Bedste Cloud Storage til Mac 2023: Cloudbaserede indstillinger til Apple

For ejere af Apple-produkter virker iCloud som et fornuftigt valg til online opbevaring. Du kan dele fotos og filer mellem enheder, automatisk sikkerhedskopiere dine Apple-produkter og mere. Selvom der er flere iCloud-lagerplaner, er det meget klodsigt at håndtere dets lagringssystem, og der er flere gode iCloud-alternativer.

Da administrering af dokumenter på iCloud kan være vanskeligt, bør Mac-brugere, der ønsker mere kontrol over deres data, se på flere muligheder, før de går til Apples tilbud. Derfor har vi oprettet denne liste over de fem bedste mulige lagringsmuligheder til Mac. Hvis du ikke har en Mac, kan du stadig tjekke vores bedste guide til cloudlager.

Hvis du leder efter den bedste mulighed, valgte vi Sync.com. Det er vores foretrukne cloud-lagerudbyder generelt på grund af dens top-of-the-line sikkerhed, enkle interface og konkurrencedygtige priser. Nul-viden sikkerhed, blandt andre funktioner, gør det til en af ​​de mest sikre mulige cloud-lagringsmuligheder.

Bedste Cloud Storage til Mac 2023

Valg af den bedste Cloud Storage Service til Mac

Apple har overført de fleste af sine computere – især MacBooks – fra HDD til SSD for at give brugerne tyndere enheder og hurtigere og mere pålidelig opbevaring. Mens vi besluttede om den bedste cloud-lagerplads til Mac, sørgede vi for at se på tjenester, der giver dig flere lagringsmuligheder.

Når du gemmer dine dokumenter i skyen, er en sikkerhedsovertrædelse stort set det værste, der kan ske med dine data. Vi sørgede for, at enhver mulighed på denne liste har fremragende sikkerhed, så dine personlige filer er sikre fra uautoriserede brugere, der ønsker at få adgang til din konto.

Selvom alle tjenester på denne liste er sikre, kan udvides fysisk opbevaring give dig ekstra ro i sindet. Hvis dette er noget, du er ude efter, eller hvis du vil have den bedste personlige cloud-lagerenhed til Mac, kan du tjekke vores bedste eksterne harddisk til Mac-sammenbrud.

Til sidst ønskede vi at sikre, at alle vores cloud-lagringsmuligheder er enkle at bruge. Intet slukker folk fra en ny tjeneste hurtigere end en masse komplicerede menuer og funktioner. En ren grænseflade, der giver dig mulighed for let at uploade og interagere med dine filer er vigtig for din samlede oplevelse.

Den bedste Cloud Storage til Mac: Sync.com

Når det kommer til skylagring, kan det være svært at finde den perfekte udbyder. Nogle har gode opbevaringsmuligheder, men mangler fremragende sikkerhed. Andre tilbyder stor sikkerhed, men mangler nogle grundlæggende funktioner. Sync.com har muligvis et par mangler, men det er langt den bedste leverandør af cloud-lager, vi har fundet.

Sync.com-web-kontrolpanel-Slider-1

Sync.com-Share-Fil-Link-Slider-2

Sync.com-Sync-mappe-Slider-3

Sync.com-Speed-Throttle-Slider-4

Sync.com-Two-Factor-Authentication-Slider-5

Tidligere

Næste

Hvor Sync.com virkelig skiller sig ud er i dens sikkerhed, som bogstaveligt talt er i dine hænder. Nul-viden kryptering er en sådan funktion, der holder dit kodeord sikkert fra alle andre end dig. Det inkluderer Sync.com selv, så husk, at det at miste din adgangskode betyder at miste din konto. Denne funktion er dog valgfri, hvis du ikke ønsker at risikere det.

Mens nogle andre cloud-lagringstjenester, såsom OneDrive, kun tilbyder et par planer og begrænsede lagringsmuligheder, tilbyder Sync.com seks forskellige planer. Sync.coms planer spænder fra den gratis 5 GB-plan til 10 TB lagerplads, der dækker alle Mac-brugere, fra dem, der har de mest basale behov til forretningsbrugere med flere ansatte.

Navigation i din lagerplads med Sync.com er for det meste meget enkel. Du kan gennemse filer i enten gitter eller listevisning, og du kan også søge på dit indhold. 

  Sådan redigeres en PDF i 2023 hurtigt og effektivt

Flytning af mapper kræver, at du bruger en menu i modsætning til bare at trække og slippe dem, og at downloade filer kræver et unødvendigt ekstra trin, men generelt er Sync.com ligetil og let at lære.

