Bitdefender vs ESET NOD32: una lluita 2020

En la batalla per convertir-se en el millor programari antivirus, la marca i la reputació són gairebé tan importants com el rendiment. És per això que Bitdefender Antivirus, amb una bona reputació per la qualitat, és un dels nostres preferits. Fins i tot el nom desperta confiança en la seva capacitat, cosa que manca d’ESET NOD32.

Tot i això, un nom no ho és tot, així que veurem allò que realment importa. Provarem Bitdefender Antivirus i ESET NOD32 en una batalla de cinc voltes per determinar quin és el millor antivirus. El preu més gran és la diferència entre tots dos, però consulteu cada sessió per obtenir una imatge més clara.

Aquesta comparació de Bitdefender Antivirus i ESET NOD32 no ho cobrirà tot. Si voleu una ullada detallada a tots dos, consulteu la nostra revisió separata d’antivirus Bitdefender i la revisió d’ESET NOD32.

Configuració d’una lluita: Bitdefender Antivirus vs. ESET NOD32

És just dir que Bitdefender Antivirus és un dels millors del negoci. És una de les opcions de programari antivirus més segures del mercat. La imatge és més complexa quan mirem ESET NOD32, com explicarem més endavant.

Les diferències entre tots dos són les que ens importen, de manera que anirem a provar Bitdefender Antivirus i ESET NOD32 en funcions, preus, protecció i molt més. També veurem com d’usos són els usuaris i la qualitat de l’assistència al client. 

Declarem guanyador i concedirem un punt a aquest proveïdor al final de cada ronda. Aleshores, explicarem el nostre raonament. El guanyador general serà el puny per obtenir tres o més punts.

1

Característiques

No compreu programari antivirus per a un nom intel·ligent. El compres pel que ofereix. Per això, és important tenir en compte les funcions que s’ofereixen per assegurar-vos que obteniu els millors diners.

Avaluem les funcions que Bitdefender Antivirus i ESET NOD32 tenen per oferir als clients.

Bitdefender Antivirus

A menys que estiguis disposat a gastar, Bitdefender Antivirus no t’oferirà molt en forma de funcions. Això no vol dir que els seus plans bàsics siguin dolents, però que en traureu un màxim profit d’un dels paquets més cars.

Funcions del Bitdefender

El millor paquet per a la majoria de la gent és Bitdefender Total Security, que cobreix diversos dispositius, inclosos els mòbils i les macOS. Va relacionar-se amb Kaspersky Anti-Virus (llegiu la nostra revisió de Kaspersky Anti-Virus) quan vam buscar el millor antivirus per a Android, per la qual cosa és una opció forta per als usuaris de telefonia mòbil..

Bitdefender Antivirus s’inclina més cap als usuaris de Windows. Si utilitzeu el paquet més barat d’Internet Security, podeu protegir fins a tres màquines Windows. La protecció per a mòbils i macOS requereix una subscripció de Seguretat Total.

Està clar que Bitdefender Antivirus s’adreça a l’usuari general. Bitdefender Safepay proporciona un navegador protegit per utilitzar per fer compres, banca en línia i altres llocs web on les vostres dades es podrien veure compromeses.

Us avisarà per canviar a Safepay en llocs web delicats. Podeu combinar-ho amb el servei de xarxa privada virtual de Bitdefender, que inclou una quantitat diària de 200 MB diària per protegir-vos dels perills de la connexió WiFi pública quan sortiu.

En la mateixa línia, el gestor de contrasenyes de Bitdefender és. S’il·lumina a les funcions, però mantindrà les vostres contrasenyes i dades bancàries segures. No és Dashlane (llegiu la nostra crítica de Dashlane), però és adequada. Es presenta de sèrie amb tots els paquets Bitdefender Antivirus.

També hi ha una eina de bloqueig de seguidors d’anuncis, extensions del navegador web i un tallafoc. També obté protecció contra ransomware, amb Bitdefender Antivirus utilitzant “defensa avançada d’amenaces” per bloquejar noves amenaces.

Amb la protecció de càmeres web i una trituradora d’arxius, Bitdefender Antivirus intenta cobrir totes les possibilitats, convertint-lo en un dels exemples més complets de protecció antivirus del mercat..

ESET NOD32

ESET NOD32 és només un dels tres paquets antivirus que ofereix ESET a Eslovàquia. És el més barat i, com Bitdefender Internet Security, només està disponible per a ordinadors Windows.

