Bedste Enterprise File Sync and Share (EFSS) -udbydere – Opdateret 2023

Velkommen til Cloudwards.net enterprise-synkronisering og deling (EFSS) roundup. Denne vejledning er beregnet til at hjælpe SMB-ejere med at finde den bedste cloud-lagringstjeneste til deres forretning. Vi tilbragte flere uger på at afprøve nogle af de største navne på feltet ud over at give vores due diligence til nogle af de mindre kendte muligheder.

Vi delte sammen og rangerede hver service baseret på centrale samarbejdsfunktioner, herunder synkronisering, fildeling, brugeradministration og integrering af arbejdsproduktivitet. Derefter, med al den information på plads, rangerede vi styrker og svagheder, diskuterede frem og tilbage, talte med et par forretningsejere og foretog vores valg til den bedste EFSS-service generelt.

I betragtning af dens kendskab, ville du være berettiget til at antage, at dette valg ville være Dropbox Business. Box Business, et af de største skylagringsnavne blandt forretningsbrugere, ville være en anden god gæt. Imidlertid er vores overraskelsesvinder Egnyte Connect, en næsten fejlfri konstrueret skyplatform, der kombinerer god synkronisering og delingsfunktioner med et dybt tredjeparts applikationsbibliotek, stærk skysikkerhed og overkommelig pris.

Da ikke enhver virksomhedsejers behov er de samme, vil vi imidlertid også afsløre resultaterne af vores top EFSS-valg for forskellige andre kategorier for at hjælpe dig med at tage den rigtige beslutning for dit team.

Bedste Enterprise File Sync og Share Providers

EFSS Basics

EFSS står for “enterprise file sync and share.” Tænk på det som skylager til erhvervslivet. Målet med en EFSS-platform er at give medarbejderne friheden til at arbejde hvor som helst og samtidig forbedre arbejdet online med en gruppe mennesker spredt over hele kloden.

Fordelene ved at arbejde eksternt er blevet diskuteret i årevis. Nogle arbejdsgivere omfavner det, fordi det åbner talentpoolen ved at fjerne regionale begrænsninger for ansættelse og sparer penge på kontorlokaler. Andre favoriserer fjernarbejde, fordi det kan føre til bedre medarbejdertilfredshed, hvilket resulterer i mindre omsætning.

For nogle handler det om at komme ud under de flimrende lysstofrør og være i stand til at tilslutte steder, der er mere kreativt pleje, hvad enten det er en downtown kaffebar eller en sommerhus ved havet.

Hvad skaber en EFSS-løsning

Med nogle få undtagelser er de grundlæggende elementer i de fleste EFSS-værktøjer ens fra en tjeneste til den anden. Den centrale mekanisme er synkroniseringsmappen, der dybest set er en speciel mappe, der sidder i dit enheds filsystem, men som også er forbundet til skyen. Alt indhold, du lægger i denne mappe, sendes til et eksternt datacenter og derefter til andre synkroniserede enheder.

Resultatet er ideelt, at en medarbejder kan foretage en ændring af en fil på deres enhed, og alle andre vil se, at filen ændres næsten øjeblikkeligt på deres egne enheder. De fleste EFSS-værktøjer giver dig også mulighed for at oprette arbejdsgrupper og delte mapper, og invitere andre til at se på specifikke filer ved at generere links, der peger på disse filer.

Med nogle meget fælles, bliver du tilgivet for at tro, at det ikke rigtig betyder noget, hvis du går med OneDrive for Business of Box, eller Dropbox Business over Egnyte Connect, eller så videre. Som sådan kommer beslutningen for mange SMB-ejere altid ned til bunden, hvilket måske ikke altid er den klogeste kursus, som du ser lidt..

Sandheden i sagen er imidlertid, at selv om grundlæggende funktioner generelt kan være de samme mellem platforme, varierer udførelsen meget. Det er lettere at vise end fortælle, så inden vi kom til vores samlede samlede valg i EFSS-rummet, besluttede vi det var værd at give vores SMB-læsere lidt mere information at arbejde med.

Hvis du ikke kan vente med at finde ud af, hvem der er de samlede vindere, er du velkommen til at springe til slutningen af ​​artiklen. Vi har også offentliggjort detaljerede anmeldelser på flere EFSS-platforme, som vi kiggede på under vores gennemgangsproces.

 • Egnyte Connect anmeldelse
 • Box Business anmeldelse
 • Dropbox Business anmeldelse
 • OneDrive for Business-gennemgang
 • Citrix ShareFile-anmeldelse
 • IBM Connections-gennemgang
 • Syncplicitetsgennemgang
 • Huddle anmeldelse
 • eFolder Anchor anmeldelse

Hvis du nyder spænding og intrige, plus vil vide lidt mere om, hvad du skal kigge efter i din cloud-opbevaringsløsning, opfordrer vi dig til at læse igennem. Uanset hvilken vej du beslutter at tage, tak for at du kom med, lad os se, hvad der ligger i vente.

Bedste EFSS til filsynkronisering

Filsynkronisering, eller bare “synkronisering” for kort, giver brugerne mulighed for at arbejde på det samme indhold fra forskellige enheder, ideelt i nær realtid. Ideerne er, at du kan foretage en redigering til en fil på din computer, og dine samarbejdspartnere kan se, at ændringen afspejles næsten øjeblikkeligt på deres egne enheder.

