Bitdefender vs Trend Micro Antivirus: vælge det bedste i 2023

Bitdefender er den bedste antivirus-software derude, og vinder vores ros for kvaliteten af ​​dets beskyttelse og kundeservice. Trend Micros cybersecurity-produkter, såsom Trend Micro Antivirus +, er gode og overkommelige alternativer. For at hjælpe dig med at beslutte, hvad du skal købe, vil vi sætte dem på prøve i denne Bitdefender vs. Trend Micro-sammenligning.

Vi kan dog ikke sammenligne alt i denne Bitdefender vs. Trend Micro Antivirus + sammenligning, så sørg for at tjekke vores individuelle Bitdefender-gennemgang og Trend Micro Antivirus-gennemgang. 

Opsætning af en kamp: Trend Micro Antivirus + vs. Bitdefender

Trend Micro og Bitdefender har kæmpet cybertrusler i næsten 50 år tilsammen, men vi vil ikke lade nogen af ​​virksomhederne hvile på deres laurbær. Denne sammenligning head-to-head vil sætte begge antivirus til test i fem runder.

Vi starter med funktioner, før vi ser på prisplaner, brugervenlighed, kvalitet af beskyttelse og kundeservice fra begge virksomheder. For at hjælpe dig med at tage en beslutning tildeler vi et point til vinderen af ​​hver kategori (eller et point til hver, hvis det er uafgjort). 

Vi forklarer hvorfor i en hurtig runde op efter hvert afsnit såvel som en sidste runde op i slutningen. Den samlede vinder vil være den første, der tjener tre eller flere point. Hvis du føler, at vi har været uretfærdige (eller for generøse!), Skal du ikke være bange for at være uenig i kommentaredelen.

1

Funktioner

I stedet for at overgive sig til stadigt skiftende trusler mod cyberkriminalitet, skal antivirus-softwarevirksomheder tilpasse sig. Nye funktioner er den naturlige konsekvens, hvilket giver kunderne større beskyttelse.

For at se, om Bitdefender eller Trend Micro er den beskyttelse, du har brug for, vil vi se på de funktioner, som begge virksomheder tilbyder.

Bitdefender

Som de fleste antivirusudbydere tilbyder Bitdefender ikke alle funktioner i bunden af ​​sin produktliste. Hvis du leder efter mere end “bare” en antivirus, er Bitdefenders produktplaner designet til at imødekomme dig. Det har et bredt sæt funktioner, men du skal betale mere for dem alle.

Bitdefender-funktioner

Det centrale fokus for Bitdefender er beskyttelse mod malware. Ud over buzzwords er Bitdefenders generelle antivirusbeskyttelse ekstraordinær med ekstra funktioner designet til at reagere på mere usædvanlige trusler.

For at beskytte dig søger en sårbarhedsscanner dit system efter usikker software for at reducere risikoen for et cyberangreb. En firewall er også inkluderet for at beskytte dit system, selvom dette ikke er tilgængeligt i den grundlæggende Bitdefender Antivirus Plus-pakke.

For at hjælpe dig med at forblive sikker på nettet inkluderer Bitdefender Safepay, dens aflukkede webbrowser. Safepay giver dig et isoleret område for at få adgang til følsomme websteder (som online bank) med et virtuelt tastatur inkluderet for at beskytte mod keylogging værktøjer.

Bitdefender inkluderer også sin egen begrænsede VPN-service til at skærpe Safepay, mens du er på farten. I stedet for at lade dig ignorere farerne ved offentlig WiFi, giver Bitdefender dig en 200MB datafradrag for at kryptere din forbindelse, mens du er på åben WiFi.

Selvom datatilskuddet er på niveau med de bedste gratis VPN’er, er det bedre end intet. Hvis du har brug for mere beskyttelse, kan du overveje at kombinere Bitdefender med en premium VPN som ExpressVPN (se vores ExpressVPN-gennemgang).

