En simpel algoritme til sikkerhedskopiering af dine drev

Hvis du arbejder inden for it, vil du sætte pris på behovet for at tage backup af dine drev regelmæssigt offline (på dine lokale arbejdsstationer eller servere) såvel som online. For større kontrol, sikkerhed og brugervenlighed er det bedre at have et internt backup-værktøj til fil. Denne artikel præsenterer en algoritme, du kan bruge til at komme i gang med dit interne backup-program til fil.

Online backup-tjenester er uundgåeligt mere robuste, skalerbare og distribuerbare, men der er kendte problemer, især med privatlivets fred, sikkerhed og tilgængelighed, der gør det vigtigt for virksomheder at opretholde offline filsikkerhedskopieringssystemer til yderligere dataredundans.

tilgængelighed

Internetbaserede tjenester er ikke altid tilgængelige. Selv om selve tjenesten altid er tilgængelig online, er det måske ikke altid muligt at få adgang til tjenesten, når og når det er nødvendigt.

Typiske årsager til, at adgang ikke altid muligvis er strømafbrydelser (hyppigt i nogle lande), driftsstop til udstyr, rutinemæssig vedligeholdelse eller opgraderinger, netværksstop (også hyppigt i nogle lande, især i udviklingslandene), eller endda meget dårligt vejr, der kan forstyrre den normale drift af netværksudstyr.

nedetid
© Cloudwards.net 

I tidspunkter, hvor internettet eller onlinetjenester ikke er tilgængelige eller tilgængelige, er det bedst at have et lokalt (offline) fil-sikkerhedskopieringsværktøj til at opretholde afskedigelser, der venter på, når onlinetjenesten kan fås adgang igen.

Det er faktisk bedst at opretholde lokale og online afskedigelser på samme tid, så selv når der ikke er adgang til den internetbaserede tjeneste, kan de nøjagtige filer eller data, der kræves, fås lokalt.

  Top 11 bedste Dropbox-alternativer i 2020: Hvilken er den mest sikre?

Privatliv

Der er kendte personlige problemer med online datalagring. En af de frygter virksomheder har omkring cloud backup-systemer er begrænset kontrol over deres data. Med mange online backup-systemer gemmes forretningsfiler og data på eksterne (offentlige) servere, hvor de kan være underlagt tredjepartsadgang i en eller anden form.

privatliv

Selv hvis sikkerheden af ​​dataene ikke er en øjeblikkelig trussel, er det faktum, at dataene kan håndteres eller endda ændres af udbyderen til opbevaring, meget foruroligende for mange virksomheder. Med et lokalt eller offline data backup-system behøver virksomhederne aldrig at bekymre sig om privatlivets fred.

Sikkerhed

Onlinetjenester er altid udsat for sikkerhedstrusler. Uanset om vi taler om DDoS-angreb (distribueret benægtelse af tjeneste) eller informationstyveri, er risiciene reelle for virksomheder.

I den nylige hukommelse blev Sony-databaser angrebet i april 2011 og efterlod vigtige kundeoplysninger i hænderne på hackere med cirka 77 millioner konti stjålet i et driftsstop, der varede i 24 dage.

skysikkerhed
Cloud Security

For nylig blev en mands Skype-konto hacket seks gange på en dag. Begivenheder som disse har en tendens til at inspirere til frygt for sikkerheden ved onlinetjenester generelt, selvom vellykkede angreb ikke er almindelige. Disse typer sikkerhedstrusler gælder ikke for lokale lagringsenheder, især når værtscomputeren eller netværket ikke er forbundet til Internettet.

5 grunde til at bruge et internt fil-sikkerhedskopieringsværktøj

Større kontrol: Du har total kontrol over dine data, når du bruger et internt fil-backup-værktøj. Der er ingen spørgsmål om privatliv at bekymre sig om her også.

Omkostningsbesparelser: det faktum, at det er internt, betyder, at du ikke behøver at betale en cent for det – det er udviklet, vedligeholdt og opgraderet som krævet af dit interne IT-personale.

  Bedste nul-viden Cloud-opbevaring i 2020: Sikkerhed først

Mere sikkerhed: dine data er meget sikrere på dine lokale harddiske eller private netværk end på et offentligt netværk, så længe du også tager passende sikkerhedsforholdsregler.

Større brugervenlighed: En anden vigtig fordel ved at have dit eget interne backup-værktøj til filer er, at du kan tilpasse det til at håndtere backupopgaver, nøjagtigt hvordan du har brug for dem – så vi taler om en iboende mere effektiv løsning.

Flere implementeringer: da det er din egen løsning, kan du distribuere den hvor som helst og på enhver måde, du ønsker uden begrænsninger, i modsætning til tredjepartsløsninger..

En simpel algoritme til at designe din egen filbackup-værktøj

Nu hvor du forstår fordelene ved at have dit eget interne backup-værktøj til fil, vil vi se på en simpel algoritme, du kan bruge til at designe din egen applikation.

fil sikkerhedskopi
© Cloudwards.net

Flowoversigten ovenfor er en algoritme til en simpel fil-backup-applikation. Som vist på figuren består et grundlæggende program til sikkerhedskopiering af filer: backup-registreringsdatabasen, backup sentry (controller), brugerinput, copy agent og rapport manager.

Hvordan det virker

Som nævnt tidligere består det enkle system kun af fem komponenter: registreringsdatabase, vagtpost, input, copy agent og rapport manager.

Det er så enkelt! Faktisk skal du med denne algoritme være godt på vej til at designe din interne backup-applikation. Hvis færdighederne ikke er tilgængelige, skal du ikke fortvivle. I en kommende artikel vil vi faktisk give et gennembrud om, hvordan du udvikler dit eget fil-backup-værktøj med fuldkodede eksempler, så pas på.

Konklusion

Forhåbentlig har det været en interessant læsning, og vi har helt sikkert dækket nogle grunde: Vi har set på, hvorfor lokal (offline) data-sikkerhedskopi er vigtig, og nævnte grunde som tilgængelighed, privatliv og sikkerhed. Vi har også givet fem gode grunde til, at du skal investere i et internt backupværktøj, herunder større kontrol, omkostningsbesparelser, øget brugervenlighed, mere sikkerhed og flere implementeringer.

  Bedste tegnesoftware fra 2020: Adobe CC, Corel & More

Endelig har vi lige set en algoritme til at udvikle dit helt eget interne backup-værktøj til data. Det er ikke noget fancy, men vil få jobbet gjort. Og vi lovede at give dig en artikel med et fuldt kodet gennembrud om, hvordan du opretter din egen backup-applikation, så se bestemt efter det. Lad kommentarer komme, og lad os tale! Stil dine spørgsmål til artiklen og få øjeblikkelig feedback fra teamet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me