De fleste skylagringsplatforme i dag følger synkroniseringsmodellen udviklet af Dropbox-grundlægger Drew Houston, som skal levere en desktop-synkroniseringsmappe, der gemmer indhold både på din enheds harddisk og i skyen. Selvom mange efterligner modellen, er der imidlertid få, der trækker den af ​​såvel som Dropbox.

Forskellen er, at Dropbox indeholder en nøglesynkroniseringsfunktion kaldet blokoverførsel af filoverførsler. Denne type filoverførsel er almindelig blandt de fleste af vores bedste online backup-tjenester, men ikke inden for cloud-lagringsindustrien, og betyder, at kun de dele af filer, der faktisk har ændret sig, synkroniseres snarere end hele filen (hvis du er forvirret, fandt forskellen ud mellem backup vs opbevaring).

Denne tilgang sparer betydelig tid. Du kan muligvis se synkronisering på blokniveau, som nogle gange benævnes “differentiel synkronisering” eller “delta-kopiering.” Betegnelserne betyder alle de samme ting.

En anden stor synkroniseringsfunktion, som mange flere cloud-lagringstjenester har fået ombord med, er selektiv synkronisering. Med selektiv synkronisering kan du slukke for synkronisering for indhold, så det kun er gemt i skyen og ikke på din enhed. Vi kan godt lide denne funktion for forretningsbrugere på grund af tendensen mod ultraslimske bærbare computere med små solid-state drev (SSD’er).

Første sted: Dropbox Business

Dropbox opfandt synkronisering og fortsætter med at lede vejen. Mens indledende fil uploads og downloads med Dropbox muligvis ikke brænder konkurrencen, kan det samme ikke siges om ændringer foretaget af eksisterende filer takket være dens blokniveau-tilgang.

Vi elsker også Dropbox’s tilgang til selektiv synkronisering, som virksomheden udtrykker “smart synkronisering”. Når du slukker for synkronisering for en mappe på de fleste EFSS-platforme, kan du ikke længere se den inde i din synkroniseringsmappe. Med Dropbox kan du se dem og stadig få adgang til dem. Den eneste ulempe er, at fordi indholdet ikke gemmes på din harddisk, er det ikke tilgængeligt offline.

Maks. Filstørrelser til Dropbox-synkronisering er 20 GB, hvilket burde være mere end nok for de fleste SMB-ejere.

Endelig giver Dropbox dig mulighed for at throttle download- og uploadhastigheder, så synkronisering ikke påvirker de systemressourcer, du gerne vil afsætte til andre arbejdsopgaver, negativt. I vores test skete det aldrig, men det er stadig en god mulighed at have.

Andenplads: Egnyte Connect

Egnyte Connect er den eneste andre EFSS-platform, vi fandt under vores analyse, der indeholder synkronisering på blokniveau for alle filtyper. I vores test fungerede det lige så godt som Dropbox Business, hvilket reducerede filoverførsler til massive filer fra et par minutter ved første uploads til et par sekunder, da der blev foretaget ændringer.

Egnyte understøtter også selektiv synkronisering, men når du slukker den for en given mappe, ser du ikke længere den mappe i din synkroniser din mappe. Du skal enten gå til Egnyte browser-interface for at se det, eller du kan installere Egnyte Drive, der fungerer som et netværksdrev i dit filsystem. Egnyte mangler Dropbox, når det kommer til maksimal filstørrelse, med et loft på 10 GB.

Du kan throttle uploade og downloade synkroniseringshastigheder med Egnyte, eller du kan indstille en synkroniseringsplan hvis du hellere ikke vil holde synkroniseringen løbende. For forretningssamarbejde vil vi dog ikke anbefale at gøre det, da du er ansvarlig for at få krydsede ledninger et eller andet sted.

  Dropbox vs iCloud: Bedste valg til Mac-brugere

Tredje sted: OneDrive for Business

På et tidspunkt havde Microsoft listet synkronisering på blokniveau på alle filtyper i sin OneDrive for Business-udviklingsplan for ankomst til scenen i 2. kvartal 2023. Q2 er imidlertid kommet og gået, funktionen blev aldrig lanceret, og den er ikke længere opført som at være i værkerne.

Selvom det gør os trist, understøtter OneDrive i det mindste synkronisering på blokniveau for Microsoft Office-filer. Det er mere end de fleste cloud-lagringstjenester kan sige.

Synkronisering med OneDrive for Business understøttes for filer op til 10 GB, det samme som Egnyte. Selektiv synkronisering er også en mulighed, som du kan administrere ved at højreklikke på OneDrive-ikonet på din proceslinje og vælge “indstillinger”.

Som vores to øverste synkroniseringsmuligheder giver OneDrive dig også mulighed for manuelt at justere, hvor meget båndbredde der bliver brugt til fil uploads og downloads, hvis det skaber problemer med andre opgaver.

Bedste EFSS til fildeling

Ligesom synkronisering er fildeling en funktion designet til let at dele indhold med andre brugere uden at skulle beskæftige sig med e-mail til større filvedhæftninger eller flytbare medier. Ligesom synkronisering er der meget lidt variation i den grundlæggende tilgang til denne funktion. De fleste EFSS-værktøjer giver dig mulighed for at dele indhold både i mappen ved at tilføje brugeradgang og på filniveau enten via e-mail-invitation eller ved at generere et link.