Característiques ESET

ESET anomena NOD32 “bàsic” i és una avaluació justa. No esperis tots els guarniments. Ofereix la protecció bàsica anti-malware i anti-spyware d’ESET. Això és.

No obteniu els extres que inclou Bitdefender Antivirus, com un tallafoc o un navegador segur, de sèrie amb ESET NOD32. En canvi, es requereix la subscripció més cara d’ESET Internet Security.

El paquet més car, ESET Smart Security Premium, inclou un gestor de contrasenyes i una botiga d’arxius xifrada. Són funcions de primera qualitat que Bitdefender ofereix de forma estàndard, i això decebedora.

Podreu protegir dispositius Windows, macOS i Android amb ESET Smart Security Premium o Internet Security. Gairebé és igual a Bitdefender Antivirus, però no es menciona la compatibilitat amb iPhone. Per això no serà la nostra llista llarga de antivirus per a iPhone.

  Millor VPN per a Snapchat 2020

No hi ha cap protecció VPN amb ESET. La VPN de Bitdefender no és fantàstica, però és bo per oferir-se com a complement. Si una VPN és important per a vosaltres, consulteu les nostres revisions VPN per trobar una alternativa, com ExpressVPN (consulteu la nostra crítica ExpressVPN).

En general, hi ha moltes funcions als paquets de subscripció ESET, però moltes requereixen Smart Security Premium o Internet Security. ESET NOD32 només ofereix protecció bàsica.

Primer Pensament

ESET NOD32 i Bitdefender Internet Security són paquets bàsics, però Bitdefender Antivirus ofereix moltes funcions, com el tallafoc i el gestor de contrasenyes, de sèrie. ESET cobra un import addicional per això, deixant ESET NOD32 com a eina bàsica de protecció.

En conjunt, amb el seu conjunt més ampli i complet de funcions, Bitdefender Antivirus guanya aquesta ronda.

Ronda: Punt de característiques per a l’antivirus Bitdefender

Logotip de l
Logotip d’ESET NOD32

2

Preu

Amb tants plans i paquets per triar, és difícil veure si un proveïdor d’antivirus val la pena. 

Veurem com s’acumulen els plans de preus de Bitdefender Antivirus fins a ESET per veure quin és el millor valor.

Bitdefender Antivirus

Bitdefender Antivirus ofereix quatre productes importants, però els seus preus són complicats. La companyia cobra per cobertura per dispositiu, és a dir, el paquet més bàsic, Antivirus Plus, pot variar des de 39,99 dòlars anuals per un dispositiu a 79,99 dòlars anuals per 10..

Obtindreu un descompte del 50% aproximadament si obteniu cobertura de fins a tres dispositius. Antivirus Plus té un descompte de 30 dòlars, que suposa una subscripció anual fins a 29,99 dòlars – 10 dòlars més barats que la cobertura de Bitdefender Antivirus per a un dispositiu. Tot i això, només és un paquet Windows.

Val la pena assenyalar que aquests descomptes són només per a clients nous. Els clients existents poden estalviar diners pagant per endavant subscripcions més llargues.

Bitdefender Internet Security és la protecció intermedia de la companyia, que varia entre 59,99 dòlars anuals per un dispositiu a 89,99 dòlars anuals per 10. És un altre paquet només per a Windows, però la vostra cobertura ve amb protecció per càmera web, tallafoc i WiFi. escàner.

El paquet Premium Bitdefender Total Security és la millor cobertura que necessitareu per a macOS i mòbils, i és el nostre millor antivirus per a Mac. La cobertura mínima és de fins a cinc dispositius amb una tarifa rebaixada de 39,98 dòlars anuals o 89,99 dòlars anuals. 

Inclou protecció contra el robatori, a més d’altres funcions de seguretat d’Internet. No hi ha cap descompte per a cobertura de 10 dispositius, que costa 99,99 dòlars anuals.

També hi ha un pla de famílies per a les famílies, com ho heu pensat. Coincideix amb la protecció que teniu amb Total Security, però us proporciona una cobertura de fins a 15 dispositius a un preu rebaixat de 54,99 dòlars anuals o una tarifa estàndard de 119,99 dòlars l’any. 

Hi ha alguna cosa per a tothom als plans de preus de Bitdefender Antivirus. Les famílies grans estan protegides amb el pla de famílies, mentre que les persones que busquen protecció amb un pressupost poden veure en canvi Antivirus Plus i Internet Security. 

La subscripció de la seguretat múltiple s’ofereix a la totalitat dels dispositius, amb grans descomptes disponibles a tots els plans per als nous clients.

