1Password Review – Actualitzat el 2023

1Password Review

1Password és un dels millors gestors de contrasenyes per la seva facilitat d’ús i una excel·lent seguretat. Els seus plans de preus, però, el fan més adequat per a famílies i empreses petites en lloc d’usuaris individuals. Llegiu els detalls a la nostra revisió completa de 1Password.

1password-add-entry

1password-categories

1password-starter-kit

1password-tags

1password-watchtower

Anterior

Pròxim

De les nostres ressenyes de gestors de contrasenyes, 1Password es troba entre les millors opcions. De les funcions a la interfície d’usuari al model de seguretat exclusiu, 1Password se situa per sobre de la competència. Dit això, la manca d’un pla gratuït significa que haurà de pagar per mantenir-se protegit. 

En aquesta revisió 1Password, detallarem la nostra experiència després de fer una subscripció Premium a una prova. Tocarem funcions, preus, usabilitat, seguretat i assistència al llarg del camí, abans de dictar el nostre veredicte. 

Per a una resposta breu, 1Password és un dels millors gestors de contrasenyes del voltant, sempre que estiguis disposat a pagar. Tot i que el preu no és alt, un pla gratuït limitat estaria bé. Si ja pagueu, digueu, RoboForm, però, 1Password ofereix més d’un motiu convincent per canviar (consulteu la nostra crítica de RoboForm)..

Fortaleses & Debilitats

Característiques

La paraula clau està caracteritzada per les funcions. Tot i que no va a parar a Dashlane amb les funcions de protecció contra robatoris d’identitat, la llista encara impressiona (consulteu la nostra millor guia de protecció contra robatoris d’identitat). Des d’una extensió autònoma del gestor de contrasenyes de Google fins a algunes funcions hàbils per mantenir-lo segur en el viatge, 1Password està ple. 

Comença amb el mode de viatge, que permet bloquejar les contrasenyes mentre estàs fora. Sempre que ho activeu, totes les voltes del vostre compte 1Password estaran bloquejades. Si viatgeu a través de les fronteres i la policia de fronteres inspecciona el vostre dispositiu, les claus necessàries no hi seran per desbloquejar la volta, ni tan sols amb la vostra contrasenya. 

El seu funcionament és senzill: quan activeu el mode de viatge, se suprimeixen les dades locals del dispositiu. Per descomptat, les vostres contrasenyes encara es guarden al núvol, però el vostre dispositiu no les recuperarà fins que no el desactiveu. 

1Password X: l’extensió autònoma de Chrome i Firefox

Una de les funcions més importants d’1Password és 1Password X. És l’experiència completa de 1Password, però basada completament a Chrome o Firefox. Tot i que 1Password no és l’única opció amb extensió Chrome, el fet que pugui funcionar independentment d’una aplicació local és important. 

Això vol dir que podeu utilitzar 1Password en qualsevol sistema operatiu que admeti Firefox o Chrome. Tot i que l’aplicació 1Password només admet oficialment macOS, iOS, Windows i Android, podeu accedir a la llista completa de funcions mitjançant X. Això obre suport per a Linux i ChromeOS, que són dues plataformes que la majoria de gestors de contrasenyes omiten.. 

La tarifa estàndard de funcions està present en les extensions del navegador, incloses les ompliments automàtics, la captura de contrasenyes i la generació de contrasenyes. Més enllà d’això, però, podeu utilitzar 1Password X per organitzar les voltes, veure i editar entrades, cercar per la volta i fer servir Watchtower (més sobre aquest últim en un minut).. 

1Password fins i tot es compta amb una llista de tecles de control directe per fer que el navegador sigui més perfecte. Podeu cercar immediatament la vostra volta mitjançant “CTRL + F” o afegir ràpidament un nou element tocant “CTRL + I.”   

La torre de guaita 1Password

A la vostra volta 1Password està inclosa Watchtower, un tauler de seguretat que mostra contrasenyes reutilitzades, vulnerables i febles. Aquesta és una característica bastant comuna: per exemple, Dashlane té un tauler de seguretat, però 1Password fa un pas més enllà. 

  Revisió encriptat: actualitzat abril de 2023

1password-review-watchtower

A més de mostrar contrasenyes febles, Watchtower s’integra amb haveibeenpwned.com. Si no en sabeu, aquest lloc web conté una base de dades de contrasenyes i comptes compromeses per incompliments de dades anteriors. Des de la vostra torre de vigilància, podeu veure les contrasenyes compromeses i canviar-les immediatament. 

