Bedste Cloud Storage: Picking The Right Service i 2023

Vores arbejde understøttes fuldstændigt af læseren, så vi kan tjene en provision, hvis du køber en lagerplan baseret på vores anmeldelser. Vi er ikke sponsoreret af nogen udbyder, og udtalelser er vores egne.

Velkommen til vores opdaterede 2023-guide til de bedste cloud-lagringstjenester. Cloudwards.net har gennemført cloud storage-anmeldelser i flere år nu, og i den tid er meget ændret.

Konkurrence mellem store virksomhedsaktører som Dropbox, Google Drive og OneDrive og fremkomsten af ​​privatlivsorienterede udbydere som Sync.com, pCloud og MEGA, har været en velsignelse for forbrugerne. For at spare dig lidt tid har vi samlet en liste over hvad vi er de bedste spillere til dine penge.

Her er de top 5 udbydere af skylager:

Vil du se den fulde liste? Vi har dækket lige nedenfor .

Vi starter vores guide med en hurtig forklaring af den grundlæggende forskel mellem skylagring og online backup, før vi drøfter fordelene ved at bruge skylagring. Derefter vil vi præsentere vores øverste cloud-lagringsvalg efter kategori med poster som filsynkronisering, fildeling og skysikkerhed. Denne tilgang er designet til at hjælpe dig med at finpudse på den service, der gør det giver mest mening for dine behov.

Hvis du stadig finder ud af, hvordan du bedst vælger den rigtige service til dig, har vi en praktisk videoguide nedenfor.

Cloud Storage vs Online Backup

Før du begynder at handle efter skylagring for alvor, hjælper det med at have en god forståelse af, hvad “skylagring” faktisk betyder. På den måde ender du ikke med software, der ikke rigtig opfylder dine forventninger.

Den første forhindring at overvinde er at kende forskellen mellem skylagring og online backup. Det er let at se, hvorfor man muligvis kan forveksle disse udtryk: både cloud-lagring og online-backup bruges til at beskytte filer i eksterne datacentre. Begge giver dig adgang til filerne, der er gemt i disse datacentre fra forskellige enheder. Online backup kaldes endda til tider forvirrende “cloud backup”.

Forskellen mellem de to er, at det ultimative mål med online-backup er katastrofegendannelse, mens skylagring generelt er bedst egnet til hurtig filadgang og samarbejde. Vi kan generelt godt lide at tænke på opbevaring af sky som et produktivitetsværktøj her på Cloudwards.net, selvom mange mennesker også bruger sådanne løsninger til ting som streaming af musik, se videoer og dele fotos også.

Online sikkerhedskopiering beskytter harddiske bedre end cloud-lagring takket være backup-planlæggere, bedre muligheder for gendannelse af data og et par andre ting, som du kan læse videre i vores guide til bedste online backup.

Bortset fra lagring er der to funktioner, der generelt er fælles for cloud-lagring: fildeling og filsynkronisering. Dertil kommer, at en håndfuld cloud-opbevaringsværktøjer har integrerede apps som tekstbehandlere og task managers, der hjælper med at lette produktiviteten.

Vi har en hel artikel dedikeret til forskellene mellem sikkerhedskopiering og opbevaring, hvis du gerne vil lære mere om dette emne. Det er også vigtigt at bemærke, at der er en håndfuld cloud-løsninger, der slører linjerne mellem opbevaring og sikkerhedskopiering. IDrive og SpiderOak ONE er to af de bedste.

Hvorfor vi bruger Cloud Storage

Folk bruger skylager af mange forskellige grunde, startende med lagring. Mens tjenester som Dropbox og Sync.com muligvis ikke er gode til katastrofegendannelse, fungerer de meget godt til kortvarig opbevaring af filer, som du ofte får adgang til.

Faktisk var det nøjagtigt, hvad Drew Houston havde i tankerne, da han drømte om “sync” -mappemodellen, der almindeligvis blev brugt af cloud-lagertjenester i dag tilbage i 2007. Han rejste fra New York til Boston på en Chinatown-bus og indså, at han forlod sin USB-drev bag. Han besluttede, at han ville have et middel til at gemme og få adgang til filer online på en måde, der krævede lidt indsats fra hans side.

Synkroniseringsmapper letter enhedssynkronisering, som vi kort kalder “synkronisering”. Enhver fil, du trækker og slipper ind i en synkroniseringsmappe, sendes automatisk til skyen og derefter sendt til andre enheder med en synkroniseringsklient installeret. På den måde behøver du aldrig at bekymre dig om rodet med flytbar lagerplads. Ændringer i filer synkroniseres også på tværs af enheder, hvilket er det, der gør cloud-opbevaring ideel til at få gjort arbejde, også fjernt.  

