Dashlane VS 1Password: Qui guanyarà aquesta batalla 2023?

Quan es tracta de gestionar les vostres contrasenyes, no és molt millor que Dashlane i 1Password. Els dos gestors de contrasenyes es classifiquen entre les millors opcions que hi ha, que s’ajusten a la sincronització de diversos dispositius, excel·lent seguretat i suport per a contrasenyes, targetes de crèdit i molt més. Si busqueu un gestor de contrasenyes, us servirà bé. 

Però estem aquí per llançar cada gestor de contrasenyes a un microscopi. En aquesta comparació Dashlane vs 1Password, explorarem els detalls que separen aquests serveis excel·lents. Des de les funcions fins a la seguretat fins a la fixació de preus, entrarem a la gran quantitat de dades per saber que és el millor gestor de contrasenyes per a vostè. 

Sincerament, podeu anar amb Dashlane vs 1Password i estar bé, tot i que hi ha diferències entre elles, que aprofundirem en aquest article. També recomanem llegir la nostra revisió de Dashlane i la revisió 1Password per tenir una millor idea de com funcionen amb la resta del mercat del gestor de contrasenyes..

Configuració d’una lluita: Dashlane vs 1Password

1Password i Dashlane són els dos principals gestors de contrasenyes que hem utilitzat. Francament, podeu triar cegament qualsevol i tindreu una experiència fantàstica. L’objectiu d’aquesta comparació Dashlane vs 1Password no és declarar-ne una com l’opció definitivament millor, sinó aprofundir en els detalls per veure quina eina surt a dalt.. 

Els nostres dos competidors seran repartits per diverses rondes, cadascun d’ells val la pena. Durant aquesta guia Dashlane vs 1Password, us llençarem cadascun al ring, comparant la seva seguretat, preus, facilitat d’ús, funcions i molt més. El servei que guanyi amb més punts al final serà el nostre guanyador. 

Com s’ha esmentat, entrarem en les males herbes aquí, sobretot quan es tracta de seguretat. Tot i que Dashlane i 1Password es troben al capdamunt del joc del gestor de contrasenyes, hi ha algunes diferències claus entre els dos serveis. Amb aquesta guia Dashlane vs 1Password, haureu de poder prendre una decisió informada sobre la millor opció per a vosaltres.

1

Seguretat

Hi ha molt per detectar amb Dashlane i 1Password quan es tracta de seguretat. Per a una resposta curta, tots dos ofereixen una excel·lent seguretat, encaixada amb un model de coneixement zero i un xifratge AES-256 de primera línia. Si voleu saltar-vos els detalls tècnics, sabeu que no sereu protegits, sigui quin sigui el que aneu. 

Xifratge i autenticació

Ací estem per dividir pèls, però, comencem per la part superior. Els dos serveis són correctes sobre xifratge. 

Dashlane utilitza AES-256 per assegurar el contingut de la volta. La clau d’aquest xifrat es genera mitjançant la vostra contrasenya principal, que Dashlane mai veu. En canvi, Dashlane utilitza el hash Argon2d, més una sal de 32 bytes, per autentificar el compte quan inicieu la sessió (llegiu la nostra descripció de xifrat per obtenir més informació sobre aquest procés).

Hi ha una mica més per iniciar la sessió amb Dashlane, a la qual podrem arribar en un minut. 1Password té un procés similar, utilitzant AES-256 per a l’encriptació i un hash de la vostra contrasenya principal per a l’autenticació. Utilitza un algorisme de hashing lleugerament més datat i una funció de derivació de claus (PBKDF2-HMAC-SHA256), però a 100.000 rondes, segueix bastant segur. 

La majoria de gestors de contrasenyes s’aturen aquí, però Dashlane i 1Password van un pas més enllà. Dashlane utilitza una clau de dispositiu per autenticar nous dispositius, que és necessari per accedir a la volta. Aquesta clau es basa en les característiques del maquinari i del programari del dispositiu i de 38 caràcters aleatoris, generats amb la funció OpenSSL RAND_byte.

1Password també utilitza derivació de claus de dos secrets. Sempre que descarregueu l’aplicació, 1Password genera una clau secreta de 128 bits, que es basa, de nou, en les característiques del maquinari i del programari. La clau del dispositiu, la vostra contrasenya principal i una sal aleatòria s’utilitzen junts per autentificar el vostre compte.

