La millor VPN per a Chrome 2023: navega en pau

Hi ha moltes coses a tenir en compte a l’hora d’escollir un servei VPN. Tot i que la nostra llista dels millors proveïdors de VPN és un lloc ideal per començar, se centra en les VPN, en general, més que en les que ofereixen una integració més sòlida amb Google Chrome. 

S’apliquen molts mateixos criteris a l’hora de buscar la millor VPN per a Chrome, però aquí ens centrarem en les extensions del navegador dedicades.

Si no esteu segurs de què és una VPN, és una xarxa privada virtual. En essència, una VPN xifra el vostre trànsit i l’encamina a través d’un servidor intermediari abans d’arribar al lloc web que visiteu, que amaga la vostra identitat i ubicació. 

Hi ha infinitat de motius per instal·lar una VPN. Tant si viviu a un país amb una censura desenfadada a Internet, com la Xina o Turquia, o sou aficionats a la torrentació i us preocupa el seguiment. A més, si feu servir sovint WiFi pública, una VPN és crucial per assegurar-vos que altres usuaris de la mateixa xarxa no hi poden escoltar.

A més, a molts països la neutralitat de la xarxa està incendiosa i una VPN és una de les poques maneres d’assegurar-se que el vostre ISP no restringeixi la vostra velocitat en funció del lloc web que visiteu.. 

Hi ha un munt d’extensions VPN gratuïtes a la botiga web Chrome, però sovint aquestes són molestes en termes de privadesa i seguretat, si fins i tot funcionen, tal com recollim el nostre article sobre els pitjors serveis VPN gratuïts..

Tot i que aquesta llista se centra específicament en les extensions VPN, hi ha moltes coses més que podeu fer per assegurar-vos que feu servir el navegador web més segur, com ara la baixada d’una de les millors extensions de seguretat del navegador..

Si voleu saltar directament al guanyador, això seria accés privat a Internet. És una gran VPN global que també ofereix una excel·lent extensió del navegador Chrome, que us ofereix una gran quantitat de configuracions per ajustar-les, així com una llista de servidors fàcilment navegable..

A més, a molts països la neutralitat de la xarxa està incendiosa i una VPN és una de les poques maneres d’assegurar-se que el vostre ISP no restringeixi la vostra velocitat en funció del lloc web que visiteu.. 

Hi ha un munt d’extensions VPN gratuïtes a la botiga web Chrome, però sovint aquestes són molestes en termes de privadesa i seguretat, si fins i tot funcionen, tal com recollim el nostre article sobre els pitjors serveis VPN gratuïts..

Tot i que aquesta llista se centra específicament en les extensions VPN, hi ha moltes coses més que podeu fer per assegurar-vos que feu servir el navegador web més segur, com ara la baixada d’una de les millors extensions de seguretat del navegador..

Si voleu saltar directament al guanyador, això seria accés privat a Internet. És una gran VPN global que també ofereix una excel·lent extensió del navegador Chrome, que us ofereix una gran quantitat de configuracions per ajustar-les, així com una llista de servidors fàcilment navegable..

La millor VPN per a Chrome 2023

El que fa que una VPN sigui millor per a Chrome?

En la seva majoria, els nostres criteris per jutjar VPNs per Chrome són els mateixos que els que fem servir a totes les nostres revisions VPN. Tanmateix, ens centrarem en com s’apliquen a cada extensió del navegador VPN per a Chrome, ignorant les aplicacions d’escriptori dedicades tant com podem (encara que no del tot).

ExpressVPN-Desktop-Application

El requisit més important per a una bona VPN és que no guarda registres. L’ús d’una VPN és tota la privadesa, de manera que una empresa que tingui registres detallats del vostre trànsit és, en el millor dels casos, contraproduent i, en el pitjor dels casos, fa que el programari sigui essencialment inútil. Tot i que una empresa pot conservar els registres, però diu que no els comparteixi mai amb tercers, encara que les autoritats puguin ser obligades a fer-ho si els registres existeixen.