Andre grunde, som vi kan lide Sync.com

En anden grund til, at vi kan lide Sync.com, er dets fildeling. Sync.com giver dig mulighed for at oprette og dele links til dine filer. Selvom denne funktion ikke er unik, krypterer Sync.com dine links gratis, uanset hvilken konto du har.

Samlet set tilbyder Sync.com et bredt udvalg af lagringsmuligheder, god sikkerhed og nyttige funktioner til en sammenlignelig – hvis ikke lavere – pris end mange andre mulige lagringsmuligheder. Du kan tjekke vores Sync.com anmeldelse for mere, eller du kan komme i gang nu og prøve den gratis plan. 

Hvis ren lagerplads er dit mål, kan du tjekke vores Amazon cloud-drevanmeldelse for lagerplads op til 30 TB.

pCloud

pCloud er derop med de bedste cloud-lagringstjenester på markedet. Evnen til at afspille musik og videoer såvel som at se billeder direkte fra pCloud, får det til at føles som et sandt alternativ til iCloud. 

Selvom pCloud er fyldt med funktioner, efterlader dets begrænsede planvalg brugere med potentielt for meget eller for lidt lagerplads. Det, plus det højere brugerkrav til forretningskonti, er derfor, det i sidste ende kom på andenpladsen til Sync.com.

pCloud-webgrænsefladefiler

pCloud Sync Folder

pCloud Del fillink

pCloud Download-links

pCloud Drive-klient

Tidligere

Næste

En af pCloud’s bedste funktioner er dens evne til at interagere med dine medier, som du ville have med det. Mac-brugere kan se billeder såvel som at spille musik og videoer direkte fra skyen. Du kan også oprette og lytte til afspilningslister på din Mac eller smartphone via pCloud-appen.

pCloud bruger AES 256-bit kryptering, nul-viden og to-faktor-godkendelse til at beskytte dine filer mod dem, der muligvis leder efter adgang til dem. 

Selvom pCloud har fremragende beskyttelse, kommer ikke alle dets sikkerhedsforanstaltninger med sin gratis konto. For privatlivets fred anbefalede vi, at du betaler for Crypto-tilføjelsen, da du får nul-viden kryptering, som forhindrer pCloud i at få adgang til dine filer.

Derudover er det nemt at navigere på pCloud. Du kan se dine filer og mapper på en liste eller gittervisning, og du kan dele dine filer via tilladelse eller et link. Du kan også synkronisere mapper mellem pCloud og din Mac, hvis du har noget, der skal sikkerhedskopieres.

pCloud leveres med en gratis plan, der giver dig 10 GB lagerplads. For iCloud-brugere, der ønsker at erstatte deres gratis 5 GB lagerplads med noget andet, giver pCloud’s gratis plan dig dobbeltopbevaring af Sync.com og iCloud, og du har også muligheden for at få mere lagerplads ved at udføre visse opgaver inden for pCloud.

Hvis den gratis plan føles lidt trang, kan du vælge en af ​​to yderligere planer: 500 GB-planen eller 2TB-planen. Disse planer kan enten betales månedligt, eller du kan købe en livstidsplan for et stort gebyr. Crypto-planen er også en ekstra $ 3,99 pr. Måned.

Andre grunde, som vi kan lide pCloud

Selvom pClouds begrænsede planvalg forhindrede det i at tage førstepladsen, er det en rigtig god mulighed for dem, der er fokuseret på medier og ønsker at få adgang til deres indhold indfødt fra både deres Mac og deres smartphone. Vi kan også godt lide, at pCloud giver dig mulighed for ikke kun at gemme billeder i fuld opløsning, men også downloade dem i mindre størrelser.

For mere om pCloud – inklusive en komplet fordeling af dens sikkerhed og funktioner – se vores pCloud-gennemgang eller se på den gratis plan for en risikofri prøve.

  Top 11 bedste Dropbox-alternativer i 2023: Hvilken er den mest sikre?

Tresorit

Tresorit er en stærk cloud-lagringstjeneste, der fungerer godt og har fremragende sikkerhed. Mac-brugere, der foretrækker et mere traditionelt filsystem, kan dog fratages ved at oprette og styre “tresors” for hver mappe, du vil synkronisere, som skal synkroniseres individuelt. Når du først er kommet forbi det, er desktop-klienten imidlertid velkendt og let at navigere.