Når det er sagt, kan fildeling være risikabel forretning, når du arbejder med følsom intellektuel ejendom, og gode EFSS-værktøjer indeholder indstillinger for fildeling for at sikre dine forretningsinteresser. Nøgleindstillinger inkluderer link-adgangskoder, udløbsdatoer, adgangsmeddelelser og rapporteringsfunktioner for at holde styr på, hvilket indhold der er delt.

Selvom nogle af disse funktioner kan virke som ingen hjernehår, savner de fleste cloud-opbevaringsløsninger en eller flere af dem. OneDrive for Business giver dig f.eks. Ikke mulighed for at indstille et linkadgangskode og giver dig ingen måde at kontrollere alle de links, du har oprettet i en visning.

Delte mapperFile LinksLink adgangskoderDatoer for udløb af linkLink revision
Egnyte Connect
Dropbox-forretning
Box-forretning
eFolder Anchor
OneDrive for Business
Citrix ShareFile
Syncplicity
IBM-forbindelser

Her er vores top tre valg til EFSS-værktøjer, der gør fildeling rigtigt.

Første sted: Egnyte Connect

Egnyte Connect markerer alle boksene, når det kommer til fildeling og derefter nogle. Du kan dele en hvilken som helst mappe ved at tilføje brugere på individuelt eller gruppeniveau eller blot ved at oprette et link, der peger på den mappe. Du kan også oprette links til individuelle filer, som kan e-mailes eller distribueres manuelt.

Forretningsbrugere bevarer kontrol over deres links med indstillinger som linkadgangskoder, udløbsdatoer og meddelelser for hver gang dette link bruges. Du kan også begrænse linkadgang baseret på, hvorvidt den enkelte af dine licenserede kontoindehavere eller ikke, og begrænse, om de med dit link kan downloade filen eller bare forhåndsvise den.

Egnyte-tilgangen til indholdsdeling er mere tankevækkende og veludviklet end nogen anden, vi har brugt, hvilket gør et let top valg i denne kategori.

Andenplads: Dropbox Business

Dropbox Business ligner Egnyte Connect, da det giver dig mulighed for at oprette delte mapper og inkluderer fantastiske indstillingsmuligheder for fillink. Disse indstillinger inkluderer adgangskodebeskyttelse og udløbsdatoer, plus muligheden for at begrænse linkadgang baseret på, om personen er medlem af dit team eller ikke.

Den eneste mangel er, at Dropbox Business ikke giver dig en meddelelsesindstilling til linkdeling eller lader dig forhindre filoverførsler.

Platformen giver dog nogle gode rapporteringsfunktioner til både delt mappe og links. Fra fanen “delt” i administrationskonsollen kan du hurtigt kontrollere, hvilke mapper og filer dit team har delt, og hvilke links der er oprettet.

Tredje sted: Box Business

Box Business inkluderer både adgangskode- og udløbsindstillinger for links for at give dig en vis kontrol over dit indhold. Tjenesten kommer dog til kort ved ikke at inkludere en måde, hvorpå man let kan kontrollere, hvilke links der er oprettet. Det er den primære årsag til, at vi rangerede Box Business lidt bag Egnyte Connect og Dropbox Business.

For at se, hvilke links der er oprettet med Box, skal du scanne dine mapper efter et linkikon ved siden af ​​filnavne. Som et middel til revision af links er denne tilgang både tidskrævende og fejlagtig.

Det er mere sikkert at konfigurere delte mapper med Box til dit team og bare få adgang til indhold på den måde. Stadig er inkluderingen af ​​en adgangskodeindstilling mere, end du får med de fleste andre værktøjer, inklusive store navne som eFolder Anchor, Citrix ShareFile og IBM Connections.

Bedste EFSS til produktivitetsværktøjer

Synkronisering og deling er de primære attributter for enhver EFSS-platform. Selvom der bestemt er masser af forskelle mellem, hvor godt tjenester implementerer disse funktioner, vil mange forretningsbrugere måske aldrig engang bemærke disse forskelle, hvis de kun arbejder på små filer og foretrækker at holde sig til at bruge delte mapper. Produktivitetskapaciteter eller mangel på dem er imidlertid meget sværere at overse.

Der er et par forskellige måder, en EFSS-platform kan nærme sig med en produktivitetssuite. Normalt ser du funktioner som opgavestyring og chat indbygget direkte i platformen. Andre udbydere giver dig adgang til interne apps, der er udviklet internt. OneDrive for Business, som giver dig mulighed for at bruge Office Online uden ekstra installation kræves, er et godt eksempel.

Den største fordel ved en platform frem for en anden ligger måske dog i dens tredjeparts applikationsintegrationer. For eksempel havde mange af de værktøjer, vi har gennemgået, som Syncplicity, slet ingen sådanne integrationer. Andre, ligesom vores tre vindere i denne kategori, har gjort imponerende arbejde med at etablere teknologipartnerskaber, der er til stor fordel for forretningsbrugere.