Watchtower també assenyala llocs web vulnerables. En la majoria dels casos, un lloc web es mostrarà com a no segur quan hi ha versions HTTP i HTTPS que admeten l’emplenament automàtic (consulteu la nostra guia HTTP vs. HTTPS per obtenir més informació sobre això). Tot i que no és el final del món, saber que certs llocs us podrien posar en risc és bonic. 

Kit d’emergència de revisió 1password

Vista general de les funcions de 1 paraula clau

Preu

1Password és una eina de seguretat de contrasenya barata, però que no té un pla gratuït. Tot i que el preu no és massa elevat (consulteu la nostra ressenya de Dashlane), hi ha opcions més econòmiques per a usuaris diferents (Keeper, per exemple). 1Password es distingeix, però, amb un excel·lent pla familiar. 

Hi ha dues opcions per als plans personals: 1Password i 1Password Families. El pla estàndard, que té 2,99 dòlars mensuals facturats anualment, inclou totes les funcions per a un sol usuari. Obteniu mode de viatge, recuperació d’elements, 1 GB d’emmagatzematge de documents i sincronització de diversos dispositius, però només per a un sol usuari. 

Per només 2 dòlars més al mes, el pla Famílies inclou cinc comptes individuals. Tot i això, els membres de la família poden compartir fàcilment articles entre si i recuperar comptes si algú oblida una contrasenya. El pla de famílies comença amb cinc usuaris, però podeu afegir-ne més per 1 $. A més, inclou cinc passis de compartició de convidats limitats.  

Independentment del pla que s’adapti a tu, 1Password ofereix una prova gratuïta de 30 dies després de la qual se us farà càrrec. És important tenir en compte que 1Password no ofereix cap reembossament, tot i que teniu temps restant a la subscripció. 

1Password Free: una oportunitat perduda

Com podeu veure a la taula anterior, 1Password no ofereix cap pla gratuït. Tot i que podeu utilitzar el servei gratuïtament durant 30 dies, haureu de començar a pagar després. Aquesta és una gran oportunitat perduda, ja que els millors gestors de contrasenyes gratuïts, com LastPass i NordPass, aconsegueixen assolir el mercat. Llegiu la nostra comparació 1Password vs LastPass.

Un gestor de contrasenyes de pagament inclou alguns avantatges, dels quals parlarem a la secció “seguretat” que hi ha a continuació. Tot i que entenem que una empresa necessita guanyar diners, una versió gratuïta d’1Password sense funcions limitades encara seria agradable. 

Preu de negocis i equips de 1 paraula clau

La dedicació de 1Password als plans multi-usuaris continua mantenint els seus preus de negoci. El pla d’equips, el més barat del grup, és d’1 € més que un pla individual normal i es cobra per usuari. Gairebé és igual a gairebé tots els comptes, excepte que s’inclou amb la integració de Duo per a l’autenticació de dos factors (2FA) a l’empresa i els controls d’administració per a gestionar permisos. 

El pla de negoci és molt més impressionant. Tot i que duplica el cost dels equips per usuari, les subscripcions empresarials inclouen 5 GB d’emmagatzematge de documents per usuari, 20 comptes de compartició de convidats limitats, controls avançats de seguretat, rols personalitzats, estadístiques d’ús i molt més. El més emocionant, els subscriptors d’empresa poden oferir de forma gratuïta comptes familiars a tots els seus membres.

Amabilitat amb l’Usuari

Registrar-se a 1Password és senzill. Escollireu un pla, introduïu la vostra adreça de correu electrònic i verifiqueu-la amb un codi de sis dígits enviat a aquesta adreça. 1Password demana una targeta de crèdit abans de crear el vostre compte, però no n’hi haureu d’introduir. Si decidiu simplement utilitzar la prova gratuïta, el vostre compte es bloquejarà al cap de 30 dies. 

1Password començarà a funcionar immediatament generant el vostre kit d’emergència. Aquest document, que podeu desar com a PDF, inclou la vostra adreça de correu electrònic, la clau secreta de 128 bits i la contrasenya principal. 

  Revisió de dipòsit de contrasenya: actualitzat el 2023

Si heu d’accedir al vostre compte, però heu oblidat la contrasenya principal, necessitareu el vostre equip d’emergència. Recomanem emmagatzemar-lo digitalment amb programari de xifratge, així com imprimir-lo i guardar-lo a una caixa de seguretat, per exemple.. 

