Millor VPN per a Nova Zelanda 2023

Nova Zelanda és un lloc interessant amb paisatges pintorescs. No són molts els llocs en els quals es poden envoltar tantes aventures amb muntanyes nevades, boscos temperats i volcans que envolten la seva ciutat més gran, Auckland. Allà on estigueu al país del llarg núvol blanc, us heu d’assegurar de mantenir-vos segur amb una de les nostres millors VPN per a les seleccions de Nova Zelanda..

Si feu un recorregut per les Antípodes, també us recomanem que consulteu la nostra millor VPN per a la selecció a Austràlia.

Si utilitzeu una xarxa privada virtual, no us importa el que esteu, ja que, per això, us mantindrà protegit dels perills en línia i us ajudarà a accedir a contingut bloquejat. Molts països practiquen la censura, però no necessàriament en el mateix grau. La Xina és un dels pitjors culpables, mentre que Nova Zelanda és majoritàriament gratuïta.

Hi ha un sistema de filtratge anomenat Digital Child Exploitation Filtering System, dirigit pel Departament d’Afers Interns, però és voluntari que els proveïdors de serveis d’internet s’hi adhereixin. Utilitza la Llei de classificació de pel·lícules, vídeos i publicacions de 1993 per justificar la prohibició de continguts classificats com a programes sujecibles i suecs per fer el filtratge (llegiu la nostra millor peça VPN per a Suècia). 

L’acte defineix objectionables com, entre altres coses, qualsevol material que promogui o doni suport a l’abús sexual o a l’explotació de nens i joves, la tortura o l’afectació de violència i crueltat. El DCEFS té com a objectiu evitar que els usuaris accedeixin a aquest contingut alhora que es sensibilitza sobre l’explotació sexual infantil.

Si es troba que teniu o descarregueu conscientment material objectable, podríeu ser condemnat a cinc anys de presó. Qualsevol usuari que trobe, comercialitzi, distribueixi o mostri, a través del contingut, objecte objecte d’internet a Internet, pot tenir fins a 14 anys de presó i / o multa. Una corporació pot ser multada fins a 200.000 dòlars neozelandesos (134.000 dòlars).

A banda d’això, internet a Nova Zelanda és oberta. El major obstacle que cal superar són els geoblocs. Es tracta bàsicament de restriccions regionals al contingut per impedir que determinats països la visualitzin. Netflix és un bon exemple de geoblocs, ja que la biblioteca de cada país és diferent. Una bona VPN us pot ajudar a obtenir-los, com ara els de la nostra millor guia VPN per Netflix.

Vigilància a Nova Zelanda

Quan Edward Snowden va revelar proves de vigilància massiva en molts països, es va incloure Nova Zelanda. Va analitzar les comunicacions privades enviades a través d’internet, satèl·lit, ràdio i xarxes de telefonia i l’Oficina de seguretat de les comunicacions del govern va poder fer el seguiment de cada moviment que va fer en línia, cada trucada que va fer i cada missatge que va enviar.

El 2012, va aparèixer que el GCSB espiava il·legalment al magnat d’Internet Kim Dotcom, i un informe oficial va trobar que el seu cas era un dels molts en què el gabinet havia sobrepassat els seus límits. El 2013 es va promulgar una nova legislació que bàsicament va donar al GCSB més poder per espiar els residents. Dotcom va ser un dels més forts opositors al projecte de llei.

A més, el 2023 es va aprovar una nova legislació d’intel·ligència i seguretat que permetria més accés a comunicacions privades. També forma part del grup de vigilància Five Eyes.

Ningú coneix la totalitat de la vigilància del govern, per la qual cosa és una bona idea mantenir-se protegit. Llegiu el nostre article sobre vigilància del govern per a una millor comprensió.

  Proveïdors de correu electrònic més segurs 2023: ProtonMail vs Tutanota vs Hushmail

Cyberthreats a Nova Zelanda

El Centre Nacional de Ciberseguretat de la GCSB va registrar un augment del 17 per cent de cibersacutes entre juny i juny de 2023. El ministre de comunicacions va demanar un augment de la ciberseguretat per mantenir els ciutadans i les organitzacions en seguretat.

