Revisió de contrasenya enganxosa: actualització del 2020

Revisió de contrasenya enganxosa

Sticky Password és un gestor de contrasenyes barat que té prou opcions perquè els techies es tornin bojos. La manca d’un pla multiusuari suposa un amortidor per a empreses i famílies, però els usuaris individuals trobaran una de les millors opcions del mercat. Llegiu la nostra revisió completa de Contrasenya enganxosa per obtenir més informació.

interfície de contrasenya enganxosa

identitat de contrasenya enganxosa nova

nota adhesiva segura de contrasenya enganxosa

Tauler de control de seguretat de contrasenya enganxosa

generador de contrasenya enganxosa de contrasenya

Anterior

Pròxim

Sempre ens ha agradat Sticky Password, recomanant-la altament a la nostra millor guia de gestors de contrasenyes per tenir preus competitius, un pla gratuït generós i seguretat de primera qualitat. Tanmateix, la interfície fechada comporta una pèrdua de l’experiència, encara que no sigui difícil d’utilitzar la contrasenya enganxosa. 

En aquesta revisió actualitzada de Contrasenya enganxosa, anirem a fer una consulta a un antic favorit per veure on es troba. Al llarg del camí, anirem tractant funcions, preus, seguretat, assistència, facilitat d’ús i molt més, abans de dictar el nostre veredicte.. 

Sticky Password és una bona eina de gestió de contrasenyes, sempre que pugueu fer front a la seva interfície Windows Vista-esque. El preu és correcte i la seguretat és bona, així que no hi ha raó per no donar-li un tomb. A més, hi ha un pla completament gratuït que inclou un procés de 30 dies de Sticky Password Premium fora de la porta..

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a Contrasenya enganxosa

Característiques

Contrasenya enganxosa no té tantes funcions úniques com, per exemple, Dashlane, però encara impressiona. Els conceptes bàsics es tracten d’emplenament automàtic, compartició de contrasenyes i suport per a diversos tipus d’entrada. Tanmateix, Sticky Password es distingeix amb una aplicació portàtil que no requereix instal·lació.  

Ompliment automàtic, tauler de seguretat i portafoli digital

A través de l’extensió del navegador, Sticky Password ofereix l’inici de sessió i l’ompliment automàtic del formulari. Tal com arribarem a la secció “facilitat d’ús” següent, Sticky Password detecta gairebé tots els camps d’entrada, gairebé a un error. Dit això, sempre podreu omplir informació automàticament si són rellevants per a un camp en particular. 

Fora d’adreces i contrasenyes, Sticky Password també admet l’emplenament automàtic de targeta de crèdit a través de la cartera digital. Les targetes de crèdit s’emmagatzemen al costat de les vostres identitats, de manera que podreu disposar de la informació de facturació i pagament en un sol lloc. 

Per a nosaltres, el tauler de seguretat és la millor funció. Tot i que no és un concepte nou: Dashlane té un tauler de seguretat millor, de fet, la implementació de Sticky Password és una cosa més complicada. El tauler de seguretat s’excava a l’emmagatzematge de contrasenyes per trobar contrasenyes febles, antigues o reutilitzades, combinant-les per generar un punt de seguretat global.. 

enganxós-contrasenya-revisió-seguretat-tauler

Portable de contrasenya enganxosa

La sincronització és una part important de qualsevol gestor de contrasenyes i, a mesura que accedirem a la secció “seguretat” següent, Sticky Password us ofereix moltes opcions. Tanmateix, no haureu de sincronitzar les vostres contrasenyes. Podeu deixar la volta de la contrasenya a una unitat USB, a un disc dur extern o a qualsevol altre dispositiu d’emmagatzematge i portar els vostres inicis de sessió amb vosaltres.. 

No són només els vostres accessos. Sticky Password és un excel·lent gestor de contrasenyes de Windows perquè podeu operar sense instal·lar-lo. La versió portàtil que creeu a l’aplicació envia les vostres contrasenyes xifrades, però també inclou un programa que podeu executar en qualsevol màquina Windows sense instal·lació.. 

Independentment d’on estiguis o quina computadora utilitzeu, podeu carregar la vostra clau d’accés portàtil i accedir a totes les funcions de l’aplicació local. Això inclou afegir noves entrades, veure el tauler de seguretat i, el que és més important, omplir automàticament. 

Compartint accessos de contrasenya enganxosos

Al pla Sticky Password Premium, també podeu compartir els inicis de sessió. Sticky Password supera el compartiment bàsic. Podeu enviar diversos articles a diversos destinataris alhora i especificar nivells d’accés diferents. Hi ha només dos nivells, “limitat” i “complet”, però no deixa de ser agradable veure algunes opcions de compartició. 

sticky-password-review-sharing

L’intercanvi limitat permet al destinatari veure l’inici de sessió, però no afegir-lo ni revocar-ne l’accés, mentre que l’intercanvi complet és com si el destinatari tingués l’inici de sessió emmagatzemat localment. Independentment de quin nivell trieu, el destinatari rebrà un correu electrònic on pugui acceptar o rebutjar la invitació. 

