Dashlane vs Keeper: A Tussle To Top el 2023

Quan es tracta de gestionar les vostres contrasenyes, serà difícil topar Keeper i Dashlane. Les dues eines es troben a la part superior del joc de gestió de contrasenyes, amb una excel·lent seguretat i una gran quantitat de funcions úniques. En aquesta comparació Dashlane vs Keeper, els llençarem tots dos al ring per veure què surt a la part superior. 

Tots dos a la nostra guia de gestor de contrasenyes ens van donar un cop d’ulls perquè la comparació entre Keeper i Dashlane hagués passat molt temps. Durant els propers milers de paraules, comparem les dues eines punt per punt, que inclouen funcions, preus, seguretat, facilitat d’ús i molt més, abans de declarar guanyador.. 

La resposta llarga és, bé, llarga, així que seguiu llegint si voleu veure quines coincidències són les dues. Per a la resposta breu, Dashlane és l’opció millor, tot i que només una mica. Si afecten els vostres interessos, sempre podeu registrar-vos en un compte amb una garantia de devolució de 30 dies. 

Abans d’introduir-lo, assegureu-vos de llegir la revisió de Keeper i la revisió de Dashlane si voleu més informació sobre qualsevol de les dues opcions.

Configuració d’una baralla: Dashlane vs Keeper

Com en totes les nostres comparacions, Keeper i Dashlane es repartiran per una sèrie de rondes, que valen un punt. El guanyador que sigui el que sigui el competidor amb més punts al final serà el nostre guanyador. Dit això, hi ha una mica de sala, sobretot quan es tracta d’opcions com Keeper i Dashlane. 

Ambdues eines són excel·lents administradors de contrasenyes i permeten completar les preferències personals. Tot i que intentarem ser el més objectiu possible, hi ha alguns aspectes que un servei pot preferir sobre l’altre. 

Per això, recomanem llegir-lo a cada ronda en lloc de simplement desnivellar els guanyadors. Adjudicarem punts en funció del que creiem que és més important per a cada ronda (per això, al cap i a la fi, estem aquí). Dit això, podeu triar cegament qualsevol i sortir amb un gran gestor de contrasenyes.

1

Seguretat

Dashlane i Keeper mantindran les vostres contrasenyes protegides, a diferència de LogMeOnce, que ni tan sols especifica la mida de la clau per al seu xifrat (consulteu la nostra revisió de LogMeOnce). Tot i que ambdós s’ajusten al xifratge AES-256 i a un model de seguretat de coneixement zero, hi ha un clar guanyador d’aquesta ronda. 

A partir de Keeper, les vostres contrasenyes estan protegides amb el millor possible: AES-256 (consulteu la descripció del xifrat per obtenir més informació). Les contrasenyes es troben bloquejades darrere d’una contrasenya principal, que Keeper mai veu ni emmagatzema. Per autenticar el vostre compte, utilitza 100.000 iteracions de PBKDF2 per generar una clau, que després enllaçarà amb la vostra contrasenya principal.. 

auditor de guarda-revisió-seguretat de seguretat

En teoria, això significa que Keeper no pot restaurar el compte si oblida la contrasenya principal. Tanmateix, hi ha una solució. Quan us registreu, Keeper també genera una clau de dades basada en una pregunta i resposta de seguretat. De nou, només es guarda la clau, no la vostra pregunta o resposta. En cas que perdeu l’accés al vostre compte, podeu utilitzar aquesta pregunta per restaurar-la. 

Tot i que és interessant tenir en compte la recuperació del compte, les preguntes de seguretat solen ser febles, tal i com assenyalem els nostres sis consells per evitar el robatori d’identitat. Per sort, podeu evitar el problema activant l’autenticació de dos factors al vostre compte. En aquest front, Keeper té moltes opcions, incloent suport per a les millors aplicacions 2FA. A més, haureu d’introduir un codi de verificació abans de respondre a la pregunta de seguretat i afegir una altra capa de seguretat a la recuperació del compte. 

  Dashlane VS 1Password: Qui guanyarà aquesta batalla 2023?

