Bedste VPN til Gaming 2023: Epic Pwnage, Low Ping

I denne guide til den bedste VPN til spil, vil vi forklare, hvorfor du skal bruge en VPN, når du spiller online. Som en gamer og tech-entusiast er det nemt at blive fornærmet med spærren af ​​”gamer” -produkter, der plager internettet. Et par blålys-filterglas og en flaske Mountain Dew ændrer ikke, hvor godt du spiller, så det er fristende at afskrive alle “gamer” -produkter som enkle trends.

Virtuelle private netværk passer ofte i denne kategori, men de burde ikke. Selvom VPN’er oftest bruges til at få adgang til eksklusive titler på Netflix eller beskytte folk mod angreb på regeringsspionering i de fleste lande, kan brug af en holde dig sikker, mens du også spiller online..

ExpressVPN er vores øverste valg, som ikke burde komme som en overraskelse. Det har den bedste blanding af funktioner, sikkerhed og hastighed, hvilket gør det til et ideelt valg til næsten ethvert scenarie. Alligevel er der andre udbydere, der spiller spillerollen godt, så læs videre, hvis du vil have flere muligheder.

Bedste VPN til Gaming 2023

Valg af den bedste VPN til spil

Når vi anbefaler VPN’er, er spil ikke det første emne, der kommer op. Enhver, der er velkyndig på Internettet, forstår, at de beskytter dit privatliv mod offentlige agenturer, internetudbydere og netværkssnuffere. Selvom det er let at se, er oversiden til spil ikke så tydelig.

For det første og mest indlysende giver VPN’er dig adgang til geoblokeret indhold. Selvom det er en stor bekymring for Netflix-junkies, har det også konsekvenser for spil. Du kan gennemse de eksklusive titler på PlayStation Network, Steam eller Xbox Live, der muligvis ikke er tilgængelig i dit område. I nogle tilfælde betyder det også at få en AAA-titel før lancering i dit land.

Dette kommer dog ikke uden ulemper. VPN’er påvirker hastigheden, så du opgiver noget af din forbindelse, mens du bruger en. På grund af dette valgte vi udbydere fra vores hurtigste VPN-guide for at sikre, at du ikke holder ud. Tjek vores testresultater i vores ark.

Selvom vi valgte fra denne guide, er ordren ikke den samme. Gaming, især online gaming, er mere optaget af latenstid end båndbredde, hvoraf sidstnævnte betragtes som “hastigheden.” Da teksturer og modeller gemmes og gengives lokalt, er den eneste information, der skal sendes mellem konsoller eller pc’er, hvordan afspilleren interagerer med verden.

At minimere denne latenstid er vigtig, men nogle gange kan en VPN faktisk forbedre den. Hvis den server, du har forbindelse til, er tættere på den server, du spiller på, er der mindre afstand til en pakke at rejse. Desuden kan brugen af ​​en VPN muligvis give dig adgang til servere, der muligvis har mindre trafik i andre dele af verden.

Sikkerhedsaspektet ved VPN’er går heller ikke tabt. Distribuerede angreb på benægtelse af tjeneste har været en djævel for esportsbegivenheder, og som med enhver åben forbindelse risikerer du at blive offer for cyberkriminalitet. Selvom det ikke dukker op så ofte, som det gør, mens det siges, at der torrent film, er det muligt. En VPN krypterer din forbindelse, så ingen kan komme ind i din datastrøm.

Vi valgte vores udbydere baseret på det. Først behandlede vi latenstid. En VPN er ikke værd, hvis den vil ødelægge den ting, den skal beskytte. Dernæst kiggede vi på sikkerhed. En kombination af top-notch 256-bit AES og OpenVPN gør normalt tricket.

Mens disse var vores fokus, tager vi også hensyn til pris, brugervenlighed og funktioner, men disse aspekter er mindre vigtige for spil.

