1Password-gennemgang – Opdateret 2023

1Password-gennemgang

1Password er en af ​​de bedre adgangskodeadministratorer derude takket være dens brugervenlighed og fremragende sikkerhed. Dens prisplaner gør den imidlertid bedre tilpas for familier og små virksomheder snarere end individuelle brugere. Læs detaljerne i vores fulde 1Password-gennemgang.

1Password-add-entry

1Password-kategorier

1Password-starter-kit

1Password-tags

1Password-vagttårn

Tidligere

Næste

Ud af vores password manager-anmeldelser er 1Password blandt de bedste muligheder. Fra funktionerne til brugergrænsefladen til den unikke sikkerhedsmodel, står 1Password over konkurrencen. Når det er sagt, betyder manglen på en gratis plan, at du bliver nødt til at betale for at forblive beskyttet. 

I denne 1Password-gennemgang vil vi detaljerede vores erfaringer efter at have taget et Premium-abonnement til en testkørsel. Vi berører funktioner, priser, brugervenlighed, sikkerhed og support undervejs, alt inden vi afsætter vores dom. 

For det korte svar er 1Password en af ​​de bedste adgangskodeadministratorer, så længe du er villig til at betale. Selvom prisen ikke er høj, ville en begrænset gratis plan være rart at se. Hvis du allerede betaler for, siger, RoboForm, 1Password tilbyder dog mere end en overbevisende grund til at skifte (læs vores RoboForm-gennemgang).

Styrker & Svagheder

Funktioner

1Password er fyldt med funktioner. Selvom det ikke går så langt som Dashlane med funktioner til beskyttelse af identitetstyveri, imponerer listen stadig (læs vores bedste guide til beskyttelse af identitetstyveri). Fra en uafhængig Google Password Manager-udvidelse til et par smarte funktioner til at beskytte dig, mens du rejser, er 1Password fuld. 

Det starter med rejsetilstand, som giver dig mulighed for at låse dine adgangskoder, mens du er på farten. Hver gang du tænder for det, vil alle hvælvinger på din 1Password-konto være låst. Hvis du rejser på tværs af grænser, og grænsepolitiet inspicerer din enhed, er de nødvendige nøgler ikke der for at låse din hvælving op, selv med dit kodeord. 

Den måde, det fungerer på, er enkel: Når du tænder for rejsetilstand, vil de lokale data på din enhed blive slettet. Naturligvis er dine adgangskoder stadig gemt i skyen, men din enhed henter dem ikke, før du slukker for tilstanden. 

1Password X: Den uafhængige udvidelse til Chrome og Firefox

En af 1Password’s stærkeste funktioner er 1Password X. Det er den fulde 1Password-oplevelse, men helt baseret på Chrome eller Firefox. Selvom 1Password ikke er den eneste mulighed med en Chrome-udvidelse, er det faktum, at det kan køre uafhængigt af en lokal app, stort. 

Det betyder, at du kan bruge 1Password på ethvert operativsystem, der understøtter Firefox eller Chrome. Selvom appen 1Password officielt kun understøtter macOS, iOS, Windows og Android, kan du få adgang til den fulde liste over funktioner ved hjælp af X. Det åbner support til Linux og ChromeOS, som er to platforme, som de fleste adgangskodeadministratorer springer forbi. 

Standardprisen for funktioner findes i browserudvidelserne, inklusive autofyldning, adgang til adgangskode og generering af adgangskode. Derudover kan du dog bruge 1Password X til at organisere dine hvælvinger, se og redigere poster, søge gennem dit hvælving og bruge Watchtower (mere om det sidste i et minut). 

1Password bager endda på en liste med genvejstaster for at gøre browseroplevelsen endnu mere problemfri. Du kan straks søge i dit hvælv med “CTRL + F” eller hurtigt tilføje en ny vare ved at trykke på “CTRL + I.”   

1Password Watchtower

Inkluderet i dit 1Password-hvælvning er Watchtower, et sikkerhedsdashboard, der viser genbrugte, sårbare og svage adgangskoder. Dette er en forholdsvis almindelige funktioner – Dashlane har f.eks. Et sikkerhedsdashboard – men 1Password går et skridt videre. 

  NordPass Review - New Kid on the Block - Opdateret 2023

1Password review-vagttårn

Ud over at vise svage adgangskoder integreres Watchtower med haveibeenpwned.com. Hvis du ikke er opmærksom, har dette websted en database med kompromitterede adgangskoder og konti fra tidligere dataforbrud. Fra din Vakttårn kan du se adgangskoder, der er blevet kompromitteret, og ændre dem med det samme. 

