Bedste VPN for UAE 2023: Ubegrænset internet fra Dubai

De Forenede Arabiske Emirater er vokset hurtigt i løbet af de sidste 40 år og er kendt for Dubais glitrende lys. Millioner af turister besøger hvert år, og fordi der ikke er nogen indkomstskat, er det en favorit blandt digitale nomader. Næsten 80 procent af dens befolkning bruger internettet, og det vil du sandsynligvis også, under dit besøg, så du bør bruge en af ​​vores bedste VPN til UAE.

I modsætning til i andre lande er internetcensur ikke for hård i UAE (for et eksempel på hvor dårligt det kan være, skal du læse vores stykke på Great Firewall of China). Et virtuelt privat netværk hjælper dig dog med at omgå det let.

Dens filtreringspolitikker koncentrerer sig om kulturelt eller religiøst stødende indhold. Telekommunikationsmyndigheden instruerer internetudbydere om at blokere alt indhold, der er forbundet med terrorisme, pornografi, dating, LHBT og spil.

Websteder, der indeholder politisk diskussion, der truer den afgørende orden, og de, der promoverer ulovlige stoffer, kan blokeres. Indhold, der udgør en risiko for internetbrugere, såsom hacking-værktøjer, spyware og phishing-websteder, er også rynket over.

Pressefriheden er dårlig, og statsstyrede nyhedswebsteder nægter ofte at dække kontroversielle spørgsmål. Alle aspekter af medierne reguleres af Publications and Publishing Law fra 1980, som forbyder kritik af regeringen.

Journalister udøver selvcensur for at holde trit med regeringens regler og bureaukrati. Udenlandske journalister nægtes undertiden indrejse eller deporteres for at udtale sig om politiske anliggender.

Online lovgivning i UAE

Onlinefrihed er faldet på grund af flere nylige UAE-love, herunder cyberkriminalitet og vedtægter mod diskrimination. Cyberkrimiloven sigter mod straf mod dem, der er involveret i visse onlineaktiviteter, såsom at drive et terroristwebsted eller et, der sigter mod at tilskynde til had. Det blev ændret i august 2023 for at omfatte skærpede sanktioner for dem, der overtræder reglerne.

Lovgivningen om forskelsbehandling er på plads for at bekæmpe terrorisme ved at kontrollere had. Det er blevet ændret over tid og bruges ofte til at afskrække det frie udtryk ved at gå ud over hadudtalelse og fremme af vold.

Enkeltpersoner arresteres ofte og kan idømmes store bøder og fængselsstraffe for hvad der synes at være ufarlige aktiviteter og ikke-voldelige meninger. Drøftelser, der betragtes som fornærmende mod religiøse symboler eller krænker staten og dens herskere, er også strafbare. Lignende tilfælde kan findes i vores bedste artikel om VPN til Singapore.

Anti-diskrimineringsloven advarer om, at den kan dømme overtrædere til fængselsstraf på op til 10 år. Store bøder mellem 500.000 og 2 millioner dirham ($ 140.000 til $ 540.000), fængsel eller begge kan pålægges for at overtræde cyberkriminalitetsloven.

Myndighederne har gentagne gange advaret udenlandske statsborgere om, at de skal følge landets love. Online-aktivister er blevet fængslet, og både lokale og udlændinge er tilbageholdt for indlæg på sociale medier.

I 2023 blev en mand fundet skyldig i at have brugt sociale medier til at offentliggøre falske oplysninger om UAE og fremme had og skade UAE’s omdømme. Han blev dømt til 10 års fængsel og idømt en bøde på 1 million dirham ($ 270.000) for at være ærekrænkende for UAE. Vær bare opmærksom på det, du poster.

Online sikkerhed og privatliv i UAE

En anden grund til at bruge en VPN-tjeneste er risikoen for cyberattacks. Symantecs rapport fra 2023 viser, at cyberkriminalitetsaktiviteten er steget, hvor UAE rangerer ottende i verden sammenlignet med niende i 2023. Vores bedste VPN for Thailand viser et andet land med høje cyberkriminalitetsrater.

Plus, en Norton Security Insights Report sagde, at næsten 4 milliarder dirham ($ 1 milliard dollar) blev stjålet fra ofre i UAE af cyberkriminelle i løbet af 2023. Af den grund er det en god ide at installere en af ​​vores bedste antivirus-software.

Regeringen udøver også overvågning.

”Vi er begyndt at overvåge alle de sociale mediekanaler – alle websteder og profiler overvåges,” sagde en TRA-embedsmand i et interview med avisen 7 dage i Dubai.

Det er også rapporteret, at et dansk datterselskab af den britiske forsvarsentreprenør BAE Systems solgte UAE-embedsmænds overvågningsudstyr.