Seguretat propietària de Dashlane

Dashlane fa un pas més. Utilitza un model de dues claus secretes, cosa que significa que necessiteu la vostra contrasenya principal i una clau de dispositiu única per desbloquejar el vostre compte. Aquesta clau de dispositiu es genera en funció de les especificacions de maquinari i programari quan descarregueu Dashlane, i es guarda localment en un format xifrat. 

dashlane-revisió-identitat-tauler

Aquest model de seguretat és similar a 1Password, afegint una forma d’autenticació de dos factors que es produeix en segon pla (llegiu la nostra revisió 1Password). A diferència de 1Password, tanmateix, Dashlane fa ús de l’algorisme més modern d’Argon2d hashing, com es pot veure en la nostra comparació Dashlane vs 1Password.. 

Tot i que Dashlane i Keeper són ambdues opcions segures per emmagatzemar les vostres contrasenyes, Dashlane apila la plataforma més a favor. La seguretat en línia és sobre totes les probabilitats i, en aquest front, Dashlane surt al capdamunt. 

Ronda: Punt de seguretat de Dashlane

Logotip de Dashlane
Logotip de guardià

2

Preu

Keeper és un dels gestors de contrasenyes més barats disponibles, que ofereix un pla personal per menys de 3 dòlars al mes. Tot i que és més car que RoboForm (llegiu la nostra crítica de RoboForm), Keeper és lleugerament més barat que la majoria d’altres opcions, incloses LastPass i 1Password. No obstant això, haureu de pagar el doble del preu personal per obtenir tota l’experiència. 

Tot i que els plans personals ofereixen una gestió il·limitada de contrasenyes, Keeper ofereix un paquet màxim, que inclou el gestor de contrasenyes i KeeperChat. Compatible amb el gestor de contrasenyes estàndard, el paquet màxim de Keeper inclou un monitoratge web fosc i un emmagatzematge segur de fitxers, justificant el preu de 5 mesos per mes. 

Malauradament, 5 dòlars al mes és a partir de Dashlane. El seu pla base és car, tot i que presenta moltes funcions. Pel preu, obteniu una gestió il·limitada de contrasenyes, monitoratge web fosc i una xarxa privada virtual. L’última funció no té cap possibilitat amb les nostres millors opcions VPN. 

Dashlane també ofereix la seva subscripció Premium Plus al doble del preu, que s’assembla més a la protecció del robatori d’identitat que a un gestor de contrasenyes. Obteniu totes les funcions del pla Premium, a més de la vigilància de crèdit i 1.000.000 dòlars en assegurança de robatori d’identitat. Tot i que els dolços són agradables de veure, en comparació amb altres gestors de contrasenyes, el preu és simplement massa alt. 

Dashlane i Keeper tenen característiques similars als seus nivells de 5 dòlars, tot i que Keeper ofereix un punt d’entrada més econòmic per a aquells que simplement busquen un gestor de contrasenyes. Tot i que donarem aquesta ronda a Keeper, no hi ha cap risc de provar les dues coses. Dashlane i Keeper ofereixen una garantia de devolució de 30 dies. 

Ronda: Punt de preus per al guardador

Logotip de Dashlane
Logotip de guardià

3

Plans familiars

Keeper va guanyar un cop d’ull al nostre millor gestor de contrasenyes per a la guia de famílies, només guanyat per Bitwarden i 1Password (llegiu la nostra crítica de Bitwarden). Moltes de les funcions disponibles al paquet màxim de Keeper tenen més sentit en el marc d’una família. Afortunadament, hi ha una versió multi-usuari del paquet màxim. 

compartició de porters

El pla familiar base inclou cinc voltes xifrades per 4,99 dòlars mensuals, a més de 10 GB d’emmagatzematge d’arxius xifrats i compartició il·limitada de contrasenyes. Per un doble del preu, podeu tornar a actualitzar el paquet màxim. A 9,99 dòlars mensuals per cinc comptes, la família Max Bundle no està malament, sobretot tenint en compte que inclou KeeperChat.

Dashlane no té res en forma de pla familiar. Tot i que ofereix plans multiusuaris per a petites empreses, de fet, la llista en el nostre millor gestor de contrasenyes per a la guia de petites empreses, de fet, no hi ha res dirigit a cinc o menys usuaris. Per això, Keeper aconsegueix la segona victòria d’aquesta ronda. 

