Blacknut Cloud Gaming Review – Jocs per a la família – Actualització 2023

Blacknut Cloud Gaming Review

Blacknut és una decepció, ja que ofereix una de les millors interfícies de jocs en núvol que hem vist, però també pateix una qualitat d’imatge pobra i una avorrida biblioteca de jocs. Consulteu què podria haver estat en la nostra revisió completa de Blacknut.

Millor joc al núvol

Blacknut és un servei exclusiu de jocs en núvol que ofereix una biblioteca de més de 300 jocs de forma gratuïta amb la vostra subscripció. Es centra en les famílies que volen entrar en jocs de núvol, amb opcions de control parental i un pla familiar de quatre persones disponible. Tanmateix, la limitada biblioteca de jocs i la qualitat d’imatge poc brillant fa que sigui una venda difícil, familiar o no. 

En aquesta revisió de Blacknut, veurem si té allò que cal per incloure-la a la nostra millor llista de jocs en núvol. Abans de dictar el nostre veredicte, parlarem de funcions, jocs compatibles, preu, facilitat d’ús, rendiment i cobertura.

Utilitzar Blacknut és decebedor, no perquè les aplicacions locals siguin dolentes, al contrari, en realitat, sinó perquè el servei no és tot el que podria ser. La interfície i les funcions són excel·lents, fent que la biblioteca desenterrada de jocs i la mala qualitat de vídeo sigui més descoratjadora.

lliscant negre1

blackbut-slider2

lliscant negre3

lliscant negre4

lliscant negre5

Anterior

Pròxim

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a jocs de núvols de Blacknut

Característiques

Blacknut té una gran quantitat d’excel·lents característiques que, tot i que no són evidents, fan que l’experiència se senti més fluida. Ha pres una gran quantitat de notes de Netflix pel que fa al disseny i la funcionalitat, que trobarem a la secció “facilitat d’ús” a continuació. Una de les característiques clau que va adoptar són els perfils. 

Com Netflix, podeu mantenir tants perfils al vostre compte com vulgueu. Hi ha límits al nombre de pantalles que poden estar actives en un moment donat, però no als vostres perfils. 

A més, es poden personalitzar els perfils en funció de qui els utilitzi. Podeu restringir la biblioteca només a jocs per a nens, establir un número PIN per als comptes i fins i tot personalitzar la vostra imatge de perfil. 

add-black-add-account

Tot i que no canvia el funcionament massa profund del servei, l’afegit de perfils mostra un enfocament ben pensat que rarament es veu al mercat dels jocs en núvol. A mesura que la tecnologia s’aconsegueix, les empreses s’afanyen al mercat amb productes que tenen una supervisió de disseny, com PlayStation Now. 

La compatibilitat és un avantatge enorme per a la fruita negra. Hi ha aplicacions disponibles per a Windows, macOS, Amazon Fire TV, Android, Linux i televisors selectes de Panasonic i Samsung. Segons Blacknut, hi ha una aplicació per a iOS, però encara no s’ha publicat. 

La gamma de plataformes compatibles reflecteix el suport del controlador. A la PC, la majoria de jocs són compatibles amb un controlador, un teclat i un ratolí i, des del mòbil, podeu utilitzar un controlador o botons personalitzables a la pantalla. Si esteu jugant a jocs a la vostra televisió intel·ligent, també podeu utilitzar el vostre comandament Amazon Fire TV o Android TV. 

La assistència per a aquests dispositius d’entrada no té una extensió de jocs: no podreu reproduir títols més nous, com Sniper: Ghost Warrior 3, amb el vostre televisor a distància, però agraïm que hi hagi flexibilitat amb la majoria de títols.. 

Altres funcions inclouen l’estalvi en núvol, el que significa que podeu recollir el vostre joc en qualsevol dispositiu i continuar i el control parental. Blacknut ofereix suport per a controladors i plataformes, com cap altre servei de jocs en núvol, amb diverses funcions útils per fer una còpia de seguretat. 

Vista general de les característiques del joc de Blacknut Cloud

Logotip de jocs de núvol de Blacknutwww.blacknut.com

Comença des de $ 1299 per mes Tots els plans

Plataformes

Android

iOS

Windows

macOS

Navegador

Jocs compatibles

Cobertura
textura

Plataformes DRM compatibles
N / A

Base de coneixements

Xatejar

Correu electrònic

  Projecte xCloud Review: una vista prèvia d’una nova plataforma: actualitzada 2023

Telèfon

Assistència 24/7

Jocs compatibles

Blacknut ofereix una biblioteca de jocs limitada. Tot i això, a diferència de Vortex, que permet jugar a jocs que teniu en Steam o en una altra plataforma DRM, Blacknut inclou jocs de forma gratuïta (llegiu la nostra ressenya de Vortex). 