Quan es fa una prova interna, el correu electrònic no s’ha enviat immediatament. Van trigar uns 20 minuts fins que vam rebre un correu electrònic per descarregar una altra còpia de Sticky Password. És important tenir en compte que ambdues parts necessiten la versió més recent d’una subscripció Premium per compartir contrasenyes. 

Vista general de les característiques de la contrasenya enganxosa

Logotip de la contrasenya enganxosawww.stickypassword.com

Comença des de $ 250 al mes Tots els plans

Seguretat

2FA

Xifrat
AES-256

Coneixement zero

2FA claus

Anàlisi de seguretat

Sincronització de diversos dispositius

Còpia de seguretat i recuperació

Aplicacions mòbils

Canviador de contrasenya

Generador de contrasenya

Extensió del navegador

Ompliment automàtic

Formulari d’emplenament automàtic

Interfície d’usuari del navegador

Interfície d’usuari d’escriptori

Correu electrònic

Xat en directe

Telèfon

Centre d’ajuda

Fòrums

Assistència 24/7

Més

Pla gratuït

Preu

Sticky Password és molt barat, amb un generós pla gratuït, per arrencar. Tot i que haureu d’actualitzar al pla Premium per accedir a la còpia de seguretat de la contrasenya del núvol i la sincronització entre els vostres dispositius, una part de la vostra subscripció es destina a guardar manaties en perill d’extinció. 

Fins i tot quan es paga, Sticky Password és molt. El cost addicional es destina principalment a l’emmagatzematge i la còpia de seguretat del núvol, tal com hem vist amb altres gestors de contrasenyes gratuïts (consulteu un exemple de la nostra revisió NordPass). 

La diferència més gran és que Sticky Password permet entrades il·limitades, a diferència d’altres opcions gratuïtes (ens ve al cap Kaspersky Password Manager i Dashlane). Part de la vostra subscripció es dirigeix ​​també al Club Save the Manatee. 

Sticky Password Free, Premium i Lifetime

Hi ha tres plans que s’ofereixen: gratuït, Premium i Lifetime. El pla gratuït es va guanyar un lloc a la millor llista de gestors de contrasenyes gratuïta, tot i que encara queda lleugerament fora de LastPass (llegiu la nostra ressenya de LastPass). Tanmateix, una actualització a Premium és barata, oferint suport prioritari, compartició i còpia de seguretat per menys de 3 dòlars al mes. 

És a dir, que és prou un preu de borsa en comparació amb Keeper (consulteu la nostra revisió de Keeper). Sticky Password destaca, però, amb la seva llicència Lifetime. Per 200 dòlars, podeu comprar l’accés de tota la vida a Sticky Password, encaixant amb totes les funcions de Premium. A més, automàticament rebreu actualitzacions de forma gratuïta. 

Per descomptat, quan compreu una llicència de tota la vida, us heu de preguntar què passa quan / si el servei es tanca. La Contrasenya enganxosa no aclarirà què li passa a la vostra llicència si es volgués fer mal. Tot i així, parlar del nostre servei de supervisió dels serveis durant els últims anys no hauria de preocupar-se. 

Independentment de la subscripció que trieu, Sticky Password es troba darrere d’una garantia de devolució de 30 dies. Tots els plans gratuïts inclouen també una prova de 30 dies de Premium, sense necessitat de targeta de crèdit. 

Preu empresarial i descompte estudiantil

Sticky Password també té una subscripció per a empreses, tot i que no ho va fer en el nostre millor gestor de contrasenyes per a la llista de petites empreses (consulteu la nostra ressenya de Zoho Vault si és el que heu passat). Encara us cobren 29,99 dòlars per usuari i any. Dit això, la subscripció comercial inclou algunes funcions addicionals de gestió d’usuaris. 

Més interessant és el preu dels estudiants. Si sou un estudiant o un professor, podeu comprar Sticky Password amb un descompte considerable a la botiga OnTheHub. Els membres anuals Premium només guanyen 12,95 dòlars. Tanmateix, Sticky Password també ofereix un descompte del 85 per cent en la seva subscripció a tota la vida, reduint el cost a només 29 dòlars.. 

Usabilitat amb els usuaris

La contrasenya enganxosa no és difícil d’utilitzar, però l’estètica datada serveix com a teló de fons deficient a les seves moltes opcions. Tot i així, sempre que aprengueu la manera d’aplicar l’aplicació local i pugueu fer front a la seva sensibilitat basada en 2008, no va bé. 