1. Bedste VPN til spil: ExpressVPN

ExpressVPN er markedets bedste VPN, så det er ikke overraskende, at det også er det bedste til spil. Ud over at være den hurtigste VPN, vi har testet, er den især god til at omgå geoblocks, hvilket gør det til et fremragende valg til at snagge en eksklusiv på PSN eller beskytte dig selv, mens du spiller online.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Vores latenstid forblev omkring 75 millisekunder under test, hvilket er acceptabelt til spil. Dens ping-resultater var ikke de hurtigste, men de var de mest konsistente. Det er en ting at være hurtig, når du opretter forbindelse til en server tæt på hjemmet, men hvis du prøver at få adgang til konkurrence i andre dele af verden, kan du opstå med problemer. Med ExpressVPN undgås dette problem.

  Bedste VPN for Israel 2023: Kosher Providers for Det Hellige Land

Plus, ExpressVPN har apps til næsten enhver platform, hvilket er især vigtigt for spil. Ingen VPN, som vi har testet, har apps til Xbox One eller PlayStation 4, og ExpressVPN bryder ikke denne tendens. Alligevel har det et simpelt installationsprogram til routere, som vil sikre al din udgående trafik. Det har også apps til iOS og Android til at beskytte din mobilspil.

Med hensyn til sikkerhed er ExpressVPN en af ​​de bedste muligheder på markedet. Ud over at bruge top-notch AES 256-bit-kryptering med OpenVPN-protokollen opretholder den en streng politik, der ikke logger på. Det har hovedkvarter på De Britiske Jomfruøer, som har nogle af de bedste fortrolighedslove i verden. Ligegyldigt hvad du prøver at beskytte, har ExpressVPN du dækket.

Andre grunde, som vi kan lide ExpressVPN

VPN’er er gode til spil, men du kan også bruge dem til en masse andre formål. ExpressVPN er vores bedste VPN til streaming, ikke kun for dens fremragende hastigheder, men også for dens evne til at omgå de strenge proxy-låse, som streamingplatforme bruger.

Hvis du prøver at slå Netflix VPN-forbuddet, er ExpressVPN noget for dig. Under vores test var det i stand til at få adgang til Netflixs eksklusive titler over hele verden, og den snappy responstid på dets servere sikrede, at vi kunne streame i high-definition eller bedre. Som vi sagde i vores ExpressVPN-gennemgang, er det “i sin egen liga, når det kommer til streaming.”

Det er i en egen liga også når det kommer til prisfastsættelse. ExpressVPN har ikke de skandaløse priser på Hide.me (læs vores Hide.me-anmeldelse), men det er dyrere end de fleste VPN’er. Selvom de tre samtidige forbindelsesgrænser føles, vel, begrænsende, er sandheden at du kan installere ExpressVPN på din router og effektivt forbigå forbindelsesgrænsen.

Det er dyrt, men det er det værd. ExpressVPN markerer alle de bokse, vi ønsker fra en VPN. Det er hurtigt, brugervenligt og sikkert, hvilket gør det til et godt valg til spil eller næsten alt andet. Du kan også prøve det risikofrit med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

2. NordVPN

NordVPN er et fremragende valg. Hvis det ikke var for inkonsekvent ydeevne under vores hastighedstest, ville det være sejren over ExpressVPN. Højdepunkterne var høje, men lavet var også lavt. NordVPN fungerer hurtigt og løs, så det gør lidt mere TLC for at køre glat. Hvis du er villig til at gøre det, er det dog en af ​​de bedste tilgængelige muligheder.

Tidligere

Næste

Under vores test returnerede det de hurtigste resultater af enhver VPN. Det gjorde det dog kun på bestemte steder. I nogle tilfælde var det ikke i stand til at opnå endda 10 procent af vores ubeskyttede hastighed. Når det er sagt, hvis du er villig til at søge efter en server, får du gode resultater.

Alt andet om tjenesten er stor. NordVPN er på niveau med ExpressVPN når det kommer til at omgå geoblocks, så du skal være i stand til at gennemse regionlåste servere eller finde spil, der er eksklusive til andre dele af verden. Læs vores NordVPN vs ExpressVPN artikel for flere sammenligninger mellem de to tjenester.