Autenticació de dos factors

Els dos competidors ofereixen múltiples opcions per a 2FA, inclòs el suport per a les nostres millors aplicacions 2FA. A partir de Dashlane, el segon factor pot ser un codi QR o una clau de sis dígits. Els codis QR s’admeten mitjançant aplicacions com LastPass Authenticator i Google Authenticator. El codi es basa en el temps, canvia cada 30 segons. 

Si no podeu accedir al segon factor, Dashlane té algunes opcions de recuperació. El primer és un número de telèfon de còpia de seguretat, que us permetrà autenticar-vos amb un dispositiu nou i desactivar 2FA. A més, podeu especificar codis estàtics que evitaran 2FA en cas que necessiteu accedir al vostre compte. Com la vostra contrasenya principal, Dashlane no emmagatzema aquests codis. 

1Password té un suport similar mitjançant aplicacions com Authy i Microsoft Authenticator, tot i que va més enllà quan es tracta de negocis. Els subscriptors empresaris tenen accés a la integració de Duo, que proporciona autenticació de múltiples factors a tot el negoci. Malauradament, 1Password no té tantes caixes fortes al vostre lloc si perdeu el segon factor. 

Els dos es troben igualats, amb 1Password que té més opcions per a negocis i Dashlane oferint més per a particulars. A més del programari 2FA, Dashlane i 1Password admeten claus de maquinari U2F com el YubiKey.

Eines de codi obert

Val la pena assenyalar que 1Password està integrat exclusivament en programari de codi obert. Tot i ser un gestor de contrasenyes comercials, 1Password no té cap problema per deixar el seu codi font a les masses. Tot i que Dashlane utilitza algun programari de codi obert, no posa a l’abast de tothom el format de fitxer. 

El programari de codi obert simplement té més globus oculars, que normalment condueix a un millor codi font i és útil per a auditories de seguretat. Per seguretat, l’enfocament obert d’1Password significa que la volta xifrada no quedarà obsoleta. Qualsevol usuari pot utilitzar el codi font per llegir el format d’arxiu de 1Password. 

  Com obtenir una adreça IP de Qatari el 2023: desviar-se a Doha

Posant-ho junt

Escollir un guanyador aquesta ronda és difícil. Dashlane ofereix una funció de derivació de claus més moderna, però ambdues eines funcionen en un principi de autenticació del dispositiu i de l’usuari. D’altra banda, 1Password es basa en estàndards de codi obert, mentre que Dashlane manté tot a prop del cofre. 

Tenint en compte la funció més moderna de derivació de claus de Dashlane i la seva protecció contra robatori d’identitat, li donarem la victòria aquesta ronda. Dit això, ambdues eines ofereixen una seguretat excepcional, de manera que estareu segurs, independentment del gestor de contrasenyes que trieu. 

Ronda: Punt de seguretat de Dashlane

2

Preu

Dashlane és un dels administradors de contrasenyes més cars que hi ha, amb un pla Premium que pot arribar al voltant de 5 dòlars al mes. Per descomptat, el pla Premium us ofereix funcions com ara la vigilància web fosca, l’emmagatzematge segur de fitxers i una xarxa privada virtual. Tot i això, aquesta darrera és una característica i una molèstia en comparació amb les nostres millors opcions VPN.

La paraula clau és més raonable a 3 dòlars mensuals, però no té les funcions addicionals de Dashlane. Tot i així, el pla base ofereix 1 GB d’emmagatzematge de documents xifrat i l’emmagatzematge il·limitat de contrasenyes. També hi ha funcions com el mode de viatge i la recuperació d’elements, a les quals farem referència a la ronda de “funcions” que hi ha a continuació. 

No neguem que 1Password sigui més barat, oferint la major part del que Dashlane fa per 2 dòlars menys al mes. Tot i així, tots dos estan al final de les coses cares. Ambdues i Keeper i RoboForm ofereixen tarifes mensuals més barates i afegeixen característiques pròpies (consulteu la nostra revisió Keeper i RoboForm, així com la nostra comparació Dashlane vs Keeper).. 

Dashlane té un pla més premium que fins i tot el seu pla Premium, però, en forma de Premium Plus. (Què en pensen més endavant?) En ser menys gestor de contrasenyes i més servei de protecció contra robatori d’identitat, Premium Plus afegeix un seguiment de crèdit i 1.000.000 dòlars en assegurança de robatori d’identitat per uns 10 dòlars mensuals.. 

