Най-добрите добавки на Kodi за спорт

Феновете на спорта често се разочароват, когато сърфират в YouTube, Netflix и други стрийминг услуги. Те често се показват само за съдържание втора употреба, като основните спортове са запазени основно за доставчици на кабели. Въпреки това, използвайки Kodi, често можете да гледате спорта като събитие на живо или като резюме от източници.

Kodi е безплатен, легален и отворен код медиен плейър за Windows, Linux и Android. Въпреки че базовата версия се меси само в организация, тя може да бъде разширена с добавки, за да предостави почти безкрайно количество съдържание.

Неофициалните добавки се задълбочават в някои съмнителни правни области, тъй като потоците са получени незаконно. Въпреки че ще препоръчаме някои от тези добавки за поточни спортове, важно е да ги използвате само с VPN.

VPN ще запази вашия IP адрес личен и защитата на връзката, когато използвате Kodi. Най-добрата практика е да се защитавате, но и да отключвате съдържание, заключено в региона. Много спортни потоци няма да работят в зависимост от вашия регион и VPN може да преодолее това. Не забравяйте да разгледате нашите снимки за най-добрия Kodi VPN.

Официални добавки за спорт на Kodi

Въпреки че най-добрите спортни добавки за Kodi идват от неофициални хранилища, все още има опции в официалното. Мнозина изискват подписка по някакъв начин и обикновено показват събития само след излъчването им, но опцията все още е налице.

BT Sport Video

Тази добавка има достъп до съдържание от BT Sport, един от най-големите доставчици на широколентови услуги в Обединеното кралство (и само Великобритания, страхуваме се). За £ 10 на месец (приблизително $ 14) получавате достъп до всичките четири канала на BT Sport, които седят до HD колеги.

Недостатъкът е, че трябва да имате широколентов достъп от BT, за да използвате приложението на Kodi. Ако вече нямате пакет, добавката няма много смисъл. Общата цена ще бъде на същото ниво като кабелен пакет.

Все пак има смисъл, ако вече имате широколентов достъп от BT. Малките допълнителни разходи отварят възможностите на Kodi. Стига да сте във Великобритания и имате план с BT, тогава тази добавка е задължителна.

  Има ли Jolidrive заместимост на работния плот?

Fox Sports Go

Ако сте в САЩ, тогава Fox Sports Go е един от най-простите начини да предавате игри на живо законно. Услугата не струва нищо допълнително освен абонамента ви за кабел и можете да я използвате както в кутията си Kodi, така и в мобилното си устройство.

Той работи извън съществуващ абонаментен абонамент, така че ще ви трябва такъв, за да го използвате. За щастие, Fox приема планове от почти всеки представител, който може да се представи, така че е вероятно да намерите своите там.

Допълнителните разходи за абонамент за кабел може да са твърде много за тези, които все още нямат такъв. Ако обаче го направите, то това е чудесна добавка за Kodi, която ви позволява да гледате широк спектър от спортове в САЩ от вашия телевизор и мобилно устройство.

За съжаление, това важи за всички официални добавки. Има само няколко, които предлагат абонаменти освен кабелни. За да получите съдържание безплатно или освободено от ограничения за геоблокиране, ще трябва да инсталирате неофициални добавки.

Неофициални добавки Kodi за спорт

Ако нямате кабел, ще ви трябват неофициални добавки. Тези допълнения, които официално не се поддържат от Kodi, отварят огромна сфера от възможности за стрийминг. Както споменахме по-горе, това е пиратството и следователно незаконно, така че не забравяйте да се защитите с VPN, преди да се насочите към открито море.

SportsDevil

За поточните спортове на живо не става много по-добре от SportsDevil. Тази добавка е предоставена от любезното съхранение на Kodil (http://kodil.co/repo/), но може да бъде намерена и в няколко други. Тази добавка не архивира никакво съдържание, така че е най-подходяща за тези, които искат да хванат играта на живо.

Най-добрата част от SportsDevil е колко е на разположение: почти всяко спортно събитие, което може да се представи, има поток, много на 1080p. Също така има постоянни потоци към NFL мрежата и ESPN.

Много събития ще имат множество потоци, достъпни от различни източници. Почти винаги ще има мъртва връзка или две, така че опциите определено са добре дошли. Ако имате късмет, ще намерите и поток от 720p за мобилни устройства.

Единственият проблем при SportsDevil е организацията. Вместо да изброява игри с налични потоци, SportsDevil изброява само източници. Това означава, че ще трябва да обходите източници, за да намерите игра и след това да се надявате, че е налице поток.

  Първи стъпки с облачни файлове Rackspace

В началото това е огромна караница. Потоците идват от съмнителни уебсайтове, разположени дълбоко в интернет. След известно време обаче ще започнете да научавате кои източници работят най-добре, което прави добавката много по-полезна.