Cloudopbevaringsværktøjer har generelt også mobile apps til Android og iOS, der giver dig adgang til filer, der er gemt i skyen. Mange lader dig også manuelt og automatisk uploade filer. Det gør dem praktiske til at beskytte fotos taget med dit smartphone-kamera og gemme hukommelse på samme tid.

En håndfuld cloud-opbevaringsværktøjer synkroniserer ikke enheder. Vi kan dog ikke tænke på noget værktøj, der ikke giver dig mulighed for at dele filer. Fildeling kan bruges til både samarbejde og socialt samvær. De fleste cloud-lagringsværktøjer giver dig mulighed for at invitere specifikke brugere til at få adgang til filer baseret på deres e-mail-adresse og generere links til filer, der kan bruges mere bredt. Mange cloud-lagringsværktøjer giver dig også mulighed for at dele mappeadgang, endda give andre redigering og upload tilladelser.  

Nogle cloud-opbevaringsløsninger integreres også med produktivitetsværktøjer som Office Online, Google Docs, Trello, DocuHub og DocuSign. Desværre for hjemmebrugere er sådanne integrationer mere almindelige med EFSS-værktøjer, der dybest set er cloud-lagringstjenester for virksomheder.

De bedste skyopbevaringsvalg efter kategori

I løbet af resten af ​​denne roundup afslører vi Cloudwards.nets valg af top cloud-opbevaringsløsninger på tværs af følgende kategorier:

 • Fildeling
 • Filsynkronisering
 • Integrerede apps
 • Prisfastsættelse
 • Sikkerhed

For hver kategori vil vi hurtigt diskutere de vigtigste elementer, der betragtes som kritiske for hver enkelt, som vil fungere som en guide til indkøb af cloud-lager til at hjælpe dig med at finde ud af, hvilke funktioner du ønsker i din cloud-opbevaringsløsning. Derefter introducerer vi dig til vores topvalg for den kategori.

Vi er sikre på, at disse valg er egnede til at forårsage en smule omrøring med nogle, i betragtning af at forskellige brugere har forskellige behov. Vi teknofile har også en tendens til at blive lidt knyttet til de mærker, vi kan lide (ser på dig, Mac-fans). Vi er altid velkomne til feedback, som du kan levere i kommentarerne herunder.

Imidlertid blev disse valg foretaget på grundlag af omfattende funktionstest, intern debat og feedback indsamlet gennem de sidste par år fra vores læsere. Selvom ikke alle valg vil tilfredsstille enhver bruger, er vi temmelig sikre på, at der er noget for enhver smag. Hvis du stadig finder ud af, hvordan du bedst vælger den rigtige service til dig, har vi en praktisk videoguide nedenfor.

Bedste fildeling af cloud-lagringsvalg

Næsten alle cloud-lagringsværktøjer giver dig mulighed for at dele filer, men nogle gør det bedre end andre. Gode ​​værktøjer giver dig mulighed for at dele indhold både på mappe- og filniveau, både via e-mail og fillink. Gode ​​værktøjer giver dig mulighed for at bevare præcis kontrol over dine aktier.

Der er forskellige måder at styre kontrol på. En af de mest almindelige er blot at indstille brugertilladelser som visning og redigering ved mappeadgang.

To andre nøglefunktioner inkluderer muligheden for at beskytte linkandele med adgangskoder og udløbsdatoer. Uden adgangskodebeskyttelse kan enhver, der får linket, let få adgang til det. Udløbsdatoer betyder i mellemtiden, at du ikke behøver at huske at deaktivere linket selv.

Mere sjældne, men lige så værdifulde, er evnerne til at indstille downloadgrænser for links og modtage en anmeldelse, når der bruges et link. Disse funktioner kan i høj grad begrænse misbrug.

Endelig kan vi også lide muligheden for hurtigt at kontrollere, hvilke mapper og filer der er blevet delt. Dette tager normalt formen af ​​en speciel “delt” fane. Uden denne visning bliver du nødt til at scanne gennem alt dit indhold for at se, hvilken deling du har aktiveret, hvilket kan føre til oversigt over forekomster.  

  Bedste nul-viden Cloud-opbevaring i 2023: Sikkerhed først

Første sted: Sync.com

Sync.com er førstepladsen i denne kategori takket være at ramme næsten hver nøgleingrediens nævnt ovenfor og derefter nogle. De fleste af disse funktioner kræver dog et betalt abonnement; tjenesten tilbyder en nedfældet gratis plan, der giver dig 5 GB uden spørgsmål. Besøg Sync.com, hvis du gerne vil vide mere.

Mapper kan deles med specifikke personer via e-mail-adresse. Når du giver adgang, kan du tildele tilladelser til visning, redigering, invitation og brugersynlighed.