Independentment, podeu provar Dashlane o 1Password abans de comprar, tot i que el procés per a cadascun és diferent. Dashlane ofereix una garantia de devolució de 30 dies a més d’un pla gratuït (més sobre aquest últim en un minut). 1Password, en canvi, no ofereix cap reemborsament, però té una prova gratuïta de 30 dies disponible per als usuaris nous. 

Plans familiars

Molts gestors de contrasenyes ofereixen plans familiars que poden allotjar cinc usuaris o menys (consulteu un exemple per a un examen de LastPass). Al mateix preu que una subscripció Premium amb Dashlane, 1Password ofereix un pla familiar que suporta cinc usuaris. Cada usuari obté les funcions d’una subscripció personal, inclosa 1 GB d’emmagatzematge de documents. Llegiu la nostra peça 1Password vs LastPass.

És per això que 1Password ha ocupat el primer lloc en el nostre millor guia de contrasenyes per a famílies. Tot i que el pla s’inicia a cinc usuaris, podeu afegir-ne més per 1 $ per usuari, a més de compartir cinc passis limitats per a convidats. 

A causa de l’enfocament multi-volta de 1Password, al qual arribarem en un minut, la vostra família pot segmentar els seus comptes mantenint tot en una àrea. Aquest nucli central de totes les vostres voltes us permet recuperar també els comptes d’altres membres de la família. 

Dashlane, en canvi, no té un pla familiar. Segur, hi ha un pla d’empresa que podeu utilitzar amb un bon grapat d’usuaris, però res dirigit específicament a les famílies. Això, combinat amb l’elevat preu de Dashlane, impulsa 1Password al capdavant d’aquesta ronda.

Ronda: Punt de preus per a 1 paraula clau

3

Pla gratuït

Tot i que 1Password i Dashlane van perdre la marca de la nostra millor guia gratuïta de gestors de contrasenyes, ja que han estat anul·lades per opcions com LastPass i Bitwarden (llegiu la nostra crítica de Bitwarden), hi ha un clar guanyador per a aquesta secció. Per fer-ho senzill, 1Password no té un pla gratuït i Dashlane sí. 

Dit això, Dashlane no té un gran pla gratuït. Et limites a 50 entrades i no tens accés a la sincronització de diversos dispositius. Tot i que no és tan limitat com Kaspersky Password Manager o McAfee True Key, que registren les entrades a les 15, Dashlane no ofereix molt per a usuaris gratuïts (consulteu la nostra revisió de Kaspersky Password Manager i McAfee True Key).. 

Tot i així, és alguna cosa. Altres opcions, com KeePass, ofereixen més espai de franc, però Dashlane encara té l’avantatge pel que fa a usabilitat i funcions. Llegiu la nostra peça KeePass vs LastPass.

Fins i tot amb el pla gratuït, Dashlane també proporciona un sabor de la seva membresía Premium. Podeu començar amb Free i actualitzar-lo més tard o bé provar Premium o Premium Plus. Mentre canvieu a Free en 30 dies, obtindreu els vostres diners. 

Ronda: Punt de pla gratuït per a Dashlane

4

Facilitat d’ús

1Password i Dashlane tenen una bona experiència d’usuari, tot i que 1Password és més flexible. A més de les aplicacions per a mòbils, 1Password té una extensió de navegador, aplicació d’escriptori i interfície del navegador. Heu triat com voleu accedir a les vostres contrasenyes, independentment de quin dispositiu estigueu. 

Funciona de manera diferent que altres gestors de contrasenyes, però. En lloc de donar-vos una sola volta per emmagatzemar totes les vostres contrasenyes, 1Password us permet tenir tantes voltes com vulgueu. Dins de cada volta, podeu organitzar les entrades amb etiquetes. Si importeu contrasenyes des d’una altra aplicació, 1Password intentarà d’assignar etiquetes a les vostres entrades.

1password-review-voltes

Tot i que 1Password és tècnicament un gestor de contrasenyes, és capaç de molt més que emmagatzemar els vostres inicis de sessió. Té un ampli ventall de suport per a altres tipus d’entrada, inclosos passaports, programes de recompensa, informació del servidor i molt més. A més, les entrades es poden personalitzar, el que us permet afegir o treure tants camps com vulgueu.