Kit de 1password-review-emergència-emergència

Després de desar, podeu utilitzar la volta 1Password al navegador. Hi ha algunes coses ja configurades. 1Password inclou enllaços per descarregar les aplicacions locals, així com tres elements d’un “kit d’inici”. Inclouen la vostra contrasenya principal de 1Password, una nota de configuració i una targeta d’identitat amb la informació que vau proporcionar durant la inscripció. 

Kit de 1password-review-starter-kit

Gestió de voltes i entrades de 1Password

1Password funciona una mica diferent que altres gestors de contrasenyes. En lloc de tenir una sola volta on ho guardeu tot, com amb Abine Blur (consulteu la nostra crítica de Blur), 1Password us permet utilitzar tantes voltes com vulgueu. Aquests dipòsits no utilitzen contrasenyes diferents, la vostra contrasenya principal és la clau de tot, però és un bon pas per a l’organització. 

1password-review-voltes

Podeu, per exemple, segmentar les entrades personals i empresarials en voltes separades, o bé fer un pas més enllà i classificar totes les entrades. Per molt profund que sigui, sempre podeu veure les voltes juntes. Si intenteu fer un seguiment d’una entrada en concret, podeu cercar-ho tot i no passar només la volta. 

L’organització acaba d’iniciar-hi. Quan afegiu una entrada nova, a la qual arribarem en un minut, podeu especificar la categoria en la qual hauria d’anar la entrada. Més que això, però, podeu desglossar entrades mitjançant etiquetes i preferits. 1Password us ofereix les eines per mantenir les voltes tan organitzades com vulgueu, que rarament els ofereixen els gestors de contrasenyes. 

1password-review-voltes

Afegint entrades a 1Password

Afegir entrades a 1Password és brisa. Després d’haver escollit la volta que voleu emmagatzemar l’entrada, només heu de fer clic a la icona “més” a la part inferior de la pantalla. 

Com s’ha esmentat, 1Password sol·licitarà la categoria en la qual vulgueu emmagatzemar la contrasenya. Tot i que no podeu definir les vostres pròpies categories, hi ha moltes coses per triar, inclosos els passaports, els programes de recompensa i les llicències de programari.. 

1password-review-categories

Les categories noves s’afegiran automàticament al menú de categories del costat esquerre. Les coses són emocionants un cop afegiu una nova contrasenya. Amb una dedicació clara a la flexibilitat, podeu afegir tants camps i / o seccions que vulgueu a una entrada 1Password. 

Els camps també poden tenir diferents propietats. Per exemple, podeu definir un camp en un format mes / any i un altre per a una adreça de correu electrònic. 

1password-review-add-entry

A més, podeu afegir notes i etiquetes a l’entrada. Com podeu veure a la captura de pantalla de dalt, que inclou la plantilla de llicència de programari, 1Password us recomanarà alguns camps. Tanmateix, no podeu canviar, suprimir o afegir tants camps com vulgueu. 

D’organització a camps personalitzats, 1Password es dedica a les opcions. Podeu personalitzar les vostres voltes de qualsevol manera que considereu adequada. Aquest nivell de flexibilitat no acostuma a oferir-se els gestors de contrasenyes i és molt important quan es tractin centenars d’entrades. 

Utilitzant 1Password a Android i iOS

La usabilitat de la paraula clau va més enllà de l’escriptori. De fet, va ocupar el primer lloc en el nostre millor gestor de contrasenyes per a la guia d’iOS gràcies a les seves excel·lents aplicacions per a iPhone i Android. Tot i que l’aplicació per a mòbils serveix per al seu completament automàtic i la gestió general de contrasenyes, també podeu accedir a la Torre de vigilància i al mode de desplaçament des de qualsevol lloc. 

1Password-iOS

Seguretat

La seguretat és una mica més complexa amb 1Password que no pas amb altres gestors de contrasenyes (llegiu la nostra revisió Sticky Password per obtenir un model bastant senzill). 

Com passa amb qualsevol bon gestor de contrasenyes, tot torna a la vostra contrasenya principal, de la qual 1Password no té coneixement de zero. Tal com arribarem en un minut, la vostra contrasenya principal mai no s’enviarà al servidor, xifrada o no. 

Aquesta és només la meitat de l’equació amb 1Password. Quan descarregueu l’aplicació, 1Password genera una clau secreta de 128 bits, que s’emmagatzema localment. Aquesta clau, juntament amb la vostra contrasenya principal i una sal, s’executen mitjançant una funció de derivació de claus (PBKDF2-HMAC-SHA256), que s’utilitza per autentificar el vostre compte.. 