Bitdefender inkluderer beskyttelse af mikrofoner og webkameraer samt webfiltreringsudvidelser til at blokere mistænkelige websteder. Der er også en grundlæggende adgangskodemanager, men det erstatter ikke en manager som Sticky Password (se vores anmeldelse af Sticky Password).

For at få det bedste, er anti-tracking og tyverisikring inkluderet samt beskyttelse af dine mobile enheder. Det kan være nødvendigt, at du betaler lidt ekstra, men Bitdefender stræber efter at give kunderne alle de funktioner, de måtte forvente af et sikkerhedsprodukt i øverste niveau.

Trend Micro Antivirus+

Hvis du forestiller dig Bitdefender som et stort buffetmåltid, er Trend Micro Antivirus + en snack, men Antivirus + er kun et sikkerhedsprodukt i det større Trend Micro-arsenal.

Trend-Micro-funktioner

Imidlertid er Antivirus + grundlaget for dets beskyttelse. Denne Windows-eneste antivirus leveres med ransomware-beskyttelse og noget, som Trend Micro kalder “avanceret AI-læring” for at forudsige og reagere på opførsel af potentielle trusler. 

Antivirus + leveres også med en e-mail-scanner og Pay Guard, et værktøj til at låse din eksisterende webbrowser ned. Det er ikke en Bitdefender SafePay-erstatning, men det kan øge din sikkerhed ved at deaktivere risikable udvidelser, før du handler eller banker online.

For at se ekstra funktioner skal du se på et af de andre Trend Micro-antivirusprodukter. Trend Micro Internet Security tilføjer forældresikkerhed og sociale mediesikkerhedsfunktioner. Det leveres også med systemanalyse- og optimeringsværktøjer.

  Internetcensur i Kina: Sådan blokerer Mellemriget på nettet

Øverst kombinerer Trend Micro Maximum Security funktionerne i de andre Trend Micro-produkter med ekstramateriale, såsom en adgangskodemanager og mobilbeskyttelse. Ligesom Bitdefender er Trend Micro’s password manager fint, men det kan ikke indeholde et lys til alternativer som Dashlane (se vores anmeldelse af Dashlane).

Der er intet at klage over, når vi ser på Trend Mikros funktionsliste. Der er nok kød på knoglerne til at give produkterne deres værdi, men hvis du leder efter en bredere sikkerhedspakke, vil du blive skuffet.

Rundtanker

Trend Micro inkluderer nogle tilføjelser, men dets primære fokus er beskyttelse, som vi kan se i Antivirus + -pakken. I modsætning hertil giver Bitdefender dig meget mere med funktioner, der er designet til at gøre det til en meget mere nyttig sikkerhedspakke til at beskytte mod mere usædvanlige trusler.

Round: Features Point for Bitdefender Antivirus

Bitdefender Antivirus Logo
Trend Micro Antivirus + logo

2

Pris

Når du ser på antivirusprisplanerne, der tilbydes af de fleste virksomheder, kan du muligvis ende med rabatter, enhedsdækning og dækningslængde, for at nævne nogle få. 

Hvis du vil vide, om Bitdefender eller Trend Micro’s produkter er overkommelige og er værd at investere, er vi her for at hjælpe med denne sammenligning af hvert selskabs prisplaner.

Bitdefender

Bitdefender er en prisvenlig antivirusudbyder til nye kunder med store rabatter til rådighed. Rabatten varierer, men Bitdefender tilbyder generelt nye kunder rabatter på mere end 50 procent af den sædvanlige detailpris.

Bitdefender har fire separate produkter til kunder, der varierer efter dækningens længde og antallet af enheder, du har brug for at beskytte. 

Bitdefender Antivirus Plus er det billigste produkt og leveres med hovedparten af ​​Bitdefenders beskyttelse som standard, selvom det mangler nogle af de ekstra premiumfunktioner, såsom en netværks firewall. Det er kun Windows med dækning fra en til 10 tilgængelige enheder.

