Bedste Cloud Storage til Deling 2023: Top Cloud File Sharing Solutions

Folk deler filer online hver dag, fra memes og videoer til følsomme dokumenter. Mens en masse indhold deles på sociale medier, tilbyder cloud-lagringstjenester et mere sikkert sted at gemme og dele dine filer. Da der er mange muligheder, har vi sammensat en guide til den bedste cloud-lager til deling.

Den bedste måde at dele og opbevare filer på er gennem Sync.com, som er det øverste valg i vores guide til den bedste cloud-opbevaring for store filer og generelt betragtes som den førende allround cloud-opbevaringsløsning her på Cloudwards.net. 

Fortsæt med at læse for mere om den bedste cloud-lager til deling, men først vil vi gerne berøre nogle af de funktioner, der skiller sig ud med hver af vores muligheder.

Den bedste skyopbevaring til deling

  1. Sync.com – Store delingsfunktioner, sikre, lette at bruge
  2. pCloud – Enkle, sikre, livslange lagerplaner
  3. Google Drev – Google Docs-integration, samarbejde, overkommelig lagerplads
  4. Dropbox – Kontorintegration, robuste delingsindstillinger, ubegrænset lagringsmulighed
  5. Tresorit – Højeste sikkerhed, nem deling

1. Sync.com

Sync.com.com er en online lagerudbyder, der er kendt for sin sikkerhed, opbevaringsmuligheder og generelt behagelige brugergrænseflade. Ud over sine andre funktioner tilbyder Sync.com flere delingsindstillinger. Når du deler links med Sync.com, kan du indstille adgangskoder og downloadgrænser. Du kan også vælge at få besked via e-mail, når der er aktivitet på dine delte links.

syncshare

Sync.coms gratis plan starter ved 5 GB, og du kan få 1 GB ekstra lagerplads oven på det ved at afslutte Sync.coms tutorial. Den gratis plan giver dig en god smag af, hvorvidt du kan lide Sync.com eller ej. 

Hvis du finder ud af, at du vokser ud af din gratis lagerplads, tilbyder Sync.com tre Pro Solo-planer, der starter med den grundlæggende plan, der tilbyder 2 TB for $ 8 pr. Måned, når de faktureres årligt. Sync.com har også Pro Solo Standard og Plus-planerne, der tilbyder henholdsvis 3 TB og 4 TB lagringsmuligheder.

Hvis du har flere brugere, tilbyder Sync.com også tre Business Pro Teams-planer. De starter ved 1 TB for $ 5 pr. Måned pr. Bruger med standardplanen og går til 10 TB for $ 15 pr. Måned pr. Bruger med den avancerede plan. Alle planer faktureres årligt, så den sammenlignelige månedlige sats er konkurrencedygtig, og lagringsmulighederne skal let kunne rumme de fleste brugere.

Sync.com har fremragende sikkerhed, der understøtter nul-viden kryptering og to-faktor godkendelse for at beskytte dig mod både eksterne og interne angreb. Sync.com bruger også AES 256-bit kryptering og sikrer dine filer både under hvile og under transit. Endelig er Sync.com placeret i Canada, som er et af de bedste lande til databeskyttelse.

Andre ting, vi kunne lide om Sync.com

Sync.com er en service, der fungerer godt på både desktop og dens mobilapp. Dens brugergrænseflade er så lige som det bliver, og det har en praktisk fane til de filer og mapper, du har delt. Sync.com giver dig flere måder at administrere dine links på, selvom link adgangskoder kun er tilgængelige med den gratis konto.

Den eneste ulempe ved Sync.com er, at det ikke er godt til samarbejde. På grund af sit fokus på sikkerhed har Sync.com ofret tredjepartsintegration, hvilket betyder, at den ikke er kompatibel med Office eller Google Docs. For at læse mere om Sync.coms sikkerhed, planer og funktioner, se vores fulde Sync.com.com-gennemgang.