  Com traçar una adreça IP el 2023: somnolència per a la nova era

Ronda: Punt de plans familiars per al guardador

Logotip de Dashlane
Logotip de guardià

4

Pla gratuït

Dashlane va perdre un lloc a la nostra millor guia gratuïta de gestors de contrasenyes, que va ser opcional com LastPass, KeePass i RememBear. Malauradament, restringeix les vostres entrades, com ho fa McAfee True Key, el que us permet emmagatzemar només 50 contrasenyes al vostre compte gratuït. Tot i així, si voleu gestionar alguns accessos de forma gratuïta, Dashlane us ofereix aquesta opció. 

dashlane-revisió-aplicació

Això és més del que Keeper pot dir, que ofereix un pla gratuït, tot i que amb l’emplenament automàtic restringit a dispositius mòbils i sense sincronització de diversos dispositius. Tot i que Dashlane Free s’assembla més a “Dashlane Lite”, no deixa de ser una opció per a aquells que vulguin provar el servei durant un període prolongat de temps.. 

Tot i així, el pla gratuït de Dashlane no és la solució ideal. Obtens 50 entrades, però aquestes s’omplen ràpidament. A més, no ofereix sincronització de diversos dispositius en el seu pla gratuït ni cap de les funcions de Premium, com ara la supervisió web fosca. És una bona opció per tenir-ne voltes, però cap dels nostres competidors destaca massa en aquesta ronda.

Ronda: Punt de pla gratuït per a Dashlane

Logotip de Dashlane
Logotip de guardià

5

Facilitat d’ús

Keeper solia ser una tasca a l’ús, però des de llavors s’ha convertit en un gestor de contrasenyes força agradable. Fora de la caixa, Keeper admet tres tipus d’entrades: contrasenyes, identitats i targetes de crèdit. Tanmateix, també us permet afegir tants camps personalitzats a aquests tipus d’entrada, marcant-los en el que vulgueu. 

edit-contrasenya-gestió-registre

Dashlane adopta un enfocament diferent, oferint uns quants tipus d’entrada més, però no permet l’entrada personalitzada. Dit això, té algunes opcions més de com emplena automàticament els inicis de sessió. 

dashlane-review-edit-entry

Quan es tracta de la facilitat d’ús, és complicat posar en pràctica Dashlane vs Keeper. Ambdues ofereixen una experiència d’usuari fantàstica, amb moltes opcions de filtre, importació de tonteries i suport per a diversos tipus d’entrada. Dit això, Dashlane té un avantatge quant a la seva extensió del navegador, que actua com una versió en miniatura de l’aplicació completa. 

dashlane-review-autofill

Dashlane s’ha guanyat un lloc a la nostra millor guia d’extensions de gestor de contrasenyes a la part posterior de les opcions d’emplenament automàtic. Amb l’extensió, podeu triar si omple les entrades en una pàgina singular o en un lloc web sencer. A més, podeu veure ràpidament el contingut de la volta des de l’extensió. 

L’extensió del porter és excel·lent, tot i que no proporciona tantes opcions com Dashlane. És difícil concedir un punt a aquesta ronda, ja que tant Dashlane com Keeper ofereixen una experiència d’usuari excel·lent. Només basant-nos en les opcions d’emplenament automàtic, però, anem a donar compte a Dashlane.

Ronda: Punt de facilitat d’ús de Dashlane

Logotip de Dashlane
Logotip de guardià

6

Característiques

La majoria de gestors de contrasenyes són lleugers quant a funcions, que ofereixen només algunes opcions d’autenticació de dos factors i, si teniu la sort, compartir la contrasenya. Per sort, aquest no és el cas dels nostres competidors. Keeper i Dashlane estan molt ben fets, encara que haureu de pagar un preu premium per accedir-hi.. 

A partir de Dashlane, la subscripció base ve amb una VPN limitada, monitoratge web fosc i, per descomptat, gestió de contrasenyes. Tanmateix, la seva característica més singular és el canviador automàtic de contrasenyes. Amb ell, podeu actualitzar els vostres inicis de sessió en diversos llocs amb un sol clic. 

dashlane-review-password-changer

Keeper no té una cosa similar, però inclou alguns extres interessants. El més important és que ofereix KeeperChat. Aquesta aplicació de missatgeria ofereix xifratge de punta a extrem, el que significa que ningú no pot interceptar els seus missatges. A més, KeeperChat ofereix retracció de missatges, missatges d’autodestrucció i galeria de suports privats.