  ExpressVPN VS NordVPN: To titaner kaster i 2023

Sammen med det lancerede Abu Dhabi Falcon Eye i 2016, som er et israelsk-installeret civilt overvågningssystem. I henhold til Østen i Mellemøsten giver det myndighederne mulighed for at overvåge enhver person, hvilket gør det muligt at registrere og analysere arbejds-, sociale og adfærdsmønstre.

Tidligere i år viste det sig, at UAE overvågede andre regeringer, militante, journalister og menneskerettighedsforkæmpere. Project Raven er et team af tidligere amerikanske efterretningsagenter og er i stand til at gøre brug af cybervåbenKarma, som kan infiltrere iPhones. Nyheder om projektet kom først frem, efter at Raven begyndte at spionere over amerikanerne.

UAE er ikke den eneste regering, der engagerer indtrængende overvågning. Bare se på vores bedste VPN til USA og bedste VPN for UK-stykker for mere indsigt.

Bedste VPN’er til UAE 2023

Hvad der gør en VPN til det bedste for Dubai

Mange faktorer bør overvejes, når der træffes beslutning om den bedste VPN for Dubai og Abu Dhabi. I betragtning af, hvad myndighederne anser for fornærmende eller fornærmende, er det bedst at sørge for, at du ikke lægger noget, der kan ses på den måde. For alligevel skal du sørge for at vælge en sikker VPN-udbyder, der tilbyder god kryptering.

God sikkerhed vil sikre, at du er skjult, så hvis myndighederne prøver at spore din IP-adresse tilbage til dig, vil de kun se det netværk, du brugte til at få adgang. Det skjuler dig for enhver overvågning og online politiarbejde. At have en indbygget kill-switch er en anden god funktion. Det vil afbryde din forbindelse til internettet, hvis VPN mislykkes, hvilket altid beskytter dig.

Dit privatliv er adskilt fra sikkerhed og lige så vigtigt. Du skal sørge for, at udbyderen ikke opbevarer logfiler. Det betyder, at der ikke vil være nogen registrering af dine online aktiviteter, så virksomheden kan ikke levere det, selvom myndighederne beder om det.

For at komme rundt i censur skal du vælge en udbyder, der har mange servere placeret rundt om i verden. Brug af en server beliggende uden for landet giver dig adgang til alt, hvad der er blevet blokeret.

Det gælder også geoblocks. Opret forbindelse til en server i USA for eksempel, og du kan få adgang til U.S. Netflix, selvom den kun er tilgængelig der. Læs mere om, hvordan du ser U.S. Netflix-stykke. På den anden side, hvis du vil have adgang til indhold, som kun UAE-beboere kan se, skal du oprette forbindelse til en server der findes, så sørg for, at din udbyder tilbyder en.

Hastighed er en anden nøglefunktion, især hvis du planlægger at streame. Ingen kan lide at stirre på en indlæsningsskærm. Hvis du streamer eller downloader, skal du også sørge for, at der ikke er nogen båndbreddehætter. Uden dette når du en given grænse, og VPN-tjenesten vil stoppe med at fungere, så du bliver sårbar.

Andre ting, du skal overveje, er, hvilke enheder du bruger, hvis udbyderen har en klient til dem, og hvis det er brugervenligt. Kundeservice skal også være let at kontakte, hvis du har problemer og omkostninger kunne påvirke din beslutning.

Lad os se på vores valg af de bedste virtuelle private netværk til brug i UAE med alle disse faktorer, der overvejes.

1. Den bedste VPN for UAE: NordVPN

NordVPN er en favorit hos Cloudwards.net og placerer vores bedste VPN-stykke på grund af sin høje sikkerhedstjeneste og de mange funktioner, den har at tilbyde. Oven i at have nogle af de bedste sikkerhed omkring har den valgfri dobbelt-hop-kryptering, som giver mere beskyttelse af din forbindelse. Der er også en indbygget kill-switch til ro i sindet.

Tidligere

Næste

Privatliv er en høj prioritet for NordVPN. Det har en streng no-logs-politik, så du behøver ikke at bekymre dig om poster om din online aktivitet. Læs vores fulde NordVPN-anmeldelse for at se, hvorfor det er den bedste VPN for Dubai.

Det har mere end 5.000 servere spredt over 60 lande, hvilket betyder, at du ikke skal have problemer med at oprette forbindelse til en, der kan få adgang til det, du ønsker, inklusive Netflix. Der er desuden syv servere i UAE for indhold, der er begrænset til det.

Hastighederne er gode, men hvis du opretter forbindelse til en server, der er langt væk, kan det blive langsomt. Men det skifter servere hurtigt. Der er ingen båndbreddehætter, så du kan streame eller downloade så meget, som du vil.