Sådanne integrationer kan omfatte:

 • Projektledelse: Trello, Wrike og Asana
 • Oprettelse af dokument: Office Online og Google Docs
 • eSignature-samling: DocuSign, HelloSign og Adobe Sign
 • Kommunikation: Slack, HipChat og Hootsuite
 • Arbejdsgang: Zapier, IFTTT og build.io

Her er et kig på vores tre vindere.

Første sted: Dropbox Business

Dropbox har gjort et bedre jobopbygningsteknologisamarbejde end nogen anden EFSS-platform, vi evaluerede i vores gennemgangsperiode. Du kan selv overveje indstillingerne ved at besøge tjenestens søgbare bibliotek.

Biblioteket giver dig mulighed for at søge efter leverandørnavn eller gennemse i en lang række kategorier. Valgmulighederne inkluderer, Slack, Trello Microsoft Office, Asana og mange, mange flere.

Dropbox har også en indbygget notetaking-app kaldet Dropbox Paper. Vi sammenlignede Paper vs Google Docs og fandt det som et godt værktøj til brainstorming af ideer eller fange mødebeskeder, skønt det ikke er i den samme liga som nogle af de bedste note-tagende apps derude. Faktisk er et område, hvor Dropbox Business kommer mærkbart kort, integrationer med disse produkter. Du kan dog konfigurere en Dropbox- og Evernote-integration ved hjælp af IFTTT, hvis det er noget, du virkelig har brug for.

Andenplads: Box Business

Box Business imponerer med integrationer med Office Online, Office 365 og Google Docs. Mange EFSS-værktøjer fungerer med Microsoft, men meget få arbejder med Google Docs, så meget mindre både Microsoft og Google Docs.

Som Dropbox har Box også sin egen note-app, der kaldes Box Notes. Som Dropbox har Box også et søgbart bibliotek med integrationsindstillinger fra tredjepart for at øge din produktivitet.

Årsagen til at vi rangerede Box lavere end Dropbox er fordi, selv om det er bedre end de fleste, er Box-biblioteket ikke det, der tilbydes af Dropbox Business (dog ikke så meget).

Tredje sted: IBM Connections

Vi drøftede meget om at give tredjepladsen til Egnyte, der har et godt app-bibliotek fra tredjepart og ligesom Box, integreres med både Google Docs og Office Online. I sidste ende besluttede vi dog at gå med IBM Connections.

Det kan virke som et underligt valg, da Connections kun giver dig et plugin til Office 365 og ikke integreres med Office Online eller Google Docs. Det har et svagere tredjepartsbibliotek end Egnyte. Vi var dog så imponeret over IBM Connections ‘innovative tilgang til socialt samarbejde, at vi bare måtte give det en plads.

Forbindelser føles næsten mere som en social medieplatform end en EFSS-platform. På hjemmesiden kan du efterlade statusopdateringer, kontrollere dine samarbejdspartneres og gennemgå nævnelser.

Forbindelser giver dig også mulighed for at oprette community-sider, der ligner supercharged arbejdsgrupper. Samfund kan dele indhold internt, lettere få forbindelse til andre medlemmer, gøre brug af et forum og endda bygge wikier.

Ud over dets sociale aspekter har Connections også opgaveregistreringsfunktioner og giver dig mulighed for at være vært for direkte møder med op til 200 deltagere.

Forbindelser passer ikke godt til enhver virksomhed, især hvis du allerede bruger værktøjer som Trello, Slack og Skype for Business. For SMB-ejere, der ønsker at administrere overhead og samtidig skabe en dyb team-vibe, er der meget at lide med denne service.

EFSS-valg af bedste værdi

Skæreomkostninger er altid et stort problem for SMB-ejere, der prøver at forblive i det sorte. Mens det er vigtigt, skal du ikke lade dette mål narre dig til at hoppe ind i en service med en lav klistermærke. Med mange budgetvenlige EFSS-værktøjer får du det, du betaler for.

  Bitcasa-gennemgang - Ubegrænset cloud-lagring og synkronisering

Et godt eksempel på dette er Syncplicity. Mens de årlige omkostninger på $ 60 pr. Bruger er attraktive, giver Syncplicity dig kun 300 GB delt cloud-lagringsarbejde med og har ikke et applikationsintegrationsbibliotek.

De tre valg nedenfor giver hver en kombination af lave priser og gode funktioner, hvilket gør dem til ideelle løsninger til forretning på jagt efter en solid, billig cloud-opbevaringsløsning.  

Månedlige omkostningerMinimum brugereSamlet lager
OneDrive for Business $ 5 pr. Bruger 1 1TB
Egnyte Connect Office $ 8 pr. Bruger 5 5 TB (delt)
IBM Connections Social $ 6 pr. Bruger 1 1 TB (delt)

Første sted: OneDrive for Business

OneDrive for Business kommer først. Fem dollars pr. Bruger får dem 1 TB lagring hver, og i modsætning til de fleste leverandører tvinger Microsoft dig til at tilmelde dig et minimum antal brugere. Bedre endnu, hvis du tilmelder dig fem eller flere brugere, stødte Microsoft dig op til ubegrænset lagerplads. Dette er langt den bedste værdi af ethvert EFSS-værktøj, vi kiggede på, når vi overvejer bare omkostninger og opbevaring.