Проект D

Ако хващането на игри на живо не е важно, Project D е чудесен избор. Той има страхотно предлагане на по-стари игри от NFL, NHL, NCAA, WWE и много други. Добавката се чувства в комплект с фонови изображения и спретнато организирано съдържание.

Когато SportsDevil се провали в организацията, проект D процъфтява. Източниците не са изброени, а само игрите: след като изберете игра, Project D автоматично ще почиства източници за нея. За съжаление, това е и слабостта на проект D. Игрите се добавят седмици след излъчването им, като няма достъпни потоци на живо.

Проект D се предлага в собственото му хранилище (http://repo.projectdaddon.com/), което е огромен плюс. С други добавки може да се окажете, че прескачате от репо на репо, като всяка от тях излиза офлайн. Докато разработчиците контролират репо, добавката ще се използва на живо. 

Bennu

Финикс за много хора, които да гледат спортове. Въпреки това, след като продължи и офлайн няколко пъти, бъдещето на Phoenix е под въпрос. Bennu е вилица на Phoenix и подобно на оригиналния зъб, е пълен със съдържание.

Подобно на проект D, Bennu предлага основно потоци от преди излъчвани игри. В повечето случаи обаче добавката изглежда много по-бърза. Между това и Project D ще намерите поток възможно най-бързо.

Bennu е много повече от спортен поток, тъй като има богатство от телевизионни предавания и филми, достъпни и за поточно предаване. Не е на нивото на Завет или Елизиум, но върши работата достатъчно добре.

Можете да откриете, че Bennu е както Colossus, така и Kodil (http://kdil.co/repo/), но имахме проблеми с инсталирането от първата. Инсталирането от Kodil премина безпроблемно, но експериментирайте с двете, ако имате проблеми. Официалната връзка към Колос е мъртва, но трябва да можете да я намерите, ако вече сте изтеглили ципа.

Инсталиране на Kodi Repo

Официалните добавки идват от хранилището на Kodi, което се включва при всяко изтегляне. За да получите Project D, SportsDevil или Benu, ще трябва да инсталирате подходящото хранилище. Репозиториите могат да бъдат инсталирани директно чрез Kodi или чрез .zip файл. Последното е по-надеждно, ако хранилището е офлайн и трябва да преинсталирате, така че изберете това, ако можете.

  Как да използвате облачно съхранение като професионалист

Инсталиране от компютър

За да получите .zip файла на хранилище, просто щракнете върху връзките по-горе. Ще бъдете отведени в директория, където можете да го изтеглите директно.

След като направите това, отворете Kodi и направете следните стъпки:

 • Кликнете върху „добавки“
 • Отидете на „браузъра за добавки“ (икона на отворено поле)
 • Кликнете върху „инсталирайте от zip“
 • Навигирайте и изберете запазения .zip файл

След няколко минути ще получите известие с активирана добавка. След като го направите, щракнете върху „инсталирайте от хранилище“ в същото меню и изберете добавката, която искате.

Инсталиране от URL

Ако стартирате Kodi на мобилно устройство или не искате да изтеглите цялото хранилище на вашия работен плот, можете да въведете URL адреса като източник чрез приложението. Все още инсталирате хранилището, но вместо това дърпате ZIP файла от уебсайта през Kodi.

Kodi трябва да бъде настроен да инсталира първо първо хранилища от неизвестни източници. За целта направете следните стъпки:

 • Щракнете върху иконата за настройки, която прилича на зъбчатка
 • Отидете на „системни настройки“
 • Задръжте курсора на мишката върху „добавки“
 • Отметнете плъзгача „неизвестни източници“ вдясно

Върнете се на началния екран на Kodi и инсталирайте хранилището:

 • Кликнете върху иконата за настройки
 • Отидете до „файлов мениджър“
 • Изберете „добавяне на източник“ от лявата колона
 • Кликнете върху „”
 • Въведете „URL“ за желаното хранилище
 • Дайте име

След това можете да направите стъпките, сякаш се инсталирате от запазен zip файл, но вместо това изберете източника, който сте създали. Както и преди, инсталирайте добавки от опцията „инсталиране от хранилище“.

заключение

Има много различни добавки за поточни спортове на Kodi. Ако имате съществуващ абонамент, тогава официалните добавки са чудесен вариант поради тяхната надеждност. Все пак има много възможности за избор от неофициални репости.

Уверете се, че използвате VPN с официални и неофициални източници. Лека услуга ще осигури сигурност, геоблокирано съдържание и повишена скорост поради скорошното отмяна на неутралитета на мрежата в САЩ Вижте нашите най-добри VPN за 2023 г. и се регистрирайте за такъв.

За да получите повече информация за Kodi, прегледайте нашия архив Kodi. Ще намерите уроци, списъци и други, включително как да гледате NFL на Kodi и най-добрите неофициални добавки за Kodi.

Какви добавки използвате за спорт? Уведомете ни в коментарите по-долу и, както винаги, благодаря за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me