Den første pakke, der inkluderer de fleste (skønt ikke alle) Bitdefenders funktioner er Bitdefender Internet Security. Dette er også begrænset til Windows-brugere, men bør kun koste dig en ekstra $ 5 pr. Måned sammenlignet med Bitdefenders salgsfremmende sats for Antivirus Plus.

Det leveres med beskyttelse af personlige oplysninger til dit webcam og mikrofon, firewall-sikkerhed, forældrekontrol og kryptering for dine filer. Ligesom Antivirus Plus kan du beskytte dig selv med planer om en, tre, fem og 10 enheder. 

Hvis du leder efter Mac- og mobilbeskyttelse, har du brug for Bitdefender Total Security. Ved offentliggørelsen er diskonteringsrenten for Total Security nøjagtigt den samme som Internet Security, men ellers er der kun $ 10 mellem dem. Det leveres med mobilbeskyttelse, der gjorde det muligt at nævne det på vores bedste antivirus til Android-shortlist.

Mac-brugere klarer sig også godt, da Bitdefender er en af ​​tre antivirus, som vi også anbefaler vores bedste antivirus til Mac-shortlist. Med dækning af fem eller 10 enheder får du alle de tidligere nævnte funktioner sammen med tyverisikring.

Hvis du har brug for at beskytte mere end 10 enheder, har du brug for Bitdefender Family Pack, med dækning for 15 enheder inkluderet i prisen. Rabatprisen er en stjæle, hvor nye kunder får omkring $ 60 taget af standardprisen på omkring $ 120.

De fleste kunder, hvis de leder efter beskyttelse mod flere enheder, finder den bedste værdi for pengene i planerne for Total Security eller Family Pack. Begge tilbyder alle de funktioner, Bitdefender har, mens de inkluderer Mac- og mobilbeskyttelse.

Trend Micro Antivirus+

Trend Mikros prisstruktur er designet til at være overkommelig. Trend Micro Antivirus + er den billigste, men de dyrere planer er heller ikke dårligt prissat.

Vi har allerede dækket begrænsningerne i funktioner, men Antivirus + er begrænset på en anden måde: dækning. For omkring $ 40 får du beskyttelse for en enkelt Windows-pc.

Dækning af enhed på Bitdefender Antivirus Plus er den samme pris som Trend Micro Antivirus +, selvom nye kunder kan betale det samme beløb for at dække tre enheder med Bitdefender takket være rabatter på nye kunder.

Ser man på Trend Micros øvrige produkter, er Trend Micro Internet Security også kun Windows, der tilbyder dækning til tre enheder til omkring $ 80 pr. År. Det er den samme pris som Bitdefender Internet Security, men med færre funktioner.

Den eneste opton til mobil og Mac er Trend Micro Maximum Security, med dækning til fem eller 10 enheder. Maksimal sikkerhed er den samme pris som Bitdefenders top-niveau produkt, Total Security, men med dårligere rabatter for nye kunder og færre funktioner.

Runde to tanker

Trend Micro er billig, og det er en god ting. Desværre er Trend Micros antivirusprodukter lige i pris som Bitdefenders, men med mindre rabatter til nye kunder og langt færre tilgængelige funktioner. Hvis du vil have det bedste smell til din sorteper, vinder Bitdefender, hænderne ned.

Runde: Prispoint for Bitdefender Antivirus

  ProtonVPN vs NordVPN: Et hårdt skrot i 2023
Bitdefender Antivirus Logo
Trend Micro Antivirus + logo

3

Brugervenlighed

Du skal ikke installere en antivirus og overlade dig til at kæmpe med funktioner, knapper og indstillinger i massevis. Hvis det ikke er brugervenligt, er det ikke værd at betale for.

I dette afsnit af vores sammenligning tester vi, om Bitdefender og Trend Micro er lette at bruge eller ej, fra installation til daglig brug.