Ud over denne plan har Microsoft flere flere tilgængelige, hvilket gør det også til det mest fleksible EFSS-værktøj, vi testede med hensyn til skalerbarhed. Nogle planer giver dig endda mulighed for at downloade fulde versioner af Office 365. Den billigste mulighed er Office 365 Business, der koster kun $ 8,25 pr. Bruger pr. Måned og giver hver af dem 1 TB lagringsplads..

Andenplads: Egnyte Connect

Dette sted går til Egnyte Connect Office. Planen kræver mindst fem brugere, hvilket er et træk, men det er stadig bedre end mange af alternativerne. Prismærket på $ 8 er også meget godt, især til 5 TB lagerplads. I modsætning til med OneDrive, er det dog delt lager, hvilket er, hvordan de fleste EFSS-platforme fungerer.

Tilføjede licenser får dig ikke mere plads, medmindre du løber op til den mindre fornuftige Egnyte Connect forretningsplan, som kræver mindst 25 brugere og koster $ 15 dollars pr. Bruger for 10 TB delt plads.

Tredje sted: IBM Connections Social  

Som med Egnyte deles den lagerplads, du får med IBM Connections Social, mellem dit team. Det bliver dog mere problematisk i lyset af det faktum, at du kun får 1 TB plads i stedet for 5 TB. Hver licenseret bruger får 1 GB personlig lagerplads med Connections, men det er ikke meget at arbejde med.

For lidt mere perspektiv på, hvorfor vi valgte vores top tre, her er et kig på det laveste prisniveau for nogle af de andre EFSS-værktøjer, vi kiggede på, i ingen særlig rækkefølge … undtagen at placere Huddle død sidst.   

Månedlige omkostningerMinimum brugereSamlet lager
Dropbox forretningsstandard $ 15 pr. Bruger 3 2 TB (delt)
Box Business Starter $ 5 pr. Bruger 3 100GB
Citrix ShareFile $ 15 pr. Bruger 5 1 TB (delt)
Huddle Essential $ 20 per bruger 15 100 GB (delt)

Med $ 20 pr. Bruger med mindst 15 brugere og kun 100 GB delt cloud-lagring at arbejde med, vinder Huddle den uheldige skelnen mellem den samlede laveste værdi.

Bedste sikkerheds-EFSS-valg

At finde den mest sikre cloud-opbevaringsløsning er et af de emner, vi hører mest om fra vores læsere på Cloudwards.net. Det er en rimelig bekymring i betragtning af hvor meget cyberkriminalitet der er i nyhederne i disse dage. Forsigtighedsfortællinger inkluderer Dropbox-bruddet i 2012, iPhone-hacket i 2014 og forkrøblende ransomware-malware-angreb som WannaCry og Petya.   

Foruden databaser og ransomware er mand-i-midten-og-mand-i-sky-angreb, som er former for aflytning på datatransmission, stigende, hvilket gør stærk sikkerhed under transit mere vigtig end nogensinde.  

De fleste EFSS-værktøjer i dag, inklusive alle de anbefalinger, vi har fremsat i denne roundup, indeholder både krydsning under transit og ved hvile for at forhindre de onde i at læse dine filer. Selv om god kryptering til alle praktiske formål er umulig at brute force hack, er der dog andre måder, dine data kan kompromitteres med, når de starter med svage medarbejderadgangskoder.  

Sikrede EFSS-platforme tilbyder en række funktioner, der hjælper med at holde dit indhold væk fra uønskede øjne. Sådanne funktioner inkluderer tofaktorautentisering, fjern enhedswipes, hærdede datacentre og integration med ende-til-ende krypteringsapps som Boxcryptor.

Box BusinessDropbox BusinessCitrix ShareFileEgnyte ConnectIBM-forbindelser
Kryptering AES 256 AES 256 AES 256 AES 256 AES 128
To-faktor godkendelse
Krav til tilpasset adgangskode
Fjern aftørring
Enhedspinding
SSO integration *
Boxcryptor-integration

* Dropbox Business Advanced inkluderer SSO-integration; Dropbox Business Standard gør det ikke.

Første sted: Egnyte Connect

Egnyte bruger 256-bit AES-kryptering til at kryptere data under transport og i hvile på skyen. Mange finansielle institutioner og regeringsorganisationer bruger kun 128-bit kryptering, selvom 256-bit-kryptering er temmelig standard blandt cloud-lagringstjenester.

Hvad der virkelig fandt vores opmærksomhed med Egnyte, var alle de ekstra sikkerhedsopgaver, det giver dig. For eksempel giver Egnyte dig mulighed for at sikre dit indhold mod truslen om svage adgangskoder med evnerne til:

 • Angiv obligatoriske krav til adgangskodestyrke
 • Kræv nulstilling af rutinemæssig adgangskode
 • Suspender brugerkonti efter flere mislykkede login
 • Kræv tofaktorautentisering

Egnyte Connect integreres også med Boxcryptor, som giver dig mulighed for selv at kryptere filer, før du sender dem til skyen. På den måde kan Egnyte ikke bruge dine krypteringsnøgler, som den gemmer, til at dekryptere dine filer. Dette forhindrer på sin side, at tjenesten overleverer dine data til regeringen for at overholde overvågningsprogrammer eller warrants.

