Revisió de la perforació de disc CleverFiles – Actualització 2023

Revisió de la perforació de disc de CleverFiles

ClevelFiles Disk Drill pot no tenir totes les funcions que els nois grans ofereixen, però és un contendent seriós quan es tracta de posar-se en pràctica. Doneu un cop d’ull a la nostra revisió completa de la perforació de disc.

El millor programari de recuperació de dades
CleverFiles Disk Drill proporciona als usuaris una eina intuïtiva i rica de recuperació de dades, que competeix admirablement amb noms més grans com Stellar i EaseUS, però arriba a un preu una mica més atractiu..

Les eines de recuperació de dades poden rescatar els usuaris de diversos escenaris, com ara ajudar a recuperar fitxers suprimits, particions perdudes, formatejades o no muntants i extreure dades dels discs durs bloquejats. Per obtenir una comptabilitat completa dels escenaris coberts per la majoria de les eines de recuperació de dades, assegureu-vos i consulteu el formulari Cloudwards.net del millor programari de recuperació de dades.

Durant aquesta revisió, abordarem els preus i les funcions de perforació de disc, per després presentar-vos a l’experiència general dels usuaris. També farem una ullada a les funcions de Disk Drill abans d’acabar amb l’operació d’atenció al client de CleverFiles..

Anterior

Pròxim

Alternatives per a la perforació de disc CleverFiles

Preu & Llicències

CleverFiles disposa de llicències per a consumidors tant individuals com comercials. El programari es pot utilitzar per a Mac o Windows. No disposa de cap conjunt d’eines agrupades per donar servei als dos sistemes operatius. Les llicències generalment són bones durant un any, però podeu actualitzar a una llicència de per vida per una mica més de diners.

Si no esteu segur que el Drill Disc és la solució de recuperació de dades que esteu buscant, la prova gratuïta us permetrà posar a prova el seu programari. La prova només us permet recuperar dades de fins a 100 MB, tot i així, almenys podeu veure si es poden recuperar fitxers més grans executant una exploració i visualitzant els resultats. Com podeu llegir a la nostra revisió de Recuperació de dades estel·lars, aquest servei us permet recuperar fins a 1 GB de forma gratuïta, així que pot ser que us resulti millor.

Característiques

La perforació per discos CleverFiles és una de les eines més grans de recuperació de discos que hi ha al mercat, competint directament amb els serveis més importants com Stellar i EaseUS (llegiu la nostra ressenya de l’assistent de recuperació de dades EaseUS).

La taula següent presenta una visió ràpida d’algunes d’aquestes funcions. Explorarem alguns d’aquests al llarg d’aquesta revisió. Per obtenir explicacions profundes del valor d’aquestes funcions, no us perdeu el nostre cercle de recuperació de dades.

Logotip de la perforació de disc CleverFileswww.cleverfiles.com

A partir de 408 dòlars mensuals Tots els plans

Versió

Versió
Windows, Mac

Opcions d’escaneig

Anàlisi ràpida

Escaneig profund

Ordena per tipus de fitxer

Escaneig per tipus de fitxer

  EaseUS Review Recovery Wizard Review - Actualitzat el 2023

Capacitats d’escaneig

Escaneig complet del disc dur

Recuperació de fitxers suprimits / perduts

Recuperació de partició danyada

Recuperació de la partició suprimida

Dispositiu USB d’arrencada

CD de recuperació
Només per a Mac

Clonació

Recuperació externa

Recuperació de la unitat externa

Recuperació de suports extraïbles

Recuperació de targeta SD

Recuperació òptica d’emmagatzematge

Assistència

També ens agrada la funció de “volta de recuperació” del Drill Drill. Recovery Vault executa processos de fons per protegir les particions HFS, HFS +, FAT o FAT32 especificades al vostre equip. Emmagatzema metadades als fitxers suprimits inclosos els noms de fitxer. Aquesta informació s’utilitza en el procés de reconstrucció de manera que quan recupereu un fitxer, no se us acaba de donar un nom genèric de fitxer com el que ho feu amb altres serveis de recuperació..

També accelera el procés de recuperació perquè no cal que realitzeu una exploració profunda. Tingueu en compte que si feu servir Time Machine en una partició de Mac, no cal que utilitzeu Recovery Vault.

Durant aquesta revisió, analitzem específicament la versió de Windows de Disk Drill. La versió de Mac, encara que és més cara, inclou algunes funcions afegides que la converteixen en una de les millors opcions de recuperació de dades del sistema operatiu.