Når du deaktiverer mappedele, giver Sync.com dig også mulighed for at fjerne fjernet indhold, som andre har downloadet. Det er en funktion, der typisk kun findes med mere avancerede EFSS-løsninger, og derefter kun sjældent.

Sync.com giver dig også mulighed for at generere delbare links, der peger på både mapper og filer, som kan e-mailes eller kopieres og distribueres manuelt.  

Uanset om du er en gratis eller betalende Sync.com-bruger, kan du oprette link-adgangskoder. Betalende brugere kan også:

 • Angiv udløbsdatoer på linkene
 • Angiv downloadgrænser for links
 • Vis antal link for download
 • Lad andre uploade til links
 • Modtag meddelelser om linkaktivitet

Alt dette er ud over de indholdskontrolmuligheder, du får med de fleste andre cloud-lagringstjenester. Sync.com går imidlertid et skridt videre ved at lade dig tilføje, hvad virksomheden kalder “forbedret privatliv” til ethvert link.

Når denne funktion er aktiveret dekrypteres links kun klientsiden gennem browseren. Det gør dem til nulkendskab: Hverken Sync.com eller nogen anden du ikke direkte deler dit indhold med vil nogensinde være i stand til at dekryptere dine filer.  

Endelig lader Sync.com dig gennemgå både links og mappedele gennem to separate visninger.  

Samlet set gør Sync.com næsten alt det rigtige, som vi kan tænke på, når det kommer til fildeling. For en komplet liste over funktioner, se vores Sync.com-gennemgang, eller se, hvorfor vi synes, det er den bedste cloud-lagerplads til fotos og videoer.

Andenplads: pCloud

pCloud har ikke lige så mange delingsfunktioner som Sync.com, men gør stadig et fremragende stykke arbejde sammenlignet med resten af ​​feltet. At tjekke det handler om at besøge pCloud og tilmelde dig en meget generøs 10 GB gratis lagerplads; der er trods alt en grund til, at pCloud er vores øverste valg for gratis skyopbevaring.

Mappeadele kan rettes til specifikke personer baseret på e-mail-adresse, eller du kan generere separate adgangslinks til download og upload af filer.

Når du inviterer via e-mail-adresse, kan du give visninger eller redigere tilladelser.

Links kan også genereres til individuelle filer. Uanset om du opretter et downloadlink til mapper eller filer, er indstillingerne de samme. Du kan kopiere et link til deling manuelt eller distribuere det via e-mail, Facebook, Twitter eller Google Plus.

Hvis du er en pCloud-abonnent, kan du også indstille adgangskoder og udløbsdatoer.

Du kan endda se ugentlige downloadstatistikker for hvert link, du opretter.

Som Sync.com giver pCloud dig mulighed for at kontrollere, hvilke aktier du har oprettet, så du ikke mister synet. Der er også en visning for at se, hvilket indhold der er delt med dig.

Mens pCloud tilbyder nul-viden kapaciteter gennem sin Crypto-tilføjelse, kan du ikke udvide det til at dele filer som du kan med Sync.com. Faktisk kan alle filer, der er beskyttet med Crypto, faktisk ikke deles. Vi kan lide at se pCloud adressere denne begrænsning, før vi betragter det som det øverste sted i fremtidige roundups; Når det er sagt, er der masser af andre godbidder at gå rundt, som du kan læse i vores pCloud-gennemgang.

Tredje sted: MEGA

Som Sync.com giver MEGA dig mulighed for at dele filer via link og opretholde fuld kontrol over din krypteringsnøgle. Det forhindrer nogen fra MEGA i at scanne dit delte indhold. Af den grund, sammen med sin omfattende gratis opbevaring og placering i privatlivsvenlige New Zealand, er MEGA stadig populær til at uploade og dele piratkopieret video, musik og andet indhold.  

Mens MEGA ikke tillader dig at indstille en brugerdefineret adgangskode til linkdelinger, genererer det (på klientsiden) en dekrypteringsnøgle til det link, hver gang du opretter et link. Du kan enten vælge at dele linket med den vedlagte dekrypteringsnøgle, eller bare distribuere dekrypteringsnøglen separat, ligesom du vil have en adgangskode.

Årsagen til, at vi rangerede MEGA bag pCloud, er, at ud over fordelen ved at være nul-viden, er MEGA’s deling ikke særlig godt designet (vi har en pCloud vs MEGA-sammenligningsartikel, hvis du vil vide mere). Vi kan lide at du kan dele mapper og give læse, redigere og fuld (admin) adgang til dem.

Du kan dog ikke oprette links til mappeadgang, der er ingen visning til at kontrollere indhold, du har delt (der er et til indhold, der deles med dig), der er ingen måde at sætte grænser for downloads og der er ingen måde at overvåge aktivitet på. Se vores MEGA-gennemgang for at få et komplet overblik over vores likes og ikke-lignende alternativt kan du tilmelde dig MEGAs gratis 50 GB på MEGA.

