Bedste webhosting med cPanel 2023

Brugervenlighed er en nøglefunktion blandt de bedste udbydere af webhosting. Frem for alt ellers er en brugervenlig grænseflade vigtig, så du hurtigt kan styre dit websted uden for meget ståhej. Mange webværter har forsøgt at designe et kontrolpanel, der rangerer meget for magt og brugervenlighed, men få kan komme tæt på cPanel.

cPanel, eller blot kontrolpanel, er en front-interface, der er bygget til Linux-servere. Det begyndte tilbage i 1997, udviklet af den daværende teenager Nick Koston. Det tog fem år at tage på, men siden da har det været go-to-grænsefladen for massive webhosts som HostGator og GoDaddy.

Det er dog ikke så klart som blot at installere interface og kalde det om dagen. cPanel kan tilpasses af webhosten, hvilket betyder, at nogle implementeringer er bedre end andre.

Hvorfor cPanel?

Før du dykker ned i værterne, er en definition bestemt i orden. cPanel forveksles ofte som en simpel forkortelse af “kontrolpanel”, og selvom det er sandt, henviser udtrykket cPanel til et faktisk produkt. Det er stadig et kontrolpanel, men differentieret som et af de bedste kontrolpaneler til webhosting.

Årsagen til at det er så godt, fordi det er let at bruge: cPanel tilbyder et rent, ikonbaseret layout til styring af dit websted. Det er en alt-i-en-hub, der tilbyder en overraskende mængde kraft uden overvældende newbies.

Interfacet minder om ikonbaserede operativsystemer, hvilket gør det til en helt intuitiv oplevelse. Selv dem uden en anelse om webhosting kan let finde vej rundt ved hjælp af de sammenklappelige kategorier og ikoner som en køreplan for at finde, hvad de har brug for.

Selv med brugervenligheden er cPanel en af ​​de mest kraftfulde grænseflader omkring. WordPress-brugere kan for eksempel ofte administrere de fleste aspekter af deres websted uden nogensinde at logge ind på WP-backend. Det er en sonderende grænseflade, der præsenterer et væld af muligheder, langt fra et uhyggeligt kontrolpanel som DreamHost (læs vores DreamHost-anmeldelse).

Kort sagt, cPanel er den bedste måde at administrere dit websted på. Det fungerer på Linux, hvilket betyder, at de fleste servere kan køre det, tilbyder en overflod af magt og pakker hele suiten op i et brugervenligt interface.

Det er også en meget flot partner med WordPress. Du kan se, hvordan cPanel og WordPress integreres i vores WordPress-guider. 

  • Begyndervejledning til brug af WordPress
  • Mellemvejledning til brug af WordPress
  • Avanceret guide til brug af WordPress

1. Bedste webhosting med cPanel: HostGator

HostGator har en proprietær overtagelse af cPanel, tager den velkendte grænseflade og gennemgår den. Selvom dette ikke er den sidste redesign af cPanel på denne liste, er det bestemt det bedste, idet du tager det allerede fantastiske design og gør det endnu bedre.

Udseendet er stort set det samme som enhver anden cPanel. Du har stadig kategorier bygget oven på hinanden med ikoner inde i hver anden mulighed. Hvad funktionerne angår, er det den samme cPanel, som du ville få med enhver anden vært.

  Cloud Collaboration Tool Roundup

Imidlertid implementerer HostGator nogle af sine egne funktioner omkring hoveddesignet. For eksempel er der en søgelinje øverst på cPanel for at søge efter funktioner deri, og en separat bjælke øverst på hele siden for at søge i HostGators videnbase. En lille ændring, bestemt, men en, der hjælper dig med at komme endnu hurtigere rundt.

Den største inkludering i cPanel er dog et link til MOJO Marketplace. HostGator har en fane i menuen til venstre, der giver dig mulighed for at gå direkte til markedet uden at åbne en anden fane. Du kan gennemse temaer, plugins og mere, alt sammen i din cPanel.

Andre grunde, som vi kan lide HostGator

HostGator rangerer bestemt meget med hensyn til brugervenlighed, men det er ikke det eneste område, hvor denne vært vinder striber. Det er vores første valg til bedste webhosting til små virksomheder og med god grund. Den store serie planer betyder, at denne vært kan rumme næsten enhver bruger.

Listen føles afbalanceret overalt, hvilket giver muligheder i begge ender af prisspektret. Ofte er der en webhost, der fokuserer på en af ​​enderne, og skæver hele lineup i den retning. Hos HostGator føles hver plan afbalanceret for dets respektive prispoint, hvilket betyder, at du er sikker på at finde en, der fungerer for dig.