Bitdefender

Bitdefender har et simpelt installationsprogram, der skal få dig i gang på mindre end 20 minutter, forudsat at du har en hurtig forbindelse. Installationen er omkring 500MB i størrelse, men når den først er downloadet, afsluttes meget af installationen uden brugerinput.

Bitdefender-klient

Alt om Bitdefender-klienten er designet omkring at være let at navigere. Dit vigtigste dashboard-afsnit giver adgang til de mest almindelige funktioner, herunder at starte en hurtig antivirus-scanning.

Dette kan tilpasses, så hvis du er fan af Bitdefender Safepay, kan du tilføje dette her for hurtig adgang. Andre funktioner er tilgængelige fra sidemenuen. Under “beskyttelse” finder du for eksempel Bitdefenders sårbarhedsscanner og netværks firewallfunktioner sammen med dine andre antivirusbeskyttelsesmuligheder.

Bitdefender forsøger at være proaktiv, så når den ser brugerhandlinger, der kan bringe dig i fare, advarer det dig, som at advare dig om at bruge Safepay. Du kan indstille brugerdefinerede profiler til at dempe disse funktioner, når de er upraktiske (f.eks. Når du er på arbejde eller spille). Der er også en bred vifte af tilpasning tilgængelig under menuen “indstillinger”.

Bitdefender er en fantastisk mulighed for de fleste brugere, og kun udbydere som Avira tilbyder en sådan enestående brugeroplevelse, som vores Avira-anmeldelse forklarer. Der er mange valgmuligheder for kyndige brugere, men Bitdefender er helt klart designet til at være så let at bruge som muligt.

Trend Micro Antivirus+

Trend Micro har en mindre installationsfil end Bitdefender (ca. 250MB), og på trods af et par ekstra trin, skulle det ikke tage mere end et par minutter at installere.

Efter en genstart er du klar til at gå. Vi nævnte tidligere i vores anmeldelse, at Trend Micro ikke spiller godt med andre antivirus, og dette er stadig tilfældet; det advarer dig om at fjerne eventuelle konkurrenter, du har, før den installeres.

Trend-Micro-klient

Trend Micro-klienten er moderne, tiltalende og centreret omkring dets primære formål: at scanne og beskytte mod malware. Åbning af klienten vil du se en stor, rund “scan” -knap. Når du holder musen over det, giver du muligheder for hurtig scanning eller meget mere dybdescanninger.

Øverst har du en liste over fire kategorier, der giver dig adgang til skjulte Trend Micro-funktioner og -indstillinger. “Privatliv” fører f.eks. Dig til privatlivsfunktioner som Pay Guard, med muligheder for at konfigurere ved siden af ​​hver funktion.

Hvis du er forvirret over noget, har hver indstilling og funktion en kort beskrivelse. Du kan også få adgang til Trend Micro’s hjælp og support ved at klikke på spørgsmålstegnikonet i øverste højre hjørne af klientskærmen.

Hovedindstillingsområdet er tilgængeligt fra hovedskærmen ved at klikke på gearikonet lige ved siden af ​​“scanning” -knappen. Trend Micro har mange muligheder for konfiguration, mest med selvforklarende beskrivelser og ekstra hjælpikoner.

Trend Micro’s klient er ren og enkel og sætter den i samme kategori som andre brugervenlige alternativer som AVG (se vores AVG-anmeldelse).

Runde tre tanker

Bitdefender og Trend Micro har begge kunder, der er brugervenlige, men Bitdefender har mere tilpasning til brugere og et lidt tydeligere design, hvilket gør det til den bedre mulighed for de to.

Runde: Brugervenlighedspunkt for Bitdefender Antivirus

Bitdefender Antivirus Logo
Trend Micro Antivirus + logo

4

Beskyttelse

Når du søger at betale for antivirusbeskyttelse, er du ikke ude efter noget, der kun er 70 eller 80 procent effektivt. Du vil have den bedste tilgængelige beskyttelse, eller det er ikke værd at investere.

