Revisió ESET NOD32 – Actualització 2020

ESET NOD32 Revisió

Tot i que no és el més inquietant dels noms, ESET NOD32 és una potent eina antivirus. Originalment dirigit a empreses, només ha entrat recentment al mercat de consum i, per tant, sembla més adequat per a persones que desitgen una experiència laboral. Llegiu la nostra revisió completa de NOD32 per obtenir més informació.

els millors comentaris antivirus

ESET protegeix els usuaris des de fa més de 30 anys amb la seva tecnologia NOD32. Al seu temps, el potent antivirus va atraure els gustos de Canon, Honda, T-Mobile i molt més. La seva protecció empresarial segura s’ha traslladat al mercat de consum, tot i que hi ha diferents opositors a afrontar.

En aquesta revisió d’ESET NOD32, comprovarem l’antivirus domèstic i comparem les troballes amb els resultats de laboratori per veure el rendiment que té. Abans de dictar el nostre veredicte, parlarem de funcions, preus, facilitat d’ús, protecció i suport.

NOD32 és decent entre tots els llocs. Hi ha un focus important en les funcions de seguretat que justifiquen el seu elevat preu. Els resultats de laboratori són bons, tot i que no són de primer nivell, i la usabilitat no és tan potent com altres antivirus. Tot i així, pot rodar juntament amb el millor programari antivirus, quedant poc en poques categories.

Interfície ESET NOD32

ESET NOD32: exploració orientada

Configuració de protecció ESET NOD32

Configuració avançada d’ESET NOD32

Suport ESET

Anterior

Pròxim

Alternatives per ESET NOD32

Fortaleses & Debilitats

Característiques

NOD32 és la base dels altres paquets que ofereix ESET. Com a tal, la majoria de funcions es centren en la construcció d’una plataforma segura i no s’afegeixen campanes i xiulets. Les xarxes privades virtuals i els administradors de contrasenyes que s’inclouen amb paquets antivirus premium normalment no són bons, per tant, no estem molestos en ometre’ls.

ESET ataca el malware des d’alguns angles. Hi ha un antivirus bàsic que protegeix contra amenaces i fitxers coneguts que es comporten de manera sospitosa. A més, té un bloquejador d’explotacions dissenyat per combatre els atacs realitzats per aconseguir antivirus passats, protecció de ransomware i protecció basada en scripts per a la seguretat del navegador.

La nostra característica preferida és l’escàner d’interfície de firmware extensible unificat, que pot arrossegar el sistema abans d’iniciar-se a Windows. Si un atac aconsegueix fer-se càrrec de la UEFI, és a dir, el virus no viu a l’escriptori, el reinici i el formatge no l’eliminaran. Aquesta exploració d’arrencada busca problemes abans de la càrrega de Windows, de manera que podeu agafar el programari maliciós més profund.

Obteniu un gestor de dispositius si feu servir un pla multiusuaris. Per NOD32, només s’utilitza per gestionar els vostres dispositius i veure les llicències. Els plans premium tenen més funcionalitat.

Gestor de dispositius ESET NOD32

Les funcions premium d’ESET

Els usuaris de seguretat d’internet i seguretat intel·ligent també poden accedir a controls antifurt i parental al gestor de dispositius. Anti-Robatori fa un seguiment dels dispositius en cas que es perdin. Podeu veure la seva ubicació, enviar un missatge a qui en tingui i supervisar l’activitat estrangera.

Internet Security té moltes altres funcions de protecció que es basen en la base sòlida que NOD32 estableix. El primer és un navegador bancari segur que segrega l’escriptori normal del banc. Si utilitzeu el vostre navegador normal, ESET encara protegeix de forma passiva els vostres pagaments.

Altres funcions de protecció inclouen un tallafoc personal, la protecció contra atacs de xarxa i la supervisió de botnet. De la gran quantitat, ens agrada la protecció de botnet, ja que avui dia es troben entre les amenaces cibersegòries més grans.

Smart Security aporta dues funcions addicionals: un gestor de contrasenyes i un encriptador de fitxers. Podeu xifrar qualsevol fitxer, carpeta o suports extraïbles, afegint una altra capa de protecció del ransomware.

  McAfee Total Protection Review - Actualització del 2020

El gestor de contrasenyes és millor que la majoria d’antivirus, però encara no compleix els criteris de la nostra llista de gestors de contrasenyes. Us recomanem que passeu per sobre d’aquesta opció i utilitzeu un gestor com Dashlane (llegiu la nostra crítica de Dashlane).

