Bedste online sikkerhedskopi til NAS 2023

Du er en af ​​de strømbrugere, der kan lide at tænke og forbedre din hardware og software. Du er tilfreds med din hjemmebackup, men du vil tilføje en eller flere NAS-enheder til den. Det kan være vanskeligt at vælge online backup, men vi har din ryg. I denne artikel vil vi give dig en liste over den bedste online sikkerhedskopi til NAS, så du kan gennemføre din opsætning.

Netværkstilsluttet lager er en miniserver med et netværk, som andre enheder kan få adgang til, forudsat at de har legitimationsoplysninger. Det er en fantastisk måde at oprette et personlig, skybaseret mediesystem eller sikkerhedskopiere din harddisk. Hvis du vil lære mere, skal du læse vores artikel om NAS.

Hvis du har snublet over til online-sikkerhedskopiering og undrer dig over, hvorfor skulle du gøre det, er svaret let: at beskytte dine data. Du kan ikke være sikker på, hvor lang tid din harddisk vil vare, før den går ned eller fungerer som den skal. Solid-state-drev har en hastighed, der er lavere end 1 procent, men oplever flere datafejl. Din bærbare computer eller Western Digital My Passport er også nem at stjæle.

Det er bedre at stole på skyen såvel som lokal sikkerhedskopiering. Det er alligevel 3-2-1-reglen. Du kan få adgang til dine data eksternt, oprette automatisk sikkerhedskopi og gøre det i trin for at fremskynde processen.

I denne artikel skal vi se på cloud-backup, der understøtter NAS. Hvis du leder efter opbevaring og ikke ved forskellen mellem det og cloud-backup, skal du læse forklaringen her. Før vi starter vores online backup-placering, lad os se på de kriterier, vi brugte til at lave vores valg.

Bedste online sikkerhedskopi til NAS 2023

Hvad der gør den bedste online sikkerhedskopi til NAS

Vi ønsker alle at tage backup af mere og betale mindre, så det var det, vi kiggede efter fra disse tjenester. Oven i det, jo flere planer tjenesten har, desto bedre er det, fordi det giver dig en bedre chance for at finde en der passer til dig. Det er godt, hvis tjenesten også har en gratis plan eller prøve. Der er også tjenester, der tilbyder planer med ubegrænset sikkerhedskopierum.

Når du sender dine data til skyen, ønsker du, at de skal være sikre, så sikkerhed er vores næste kriterium. Det skal have kryptering i transit og ved hvile, tofaktorautentisering, en TLS / SSL-protokol til at beskytte dine data under overførsel, stærke datacentre med overflødig serverarkitektur og nul-viden kryptering.

Brugeroplevelsen skal være ligetil. Jo bedre det er, jo mere kan du fokusere på dit arbejde og ikke bekymre dig om dine data. For at sikre, at desktop-klienten skal arbejde på de fleste operativsystemer, og deres grænseflader sammen med web- og mobilapps skal være behagelige og intuitive at bruge.

Endelig tager det lang tid at færdiggøre de første sikkerhedskopier, men de bør ikke tage mere tid end nødvendigt. Forbindelsen bør ikke hænge, ​​trække eller fejle. Det afhænger af infrastrukturen i sikkerhedstjenesten samt din internetudbyder og hvor tæt du er på serverne.

Lad os se på vores øverste valg af ekstern drev-sikkerhedskopi med vores kriterier.

1. Bedste online sikkerhedskopi til NAS: IDrive

IDrive er baseret i San Fernando-dalen i Californien. Virksomheden blev lanceret i 1995, hvilket gør det til en ægte veteran. Dens alder viser dog ikke kun sin rige oplevelse. Faktisk sidder den tæt på toppen af ​​vores bedste online backup-liste.

IDrive tilbyder ikke ubegrænset sikkerhedskopi, men det giver dig mulighed for at tage backup af ubegrænsede enheder, inklusive NAS. Der er to årlige personlige planer at vælge imellem: 2TB og 5TB. 2TB-planen sætter dig tilbage lidt over $ 50, mens 5TB-planen koster omkring $ 75.