Vi vil bruge rapporterne fra tre uafhængige sikkerhedsfirmaer til at se, hvor godt både Bitdefender og Trend Micro fungerer i rigtige tests af deres antivirusbeskyttelse..

Bitdefender

Bitdefender dyppede lidt i AV-tests maj-juni 2023-test, men sprang tilbage til toppen i den seneste juli-august 2023-test. Med næsten 100 procent effektivitet i juli og august scorede Bitdefender 6 ud af 6 samlet set for kvaliteten af ​​dets beskyttelse såvel som for systemets ydelse.

Bitdefender-AVTest-August2023

Resultater fra AV-Comparatives ‘beskyttelsestest fra februar til maj 2023 var lige så imponerende. Bitdefender blokerede 751 ud af 752 malware-prøver: en succes på 99,9 procent generelt. Det fungerede også godt i en test af den samlede ydelse, hvor AV-Comparatives tildelte Bitdefender sin “Advanced +” -pris i begge kategorier.

Med denne pris sidder Bitdefender sammen med andre store navne, såsom Kaspersky (se vores Kaspersky-gennemgang, såvel som vores Bitdefender vs. Kaspersky-sammenligning).

Vores sidste laboratorium, MRG Effitas, fortsatte dette tema for Bitdefender, hvor 398 ud af 398 prøver blev blokeret i Q2 2023-fuldspektretests. Denne succesprocent på 100 procent opnåede Bitdefender MRG Effitas ‘niveau 1 “certificeret” pris sammen med Norton Antivirus (se vores Bitdefender vs. Norton Antivirus sammenligning).

Trend Micro Antivirus+

Der er ingen omstridte Trend Mikros ensartede AV-test score. Siden 2013 har Trend Micro scoret 6 ud af 6 til beskyttelse ved næsten enhver lejlighed, med kun et mindre fald i februar 2023. AV-Test’s juli-august 2023-test bekræfter dette, med endnu 6 ud af 6, og perfekte 100-procent testresultater i begge måneder.

  Sådan får du en UAE IP-adresse i 2023: En Dubai-DNS

Ydelsestests var lidt værre med en stabil 5,5 ud af 6. Dette betyder, at Trend Micro havde en større indflydelse på pc’ens ydeevne end de gennemsnitlige brancheresultater.

Trend-Micro-AVTest-August2023

Trend Micro havde blandet succes i AV-Comparatives ‘testresultater fra februar til maj 2023, hvor 749 ud af 752 prøver blev blokeret. En succesrate på 99,6 procent er lidt værre end Bitdefender, men ikke meget. 

AV-Comparatives rapporterede imidlertid en foruroligende 13 falske positiver og tildelte Trend Micro med sin midterste niveau “avanceret” pris for beskyttelse som et resultat. Det gjorde også dårligt i ydelsestestning, placeret som 13. ud af de 15 testede software.

MRG Effitas ‘test i fuldspektret i 2. kvartal i 2023 satte Trend Micro tæt på bunden, med kun 94 procent af de 398 prøver straks blokeret. Cirka fem procent blev blokeret efter test igen 24 timer senere, men mere end en procent blev helt forpasset.

Selvom Trend Micro gjorde det bedre end andre store udbydere som Avast, var det intetsteds i nærheden af ​​den succesrate på 100 procent, som MRG Effitas registrerede for Bitdefender (se vores Avast-anmeldelse).

Runde fire tanker

Trend Micro havde nogle gode scoringer, men der er ingen undskyldning for antallet af falske positive og direkte infektioner, som disse laboratorier fik i deres test. På den anden side havde Bitdefender næsten perfekte scoringer overalt.

Runde: Beskyttelsespunkt for Bitdefender Antivirus

Bitdefender Antivirus Logo
Trend Micro Antivirus + logo

5

Support

Når ting går galt, skal du have adgang til kundesupport i høj kvalitet. I dette afsnit vil vi bedømme kvaliteten af ​​kundesupport fra Bitdefender og Trend Micro.