Dets sikkerhed er også lige så god, hvis ikke bedre end ExpressVPN’er. Selvom det også bruger AES 256-bit med OpenVPN, inkluderer det også dobbelt-hop-servere. Disse specialservere giver dig mulighed for at tilføje et andet krypteringslag til din forbindelse, fordi du hopper fra en VPN-server til en anden. Som om en tunnel ikke var hård nok til at knække, er to næsten umulige.

Andre grunde, som vi kan lide NordVPN

NordVPNs double-hop-servere er kun en af ​​fire typer speciale-servere, den tilbyder. Hver smag giver en chance for at indstille din forbindelse til hurtigere hastigheder eller bedre sikkerhed. Double-hop-serverne såvel som Tor-serverne tjente NordVPN en plads i vores bedste VPN-tjenester til Kina-guide.

NordVPN inkluderer også CyberSec. Det er en malware- og annonceblokerer, der fungerer godt, men det erstatter ikke den bedste antivirus-software. Alligevel er det et dejligt værktøj at have til at blokere irriterende annoncer eller undgå trusler som botnets, der lurer online (læs vores, hvad er en botnet-guide for at lære om dem).

NordVPN har også en kill switch, som er en funktion, som enhver anstændig VPN skal have, men det sætter en vending på det. Du kan indstille kill-switch til at være aktiv på visse apps, så du f.eks. Kan blokere din torrent-klient, hvis VPN-forbindelsen falder uden at stoppe din browsing-session.

  Sådan får du en norsk IP-adresse i 2023: Går over Oslo

På trods af uoverensstemmelsen i hastighed er NordVPN en af ​​de bedste muligheder for dets robuste funktionssæt, sikker infrastruktur og massivt servernetværk. Du kan lære om dens styrker i vores NordVPN-gennemgang eller prøve det med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

3. CyberGhost

Vi har altid været fans af CyberGhost, men problemer med brugervenlighed forhindrede os i at komme med en komplet anbefaling i fortiden. Disse bekymringer er for det meste blevet afhjulpet af den nylige revision af brugergrænsefladen, alt sammen med opretholdelse af den solide service, den havde intakt.

Cyberghost-hjemmeside-2023

Under vores test bemærkede vi en gennemsnitlig latenstid på kun 37 ms i USA, hvor vores test fandt sted. I udlandet var CyberGhost ikke så konsistent som ExpressVPN, men det lykkedes stadig med anstændige ping-resultater. F.eks. Havde den placering, der havde dårligst resultat, Japan, en gennemsnitlig latenstid på 154 ms.

Det burde heller ikke være et problem at installere den på din router. CyberGhost har en liste over hjælpelinjer til installation af den på næsten enhver platform, fra din router til netværksfastgjort lager. Dens forbindelsesgrænse er også høj og tilbyder mere end NordVPN og ExpressVPN, hvorfor det rangeres i vores bedste VPN-guide til flere enheder.

Selvom det kan være hurtigt, fungerer CyberGhost ikke så godt som ExpressVPN, når OpenVPN bruges. Som standard bruger CyberGhost IKEv2, som er lige så sikker som OpenVPN, men også lettere blokeret. Det er ikke et så godt valg at sammenkæde titler med låsede områder på grund af det, men bare det at være lettere at blokere betyder ikke, at det vil være.

Andre grunde, som vi kan lide CyberGhost

CyberGhost har svage punkter, men det lyder, hvor det lykkes. Det leveres med et imponerende funktionssæt, der giver dig mulighed for at indstille din forbindelse, få adgang til niche-streaming-platforme og beskytte dig selv, mens du torrenser.

Der er to sæt specialservere, en til streaming og en anden til torrenting. De torrenting-servere er ikke så imponerende, men streaming-serverne er. CyberGhost har omkring 50 datacentre optimeret til forskellige streamingplatforme, med alt fra Netflix til Crunchyroll tilgængeligt.