  Bedste beskyttelse mod identitetstyveri i 2023

Andre grunde, som vi kan lide NordVPN

NordVPN er let at konfigurere, og klientens layout er brugervenligt. Du har ikke noget problem med at finde det, du har brug for, og at vælge den server, du ønsker, er en tur i parken. Det understøtter Windows og macOS med mobile apps, der er tilgængelige til Android og iOS. Det gjorde også nedskæringen i vores bedste VPN til flere enheder, da det tilbyder seks samtidige forbindelser.

Kundeservice er hjælpsom, og du kan kontakte dem via live chat eller e-mail. Vi anbefaler live chat for at få det hurtigste svar. Der er også en praktisk vidensbase, i tilfælde af at du først vil prøve at løse problemet selv.

NordVPN har også en overkommelig månedlig plan, men hvis du tilmelder dig en længerevarende plan, får du meget mere besparelser. Hvis du ikke har det godt med at forpligte dig, kan du bruge dens 30-dages refusion for at sikre dig, at du først er tilfreds med tjenesten.

2. Privat internetadgang

Mens privat internetadgang ikke har alle andre udbyders funktioner, er det stadig et godt valg for UAE. Det har god sikkerhed, men det er som standard indstillet til AES 128-bit-kryptering. Du kan manuelt indstille den til 256-bit AES, selvom du gør det vil bremse din forbindelse.

Som med NordVPN, er der en indbygget kill-switch, der holder dig sikker, hvis VPN holder op med at fungere, og logfiler ikke holdes.

PIA’s dækning er ikke så god som vores øverste valg, med servere, der kun har 32 lande. Når det er sagt, hvis et af dine hovedmål er at komme ind i U.S. Netflix, skulle du ikke have noget problem, fordi størstedelen af ​​dets servere er placeret der. Det har også 10 servere i UAE, hvis det er det, du har brug for.

En af PIAs bedste funktioner er dens hastighed, men det er fordi den har lettere kryptering. Hvis du øger krypteringen, aftager tjenesten, men det er stadig okay. Der er heller ingen båndbreddehætter, så strøm væk.

Andre grunde, vi kan lide PIA

Det er let at konfigurere med klienter tilgængelige til Windows og macOS og mobile apps til Android og iOS. De er enkle at bruge og oprette forbindelse hurtigt. Desuden er det hurtigt at skifte server.

PIA svækkes af sin kundesupport. Det tilbyder ikke nogen live chat. Vi testede e-mail-support til vores PIA-gennemgang, og selvom det var langsommere, var svaret, vi modtog, grundigt. Der er også en nyttig vidensbase tilgængelig.

PIA var engang en af ​​de billigste muligheder med stor værdi for dine penge. Priserne er imidlertid steget, og den årlige plan er fordoblet. Det er dog stadig en god service, og der er en syv-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve det, inden du forpligter dig.

3. ExpressVPN

ExpressVPN tilbyder en fantastisk service med god kryptering på AES 256-bit, som kan øges, hvis du vil. Der leveres også en kill switch, så du behøver ikke at bekymre dig om at blive udsat, hvis VPN mislykkes, og tjenesten ikke opbevarer logfiler.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Det har et enormt netværk af servere i 94 lande, så der er masser at omgå blokke, du støder på. Det har dog ikke nogen i UAE, så du bliver nødt til at kigge andre steder efter det.

ExpressVPN er stadig vores top fem på grund af dens fremragende all-round service. Plus, hvis streaming er på din dagsorden, foretrækker du muligvis udbyderen. Det toppede vores bedste VPN til streaming og bedste VPN til Netflix-stykker.

Hastigheder er heller ikke et problem, da det er en af ​​de hurtigste VPN’er, og der er ingen grænser for båndbredde. Dets serverskiftstid er dog langsom. Læs mere om denne fantastiske service i vores ExpressVPN-gennemgang.

Andre grunde, som vi kan lide ExpressVPN

ExpressVPN er et godt valg for mennesker, der ønsker noget, der bare fungerer. Det gør næsten alt for dig. Alt hvad du skal gøre er at vælge den server, du vil oprette forbindelse til, hvilket er let. Det kan installeres på Windows, macOS, Android og iOS. Det er den bedste VPN til iPhone, så du kan klassificere den som den bedste VPN til iPhone i UAE.

Kundesupport har ikke de hurtigste responstider, men den tilbyder live chat 24/7. Du kan kontakte dem via e-mail, hvis du foretrækker det, og personalet er hjælpsom og venlig. Der er også en praktisk vidensbase.

  De fem bedste bedste VPN-tjenester til iPhone 2023: Armor til Apple

ExpressVPN er ret dyrt sammenlignet med andre udbydere, men det er det værd for kvaliteten af ​​den service, du får. Som med de andre sparer du penge ved at abonnere over en længere periode. Udnyt 30-dages pengene-tilbage-garanti for at se, om du kan lide den.