For mere kontrol over dine medarbejderadgangskoder kan du også integrere Egnyte med en single-sign-on (SSO) service. Disse tjenester giver dig ikke kun mulighed for at administrere logins nærmere, hvis du bruger andre platforme, der integrerer med den samme SSO, kan dine medarbejdere bruge den samme adgangskode til dem alle. Egnyte tilbyder et par forskellige SSO-integrationsmuligheder: OneLogin, Bitium, Okta og Ping Identity.

Egnyte giver dig også mulighed for at overvåge medarbejderenheder, der er synkroniseret til din skyopbevaring og afbryde forbindelsen. På den måde, hvis en enhed er mistet eller stjålet, kan du minimere chancerne for uautoriseret datatilgang.

Endelig giver Egnyte Connect dig mulighed for at konfigurere en hybrid tilgang til skylagring. Med hybridlagring kan du opbevare nogle data på skyen og nogle data på dine egne private servere. På den måde, hvis du har specielt fortrolige oplysninger, kan du opretholde fuld kontrol over dette indhold og indstille dine egne sikkerhedsprotokoller.

Andenplads: Box Business

Box Business har lignende sikkerhedskapaciteter som Egnyte, herunder 256-bit AES-kryptering og krav til tilpasset adgangskode. Valgmulighederne til adgangskodekrav er dog ikke så forskellige som hos Egnyte, og du kan ikke indstille obligatoriske nulstillinger. Boks giver dig heller ikke mulighed for at udføre wipes til eksterne enheder. Du kan afbryde synkronisering af forbindelser til enheder, men ved at gøre det slettes ikke indholdet i den frakoblede enhed.

Box har et nøglestyringssystem (KMS), som giver dig mulighed for at konfigurere og vedligeholde dine egne krypteringsnøgler. Imidlertid er denne indstilling kun tilgængelig for Enterprise-kunder. SSO-integration er en anden mulighed, men ikke på Standard-konti.

Generelt giver tjenesten stor sikkerhed, men forbeholder nogle af de bedste funktioner til sine Fortune 500-klienter snarere end små virksomheder.

Tredje sted: Citrix ShareFile

Citrix ShareFile gør alt, hvad Egnyte og Box gør, minus Boxcryptor-integration og enhedsspinding. Selv i lyset af disse fejl kan du på nogle måder argumentere for, at ShareFile er den mest sikre platform af de tre takket være dens kapacitet til tilpasning af roller. Vi vil dog beslutte at kreditere ShareFile for det aspekt af dets platform under vores brugeradministrationssektion, der kommer næste gang.  

ShareFiles adgangskravkravmuligheder er fremragende, så du ikke kun kan indstille minimumslængde og udløbsdatoer, men diktere, hvor mange tal og specialtegn der skal inkluderes.

Bedste brugeradministration EFSS-valg

Brugeradministration er tæt knyttet til emnet skysikkerhed. Stærke brugeradministrationsfunktioner giver dig mulighed for at kontrollere, hvad brugerne kan og ikke kan gøre. Typisk vil du i det mindste se muligheder for at give brugerne enten redigering eller kun visningstilladelser på filer. Bedre værktøjer tilbyder mere kraftfuld rolletilpasning. Andre attributter, vi gerne vil se, er evnerne til at oprette og administrere grupper og køre rapporter om brug af brug og aktivitet.

Vælg et værktøj med god brugeradministrationskontrol, hvis du arbejder med særlig følsom intellektuel ejendom. Den mest almindelige årsag til dataovertrædelser er uagtsomme og ondsindede medarbejdere. Godt tilsyn og restriktive kapaciteter begrænser den risiko.

Første sted: Citrix Sharefile

Når det kommer til rolletilpasning, går Citrix Sharefile virkelig ud over konkurrencen. Fra administrationskonsollen kan du uddybe brugertilladelser for at aktivere eller deaktivere funktioner, f.eks. Muligheden for at oprette rodniveaumapper, få adgang til rapporteringsværktøjer og bruge personlig lagerplads.

Med ShareFile kan du også konfigurere delte og personlige adressebøger, grupper og teammapper.

Endelig kan du generere en bred vifte af rapporter med ShareFile for at overvåge aktivitet. Rapportindstillinger inkluderer kørende rapporter for specifikke brugere eller grupper og valg af forskellige handlinger som login, download og sletning.

  Sådan hostes dit eget websted

Andenplads: Box Business

Box Business er et tæt sekund for ShareFile med hensyn til brugeradministration. Vi kan godt lide, at du kan kontrollere, hvor meget lagerplads de enkelte brugere kan gøre brug af. Du kan også indstille generelle brugertilladelser, der begrænser deres evne til at slette, redigere og uploade filer. Der er også muligheder for at afbryde synkroniseringsfunktioner og begrænse brugere fra at dele indhold eksternt.

Flere avancerede adgangstilladelser administreres på mappeniveau, hvor syv forskellige typer adgangsniveau kan tildeles:  

 • Medejer: kan gøre alt inklusive alle administratoropgaver
 • Editor: kan gøre alt undtagen begrænse invitationer
 • Viewer Uploader: grundlæggende bruger med uploadfunktioner
 • Previewer Uploader: begrænset bruger med uploadfunktioner
 • Viewer: grundlæggende bruger uden uploadfunktioner
 • Previewer: begrænset bruger uden uploadfunktioner
 • Uploader: kan uploade indhold og oprette undermapper

Selvom nogle af de bedste brugeradministrationsfunktioner er reserveret til Box Enterprise-kunder, er der masser af kontroller, der også hjælper SMB-ejere med at holde et hårdt tæppe over deres indhold.

