Revisió Hostinger – Actualització 2023

Revisió Hostinger

Hostinger, un gran proveïdor d’allotjament web si no vol gastar-ne massa, Hostinger ha actualitzat recentment el servei per convertir-se en un servei polifacètic i poderós capaç de tot tipus de coses. Doneu un cop d’ull a la nostra nova revisió de Hostinger per veure si és el vostre host web.

Sempre hem sigut fans d’Hostinger, però ens ha semblat un amfitrió centrat en el pressupost més que qualsevol altra cosa. Amb una interfície restaurada i una àmplia gamma de plans, però, comença a ser propi. Encara no té el poder per executar grans xarxes de diversos llocs web, però és un contendent fort per al millor allotjament web que puguis comprar.

En aquesta revisió actualitzada d’Hostinger, farem un segon cop d’ull al servei per veure si els canvis el fan mereixedor dels vostres dòlars. Parlarem de funcions, preus, tipus de servidor, facilitat d’ús, seguretat i assistència abans de dictar el nostre veredicte.

Esperàvem canvis lleus en el servei, però Hostinger va sortir balancejant-se. Ha aconseguit mantenir l’enfocament fàcil d’utilitzar que ens agradava molt abans alhora ampliant el quadre de control i afegint serveis. És una excel·lent elecció d’allotjament web, sobretot si voleu estalviar-vos uns quants dòlars.

Hostinger-Slider1

Hostinger-Slider2

Hostinger-Slider3

Hostinger-Slider4

Hostinger-Slider5

Anterior

Pròxim

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per Hostinger

Característiques

Hostinger se centra en una cosa: un servei de baix cost. Tot i que ningú no amaga això, normalment implica que les funcions no tenen d’una manera o altra. Per sort, aquí no és el cas. Malgrat assolir els preus de la paperera, Hostinger inclou una impressionant gamma d’opcions.

El primer i més important són les còpies de seguretat automàtiques. Segons el vostre pla, obtindreu còpies de seguretat setmanals o diàries. Si compreu un pla que només ofereix còpies de seguretat setmanals, també podeu actualitzar-lo diàriament. Tot i que encara haureu de fer còpies de seguretat manuals, un sistema automatitzat per agafar qualsevol cosa que surti de les esquerdes no és mai dolent.

La còpia de seguretat és la característica més important, però pot ser que no sigui la més atractiva. Per vendre realment el sizzle, Hostinger inclou un creador de llocs web. Tot i que abans hem vist constructors de llocs web incorporats, normalment se senten més com un pensament posterior que una eina útil (llegiu el nostre 1&1 revisió del creador de llocs web per a un exemple).

El creador de llocs web d’Hostinger ofereix al voltant de 200 plantilles per triar i, tot i que alguns se senten tònics, d’altres brillen. El servei no arriba als nivells de SquareSpace en el seu disseny de plantilles (consulteu la nostra revisió SquareSpace), però té moltes opcions atractives per a diversos llocs web..

hostinger-review-creador de llocs web

Un canvi important per al creador de llocs web des de la nostra última sortida és l’addició del canvi de mida automàtic de les plantilles. La funció, que Hostinger anomena “disseny automàtic”, encara està en beta, i es mostra. Agraïm l’esforç que Hostinger està fent per aportar plantilles de resposta al creador de llocs web, però encara hi ha molts problemes amb aquest tema..

El text pot passar a altres seccions, els gràfics poden sobreposar-se a certs elements del lloc web i la disposició general no sempre es tradueix bé. Dit això, és clar que Hostinger està intentant fer front a una de les nostres queixes més grans l’última vegada que la vam provar, i això és bo. Els temes responsius encara no hi són, però els avenços d’Hostinger suggereixen que no estan molt lluny.

temes hostinger-review-responsive-response

Fora d’això, el creador de llocs web és impressionant. Inclou integracions amb Zendesk, PayPal, plataformes de xarxes socials i molt més, tot mantenint una interfície directa i directa. Tot i que la majoria dels amfitrions web semblen continguts a un creador de llocs web mediocres i el diuen un dia, és clar que Hostinger es dedica a fer del seu constructor de llocs web una eina de disseny seriosa.

Pel que fa al servei d’allotjament, Hostinger no deixa cap pedra sense caure. A més de còpies de seguretat automatitzades, inclou emmagatzematge de discs en estat sòlid, certificats SSL de tota la vida i integració de Cloudflare, considerant-se no només un altre host web barat, sinó un proveïdor de funcions completes..