S’està baixant la contrasenya enganxosa

Podeu descarregar Sticky Password abans d’inscriure’s a un compte. Tot el que heu de fer és fer clic a “obtenir-se gratis” des de la pàgina principal, i la descàrrega començarà de seguida. Un cop acabat, Sticky Password ofereix un breu recorregut que explica la seva configuració i la funció que serveixen. 

enganxós-contrasenya-revisió-configuració

Després d’això, podeu iniciar la sessió o crear un compte si no en teniu. La creació del compte es produeix directament a la finestra de l’instal·lador, de manera que es pot registrar fàcilment. Abans d’iniciar-vos a la volta de contrasenya, Sticky Password també demana les vostres preferències de sincronització i si voleu instal·lar l’extensió del navegador. 

sticky-password-review-create-account

Si decidiu instal·lar l’extensió, Sticky Password importarà automàticament les contrasenyes emmagatzemades al navegador on el vau instal·lar. No hi ha cap pregunta sobre això i no hi ha manera d’ordenar les contrasenyes que voleu importar. Per a nosaltres, això significava desembarcar en una volta de contrasenya que ja estava plena d’entrades. 

Utilitzant la Volta de Contrasenya enganxosa

La volta Sticky Password sembla que va ser arrencada directament des de Windows Vista. Tot i que encara serveix com a programa d’emmagatzematge de contrasenyes, l’aparell aero-esque sobre tot sembla més que uns anys obsolets. Malgrat les aparences, Sticky Password és fàcil d’utilitzar. 

enganxós-contrasenya-revisió-volta

La navegació es gestiona a través del menú esquerre, que us permet accedir ràpidament a contrasenyes basades en la web, contrasenyes d’aplicacions, notes de notes, adreces d’interès i identitats. 

Podeu trobar comptes cercant o organitzant-los en grups. Sticky Password admet icones personalitzades per als vostres grups, com ho fa 1Password, tot i que no sembla tan bonic durant el procés (llegiu la nostra revisió de 1Password). 

Hi ha moltes opcions a l’hora d’afegir o editar un compte, encara que no hi ha camps personalitzats com els que hem vist amb un altre programari de gestió de contrasenyes. Podeu triar una data de caducitat de la vostra contrasenya, lligar el compte a URL específics o a dominis sencers, deixar comentaris i triar quin navegador obri el compte a. 

sticky-password-review-new-account

Agraïm les moltes opcions i l’experiència de l’usuari que proporciona Sticky Password. Tanmateix, no es presenta de la manera correcta. L’aspecte datat no s’adapta al programari de contrasenya moderna i, tot i que en realitat no és difícil d’utilitzar la contrasenya enganxosa, de vegades es pot sentir així. 

Extensió de contrasenya enganxosa i extensió de Chrome

Si preferiu el vostre navegador, Sticky Password ofereix un gestor de contrasenyes en línia, tot i que és menys ric en funcions que l’aplicació local. Podeu veure els vostres comptes, les adreces d’interès i les memòries, però res més. L’extensió (disponible per a gairebé tots els navegadors, inclosos Chrome, Firefox, Opera i Edge) és molt més útil. 

L’extensió serveix per a l’emplenament automàtic, però també com a referència ràpida. Realment té una aparença més bona que l’aplicació local i permet visualitzar ràpidament les vostres contrasenyes, adreces d’interès i identitats en línia. A més, l’extensió té una pestanya dedicada al lloc web on esteu, a més d’un enllaç per obrir l’aplicació local. 

sticky-password-review-extension-extension

Amb l’extensió instal·lada, Sticky Password capturarà automàticament els iniciar sessió d’entrada a llocs nous. Tanmateix, com el gestor de contrasenyes de Windows, el procés no es realitza amb gràcia, com podeu veure a la captura de pantalla següent. 

sticky-password-review-capture-capture

Tampoc no s’omple automàticament. La Contrasenya enganxosa apareix en gairebé qualsevol camp d’entrada, contrasenya o no. L’enfocament general funciona (també podreu omplir un camp automàticament), però fa que el navegador sigui lent i, pitjor, carregat d’icones de Contrasenya enganxosa. Les aplicacions per a mòbils són millors, tot i que Sticky Password no obté un lloc al nostre millor gestor de contrasenyes per a la guia per a iPhone. 

També hem notat un alentiment important del rendiment del navegador després d’instal·lar Sticky Password. És impossible verificar si Sticky Password era responsable, a banda de veure un procés afamat de recursos al Gestor de tasques de Windows. Independentment d’això, s’ha de destacar. 