La pujada és la velocitat. Si una VPN és massa lenta o limita la vostra connexió massa, és ràpidament frustrant utilitzar-la. En aquest cas, moltes VPNs gratuïtes es poden reduir, ja que l’única manera d’oferir de forma gratuïta els seus serveis de forma gratuïta és limitant la amplada de banda que tenen els usuaris..

Una bona VPN també necessita moltes opcions de servidor. Els servidors han d’estar ubicats a tot el món a molts països diferents, preferiblement amb diverses opcions per a cada ubicació. ExpressVPN és un bon exemple de VPN amb una llista de servidors sòlida, ja que ofereix més de 3.000 opcions repartides en 94 països.

Llista ExpressVPN-Desktop-Server-Server

Com que una de les tasques principals d’una VPN és xifrar el trànsit, aquesta és una altra mètrica important. No tots els tipus de xifratge són iguals, sent alguns més segurs que altres. Si voleu obtenir més informació, consulteu la nostra descripció del xifrat.

A més del xifrat, hi ha algunes altres funcions de seguretat que ens agrada veure en una VPN. Aquests inclouen protecció contra filtracions DNS, bloqueig WebRTC i cloaking IP sòlid per protegir la vostra identitat mentre navegueu per Internet. 

  Com obtenir una adreça IP de Qatari el 2023: desviar-se a Doha

El streaming és un altre àmbit on el rendiment VPN varia de manera salvatge, els que es troben en la millor llista de VPN per a la llista de reproducció poden bloquejar la prohibició VPN de Netflix i altres mesures de geoblocatge..

La millor VPN per a Chrome: accés a Internet privat

Com hem comentat a la nostra revisió d’accés a Internet privat, PIA és un proveïdor de VPN sòlid, malgrat alguns defectes. De fet, és un dels serveis VPN més ràpids, només ExpressVPN la supera en termes de velocitat. Malauradament, si bé la velocitat és excel·lent, la latència no és així, cosa que fa que PIA estigui fora de la nostra millor VPN per a la guia de jocs.

Un dels seus defectes és la molesta ubicació de l’aplicació d’escriptori, ja que està restringida a la safata del vostre sistema. Això no suposa gaire problema si només utilitzeu l’extensió del navegador, però hi ha algunes funcions a les quals no podreu accedir.

PIA-Application-Desktop

Tot i que l’aplicació principal d’escriptori PIA inclou un commutador de matriu amb tres modes, no hi ha cap manera d’activar-ho mitjançant l’extensió del navegador, però aquesta és una limitació força freqüent per a les VPN del navegador..

El tauler de control principal de l’extensió us permet connectar-vos i desconnectar-vos de la VPN, així com accedir a un menú de connexió ràpida amb alguns servidors seleccionats. També podeu veure l’estat de la vostra subscripció aquí i afegir llocs web a la vostra llista blanca.

PIA-Panell de control principal

A diferència d’algunes altres extensions del navegador VPN, les PIA us permeten connectar-vos a tots els 53 servidors de 33 països. Inclou un bon nombre d’opcions per a Àsia, Europa, Oceania i Amèrica, però l’única opció a Àfrica és un servidor únic a Sud-àfrica. Podeu ordenar els servidors per nom del país o per latència, la qual cosa és un bon toc.

Llista de servidors PIA

Si obriu la configuració, se us ofereix una gran quantitat d’opcions per jugar. En primer lloc, són els paràmetres de seguretat, que inclouen el bloqueig de Flash, la detecció IP WebRTC i les actualitzacions forçoses a HTTPS.

Configuració de seguretat PIA

Després hi ha els controls de privadesa que us donen l’opció de desactivar l’accés del navegador a la vostra càmera, micròfon i ubicació. També podeu fer que la VPN obligui el navegador a desactivar diverses funcions que comprometen la vostra privadesa, com ara la navegació segura, la predicció de la xarxa i l’emplenament automàtic d’adreces i targetes de crèdit..