Això inclou:

 • Recuperació d’iOS
 • Recuperació d’Android
 • Unitats d’arrencada
 • Cercador duplicat
 • Netejar
 • Monitorització de salut
 • Característiques forenses

També voldríem veure disponible la recuperació d’inici per a la versió de Windows del programari, ja que sovint els usuaris han de recuperar dades de les màquines que no arrenquen..

Tant per a la versió del programari Windows com per a Mac, també volem veure la possibilitat d’afegir nous tipus de fitxers. Actualment, Drill Drill per a Windows admet més de 200 tipus de fitxers i Disc perforador per a Mac suporta més de 300. Per tant, en la majoria dels casos no tenir aquesta característica no serà cap problema..

Els tipus de fitxers de suport inclouen:

 • Documents: Word, Excel, Powerpoint, PDF
 • Imatges: JPEG, PNG, RAW, Photoshop, Illustrator
 • Àudio: MP3, WAV, AIFF, AAC, Ogg
 • Vídeos: MPEG-4, QuickTime, AVI, WMV
 • Arxius: Zip, Gzip, RAR, Stuffit

Es pot utilitzar la perforació de disc per recuperar fitxers dels sistemes de fitxers següents:

 • Windows: FAT, NTFS
 • Mac: HFS, HFS+
 • Emmagatzematge extraïble: ExFat

Procés de recuperació

Per escanejar el vostre ordinador amb Disk Drill, un cop heu arrencat l’aplicació, primer haureu de triar una ubicació per analitzar. Amb l’assistent de perforació de disc, podeu optar per escanejar tot el disc dur o una partició del disc dur.

El Drill de disc trau dades de la taula de particions del dispositiu per llistar les particions suprimides, i us estalviaran que heu d’executar una exploració completa del disc dur per trobar-les. Moltes eines de recuperació de dades no ho fan (consulteu la nostra ressenya de Prosoft Engineering Data Rescue per obtenir un altre servei que resulti admirable al respecte).

No hi ha cap opció per escanejar una carpeta individual com la que hi ha amb Stellar. Tampoc hi ha opció de cercar tipus de fitxers específics. Tanmateix, tampoc no és un interruptor real, ja que la exploració ràpida de Disk Drill corre més ràpid que la majoria.

  GetData Recuperar la revisió dels meus fitxers: actualitzada el 2023

El Drill de disc té tres tipus d’exploració dels quals voldràs conèixer:

 • Executeu exploracions ràpides
 • Executeu exploracions profundes
 • Executeu tots els tipus d’exploració

Quan realitzeu una exploració ràpida, Drill Disk recupera fitxers que encara estan intactes, però que no són accessibles. Inclou contingut i contingut suprimits recentment en particions que no es munten. L’exploració ràpida retornarà les rutes de fitxers i els noms de fitxers originals.

L’escaneig profund, d’altra banda, explora l’espai lliure a la unitat i reconstrueix fitxers suprimits en funció dels patrons de fitxers. Aquest mètode de recuperació serà millor per a fitxers que s’han suprimit molt de temps o recuperar dades de volums RAW.

Si sabeu que voleu executar una exploració profunda, us recomanem que escolliu l’opció per executar seqüències ràpides i profundes de manera seqüencial. Es retorna els fitxers intactes i els reconstruïts.

Mentre s’executa el vostre rastreig, podeu mantenir les pestanyes sobre el seu progrés gràcies a una barra de progrés a la part superior de l’aplicació. Aquesta barra ofereix temporitzadors que mostren el temps transcorregut i el temps restant, mantenint-vos al dia sobre com es mouen les coses.

Podeu navegar i previsualitzar els fitxers recuperats quan estiguin disponibles, fins i tot abans que finalitzi la exploració. Vista prèvia fent clic amb el botó dret en un fitxer i seleccioneu “Vista prèvia”.

No hi ha cap opció per previsualitzar les miniatures, que és un arrossegament. Tanmateix, podeu previsualitzar segons el tipus de fitxer general. Realitzeu-ho fent clic a la categoria desitjada a la part dreta de l’assistent: imatges, vídeo, documents, àudio o arxiu. També hi ha categories per mida i data.

També podeu realitzar una cerca d’arxius.

Si ho feu, ajudarà a localitzar fitxers amb noms o fitxers específics amb extensions específiques (txt, docx, jpg, etc.). Podeu consultar els fitxers retornats per l’escaneig al plafó central. Els fitxers intactes s’ordenen segons la ubicació de l’arbre de fitxers, de la mateixa manera que a l’explorador de fitxers. Es poden trobar fitxers suprimits a la carpeta de la paperera de reciclatge.