Vakttårnet påpeger også sårbare websteder. I de fleste tilfælde vises et websted som usikret, når der er HTTP- og HTTPS-versioner, der understøtter autofyldning (læs vores HTTP vs. HTTPS-guide for mere om det). Selvom det ikke er verdens ende, er det rart at vide, at bestemte websteder kan bringe dig i fare. 

1 nødsituationsgennemgangssæt

1 Oversigt over funktionsordfunktioner

Prisfastsættelse

1Password er et billigt værktøj til sikkerhedsadgangskode, men manglen på en gratis plan svirrer. Selvom prisen ikke er for høj (læs vores Dashlane-anmeldelse for dette), er der billigere indstillinger for individuelle brugere (f.eks. Keeper). 1Password adskiller sig dog med en fremragende familieplan. 

Der er to muligheder for personlige planer: 1Password og 1Password Families. Standardplanen, der kører $ 2,99 pr. Måned, når den faktureres årligt, leveres med alle funktionerne for en enkelt bruger. Du får rejsetilstand, genoprettelse af genstand, 1 GB dokumentlagring og synkronisering af flere enheder, men kun for en enkelt bruger. 

For kun $ 2 mere pr. Måned leveres Familie-planen fem individuelle konti. Mere end det, dog kan familiemedlemmer nemt dele elementer med hinanden og gendanne konti, hvis nogen glemmer et kodeord. Familie-planen starter med fem brugere, men du kan tilføje mere for $ 1 hver. Plus, det inkluderer fem begrænsede gæstedelingskort.  

Uanset hvilken plan der passer dig, tilbyder 1Password en 30-dages gratis prøveperiode, hvorefter du bliver debiteret. Det er vigtigt at bemærke, at 1Password ikke tilbyder restitutioner, selvom du har tilbage tid på dit abonnement. 

1Password Free: En mistet mulighed

Som du kan se i tabellen ovenfor tilbyder 1Password ikke en gratis plan. Selvom du kan bruge tjenesten gratis i 30 dage, skal du begynde at betale efter det. Dette er en enorm glip af mulighed, da de bedste gratis adgangskodeadministratorer, såsom LastPass og NordPass, skaber markedet. Læs vores 1Password vs LastPass sammenligning.

En betalt adgangskodechef leveres med visse fordele, hvoraf den ene vil vi diskutere i afsnittet “sikkerhed” nedenfor. Selvom vi forstår, at et firma har brug for at tjene penge, ville en gratis version med 1Password med begrænset funktion stadig være rart at se. 

1Password-forretning og teampriser

1Password’s dedikation til flerbrugerplaner fortsætter ind i sin forretningspriser. Teams-planen, den billigste af bunten, er $ 1 mere end en normal individuel plan og debiteres per bruger. Det er det samme ved næsten alle konti, bortset fra at det kommer med Duo-integration til forretningsdækkende tofaktorautentisering (2FA) og administratorkontrol til styring af tilladelser. 

Forretningsplanen er langt mere imponerende. Selvom det er dobbelt så meget som omkostningerne for teams pr. Bruger, kommer forretningsabonnementer med 5 GB dokumentlagring pr. Bruger, 20 begrænsede gæstedelingskonti, avancerede sikkerhedskontroller, brugerdefinerede roller, brugsstatistikker og meget, meget mere. Det mest spændende er, at forretningsabonnenter kan tilbyde familiekonti gratis til alle deres medlemmer.

Brugervenlighed

Tilmelding til 1Password er enkelt. Du vælger en plan, indtast din e-mail-adresse og bekræft med en sekscifret kode sendt til den adresse. 1Password beder om et kreditkort, før du opretter din konto, men du behøver ikke at indtaste et. Hvis du vælger at bare bruge den gratis prøveperiode, bliver din konto låst efter 30 dage. 

1Password begynder med det samme at generere dit nødsæt. Dette dokument, som du kan gemme som en PDF-fil, inkluderer din e-mail-adresse, 128-bit hemmelig nøgle og hovedadgangskode. 

Hvis du har brug for adgang til din konto, men har glemt din hovedadgangskode, har du brug for dit nødkit. Vi anbefaler, at det opbevares digitalt med krypteringssoftware, samt at udskrive det og opbevare det i f.eks. Et pengeskab. 