Vista general de les característiques d’ESET NOD32

Logotip d’ESET NOD32www.eset.com

A partir de 333 dòlars al mes Tots els plans

Característiques

Gestor de contrasenya

Shredder

Suport multi-OS

Control dels pares

Neteja de disc

VPN

Perfils

Protecció

Protecció Ransomware

Protecció càmera web

Supervisió en temps real

Navegador segur

Protecció per baixar

Protecció contra la pesca

Tallafoc

Sistema operatiu

Windows

macOS

Linux

Android

iOS

Usabilitat

Interfície d’usuari d’escriptori

Aplicació mòbil

Extensió del navegador

Assistència

Centre d’ajuda

Fòrum

Xat en directe

Telèfon

Correu electrònic

Assistència 24/7

Video Tutorial

Diversos

Pla gratuït

Preu

ESET construeix la seva línia a la infraestructura NOD32. Per això, rebrà el mateix antivirus, protecció contra ransomware i exploració basada en núvol en qualsevol pla que trieu. Hi ha funcions de protecció addicionals a la seguretat d’Internet i a la seguretat intel·ligent, però els fonaments bàsics continuen sent els mateixos.

NOD32 és el punt més barat d’entrada. Obteniu antivirus bàsics per a una o cinc màquines Windows. ESET cobra 10 dòlars per dispositiu a sobre de la tarifa inicial, en lloc d’augmentar el nombre del dispositiu per increments tal com hem vist amb altres antivirus. Podeu pagar el nombre exacte de dispositius que necessiteu protegir.

NOD32 davant la resta

Malauradament, pagareu més per aquests dispositius. Norton Basic, un únic pla de Windows, té 10 dòlars més barats durant un any (llegiu la nostra revisió sobre seguretat de Norton). Norton no té, però, un escàner de la UEFI.

La seguretat d’Internet és el millor valor, arribant a la mateixa tarifa que el NOD32 del primer mandat. Obteniu una llista més àmplia de funcions que inclouen la protecció bancària, el control de botnet i el control parental.

Kaspersky Internet Security és el mateix preu del terme inicial per a tres dispositius (consulteu la nostra revisió de Kaspersky Antivirus). Tres dispositius per a ESET Internet Security suposen 20 dòlars més per al primer mandat, però tots dos tenen el mateix preu a la renovació.

Smart Security Premium és l’únic pla que ofereix ESET de diverses plataformes i aquest és el seu major sorteig. Obteniu un gestor de contrasenyes i la possibilitat de xifrar les dades, cosa que no val la pena per la prima de 20 dòlars.

S’ofereix per a un o deu dispositius, però no ho recomanem per a un sol usuari. La seguretat intel·ligent és millor quan s’utilitza en diversos dispositius amb diferents sistemes operatius. Tot i això, això resulta important. Deu dispositius us proporcionen 50 dòlars més que el mateix amb McAfee Total Protection (consulteu la nostra revisió McAfee Total Protection).

És difícil recomanar Smart Security tenint en compte el preu. Hi ha opcions multiplataforma amb funcions similars a un preu més baix. La seguretat d’Internet i el NOD32, tot i que costoses, justifiquen els seus costos.

La detracció principal d’ESET és que els plans tenen un preu únic per a un sol dispositiu. Quan un sol usuari pot tenir tres dispositius o més, el cost d’un pla ESET pot augmentar. Si bé el conjunt de funcions val la pena, el preu continua sent més elevat que altres antivirus.

Amabilitat amb l’Usuari

ESET té un instal·lador lleuger a 4 MB, però la instal·lació va trigar més del normal. Al voltant dels tres minuts, no és horrible, però tampoc és la instal·lació més ràpida que hem vist. No hi ha molts paràmetres d’instal·lació com les ofertes d’AVG (consulteu la nostra revisió AVG), però no deixeu de controlar LiveGrid i les aplicacions que poden manejar aplicacions potencialment no desitjades a nivell d’instal·lació..

Instal·lador ESET NOD32

Si utilitzeu Smart Security o Internet Security, veureu una finestra per habilitar funcions addicionals. Heu d’habilitar-les manualment, afegint més temps a un procés d’instal·lació llarg.