Visió general de les funcions d’Hostinger

Logotip de Hostingerwww.hostinger.com

Comença des de 080 mesos per mes. Tots els plans

Tipus de servidor

Hosting compartit

Hosting VPS

WordPress gestionat

Hosting al núvol

Hosting dedicat

Hosting per a distribuïdors

Usabilitat

Accés FTP

Accés SSH

cPanel

Accés d’arrel

Còpies de seguretat diàries

Constructor de llocs web

Serveis

SEO

Màrqueting

Disseny de llocs web

Seguretat

Privadesa del domini

Xifratge SSL

Eliminació de programari maliciós

Tallafocs d’aplicacions web

Autenticació de dos factors

Protecció DDoS

sFTP

Assistència

Assistència per correu electrònic

Assistència telefònica

Suport de xat en directe

Tutories

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Assistència 24/7

Preu

Hostinger és el millor valor que podeu obtenir amb l’allotjament web. Fins i tot els proveïdors de baix cost, com Bluehost (consulteu la nostra ressenya de Bluehost), no poden coincidir amb els preus de la paperera d’Hostinger. Tot i que això va ser cert l’última vegada que vam revisar el servei, una línia de plans més sòlida la fa més atractiva que mai.

  Revisió de mitja fase: actualització de 2023

L’allotjament compartit té tres sabors: Single, Premium i Business. Com en la majoria de les opcions compartides, Hostinger requereix que us registreu a un contracte de diversos anys per obtenir la millor tarifa que, en aquest cas, val la pena. Si vols comprar quatre anys, l’allotjament compartit únic és inferior a un dòlar al mes. Entre tots, obteniu quatre anys de servei per menys de 40 dòlars.

Depenent del pla que compreu, hi haurà extres que podreu comprar al finalitzar la caixa. Les còpies de seguretat diàries són d’1 dòlars addicionals, un certificat SSL / TLS és de 12 dòlars de vida i la protecció contra la llum de núvol només de 10 dòlars. També podeu comprar assistència prioritària per 2 dòlars al mes i SEO Toolkit Pro per 10 dòlars al mes.

Som fans de les còpies de seguretat diàries, però les altres addicions no són excel·lents. El conjunt d’eines de SEO pot ajudar els nouvinguts, però podeu utilitzar programes d’anàlisi gratuïts, com ara Google Analytics. De la mateixa manera, 12 dòlars són barats durant un certificat SSL de tota la vida, però Hostinger no diu de quin tipus es tracta, cosa que ens fa pensar que és un pressupost, sobretot perquè és una quota única.

Proveïdors com DreamHost ofereixen alguns d’aquests extres de forma gratuïta (consulteu la nostra ressenya de DreamHost). Dit això, no ens importa que Hostinger cobri. Al eliminar les comoditats, com la integració de Cloudflare i un certificat SSL, des de l’inici, Hostinger és capaç de baixar els preus. Si esteu còmodes per aconseguir aquells a la carta, és la manera més barata de comprar hosting.

Tampoc no és dolent adquirir diversos anys. Hostinger ofereix una garantia de devolució de 30 dies, el que significa que podeu provar el servei sense arriscar-se ni un cèntim. Tot i que Hosting InMotion proporciona fins a 90 dies per reemborsar plans costosos (consulteu la nostra ressenya de Hosting InMotion), el termini de Hostinger és suficient.

Les seves opcions de pagament també són sorprenentment robustes. Els sospitosos habituals com PayPal i targetes de crèdit hi són presents, però també permet pagar amb criptocurrencies, inclosos bitcoin, ethereum i litecoin.

Tipus de servidor

Una de les nostres crítiques més importants a Hostinger la darrera vegada que la vam provar va ser la manca d’opcions per als usuaris d’energia. L’allotjament compartit està bé, sobretot quan és tan barat com a Hostinger, però els usuaris seriosos necessiten més aportacions al seu allotjament web. Per sort, Hostinger ha tingut en compte això, ampliant la seva línia per adaptar-se a una base de clients més diversa.

L’allotjament compartit no deixa de ser el seu nucli bàsic, i la seva línia no decebre. Com s’ha esmentat, hi ha tres opcions per triar: Individual, Premium i Business.

