dog ingen grænser for, hvor mange enheder du kan have programmet installeret på.

  Sådan får du en chilensk IP-adresse i 2023: Swinging af Santiago

VyprVPN-Homepage

Der er et praktisk FAQ-afsnit, som du kan konsultere, som skal hjælpe med mest almindelige problemer, men hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du kontakte kundesupport via live chat eller e-mail. Når det er sagt, tilbyder ingen af ​​dem stor hjælp .

VyprVPN har overkommelige planer, men som med de andre sparer du penge ved at vælge en længere plan. Der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti, du kan bruge.

4. Privat internetadgang

Et andet godt valg er privat internetadgang. Selvom det ikke har bjælker og fløjter fra de andre udbydere, er det stadig et godt valg. Det har anstændig sikkerhed, men er som standard indstillet til den mindre ønskelige 128-bit kryptering. Du kan ændre det til AES 256-bit manuelt, men det vil bremse din forbindelse.

Du får en kill switch med tjenesten, og du behøver ikke at bekymre dig om dit privatliv, fordi det ikke holder en log over dine online aktiviteter.

Dens serverdækning er hit-and-miss. Det har mere end 3.000 servere, men dækker kun 33 lande. Det har ikke nogen servere i Saudi-Arabien, men du skal stadig være i stand til at omgå blokke på andet indhold. Hvis du vil se Netflix, skal du ikke have et problem, da de fleste af dets servere er i U.S.A..

PIA er hurtig, men det er hovedsageligt på grund af dens lettere kryptering. Når du øger krypteringen, aftager tjenesten. Det vil dog stadig være okay, og der er ingen båndbreddehætter.

Andre grunde, vi kan lide PIA

Installation er let med klienter til Windows, macOS, Android og iOS. De er enkle at bruge, og det er en leg at skifte servere.

Dets kundesupport kunne dog være bedre, da der ikke er nogen live chat. Du skal bruge online-formularen og vente på et svar via e-mail. Mens det kunne være hurtigere, var svaret grundigt. Læs vores PIA-anmeldelse for mere information.

Dets fulde service kommer til en anstændig månedlig pris, selvom priserne steg. Du kan dog stadig spare penge ved at vælge et længere abonnement. Det har også en syv dages pengene-tilbage-garanti, så du kan sikre dig, at du kan lide det i denne periode.

5. TorGuard

Vores sidste valg er TorGuard. Det har god sikkerhed, som du kan tilpasse til dine egne præferencer og mange protokoller at vælge imellem. Det er dejligt, hvis du kan lide at finpusse indstillinger, men sørg for at vide, hvad du laver.

Der er også en indbygget kill-switch til ekstra beskyttelse, og dit privatliv sikres med en solid no-logs-politik.

torguardclientarea

TorGuard har et anstændigt antal servere spredt over 55 lande, skønt der ikke er nogen i Saudi-Arabien. Stadig kan du bruge andre placeringer til at omgå restriktioner i landet.

Når det er sagt, skal du vide, at TorGuard ikke er god til at komme forbi geoblocks til streaming. Du kan dog vælge at få en dedikeret IP-adresse til det land, du har brug for. Det er garanteret at arbejde, men det koster ekstra.

Dets hastigheder er okay, men kan variere. Du behøver dog ikke bekymre dig om, hvor meget båndbredde du bruger, da der ikke er nogen grænser. Du kan læse mere om tjenesten i vores fulde TorGuard-gennemgang.

Andre grunde, som vi kan lide TorGuard

Du kan bruge TorGuard på Windows og macOS med brugervenlige klienter. Der er også apps til Android og iOS, men de kan være smertefulde at konfigurere. Det gør det muligt at tilslutte fem enheder ad gangen, og du kan købe op til 20 mere til $ 1 hver.

Hvis du løber ind i problemer, skal onlineguider og forum hjælpe dig med at løse mindre problemer. Hvis du har brug for mere hjælp, kan du bruge live chat, men det går bare til et grundlæggende supportfirma. Af den grund er flere tekniske problemer bedst rettet mod e-mail supportteamet. Det er tilgængeligt 24/7 og hjælpen er god.

TorGuard hjemmeside 2023

TorGuards månedlige pris er ikke dårlig, men omkostningerne falder markant, hvis du forpligter dig til et langvarigt abonnement. Der er en syv-dages pengene-tilbage-garanti tilgængelig, så du kan tjekke tjenesten først.

Afsluttende tanker

Nu ved du, hvorfor det er fornuftigt at bruge en VPN i Saudi-Arabien, og forhåbentlig har vi hjulpet dig med at beslutte, hvilken udbyder der passer til dine behov.

Vores VPN-bibliotek indeholder mange anstændige udbydere, men du vil have en med stor sikkerhed, med en kill switch og en streng no-logs politik. Plus, du vil have et godt netværk af servere til at omgå blokke, med nogle i Saudi-Arabien, hvis du vil have indhold derfra.

Vores vinder er ExpressVPN på grund af dens store sikkerhed og privatliv. Når det er sagt, er vores tredje valg, VyprVPN, det eneste, der har servere i Saudi-Arabien. Hvis du søger efter saudiarabisk indhold, skal du vælge det.

Hvis du har erfaring med at bruge en VPN i Saudi-Arabien, så fortæl os om det i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me