Sådan slettes din Dropbox-konto i 2020

Dropbox er en populær service, der giver dig mulighed for at gemme og administrere dine filer i skyen. Det tilbyder teamplaner og kompatibilitet med Office Online. Dropbox er dog ikke den eneste skyopbevaringstjeneste derude, og måske vil du tage dine filer et andet sted efter at have set vores bedste guide til cloudlagring.

Heldigvis er sletning af din Dropbox-konto og afinstallation af Dropbox-klienten en enkel proces, som vi vil dække i denne trin-for-trin-guide. Husk, at hvis du sletter din konto, mister du adgang til dine filer, der er gemt i Dropbox. Sørg for at downloade de filer, du vil have, inden du starter denne proces.

Hvis du imidlertid ønsker at slette din Dropbox-konto, fordi du ikke kan se boplanen af ​​tjenesten, skal du tage et kig på vores Dropbox-gennemgang; du kan blive overrasket over nogle af de fordele, som du måske ikke har kendt til.

Hvordan sletter jeg min Dropbox-konto?

Inden du sletter din Dropbox-konto, skal du først afmelde din betalte plan. Hvis du allerede bruger den gratis Dropbox Basic-plan, kan du springe til det sidste afsnit i dette afsnit. Ellers skal du fortsætte med at læse for at komme i gang.

Start med at gå til Dropbox.com og logge ind på din konto. Klik på din profil eller cirklen i øverste højre hjørne af siden. Fra rullemenuen på tertiær menu skal du klikke på “indstillinger” og navigere til fanen “plan”. Når du er der, skal du rulle til bunden af ​​siden og klikke på “Annuller plan.”

indstillinger

Hvis du klikker på knappen “Annuller plan”, kommer du til siden med nedgradering. Rul til bunden, hvor du har mulighederne for at kontakte Dropbox-support, ændre din plan eller nedgradere. Nedgraderingsknappen ser gråt ud, men gå videre og klik på “Jeg vil stadig nedjustere.”

annullere-plan

Denne side vil bede dig om at vælge en grund til, at du vil annullere din plan. Du kan ikke springe dette trin over, så vælg grunden til, at du annullerer, og klik derefter på “fortsæt” for at gå videre.

nedjustering-undersøgelse

Den næste side er en oversigt over alt, hvad du vil miste ved at annullere din Dropbox-plan. Rul til bunden, og klik på “Jeg vil stadig nedgradere.” Derefter føres tilbage til din startside.

virkelig-denne-gang

Nu, hvor du har annulleret din plan, kan du slette din konto. Naviger tilbage til indstillingerne, rulle til bunden af ​​siden, og klik derefter på knappen “slet konto”. Du skal indtaste din adgangskode og give en grund til at forlade, før du klikker på “permanent slet.” Du logges ud af Dropbox-klienten og føres straks til tilmeldingssiden.

Hvordan sletter jeg min Dropbox-konto?

  1. Klik på dit profilbillede eller den grå cirkel øverst til højre på skærmen.
  2. Klik på “indstillinger” i rullemenuen (hvis du har en gratis konto, spring til trin 10)
  3. Klik på fanen “plan”
  4. Klik på “Annuller plan”
  5. Klik på “Jeg vil nedgradere”
  6. Vælg en grund til nedklassificering
  7. Klik på “fortsæt”
  8. Klik på “Jeg vil stadig nedgradere”
  9. Naviger tilbage til fanen Generelle indstillinger
  10. Rul til bunden af ​​siden
  11. Klik på “slet konto”
  12. Indtast din adgangskode, og vælg en grund til at forlade
  13. Klik på “permanent slet”

Hvordan fjerner jeg Dropbox fra min computer?

Afinstallation af Dropbox-klienten fra din Windows-computer er en meget hurtigere opgave. Klik på gearikonet fra din computers startmenu eller Windows-knap. Dette fører dig til indstillingsmenuen.

Windows-indstillinger

Når du er indstillet, skal du klikke på “apps” og derefter rulle til Dropbox. Klik på “afinstaller” og klik derefter på “afinstaller” i pop op-vinduet.

afinstallere

Herfra dukker Dropbox-installationsguiden op, og du kan klikke på “afinstaller” for at fjerne klienten fra din pc. Dropbox-mappen vil stadig være på din computer, så som et sidste trin, skal du sørge for at fjerne mappen og de filer, du ikke ønsker.

Hvordan fjerner jeg Dropbox fra min computer?

  1. Klik på knappen Start eller Windows på din computer
  2. Klik på gear eller indstillinger-knappen
  3. Klik på “apps”
  4. Find Dropbox
  5. Klik på “afinstaller”
  6. Klik på den anden afinstallationsknap
  7. Klik på “afinstaller” i Dropbox-installationsguiden

Afsluttende tanker

Nu når du har slettet din konto, er du fri til at prøve noget nyt. Vi anbefaler Sync.com og pCloud som vores to bedst bedømte cloud-lagringstjenester. Begge er sikre, lette at bruge og har gode planer. Du kan tjekke vores pCloud-gennemgang og vores Sync.com-gennemgang for at finde ud af mere.

Vi elsker at høre fra dig, så lad os vide det i kommentarerne, hvis du havde problemer med at slette din Dropbox-konto eller fjerne klienten fra din pc. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me