  F-Secure Key Review - Opdateret 2023

1Password review-nødsituation-kit

Når du har gemt, kan du bruge 1Password-hvælvingen i din browser. Der er et par ting, der allerede er opsat til dig. 1Password inkluderer links til download af de lokale applikationer samt tre elementer i et “startkit.” Disse inkluderer dit 1Password-hovedadgangskode, en note om at blive opsat og et identitetskort med de oplysninger, du gav under tilmeldingen. 

1Password review-starter-kit

Håndtering af 1Password Vaults og Entries

1Password fungerer lidt anderledes end andre passwordadministratorer. I stedet for at have et enkelt hvælvning, hvor du opbevarer alt, som med Abine Blur (læs vores Slørevaluering), giver 1Password dig mulighed for at bruge så mange hvælvinger, som du vil. Disse hvælvinger bruger ikke forskellige adgangskoder – din hovedadgangskode er nøglen til alting – men det er et dejligt trin for organisationen. 

1Password review-hvælvinger

Du kan f.eks. Opdele personlige og forretningsmæssige poster i separate hvælvinger eller gå et skridt videre og kategorisere alle dine poster. Uanset hvor dybt du går, kan du altid se dine hvælvinger sammen. Hvis du prøver at spore en bestemt post, kan du søge gennem alt i stedet for at gå gennem hvert hvælv alene. 

Organisationen starter lige der. Når du tilføjer en ny post, som vi kommer til om et øjeblik, kan du angive den kategori, som posten skal leve i. Mere end det kan du dog opdele poster ved hjælp af tags og favoritter. 1Password giver dig værktøjer til at holde dine hvælvinger så organiserede, som du vil, hvilket sjældent er adgang til af adgangskodeadministratorer. 

1Password review-hvælvinger

Tilføjelse af poster til 1Password

Det er en leg at tilføje poster til 1Password. Når du har valgt det hvælv, du vil gemme posten i, skal du blot klikke på “plus” -ikonet i bunden af ​​skærmen. 

Som nævnt vil 1Password bede om den kategori, du vil gemme adgangskoden i. Selvom du ikke kan indstille dine egne kategorier, er der meget at vælge imellem, herunder pas, belønningsprogrammer og softwarelicenser. 

1Password review-kategorier

Nye kategorier tilføjes automatisk til kategorimenuen til venstre. Ting bliver spændende, når du tilføjer en ny adgangskode. Med en klar dedikation til fleksibilitet kan du tilføje så mange felter og / eller sektioner, du vil have, til en 1Password-post. 

Felterne kan også have forskellige egenskaber. For eksempel kan du indstille et felt til et måned / år-format og et andet til en e-mail-adresse. 

1Password review-add-entry

Desuden kan du tilføje noter og tags til posten. Som du kan se på skærmbilledet ovenfor, som indeholder softwarelicensskabelonen, vil 1Password anbefale nogle felter til dig. Du er dog fri til at ændre, slette eller tilføje så mange felter, du vil. 

Fra organisation til brugerdefinerede felter er 1Password dedikeret til indstillinger. Du kan tilpasse dine hvælvinger på enhver måde, du finder passende. Dette fleksibilitetsniveau tilbydes normalt ikke af passwordadministratorer, og når det drejer sig om hundreder af poster, er det vigtigt. 

Brug af 1Password på Android og iOS

1Password’s brugervenlighed går ud over skrivebordet. Faktisk rangerede det først i vores bedste password manager til iOS-guide takket være dens fremragende iPhone- og Android-apps. Selvom mobilappen tjener sit formål med automatisk udfyldning og generel adgangskodestyring, kan du også få adgang til Watchtower og rejsetilstand på farten. 

1Password-iOS

Sikkerhed

Sikkerhed er lidt mere kompliceret med 1Password end det er med andre adgangskodeadministratorer (læs vores Sticky Password review for en ret ligetil model). 

Som det er tilfældet med enhver god adgangskodemanager, kommer alt tilbage til dit hovedadgangskode, som 1Password ikke har kendskab til. Som vi kommer til om et minut, bliver din hovedadgangskode aldrig sendt til serveren, krypteret eller ej. 

Det er dog kun halvdelen af ​​ligningen med 1Password. Når du downloader appen, genererer 1Password en 128-bit hemmelig nøgle, der gemmes lokalt. Denne nøgle sammen med dit hovedadgangskode og et salt køres gennem en nøgledivationsfunktion (PBKDF2-HMAC-SHA256), der bruges til at autentificere din konto. 