Tot i que això pot semblar positiu, no ho és. La biblioteca ofereix més de 320 títols, però no hi ha cap títol que destaqui com a jocs realment fantàstics. 

Tots els títols reconeixibles són indis de grau B o títols de doble A. Blacknut afirma que els nous jocs són “triats acuradament cada setmana”, cosa que només podem suposar significa que els jocs es trien en funció de qui vol lliurar les seves coses de forma gratuïta. La biblioteca és de mida i qualitat llarga, en comparació amb alguna cosa com PlayStation Now (llegiu la nostra ressenya de PlayStation Now). 

És difícil prendre’s Blacknut seriosament quan Garfield Kart és un dels títols més importants de la secció de “speed runner”. Qualsevol joc recognoscible és també un substitut de subtítols per a títols més grans. Lords of the Fallen, tot i que un joc decent, és una pitjor Dark Souls, i Sniper: Ghost Warrior 3 no es clava la mecànica de franja com la sèrie Sniper Elite. 

Els millors jocs de la gamma no són obvis. Un altre telèfon perdut: la història de Laura és una joia de Steam oculta i Evoland 2 celebra la llarga història dels jocs de rol de dalt a baix. Tot i això, la majoria d’aquests títols són barats en Steam i / o disponibles en dispositius mòbils. De fet, la majoria de la biblioteca de Blacknut està disponible en dispositius mòbils. 

Alguns dels millors títols són els retro. Per exemple, Blacknut inclou trilogia de Metal Slug i Double Dragon. Tanmateix, és difícil justificar el pagament entre 13 i 20 dòlars per jugar a aquests jocs, ja que són només uns dòlars en ordinadors i dispositius mòbils.

No hi ha res per vendre Blacknut fora d’alguns títols indie i alguns jocs retro. Ryse: Son of Rome és l’únic títol de triple A real, i que va rebre crítiques mediocres. En general, la biblioteca i el servei estan orientats a nens i famílies. Hi ha molts títols madurs, però no són fantàstics.

Preu

Blacknut és un servei de jocs de núvol centrat en una família i els preus es remunten. Hi ha dos plans disponibles i només difereixen pel seu preu i pel nombre de dispositius que podeu utilitzar alhora. Tot i que el preu no és alt, llegiu la revisió de Shadow per això, però així sembla quan tingueu en compte la biblioteca.

Hi ha una llista de funcions per a cada pla a la pàgina de producte de Blacknut, però són la mateixa, entre la majoria, entre els plans Family i Premium. Les dues subscripcions tenen tota la biblioteca de jocs, accés il·limitat, sense anuncis, control parental i estalvi en núvol. L’única diferència és el nombre de pantalles. 

Els plans premium són bons per a una sola pantalla, el que significa que, independentment de les instal·lacions de Blacknut que tingueu, només una pantalla pot utilitzar el servei alhora. Per 7 dòlars més al mes, podeu actualitzar el pla de família, que us permet utilitzar fins a quatre pantalles alhora. 

En un buit, el preu és bo i millora encara que no haureu de comprar cap joc addicional. Tanmateix, no podeu comprar cap joc addicional. Com s’ha esmentat, la biblioteca és, en el millor dels casos, mediocre, de manera que realment no importa quina tarifa cobra Blacknut. Si la biblioteca es manté en el seu estat actual, el cost sempre serà massa elevat. 

Dit això, si alguns títols desperten el vostre interès, el preu no està malament. Blacknut és un, si no l’únic, serveis de joc en núvol que ofereix un pla que us permet utilitzar diverses pantalles alhora. Fins i tot hi ha una prova de 14 dies per comprovar si també us agrada.

Facilitat d’ús

Per totes les seves falles, Blacknut té un procés d’inscripció molt suau. Consta de tres pantalles. Començaràs entrant el teu correu electrònic i seleccionant una contrasenya, passaràs a triar el pla que vols i, finalment, a introduir la informació de la teva targeta de crèdit.. 