HostGator er en one-stop-shop, og vores go-to-anbefaling for de fleste brugere. Brugervenligheden er fremragende, ja, men det er også alle andre områder i denne webhost. Læs vores HostGator-gennemgang for at lære detaljerne, eller prøv det selv med en 45-dages pengene-tilbage-garanti.

2. Bluehost

Bluehost kommer tæt på HostGator. Ligesom konkurrenten tilbyder Bluehost en unik overtagelse af cPanel, der tilføjer yderligere funktioner uden at kompromittere brugervenligheden. Du får stadig det ikonbaserede design med et par upsides, især til WordPress-websteder.

Det vigtigste cPanel-område ligner uhyggeligt det som HostGator’s. Hovedpanelet indeholder alle dine ikoner med en søgelinje øverst for hurtigt at finde, hvad du har brug for. På venstre side findes den samme menu med et direkte link til MOJO Marketplace.

Imidlertid er den største afgang for denne grænseflade integrationen med WordPress. Bluehost inkluderer en fane “mine sider”, der giver dig mulighed for at få et hurtigt overblik over dine WordPress-websteder, de ressourcer, de bruger, og de forskellige plugins og temaer, der er installeret.

Dette gør styring af WordPress til en absolut brise. Du kan udføre mange funktioner, der normalt er begrænset til WordPress-backend lige inde i din cPanel. Selvom det ikke gælder alle, vil WordPress-brugere være tilfredse med mængden af ​​muligheder, der er præsenteret her.  

Andre grunde, som vi kan lide Bluehost

Bluehost er nummer to på vores bedste webhosting til WordPress-liste, og det skyldes stort set, hvor dybt cPanel integreres med CMS. Du har en enorm mængde kontrol over dit websted uden at åbne en anden fane, en frynsegode, som ingen anden webhost kan konkurrere med.

Der er dog andre frynsegoder med Bluehost. Du får adgang til et af de bedste supportcentre, vi har set fra en webhost, med muligheder for DIY og direkte support. Derudover får WordPress-brugere et gratis SSL-certifikat og SiteLock Pro ved ethvert køb, hvilket betyder, at dit websted er fuldstændigt beskyttet.

  GoodSync anmeldelse

Bluehost fokuserer bestemt på dem, der søger billige planer, men med gevinsten ved, at hver plan er langt mere funktionsrig. Det er en nem at bruge webhost, der giver dig alle klokker og fløjter for at få dit websted væk fra jorden. Læs vores Bluehost-anmeldelse for at lære mere, eller prøv den selv med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. 

3. GoDaddy

Når en simpel domæneregistrator er, bliver GoDaddy hurtigt en af ​​de bedre tilgængelige webhosts. Opstillingen er udvidet til en ganske lang liste med tilbudte tjenester, herunder WordPress og delt hosting. Hvad der imidlertid får alle disse planer til at komme sammen er cPanel.

Udseendet er lidt anderledes end en normal cPanel, men har den samme funktionalitet. Ikonerne har for eksempel et mere samlet farveskema og er lidt større på siden end den typiske cPanel build.

I modsætning til HostGator og Bluehost er der ingen menu i venstre side. Det betyder, at enhver form for WordPress-kontrol eller adgang til MOJO Marketplace er væk. Selvom denne ulempe får GoDaddy til at være lavere på vores liste, er det ikke en funktion, der er hårdt savnet, især for ikke-WordPress-brugere.

GoDaddy bruger i stedet denne skærm ejendom til at give dig et overblik over dine ressourcer og hvordan du bruger dem. Du kan se hurtige statistikker over dine hukommelsesgrænser, CPU-brug, antal e-mail-adresser og meget mere lige fra cPanels hovedside.

Andre grunde, som vi kan lide GoDaddy

GoDaddy ville ikke være meget af en webhost, hvis den ikke havde noget magt bag cPanel, selvom. På trods af virksomhedens ydmyge rødder er der en overraskende mængde funktioner her, inklusive en af ​​de bedste webstedsbyggere.

Det er ikke så magtfuldt som bygherren på Wix (læs vores Wix-anmeldelse) for eksempel, men det er stadig ret godt. Grænsefladen er velkendt nok til, at de fleste uerfarne bygherrer hurtigt kan udforme et flot design.