Els plans individuals són barats, però s’adapten millor als llocs web petits que no necessiten molt trànsit. Amb 100 GB d’ample de banda, 10 GB d’espai d’emmagatzematge i sense extres gratuïts, l’allotjament únic no és una opció atractiva per a la majoria. Dit això, és una opció decent per, per exemple, un lloc web de cartera.

Premium és la primera opció que heu de mirar. Al voltant de 2 dòlars mensuals, ofereix espai de disc il·limitat, amplada de banda i bases de dades MySQL. També té el poder de processament del doble que l’únic que vulgui. Tot i que no aportem massa estoc en aquesta reclamació, l’allotjament de qualitat Premium continua avalat per la garantia de temps de servei del 99,9% d’Hostinger, per la qual cosa som continguts.

El negoci és el mateix, tret que tingui quatre vegades més potència de processament, un certificat SSL gratuït i còpies de seguretat diàries. Els plans premium ja inclouen còpies de seguretat setmanals, que haurien de ser suficients, però si teniu ganes d’assegurar-vos que no es perdi res al vostre lloc web, els plans de negoci no estaran malament.

El nouvingut és el cloud hosting. A diferència del hosting tradicional, el cloud hosting difon el vostre lloc web a diversos servidors del núvol. Com que ho fa així, obtindreu còpies redundants del vostre lloc en tot moment. L’allotjament al núvol garanteix que el vostre lloc web no només es carrega més ràpidament, sinó que es manté en línia més temps.

Els plans d’allotjament al núvol inclouen una adreça IP dedicada, recursos aïllats, registre de domini gratuït, un certificat SSL gratuït i un ample de banda il·limitat. Les úniques diferències entre els tres plans d’allotjament en núvol que ofereix Hostinger són la quantitat d’emmagatzematge SSD, memòria i nuclis de CPU. També hi ha una diferència en la “velocitat d’acceleració”, a la qual no hi hem aportat massa.

També hi ha hosting VPS, que us permet obtenir els avantatges d’un servidor dedicat sense els costos addicionals. Hostinger té sis opcions disponibles, amb la configuració més integrada que rep un 12.632 de Geekbench.

  Bluehost Review - Speed, cPanel & Email - Actualitzat 2023

Velocitat i temps de funcionament Hostinger

Durant les proves, Hostinger va tenir un temps de funcionament del 100 per cent, cosa que no ens ha de sorprendre. Tots els plans tenen una còpia de seguretat del 99,9% i, tot i que hi ha moltes raons per no confiar en una garantia de temps, segueix. Si es baixa per sota del 99,9% del temps en un mes determinat, podeu sol·licitar fins a un 5 per cent de la vostra quota mensual.

Hem provat la velocitat mitjançant Dareboost, GTMetrix i Pingdom, i Hostinger ha tingut resultats decents a tota la taula. Va rebre una qualificació C (al voltant del 70 per cent) de les tres proves. Tot i que no és massa impressionant, hi ha molts factors que determinen la velocitat de càrrega de la pàgina, no tots els que són a les espatlles del servidor web..

Tot i que els nostres resultats no estaven al corrent dels nostres estàndards d’allotjament web més ràpids, els motius d’aquests es basaven en les optimitzacions del nostre lloc web. Per exemple, totes les eines suggereixen reduir la mida de la imatge per reduir la quantitat de dades que cal transferir.

Amb una planificació acurada i una optimització estratègica, Hostinger pot ser ràpid. És possible que sigui l’opció més ràpida, però normalment és així. L’última vegada que vam provar Hostinger, va tenir resultats mediocres, però aquesta prova de proves va ser impressionant, si no és la millor que hem vist.

Facilitat d’ús

Un dels aspectes d’Hostinger que abans ens agradava era el seu tauler de control sense tonteries. Si bé era excel·lent per a la seva utilització, no oferia la flexibilitat de cPanel (llegiu el nostre millor allotjament web amb guia de cPanel). Hostinger ha esquivat la interfície antiga i la ha substituït per una cosa que se sent molt més robusta, tot mantenint el primer enfocament de l’usuari que ens agradava abans.