  Vortex Cloud Gaming Review - Actualitzat el 2023

Vam tenir un petit rècord quan vam emplenar la informació de la targeta de crèdit amb LastPass (llegiu la nostra crítica de LastPass), però, en general, el procés va ser suau.

blacknut-inscripció

Els tres passos es podrien condensar a una sola pantalla, però, amb la fluïdesa que es mou el lloc web, estem contents. Després de confirmar el pagament, se us portarà a una pantalla de descàrrega que mostra totes les plataformes que podeu utilitzar amb Blacknut.

blacknut-descarregar

Finalment, podeu iniciar la sessió. Hi ha una opció per “crear un compte de Blacknut gratuït” a l’aplicació, però, tot i buscar-ho, no hem trobat un pla gratuït. A l’aplicació, també teniu l’opció d’iniciar sessió amb Amazon o Google, cosa que no és una opció concedida en registrar-vos al lloc web. Malgrat aquestes incoherències, començar amb Windows era fàcil. 

L’aplicació és senzilla, però meravellosament dissenyada. Els jocs destacats ofereixen una captura de pantalla de vídeo i vídeo d’alta resolució a la part superior, amb llistes similars a Netflix a continuació per a diferents categories. El menú, al qual es pot accedir amb el botó situat a la cantonada superior esquerra, us permet saltar a cada categoria, veure els jocs preferits, veure els jocs jugats recentment i buscar.

aplicació de negre

A la part superior del menú, també veureu la vostra adreça de correu electrònic. Si feu clic aquí, podreu accedir a la pantalla de selecció del perfil quan pugueu visualitzar la vostra configuració i afegir perfils addicionals. Tot i que teniu el pla d’una sola pantalla, podeu afegir més perfils. A més, podeu triar si és un compte d’adults i establir un número de pin. 

A sota de la secció de perfil, podeu accedir a la vostra configuració. Tot i que no és una llista exhaustiva, Blacknut us permet controlar el vostre perfil directament a l’aplicació. Podeu canviar el vostre pla, independentment d’on estigueu el mes, actualitzar la vostra contrasenya i canviar el mètode de pagament. Fins i tot podeu cancel·lar la vostra subscripció a l’aplicació. 

Configuració del compte negre

L’aplicació per a Android és tan fàcil d’utilitzar i fins i tot inclou controls en pantalla per als jocs. Tot i això, l’aplicació per a Android té una biblioteca més limitada. Només hi ha jocs mòbils i retro disponibles als dispositius mòbils, cosa que té sentit per al rendiment en connexions LTE. Tanmateix, donada la tartamudesa que hem experimentat, hi ha poca excusa per no incloure la biblioteca completa. 

Seleccionant un joc, sense importar a Android o a l’escriptori, obtindreu molta informació útil. Podeu veure un tràiler del joc; visualitzar detalls com la durada, la dificultat i els teclats; veure jocs similars; i veure la compatibilitat amb plataformes i controladors. 

blackbut-Choose-game

Per completar el test d’usabilitat, vam fer un compte per a nens i vam navegar per la biblioteca. Segurament, tots els títols madurs s’havien tret, però també s’havien tret molts títols adequats per a adolescents. No hi ha cap control parental granular; o hi participes o no.

Rendiment

Abans de provar, ens vam assegurar que complíem la taxa de descàrrega de 6 Mbps per a un rendiment òptim. Utilitzant Speedtest.net, vam calibrar la nostra velocitat amb un ping de 9 mil·lisegons, una velocitat de descàrrega de 49,17 Mbps i una taxa de càrrega de 21,33 Mbps. La nostra velocitat va ser molt ràpida. 

No sembla que sigui el factor limitant de Blacknut. Hem provat quatre jocs, tres d’ells a l’escriptori i un a Android. A l’escriptori, vam jugar a Sniper: Ghost Warrior 3, Ryse: Son of Rome i Furi. Basant-nos en les opcions gràfiques disponibles, suposem que aquests jocs són versions de PC en lloc de ports de consola. 

De seguida vam anar a les opcions gràfiques perquè els jocs semblaven tan pobres. Furi va estar bé, però donada la seva estètica senzilla, això té sentit. Sniper i Ryse, però, es van transformar ràpidament en un embolic pixelat i fangós. D’acord amb la configuració de gràfics del joc, tots dos jocs estaven funcionant a 720p, però sospitem que es distribueixen per sota d’aquest. 

Podeu canviar la configuració dels gràfics (vam augmentar la resolució per veure si resoldrien els nostres problemes), però no canvia la manera com es mostra el joc. Seguireu rebent el mateix flux de píxels independentment de quina resolució trieu. 