Ud over bygherren leveres hver plan med et gratis domæne, et plus hos GoDaddy, der har et af de største udvalg af domæneudvidelser. Du kan læse vores GoDaddy-anmeldelse for at lære mere om værten eller prøve det selv med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

4. A2 Hosting

A2 Hosting præsenterer et mere ærligt kig på cPanel, hvor man meget brænder rundt med det tilsigtede design. Venstre-menuen, hvad enten det gælder ekstra faner eller ressourcestyring, er helt udskåret, hvilket giver et åbent kig på indstillingerne.

For nogle fungerer dette look muligvis lidt bedre. Der er stadig nogle oplysninger om dit websted i højre side af skærmen, men det meste af fast ejendom er dedikeret til de forskellige muligheder. På mange måder er dette cPanel i sin reneste form, der giver dig et ton magt uden at være for overvældende.

Det er dog lavere på vores liste af en simpel grund: du skal få adgang til cPanel gennem et dedikeret kundeområde. Når du logger på Bluehost eller HostGator, lander du direkte i cPanel. Sådan er det ikke på A2, hvor du i stedet skal logge ind og derefter logge ind på cPanel.

  iCloud Drive eller IDrive: Hvilken filhostingstjeneste giver mest hjælp?

Lidt forvirrende, ja, men også lidt af en nitpick. På trods af den lidt uklare proces har A2 en fremragende implementering af cPanel. Designet administrerer masser af informationer i et lille rum uden at være for overvældende, hvilket er en ganske præstation.

Andre grunde, som vi kan lide A2-hosting

Det rigtige træk ved A2 Hosting er dog de forskellige muligheder. Endnu mere end HostGator har A2 en massiv lineup, så du ikke kun kan vælge din type hosting, men endda operativsystemet på den server, du er vært på.

Som nævnt ovenfor er cPanel imidlertid kun Linux, hvilket betyder, at Windows-brugere vil blive låst i Plesk Onyx som et styringsmiddel. Det er ikke så godt som cPanel, men har stadig et rent, ikonbaseret design, der ikke er for svært at finde ud af.

Der er sandsynligvis en overflod af optioner på A2. Det betyder dog også, at du kan finjustere hver plan, der passer til dine behov specifikt. Læs vores A2 Hosting-anmeldelse for at lære mere, eller tilmeld dig i dag med en pengene-tilbage-garanti når som helst.

5. GreenGeeks

GreenGeeks er en webhost, der får dig til at føle dig godt til at starte et websted. Det miljøvenlige firma står i en egen klasse med en dedikation til grøn hosting, som få andre virksomheder endda nævner.

Heldigvis bruger det også cPanel. Implementeringen er faktisk ganske lidt dateret, med ikoner med lavere opløsning, der udsætter sin alder. Alligevel er udseendet måske mere let at bruge. Ikonerne skiller sig mere dristigt ud på siden i stedet for at overholde et universelt farveskema.

På venstre side kan du se et lignende layout som GoDaddy med grundlæggende oplysninger om ressourceforbrug og dit primære domæne. Derudover finder du de seneste nyheder fra GreenGeeks, inklusive eventuelle meddelelser, og nedenfor kan du vælge dit cPanel-tema.

Det er et grundlæggende cPanel-look, og sammenlignet med redesignerne fra HostGator og Bluehost falder det lidt kort. Imidlertid er det stadig enkelthed på sit fineste, og giver dig en ren grænseflade til styring af dit websted.

Andre grunde, som vi kan lide GreenGeeks

GreenGeeks er dog en unik webhost på grund af sin dedikation til miljøvenlig hosting. Det ser ud til, at denne branche ikke vil have meget indflydelse på miljøet, men GreenGeeks hævder, at webhostingindustrien vil overgå luftfartsindustrien i miljøforurening inden 2023.

Virksomheden kan dog ikke ændre arten af ​​webhosting og den energi, den bruger. I stedet lover GreenGeeks at købe tre gange den mængde elektricitet, der bruges i vindenergikreditter for at udligne miljøpåvirkningen.

GreenGeeks er en virkelig speciel vært, og selvom den primært fokuserer på lave strømplaner, rangerer den stadig som en af ​​vores bedste billige webhotelleverandører. Læs vores GreenGeeks-anmeldelse for at lære mere, eller prøv det selv med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Afsluttende tanker

Uden tvivl bør cPanel være dit første valg til webhosting. Selvom det ikke er den eneste indikator for en god vært, er den bestemt en solid en, og vi foreslår, at du leder efter den på funktionslisten for enhver webhost, før du tjekker den.

Disse fem værter er ikke de eneste, der tilbyder cPanel, men de står hoved og skuldre over de andre, især HostGator og Bluehost. Hvilken cPanel-vært er din favorit? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me