Oven på denne lagring får du 2 TB eller 5 TB synkroniseringsplads, afhængigt af planen, som udgør 4 TB eller 10 TB faktisk plads. Hvis du betaler for to år i forvejen, får du en ekstra rabat. Begge planer er for en enkelt bruger og ubegrænsede enheder. For at teste tjenesten tilbyder IDrive også en gratis plan med 5 GB backup plads.

IDrive-Client-Backup-Slider1
© Cloudwards.net

IDrive-Client-Restore-Slider2
© Cloudwards.net

IDrive-Client-Scheduler-Slider3
© Cloudwards.net

IDrive-Client-Sync-Slider4
© Cloudwards.net

IDrive-Client-Disk-Image-Slider5
© Cloudwards.net

Tidligere

Næste

Forretningsbrugere kan vælge mellem flere planer, der ikke begrænser antallet af brugere eller computere, de kan tage backup af. Planerne starter ved 250 GB for $ 99,50 og går op til 12,5 TB for $ 2.999,50. Forretningsplaner får de samme rabatter som de personlige. Du kan betale pr. Måned for planer, der tilbyder 2,5 TB eller mere lagerplads, men at gøre det er dyrere.

IDrive bruger AES 256-bit algoritmen til at kryptere dine data under hvile og under transit. Det holder nøglen til at dekryptere dine data, men du kan beholde dem, hvis du ønsker at sikre, at du har privat kryptering. Du skal dog tilmelde dig det, inden du kører din første sikkerhedskopi.

  Hvad er Green Cloud Storage & Hvilke udbydere tilbyder det i 2023?

Det er overraskende, at der ikke er nogen to-faktor-godkendelse ud over disse stærke sikkerhedsforanstaltninger. Da det ikke er tilgængeligt for at beskytte dine legitimationsoplysninger, skal du sørge for, at din adgangskode er stærk. Lær mere om disse sikkerhedsfunktioner i vores IDrive-gennemgang.

IDrive opbevarer sine servere i sikre datacentre i USA. De kan modstå katastrofer, såsom jordskælv, oversvømmelser og brande. Alarmer, overvågnings- og bevægelsessensorer beskytter også dine data mod indtrængende.

Andre grunde, som vi kan lide IDrive

Det er mere kompliceret at arbejde med IDrive, fordi det ikke tilbyder ubegrænset sikkerhedskopiering. Du skal vælge og vælge de filer, du vil tage backup af. Du kan gøre det baseret på placering, men ikke på filtype. Desuden har IDrive mange indstillinger for indstillinger, så du skal vænne dig til det. Det burde stadig ikke være et problem for de fleste mennesker.

Du kan bruge IDrive på Windows, macOS og Linux. Der er også smartphone-apps til Android eller iOS.

IDrive kan trække ved de første uploads. Desværre er der ingen indstilling til at starte multi-threaded backup for at fremskynde det. Når det er sagt, har IDrive en gratis kurer-backuptjeneste, kaldet IDrive Express, der kan hjælpe. Det er gratis en gang om året for personlige brugere og tre gange om året for forretningsbrugere. Du kan også bruge det til downloads.

Desuden er der blokering af filniveau på blokniveau, der kun uploader de dele af filer, der er ændret siden sidste sikkerhedskopi, for at fremskynde overførslen.

IDrive har stor værdi og stærk sikkerhed med krypteringer i hvile og under transit og en valgfri privat kryptering for at beskytte dit privatliv. Det er ikke lynhurtigt, men det har IDrive Express og blokeringskopiering for at kompensere. Det er nok til at gøre det til vores topvalg af denne liste.

2. Acronis True Image

Acronis har været i backupbranchen siden 2003, og dens rige erfaring er åbenlyst i sin seneste udgivelse, Acronis True Image 2023.