Configuració de privadesa PIA

Al seguiment, trobareu MACE (un programari maliciós i un bloqueig d’anuncis), així com el remitent HTTP, que impedeix que Chrome enviï l’URL actual a un altre lloc web quan feu clic a un enllaç. També podeu desactivar diversos tipus de seguidors, incloses les cookies de tercers i els paràmetres de Facebook.

Configuració de seguiment de PIA

També podeu canviar algunes de les configuracions de VPN directament al tauler principal de l’extensió, però aquesta configuració ràpida es limita a bloquejar l’accés del lloc web al vostre micròfon i càmera, canviar entre els temes clars i foscos i habilitar MACE, el remitent HTTP i la depuració. tala.

Altres motius ens agrada l’accés a Internet privat

L’accés a Internet privat està disponible a tots els sistemes operatius principals i fins i tot arriba a la nostra llista dels millors serveis VPN per Linux. Tot i que l’empresa ofereix aplicacions tant a Android com a iOS, i PIA va assolir el tercer lloc a la nostra llista dels millors serveis VPN per iPhone, no va arribar a la nostra millor VPN per a llista d’Android..

L’accés a Internet privat no guarda cap registre de trànsit, però val la pena tenir en compte que l’empresa té la seva base als Estats Units, que és el país que hi ha al darrere del famós programa PRISM i un membre (i beneficiari principal) de l’espía Five Eyes. xarxa.

Malauradament, en lloc del període de reemborsament estàndard de 30 dies, l’accés a Internet privat només et permet una setmana per canviar d’opinió, si no estàs satisfet amb el servei.

ExpressVPN

ExpressVPN és la nostra selecció número uno per a una VPN, i una ràpida ullada a la nostra revisió ExpressVPN demostrarà que teníem poques queixes amb el servei.

A diferència de la resta de VPN d’aquesta llista, ExpressVPN requereix que instal·leu l’aplicació d’escriptori perquè funcioni, ja que l’extensió del navegador no és capaç de funcionar per si mateixa. 

Aquesta és una mica menys en aquesta llista, però al final del dia, haureu d’instal·lar realment les aplicacions d’escriptori per a tot això, independentment, ja que poques vegades s’inclouen a les extensions funcions com un interruptor matar o un túnel dividit..

ExpressVPN-Panell principal

Com era d’esperar, no podreu fer moltíssim amb l’extensió. A la configuració, podeu habilitar la distribució d’ubicacions, el bloqueig de WebRTC i HTTPS a tot arreu, però no ho és. Les funcions més avançades, com un interruptor de matriu, la velocitat de prova i el tunelatge dividit, estan restringides a l’aplicació d’escriptori nativa.

Configuració ExpressVPN

La velocitat és un dels factors més importants a l’hora d’escollir una xarxa privada virtual i ExpressVPN actua excel·lentment en aquest sentit. De fet, va superar la nostra llista dels proveïdors de VPN més ràpids, superant a tots els seus competidors.

No només és la VPN més ràpida, sinó que també és la millor VPN per streaming. Tot i que pateix una mica amb Hulu i Amazon Prime Video, la connexió i la transmissió de vídeo amb Netflix i BBC iPlayer és una brisa.

Per a la seguretat, ExpressVPN ofereix quatre protocols diferents: OpenVPN, SSTP, L2TP i PPTP, però el servei adverteix d’utilitzar els dos últims a causa de greus problemes de seguretat. OpenVPN és l’opció predeterminada, que és excel·lent i el xifrat està configurat en AES 256-bit.

  La millor VPN per a iPad el 2023: protectors portàtils

Hi ha molt d’agradar amb ExpressVPN, però la seva extensió de navegador bastant escassa i el fet que requereix que l’aplicació d’escriptori funcioni fa que caigui per sota del primer lloc d’aquesta llista.