  Sådan slettes din Dropbox-konto i 2023

2. pCloud

pCloud er en cloud-lagerudbyder, der er kendt for sin sikkerhed og brugervenlighed. Det har en grænseflade, der leveres med en blid indlæringskurve, og den tilbyder endda livstidsplaner, så du kan betale en gang og eje din opbevaring for evigt. Hvis du er ny på pCloud, kan du prøve dets gratis plan.

pClouds gratis plan starter dig med 2 GB lagerplads, hvilket ikke er meget. Heldigvis hæver pCloud det op til 10 GB gratis, hvis du udfører forskellige opgaver, såsom at downloade pCloud-appen og synkronisere klienten.

Bortset fra den gratis plan har pCloud to premium-planer for individuelle brugere. Opbevaring med pCloud starter ved 500 GB og går til 2TB. Begge planer kan betales månedligt, årligt eller en gang for livet.

500 GB Premium-planen koster enten $ 4,99 pr. Måned, $ 47,88 pr. År eller en engangsbetaling på $ 175 for livstidslagring. 2TB Premium Plus-planen koster $ 9,99 pr. Måned, $ 95,88 pr. År eller $ 350 for livet.

Deling af filer med pCloud er en enkel proces. Klik på indstillingerne for en fil eller mappe viser dig muligheden for at dele den. Med mapper kan du invitere pCloud-brugere til mappen eller dele et upload- eller downloadlink. Med filer åbner dine delingsindstillinger ved at klikke på “deling”, hvor du kan indstille adgangskoder, forkorte links og indstille udløbsdatoer.

pcloudshare

Når det kommer til sikkerhedsfunktioner, er pCloud ikke noget. Den bruger AES 256-bit krypteringsprotokol til at beskytte dine filer, og den bruger både hvile og i transit-kryptering. 

To-faktor-godkendelse, eller 2FA, vil beskytte dig mod nogen, der prøver at få adgang til din konto med din adgangskode. pCloud tilbyder også nul-viden kryptering for at beskytte dig mod potentielle interne angreb.

Desværre leveres ikke al pCloud’s sikkerhed med din konto. Mange af de sikkerhedsfunktioner, som pCloud tilbyder, er en del af dens Crypto-tilføjelse, herunder nul-viden kryptering. Crypto-tilføjelsen starter ved et ekstra pCloud, og det er værd at få, hvis du kan lide pCloud og værdsætter den ekstra sikkerhed.

Andre ting, vi kunne lide om pCloud

Deling med pCloud er let og kræver ikke engang en konto. pCloud tilbyder en service kaldet pCloud Transfer, der giver dig mulighed for blot at indtaste din e-mail-adresse såvel som modtagerens og derefter vælge, hvad du vil sende. Du kan sende filer op til 5 GB på denne måde, hvilket gør pCloud til en af ​​de bedste cloud-lagringsmuligheder til fildelingsindstillinger.

Bortset fra pCloud Transfer tilbyder pCloud et stort udvalg af mediefunktioner og robust sikkerhed, hvilket gør det til en god service generelt. Livstidsplanen betyder også, at du ikke behøver at foretage månedlige eller årlige betalinger, spare penge i det lange løb og fjerne en ekstra regning. For mere om pClouds sikkerhed og yderligere funktioner, se vores fulde pCloud-gennemgang.

3. Google Drev

Google Drive er en af ​​de bedste onlinelagringstjenester til deling og samarbejde. Det bruges af skoler, arbejdspladser og enkeltpersoner over hele kloden til at samarbejde om dokumenter eksternt, dele indhold med venner og familie og mere. 

Din Google-konto er også forbundet med Google Fotos, hvilket gør den til en af ​​de bedste online lagerindstillinger til deling af familiebilleder.

Google starter dig med 15 GB lagerplads gratis, hvilket er nok til at gemme de fleste dokumenter og små filer. Hvis du vil gemme mere, gør Google det enkelt med tre yderligere planer. Google tilbyder henholdsvis 100 GB, 200 GB og 2 TB til $ 1,99, $ 2,99 og $ 9,99 pr. Måned.