Configuració d’instal·lació d’ESET Smart Security

Després d’això, s’executarà una exploració inicial. Aquesta exploració s’executa durant molt de temps, passant per cadascun dels fitxers per establir una línia de referència per al vostre sistema. Podeu configurar-lo de manera que el vostre equip s’apagui després de l’exploració.

  Sophos Home Review - Actualització del 2020

Exploració inicial ESET NOD32

L’ús dels recursos va ser lleuger durant l’exploració, assolint un 10 per cent d’ús de la CPU en ralentí. Quan vam realitzar una exploració per separat, el rendiment es va reduir un cinc per cent més. Curiosament, no va començar fins uns minuts després que el vàrem carregar.

Podeu executar una exploració fent clic a “exploració per ordinador” al menú de l’esquerra. ESET ofereix diferents maneres d’accedir a cadascun, però hi ha quatre modes principals d’escaneig: suports complets, orientats, UEFI i extraïbles.

Configuració d'exploració ESET NOD32

Podeu dur a terme les exploracions orientades fent clic a “exploracions avançades” i utilitzant la jerarquia de carpetes per seleccionar les àrees que voleu escombrar. També podeu arrossegar fitxers o carpetes a la interfície per iniciar l’exploració.

També podeu configurar una exploració UEFI des de la jerarquia de carpetes. Això apagarà la vostra màquina i iniciarà una exploració quan torni a començar. Una exploració UEFI no s’inicia al sistema operatiu. En canvi, escaneja els fitxers abans que tinguin l’oportunitat d’interaccionar a la vostra màquina en directe.

Exploració ESET NOD32 UEFI

La interfície principal mostra l’estat actual de la màquina amb un menú a l’esquerra per a la navegació. També hi ha una gran imatge del robot ESET que ens fa pensar en les lleis d’Asimov més del que voldríem.

Interfície ESET NOD32

És una interfície senzilla que amaga el seu poder. Si aneu a la pestanya “eines” i feu clic a “més eines” es mostren les opcions. Trobareu controls per a l’enviament de programari maliciós, la connexió de xarxa i la protecció bancària.

ESET NOD32 més eines

En general, la interfície és neta amb una potència decent. Les nostres interfícies preferides, d’AVG i Bitdefender, són millors i us proporcionen més control sobre la vostra protecció. Tot i així, no hi ha res de queixa amb ESET.

Protecció

Utilitzem proves pràctiques i resultats de laboratori per avaluar el funcionament d’un antivirus. Les nostres proves utilitzen eines de la indústria establertes que la majoria dels antivirus han de bloquejar, mostres de programari maliciós des del punt de mira Per això, ens recolzem més en els laboratoris quan fem la nostra puntuació.

ESET va tenir un bon funcionament en les nostres proves pràctiques. Ha superat les sis proves de la configuració de funcions de l’Organització de les proves d’anti-malware, de l’organització d’antivirus, mostrant una petita indicació que una càrrega o una pàgina web es bloquejaven cada cop. No tots els antivirus us avisen que funcionen, així que agraïm que ESET ho faci.

S'ha eliminat l'amenaça ESET NOD32

Ens agrada especialment com manegen descàrregues de PUA. Durant la instal·lació, podeu dir-li a ESET si us hauria de notificar una descàrrega de PUA i, amb tota seguretat, quan en vam descarregar una, ESET va aixecar una petita finestra demanant si volíem continuar.

ESET NOD32 aplicació potencialment no desitjada

Wicar també va tenir excel·lents resultats. ESET va aprovar les 13 proves, que van des del virus de prova Eicar estàndard fins a un miner de criptocurrency JavaScript. Les proves es van realitzar a Internet Explorer i Firefox.

Els tres laboratoris a què fem referència a les nostres ressenyes han provat ESET Internet Security, un pla més car que inclou algunes mesures de protecció addicionals, però que aquestes proteccions no haurien d’afectar l’antivirus bàsic que es prova els laboratoris. Espereu resultats similars per al pla que trieu.

L’AV-Test, que normalment perdona, va donar a ESET resultats puntuals en la seva última avaluació de novembre i desembre de 2017. Internet Security va bloquejar el 100% de les mostres en estat salvatge, però va tenir problemes amb atacs de zero dies..

Només va bloquejar el 97,9% dels atacs de zero dies al novembre i el 98,9 per cent al desembre, que és inferior a la mitjana del 99,5 per cent de la indústria en aquest moment. No va ser una gran actuació, però tampoc una horrible. ESET només va perdre mig punt en l’avaluació de protecció.

