Bitcasa-gennemgang – Ubegrænset cloud-lagring og synkronisering

Vi har hørt meget om Bitcasa. Den ildevarslende ubegrænsede cloud-lagring og synkroniseringstjeneste, der lover at løse alle dine problemer med skyen. Mens der er mange online backup-tjenester, der tilbyder ubegrænset lagerplads, er der endnu ingen, der også tilbyder ubegrænset filsynkronisering. Det lyder næsten for godt til at være sandt, og alligevel har de gjort det. 

Fra nu af kan du officielt få adgang til og købe Bitcasa til dine personlige cloud-lagringsbehov. At være en ubegrænset er det umuligt at løbe tør for plads. Naturligvis er ‘ubegrænset’ bare markedsføringsknap, hvilket betyder, at du kan gemme så mange filer, som du vil uden at løbe ind i begrænsninger fra udbyders side. Ingen service i verden kunne faktisk gemme en ubegrænset mængde data. Sund fornuft, ikke? Men det er stadig værd at nævne – man ved aldrig, hvad folk synes.

  • 10 GB gratis skyopbevaring 
  • Nu er kun 69 $ pr. År til uendelig opbevaring og synkronisering
  • Brug det også på din mobil

Der er dog nogle smarte tjenester, der begrænser for eksempel nogle funktioner, båndbredde gør filoverførsler frygtelig langsomt. Bitcasa ser ud til at holde sig væk fra en sådan brugeroplevelse, der hæmmer praksis, der giver en reel ubegrænset løsning. 

Bitcasa Infinite Drive
Bitcasa anmeldelse

Bitcasa har desktop-applikationer til Windows, Mac og Linux (i alpha). Grænsefladen til Bitcasa er minimal; Bitcasa integreres i filsystemet, der vises som et drev, med et drevbogstav “I” på Windows eller et foretrukket sted på Mac.

Det uendelige drev er hele grunden til, at Bitcasa vil have dig til at “grøfte de eksterne harddiske og gemme dine filer i dit Bitcasa Infinite drev for at frigøre plads på din computer og telefon”.

Sådan kommer du i gang med Bitcasa

Download Bitcasa til Windows på deres websted

Installation af Bitcasa er temmelig ligetil. Opsætningen kan downloades fra Bitcasa download-siden.

Du kan tilmelde dig på linket herunder for at få en gratis måned med uendelig opbevaring, før du installerer klienten, eller du kan tilmelde dig Bitcasa inden for softwaren efter installationen.

Når du er logget ind første gang, er der en hurtig introduktion.

I slutningen af ​​selvstudiet beder Bitcasa dig om at vælge de mapper, du vil spejle.

Som billedet antyder, gemmes de mapper, du har indstillet til at blive speilet, online uden at ændre noget om den måde, den allerede findes på din harddisk, offline. Bare rolig, hvis du ikke er sikker på, hvilke mapper du skal vælge, du kan altid spejle mere mappe senere (eller stoppe spejling for den sags skyld).

Vælg din konto og start spejling af filer til skyen

Bitcasa på dit skrivebord

Der er to måder, hvorpå du kan gemme dine filer på Bitcasa ved hjælp af desktop-klienten, du kan bare skubbe dine filer på det uendelige drev, eller du kan “spejle” dine filer til det uendelige drev.

Når du kopierer filer til det uendelige Bitcasa-drev, uploades filerne til skyen. Det er så simpelt som det, Bitcasa udfører alt det komplekse arbejde bagpå. Men at kopiere filer til Infinite Drive i desktop-applikationen tager undertiden ret lidt tid bare for at kopiere dem lokalt. Hvis filerne er meget store, kan det tage endnu mere tid at uploade, selv efter filerne er kopieret. Systembakkeikonet viser, hvor meget data der endnu ikke skal uploades.

Kopier dine filer til dit nye uendelige drev

Du kan også højreklikke på en fil eller mappe for at kopiere den direkte til rodkataloget til Bitcasa Infinite-drevet på Windows.

Spejling skaber derimod bare en kopi af filerne, der findes fysisk på computeren; hovedsagelig sikkerhedskopiering af computeren. Disse filer kan fås via mappen, der hedder “Spejlede mapper” på Bitcasa-drevet.

For at spejle en mappe skal du bare højreklikke på en mappe og klikke på “Spejle denne mappe til Bitcasa”. Igen kan upload-fremskridt ses ved at højreklikke på ikonet i systembakken. Du kan også bruge den samme menu til at stoppe spejling af en mappe.

Præferencerude for Bitcasa-indstillinger
Så som du kan se Bitcasas interface er forenklet. Jeg vil sige, at grænsefladen næsten ikke findes, fordi det eneste vindue, en bruger ville komme over, er vinduet Indstillinger, Bitcasa forsøger at holde grænsefladen enkel, hvilket efterlader alle de komplicerede ting at arbejde bag kulisserne.

