Revisió Hide.me – Actualització del 2020

Hide.me Review

Hide.me és famós pel seu pla gratuït, i amb raó: probablement és un dels millors que hi ha, gràcies a la seva velocitat i a la xarxa de servidors decents. Tanmateix, quan comenceu a pagar-ho, és quan els contres comencen a augmentar, ja que els seus plans són cars, a més d’altres motius pels quals podeu llegir tot aquest comentari complet.

Best-VPN-reviews

Hide.me és una xarxa privada virtual amb funcions que mereixen ser incloses en la nostra millor guia VPN. Amb una amplia subparència de servidors i un preu elevat, però, es manté en alguns aspectes mediocres. Dit això, si podeu afrontar les seves mancances, obtindreu una de les VPN més rics en funcions del mercat.

En aquesta revisió Hide.me, parlarem de tot el que ens va agradar i no ens va agradar després de passar-hi temps. Abans de dictar el nostre veredicte, parlarem de funcions, preus, facilitat d’ús, dispositius compatibles, ubicacions del servidor, velocitat, seguretat i suport..

Hide.me seria una força a tenir en compte si no fos per l’etiqueta d’alt preu. Dit això, amb un pla gratuït i digne de funcions i una bona velocitat, val la pena descarregar-vos per veure si el pla pagat us val la pena.

hideme-review-interface

hideme-review-list-server

hideme-review-fallback

hideme-review-scripts personalitzats

Anterior

Pròxim

Alternatives per a Hide.me

Fortaleses & Debilitats

Característiques

A mesura que accedirem a la secció “facilitat d’ús” que hi ha a continuació, Hide.me té moltes configuracions, malgrat un enfocament raonat per connectar-vos. Aconsegueix combinar un munt de funcions en un paquet fàcil d’utilitzar, que és atractiu per a tecnòfobs i antitransportadors..

En primer lloc és el túnel fraccionat, que és una característica que Hide.me comparteix amb PureVPN (llegiu la nostra ressenya de PureVPN per veure per què és un dels pocs punts forts del servei). El tunelatge dividit us permet enviar algunes dades a través del túnel VPN i excloure altres dades, cosa que és eficaç per a executar una còpia de seguretat a tota velocitat mentre es veu Netflix a l’estranger.

Oculta.me-Split-Tunneling

Tècnicament, podeu dividir túnel amb gairebé qualsevol VPN a Windows, però Hide.me inclou la funcionalitat a la interfície d’usuari. Podeu optar per excloure determinades aplicacions del túnel VPN o només permetre que les aplicacions seleccionades l’utilitzin. De manera predeterminada, totes les aplicacions passaran a través de la VPN.

També hi ha un interruptor mortal que té més funcionalitats que la majoria. Tot i que no és tan tallat i sec com la configuració de la commutació de NordVPN (consulteu la nostra revisió NordVPN), hi ha una gran quantitat de paràmetres. Per exemple, podeu fer una llista blanca de certes adreces IP per al commutador killswitch. En fer-ho, encara es permetrà la connexió a les adreces IP, fins i tot després que s’activi el commutador.

A més de la llista blanca, podeu configurar scripts personalitzats perquè s’executi quan el mato de comandes està activat o desactivat. Haureu de proporcionar el codi, per descomptat, però la funcionalitat hi és si us ve de gust programador.

No obstant això, no sempre és necessari el mata. Hide.me inclou un protocol “fallback” que tornarà a utilitzar un protocol VPN diferent si el vostre error falla. El paràmetre està desactivat de manera predeterminada, però podeu activar-lo i definir quins protocols es podran tornar a activar en la configuració.

hideme-review-fallback

Oculta el rendiment de transmissió

En el pla gratuït, Hide.me va lluitar per entrar a Netflix i BBC iPlayer. No obstant això, Amazon Prime Video i Hulu eren accessibles. L’actualització a un pla de pagament va ser millor, però l’accés a Netflix encara era inigualable després de desconnectar i tornar a connectar-se. Si us interessa el streaming, pot ser una millor idea llegir la nostra millor guia VPN per a Netflix.

  Revisió de criptostorma: actualització 2020

Vista general de les funcions d’Hide.me