Primer hauràs de registrar-te en un compte. El procés de checkout és senzill, mostrant clarament el preu que pagueu i el temps que compreu. Tot i que no ens ha entusiasmat mai amb els extres durant la facturació, Hostinger no comprova les opcions de vista prèvia ni les amaga a la part inferior. Més aviat, es mostren al costat del producte que adquireixes amb consells breus que expliquen per a què serveixen.

hostinger-review-checkout

Un cop finalitzada la facturació, se us enviarà al tauler de comandament amb un avís per acabar de configurar el lloc web. El procés d’Hostinger és una bellesa. Quan configureu el vostre domini, se us demanarà que introduïu la informació WHOIS i se us presentarà una llista d’opcions per crear el vostre lloc web.

Encara que sembli un petit pas, aquells nous a l’allotjament web gaudiran d’un sol botó per, per exemple, instal·lar WordPress. També podeu optar per fer servir el creador de llocs web d’Hostinger, que és sorprenentment bo (consulteu la nostra revisió GoDaddy GoCentral per veure com un constructor de llocs web inclòs no hauria de funcionar).

Podeu triar saltar la configuració d’una plataforma i gestionar el vostre lloc web mitjançant cPanel al seu lloc. Igual que HostGator (llegiu la nostra revisió de HostGator), Hostinger té una versió modificada de cPanel, i nosaltres som fans dels canvis que ha fet.

hostinger-review-cpanel

Tot i que ens agraden les opcions, les implementacions de cPanel datades poden aclaparar un principiant. Hostinger encara us dóna molt control sobre el vostre lloc web, però la interfície moderna no sembla tan desconcertant. SiteGround, per exemple, té les mateixes opcions que Hostinger, però no és gairebé tan atractiu (llegiu la nostra ressenya de SiteGround).

Està clar que Hostinger va dissenyar la interfície amb els usuaris. Les opcions avançades s’enterren a la part inferior de la pantalla, mentre que a la part superior es presenten funcions habituals com el correu electrònic. Hostinger té una diferència subtil en el seu cPanel que fa que els aspectes intimidatoris de l’allotjament web siguin molt més fàcils de digerir.

Hi ha opcions al tauler de control per afegir nous servidors, administrar dominis i actualitzar informació de facturació, que són estàndard per a un proveïdor d’allotjament web. La botiga és un afegit insòlit, però. Podeu adquirir qualsevol dels extres que vau veure durant la compra, així com altres productes.

Per exemple, podeu adquirir una subscripció a G Suite per obtenir correu electrònic professional al vostre domini, així com eines de suite d’oficines, totes amb el suport de Google Drive (consulteu la nostra ressenya de Google Drive). De forma estranya, també podeu comprar una subscripció a NordVPN, cosa que no és gens dolenta, tenint en compte que NordVPN és un dels millors proveïdors de VPN al voltant (consulteu la nostra revisió NordVPN).

Hostinger ha gestionat alguna cosa especial amb la seva nova interfície. Va conservar tot el que ens agradava abans i va afegir més potència bruta per als usuaris que puguin aprofitar-ho. En lloc de ser només un proveïdor d’allotjament web barat, Hostinger se sent ara com una opció adequada, tot mantenint la seva apel·lació als nouvinguts.

Seguretat

L’atenció d’Hostinger, encara que s’hagi ampliat, continua oferint allotjament web ràpid i econòmic. Per tant, no hi ha moltes funcions de seguretat, tot i que podeu adquirir protecció addicional durant la facturació. Algunes de les funcions de seguretat més avançades, com ara la neteja de llocs web o la protecció contra programari maliciós, no estan incloses.

  Revisió HostGator: actualització 2023

A l’exterior de l’únic servei d’allotjament compartit, tots els plans inclouen còpies de seguretat automatitzades. Segons el pla que esteu aconseguint, aquestes còpies de seguretat poden ser setmanals o diàries. Tot i que això no és el primer que ens sembla al cap quan es pensa en seguretat, la redundància de les còpies de seguretat és una bonica vàlvula de seguretat per tenir si alguna cosa va malament.

També podeu adquirir protecció Cloudflare. Tal com s’explica a la nostra guia de Cloudflare, afegir el servei al vostre lloc web pot ajudar a la seva velocitat i seguretat. Cloudflare és una xarxa de lliurament de contingut, és a dir, emmagatzema versions de la pàgina web en servidors de tot el món i serveix a còpia a usuaris propers a una ubicació concreta..