Bedste filer til synkronisering af opbevaring af sky

I dag har de fleste cloud-opbevaringsløsninger den samme tilgang, når det kommer til synkronisering. Det inkluderer synkroniseringsmapper til computere, smartphone-apps og browser-grænseflader. Mens lighederne ikke kan bestrides, er der dog stadig funktioner, der adskiller de store synkroniseringsløsninger fra de bare okay.

En sådan funktion er platformstøtte. De fleste cloud-opbevaringsløsninger har Windows-, Mac-, Android- og iOS-klienter. Et par få har også Linux og Windows Phone support.

En anden funktion er “selektiv synkronisering.” Med selektiv synkronisering kan du slå synkronisering fra for bestemte mapper, så de ikke længere er gemt på din enhed. Laptop-harddiskstørrelser er faldet ned i de senere år, da ultratynde laptops med solid-state drev (SSD’er) er blevet mere almindelige, så muligheden for at kontrollere, hvilke filer der synkroniseres, er blevet mere vigtig.

“Sync throttling” er en anden funktion, du skal være på udkig efter, og som de fleste cloud-opbevaringsløsninger har tilføjet. Denne funktion giver dig mulighed for at begrænse den båndbredde, der forbruges ved upload og download-processer, så synkronisering ikke påvirker dine systemressourcer så meget.

Både selektiv synkronisering og synkroniseringsregistrering administreres normalt fra lagerklientens proceslinjeikon, hvis det er tilgængeligt.    

En meget mindre almindelig synkroniseringsfunktion er blokering af filkopiering, hvilket er en måde at fremskynde synkroniseringsprocessen. Normalt når en filændring sker, kopieres hele filen igen til skyen og hver synkroniseret enhed. Ved filkopiering på blokniveau synkroniseres kun den ændrede del af filen. Nettoresultatet er, at synkroniseringen nærmer sig nær realtid.

Første sted: Dropbox

De fleste cloud-opbevaringsløsninger kopierer synkroniseringsmappe-modellen, som Drew Houston drømte om på sin Chinatown-bustur for over et årti siden, men ingen gør det helt så godt som Dropbox selv, som du kan læse i vores opdaterede Dropbox-gennemgang.

Dropbox har desktop-klienter til Windows, Mac og Linux og smartphone-apps til iOS, Android og Windows Phone. Dette giver dig mulighed for at synkronisere en bred vifte af enheder.

Den største fordel, som Dropbox har over konkurrencen, er imidlertid dens brug af blokering af filkopiering på niveau. Mens de fleste anstændige online backup-løsninger behandler filoverførsler i blokke, er det kun et par andre cloud-opbevaringsløsninger, som vi kender til, det samme. Det er en af ​​de faktorer, der vippede skalaerne til fordel for Dropbox i vores sammenligning med OneDrive og Google Drive.

Dropbox har også den mest brugervenlige tilgang til selektiv synkronisering af alle de cloud-opbevaringsløsninger, vi har gennemgået, som det med rette kalder “smart sync.” Forskellen mellem hvordan Dropbox og næsten alle andre tjenester gør, er, at når du når du slukker for synkronisering for mapper, der er gemt i Dropbox-skyen, kan du stadig se dem i din synkroniseringsmappe.

Endelig giver Dropbox dig mulighed for at kontrollere båndbredde, der bruges til både uploads og downloads.

En af de hyppigere kommentarer, vi hører om Dropbox, er, hvor godt synkronisering fungerer sammenlignet med andre tjenester, og der er en god grund til det. Dropbox har sine problemer: synkronisering er ikke en af ​​dem. Dropbox tilbyder 2 GB gratis, og vi anbefaler det til ethvert mindre behov.

  Top 11 bedste Dropbox-alternativer i 2023: Hvilken er den mest sikre?

Andenplads: Amazon Drive

Indtil for ikke længe siden lade Amazon Drive faktisk ikke brugere synkronisere enheder. Denne glip forhindrede den i virkelig at konkurrere med dem som Dropbox om brugerens opmærksomhed, på trods af at de havde meget gode priser. Amazon Drive har siden rettet problemet, og kan nu synkronisere enheder, der kører Windows, MacOS, iOS og Android, som du kan læse i vores Amazon Drive-anmeldelse.

Mere imponerende er det sluttet sig til Dropbox i at tilbyde blokering af filkopiering, og springe fra mange andre gode synkroniseringsmuligheder. Amazon understøtter også selektiv synkronisering, som du kan konfigurere ved hjælp af Amazon-proceslinieikonet.