4. VyprVPN

VyprVPNs sikkerhed er god, og dens Chameleon-protokol styrker den. Tjenesten har også en tilpassbar kill-switch for at sikre dig, at du er beskyttet, hvis forbindelsen mislykkes. Der findes ingen logfiler, så du behøver ikke at bekymre dig om dit privatliv. Læs mere i vores VyprVPN-gennemgang.

VyprVPN-server-valg

Selvom det ikke har så mange servere som vores andre valg, har det nok spredt over mere end 60 lande til at blive inkluderet. Plus det har servere i Dubai, hvilket betyder, at du kan få adgang til UAE-indhold, hvis du vil. Hastigheder er ikke blandt VyprVPNs bedste funktioner, da det kan være langsomt.

Stadig er det ikke dårligt, og du behøver ikke at bekymre dig om båndbreddehætter.

Andre grunde, som vi kan lide VyprVPN

Desktop-klienter er tilgængelige til Windows og macOS sammen med mobile apps til Android og iOS. Desktopversionen kan gøre med at blive opdateret, men opsætningen er let, og du kan få forbindelse inden for få minutter.

Der er et praktisk FAQ-afsnit online, så hvis du støder på problemer, kan du tage et kig på dem selv. Du kan også tale med kundesupport via live chat eller e-maile dem. Vi anbefaler sidstnævnte, hvis dit problem er af mere teknisk karakter, fordi du får et mere grundigt svar.

VyprVPN-Homepage

VyprVPN er overkommelig til den månedlige sats, men du får bedre værdi med en længere plan. Det har en 30-dages refusionsperiode, hvilket skulle være tilstrækkelig tid til at beslutte, om du kan lide det.

5. TorGuard

Selvom det er en god mulighed, er der et par grunde til, at TorGuard kommer sidst. Det giver god sikkerhed, og du foretrækker det muligvis, hvis du kan tænke dig. Det kan tilpasses med forskellige protokoller, som du kan vælge imellem. Derudover har den en driftsafbryder og holder ikke logfiler over din online aktivitet.

torguardclientarea

TorGuard tilbyder en god mængde servere i 55 lande, herunder nogle i Dubai, så du kan få adgang til indhold derfra. Men det svækker sig ved ikke at være god til at komme rundt på nogle geoblokke. Hvis streaming er din vigtigste aktivitet, skal du huske det.

Det giver dig muligheden for at få en dedikeret IP-adresse til det sted, du ønsker, men mod et ekstra gebyr. Men det er praktisk garanteret at arbejde. Hastighederne kan variere, men de er okay, og der er ingen båndbreddebegrænsninger at bekymre sig om.

Du kan læse mere i vores TorGuard-anmeldelse.

Andre grunde, som vi kan lide TorGuard

Desktop-klienter til Windows og macOS er tilgængelige og lette at bruge. Der er også apps til Android og iOS, men de kan være smertefulde at konfigurere. Det er enkelt at vælge den server, du vil oprette forbindelse til.

Support er til rådighed med online guider og et forum, der hjælper dig med at løse problemer på egen hånd. Live chat er tilgængelig, men den tilbydes via et firma kaldet LiveChat. Viden er begrænset, så hvis dit problem er kompliceret, ville du have det bedre med at bruge e-mail-systemet.

TorGuard hjemmeside 2023

TorGuard tilbyder flere tjenester med et valg af varigheder. Den årlige plan giver dig den bedste værdi og får de månedlige omkostninger til at se høje ud. Din samlede pris afhænger af, hvis du tilføjer ekstra. Hvis du først vil tjekke servicen ud, tilbyder den en syv-dages pengene-tilbage-garanti.

Afsluttende tanker

Forhåbentlig har vi hjulpet dig med at beslutte, hvilken leverandør fra vores VPN-anmeldelser, der er bedst for UAE. Uanset om du er turist eller beboer, anbefaler vi at bruge en. 

Gå med en VPN-tjeneste, der har masser af servere til at omgå blokke og placeringer i USA for at få adgang til U.S. Netflix og UAE for indhold, der er begrænset til det. Det er også fordelagtigt at vælge en hurtig service uden båndbreddehætter, ligesom din sikkerhed er. Du vil også have god sikkerhed, der har et dræbskontakt og en politik uden no-logs.

NordVPN er den bedste VPN for UAE med sin top-notch sikkerhed og store server netværk, inklusive dem i UAE. Plus, det bringer dig ind i amerikanske Netflix. Hvis du har brugt en VPN i UAE før, fortæl os os om din oplevelse i kommentarerne herunder. Hvorfor ikke tage et kig på vores VPN-arkiv, mens du også er her? Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me