  Sophos Home Review - Actualització del 2020

En general, ha obtingut 15 punts de 18 punts, amb la pitjor puntuació de la valoració del rendiment. ESET va provocar alentiments massius en realitzar tasques diàries. El llançament d’aplicacions estàndard va retardar la màquina en un 66 per cent, més del 50 per cent més que la mitjana del sector.

Els comparatius AV van trobar taxes de protecció similars, però no la mateixa degradació del rendiment. ESET va tenir una taxa de bloqueig mitjana del 99,1% entre febrer i juny i mínims falsos positius. El pitjor mes, l’abril, va tenir una taxa de protecció del 98,2 per cent.

Tanmateix, hi ha una variació, ja que Panda Security (llegiu la nostra revisió de Panda Security) va tenir un bloqueig del 100 per cent aquell mateix mes i del 94,3 per cent el següent..

Les proves de rendiment que AV-Comparatives van realitzar a ESET a l’abril van mostrar resultats excel·lents. Es va obtenir tres de cada tres estrelles i una valoració + avançada, la més alta possible. D’entre les proves realitzades, l’únic amb degradació del rendiment va ser instal·lar i desinstal·lar aplicacions, segons el laboratori.

MRG Effitas li va atorgar una certificació de nivell 2 en el seu primer anàlisi d’espectre complet del primer trimestre de 2018, cosa que significa que ESET va bloquejar almenys el 98 per cent de les amenaces. És al mateix nivell que Webroot, un antivirus que ens agrada molt a causa del seu impacte mínim de rendiment i dels seus alts nivells de protecció. Podeu llegir-ne més informació a la nostra ressenya de Webroot SecureAnywhere.

De les 18 sol·licituds MRG Effitas provades, només quatre van obtenir una certificació de nivell 1. Entre ells es troba un dels nostres antivirus preferits, Bitdefender. Obteniu més informació sobre la seva interfície fàcil d’utilitzar a la nostra revisió completa de Bitdefender.

Assistència

ESET té suport telefònic, de xat en directe i de correu electrònic, juntament amb una base de coneixements i tutorials de vídeo. L’única cosa que falta a la línia d’assistència és un fòrum, tot i que això no perjudica gaire l’experiència.

La informació coneguda està estranyament organitzada. ESET ho divideix per producte amb enllaços a articles d’instal·lació i activació. Hi ha alguns altres enllaços ràpids també, però no hi ha manera de navegar per la llista de temes. Per això, haureu d’utilitzar la barra de cerca.

Base de coneixement ESET NOD32

El problema d’aquest plantejament és que si el vostre problema es troba fora de les poques categories que mostra ESET, no teniu pietat dels resultats de la cerca. Si assumiu que les vostres paraules clau s’ajusten a les seves, trobareu l’article que cercàveu. Si no ho són, hi haurà mal de cap per trobar ajuda.

La videoteca, o millor dit el canal de YouTube, és gran. ESET ha penjat més de 200 vídeos en els seus vuit anys a la plataforma. Tot i que molts dels vídeos són específics de la versió, només seran rellevants els més recents.

ESET NOD32 YouTube

El servei de xat en directe i el telèfon telefònic estan disponibles, però només en horari comercial: de dilluns a divendres, de 18 a 17 h. PST. L’assistència per correu electrònic té les mateixes hores i ESET promet una resposta en un dia laborable. Quan vam contactar, un agent d’assistència va tornar en poc més de 12 hores.

L’assistència no és dolenta, però no ens impressiona. Els pitjors delinqüents són el sistema de navegació deficient de la base de coneixement i les hores limitades de suport. Fora de les opcions, el canal de YouTube brilla més.

El Veredicte

NOD32 és un antivirus que ofereix una bona seguretat i un excel·lent paquet de protecció. El preu és alt, sobretot si busqueu un pla multiusuari, però les funcions incloses per a un usuari individual ho justifiquen.

És el més adequat per utilitzar-lo en un sol dispositiu. Si esteu al mercat per la seguretat a tots els vostres dispositius, us recomanem un pla amb AVG, un dels únics antivirus que ofereix dispositius il·limitats.

Feu-nos saber els vostres pensaments sobre ESET, ja sigui NOD32, Internet Security o Smart Security, als comentaris següents. Com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me