  La millor VPN per a Chrome 2023: navega en pau

1password-review-add-entry

Dashlane no és tan flexible i es tradueix en una experiència més àmplia. Els diferents tipus d’entrada es troben al menú esquerre, sense cap suport per als tipus d’entrada personalitzats. Podeu organitzar les vostres contrasenyes en categories subministrades per Dashlane, però no gaire fora d’aquesta.

dashlane-revisió-aplicació

Francament, ambdues eines són molt fàcils d’utilitzar. Dit això, hi ha dues cares a aquesta moneda. Dashlane no té tantes opcions. No obstant això, el que manca de funcionalitat, compensa l’accessibilitat. Disposa d’un disseny més tradicional que ofereix tota la informació que la majoria dels usuaris necessiten. 

dashlane-review-edit-entry

Tot i això, 1Password és més potent, una proesa més impressionant tenint en compte la accessibilitat de l’aplicació. Aquesta ronda de Dashlane vs 1Password podria anar de qualsevol manera. Dit això, Dashlane té un enfocament més raonat, per la qual cosa anirem a concedir-li la victòria d’aquesta ronda.

Ronda: Punt de facilitat d’ús de Dashlane

5

Extensió del navegador

Dashlane i 1Password ofereixen una extensió de navegador, que serveix per a l’emplenament automàtic i l’accés ràpid a les contrasenyes. Dit això, 1Password ofereix una extensió que funciona independentment de qualsevol altra aplicació. L’extensió 1Password X us permet accedir als vostres inicis de sessió des de qualsevol Chrome, Firefox i altres navegadors. 

1Password ja admet iOS, Android, macOS i Windows. Tanmateix, amb 1Password X, també és compatible amb Linux i ChromeOS. Perjudicat, Dashlane té una interfície del navegador que podeu utilitzar amb l’extensió. Amb 1Password, però, només necessiteu l’extensió per veure, editar i suprimir les vostres entrades. 

Ambdues eines tenen extensions de navegador sòlides, però la flexibilitat de 1Password amb la seva versió autònoma la fa avançar aquesta ronda.

Ronda: punt d’extensió del navegador per a 1 paraula clau

6

Característiques

Algunes de les raons que tenen el nivell de classificació Dashlane i 1Password són altes. A partir de Dashlane, va passar més enllà de la simple gestió de contrasenyes amb la versió sis, afegint una VPN, protecció contra robatori d’identitat i monitoratge web fosc. Els conceptes bàsics són comptes, també, que inclouen emmagatzematge i compartició il·limitada, així com la sincronització en diversos dispositius. 

Tot i que les funcions de protecció contra robatori d’identitat són, francament, d’acord, Dashlane té moltes eines per gestionar les contrasenyes. Com molts altres gestors de contrasenyes, inclou un tauler d’identitat. Allà, podreu veure les contrasenyes febles, compromeses i reutilitzades. Més enllà d’això, Dashlane també utilitza l’espai per notificar-vos els incompliments recents de dades. 

dashlane-revisió-contrasenya-salut

Tanmateix, la característica més única de Dashlane és el canviador automàtic de contrasenyes. Juntament amb l’excel·lent generador de contrasenyes de Dashlane, podeu utilitzar l’eina per actualitzar automàticament les contrasenyes als vostres comptes. Dashlane dóna suport a una àmplia gamma de llocs, inclosos Reddit i Citrix. 

Tot i que té una característica excel·lent, el canviador automàtic de contrasenyes no és una eina màgica. Per als llocs que admet Dashlane, és excel·lent, tot i que falten molts llocs.

dashlane-review-password-changer

1Password té una experiència més centrada. Manca de protecció contra robatoris d’identitat i monitoratge web fosc, tot i que encara disposa d’emmagatzematge il·limitat i sincronització de diversos dispositius. 

Igual que Dashlane, ofereix un tauler de seguretat en forma de 1Password Watchtower. Watchtower va més enllà d’altres serveis d’anàlisi de seguretat, fent referència a les entrades amb haveibeenpwned.com per veure si s’ha comprometut algun dels vostres comptes.. 

1password-review-watchtower

Tot i que no té un canvi de contrasenya, 1Password ofereix un gir exclusiu del model de gestor de contrasenyes. La vostra subscripció inclou el mode de viatge, que protegeix la vostra informació personal en qualsevol moment. Quan està activat, el mode de viatge emmagatzemarà tota la informació personal del dispositiu mòbil de la volta, suprimint qualsevol cosa emmagatzemada localment. 