Du kan få en livstidslicens til Acronis True Image. Det tillader dig ikke at sikkerhedskopiere dine data til skyen, dog kun til lokalt lager. Derfor anbefaler vi at få en årlig plan. Der er to at vælge imellem: Avanceret og Premium.

Avanceret koster $ 4,16 pr. Måned eller $ 49,99 om året for 250 GB. Det inkluderer fuld billedbackup, aktiv diskkloning, universalgendannelse og sikkerhedskopiering på sociale medier. Premium koster $ 8,33 om måneden, $ 99,99 om året for 1 TB. Det tilføjer blockchain-certificering for filer og elektroniske signaturer til listen over funktioner.

Acronis True-Image-Backup-Setup-Slider1
© Cloudwards.net

Acronis True-Image-Destination-Slider2
© Cloudwards.net

Acronis True-Image-Active-Protect-Slider3
© Cloudwards.net

Acronis True-Image-Indstillinger-Slider4
© Cloudwards.net

Acronis True-Image-Tools-Slider5
© Cloudwards.net

Tidligere

Næste

Hvis du betaler for at øge lagringsstørrelsen, får du den til en reduceret pris. Det gælder også antallet af computere, der er inkluderet i planen.

Acronis True Image bruger AES 256-bit kryptering og TLS / SSL-protokollen til at beskytte dine data under overførslen. Du kan også kryptere filer, før du sender dem til Acronis’s servere. Det kræver, at du indtaster din adgangskode, som kun du kender. Filerne forbliver krypteret i skyen, indtil du dekrypterer dem. Det gør Acronis True Image til nulkendskab.

Der er også en ny funktion kaldet Acronis Active Protection, som hjælper mod ransomware-angreb. Hvis det mislykkes, kan du stole på versionering for at hente dine filer. Desværre er der ingen tofaktorautentisering.

Acronis ‘datacentre bruger biometrisk scanning, nøglekort, patruljer og overvågning for at sikre, at der ikke er nogen overtrædelser. Dine data gemmes også på flere servere, der er beskyttet mod naturkatastrofer og brand.

Andre grunde, som vi kan lide Acronis True Image

Desktop-klienten er intuitiv og let at navigere, men dens tekst skal være større. Der er en menu til venstre for at navigere i appen.

Du kan bruge det til at sikkerhedskopiere alt i stedet for at skulle vælge specifikke filer. Det tager mere plads, men det gør det lettere at oprette en sikkerhedskopieringsplan. Hvis du vælger at gøre det på den måde, kan du ekskludere filer, som du ikke ønsker at tage backup af. Desuden er dets meddelelser nyttige og holder dig opdateret.

Det fungerer på Windows og macOS. Hvis du er en Linux-bruger, kan du se vores bedste online backup til Linux-artikel for at finde en passende service.

Du kan bruge online dashboard til at udføre manuelle sikkerhedskopier og gendanne filer. Det gør det nyttigt til fjernstyring. Online-grænsefladen er klar og forvirrer dig ikke.

Tjenesten kæmper ikke med de første uploads. Faktisk overraskede det os med dens hastighed, fordi det kun tog 15 minutter at tage backup og gendanne en mappe på 1 GB. Vi brugte den “optimale” indstilling til download, men der er også en “maksimal”, der formentlig er endnu hurtigere. Du kan finde tabellen med testresultaterne i vores Acronis True Image-gennemgang.

Acronis True Image er hurtigt, har god sikkerhed og tilbyder en bedre brugeroplevelse end IDrive, men det kan ikke matche dets værdi eller sikkerhedskopiere ubegrænset enhed. Det gør det nummer to på vores liste.

  Dropbox vs Tresorit i 2023: Et tæt opkald

3. BigMIND Hjem

BigMIND Home er en online backup-tjeneste fra det firma, der oprettede Zoolz Home Backup. Det er ikke overraskende, at de er ens, men BigMIND Home har nye funktioner, som Zoolz Home ikke gør.