Amazon Drive giver dig også mulighed for at gashåndtere synkroniseringshastigheder, hvis du finder filoverførselsprocessen forstyrrende for anden internetaktivitet.

Da vi gennemgik Amazon Drive for et år siden, var der ikke meget, der efterlod os imponeret. Selvom det stadig har nogle problemer som dets mangel på kryptering og versionering i hvile, er det arbejde, som dens udviklere har udført med sine synkroniseringsfunktioner, bemærkelsesværdigt. Besøg Amazon Cloud Drive for at modtage 5 GB gratis og tjek tjenesten selv.

Tredje sted: Microsoft OneDrive

OneDrive bruger også blokering af filkopiering, men kun til Microsoft Office-filer. Denne funktion var på OneDrive-køreplanen for Q2 217 for ikke længe siden, men den blev uhyggeligt fjernet fra planerne tidligere på året.

Stadig er inkludering af blokering på kopieniveau til Office-dokumenter mere, end du får med de fleste cloud-lagringstjenester, og brugere af Office Online eller Office 365 vil finde det meget hurtigere samarbejdsindsats.

OneDrive understøtter også synkroniseringsregistrering for at kontrollere den anvendte båndbredde og selektiv synkronisering for at kontrollere, hvilke filer der er gemt på din harddisk. Generelt er det en anstændig løsning, som du kan læse i vores OneDrive-anmeldelse, men sandsynligvis ikke slå nogen anden i en retfærdig kamp. Når det er sagt, tilbyder den 5 GB gratis, hvis du gerne vil tjekke det ud på OneDrive.

Bedste integrerede apps Cloud Storage Picks

Arbejdsproduktivitetsapps, der er bundet til skylagring, giver dig mulighed for at åbne og redigere dokumenter fra din browser. Valgmuligheder kan omfatte noteoptagende apps, tekstbehandlere, regneark, formbyggere og billedredigerere.

Desværre, selv om sådanne apps i høj grad forbedrer cloud-lagringsoplevelsen, er teknologipartnerskaber mellem cloud-lagring og app-udviklere hidtil temmelig sparsomme, i det mindste når det kommer til cloud-lager for forbrugere. Der er nogle få tjenester, der har dem integreret, dette er vores favoritter.

Første sted: Google Drive

Der er virkelig ingen konkurrence: Hvis du vil have et cloud-lagringsværktøj med mange integrerede appindstillinger, er Google Drive værktøjet for dig. Google har gjort fremragende arbejde med at opbygge partnerskaber med udviklere for at konstruere et appbibliotek, der indeholder flere muligheder, end vi let kunne tælle (så langt mere end ti).

Google får dig heller ikke til at gå på jagt efter apps. Det fulde appbibliotek kan søges fra Google Drive. Når du har fundet en ønsket indstilling, tager integration et klik.

Mange af de apps, du finder, er helt gratis. Eksempler inkluderer:

 • CloudConvert: konverter filtyper
 • Pixlr Editor: PhotoShop-klon
 • WeVideo: videoredigeringsprogram
 • DocuHub: PDF-editor

Googles topintegration er imidlertid allerede tilføjet: Google Dokumenter. Google Dokumenter henviser til Googles gratis kontorpakke, der noget forvirrende inkluderer en tekstbehandler, også kaldet Dokumenter. Det inkluderer også ark, dias, formularer og tegninger.

Google Docs konkurrerer direkte med Microsoft Office Online og er lige så brugervenlige. Forstærket af Google Drevs fildelings- og synkroniseringsfunktioner gør det let at samarbejde med andre i nær realtid om dokumenter. Det er faktisk det, vi bruger her på Cloudwards.net til at producere indhold.

Der er mange grunde til at gemme filer i andre skylagringsplatforme via Google Drev, herunder sikkerhed. Det betyder dog ikke, at du ikke kan tilmelde dig 15 GB gratis cloud-lager med Google Drive for at drage fordel af dens produktivitetsapps.

Andenplads: OneDrive

Når det kommer til OneDrive vs Google Drive, mister OneDrive hovedsageligt, fordi det ikke har nogen tredjepartsintegrationer til rådighed for de enkelte forbrugere. I det mindste har udviklerne ikke inkluderet et søgbart tredjepartsbibliotek, som Google Drive har.

Microsoft åbnede OneDrive API for udviklere tilbage i 2015; det ser ud til, at det hidtil kun har resulteret i integrationer for erhvervskunder.

OneDrive kommer dog integreret med Office Online. Microsofts gratis, browserbaserede version af Microsoft Office er ikke lige så god som desktopversionen, Office 365, men gør jobbet. Apps, der er tilgængelige med Office Online, inkluderer Word, Excel og PowerPoint. Microsoft OneNote er også integreret, en af ​​de bedste notat-apps, vi har evalueret.