  Bedste Cloud Storage til Mac 2023: Cloudbaserede indstillinger til Apple

Deling med Google Drev er så let som at højreklikke på en fil og vælge “del.” Du kan ændre brugertilladelser, og hvem du deler med, men der er ikke mange almindelige indstillinger, f.eks. At tilføje en adgangskode eller indstille en udløbsdato for dine links. Selvom kontrollen over, hvad en bruger kan gøre med dine delte filer, er stor, ville det have været rart at se flere muligheder.

driveshare

For sikkerheds skyld bruger Google AES 128-bit kryptering og sikrer dine filer både i hvile og i transit. Google tilbyder også 2FA for at beskytte dig mod nogen, der muligvis har din adgangskode. Desværre mangler Google nul-viden kryptering, skønt det let kan rettes med Boxcryptor.

Andre ting, vi kunne lide ved Google Drev

Selvom Google Drive generelt er en stor leverandør af cloudlager, skaber integration med Google Docs flere måder at dele og samarbejde på. Desværre sætter dens mangel på delingsfunktioner og færre sikkerhedsfunktioner end konkurrencen det lavere på denne liste. 

Boxcryptor kan stadig kompensere for meget i sikkerhedsafdelingen, og Google Drive er værd at tage et kig på. Du kan læse mere om Google Drev, Googles sikkerhed og mere i vores fulde anmeldelse af Google Drev.

4. Dropbox

Dropbox er en af ​​de mest populære cloud-lagringstjenester ved siden af ​​Google Drive. Det tilbyder en simpel brugergrænseflade, kontorintegration og robuste delingsfunktioner. Selvom det mangler i sikkerhedsafdelingen, sammenlignet med en service som pCloud, tilbyder den stadig god sikkerhed og nogle af de fineste delingsfunktioner omkring.

Den gratis Dropbox-plan, Basic, tilbyder 2 GB til at starte, hvilket ikke er meget, selvom dens premium-planer er prissat godt, hvis du går tom for lagerplads. Dropboxs premiumplaner for enkeltpersoner inkluderer henholdsvis en 2TB-plan og en 3TB-plan for henholdsvis $ 11.99 og $ 19.99 pr. Måned. 

For dem af jer med familier eller virksomheder er der også tre Dropbox-forretningsplaner, inklusive den avancerede plan, der giver ubegrænset lagerplads til $ 25 pr. Bruger pr. Måned, med mindst tre brugere.

Deling med Dropbox er let. Klik på delingsindstillingen på en hvilken som helst fil åbner delingsindstillingerne, hvor du enten kan dele selve filen eller et link til den. Når du deler et link, kan du oprette adgangskoder, indstille udløbsdatoer, ændre tilladelser, deaktivere downloads, let vælge, om dit link giver brugerne mulighed for at redigere eller se og meget mere.

dropboxshare

Sikkerhed med Dropbox er tilstrækkelig. Det beskytter dine filer både i hvile og i transit. Det bruger også AES 256-bit-kryptering og bruger to-faktor-godkendelse. Dropbox tilbyder ikke indbygget nul-viden kryptering, skønt Boxcryptor er kompatibel med Dropbox og kan løse det for dig.

Andre ting, vi kunne lide ved Dropbox

Dropbox er en fantastisk service til deling. Det giver ikke kun flere måder at dele og et stort udvalg af linkindstillinger, men det gør dem let tilgængelige. Sammen med deling tilbyder Dropbox også konkurrencedygtige lagerplaner samt en ubegrænset plan for de familier, venegrupper og virksomheder med flere brugere.

Ud over planerne og delingsfunktionerne kan vi godt lide, at Dropbox er kompatibel med Google Dokumenter og Microsoft Office-dokumenter. Dette gør deling af dokumenter i en forretningsindstilling mere produktiv ved at give dig adgang til dokumenter i Dropbox. Lær mere om Dropbox i vores fulde Dropbox-gennemgang.

5. Tresorit

Selvom det ikke har mange ekstra funktioner, og det leveres med en smule af en læringskurve, gør Tresorit et godt stykke arbejde med at sikre dine filer og mapper. Det er også en god mulighed for dem, der ønsker at dele filer med andre. Desværre holdt Tresorits høje omkostninger det fra at rangere højere, skønt det stadig er en god mulighed, som det er værd at overveje.