  Revisió RememBear - Actualització 2023

L’ús de la clau secreta amb la vostra contrasenya principal és el que 1Password anomena Blur. Això vol dir que hi ha dos elements necessaris per desbloquejar la volta xifrada AES-256 (consulteu la descripció del xifrat per obtenir més informació). 

S’ha piratejat des de 1Password?

LastPass, que va patir un desagradable hack el 2015, va provocar incertesa a la indústria del gestor de contrasenyes, amb encara més el 2023. Per sort, 1Password no ha patit mai aquest atac. Fins i tot si s’havia piratejat 1Password, no hi ha res emmagatzemat als seus servidors que sigui fiable. 

Com assenyala correctament 1Password, el principal problema amb els gestors de contrasenyes és el procés d’inici de sessió, sent com el gestor de contrasenyes t’autentica i desbloqueja les dades xifrades. Per a la majoria, el procés funciona així: La vostra contrasenya principal s’utilitza per generar una clau, que s’envia a través d’una connexió xifrada per autentificar-vos. 

Amb 1Password, això no és suficient. A més de la idea de derivació de claus de dos secrets, 1Password utilitza la protecció mitjançant una capa de contrasenya remota segura (SRP) de la cadena de xarxa, que succeeix abans del trànsit. 

El procés és llarg, però, en definitiva, 1Password genera un valor de verificador basat en una sal, la clau secreta i la contrasenya principal. Aquest verificador es comprova amb el servidor per autenticar el dispositiu. Per a aquells que tinguin problemes per seguir, això significa que la vostra contrasenya principal, fins i tot de forma xifrada, mai no surt del dispositiu. 

Basat en estàndards oberts

1Password té alguns mètodes de seguretat intel·ligents, però no és res que no estigui disponible públicament. Està clar que l’arquitectura de seguretat 1Password està basada en formats de dades oberts, essent OPVault i Agile Keychain. Encara que desenvolupat per 1Password, el seu format de dades no es manté en secret. Qualsevol pot desenvolupar eines per llegir el format. 

Això no fa que les vostres contrasenyes siguin menys segures, encara haureu de desxifrar el fitxer, però es perd el risc de bloqueig del venedor. Si 1Password hagués desaparegut, els desenvolupadors poden crear eines per llegir el format de fitxer 1Password, és a dir, la vostra llicència 1Password no està nul·la. De fet, hi ha algunes eines de codi obert disponibles.

Assistència

Si hi ha alguna cosa bona que puguem dir sobre la manca d’un pla gratuït, és que no hi ha cap mena de neguit quan es tracta d’atenció al client. Hi ha tres maneres de posar-se en contacte amb 1Password: a través del seu servei de Twitter, a través del correu electrònic i als fòrums de la comunitat. A fora d’això, hi ha una meravellosa base de coneixement plena d’articles. 

1password-review-contacte-pàgina

L’assistència per correu electrònic està bé, però probablement obtindreu una resposta més ràpida a través de Twitter o dels fòrums. 1Password mostra amb orgull que ha respost més de 250.000 preguntes a través dels fòrums. Navegant pel subforum Mac, amb més respostes, el personal de 1Password responia les preguntes als pocs minuts de la publicació, sense importar l’hora del dia.. 

Fòrums de revisió 1password

La base de coneixement funciona gairebé per a tot. 1Password ofereix els seus articles en un format fàcil d’entendre, amb diversos idiomes, per arrencar. La base de coneixement està plena d’excel·lents recursos, amb els vídeos, que inclouen els conceptes bàsics fins a les immersions profundes fins a controlar 1Password des de la línia d’ordres.. 

1password-knowledgebase

A més de la meravellosa interfície d’usuari, els recursos d’assistència mostren cap a on van els diners de la subscripció. Tot i que encara no ens decebre la falta d’un pla gratuït, 1Password fa que el cost addicional valgui la pena. Això és cert no només quan s’utilitza l’aplicació, sinó també quan es busca suport. 

El Veredicte

1Password no és tan fàcil de recomanar com una cosa com LastPass o Dashlane (llegiu les comparacions de Dashlane vs. LastPass i Dashlane vs. 1Password). Dit això, pot anar a punt amb els gossos més importants en termes d’usabilitat, seguretat i característiques. El més important és la manca d’un pla gratuït. Tot i així, sempre que estigueu disposats a pagar, 1Password és fàcilment un dels millors gestors de contrasenyes al voltant i es va classificar com a primer en el nostre millor gestor de contrasenyes per a la llista de petites empreses..

Tens previst registrar-te a 1Password? Què us destaca més sobre això? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me