L’estratègia de ciberseguretat 2015 es va donar un voltat i la versió del 2023 delinea quines zones el govern prioritzarà les accions per garantir un món digital segur a Nova Zelanda.

Tot i que intenta abordar el nombre creixent de cyberthreats, això no vol dir que no trobareu cap, de manera que és bona idea tenir instal·lat un antivirus decent. El nostre millor article VPN per a Tailàndia mostra un exemple del mal que pot tenir

Millor VPN per a Nova Zelanda 2023

El que fa que una VPN sigui la millor per a Nova Zelanda

Les VPN estan formades per moltes parts i alguns proveïdors les incorporen millor que altres. Obtenir una de les nostres revisions VPN és una bona idea, però heu d’assegurar-vos que és la millor VPN de Nova Zelanda.

Voleu un que tingui una gran xarxa de servidors ja que us ajudarà a evitar les restriccions de contingut, com els geoblocs. Si voleu veure contingut limitat a Nova Zelanda, com ara el programa favorit a Lightbox o Neon, necessitareu servidors allà.

Si la transmissió serà la vostra activitat principal, voldreu bones velocitats i una amplada de banda il·limitada, de manera que no us quedareu enganxats a una pantalla de càrrega molesta ni acabareu assolint el límit de dades. En aquest darrer cas, la VPN deixarà de funcionar i et deixarà vulnerable.

També hauria de tenir una bona seguretat per protegir-vos dels perills en línia, com ara la ciberdelinqüència i per protegir-vos de la vigilància. La privadesa és tan important i la bona seguretat per si sola no ho garantirà. La companyia hauria de tenir una política forta sense registres, cosa que significa que no mantindrà un registre de les vostres activitats en línia.

Altres factors a tenir en compte són quins dispositius suporta el proveïdor, la facilitat d’ús, quants dispositius es poden connectar alhora, la qualitat de l’atenció al client i el preu..

1. Millor VPN de Nova Zelanda: ExpressVPN

La millor VPN per a Nova Zelanda és ExpressVPN perquè és un proveïdor excel·lent que marca totes les caixes.

Disposa d’una àmplia xarxa de servidors en més de 90 països, la qual cosa us proporciona la millor oportunitat d’evitar els blocs. Inclou alguns a Nova Zelanda també perquè pugueu accedir al contingut des d’allà.

Lloc web ExpressVPN

ExpressVPN-Registre

ExpressVPN-Speedtest

Opcions ExpressVPN-Tunnel

Aplicació ExpressVPN completa

Anterior

Pròxim

És la VPN més ràpida disponible, de manera que no us haureu de deixar hipnotitzada per una pantalla de càrrega. A més, no hi ha cap mena de banda per preocupar-se..

ExpressVPN té una gran seguretat fora de caixa, amb l’opció d’augmentar-la. De fet, és la nostra VPN més segura. També hi ha una política estricta sense registres per garantir que les vostres activitats en línia siguin secretes. Llegiu la nostra crítica de ExpressVPN per obtenir un millor aspecte del servei.

Altres motius ens agraden ExpressVPN

És una opció fantàstica si no teniu gaire experiència en configurar o utilitzar una VPN. Gairebé tot està fet per vosaltres un cop instal·lat. Només cal que us connecteu a un servidor adequat. Podeu modificar-ne la configuració si voleu, però assegureu-vos que ja sabeu el que esteu fent abans.

Els clients estan disponibles per a Windows, macOS, Android i iOS, i són senzills d’utilitzar. També hi ha extensions del navegador per Firefox, Chrome i Safari. També podeu tenir fins a cinc dispositius connectats alhora.

L’ajuda està disponible amb xat i correu electrònic en directe 24 hores. El xat en directe és l’opció més ràpida, però la ruta de correu electrònic és millor per obtenir ajuda més detallada. També hi ha una base útil de coneixement per a l’autoajuda.

  Millor VPN per a Índia 2023: Netra, Bollywood i Streaming

ExpressVPN és una opció costosa en comparació amb altres, però la qualitat del servei ho val la pena i ho recomanem. A més, si opteu per una subscripció més llarga, podeu reduir el cost global significativament. Hi ha una garantia de devolució de 30 dies també. Així que també ho podeu provar.