BigMIND Home personlige plan koster $ 2,99 pr. Måned, men den betales årligt og giver en mager 100 GB sikkerhedskopi til en bruger og tre computere.

Familieplanen koster $ 6,99 om måneden og giver dig 500 GB lagerplads til tre brugere, ni computere og seks mobile enheder. Det er en bedre aftale, men det er sandsynligvis ikke nok plads til så mange brugere.

BigMIND Desktop Dashboard

BigMIND tilslutningsmuligheder

BigMIND Smart valg

BigMIND-backupplan

BigMIND Online Explore Files

Tidligere

Næste

Du kan få 1 TB cloud-plads til $ 12,99 ved at abonnere på Family Plus-planen. Det er en anstændig plads, men det er ikke den bedste pris for det. Planen giver dig mulighed for at dele med fire flere brugere på tværs af 15 computere og ubegrænsede mobile enheder.

Du kan teste tjenesten ved hjælp af den gratis plan, som giver dig 5 GB sikkerhedskopieringsplads til en bruger. Det giver dig mulighed for at tage backup af en computer, et eksternt drev og to mobile enheder.

BigMIND Home krypterer filer på servere ved hjælp af AES 256-bit algoritmen. Tjenesten administrerer din krypteringsnøgle som standard. For at undgå det kan du vælge privat kryptering, mens du opsætter din backup-plan, men du kan ikke gøre det bagefter. Afvejningen er, at BigMIND Home ikke kan hente din adgangskode, hvis du gør det.

Filer er beskyttet af SSL-protokollen under transit, men underligt må du aktivere den. BigMIND leverer tofaktorautentisering til at beskytte dine legitimationsoplysninger.

Andre grunde, som vi kan lide BigMIND Home

Desktop-klienten er nyttig, fordi den viser din sikkerhedskopi-status, hvornår den sidste sikkerhedskopi var, hvor mange filer der er sikkerhedskopieret, og hvor mange der verserer. Disse oplysninger er nyttige, og grænsefladen er attraktiv og klar.

Du kan vælge at tage backup af filtype eller placering. At tilbyde et valg er et dejligt touch, i betragtning af at andre tjenester kun bruger en metode.

Webgrænsefladen, der viser filkategorier og enheder, er mere farverig og giver dig mulighed for let at gennemse dit indhold i skyen. Dashboardet viser dig, hvor mange enheder der er tilsluttet BigMIND Home, og hvor mange der sikkerhedskopierer. Der er også en graf, der viser din backupaktivitet over tid og et cirkeldiagram, der viser et overblik over dine filtyper.

BigMIND Home er tilgængelig til Windows, macOS, Android og iOS.

Din første upload skal være hurtig, og dine downloads går langsomt, fordi BigMIND Home bruger Amazon Glacier, et køligt lager designet til langvarig arkivering, til sikkerhedskopiering. Hvis det lyder som din kop te, skal du læse vores Amazon Glacier-anmeldelse. Den gennemsnitlige uploadtid for 1 GB data skal være ca. 30 minutter. Læs mere om tjenesten i vores BigMIND Home-gennemgang.

4. Carbonite Safe Backup Pro

Carbonite er en af ​​de ældste backup-tjenester. Det har to løsninger: Carbonite Safe og Carbonite Safe Backup Pro. Førstnævnte er velegnet til en enkelt computer, mens sidstnævnte tilbyder NAS-backup.

Carbonite Safe Backup Pro tilbyder tre planer at vælge imellem: Core, Power og Ultimate.

Core koster $ 24 per måned, men den betales årligt. Hvis du betaler to eller tre år i forvejen, får du 20 eller 30 procent rabat. Det giver dig 250 GB sikkerhedskopi til op til 25 computere.

Du får også ekstern harddisk og automatisk video-sikkerhedskopi, centraliseret kontostyring og admin konsoller og muligheden for at modtage en gendannelses-harddisk via mail.