  Bedste online sikkerhedskopi til NAS 2023

Tresorit Basic-planen starter dig med 3 GB lagerplads gratis for at give dig en fornemmelse af tjenesten. Selvom det ikke er næsten så meget lagerplads som andre tjenester på denne liste tilbyder, er det nok for dig at gemme et par filer. 

Hvis du beslutter, at du vil gemme noget mere indhold med Tresorit, er der to yderligere individuelle planer. 200 GB Premium-planen starter ved $ 12,50, når den betales månedligt, og 2TB Solo-planen starter ved $ 30.

Deling med Tresorit er meget let og kan udføres helt fra fanen med links, hvis du uploader en ny fil, eller fra menuen for en individuel fil eller mappe, der allerede er gemt i Tresorit. Når du deler en fil, inkluderer Tresorit adskillige praktiske funktioner, f.eks. Link-adgangskoder, udløbsdatoer på links og downloadgrænser.

tresoritshare

Sammen med standarddelingsfunktionerne giver Tresorit dig også mulighed for at se detaljerede logfiler – inklusive IP-adressen og den omtrentlige placering – af de brugere, der har adgang til dine delte links. Tresorit giver dig også mulighed for at se e-mail-adresserne på alle, der forsøger at få adgang til dine links.

Tresorit sikrer dine filer med 256-bit AES-kryptering, kryptering i transit og ved hvile plus kryptering af nul-viden, og det tilbyder også 2FA. Da kryptering med nul viden forhindrer Tresorit i at få adgang til dit kodeord, anbefaler vi, at du tjekker vores guide til de bedste gratis adgangskodeadministratorer.

Andre ting, vi kunne lide ved Tresorit

Tresorit er en af ​​de mest sikre online lagertjenester derude. Selvom det har en let indlæringskurve, er deling af filer super nemt, og lagringsmulighederne kan sammenlignes med andre kandidater. Den eneste grund til, at vi ikke kan rangere Tresorit højere, er den stejle prisfastsættelse og den lille mængde gratis lagerplads.

Til sammenligning tilbyder Google Drive 2 TB lagerplads til $ 9,99 pr. Måned, mens Tresorit tilbyder den samme lagerplads i tre gange så meget, til $ 30. 

Stadigvis, hvis sikkerhed er foran dig, når du leder efter den bedste online lagringstjeneste til deling, bliver du ikke skuffet over Tresorit. For mere om Tresorit plus dens planer og funktioner, se vores fulde Tresorit-gennemgang.

Afsluttende tanker

Da vi besluttede om den bedste skylager til deling, så vi primært på de funktioner og sikkerhed, der specifikt er involveret i deling af dit indhold. Selvom du kan dele næsten alt fra enhver online lagerudbyder, har nogle mere robuste muligheder og sikkerhed. F.eks. Kan muligheden for at tilføje en adgangskode eller indstille en udløbetid for dine links fordelagtigt.

Vi ønskede også at sikre, at online lagringstjenesten giver en god oplevelse. Hvis du vil gemme dine dokumenter, billeder og videoer i skyen, vil du have en service, der er let at navigere i, og at den har funktioner og sikkerhed, der gavner dig.

Endelig så vi på omkostningerne og udvalget af lagerindstillinger, der er forbundet med hver tjeneste. Vi tror, ​​at en fantastisk cloud-lagringstjeneste er en, der giver lagermuligheder til ethvert budget. Vi tildelte bonuspoint for tjenester, der havde en gratis plan, eller i det mindste en gratis prøveperiode, så du kan få en fornemmelse af tjenesten, før du forpligter dig til den.

Alle de online lagringstjenester, der findes på denne liste, er gode muligheder, ikke kun til deling, men til opbevaring, adgang til og beskyttelse af dine filer. Samlet set er Sync.com det bedste cloud-lager til deling af filer og mapper på grund af dets enkelhed, robuste delingsfunktioner og sikkerhed. Tøv ikke med at tjekke de andre indstillinger.

Som altid ville vi elske at høre fra dig. Giv os en kommentar, og lad os vide, hvad du synes. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me