OneDrive integreres også med Office 365. Faktisk får 1TB OneDrive-planen dig Office 365, der inkluderer Microsoft Access.

Tredje sted: Boks

Box er mere rettet mod forretningsbrugere, men virksomheden har også gratis og betalte personlige planer. Som personlig bruger har du adgang til både indfødte og tredjeparts apps; for en fuld oversigt, se vores Box anmeldelse.

Indfødte apps inkluderer Box Notes og Box Edit. Den førstnævnte, som du måske gætter, er en note-tagende app, og en anstændig en på det. Box Edit bruges i mellemtiden til at redigere gemt indhold. Det kræver brug af indbyggede apps på din computer, men lader dig stadig redigere dem direkte fra din browser.

I henhold til Box kan enhver filtype, der kan åbnes på din computer, åbnes af Box Edit, herunder: .docx, .xlsx, .pdf, .pptx og .txt.  

Box har også et stort bibliotek med apps fra tredjepart, der giver dig mulighed for at søge efter apps og gennemse efter kategorier som samarbejde, projektstyring, redigering og sikkerhed. Der er mange muligheder at vælge imellem, herunder Trello, Office Online, Google Docs og DocuSign.

For nogen, der ønsker at bruge skyen til at få noget arbejde, har Box Personal meget at tilbyde; tjenesten tilbyder en ret anstændig prøve, så besøg Box og tilmeld dig for at få en smag.

Bedste samlede pris Cloud Opbevaringsvalg

To af de første ting, folk ser på, når de prøver at finde en cloud-opbevaringsløsning, er, hvor meget plads de får, og hvor meget den lagerplads vil koste. For mange mennesker er det alt, hvad der betyder noget.

Faktisk holder mange ofte fast ved gratis skylagring. Der er ikke noget galt med det, hvis du ikke har brug for mere end et par gigabyte; problemet er dog, at du måske går glip af ekstra funktioner og fleksibilitet.

Fleksibilitet i dette tilfælde handler om udbuddet af tilbudte prisplaner. Mange skylagringsplaner tilbyder en 1TB- eller 2TB-plan, og det er det. Selvom det måske passer godt for nogle brugere, kræver andre muligvis kun en 100 GB-plan eller endda bare 10 GB. Tjenesterne herunder tilbyder noget for enhver smag, samtidig med at de samlede omkostninger holdes lave.

Første sted: Amazon Drive

Amazon Drive plejede at have en ubegrænset lagerplan for kun $ 60 pr. År. Denne plan blev imidlertid afbrudt i juni 2023. Nu giver Amazon Drive dig 1 TB til den samme pris.

Mens fjernelsen af ​​den ubegrænsede plan er skuffende, tilbyder Amazon stadig fremragende værdi sammenlignet med konkurrencen. Dropbox og Google Drive koster for eksempel $ 40 mere om året for den samme mængde lagerplads.   

Hvis du ikke har brug for flere lagringspladser på harddisken, har Amazon Drive en 100 GB-plan, der giver dig en hel $ 12 om året. Google Drive gør det også, men det er $ 20. Desuden har Amazon Drive 11 andre prisplaner, der spænder fra to til 30 terabyte.

Bortset fra, hvis du er Amazon Prime-medlem, kan du gemme ubegrænsede fotos gratis via Amazon Photos, som er forbundet til Drive for nem adgang.

Andenplads: OneDrive

Du kan lave en meget overbevisende sag, at OneDrive fortjener det øverste sted i denne kategori, og vi ville sandsynligvis ikke argumentere for hårdt. Faktisk kan det være bedst at overveje Amazon Drive og OneDrive medkaptajnerne af den samlede værdi.

OneDrive har ikke næsten lige så mange lagerplaner som Amazon, og dens 1TB-plan koster $ 9 mere om året. Du får dog også Office 365 med det, som får dig downloadede versioner af Microsoft Word, Excel, PowerPoint og Access.

OneDrive har også en familieplan kaldet Office 365 Home, som er en af ​​de bedre tilbud i al skylager. For prisen på, hvad Google Drive og Dropbox opkræver om året for 1 TB cloud-lager, får du fem 1TB-planer for fem forskellige brugere, hver med Office 365.

  Bedste Cloud Storage til Deling 2023: Top Cloud File Sharing Solutions

Tredje sted: Sync.com

Sync.com kommer ind sidst bare for at vise kraften i big business: Amazon og Microsoft har simpelthen prissat det ud af markedet. Tjenesten har ikke næsten lige så mange personlige planindstillinger som Amazon Drive eller OneDrive. Faktisk har det kun to: en 500 GB-plan og en 2TB-plan.