2. NordVPN

NordVPN s’inclou sovint en els nostres cinc primers articles perquè és un servei excel·lent que és comparable a la nostra millor selecció, tal com es pot llegir a la nostra peça ExpressVPN vs NordVPN..

Disposa de més de 5.000 servidors a 62 països, inclosos 34 a Nova Zelanda, de manera que no hauríeu de tenir cap problema per arribar al que voleu.

Anterior

Pròxim

Els ritmes de velocitat són bons, però si us connecteu a un servidor molt llunyà, és possible que trobareu que cauen. Tot i així, és prou ràpid per gestionar la transmissió en streaming si és el que voleu fer. També té un ample de banda il·limitat, de manera que no hi ha límits per preocupar-se.

Està ben protegit amb NordVPN, ja que té una de les millors seguretat disponibles, amb opcions de protocol de xifratge i l’opció addicional d’utilitzar servidors de doble salt. La vostra privadesa també s’aconsegueix amb una sòlida política sense registres. La nostra revisió NordVPN aprofundeix en més detall sobre el servei.

Altres motius ens agrada NordVPN

NordVPN es pot utilitzar a Windows, macOS, Android i iOS amb una configuració ràpida i senzilla i una interfície fàcil d’utilitzar. També podeu connectar fins a sis dispositius alhora.

Si teniu un problema, podeu consultar la base de coneixement gran per veure si no podeu arreglar-la vosaltres mateixos. Per obtenir més ajuda, podeu contactar amb l’assistència a través d’un xat en directe o per correu electrònic les 24 hores. El xat en directe és la millor opció, però de totes maneres ho teniu bé.

La tarifa mensual de NordVPN està bé, però podeu estalviar diners registrant-vos en un pla més llarg. També hi ha un reemborsament de 30 dies per tranquil·litat.

3. CyberGhost

CyberGhost té servidors a 59 països i deu a Nova Zelanda, de manera que podeu veure el contingut des d’allà.

Té bones velocitats, però, com NordVPN, pot arribar a ser lent a llargues distàncies. Encara són decents, però no hauríeu de tenir problemes. A més, no hi ha cap limitació a l’amplada de banda que podeu utilitzar.

La seva seguretat també és bona i us allotjarà fora dels perills en línia. També hi ha una política ferma de registre sense registres, cosa que significa que no conservarà cap registre de les vostres activitats en línia. Consulteu la nostra revisió completa de CyberGhost per obtenir més informació sobre el servei.

Altres motius ens agrada CyberGhost

Podeu utilitzar CyberGhost a Windows, macOS, Android i iOS. La seva interfície s’ha actualitzat recentment i, tot i que encara pot aprofitar-se, no és difícil d’utilitzar. Podeu connectar fins a set dispositius simultàniament, aconseguint el segon lloc a la nostra millor VPN per a peces de diversos dispositius, tot i que set també és el límit per a instal·lacions.

Si teniu problemes, podeu consultar l’amplia base de coneixement. Si no us serveix, podeu contactar amb l’assistència mitjançant xat en directe o correu electrònic. El xat en directe és l’opció més ràpida, però és millor per a preguntes senzilles. Per a problemes més tècnics, la ruta de correu electrònic és millor i no deixa de ser ràpida.

El preu mensual de CyberGhost no és dolent, però estalvieu diners subscrivint-vos a un període més llarg. Podeu utilitzar la prova de set dies per a Android i iOS per assegurar-vos que us agradi, i hi ha una garantia de devolució de 14 o 45 dies, segons el pla que trieu.

4. VyprVPN

VyprVPN no té tants servidors com les nostres altres opcions, amb menys de 1.000 punts per triar, però cobreix 64 països, de manera que encara en hauríeu de trobar per adaptar-vos a les vostres necessitats. Alguns també són a Auckland, per si els necessiteu.

  Com obtenir una adreça IP turca el 2023: Infiltrar-se a Istanbul

VyprVPN-Selecció del servidor

No té les millors velocitats, però haurien d’estar bé. No hi ha capelles d’ample de banda per limitar el que feu.