Altres motius ens agraden ExpressVPN

ExpressVPN obté una puntuació perfecta sobre privadesa. La companyia no guarda cap registre de la vostra activitat i només es recopila una petita quantitat d’informació personal per mantenir la vostra subscripció, cosa que és impossible de vincular-se a un usuari concret..

L’assistència al client és excel·lent i ExpressVPN ofereix suport de xat en directe i correu electrònic, així com una àmplia base de coneixement plena de preguntes i respostes comunes..

Pel que fa a preus de preus, ExpressVPN és una mica car, però definitivament obtindreu el que pagueu. També podeu pagar a través de bitcoin, que és una excel·lent elecció si voleu assegurar el màxim anonimat dels detalls de la subscripció.

Windscribe

Windscribe és la nostra elecció per a la millor VPN gratuïta. Com es pot observar a la nostra revisió de Windscribe, ens agrada molt, fins i tot si no entra en la nostra llista de les millors VPN, en general. El pla “pro” ofereix 148 servidors a 62 països diferents, però si no voleu pagar la quota de subscripció, us quedaran només 10 països per escollir..

WindScribe-Server-List

Tanmateix, això no és dolent per a una VPN gratuïta, i els deu països inclouen set a Europa (França, Països Baixos, Noruega, Alemanya, Suïssa, Romania i Regne Unit), així com el Canadà, els Estats Units i Hong Kong.

Tot i que això proporciona una bona cobertura a Europa i Amèrica del Nord, falta en altres continents. El pla “pro” us permet accedir als 52 països restants. En cas contrari, podeu crear el vostre propi pla, pagant 1 dòlar per ubicació al mes.

El pla gratuït també et limita a 2 GB de dades al mes, que poden augmentar fins a 10 GB confirmant el teu correu electrònic. Tanmateix, no hi ha cap tipus de velocitat i podeu connectar tants dispositius com vulgueu a la VPN simultàniament, fins i tot sense pagar la subscripció.

Per al xifratge, Windscribe utilitza AES 256 bits, la qual cosa és excel·lent. La VPN és compatible amb els protocols OpenVPN, IPSec, Stunnel i IKEv2, però si voleu canviar el vostre xifratge per defecte, que és IKEv2, heu d’instal·lar l’aplicació d’escriptori. És una mica un problema, ja que sovint es reconeix com a proxy IKEv2 i bloquejat per molts llocs web.

El sistema R.O.B.E.R.T de Windscribe pot bloquejar tota mena d’elements del lloc web, inclosos programes maliciosos, anuncis, rastrejadors, xarxes socials, porno, jocs d’atzar, altres VPN, criptomonedes, fake news i clickbait. Tanmateix, si teniu un pla gratuït, només tindreu accés al bloqueig de programari maliciós, ja que la resta només està disponible per a usuaris “professionals”..

Bloquejadors de privadesa de Windscribe

Hi ha diverses funcions de privadesa integrades a l’extensió Chrome, incloses diverses bloquejadores. Aquests poden bloquejar anuncis, programari maliciós, rastrejadors, cookies, contingut de xarxes socials i notificacions. 

A més, podeu fer que la VPN bloquegi la identificació IP de WebRTC i protegeixi més la vostra identitat al imitar la ubicació i el temps del GPS del servidor intermediari escollit, així com girar rutinàriament l’agent d’usuari, que us protegeix de les empremtes dactilars..

Windscribe-Privacy-Other

Tot i que Windscribe té un interruptor de matança (o un “tallafoc”, com l’anomena), no el podeu activar des de l’extensió del navegador, el que significa que haureu de descarregar el client autònom per fer-ho. Aquesta és una comunitat entre totes les VPN d’aquesta llista, però, no és gens sorprenent.