Sync.com 50 GB-plan koster mere end OneDrives 50GB-plan. Begge koster mere end Amazon Drevs 100 GB-plan. Kort sagt mislykkes Sync.com fleksibilitetstesten. Sync.coms 2TB-plan fungerer dog kun til $ 8 pr. Måned, og det er, hvad der tjente det på dette tredje sted.

Det er kun en dollar mere end OneDrives 1TB-plan og omkring $ 25 mindre end Amazon Drevs 2TB-plan. Hvis du har brug for mere 1 TB cloud-lagring og mindre end 2TB, findes der ikke et bedre tilbud end Sync.com.

Bedste skysikkerhedsvalg

Den sidste kategori, vi rangerer, er skysikkerhed. Mange mennesker søger over sikkerhedsaspekterne ved cloud-opbevaring, fortryllet af brugeroplevelse eller værdi, på trods af de overskrifter, der jævnligt rammer nyhederne. Hvis du gerne vil lære mere om, hvilke typer online trusler du skal være på udkig efter, har vi skrevet en hurtig cyberkriminalitetsguide til vores læsere.  

Der er en håndfuld kritiske funktioner, som vi ser efter, når vi vurderer, hvor godt en cloud-lagringstjeneste beskytter brugerdata. Den første af disse funktioner er kryptering, som er et middel til at kryptere filer, så de ikke er i almindelig tekst.

Lagringsklienten skal kryptere dine filer, før de sendes til skyen, så de er beskyttet, mens de flytter over internettet. Når de ankommer til destinationsserveren, skal de forblive krypterede, mens de er i ro. De fleste, men ikke alle, cloud-lagringstjenester følger begge disse trin. Forskellen er, at nogle skylagringsselskaber har nøglerne til at dekryptere dine filer, mens andre giver dig fuldt ejerskab.

Udbydere af skylager, der tilbyder privat, ende til ende-kryptering kaldes nul-videnudbydere. Hver af vores topmagasiner til skyopbevaring til sikkerhed findes også på vores liste over bedste cloud-videnstjenester, der viser nulviden, og viser, hvor vigtig denne type kryptering virkelig er.

Vi overvejer også datasentre-sikkerhed, så meget som vi er i stand til at basere på de informationer, der gives om disse faciliteter. Vi skrev en artikel om egenskaberne ved god datacentersikkerhed, hvis du gerne vil lære mere.  

To-faktor-godkendelse er en anden funktion, som vi stærkt anbefaler at drage fordel af, hvis det er tilgængeligt. To-faktor-godkendelse beskytter dig mod adgangskodehacks ved at kræve en speciel sikkerhedskode for at logge ind på din cloud-lagringskonto fra en ukendt maskine. Normalt sendes denne kode til din mobile enhed.

Der er andre, mindre almindelige sikkerhedsfunktioner, som vi ikke vil diskutere her, men som kommer op, hvis det er relevant, når vi diskuterer vores valg, nedenfor.

Første sted: Sync.com

Sync.com har været vores valg for den mest sikre cloud-opbevaringsløsning næsten siden vi begyndte at gennemgå den. Faktisk gav vi det perfekte 100 ud af 100 til kategorien “sikkerhed og privatlivspolitik” i vores senest opdaterede anmeldelse, og vi anbefaler stærkt, at alle, der er bekymrede for sikkerhed, besøger Sync.com og tilmelder sig; der er ikke mere sikker service.

Sync.com er som standard nul viden. Du behøver ikke betale ekstra til fordel for privat kryptering eller tage særlige skridt for at tænde den. Denne beskyttelse udvides til både filindhold og metadata. Ikke kun det, fildele er også nul viden. Det betyder, at virksomheden aldrig kan scanne og læse dine filer til markedsføringsformål eller andet.

Den krypteringsprotokol, der bruges af Sync.com til at kryptere dine data er 256-bit AES. AES den mest almindelige protokol, der bruges i dag, skønt mange tjenester holder sig til 128-bit AES. Uanset hvad er der ingen praktisk måde at knække AES på. Det anslås, at en brute force-crack af en AES-krypteringsnøgle (128-bit eller 256-bit) ville tage milliarder af år.

Adgangskoder er en anden sag. For at beskytte mod muligheden for, at nogen sprækker dit kodeord og får adgang til dine data, giver Sync.com dig mulighed for at aktivere tofaktorautentisering.

Dataoverførsler er også beskyttet ved hjælp af TLS-tunneler, og krypteringsnøgler er beskyttet ved hjælp af 2048-bit RSA. Sync.com gemmer data i SOC-1 certificerede, hærdede datacentre designet til at modstå naturkatastrofer og fysiske og virtuelle indtrængen.