Menys distància de viatge significa que el lloc web es carregarà més ràpidament, però també significa que és menys probable que sigui víctima d’un atac de denegació de servei distribuït. Cloudflare pot distribuir les sol·licituds entrants i identificar els atacs de DDoS abans que puguin eliminar el lloc web fora de línia, gestionant la càrrega a tota la xarxa perquè cap servidor individual tingui l’èxit..

Una omissió decebedora és SiteLock o, per aquest motiu, qualsevol eina d’escaneig o eliminació de programari maliciós. Tot i que Hostinger no és l’únic servei d’allotjament web per ometre l’eliminació de programari maliciós, el seu primer enfocament de l’usuari sembla una casa natural per a això. Per descomptat, podeu comprar SiteLock o qualsevol altra eina d’exploració i afegir-lo al vostre lloc web manualment, però és possible que els usuaris nous no ho sàpiguen.

La seguretat del lloc web és una càrrega que recau sobre vosaltres i Hostinger fa un bon treball preparant-vos per combatre qualsevol amenaça que pogués enfrontar el vostre lloc web. Tot i que la manca d’una eina d’eliminació de programari maliciós és decebedora, estem contents de la difusió d’eines que ofereix Hostinger.

També convé destacar que Hostinger és un dels pocs hostes web independents. En lloc de ser propietari de diverses empreses d’allotjament web i utilitzar la mateixa infraestructura o similars, utilitzeu Hostinger sol. Com a empresa privada, això vol dir que Hostinger tindrà més interès en lloc dels gustos per als accionistes.

Assistència

Hostinger no deixa cap pregunta sobre com contactar amb l’assistència. Cada vegada que obriu el tauler de control del vostre compte, apareixerà un consell des d’un agent d’assistència que us mostrarà on contactar amb el xat en viu. És possible que aquest agent d’assistència no sigui el mateix amb qui parleu quan us poseu en contacte, però és petit que es pugui veure amb el petit contacte.

Ens vam adreçar per ajudar-nos al voltant de la 1 del matí (el crític és un mussol nocturn) i vam rebre una resposta en menys d’un minut. La resposta tampoc va ser redireccionista ni freda. L’agent de suport ha respost a la nostra pregunta sobre la integració de Cloudflare a fons i ràpidament, amb una actitud positiva, per arrencar.

A més, podeu visualitzar les converses anteriors amb representacions de suport cada vegada que obriu el xat en directe. En lloc d’enviar-vos directament a un agent d’assistència, Hostinger mostra les vostres converses recents i una barra de cerca per trobar una resposta a la base de coneixement. No us obliga mai a anar a la base de coneixement. Podeu iniciar una conversa sense buscar primer.

hostinger-review-live-chat

Fora del xat en viu, podeu enviar un correu electrònic a Hostinger. Ens vam plantejar amb la mateixa pregunta sobre Cloudflare i un representant ens va tornar al voltant de sis hores. Com en el xat en directe, el correu electrònic de resposta va ser amable i complet.

No hauria de recórrer al correu electrònic. Hostinger té una impressionant base de coneixement que proporciona respostes a la majoria de les preguntes. Hi ha uns quants centenars d’articles, que abasten tot, des de la facturació al DNS.

hostinger-review-reviewbase

El que és impressionant de la base de coneixement és que no se centra en un aspecte del servei. Hem vist bases de coneixement que es centren en la resolució de problemes i d’altres que es centren en els tutorials. Hostinger, per la seva banda, té una bona difusió de guies i tutorials de resolució de problemes, ajudant els usuaris nous a obtenir el seu peu mentre continuen assistint als patrons..

El Veredicte

Hostinger a mesura que amplia els seus serveis. En el poc temps que ho vam provar, ha crescut per adaptar-se a una base de clients més gran mantenint l’enfocament inicial per a l’usuari que tant ens ha agradat abans. De funcions a suport, Hostinger és un dels millors proveïdors d’allotjament web del voltant.

Dit això, encara manca d’opcions potents, com ara allotjament dedicat per als clients que ho necessitin. Els seus serveis s’han ampliat, però no són suficients per donar cabuda a tothom. Això no és ni bo ni dolent. Podria oferir allotjament de gamma alta, però el nínxol que omple necessita una opció independent i de qualitat. Hostinger és això.

Per als usuaris de potència, Kinsta és un bon lloc per començar (llegiu la nostra ressenya de Kinsta).

Què en penses d’Hostinger? Provaràs un pla? Feu-nos saber la vostra experiència als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me