Per descomptat, es guarda al núvol i, en el moment en què desactiveu el mode de viatge, les vostres dades es sincronitzaran amb la base de dades del núvol. Tot i això, si el telèfon es confisca o es perd en el viatge, la persona que el troba no podrà recopilar cap informació del dispositiu. Fins i tot amb les claus necessàries, les vostres dades personals simplement no hi són. 

Tot i que Dashlane té més funcions, 1Password té una llista més enfocada. La VPN i la protecció contra el robatori d’identitat amb Dashlane són complements benvinguts, tot i que versions pitjors d’altres peces de programari. Com que 1Password centra la seva plataforma, les funcions se senten més adequades per a un gestor de contrasenyes. 

Rodona: Característiques Punt de paraula clau 1

7

Aplicacions mòbils

Dashlane i 1Password van superar la nostra llista del millor gestor de contrasenyes per a iOS, ocupant el primer i segon lloc. Tot i que 1Password va aparèixer a la part superior, va ser, per tant, un marge que va poder ocupar l’espai. Totes dues ofereixen una experiència mòbil excel·lent, independentment de si us trobeu a Android o iOS.

A partir de 1Password, podeu veure tota la informació que podeu fer amb la versió d’escriptori, només al dispositiu mòbil. Hi ha funcions com Watchtower, així com suport per a diverses voltes, ompliment automàtic i navegador 1Password. Fins i tot admet les notificacions i l’autenticació mitjançant Apple Watch si voleu utilitzar-la per a 2FA. 

1Password-iOS

Dashlane és una aplicació mòbil similarment robusta, amb suport per a l’inici de sessió biomètric i 2FA. Inclou un tauler d’identitat on podeu accedir a les funcions de protecció del robatori d’identitat de Dashlane. Hi trobareu notificacions sobre la vostra informació a la web fosca, la salut general de la vostra contrasenya i qualsevol incompliment recent de dades rellevants. 

Dashlane-iOS

A més, Dashlane inclou funcions específiques per a mòbils, com ara l’emmagatzematge de contactes, tot i que sempre podeu emmagatzemar contactes en 1Password mitjançant tipus d’entrada personalitzats. Tot i això, 1Password té un avantatge únic: el mode de viatge. 

Tot i que és una gran característica pròpia, el mode de viatge és especialment rellevant per a dispositius mòbils, oferint una protecció inigualable per altres gestors de contrasenyes. Podeu suprimir tota la informació personal del dispositiu mòbil, emmagatzemant-la dins de la volta 1Password. Un cop la costa sigui clara, podeu restaurar-ho tot amb un toc. 

  Millor VPN de Cambodja el 2023: privadesa a Phnom Penh

Per a dades sensibles en moviment, aquesta característica és enorme. El mode de viatge és, per descomptat, excel·lent per a viatges, però també té altres aplicacions. Digueu, per exemple, que aneu a un concert o anireu a fer una acampada, ambdós tenen el risc de perdre el telèfon. Podeu suprimir totes les dades personals i emmagatzemar-les a la volta en cas que el dispositiu mòbil desaparegui, de manera que la vostra informació no es veurà compromesa. 

Ronda: Punt d’aplicacions mòbils per a 1Password

8

Plans comercials

Tot i que les grans empreses s’ofereixen millor amb un gestor de contrasenyes d’empresa com Zoho Vault o OneLogin (llegiu la nostra revisió OneLogin i la revisió Zoho Vault), Dashlane i 1Password tenen plans de petites empreses disponibles. De fet, tots dos es van guanyar un lloc al nostre màxim gestor de contrasenyes per a la guia de petites empreses. 

Dashlane té un mètode senzill sobre preus de negocis. Hi ha un pla que costa 4 dòlars per usuari al mes. Va, però, més enllà de les nou a cinc. Dashlane inclou una cosa anomenada Smart Spaces per a cada usuari. Això els permet tenir un espai comercial i un espai personal en lloc de guardar-ho tot en una sola volta compartida.

No hi ha un nombre mínim d’usuaris, tot i que Dashlane ofereix un gestor de comptes dedicat per a més de 50. A més de totes les funcions del pla Premium, els usuaris comercials tenen accés a la consola d’administració per a la gestió de polítiques d’ús i seguretat, així com a eines per a aprovisionament d’usuaris i compartició de grups. 