Tresorit-hjemmeside-2023

Tresorit rodrer ikke rundt, hvad angår sikkerhed og privatliv. Ikke kun har den lignende sikkerhed som Sync.com, men den har også flere privatlivscertificeringer, der holder dig beskyttet uanset din brug. Tresorit er også baseret i Schweiz, hvor det er bundet af landets fremragende privatlivslovgivning.

For betalte brugere har Tresorit en fin versioneringsfunktion, der giver dig mulighed for at rulle dine filer tilbage til tidligere versioner, i tilfælde af at en fil kompromitteres på en eller anden måde, eller hvis der blev foretaget en utilsigtet ændring. Tresorit har også en tilføjelse til Microsoft Outlook, der giver dig mulighed for at sende vedhæftede filer mere sikkert.

Selvom Tresorit har flere seje funktioner, er dens største ulempe i sine planer. Den gratis plan tilbyder kun 3 GB lagerplads og ingen versionering. Resten af ​​planerne spænder fra 200 GB til en ubegrænset virksomhedskonto for virksomheder med mindst 10 ansatte. Omkostningerne ved planerne er dyrere end Sync.com, starter ved $ 10.42 pr. År, hvis du betaler årligt.

Andre grunde, som vi kan lide Tresorit

På grund af Tresorits omkostninger er det svært at anbefale det som den bedste cloud-lagringsindstilling for Mac-brugere. Tresorit udmærker sig dog i sikkerhed og er ikke vanskelig at bruge, når du kommer forbi den indledende læringskurve. Hvis du leder efter et ultra-sikkert alternativ til Sync.com eller pCloud, kan du tjekke vores Tresorit-anmeldelse.

MEGA

MEGA er en temmelig enkel, men alligevel sikker cloud-lagringstjeneste, der gør et godt stykke arbejde med at erstatte de grundlæggende funktioner i iCloud med et mere robust lagringssystem. Den gratis plan, der bruges til at tilbyde meget mere lagerplads, men Mac-brugere, der er komfortable med iCloud’s 5 GB gratis plan, vil nyde MEGAs 15 GB cloud-lagring inkluderet gratis.

MEGA-Hjemmeside-2023

For at holde din konto og dine filer sikre bruger MEGA blandt andet AES 128-bit-kryptering og to-faktor-godkendelse. Selvom MEGAs kryptering ikke er på samme niveau som Sync.com eller pCloud, kan du stadig være sikker på, at dine data er sikre. MEGA har også en omfattende og detaljeret privatlivspolitik, som du kan læse her.

MEGA inkluderer funktioner som versionering og muligheden for at se fotos og afspille videoer naturligt. Det kan ikke afspille musik eller styre afspilningslister, men den ekstra 5 GB gratis lagerplads over pCloud gør det til en fantastisk mulighed, hvis du ikke har brug for den slags multimediekontrol.

Den generøse 15 GB gratis opbevaring gør MEGA til en af ​​de bedste gratis planer på denne liste. Hvis du lige kommer ind i skylager og ønsker et godt beløb uden at betale meget, er MEGA et anstændigt valg. MEGA har også fire betalte planer, der spænder fra 200 GB Pro Lite-planen til 8TB Pro III-planen.

Til mindre end $ 6 er Pro Lite-planen den bedste værdi af MEGAs planer, skønt den ikke er så konkurrencedygtig som Sync.com eller pCloud, som begge tilbyder 500 GB for mindre end $ 5 pr. Måned. Samlet set er MEGAs gratis plan dens fremtrædende funktion, da den giver mere end Sync.com eller endda pCloud.

Andre grunde, som vi kan lide MEGA

En yderligere funktion, som vi kan lide, er MEGAs Thunderbird-tilføjelse, MEGAbird, som giver dig mulighed for at sende store vedhæftede filer via e-mail. 

Kombinationen af ​​MEGAbird, 15 GB gratis lagerplads og muligheden for at åbne billeder og se videoer indfødt gør MEGA til en virkelig god introduktion til skylagring generelt. Du kan læse vores fulde MEGA-gennemgang eller komme i gang med en gratis plan lige nu.

  Bedste online sikkerhedskopi til fotos 2023: Fastgør sikkert soket væk

Selvom MEGA kommer med en generøs mængde gratis lagerplads, er der også flere andre udbydere, der tilbyder lignende gratis cloud-lagring, blandt andre funktioner. For flere cloud-lagerudbydere med gratis planer, se vores bedste gratis cloud-lagerartikel.