ESET NOD32

ESET ofereix set paquets per als usuaris domèstics. ESET NOD32 és el paquet bàsic més barat per als usuaris de Windows, que ofereix protecció contra programari maliciós i programari espia.

Igual que amb Bitdefender Antivirus, els preus varien segons el nombre de dispositius que vulgueu cobrir. Un dispositiu costa 39,99 dòlars anuals i el preu augmenta en increments de 10 dòlars per dispositiu addicional, fins a 79,99 dòlars l’any per un màxim de cinc dispositius.

ESET Internet Security és el pla més barat per a tots els dispositius compatibles i en cobreix fins a 10 d’ells. També obteniu moltes més funcions, amb un tallafoc, un navegador segur i un anti-robatori. Una subscripció anual us retornarà 49,99 dòlars per a un dispositiu fins a 139,99 dòlars per 10.. 

A 139,99 dòlars l’any, ESET Internet Security és més car que una subscripció equivalent Bitdefender Internet Security, que costa 89,99 dòlars anuals.

El nivell superior ESET Smart Security Premium comença a 59,99 dòlars anuals per a un dispositiu i puja a 149,99 dòlars anuals durant 10 anys. Per diners, obté un gestor de contrasenyes, escàner UEFI i controls parentals.. 

Són funcions bàsiques de Bitdefender per les quals ESET cobra una prima. A 149,99 dòlars anuals, ESET Smart Security Premium també és més car que l’equivalent Bitdefender Total Security, que costa 99,99 dòlars anuals sense descomptes.

Hi ha productes ESET addicionals dirigits a sistemes operatius específics. ESET Cyber ​​Security és un clon d’ESET NOD32 per a macOS que també costa des de 39,99 dòlars l’any a 79,99 dòlars anuals. 

ESET Cyber ​​Security Pro ofereix una cobertura de macOS més avançada que costa des de 49,99 dòlars l’any a 139,99 dòlars l’any. També podeu obtenir una protecció Android amb ossos nu amb Mobile Security per Android. S’ofereixen a 14,99 dòlars anuals per a un dispositiu fins a un creixent 74,95 dòlars anuals durant cinc.

Ronda dos pensaments

No hi ha cap disputa. És una victòria fàcil per a Bitdefender Antivirus. Els plans de Bitdefender Antivirus són més barats a tota la taula que els d’ESET, fins i tot sense els seus generosos descomptes nous i ofereixen funcions molt més estàndard..

  Millor navegador per a Android el 2020: Navega en marxa

Ronda: Punt de preu per a Bitdefender Antivirus

Logotip de l
Logotip d’ESET NOD32

3

Amabilitat amb l’Usuari

Una part important de la vostra cerca del programari antivirus adequat és considerar si és fàcil d’utilitzar, sobretot si no és un professional de PC. Veurem com es compara amb ESET Bitdefender Antivirus fàcil d’utilitzar per decidir quin és el millor.

Bitdefender Antivirus

No és massa difícil instal·lar Bitdefender Antivirus, però pot trigar uns minuts a descarregar-lo i instal·lar-lo. La interacció dels usuaris, per sort, es manté com a mínim.

Bitdefender-Client

El client Bitdefender Antivirus està dissenyat per a la seva senzillesa, amb una interfície moderna que se centra en l’àrea principal del tauler i les “accions ràpides”, que ajuden a fer fàcils les tasques comunes com ara les exploracions de virus. Podeu accedir a altres funcions, a més de la vostra configuració, des del menú lateral.

Si preferiu deixar el vostre programari antivirus en pilot automàtic, Bitdefender Antivirus us avisarà sobre amenaces o recomanacions amb notificacions de la barra de tasques.

Podeu utilitzar perfils personalitzats per habilitar algunes configuracions o funcions en determinats moments. Un perfil de treball, per exemple, es pot utilitzar per augmentar la sensibilitat de protecció web i correu electrònic, mentre que un perfil de joc silenciaria les notificacions Antivirus de Bitdefender..

El client Bitdefender Antivirus ofereix una combinació de senzillesa i micromecenatge. No hi ha massa clients antivirus tan fàcils d’utilitzar com Bitdefender Antivirus, però la nostra revisió Avira destaca un dels pocs que s’aconsegueixen.

ESET NOD32

ESET, com Bitdefender Antivirus, es descarrega i s’instal·la ràpidament. Es necessitaran uns minuts per descarregar els fitxers d’instal·lació mitjançant l’instal·lador, però tot està clarament etiquetat.