Sync.com gør to andre ting, der er meget sjældne for cloud-lagerværktøjer til forbrugerne, og heller ikke endda særligt almindelige for virksomheder i klasse. Først giver det dig mulighed for ekstern udlogning af sessioner fra din webbrowser. For det andet giver det dig mulighed for fjernsletning af mapper, der deles med andre brugere, som vi nævnte tidligere, når vi diskuterede fildeling.

Der er ingen tvivl om, at Sync.com er kongen af ​​bakken, når det kommer til skysikkerhed. Vores andenplads vælger dog muligvis en udfordring til den titel.

Andenplads: SpiderOak ONE

SpiderOak har gjort brugersikkerhed og privatliv en del af dens DNA, siden før privatlivets fred var cool (dvs. siden Edward Snowden førte os alle til at stille spørgsmålstegn ved, hvorvidt NSA sigtede gennem vores personlige filer eller ej). Ligesom Sync.com er nul-viden kryptering standard. Virksomheden har ingen interesse i at holde på dine krypteringsnøgler og logger ikke engang filmetadata.

SpiderOak ONE-datacentre er SAS 70 Type II-kompatible og bemandet med sikkerhed døgnet rundt. Dets datacentre betragtes som niveau III af Uptime Institute, hvilket betyder, at det tilbyder 99,8 procent tilgængelighed. Virksomheden følger også HIPAA-krav til overførsel af data, skønt de ikke er selvcertificeret af en HIPAA-compliance officer.

Den primære årsag til, at vi rangerede SpiderOak ONE under Sync.com, er, at det endnu ikke tilbyder tofaktorautentisering til alle kunder. Denne funktion er imidlertid i beta, og mange mangeårige kunder har allerede adgang til den. Der er endnu ikke noget ord om, hvornår funktionen rulles ud til alle.

Med SpiderOak ONE kan du også rense data fra synkroniserede enheder. Dette er nyttigt i tilfælde af mistede eller stjålne enheder. Hvis du vil have en komplet liste over grunde til, at vi kan lide det, kan du se vores SpiderOak-gennemgang.

Tredje sted: pCloud

pCloud har nul-viden kryptering som en del af sin sikkerhedsmodel, men ikke som standard. Det tilbydes som et add-on kaldet pCloud Crypto, som koster $ 4,99 (du kan spare 20 procent ved at betale for et år i forvejen).

Fordelen ved valgfri kryptering med nul viden er, at du kan kontrollere, hvilke mapper der krypteres med din private nøgle, og hvilke ikke. Ved ikke at bruge nul-viden kryptering, er pCloud-servere i stand til at indeksere filer og give mere avancerede muligheder for at arbejde med dem, herunder miniatureeksempler og muligheden for at afspille medier i skyen.

pCloud krypterer filer med 256-bit AES og krypteringsnøgler med 4096-bit RSA. Datacentre er SOC-1 certificeret, selvom de er outsourcede snarere end kørt af pCloud selv.

Ligesom SpiderOak ONE understøtter pCloud ONE endnu ikke overraskende endnu to-faktor-godkendelse. Virksomhedens supportpersonale er blevet underrettet om, at det arbejdes med, uanset hvad det er værd. Stadig, inkludering af nul-viden sikkerhed placerer det foran tjenester som Dropbox, der tilbyder to-faktor sikkerhed, men ikke giver dig muligheden for privat kryptering.

Alle leverandører af cloud-opbevaring vurderet

Konklusion

Ovenstående kategorier rangerer skylagring baseret på de funktioner, vi har fundet, har en tendens til at være mest vigtige for vores læsere og vores egen brug af skylagring. Der er dog andre aspekter af skylagring, der kan spille en større rolle i at afgøre, hvilken der er løsningen for dig. Vi følte, at det at medtage dem alle i en artikel muligvis kunne føre til for meget kaos og forvirring.

Når det er sagt, har vi skrevet om mange af disse aspekter før og opdaterer og tilføjer konstant til listen. På samme tid føler vi dog, at Sync.com er den eneste bedste allround service derude, og du kan simpelthen ikke gå galt ved at vælge den.

I ånden med at hjælpe alle med at finde det, de leder efter, er her nogle artikler til hjælp i din egen søgning:

 • Bedste skylager til samarbejde
 • Bedste skylager til Linux
 • Bedste skylager til eksterne harddiske
 • Bedste skyopbevaring til deling
 • Bedste skyopbevaring fra Europa
 • Bedste online opbevaring til fotos
 • Bedste online opbevaring til videoer
 • Bedste Dropbox-alternativer

Vi håber du nød at læse vores oversigt over, hvad der skaber god cloud-opbevaring, og hvilke valg vi anbefaler. Husk, at skylagring ofte ændres, så vi forventer, at vores placeringer ændrer sig ganske lidt. Hvis du har spørgsmål eller forslag til indstillinger, vi har savnet, er du velkommen til at give os besked i kommentarerne herunder. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me