Un cop hàgiu trobat els fitxers que voleu ressuscitar, fer-ho és tan senzill com marcar la casella de selecció al costat del nom del fitxer o de la carpeta als resultats i, a continuació, fer clic al botó “recuperar” situat a la part superior de l’aplicació..

Indiqueu la ubicació de recuperació desitjada al camp que hi ha al costat del botó de recuperació. Aquesta pot ser la mateixa ubicació en què heu recuperat el fitxer, però generalment us recomanem que la deseu en un altre lloc. Si encara no esteu preparats per recuperar-vos, podeu desar els resultats de l’exploració i processar-los més tard fent clic a “Desa la sessió”.

A continuació, analitzarem el funcionament realitzat del simulacre de disc a les tasques de recuperació.

Rendiment

Hem realitzat una sèrie de proves bàsiques per avaluar l’eficàcia del simulador de disc. Inclouen les exploracions ràpides i profundes que s’executen contra una sola partició i l’exploració completa contra un disc dur complet.

  Remo Recover Review - Actualitzat el 2023

La partició de prova que vam provar tenia una mida de 518 GB, amb 139 GB d’espai lliure. La mida del disc dur complet era d’1 TB. Hem creat i suprimit tres fitxers de prova per a la nostra prova d’exploració de particions, que inclouen un document Word, un fitxer de vídeo MP4 i un fitxer d’imatges .jpg. També vam crear una partició de prova de 10 GB, la vam carregar amb dades i la vam eliminar.

Aquests són els resultats de les nostres proves:

CaracterísticaResultat
Escaneig ràpid (partició de 500 GB) 10 segons
Escaneig profund (partició de 500 GB) 1 hora
Escaneig Full HD (1 TB) 3 hores
Recuperació de document de Word
Arxiu de vídeo recuperat
Fitxer d’imatge recuperat
S’han trobat fitxers de paperera de reciclatge (contingut suprimit de manera automàtica) 7
Partició suprimida recuperada

Ens ha impressionat la velocitat general de Disk Drill, que sobrepassa la majoria d’altres eines de recuperació de dades de forma còmoda. Per descomptat, les velocitats ràpides no equivalen necessàriament a una exploració exhaustiva. Tanmateix, en el cas del Drill Disk, hem pogut recuperar els tres fitxers de prova.

Els nostres esforços per recuperar la partició de prova eliminada van ser un èxit.

Atenció al client

Està disponible el servei de xat en viu per a programes de disc i altres programes de CleverFiles. El xat es pot iniciar durant les 24 hores del dia, tot i que podeu esperar resposta durant hores no laborals. Podeu deixar la vostra adreça de correu electrònic si no us ve de gust esperar.

També podeu enviar directament un bitllet de correu electrònic. Hem provat les dues opcions. En horari comercial, vam obtenir una resposta de xat en uns 15 minuts. Les respostes per correu electrònic es remunten de forma constant en menys de 24 hores.

Si sou d’un tipus d’assistència de tecnologia de bricolatge, CleverFiles manté un portal de coneixement ric que respondrà a les preguntes més habituals. Les categories del marge esquerre del portal es poden utilitzar per navegar per contingut o podeu utilitzar l’opció de cerca si teniu alguna cosa en compte. També hi ha una secció de preguntes freqüents.

El fòrum d’usuari de CleverFiles proporciona una altra bona solució per respondre a les preguntes i resoldre problemes. També podeu visitar el fòrum per conèixer les actualitzacions de les perforacions de disc i fer suggeriments de funcions.

Pensaments finals

Podem accedir a aquesta revisió preparada per a una altra eina de recuperació de dades a la perfecció que no podria coincidir amb les capacitats de les eines professionals de recuperació de dades com ara produïdes per Stellar, EaseUS i Prosoft Engineering. El que vam trobar va ser una eina econòmica i econòmica que es va oferir en gairebé tots els sentits.

La perforació de disc CleverFiles proporciona una interfície d’usuari intuïtiva i neta. Les opcions són excel·lents i les exploracions són ràpides i detallades. Aquesta és una eina que apel·larà als consumidors habituals i impressionarà alhora els professionals de les TI. Teniu experiència amb CleverFiles Disk Drill? Ens agradaria escoltar el vostre comentari, així que, si us plau, informeu-nos als comentaris que es mostren a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me