A causa dels seus servidors dedicats a Netflix, Windscribe brilla realment quan es tracta de reproducció de vídeos, en general, i de Netflix en particular. No hem trobat cap error de proxy en connectar-se a Netflix, i la VPN ha estat una de les nostres opcions més destacades per obtenir la millor VPN de Netflix..

Malauradament, no hi ha cap tunelatge dividit, de manera que Windscribe és una mala elecció si necessiteu connectar-vos simultàniament a través de la VPN i el vostre ISP. Això, combinat amb la poca latència i velocitat de càrrega, significa que Windscribe acaba sent el nostre número tres de la millor VPN per a Chrome, en lloc de pujar a la llista.

Altres motius ens agrada Windscribe

Windscribe també ofereix una excel·lent atenció al client. Els articles de bricolatge oferts al seu centre d’ajuda són excel·lents, i l’assistent d’AI és sorprenentment decent. 

També hi ha un subreddit dedicat amb més de 10.000 subscriptors, cosa que és excel·lent si necessiteu ajuda amb un problema específic. Finalment, també podeu contactar per correu electrònic i, en general, el servei d’assistència al client us torna a arribar en poques hores al dia.

NordVPN

NordVPN és un altre proveïdor de VPN excel·lent, que ha rebut bones puntuacions a totes les categories, sense restriccions, a la nostra revisió NordVPN. La seva velocitat inconsistent la manté frenada, i això és el que va fer que perdés la nostra comparació de NordVPN davant ExpressVPN..

Tauler de control Nord

Tot i això, és la nostra segona VPN favorita i el servei inclou algunes funcions excel·lents. A l’extensió en si mateixa, podeu habilitar CyberSec: una funció anti-malware i bloqueig d’anuncis, així com el bloqueig de WebRTC.

Malauradament, no hi ha cap túnel dividit, ni tan sols amb l’aplicació d’escriptori, però hi ha una característica inusual anomenada “app kill”, que us permet designar quines aplicacions haurien d’eludir el commutador de matança. Això no substitueix la necessitat de fer un túnel dividit, però permet iniciar una còpia de seguretat sense preocupar-se que es cancel·li a la meitat.

  Millor VPN per Pakistan 2023

A més del commutador de matança, l’aplicació d’escriptori també us permet accedir als servidors especials de NordVPN. S’inclouen els servidors P2P, que estan optimitzats per torrent; servidors de ceba, que es connecten a través de la xarxa Tor (llegiu la nostra revisió Tor per obtenir una explicació sobre què és això); i servidors de doble salt, que reboten la vostra connexió a dues ubicacions, duplicant la vostra seguretat.

Nord-Security-Settings

Com hem mencionat breument, la velocitat de NordVPN es pot qualificar de inconsistent, com a molt, en el millor dels casos. Tot i que certament és possible obtenir bones velocitats, es necessita provar manualment els servidors per trobar-ne un de ràpid. 

NordVPN té una enorme xarxa de servidors de més de 5.000 servidors en 62 països diferents. Malauradament, com hem comentat, l’algoritme del servidor recomanat és terrible, per la qual cosa sol haver de provar-ne uns quants abans de trobar-ne un òptim.

Llista Nord-Server

De la mateixa manera pot ser complicat trobar el servidor òptim per a la transmissió en temps real, però, un cop ho facis, pots transmetre des de Netflix, BBC iPlayer, Hulu i Amazon Prime Video sense problemes.. 

Una enorme limitació amb l’extensió del navegador és que no podeu triar un servidor específic al qual connectar-se, ja que només us han donat una llista de països, en lloc dels servidors mateixos.

Igual que ExpressVPN, NordVPN és una VPN de primer nivell amb una extensió Chrome bastant bàsica. El fet que no podeu triar un servidor específic directament en l’extensió és un defecte greu i és per això que el servei VPN no s’eleva a la llista.

Altres motius ens agrada NordVPN

NordVPN no conserva absolutament cap registre de la vostra activitat i només recopila una quantitat minsa d’informació personal amb finalitats de pagament. Per fer-vos encara més anònim, podeu pagar amb bitcoin i utilitzar un correu electrònic de cremador (tot i que cal poder-hi accedir per a la verificació).