Power-planen sætter dig tilbage $ 66,67 pr. Måned, faktureres årligt (det er dog $ 50 for en begrænset tid), for 500 GB backup-plads og muligheden for at sikkerhedskopiere op til 25 computere og en server.

Ultimate tilføjer sikkerhedskopiering af ubegrænsede servere til den tidligere plan for $ 108,34. I øjeblikket er prisen $ 83,34 for en begrænset periode.

Carbonite Safe Backup Pro bruger AES 128-bit kryptering til at kryptere dine filer. Du kan skifte til AES 256-bit, hvis du vælger at aktivere privat kryptering og selv styre nøglen. Hvis du gør det, har du ikke adgang til dine data, hvis du mister dem.

Du kan beskytte nøglen med en adgangskode, men Carbonite kan ikke nulstille den, hvis du glemmer den. Det vil heller ikke være i stand til at nulstille din kontoadgangskode. Det gør Carbonite Safe Backup Pro til nulkendskab. Sørg for ikke at glemme dine adgangskoder og gøre dem stærke. Du kan forbedre din kontosikkerhed ved også at aktivere tofaktorautentisering.

Andre grunde, som vi kan lide Carbonite Safe Backup Pro

Carbonite Safe Backup Pro’s desktop-klient er let at installere. Når du har gjort det, behøver du kun at udføre et trin for at afslutte sikkerhedskopieringsprocessen, fordi det meste af det fungerer automatisk. Det udelukker dog nogle filer og udvidelser og sikkerhedskopierer som standard ikke filer, der er større end 4 GB. Du skal mærke dem manuelt, hvis du vil inkludere dem.

Klienten farvelægger også dine filer, så du nemt kan se deres status under sikkerhedskopiering, men du skal aktivere denne funktion, fordi den ikke er tændt som standard.

  Hvad er den bedste måde at gemme 1 TB i The Cloud i 2023?

Der er også en attraktiv webgrænseflade, som du kan bruge til at kontrollere status for din sikkerhedskopi, få adgang til filer og administrere din konto.

Mobilappen har de samme funktioner pakket i en klar og minimalistisk grænseflade. Udover at gemme filer, kan du bruge appen til automatisk at tage backup af fotos på din telefon. Du kan ikke gøre det med andre filtyper, men ubegrænset sikkerhedskopiering af fotos er stadig meget. Læs vores Carbonite-anmeldelse for at lære mere.

Carbonite Safe Backup Pro’s oprindelige backup-proces er langsom og kommer ikke tæt på konkurrenternes. Efterfølgende sikkerhedskopier vil imidlertid være meget hurtigere takket være dens blokniveauoverførselsalgoritme.

5. MozyPro

MozyPro er en alsidig backuptjeneste, der er god for virksomheder, der ønsker at tage backup af flere computere.

Dens planer giver backup plads, som du kan dele mellem computere og servere. Du kan betale pr. Måned, årligt eller halvårligt. Planerne starter ved 10 GB og går op til 4 TB, men Mozy citerer kun priser op til 250 GB på sin hjemmeside. Hvis du har brug for mere end det, skal du anmode om prissætning. Der er også planer uden servere, der er billigere end deres kolleger.

Det er dejligt, at der er fleksibilitet, men problemet er, at MozyPro starter ved 10 GB. Det er ikke nok til at sikkerhedskopiere en computer, så meget mindre en server. Hvis du har flere servere, er 4TB muligvis ikke engang tilstrækkelige. Det største problem er dog, hvor dyrt det er. MozyPro opkræver en latterlig pris på $ 850 pr. År for 250 GB sikkerhedskopi. Andre tjenester giver meget bedre værdi.

MozyPro tager godt af dets sikkerhed. Det inviterer tredjepartsrevisioner for at sikre, at dets datacentre er op til opgaven at holde dine data sikre. Faciliteterne kan modstå naturkatastrofer, virusangreb og andre uvelkomne begivenheder, der kan bringe dine data i fare. Sikkerhedspersonale er på stedet døgnet rundt, og datacentre er beskyttet af lukkede kredsløb TV-kameraer, porte og adgang til elektronisk nøgle.