  Steganos Password Manager Review - Opdateret 2023

Brug af den hemmelige nøgle med din hovedadgangskode er, hvad 1Password kalder Slør. Det betyder, at der er to elementer, der er nødvendige for at låse dit AES-256-krypterede hvælving op (læs vores beskrivelse af kryptering for mere om det). 

Har 1Password nogensinde været hacket?

LastPass, som led i et grimt hack i 2015, bragte usikkerhed til password manager-branchen med endnu mere i 2023. Heldigvis har 1Password aldrig lidt et sådant hack. Selv hvis 1Password skulle blive hacket, er der intet, der er gemt på dets servere, der kan knækkes. 

Som 1Password korrekt påpeger, er det største problem med passwordadministratorer loginprocessen, det er sådan, at adgangskodeadministratoren autentificerer dig og låser dine krypterede data op. For de fleste fungerer processen sådan: Din hovedadgangskode bruges til at generere en nøgle, der sendes over en krypteret forbindelse for at godkende dig. 

Med 1Password er det ikke nok. Foruden den to-hemmelige nøgledivationsidee anvender 1Password beskyttelse gennem et sikkert fjernadgangskodelags (SRP) lag i netværkskæden, hvilket sker før transit. 

Processen er lang, men kort sagt genererer 1Password en verifikationsværdi baseret på et salt, din hemmelige nøgle og dit hovedadgangskode. Denne verifikator kontrolleres mod serveren for at godkende din enhed. For dem, der har problemer med at følge med, betyder dette, at din hovedadgangskode, selv i en krypteret form, aldrig forlader din enhed. 

Bygget på åbne standarder

1Password har nogle smarte sikkerhedsmetoder, men det er ikke noget, der ikke er offentligt tilgængeligt. Det er tydeligt, at 1Password-sikkerhedsarkitekturen er bygget på åbne dataformater, de er OPVault og Agile Keychain. Selvom det er udviklet af 1Password, holdes dets dataformat ikke hemmeligt. Alle kan udvikle værktøjer til at læse formatet. 

Det gør ikke dine adgangskoder mindre sikre – du bliver stadig nødt til at dekryptere filen – men risikoen for indlåsning af leverandør er tabt. Hvis 1Password nogensinde skulle forsvinde, kan udviklere stadig oprette værktøjer til at læse 1Password-filformatet, hvilket betyder, at din 1Password-licens ikke er ugyldig. Der er faktisk et par open source-værktøjer, der allerede er tilgængelige.

Support

Hvis der er noget godt, vi kan sige om manglen på en gratis plan, er det, at der ikke er noget om noget, når det kommer til kundeservice. Der er tre måder at få fat i 1Password: gennem sin Twitter-support, via e-mail og gennem fællesskabsfora. Derudover er der en vidunderlig vidensbase fyldt med artikler. 

1Password review-kontakt-side

E-mail-supporten er fin, men du får sandsynligvis et hurtigere svar via Twitter eller fora. 1Password viser stolt, at det har besvaret mere end 250.000 spørgsmål gennem foraene. Gennemsøgning gennem Mac-underforummet, som langt fra har flest svar, besvarede 1Password-medarbejdere spørgsmål inden for få minutter efter udgivelsen, uanset tidspunkt på dagen. 

1Password review-forummer

Videnbasen fungerer stort set for næsten alt. 1Password tilbyder sine artikler i et let at forstå format med flere sprog til at starte. Vidensbasen er fuld af fremragende ressourcer, med alt fra YouTube-videoer, der dækker det grundlæggende til dybdykker til at kontrollere 1Password fra kommandolinjen. 

1Password-vidensbase

Ud over den vidunderligt udformede brugergrænseflade viser supportressourcerne, hvor dine abonnementspenge går. Selvom vi stadig er skuffede over manglen på en gratis plan, gør 1Password de ekstra omkostninger det værd. Det er ikke kun når du bruger applikationen, men også når du finder support til det. 

Dommen

1Password er ikke så let at anbefale som noget som LastPass eller Dashlane (læs vores Dashlane vs. LastPass og Dashlane vs. 1Password-sammenligninger). Når det er sagt, kan det gå tå til tå med de øverste hunde med hensyn til anvendelighed, sikkerhed og funktioner. Den største fejlinformation er dens mangel på en gratis plan. Så længe du er villig til at betale, er 1Password let en af ​​de bedste adgangskodeadministratorer der findes, og det rangerer først i vores bedste adgangskodeadministrator til listen over små virksomheder.

Har du planer om at tilmelde dig 1Password? Hvad skiller sig mest ud af dig ved det? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me