OneDrive

Microsoft har længe været kendt for at indstille standarden for kontorproduktivitet. Nu skybaseret, Microsoft tilbyder Office 365 og sammen med det OneDrive. Selvom OneDrive kan bruges som en selvstændig service, skinner den virkelig, når den er samlet med Office 365.

OneDrive er let at navigere. Webklienten ser Microsoft ud for det, så det er ikke alt for i modsætning til Windows-filhåndteringen. Upload eller flytning af filer og mapper er lige så let som at trække og slippe dem.

OneDrive-webgrænsefladefiler

OneDrive Sync Folder Slider

OneDrive App Launcher

OneDrive Opret link-fildeling

OneDrive Word Online

Tidligere

Næste

Tidligere har Microsoft været slap med sikkerhed. I øjeblikket beskytter Microsoft dine oplysninger på flere måder, inklusive ende-til-ende-kryptering. Privatliv er noget, der bekymrer Microsoft og OneDrive, da virksomheden er baseret i USA. Dette betyder, at Microsoft er bundet af U.S..

Selvom amerikanske love om privatlivets fred ikke nødvendigvis er forbrugervenlige, er Microsofts formodede engagement med PRISM det, der gør det vanskeligt at anbefale OneDrive som et sted at gemme følsomme oplysninger. Hvis sikkerhed er den vigtigste faktor, så tjek vores liste over de mest sikre cloud-lagringstjenester.

OneDrive leveres med 5 GB gratis lagerplads og tilbyder tre betalte planer. Der er en billig 50 GB-plan til $ 1,99 pr. Måned, men den reelle værdi ligger i de to Office 365-bundter.

Office “” personlige “bundt koster $ 6,99 pr. Måned for 1 TB lagringsplads, og Office 365” personlige “bundt koster $ 9,99 pr. Måned for 5 TB lagringsplads.

Andre grunde, som vi kan lide OneDrive

Mens OneDrive er mistænkt, når det kommer til sikkerhed, kan det stadig være et godt alternativ til andre cloud-lagringstjenester på denne liste, især hvis du allerede bruger andre Microsoft-produkter. Selvom Microsoft er blevet mistænkt for at hjælpe den amerikanske regering med at overvåge borgerne, er chancerne for, at noget sker med dine data meget små.

Hvis du vil lære mere om PRISM, Microsofts sikkerhed eller mere om OneDrive’s prisfastsættelse eller funktioner, kan du se vores fulde OneDrive-gennemgang. Du kan også prøve den gratis plan og de grundlæggende Office-funktioner nu. Virksomhedsbrugere kan også tjekkeOneDrive for Business for at finde flere virksomhedsorienterede funktioner (læs vores OneDrive for Business-gennemgang).

Hvis du leder efter en anden cloud-lagringstjeneste, der integreres med Office, kan du tjekke Dropbox. Læs vores Dropbox-gennemgang for at få flere oplysninger om tjenesten samt Dropbox til priser.

Der er også andre alternativer, hvis du leder efter cloud-lagring med integration til dokumentredigering og andre kontorfunktioner. Google Drev tilbyder muligheder for at oprette og redigere dokumenter direkte fra din Google Drev-lagerplads samt 15 GB gratis lagerplads og opgraderingsmuligheder for dem, der har brug for mere (Læs vores Google Drev-anmeldelse).

Hvis du vil lære mere om de to tjenester, kan du tjekke vores dybdyk sammenligning af Dropbox vs. Google Drive.

Afsluttende tanker

At finde en fantastisk cloud-service, der fungerer med din Mac og passer til alle dine behov, er hårdt. Der er mange tjenester derude, men at finde en med fremragende sikkerhed, de rigtige funktioner og det er let at bruge vil gøre din oplevelse med skyopbevaring underholdende i stedet for en konstant hovedpine.

Selvom alle skylagringstjenester på denne liste virkelig er nyttige, vinder Sync.com på grund af sit brede udvalg af lagerplaner. Faktisk er Sync.com det bedste cloud-lager til både Mac- og PC-brugere. pCloud følger tæt bagpå, men har færre lagringsmuligheder.

Hvis du er på udkig efter specifikt fildelingswebsteder i stedet for skylagring, kan du få mere information om MEGA, Dropbox og OneDrive i vores guide til, hvordan du e-mailer store filer. 

Som altid ville vi elske dit input. Hvis du har noget, du gerne vil tilføje om disse cloud-lagringstjenester, så fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me