Sådan får du en amerikansk IP-adresse i 2023, den nemme måde

Din IP-adresse er mere end et antal numre. Det fortæller websteder og onlinetjenester din placering, hvilket kan føre til, at du blokeres for det indhold, du vil se. Der er flere fordele ved at få en IP-adresse i USA for indbyggere i andre lande og amerikanske statsborgere i udlandet. I denne artikel viser vi dig hvordan.

Du ønsker måske at se en film, et tv-show eller en sportsbegivenhed, men find ud af, at den kun er tilgængelig for dem i USA på grund af indholdsbegrænsningslove og geoblocks. Nogle tjenester er eksklusive til USA, såsom U.S. Netflix, som mange mennesker vil oprette forbindelse til, fordi deres lands version er begrænset. Vores stykke om Netflix VPN-forbud har mere information.

U.S. Netflix har en række shows og film, der ikke er tilgængelige andre steder, hvilket efterlader mange mennesker, der bruger tjenesten, som om de blev beskidte. Tjek vores bedste VPN til Netflix-stykke for anbefalinger, hvis det er din største bekymring.

Du har muligvis en anden grund til, at du ønsker en amerikansk IP-adresse. Nogle downloadbare spil frigives i USA før andre regioner, og nogle af dem afslører det aldrig. Sociale medier og andre onlinetjenester er forbudt i nogle lande. Plus, hvis du er på ferie, tillader nogle amerikanske banker kun online adgang fra IP-adresser placeret i USA.

Sådan får du en amerikansk IP-adresse

Der er et par måder at få en amerikansk IP-adresse på. En måde er gennem en proxy, og for at være fair, er det sandsynligvis den nemmeste. Det betyder dog ikke, det er den bedste måde. Mange gange fungerer de ikke og forlader din forbindelse usikker. Selv vores bedste gratis proxy kan spores tilbage for at finde ud af din rigtige IP-adresse. Læs vores VPN vs. proxy vs. Tor-artikel for mere.

  Bedste beskyttelse mod identitetstyveri i 2023

Den mest pålidelige og sikre metode er at bruge et virtuelt privat netværk. Det vil sikre, at din forbindelse er sikker, og at du forbliver anonym. Mange af vores bedste VPN’er får dig en amerikansk IP-adresse, men nogle får dig muligvis ikke ind i de tjenester, du ønsker.

Netflix har sandsynligvis det bedste VPN-detekteringssystem i verden, og nogle VPN’er kan bare ikke komme forbi det (læs vores stykke om Netflix-proxyfejl). Der er dog en håndfuld, der har bevist, at de har det, det kræver.

ExpressVPN

ExpressVPN er en af ​​de bedste tilgængelige tjenester. Ikke kun giver den fremragende sikkerhed og privatliv, men det er også den hurtigste VPN. Det plus ubegrænset båndbredde gør det til den bedste VPN til streaming, hvis det er det, du ønsker. Det får dig ind i Netflix og andre streamingtjenester uden problemer.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

ExpressVPN har mere end 30 servere i USA, så du skal ikke have noget problem med at forfalske din IP-adresse. Det fungerer med alle operativsystemer, og det er let at bruge, også for dem, der ikke har erfaring med VPN’er. Plus, med sin 30-dages pengene-tilbage-garanti har du intet at tabe. Læs mere om tjenesten i vores ExpressVPN-gennemgang.

NordVPN

NordVPN er en anden stor udbyder, der er stolt af sikkerhed og privatliv. ExpressVPN slår kun det, fordi det kan komme langsomt over lange afstande, men begge er topkandidater, som du kan læse i vores sammenligningsartikel.

Tidligere

Næste

NordVPN har mere end 5.000 servere, hvor godt 1.900 af dem er i USA. Der er ingen båndbreddehætter, og det giver dig mulighed for at se dit yndlingsprogram på Netflix. Der er også en 30-dages refusion tilgængelig, så du kan tjekke den ud selv. Læs vores NordVPN-anmeldelse for flere detaljer.

  Bedste VPN til Mac 2023: Apples of Our Eye

Privat internetadgang

Privat internetadgang er en anden god mulighed for at få en amerikansk IP-adresse. Det har som standard solid sikkerhed, og det kan øges manuelt til den mere sikre AES 256-bit-kryptering. Det holder ikke en log over din aktivitet, og der er ingen grænse for, hvor meget båndbredde du kan bruge. Samlet set har det mere end 3.000 servere, hvoraf næsten halvdelen er i U.S.A..

Tidligere

Næste

Vi skal dog bemærke, at PIA er baseret i U.S.A., så de, der søger total privatliv, kan være nødt til at gå et andet sted. Læs vores stykke om regeringsovervågning for at finde ud af hvorfor. PIA har en syv-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan sikre dig, at du kan lide det, før du forpligter dig. Læs vores PIA-anmeldelse for mere information om tjenesten.

Farerne ved at bruge en amerikansk IP-adresse

Det er ikke særlig farligt at få en amerikansk IP-adresse, så længe du sørger for, at din forbindelse er beskyttet. Når det er sagt, er det en god ide at kontrollere, hvor VPN-udbyderen er baseret. Vores to topanbefalinger er i privatlivsvenlige lande, men som nævnt er PIA baseret i U.S.A..

Der er en masse overvågning i USA, og du ville sandsynligvis ikke engang indse, at det skete. Brug af en VPN, der er baseret der, betyder, at den falder ind under U.S.-jurisdiktion, hvilket ikke er godt. Se vores artikel om beskyttelse af personlige oplysninger for at finde ud af, hvilke lande der er bedst, og læs vores bedste VPN for U.S. for mere om landet.

Manglen på netneutralitet er også et problem i USA. Uden det kan internetudbydere give hurtigere foretrukne websteder og bremse andre. Vi har også et stykke om netneutralitet, så du kan udbrede din viden.

  Bedste VPN for Oman 2023

Afsluttende tanker

Forhåbentlig ved du nu, den bedste måde at få en amerikansk IP-adresse og skjule din rigtige placering. Uanset om du vil til streaming af den nyeste film eller ved at bruge andre onlinetjenester, er det at bruge en VPN den bedste løsning.

De er lette at bruge, og du kan også være sikker på, at du også er beskyttet. ExpressVPN er den bedste til at bruge til USA og med sin 30-dages pengene-tilbage-garanti kan du lige så godt prøve det.

Hvis du har tip til at få en amerikansk IP-adresse, så fortæl os det i kommentarerne. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me