  Proveïdors de correu electrònic més segurs 2023: ProtonMail vs Tutanota vs Hushmail

Haureu de pagar el paquet màxim per accedir a KeeperChat, cosa que té sentit. El que no té sentit és BreachWatch. Aquesta funció monitoritza les infraccions de dades per avisar-vos de les amenaces contra el vostre compte. Malauradament, no està inclòs en el pla base. Dashlane, per la seva banda, inclou el seguiment d’incompliment de dades en el seu pla Premium. 

Tanmateix, el mantenidor no està a la baixa ni a la baixa. Keeper ofereix l’emplenament automàtic local, que és una característica que es salten més els gestors de contrasenyes, inclòs Dashlane. Podeu especificar les tecles de control directe de l’aplicació que ompliran automàticament el vostre nom d’usuari i la vostra contrasenya a les aplicacions locals, reflectint l’experiència del navegador. 

guarda-revisor-guarda-omple

Tot i que Dashlane té més funcions, el Keeper és més útil. Haureu de comprar un paquet màxim per accedir a tot, però tenint en compte que costa el mateix que la subscripció base de Dashlane, no és una venda difícil. En poques paraules, Keeper ofereix més per menys, aconseguint la victòria d’aquesta ronda. 

Ronda: Punt de característiques per al guarder

Logotip de Dashlane
Logotip de guardià

7

Assistència

Els administradors de contrasenyes són eines senzilles i, per això, sovint es dóna suport al retroactiu. Tot i que, com la ronda anterior, Dashlane i Keeper ofereixen millor suport que la majoria. Tots dos tenen diverses opcions de contacte, així com recursos d’autoajuda, cosa que sempre pot trobar una resposta a qualsevol pregunta que tingueu. 

Keeper compta amb suport 24 hores al dia a través de xat en directe i correu electrònic, tot i que heu d’utilitzar aquest últim per a qualsevol pregunta tècnica. Tot i que les respostes de xat en directe són útils i prompte en les respostes, solen copiar informació de la base de coneixement del Keeper quan ens pregunten sobre aspectes tècnics del servei.. 

centre de suport al porter

De la mateixa manera, Dashlane també disposa de suport de xat i correu electrònic en directe, però no tothom. El xat en viu està restringit a l’horari comercial durant la setmana laboral, tot i que la assistència per correu electrònic està disponible les 24 hores del dia. Dit això, Dashlane ofereix suport per correu electrònic en anglès, francès i alemany, oferint més opcions per a clients internacionals. 

dashlane-revisió-base de coneixement

No hauria de servir sovint amb les opcions de contacte. Els dos competidors disposen de bases de coneixement denses, amb Keeper oferint també tutorials de vídeo i seminaris de suport. Dashlane aprofundeix una mica més en els articles de suport, però, sovint, supera les 1.000 paraules per explicar temes complexos. 

Sincerament, aquesta ronda de Dashlane vs Keeper és massa a prop. Tots dos estan al capdamunt del seu joc quan es tracta d’atenció al client, amb recursos d’autoajuda sorprenentment robusts. No importa quina opció escolliu, tindreu molts recursos de suport. 

Ronda: Assistència: No hi ha guanyador clar, punts pels dos

Logotip de Dashlane
Logotip de guardià

8

Pensaments finals

De les nostres set rondes, cadascun dels nostres competidors va sortir amb quatre punts, i l’última ronda va acabar en empat. Keeper i Dashlane són excel·lents gestors de contrasenyes, amb seguretat de primera qualitat, excel·lents interfícies d’usuari i moltes funcions. Quan es tracta, l’elecció de la web es basa en el vostre pressupost. 

El dashlane és més car, tot i que inclou un millor model de seguretat. Keeper, en canvi, té algunes funcions més útils, però no és tan fluid com Dashlane. Pels nostres diners, Dashlane és el guanyador, però podria anar fàcilment de qualsevol manera. 

Guanyador: Dashlane

Què en penses, però? Esteu d’acord que Dashlane és el guanyador d’aquesta comparació Dashlane vs Keeper, o és Keeper una opció millor? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me