La instal·lació requereix més passos per navegar. Haureu de registrar-vos per a una llicència, així com activar o desactivar de seguida algunes configuracions, com ara la detecció de programes possiblement no desitjada..

Client ESET

El client ESET apareixerà amb més passos després d’instal·lar-lo, incloses opcions per habilitar funcions com ara antirrobat si teniu una llicència ESET Smart Security Premium o una llicència d’Internet Security. Cada característica requereix un temps addicional per a la instal·lació, allargant el procés.

Un cop instal·lat tot, el client és senzill de navegar, però és limitat. Les seccions principals són per escanejar el vostre PC, però trobareu les vostres funcions premium a “eines”. També podeu fer canvis addicionals a l’àrea “configuració”.

En general, ESET no és massa dolent per la facilitat d’ús. El client és fàcil de navegar i té moltes descripcions de suport. Tot i que Bitdefender Antivirus s’ocupa de bona part de la personalització, ESET requereix una interacció més immediata per part de l’usuari mentre es configura.

El més irònic és que configurar ESET després de la instal·lació és molt menys senzill del que és configurar Bitdefender Antivirus un cop hàgiu instal·lat qualsevol client..

Ronda de tres pensaments

La configuració és el que fa que Bitdefender Antivirus sigui millor que ESET quan es tracta de facilitat per als usuaris. El programa Antivirus de Bitdefender es configura per defecte a un conjunt estàndard d’opcions mentre us facilita la micro-configuració a mesura que aneu.

Per la seva experiència d’usuari molt més suau i clara, Bitdefender Antivirus guanya aquesta ronda.

Ronda: punt d’amabilitat d’usuari per a l’antivirus Bitdefender

Logotip de l
Logotip d’ESET NOD32

4

Protecció

És probable que la protecció sigui la ronda més important en aquesta comparació. Al capdavall, és una mala idea instal·lar un antivirus que no us pugui protegir contra les darreres amenaces.

Utilitzant els informes de tres laboratoris de proves independents, veurem fins a quin punt us protegeixen Bitdefender Antivirus i ESET.

Bitdefender Antivirus

A la vista dels resultats de les proves de març i abril del 2019 de l’AV-Test, Bitdefender Antivirus va obtenir un 99,3 per cent gairebé perfecte per a la seva protecció contra programari contra el malware. Això va ser un descens comparatiu amb les puntuacions anteriors del test AV, però Bitdefender Antivirus encara va atorgar la puntuació màxima de 6 en general.

Bitdefender-AVTest

Les puntuacions de rendiment de Bitdefender Antivirus van ser millors. El Test AV va registrar velocitats de desacceleració del 14 per cent contra una mitjana del 19 per cent, de manera que el proveïdor en va obtenir altres 6 del laboratori.

Passant a AV-Comparatives, Bitdefender Antivirus va bloquejar 751 amenaces potencials amb una taxa d’èxit del 99,9 per cent i només dues lectures falses. A la vista dels resultats de rendiment, AV-Comparatives va donar a Bitdefender la qualificació de tres estrelles avançada + a l’abril de 2019, la més alta possible, la qual cosa la situa a la mateixa lliga que AVG (llegiu la nostra ressenya AVG).

Les puntuacions del nostre laboratori independent independent, MRG Effitas, van ser perfectes. Bitdefender Antivirus va tenir un percentatge d’èxit del 100 per cent, detectant les 339 amenaces de la prova del primer trimestre del 2019 de MRG Effitas. Per això, MRG Effitas va atorgar a Bitdefender Antivirus la seva màxima qualificació certificada de nivell 1, juntament amb antivirus com ara Trend Micro (vegeu la nostra revisió Trend Micro Antivirus)..

  Dashlane VS 1Password: Qui guanyarà aquesta batalla 2020?

ESET NOD32 

AV-Test va provar per última vegada els productes antivirus domèstics d’ESET al novembre a desembre de 2017. Les proves de programari maliciós del món real van utilitzar una mostra de 185 ordinadors, amb ESET el 97,9% al novembre del 2017 amb una mitjana d’èxit del 99,6%. Va obtenir un 5,5 sobre 6 per a la protecció.

ESET-AVTest

Les puntuacions més recents de la protecció antivirus empresarial d’ESET no van ser millors. L’AV-Test va registrar un índex d’èxit del 98,6 per cent d’una mostra de 277 per a ESET l’abril de 2019 enfront d’una mitjana de la indústria del 99,6 per cent..