Dine filer er krypteret på Mozy’s servere. Faktisk er de krypteret, før de forlader din computer og er beskyttet under transit med en TLS-forbindelse. MozyPro holder din nøgle som standard og bruger 448-bit Blowfish-kryptering.

Du kan dog vælge privat kryptering, der skifter krypteringsalgoritmen til AES 256-bit.

Ulempen er, at MozyPro ikke kan nulstille din adgangskode og fileksempel, og miniaturebilleder til billeder vises ikke på nettet. Du vil heller ikke kunne uploade filer fra webbrowseren.

Desværre leverer MozyPro ikke to-faktor-godkendelse.

Andre grunde, som vi kan lide MozyPro

MozyPro kræver mere arbejde end andre online sikkerhedskopier, før du kan begynde at tage backup af dine data. Når det er sagt, når du først har konfigureret det, har det interessante funktioner, der letter processen fremad. For at få en forklaring af de trin, du har brug for, skal du læse vores MozyPro-gennemgang.

Det er let at downloade desktopklienten, og installationen tager ikke lang tid. Du behøver ikke gøre meget for at konfigurere din sikkerhedskopi, fordi MozyPro scanner dit filsystem og vælger de mest almindelige filtyper til sikkerhedskopiering. Det har ikke den mest effektive grænseflade, vi nogensinde har set, men guiden hjælper med at få jobbet gjort. Det fungerer på Windows, macOS og Linux.

Webgrænsefladen har en administrationskonsol med praktiske funktioner, der gør det nemt at håndtere kontoadministration. Du kan søge i forbindelserne til din konto efter bruger eller enhed og se, hvor meget data der er sikkerhedskopieret, og hvornår den sidste sikkerhedskopi blev kørt. Afsnittet “grafer og rapporter” viser backuphistorik og sundhed og giver dig mulighed for at indstille e-mail-advarsler.

MozyPros smartphone-apps kan ikke sikkerhedskopiere dine data, men de giver dig adgang til dem. De er tilgængelige til Android og iOS.

Vores test viste, at MozyPro har brug for cirka en time for at tage backup af en 1 GB komprimeret mappe til skyen. Vi kørte vores tests fra Bangkok, Thailand over en WiFi-forbindelse med 55 megabits per sekund download og 22 Mbps upload hastigheder. Stadig er en time for 1 GB for lang. Problemet kan være, at MozyPro ikke komprimerer data.

Efterfølgende sikkerhedskopier kører imidlertid meget hurtigere ved hjælp af en blokkopieringsfilkopieringsalgoritme.

Afsluttende tanker

Din NAS er muligvis sikkerhedskopien til din harddisk, men du skal også beskytte den. Vi har behandlet det i denne artikel ved at give dig vores liste over den bedste online sikkerhedskopi til NAS.

IDrive er vores top valg, fordi det har stor værdi, stærk sikkerhed, giver dig mulighed for at tage backup af ubegrænsede enheder og giver dig mulighed for at bruge IDrive Express gratis en gang om året.

Vi kan ikke anbefale MozyPro, fordi det er dyrt og ikke tilbyder meget lagerplads oven på at være langsomt og ikke giver tofaktorautentisering. BigMIND Home gør det nemt at oprette en sikkerhedskopieringsplan og uploade dine filer hurtigt. Dens filgendannelse er dog langsom, og det kan tilbyde bedre tilbud.

Acronis True Image 2023 giver også en god brugeroplevelse, men lider af en høj prisskilt. Desuden er antallet af enheder, du kan sikkerhedskopiere med det, begrænset. Carbonite Safe Backup Pro tilbyder ubegrænset lagerplads, men det er langsomt og tilbyder ikke månedlige abonnementer.

Bruger du en anden service til at tage backup af dine NAS-enheder? Hvad synes du om vores valg? Fortæl os om det i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me