Seguretat

Sticky Password és un dels gestors de contrasenyes més segurs al voltant, combinant un excel·lent xifratge amb algunes característiques de seguretat exclusives per mantenir les contrasenyes segures. Tot i això, però, Sticky Password xifra i emmagatzema una còpia local de la volta de contrasenya, és a dir, si els servidors es tanquen alguna vegada, encara teniu accés als vostres inicis de sessió.. 

Per al xifratge, Sticky Password protegeix els vostres inicis de sessió amb encriptació AES-256 (consulteu la descripció del xifrat per obtenir més informació). La clau per desxifrar les dades està bloquejada a la vostra contrasenya principal, de la qual Sticky Password no té coneixement. En canvi, Sticky Password s’autentifica mitjançant una clau derivada de la vostra contrasenya principal, que es genera amb PBKDF2.

Com que Contrasenya enganxosa no veu ni emmagatzema la contrasenya principal, no hi ha manera de recuperar-la. Si us oblideu, us restareu fora del compte. Per sort, podeu autenticar-vos de diverses maneres, inclosa l’autenticació de dos factors amb les millors aplicacions 2FA (com Google Authenticator). A més, podeu iniciar la sessió mitjançant un dispositiu extraïble, com ara un dispositiu USB o un dispositiu Bluetooth. 

Funció de sincronització local de Contrasenya enganxosa

Tots els bucles xifrats de les quals heu de passar les vostres contrasenyes són gràcies a la sincronització del núvol. Contrasenya enganxosa, com un proveïdor d’emmagatzematge en núvol, com Sync.com, utilitza servidors al núvol per sincronitzar dades dels vostres dispositius (consulteu la nostra revisió de Sync.com). Dit això, no heu d’enviar mai les vostres dades al núvol. 

Sticky Password té una funció de sincronització local, que envia les dades xifrades als altres dispositius a través d’una xarxa local. D’aquesta manera, les vostres contrasenyes, fins i tot de forma xifrada, només s’emmagatzemen als vostres dispositius. La sincronització local soluciona un problema que tenen molts administradors de contrasenyes, que és la possibilitat de tenir les vostres contrasenyes a tot arreu sense els possibles riscos d’emmagatzemar-les al núvol.

Assistència

Sticky Password ofereix una assistència ràpida per correu electrònic, especialment per als seus subscriptors Premium. La base de coneixement ens destaca més. Amb articles que cobreixen gairebé tots els aspectes del gestor de contrasenyes i amb molts detalls, la base de coneixement ha de ser el vostre recurs de suport adequat. 

Podeu accedir al centre d’ajuda de Sticky Password des del concentrador de comptes. Feu clic a l’enllaç “assistència” que hi ha a la part inferior de la pàgina, us portarà a la base de coneixement. Els usuaris gratuïts aniran dirigits a recursos d’autoajuda, mentre que els membres Premium seran enviats a un formulari de contacte. 

Sticky Password diu que normalment es torna a les 24 hores i que ofereix suport en anglès, alemany, francès, holandès, txec, rus, ucraïnès i japonès..

Pel que fa a la puntualitat, les 24 hores són una bona estimació. Ens vam adreçar a Sticky Password amb una pregunta sobre la importació i un representant es va tornar al voltant de les 13 hores (a mitja nit). Tot i això, la resposta va ser ràpida, encara que es faci una mica de detalls. 

El Centre d’ajuda i fòrums

El centre d’ajuda pot solucionar la majoria de problemes. Tot i que Sticky Password té una aplicació datada, no ho sabríeu des de la base de coneixement. Els articles es recullen de manera neta amb una gran quantitat de detalls, que cobreixen diversos sistemes operatius, així com els diferents plans de Sticky Password. Per obtenir una base de coneixement del gestor de contrasenyes, Sticky Password impressiona. 

Malauradament, els fòrums són menys impressionants. En el moment d’escriure, l’últim fil té cinc dies, que és una eternitat en línia. La majoria dels fils són sol·licituds de funcions o preguntes sobre resolució de problemes. Per sort, sembla que l’equip de suport supervisa els fòrums, fins i tot si només demanen que enviïs un correu electrònic en la majoria dels casos.

El Veredicte

Sticky Password segueix sent un gestor de contrasenyes excel·lent, compatible amb una seguretat de primera qualitat i una etiqueta de baix preu. La seva subscripció a tota la vida és impressionant, fins i tot si les actualitzacions gratuïtes semblen més aviat un flux per degoteig que un flux. Dit això, haureu de tractar amb la interfície datada, que, tot i que rica en funcions, pot ser difícil de desplaçar-se. 

Consulteu també el nostre millor gestor de contrasenyes per a la peça de famílies.

Què en penses de Sticky Password? Voleu aprofitar la seva prova Premium gratuïta? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me