A les proves de protecció d’AV-Comparatives, d’abril de 2019, ESET va bloquejar 740 amenaces amb sis falsos positius per a una taxa de protecció global del 98,4 per cent. AV-Comparatives va obtenir a ESET una puntuació de protecció d’una estrella en comparació amb la puntuació de tres estrelles de Bitdefender Antivirus. ESET ha obtingut un millor rendiment pel que fa a la classificació avançada + de tres estrelles. 

Això la situa a la mateixa categoria que Bitdefender Antivirus, però les puntuacions individuals van ser encara millors. ESET va tenir els millors impactes de qualsevol antivirus provat (0,3 enfront dels 8,3 de Bitdefender) que es va demostrar molt més lleuger sobre els recursos del sistema.

Les puntuacions de proves MRG Effitas d’ESET van ser menys impressionants. De les 339 mostres, el 0,29 per cent va requerir la intervenció dels usuaris per bloquejar l’amenaça, en comparació amb la taxa d’èxit automàtica del 100 per cent que va assolir Bitdefender Antivirus..

Tot i això era menor, i MRG Effitas encara va atorgar a ESET la seva qualificació certificada de nivell 1 al costat de Bitdefender Antivirus.

Ronda de quatre pensaments

En aquesta ronda hi ha positius per a ambdues parts, amb ESET que funciona bé en el rendiment, però és pitjor en la protecció que Bitdefender Antivirus.

En general, és difícil discutir amb les puntuacions gairebé perfectes que Bitdefender Antivirus va gravar des dels tres laboratoris, fent que Bitdefender sigui el guanyador general.

Ronda: Punt de protecció per a l’antivirus Bitdefender

Logotip de l
Logotip d’ESET NOD32

5

Assistència

Tal com ESET va demostrar amb les seves puntuacions MRG Effitas, no sempre podeu confiar en el vostre antivirus per fer-ho tot per vosaltres. De vegades, haureu d’implicar-vos, i això pot implicar contactar amb el servei d’atenció al client per obtenir ajuda. 

Provarem la qualitat de l’assistència al client d’ESET i Bitdefender Antivirus en aquesta ronda.

Bitdefender Antivirus

Tant si voleu agafar el telèfon com si preferiu gestionar les coses per correu electrònic, hi ha una opció de Bitdefender Antivirus. Ho heu fet maledit per triar, amb 16 línies d’assistència locals disponibles a tot el món.

Suport de Bitdefender-Site-Support

També hi ha assistència per correu electrònic i un sistema de xat en viu disponible les 24 hores del dia en cas que es trobi amb un problema urgent a mitjan nit. També podeu fer preguntes i demanar ajuda d’altres clients i personal de suport al fòrum d’assistència a la comunitat, amb àrees per a diferents productes i idiomes diferents de l’anglès..

També hi ha una base de coneixement detallada per als clients, amb guies d’assistència i preguntes freqüents per respondre a problemes més habituals. Tant si es publica en el fòrum com si es parla per telèfon, les respostes de Bitdefender Antivirus són generalment ràpides.

ESET NOD32

Igual que Bitdefender Antivirus, ESET ofereix una varietat d’opcions d’assistència, incloent diverses línies d’assistència telefònica en llocs com ara Europa i els EUA els agents de xat en viu disponibles també, i també per correu electrònic..

ESET-Suport al lloc

Un dels inconvenients en comparació amb Bitdefender Antivirus és que ESET no ofereix un fòrum, però hi ha una base de coneixement. No és el més fàcil de navegar, però inclou vídeos per ajudar-vos a guiar-vos en la instal·lació i l’activació del producte.

També hi ha guies amb “millors solucions” per a problemes habituals, així com enllaços a un canal de YouTube amb vídeos de suport que cobreixen la instal·lació, l’eliminació de programari maliciós i altres temes. ESET no té assistència 24 hores, però podeu contactar durant els dies laborables entre les 18 i les 17 hores. PST o en qualsevol moment a través del correu electrònic.

En general, el suport d’ESET està bé, però la base de coneixement és malvada i, només amb un equip de suport de dilluns a divendres, podríeu deixar-lo alt i sec en cas d’emergència..

Ronda de cinc pensaments

Bitdefender té tot el que espereu o desitgeu des del servei d’atenció al client, amb línies de telèfon locals, suport per a diferents idiomes i contacte disponible durant tot el dia. 

ESET disposa de mitjans, però amb aquestes hores limitades i una base de coneixement deficient, Bitdefender Antivirus té aquesta secció.

Ronda: Punt de suport a Bitdefender Antivirus