Andre funktioner inkluderer en annonceblokerer, kill switch og “smarte regler.” Smarte regler giver dig mulighed for at automatisere visse aspekter af din forbindelse. For eksempel kan du indstille CyberGhost til automatisk at oprette forbindelse, når du opretter forbindelse til et bestemt WiFi-netværk eller automatisk starter din browser, når du har oprettet en forbindelse.

Det føles ikke så godt afrundet som ExpressVPN, fordi det lægger tungere vægt på funktioner og interface end hastighed og sikkerhed. Alligevel giver det imponerende resultater, og det er billigt. Du kan lære mere i vores CyberGhost-gennemgang eller prøve det med en generøs 45-dages pengene-tilbage-garanti.

4. Mullvad

Mullvad laver ikke ofte vores “bedste VPN” -guider, selvom det er en fremragende service. Selvom det ikke gør noget særligt godt, tilbyder det imponerende sikkerhed og hastighed til prisen.

mullvad review-grænseflade

Vi målte en gennemsnitlig latenstid på 36 ms under test, hvilket skulle være perfekt til spil. I udlandet var latenstiden værre end CyberGhost, men Mullvad overraskede os med dens modstandsdygtighed mellem runder. I modsætning til HideMyAss, som havde inkonsekvente ping-resultater (læs vores HideMyAss-anmeldelse), gav Mullvad os den samme latency runde efter runde.

Til spil er det især vigtigt. Udbydere med inkonsekvent latens vil have pletpræstation online. Mullvads modstandsdygtighed gør den ideel, fordi den lægger byrden på forsinkelse på den server, du opretter forbindelse til, og din internetforbindelse.

Andre grunde, som vi kan lide Mullvad

Hvad angår resten af ​​tjenesten, er Mullvad ikke imponerende. Det er ikke dårligt, men det tilbyder ikke meget at differentiere sig som NordVPN, ExpressVPN og CyberGhost gør. Den mest usædvanlige ting ved Mullvad er, at den accepterer kontanter som betaling. Du kan sende ethvert beløb i en hvilken som helst valuta til det med dit kontonummer, og det krediterer dig, uanset hvor lang tid pengene er værd.

Det er en sjælden kvalitet for en VPN og softwaretjenester generelt. Selvom det ikke giver mening for de fleste mennesker, demonstrerer det Mullvads dedikation til anonymitet. Det har en klar holdning til privatlivets fred, opretholder en politik, der ikke logger på, og kun bruger to cookies på sit websted.

For dem, der beskæftiger sig med privatliv, er det et godt valg. Det er også billigt. Mullvad opkræver kun omkring $ 5 pr. Måned, hvilket er mindre end halvdelen af ​​den månedlige sats for alle vores andre valg. Det leveres også med ubegrænset båndbredde og op til fem samtidige forbindelser.

  Bedste VPN for Brasilien i 2023: Surveillance Samba

Værdien er solid, selvom Mullvads servernetværk ikke er imponerende, og det mangler funktioner. Du kan lære om detaljerne i vores Mullvad-gennemgang eller prøve det med et tre timers pass.

5. TorGuard

TorGuard er en yderst tilpasselig service, der på trods af sin dedikation til tinkerers er et godt valg for spillere. Vi målte en gennemsnitlig latenstid på 38 ms i USA såvel som anstændige scoringer i udlandet, så du skulle ikke have problemer med at spille med det.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Tidligere

Næste

Selvom det var gennemsnittet i vores seneste runde af hastighedstest, havde vi endnu bedre resultater under vores TorGuard-gennemgang. Forbindelsen til en server i Chicago, som var meget tættere på vores testplacering, oplevede et ubetydeligt fald i hastighed. Med en base-ping på 11 ms tilføjede TorGuard kun 7 ms, hvilket få VPN’er kan attestere.

Som forventet øges latensen efterhånden som afstanden gør. Når det er sagt, var TorGuards downloadfrekvens solid. Selv i andre dele af verden opretholdt det det meste af vores ubeskyttede hastighed. Det ændrer ikke spilaspektet, men det er stadig vigtigt for streaming og browsing.