Tredje sted: Egnyte Connect (forretning)

Egnyte Connect har avanceret brugerrolletilpasning, men du skal være en avanceret planbruger for at få adgang til dem. Da dette planniveau kræver mindst 25 brugere, er det muligvis ikke den bedste mulighed for SMB’er.

På ethvert abonnementsniveau kan du oprette standardbrugere, avancerede brugere og administratorer. Administratorer kan administrere mapper og grupper ved at tilføje brugere og indstille tilladelser. Power-brugere kan synkronisere og dele indhold, se brugere og invitere standardbrugere til at få adgang til indhold. Standardbrugere er begrænsede brugere, der er begrænset til internet-UI-adgang.  

Uanset om du har standardplan eller avanceret plan, giver Egnyte dig adgang til gode, men ikke ShareFile gode rapporteringsfunktioner til at overvåge din kontobrug. Fra rapportcentret kan du få adgang til et generelt dashboard plus faner for filserverstørrelse, mappestørrelse, linkoversigt, synkroniseringsstatus, låsopsummering og bruger tilladelser. Der er også en “revisionsrapport” mulighed for at køre detaljerede rapporter om ting som filbrug og logins.

Bedste samlede EFSS-valg

Vi indtog alt det ovenstående og kiggede også på grundlæggende brugeroplevelse og kundesupport for at generere vores liste over de bedste overordnede EFSS-platforme. Disse placeringer er egnede til at skabe en smule debat, som disse ting gør. Det skyldes, at der ikke er nogen “rigtig” skylagringsplatform for hver enkelt virksomhedsejer.

Selvom der er mange punkter med hensyn til synkronisering, fildeling, produktivitetsværktøjer, værdi, sikkerhed og brugeradministration, der for det meste er objektivt, er der også meget, der er subjektivt, især når det kommer til brugeroplevelse.

Derefter har virksomheder selvfølgelig forskellige behov, når det kommer til ting som cloud-lagerplads. Nogle har muligvis brug for 10 TB, mens andre muligvis er i orden med 100 GB. Det samme gælder synkroniseringshastigheden. Hvis du ikke arbejder aktivt med samarbejdspartnere, kan du være okay med at forlade synkroniseringsfunktionerne på blokniveauet i Dropbox Business og Egnyte Connection til fordel for nogle andre funktioner, f.eks. IBM Connections lokalsamfund og hostede mødefunktioner.

Så er du velkommen til at være uenig. Faktisk glæder vi os over dine meninger i kommentarerne herunder. Forskellige perspektiver vil både hjælpe dine kolleger med SMB-ejere og hjælpe os med at indstille denne rapport til fremtidige iterationer.

Uden videre, her er vores top seks valg til de bedste EFSS-platforme til SMB-ejere. Vi inkluderer en kort oversigt over nogle af ovenstående punkter sammen med et par andre bemærkninger om, hvorfor vi kan lide hver tjeneste.

Første sted: Egnyte Connect

Egnyte Connect gør stort set alt det rigtige, startende med de mest centrale funktioner i et EFSS-værktøj, filsynkronisering og deling. Egnyte er det eneste andre EFSS-værktøj udover Dropbox, som vi gennemgik for at tilbyde blok-niveau synkronisering, hvilket placerer det nummer to i den kategori. Det var også det mest avancerede værktøj, vi gennemgik, når det kommer til mappe- og fildelingsfunktioner. Derefter markerede vi det nummer et i sikkerhed, nummer to i værdi og nummer tre i brugeradministration.

Den eneste kategori, vi ikke navngav Egnyte til en top-tre-tjeneste, er produktivitetsværktøjer, hvor den blev afgrænset til det tredje sted af IBM Connections, men næppe.

Vi elsker også Egnyte-brugeroplevelsen. Både webgrænsefladen og mobilappen er perfekt designet og æstetisk tiltalende. Egnyte har også integrerede opgaveradministrationsfunktioner og et godt tredjeparts appbibliotek.

For SMB-ejere, der handler efter et stærkt værktøj, er Egnyte værd at prøve. Tjenesten har muligvis ikke brugerbasen til Dropbox Business og Box, men vi ville ikke være overrasket over at se denne ændring i den nærmeste fremtid.

Andenplads: Dropbox Business

Som ethvert stort selskab får Dropbox lejlighedsvis sin andel af dårlig presse. Nogle af det er fortjent, herunder dataforbruget i 2012, hvor over 68 millioner brugerkonti kompromitteres. Forværring af ting rapporterede Dropbox ikke det fulde omfang af overtrædelsen før fire år senere.

Når det er sagt, er der en grund til, at så mange brugere elsker denne service. Dropbox har været på forkant med synkroniseringsfunktionerne, siden det blev grundlagt i 2008. En af de mest almindelige bemærkninger om Dropbox, som vi hører fra brugerne, er, hvor meget hurtigere og mere pålidelig dens synkronisering er end andre cloud-lagringstjenester, som Google Drive og OneDrive. Det er alt takket være sin synkroniseringsarkitektur på blokniveau, og det er derfor, vi vurderede Dropbox Business som det bedste EFSS-værktøj til synkronisering.

