Sådan får du en UAE IP-adresse i 2023: En Dubai-DNS

Når du er ude fra Dubai eller Abu Dhabi og vil have adgang til indhold, som du normalt gør, kan du blive ramt af en fejlmeddelelse. Det er fordi du har stødt på en geoblock. De er irriterende, og den eneste måde at komme omkring dem på er at ændre din IP-adresse til det givne land. I denne artikel viser vi dig, hvordan du får en IP-adresse i UAE.

Din IP-adresse ser måske ud som et underligt telefonnummer for dig, men for de websteder, du besøger, og onlinetjenester, du bruger, er det dybest set dit placerings-id. Hvis du prøver at få adgang til indhold, der er begrænset til et land, du ikke er i, blokeres du. Når det er sagt, kan du ved at ændre din IP-adresse få den til at se ud som om du er i dette land.

Måske prøver du at se lokalt arabisk tv eller have lyst til at streame din yndlingsserie på Icflix. Hvis det er begrænset til UAE, og du ikke er der, blokeres du. Det samme gælder Netflix. Selvom det er tilgængeligt i andre lande, kan der være programmer eller film, der ikke vises i Dubai. Læs vores stykke om Netflix VPN-forbud for mere om det.

Årsagen til disse blokke er licensbegrænsninger. For at udsende et show skal virksomheden have en licens for hvert land, hvor det ønsker at udsende det. Nogle programmer er muligvis ikke egnede til visse lande. For eksempel kan de være på et bestemt sprog, eller der er muligvis ikke nok efterspørgsel efter dem.

Hvis Netflix er det, du leder efter, kan du dykke direkte ind i vores bedste VPN til Netflix-artikel.

Der er også muligheden for, at du vil have adgang til en finansiel service. Måske vil du logge på din bankkonto online. Chancerne er store, at du ikke kan gøre det. Mange banker og andre virksomheder forbyder login fra andre lande som en forholdsregel mod svig, så du skal muligvis ændre din IP-adresse for at få adgang.

Sådan får du en UAE IP-adresse

Hvis du vil gå den lette rute, kan du bruge en proxy til at få en UAE IP-adresse – læse vores bedste gratis proxyvejledning til forslag – men vi anbefaler ikke det. Proxy er upålidelige, nogle gange fungerer de ikke, og de inkluderer ikke sikkerhed, hvilket betyder, at du er sårbar overfor cyberattacks. Desuden er din IP-adresse ubeskyttet, så dine aktiviteter kan spores tilbage til dig. Vores VPN vs. proxy vs. Tor har mere om emnet.

  Bedste VPN for Sydafrika 2023: VPN'er for Veldt

Brug af et virtuelt privat netværk er den bedste måde at ændre din IP-adresse på. De har deres egen sikkerhed, og de fleste fører ikke en log over dine online aktiviteter. Desuden er din IP beskyttet, så du kan gennemse anonymt.

Selvom de fleste af udbyderne blandt vores bedste VPN-anmeldelser vil gøre jobbet, skal du vælge en der passer til UAE. Det bliver nødt til at have servere der, ellers vil du stadig sidde fast. Hvis Netflix er din bekymring, skal du også sørge for, at den kan komme forbi Netflix’s VPN-detekteringssystem. Læs vores stykke om Netflix-proxyfejlen for mere.

NordVPN

NordVPN er et godt valg til at få en UAE IP-adresse. Det har et enormt netværk af servere, og der er fire placeret der. Du vil blive beskyttet af dens top-notch sikkerhed, inklusive dobbelt-hop-kryptering, og du kan være sikker på, at den ikke holder en log på din aktivitet.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Dets hastigheder er anstændige, og der er ingen båndbreddehætter. Plus, det har ingen problemer med at komme ind i streamingtjenester, såsom Netflix.

Du kan bruge det på de fleste større operativsystemer og tilslutte op til seks enheder på samme tid. Der er også en 30-dages refusionsperiode, hvilket giver dig masser af tid til at beslutte, om du kan lide det. Du kan læse vores NordVPN-anmeldelse for flere detaljer.

Privat internetadgang

Privat internetadgang har et stort servernetværk med 10 servere i UAE. Når det er sagt, har det problemer med at komme ind i streamingtjenester, så hvis det er dit hovedmål, ville du have det bedre med vores første valg.

  ExpressVPN vs Astrill: To dyre pretenders ansigt ud i 2023

Tidligere

Næste

Dens sikkerhed er god, men den er som standard indstillet til 128-bit-kryptering. Du kan dog ændre det til den mere sikre 256-bit. Der er også en no-logs-politik. Hastigheden er god, og den har ubegrænset båndbredde.

Du kan bruge det på større operativsystemer, herunder Linux, hvorfor det er vores bedste VPN til Linux. Fem enheder kan også tilsluttes samtidig. PIA har en syv-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve det, før du forpligter dig. Læs vores PIA-anmeldelse for mere om tjenesten.

VyprVPN

VyprVPN er et andet anstændigt valg, fordi det har servere i 60 lande, inklusive Dubai. Det har god sikkerhed med sin egen Chameleon-protokol, der tilføjer ekstra beskyttelse. Virksomheden fører ikke logfiler, så der er ingen grund til at bekymre sig om dit privatliv. Dets hastigheder er gode, men det kan til tider blive langsomt, og der er ingen grænse for, hvor meget båndbredde du kan bruge.

VyprVPN-server-valg

Du kan bruge det på de fleste større operativsystemer, selvom desktopversionen ikke har det bedste layout og tilslutte op til fem enheder ad gangen. Når det er sagt, har VyprVPN ikke en refusionspolitik. I stedet er der en tre-dages prøveperiode, som stadig bør være nok tid til at give den en spin. For at få et bedre kig skal du læse vores VyprVPN-anmeldelse.

Farerne ved at bruge en UAE IP-adresse

Det er okay at bruge en Dubai IP-adresse, men du skal være opmærksom på nogle ting. Online-diskussioner, der kan synes uskyldige, kan straffes, hvis de anses for at fornærme religion eller fornærme staten. I henhold til forskellige love varierer straffe fra op til 10 års fængsel til bøder på op til 2 millioner dirham ($ 540.000).

  Bedste VPN til Cloud Storage i 2023: Practice Safe Syncs

Regeringsovervågning er også en mulighed, hvor sociale medier overvåges. Plus, Abu Dhabi lancerede Falcon Eye i 2016, som er et overvågningssystem, der muliggør overvågning af mennesker.

Du skal også huske risikoen for cyberkriminalitet. I 2016 rapporterede Symantec, at UAE var offer for det næsthøjeste antal cyberangreb i Mellemøsten. En anden rapport fra Norton Security viste, at næsten 4 milliarder dirham ($ 1 milliard dollar) var blevet stjålet fra ofre i 2023. Tjek vores bedste VPN for UAE for mere om landet.

Afsluttende tanker

Du skal nu vide, hvordan du får en IP-adresse sikkert i UAE. For den bedste beskyttelse skal du bruge en VPN, fordi de har stor sikkerhed og dine aktiviteter holdes private.

Enhver af vores anbefalinger ovenfor vil gøre det, men NordVPN er det bedste valg. Det har fire servere i UAE og får dig til streamingtjenester. 30-dages refusion skal give dig nok tid til at prøve det.

Hvis du har andre ideer til at få en IP-adresse i UAE, skal du placere dem i kommentarfeltet nedenfor. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me