  Vortex Cloud Gaming Review - Actualitzat el 2023

Tanmateix, canviar la configuració dels gràfics afecta el joc. Les resolucions més altes condueixen a un retard molt més gran i a un fotograma inferior, tot i semblar el mateix. 

És estrany que Blacknut us permeti canviar la configuració de gràfics, ja que el flux que obteniu no canvia de qualitat. Per sort, quan s’utilitza la configuració predeterminada, la jugabilitat ha estat sòlida. Tot i que encara hi havia un retard perceptible d’entrada, vam poder jugar a un joc altament precís com Furi sense cap problema. 

La nostra experiència mòbil va plantejar més problemes. Hem provat Contra amb els controls que apareixen a la pantalla del Samsung Galaxy S9 +, provant WiFi i LTE. Independentment de la connexió, hi va haver molta tartamudesa, fent que el joc més modest també fos modest. 

blacknut-android

Sembla que el problema més gran amb Blacknut és el seu maquinari. Atès que el rendiment disminueix dràsticament amb la configuració gràfica més elevada, només podem suposar que els servidors que allotgen els jocs estan dotats de potència. 

Hi ha alguns consells. La disminució del rendiment, però la manca de qualitat, significa que no feu servir una sessió remota; estàs rebent un flux de vídeo. A causa d’això, la disminució del rendiment no té res a veure amb la vostra connexió a Internet, sinó el maquinari en què s’està executant el joc. 

Per això, no importa la velocitat que tingui d’internet, tindreu una experiència subpar. Blacknut no ofereix cap tipus de resolució adaptativa, és a dir, que obtindrà la mateixa qualitat d’imatge pissima, tant si paga per 10 Mbps o 1.000 Mbps.. 

Com a mínim, Blacknut ofereix una experiència lliure de tarters i retard d’entrada inutilitzables. Podeu jugar als jocs que s’ofereixen i jugar-los sense renunciar a molta fluïdesa. Tanmateix, perdreu molta qualitat en el procés. Per exemple, en navegar pels menús de Sniper: Ghost Warrior 3, no hem pogut dir la diferència entre una icona per a les tecles “e” i “f”. 

Coberta de negre

Blacknut no mostra públicament el seu nombre de centres de dades i, quan vam contactar per correu electrònic, algú ens va tornar i es va tornar ràpidament. Tot i això, no van donar resposta a la nostra pregunta, però ens van fer saber que actualment el servei està disponible a Europa i Amèrica del Nord. No es va mencionar cap país europeu específic. 

El representant d’assistència també va dir que “tècnicament, podem implementar el servei globalment a través de la nostra infraestructura de núvol pública o mitjançant un enfocament al núvol privat”. No hi va haver cap aclariment sobre aquest punt, però dóna un suggeriment sobre com està funcionant Blacknut a la seva xarxa. 

És probable que Blacknut llogui espai al servidor de les xarxes de núvol existents, cosa que li permet ampliar-se a qualsevol àrea que necessiti. Això tindria sentit, tenint en compte també el rendiment que vam veure. És probable que els servidors siguin d’ús general, que haurien de tenir prou potència per executar la majoria de jocs mòbils.

Els jocs més exigents: Ryse: Son of Rome i Lords of the Fallen – requereixen especificacions modestes segons els estàndards d’avui en dia, i encara menys quan s’executen a 720p. Pel que fa a la disponibilitat, Blacknut està disponible oficialment als EUA i a la majoria de països europeus. Si viviu a qualsevol altre lloc, el millor és contactar amb Blacknut abans de comprar una subscripció.

El Veredicte

Blacknut no ofereix una mala experiència de joc en núvol, lluny d’això, de fet, però la biblioteca de jocs és difícil de superar. Tot i que el preu no és dolent, esteu comprant en una llista de títols que no poden contenir una espelma a les versions modernes. Hi ha algunes joies independents i alguns jocs retro, però al preu demanat, això no és suficient. 

Si Blacknut pugui donar suport a plataformes DRM com Steam, seria una història molt diferent. Tot i això, tenint en compte els seus pocs títols mediocres i la qualitat de reproducció de subparmes, és difícil recomanar Blacknut. 

És una vergonya, tenint en compte la excel·lència de la interfície d’interès i quantes funcions hi ha disponibles.

Teniu previst aprofitar la prova de 14 dies de Blacknut? Feu-nos saber la vostra experiència als comentaris següents. Com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me