Dropbox har også et fantastisk app-bibliotek med produktivitet, som fik det til den øverste placering i denne kategori.

Hvis du er bekymret for, at dine filer ikke er sikre med Dropbox, er der masser af trin, du kan tage for at løse det. Dropbox Business giver dig mulighed for at aktivere tofaktorautentisering og fjerntørre enheder. Dropbox integreres også med Boxcryptor, hvis du vil konfigurere ende-til-ende-kryptering. Vær bare opmærksom på, at Dropbox’s synkroniseringsfunktion på blokniveau ikke fungerer længere, idet disse to funktioner er gensidigt eksklusive.  

Tredje sted: Box Business

Box Business tilbyder meget mere værdi for sine Enterprise-klienter end SMB-brugere, men det er et stærkt valg. Tjenesten blev ikke placeret først i nogen kategori, men den kom på andenpladsen i produktivitetsværktøjer, brugeradministration og sikkerhed og tredje i fildeling. Vi kan især godt lide at denne boks integreres med både Office Online og Google Docs og giver dig avancerede brugertilpasningsmuligheder.

Som både Dropbox Business og Egnyte Connect, er brugeroplevelsen af ​​Box fremragende og bør ikke give nogen væsentlig hindring for at strømline dine samarbejder. Virkelig er det eneste knock on Box dets mangel på synkronisering på blokniveau, som begge vores to øverste valg tilbyder.

Fjerde sted: Citrix ShareFile

Mere end noget andet værktøj, vi har gennemgået, udmærkede ShareFile sig til brugerrolle og indstillinger for rapporttilpasning. Disse funktioner landede tjenesten som vores topknud i kategorien brugeradministration. For at få mest muligt ud af disse muligheder, skal du tilmelde dig Citrix ShareFile forretningsplan.

Vi elskede også ShareFile’s overordnede tilgang til sikkerhed, som fik det som nummer tre i denne kategori. Vi vil gerne se ShareFile udvide sit tredjeparts appbibliotek til at matche det fra Dropbox, Box og Dropbox. Vi vil også gerne se, at dets svarstider for support er reduceret. Endelig er brugeroplevelsen, mens den er okay, ikke næsten så stærk som hvad du får med Dropbox, Box, Egnyte og et par andre værktøjer.

Femte sted: Microsoft OneDrive for Business

Hvis du leder efter et EFSS-værktøj, der er budget, er OneDrive for Business dit bedste valg. Ikke kun deles skylagring, de gennemsnitlige brugeromkostninger er generelt billigere end de fleste andre værktøjer. Endnu bedre, det kommer integreret med Office Online, og nogle planer får dig Office 365.

Der er dog ganske lidt, der holder OneDrive tilbage fra at flytte op på vores liste, dog. Indstillinger for brugerrapportering er uge, og mens de er derude, gør Microsoft det ikke let at finde tredjepartsintegrationer. Sikkerheden er også svag eller ser ud til at være. Dokumentation for OneDrive-sikkerhed (og de fleste andre Microsoft-produkter, for den sags skyld) er også sparsom.

Vi kan godt lide, at OneDrive understøtter trinvis synkronisering til Office-filer, men vil gerne se, at denne funktion udvides til at omfatte alle filtyper, som Microsoft tidligere har indikeret, at det ville gøre.

Sjette sted: IBM Connections

IBM Connections er listen underligt, og vi kan sådan lide det. De fleste EFSS-værktøjer virker som kloner af Dropbox. IBM Connections gør det ikke, og det er på grund af dets sociale muligheder.

Statusopdateringer, lokalsamfund, wikier og onlinemøder, vil appellere til SMB-ejere, der ønsker at opbygge en mere personlig tilgang til teamledelse. Bedre endnu, det er billigt, hvilket gjorde det tredje sted i vores “bedste værdi” placering.   

Der er dog nogle svagheder i tjenesten, som vi gerne vil have rettet. Disse inkluderer ingen adgangskodebeskyttelse for linkandele og en næsten ikke-eksisterende portefølje af tredjeparts appintegrationer.

Løbere op: Syncplicity, Huddle, eFolder Anchor.

Afsluttende tanker

I vores sind er der lidt spørgsmål om, at lige nu kampen om EFSS-overherredømme er tre-hesters løb mellem Egnyte, Dropbox og Box.

Alle tre virksomheder henvender sig først og fremmest til erhvervskunder. Ved egen optagelse har Egnyte historisk set fokuseret på SMB-klienter, hvilket en del af grunden til, at det lykkedes så godt i denne roundup. Box ser ud til at foretrække at målrette mod Enterprise-kunder. Dropbox … Nå, Dropbox vil have alle sammen.

For løsninger uden for kassen er Citrix ShareFile og IBM Connections værd at kigge på, omend af forskellige grunde. For budgetbevidste brugere er OneDrive sandsynligvis det bedste alternativ.

Selvfølgelig vil vi meget gerne høre fra flere SMB-brugere om deres foretrukne EFSS-valg, så glem ikke at give os en note i kommentarfeltet nedenfor. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me