Bitdefender

Bitdefender har flere kontorer over hele kloden, og denne mangfoldighed afspejles i dens supportmuligheder. Der er for eksempel 16 forskellige telefonlinjer beliggende i forskellige kontinenter.

Bitdefender-site-support

Sammen med telefonstøtte tilbyder Bitdefender også 24/7 support via live chat eller e-mail. Der er et supportforum til at stille spørgsmål, som overvåges af Bitdefender-personale såvel som andre kunder.

Svarene er hurtige, og forummet er aktivt, hvor kunder og medarbejdere normalt svarer med nogle få timer. Indlæg adskilles efter både produkt og sprog.

Du kan også drage fordel af den vidensbase, Bitdefender leverer. Det leveres med enkle, klare guider, der dækker de mest almindelige problemer. Guider kommer med billeder og videoer i mange tilfælde for at hjælpe dig med at arbejde igennem problemer.

Trend Micro Antivirus+

Support til Trend Micro Antivirus + og de andre Trend Micro-beskyttelsesprodukter er let tilgængelige fra “hjælp og support” -området på Trend Micro-webstedet.

Trend-Micro-site-support

Alt er lagt op på en meget klar måde med støtte adskilt af produktet. Hvis du har brug for at tale med nogen, kan du rulle ned for at se muligheder for social media outreach og mere traditionelle former for support, såsom telefonstøtte.

Telefonstøtte i kontortiden er tilgængelig i mange lande, selvom nogle af telefonnumrene er til det samme sted. For eksempel dækker den britiske supportlinje også Irland og store dele af Østeuropa, Skandinavien og Mellemøsten.

Hvis du har brug for 24/7 support, er dette tilgængeligt for amerikanske og canadiske kunder med pakken “ultimativ service” (som inkluderer Trend Micro Maximum Security), men det koster dig ekstra.

Der er også live support via Facebook Messenger, der er tilgængelig mandag til fredag. Du kan bruge fællesskabsforum, men dette er simpelthen en liste over spørgsmål, der er udgivet af brugere, hvilket gør det svært at navigere eller søge igennem.

Fem runde tanker

God kundesupport kan gøre hele forskellen, og Trend Micro er gået den ekstra mil. Selvom support døgnet rundt koster ekstra, gør mængden af ​​supportmuligheder (inklusive Facebook Messenger) det let for kunderne at løse deres problemer.

Dog kan Bitdefender heller ikke fejlfindes, da det giver et bedre forum og support 24/7. Samlet set er det uafgjort.

Runde: Support Ingen klar vinder, point for begge

Bitdefender Antivirus Logo
Trend Micro Antivirus + logo

6

Afsluttende tanker

Bitdefender var altid en hård antivirus at slå. Trend Micro er en stor aktør på markedet, men den faldt ned, hvor den tæller, især med blandede beskyttelsesscore i nylige tests.

Trend Micro viste sig at være konkurrencedygtig inden for bestemte områder som prisfastsættelse, men Bitdefender bød ganske enkelt mere. De samme omkostninger, men med bedre rabatter for nye kunder og langt flere funktioner, gør Bitdefender til den åbenlyse vinder her.

Vinder: Bitdefender

Det er ikke at sige, at Trend Micro er en dårlig mulighed. Det er overkommeligt og gør meget rigtigt, især med så mange muligheder for kundesupport, men Antivirus + er sandsynligvis værd at gå glip af. Hvis du virkelig ønsker et Trend Micro-abonnement, skal du i stedet søge efter den højere niveau Maximal Security.

Hvis du imidlertid ønsker at bruge dine penge med omhu, er vores anbefaling Bitdefender. Hvis du leder efter noget lidt anderledes, kan du tjekke vores antivirusanmeldelser for yderligere anbefalinger.

Bruger du Trend Micro og er du uenig i vores sammenligning? Fortæl os dine tanker i kommentarerne. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me