El preu també és excel·lent, especialment quan pagueu per endavant durant dos o tres anys. També hem trobat que l’assistència al client és més actual i el xat en directe respon generalment en pocs minuts. També podeu contactar amb NordVPN per correu electrònic i haureu de rebre una resposta en unes hores.

Amagar.me

Tal com recollim a la nostra revisió Hide.me, aquesta VPN inclou una gran quantitat de funcions incloses a la seva aplicació d’escriptori. Malauradament, bona part d’aquesta funcionalitat no està present a l’extensió de Chrome, que l’empeny a la part inferior d’aquesta llista.

Quan es connecta a través de la VPN Hide.me, el trànsit està protegit mitjançant encriptació AES de 128 bits, però si això no és suficient per a tu, es pot canviar a AES, encara més segur, de 256 bits, que trigarà mil milions de anys. per trencar amb força bruta.

Per al seu protocol VPN, Hide.me només ofereix OpenVPN. Tot i que ens ve de gust veure algunes alternatives en aquest sentit, OpenVPN és una elecció sòlida i un gran protocol VPN. 

S’inclou el bloqueig WebRTC, que és un avantatge. Tot i que Hide.Me és compatible amb el tunelatge dividit, necessiteu l’aplicació d’escriptori dedicada per activar-la. Tanmateix, com ara probablement ho podeu saber, aquesta limitació és prou normal.

Configuració HideMe-Security

Tot i que Hide.me us ofereix accés a 55 servidors de 34 països quan feu servir l’aplicació d’escriptori, sou molt més limitat quan només utilitzeu l’extensió Chrome. De fet, 55 països es converteixen en tres, només hi ha servidors al Canadà, Alemanya i Països Baixos.

HideMe-Server-List

Això, combinat amb un mal rendiment quan es transmet, fa que sigui una opció subparma com a VPN per a serveis de streaming de Netflix o similars i relega Hide.me a la part inferior d’aquesta llista.

Altres raons per les quals ens agrada Hide.me

Podeu triar entre un pla gratuït i un de pagament i, a diferència de moltes VPN, el pla gratuït és realment decent. Si no pagueu, us limitareu a un dispositiu i 2 GB de dades al mes, però no hi ha acceleració, per la qual cosa la velocitat no hauria de ser una preocupació. Tot i que Hide.me no es troba entre les VPN més ràpides, tampoc és lent.

Finalment, tal com proveïm de la nostra revisió, hem tingut una experiència excel·lent amb l’assistència al client de l’empresa. L’assistència de facturació i vendes està disponible les 24 hores del dia a través del xat en directe, i l’assistència tècnica generalment us remetrà en el termini d’un dia de la vostra consulta de correu electrònic..

Pensaments finals

Amb això, concloure la nostra llista dels millors VPN per a Chrome. Tot i que certament hi ha alguna coincidència amb la nostra llista de millors VPN, en general, hi ha algunes de les nostres novetats més destacades quan es tracta d’extensions del seu navegador..

Aquest és el cas de ExpressVPN i NordVPN, que ocupen la nostra llista de millors VPN, però aquí hi ha el segon i el quart lloc, respectivament. Mentrestant, l’accés a Internet privat es mostra a la part superior de la llista a causa de la seva excel·lent extensió Chrome plena de configuracions que podeu ajustar. 

Windscribe també ho fa bé, a causa de la gran configuració de privadesa que es troba a l’extensió. Finalment, Hide.me mostra la part posterior per la seva elecció de servidor molt limitada fora de la seva aplicació d’escriptori. 

Què en penses del nostre rànquing? Vam trobar a faltar la vostra VPN preferida? Si és així, informeu-nos als comentaris que es mostren a continuació de quins i per què creieu que mereix un lloc a la nostra llista. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me