1Password complica una mica més les coses. En lloc de centrar-se exclusivament en les empreses més petites, ofereix múltiples nivells de servei a les empreses. El pla d’equips és la comparació més directa amb el pla de negocis de Dashlane. A 4 dòlars per usuari al mes, cada usuari obté 1 GB d’emmagatzematge de documents, integració de Duo per a MFA a tot el negoci i voltes compartides il·limitades..

El negoci és el doble del preu, a 8 dòlars per usuari al mes, tot i que inclou prou funcions per justificar el cost addicional. 

Amb el suport per al subministrament d’Active Directory, grups personalitzats, informes d’ús i rols personalitzats, 1Password Business podria ser el gestor de contrasenyes d’empresa més flexible al voltant. Cada usuari del vostre compte obté un pla de família gratuït a més de 5 GB d’emmagatzematge de documents. 

Tot i que costós, 1Password Business està ple de funcions. Dit això, el preu pot resultar aclaparador fàcilment quan el nombre d’usuaris arriba alt, fent que el pla s’adapti a les empreses més petites que necessiten moltes funcions. Els que busquen centenars de comptes s’adapten millor amb un pla Enterprise. 

Aquestes solucions personalitzades són econòmiques i inclouen totes les funcions de 1Password Business, així com un gestor de comptes dedicat, un enginyer a bord i una formació en configuració personalitzada. Tanmateix, per a les empreses grans, les funcions no són igualades. 

Per a les petites empreses, 1Password i Dashlane van a punt, ambdues ofereixen plans competents per a equips amb menys de 100 usuaris. Dit això, 1Password té més funcions per a aplicacions empresarials reals, com ara la integració de directoris i el control granular sobre usuaris i voltes. Aquestes característiques addicionals són suficients per impulsar-lo al capdavant d’aquesta ronda.

Ronda: Punt de Plans d’empresa per a 1 paraula clau

9

Assistència

Dashlane i 1Password estan igualats en termes de suport, és a dir, tots dos són excel·lents. 1Password ofereix rutes de suport a través del seu Twitter, un correu electrònic de contacte i fòrums de la comunitat. Si us interessa més resoldre problemes, també hi ha una base de coneixement disponible.

1password-review-contacte-pàgina

Per a Dashlane, les opcions són similars. Hi ha una base de coneixement i una adreça de correu electrònic, però no hi ha fòrums de comunitat. En canvi, ofereix xerrades en directe durant la setmana laboral de 9 a 18 h. EST en anglès, així com suport francès i alemany a través de correu electrònic. Malauradament, cap de les opcions de contacte no funciona durant tot el dia.

dashlane-revisió-base de coneixement

Les opcions de contacte de Dashlane són sòlides, però la seva base de coneixement és la que més destaca. Els articles van a fons, i cobreixen diferents plataformes amb captures de pantalla i diverses seccions. Si teniu alguna pregunta, és probable que Dashlane tingui una resposta a la base de coneixement. 

Els fòrums de la paraula clau són més impressionants. Tot i que la comunitat hi és activa, també hi ha representacions de suport de 1Password. Durant la prova del servei, hem vist constantment nous fils amb respostes al cap de pocs minuts, independentment de l’hora del dia. La base de coneixement també és excel·lent, amb molts temes i tutorials de vídeo, però els fòrums destaquen més. 

Fòrums de revisió 1password

Dashlane té més opcions de contacte, tot i que el xat en viu està restringit a l’horari comercial. 1Password, en canvi, té un fòrum molt actiu i la mateixa quantitat de detalls en la seva base de coneixement. Malauradament, aquesta ronda és massa a prop de convocar-la, així que li concedirem un punt a les dues. 

Ronda: Suport No hi ha guanyador clar, punts per a tots

10

Pensaments finals

De les nou rondes d’aquesta comparació Dashlane vs 1Password, 1Password va sortir amb sis punts i Dashlane amb quatre, i l’última ronda, per descomptat, va acabar en empat. Tot i que és una conclusió definitiva a l’escala de punts, hi ha més coses que aquesta història.

Guanyador: 1Password

És important recordar que en diversos punts durant aquesta comparació Dashlane vs 1Password, hem realitzat trucades en funció de les preferències (la “facilitat d’ús” i les “funcions” són exemples perfectes). Podrien haver-hi diverses rondes de qualsevol manera, així que us preguem que llegiu les nostres ressenyes completes si voleu una revisió més detallada de cadascuna d’aquestes eines. 

Amb això, 1Password és el nostre guanyador. Esteu d’acord que hauria de ser? Per què o per què no? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me