Té una seguretat excel·lent, però, amb un xifrat decent i el seu propi protocol Chameleon per afegir més protecció al túnel VPN. També té una política estricta sense registres per honorar la vostra privadesa. La revisió de VyprVPN aprofundeix en el servei.

Altres motius ens agraden VyprVPN

La configuració és fàcil, amb clients per a Windows, macOS, Android i iOS. La interfície està datada, però encara és fàcil d’utilitzar. També va fer la nostra millor llista de VPN per a Android. Podeu connectar fins a tres dispositius alhora amb el paquet estàndard. El paquet premium us permet connectar fins a cinc.

Hi ha una secció de preguntes freqüents per ajudar-vos amb els petits problemes. També podeu contactar amb un membre del personal mitjançant un xat en directe o un correu electrònic les 24 hores. Tot i això, l’ajuda no és excel·lent amb cap d’aquests.

vyprvpn-dns

El pla mensual és assequible, però podeu reduir el cost global optant per una subscripció més llarga. Podeu utilitzar la garantia de devolució de 30 dies per veure si us ve de gust.

5. TorGuard

TorGuard és la nostra darrera opció i té molt a oferir. Hi ha més de 3.000 servidors en 55 països, inclòs Nova Zelanda, de manera que teniu moltes opcions.

TorGuard-Slider1
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider2
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider3
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider4
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Pròxim

La velocitat varia, però ha de ser prou bona i no hi ha cap límit de banda ampla. No obstant això, no és la millor funció per accedir a serveis de streaming. Si teniu problemes, podeu obtenir una adreça IP dedicada per a la ubicació que necessiteu. Costa més, però està garantit que funcioni. Això pot resultar útil si viatgeu i també ha guanyat un lloc en el nostre millor VPN per a articles de viatgers.

Pel que fa a la seguretat, és un dels serveis més personalitzables disponibles, amb diferents protocols per triar. Tampoc conserva un registre de les vostres activitats. Llegiu la nostra crítica de TorGuard per obtenir més informació.

Altres motius ens agraden TorGuard

TorGuard es pot utilitzar a Windows, macOS, Android i iOS. Els clients són fàcils d’utilitzar, però les aplicacions per a mòbils poden ser un dolor a configurar. Podeu connectar fins a cinc dispositius alhora. Si voleu més, podeu afegir fins a 20 paquets al vostre paquet per 1 $ cadascun.

Si necessiteu ajuda, podeu consultar les guies i el fòrum en línia per intentar solucionar el problema. El xat en viu està disponible, però no està dedicat. Se us enviarà a una empresa bàsica d’atenció al client de la qual TorGuard és client. Està bé per a preguntes bàsiques, però hauríeu de contactar amb l’assistència per correu electrònic per obtenir més problemes tècnics.

El seu preu mensual no és dolent, però podeu estalviar diners registrant-vos durant un període més llarg. Hi ha disponible una garantia de devolució de set dies, de manera que no hi ha res a perdre.

Pensaments finals

Esperem que us hagi ajudat a triar un proveïdor adequat per a Nova Zelanda. Necessiteu una que tingui una bona xarxa, de manera que podeu trobar un servidor que s’adapti a les vostres necessitats. Si voleu accedir al contingut de Nova Zelanda, també necessitareu servidors.

Hauria de tenir bones velocitats i cap límit de banda ampla. La seguretat estricta també és important, així com una política estricta sense registres per mantenir les vostres activitats en secret.

ExpressVPN és la nostra elecció per a la millor VPN de Nova Zelanda, gràcies a la seva gran xarxa de servidors, a les seves excel·lents funcions i a la seva excel·lent seguretat. No hauríeu de tenir cap problema en utilitzar-lo i amb la garantia de devolució de 30 dies, no hi ha cap motiu per no provar-la.

Si teniu suggeriments per utilitzar una VPN a Nova Zelanda, informeu-nos als comentaris que es mostren a continuació. Navegueu a través de la nostra biblioteca VPN per trobar altres articles útils. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me