Grænsefladen er ikke så indbydende som f.eks. ExpressVPN’er, men den er acceptabel. TorGuard har også routeropsætningsværktøjer, så det er let at komme i gang der. Hvis du er ukomfortabel med at grave rundt i din routers grafiske brugergrænseflade, kan du også købe en forudblinket router.

Andre grunde, som vi kan lide TorGuard

Selvom det er et fremragende valg til spil, imponerede TorGuard os med dens tilpasningsevne og funktioner. Selv når du tilmelder dig, kan du justere tjenesten til din smag. Som standard leveres det med fem samtidige forbindelser, men du kan købe op til 200 mere for $ 1 hver. Tilsvarende kan du købe dedikerede IP-adresser til sport, streaming eller generel brug.

I applikationen får du ikke kun dit valg af protokol og krypteringsniveau, men også af den specifikke kode, du bruger. Selvom vi tvivler på, at de fleste vil bruge noget andet end standard AES 256-bit, er muligheden der, hvis du vil have den.

Hvad angår funktioner, er TorGuard uovertruffen. Inkluderet i dit VPN-abonnement er en 10MB krypteret webmail-konto, der overholder de øverste sikkerhedsforanstaltninger for e-mail. Du får også muligheden for at indstille tilpassede scripts og konfigurere kill-switch til kun at arbejde på visse applikationer.

Det er ikke den rigtige VPN for alle, men de, der kan lide at grave rundt i deres software vil elske TorGuard. Ud over at være hurtig er det meget konfigurerbart, hvilket er en balance, som få VPN’er slår til. Du kan se, om du kan lide det med TorGuards syv-dages prøveperiode.

Ærlig nævnelse: ProtonVPN

ProtonVPN faldt lige meget fra at blive inkluderet i denne vejledning og sendte omkring 40 ms ved test i det samme land. Det gjorde dog meget værre i udlandet, dog ved 127 sek i Amsterdam og 322 ms i Japan. Når det er sagt, har ProtonVPN en gratis plan, der tjente et sted i vores bedste gratis VPN-guide.

I modsætning til gratis VPN’er, der begrænser den mængde data, du kan overføre, såsom Windscribe (læs vores Windscribe-anmeldelse), begrænser ProtonVPN hastigheden. Det skulle dog ikke have nogen stor indflydelse på spil. Selv med en forbindelse på 10 megabits pr. Sekund upload og download, bør forsinkelsen ikke ændre sig, fordi en rundvisning af en meddelelse til en server og tilbage forbliver den samme.

Der er dog problemer med den gratis plan uden for den. Du kan kun bruge VPN på en enkelt enhed og kun oprette forbindelse til en af ​​tre servere. Når det er sagt, har det et par muligheder for betalte planer. For eksempel er Basic mindre end $ 50 pr. År og leveres med fuld hastighed på ProtonVPNs netværk og alle serverne deri.

Der er ingen risiko i at prøve ProtonVPN for at se, hvordan du kan lide det. Hvis du hellere vil se detaljerne i det, skal du læse vores ProtonVPN-gennemgang.

Afsluttende tanker

Selvom en VPN ikke er den første ting, der kommer op i tankerne, når det drejer sig om spil, er det et vigtigt skridt for at holde dig sikker, mens du spiller online. Enhver åben strøm inviterer til uønsket netværksaktivitet og brug af en VPN kan beskytte dig mod at blive offer for enhver ordning.

ExpressVPN har ikke den laveste forsinkelse ud af vores valg, men det har den bedste balance mellem funktioner, sikkerhed og hastighed. Hvis du kun er optaget af spil, anbefaler vi CyberGhost for dens brugervenlighed og lave latenstid. Vi mener, at vores valg er de bedste, men hvis du vil shoppe rundt mere, skal du læse vores andre VPN-anmeldelser.

Hvilken VPN bruger du til spil? Fortæl os det i kommentarerne herunder og se på vores andre VPN-artikler. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me