Ligesom at kopiere filer til Bitcasa, er det nemt at få adgang til dine filer. Du kan få adgang til dine filer ved at åbne dem direkte fra Infinite Drive. Hvis streaming ikke er din ting eller ikke understøttes af størrelsen på dit båndbredde-rør, kan du kopiere filerne til et sted på dit fysiske drev og få adgang til dem, efter at de er blevet downloadet.

Kataloget “Spejlede mapper” i det uendelige drev indeholder alle de spejlede mapper fra alle dine enheder. De spejlede mapper sorteres efter deres oprindelsesenhed. Alle spejlede mapper i dette bibliotek er skrivebeskyttet, hvilket betyder, at du kun kan få adgang til eller kopiere filerne fra deres mapper.

Bitcasa viser dine spejlmapper

Bitcasa webgrænseflade

Webgrænsefladen, eller ‘webadgang’, som Bitcasa udtrykker det, er det synlige ansigt på Bitcasa. Sammenlignet med skrivebordsprogrammets knap eksisterende interface, har den dejlige flade og mørke webgrænseflade på webportalen en næsten

Med fem visninger – Mappe, musik, videoer, fotos og dokumenter, ligesom mobilapplikationer, giver webadgangen en nem måde at hente alle data, der er gemt på Bitcasa gennem de fleste af de nyere browsere.

Gennemse dine filer overalt fra webgrænsefladen

Bortset fra at have muligheden for at uploade filer eller slette filer eller mapper, giver webportalen for det meste kun læseadgang ved at give dig mulighed for at downloade filer, se dokumenter i browseren og afspille sange eller videoer. Bitcasa antyder dog, at redigering af dokumenter muligvis er mulig i fremtiden.

Stream din musiksamling med Bitcasa

Filversionering 

Bitcasa’s webadgang har funktioner, der ikke er tilgængelige på skrivebordet eller mobilgrænsefladen. Den mægtige filhistorikfunktion er f.eks. Tilgængelig via rullemenuer. Ved hjælp af dette kan du gå tilbage til et hvilket som helst tidspunkt, for at hente tidligere versioner af filer eller endda filer, der er blevet slettet (For at kunne lide uendelig slettet filopbevaring som Crashplan og OpenDrive har). Du kan bore ned til den nøjagtige time og minut for den filversion, du gerne vil downloade.

Bitcasa på mobilenheder og andre enheder

Bitcasa har applikationer til iOS, der understøtter iPhone og iPad; til Android, der understøtter alle Android-enheder; og også i Windows Store til alle Windows RT-, Windows 8- og Windows 8 Pro-enheder.

Bitcasa understøtter mobile enheder

Bitcasa Android-appen giver en enkel og nem måde at få adgang til filer på farten. Vejledningen og opsætningen til det oprindelige login giver en hurtig og næsten komplet oversigt over klienten. Med en grænseflade, der er identisk med webportalen, har den flade mørkt tema-app de fem visninger af mapper, dokumenter, fotos, musik og videoer, der ligner webportalen på den første skærm. Derudover viser den øverste flise-lignende klæbrig den seneste fil, der er åbnet eller downloadet, samt en mulighed for at få vist favorit (eller stjerne) filer.

Bitcasa indså, at den sky-kun harddisk-drøm ikke er meget gennemførlig for en mobiltelefon, så med at stjerne en fil i øverste højre hjørne kan filerne få adgang offline (en sådan funktion er desværre ikke tilgængelig for desktop-klienter).

Få adgang til dine mobile fotos mens du er på farten
Hele mappestrukturen kan ses i mappevisningen af ​​applikationen. Sammen med en indbygget medieafspiller giver Bitcasa mulighed for direkte adgang til andre filer ved hjælp af det allerede eksisterende program, der er installeret på Android-telefonen. Da ikke alle Android-telefoner har indbyggede filvisninger eller opdagelsesrejsende, tog Bitcasa den tilgang til ikke at kunne “downloade” filerne. Filerne kan enten åbnes direkte fra internettet eller gemmes som favorit og kan ses igen ved at placere dem i mobilapplikationen. Medmindre du graver inde i din mappestruktur, er det ikke let at finde filerne ved hjælp af en anden filer explorer eller navigator. Dette kan forårsage et problem, hvis du vil se nogle filer uden at åbne Bitcasa eller bruge et ikke-standardprogram (Bitcasa kan kun åbne filen, hvis der findes en standard filtilknytning).

Bortset fra det kan Bitcasa bruges til at streame musik og videoer fra det uendelige lager. Der er også en mulighed for at forbinde kameraet til Bitcasa – denne funktion gør det muligt for Bitcasa periodisk at uploade alle fotos og videoer på mobilen (enten på 3G eller hvis valgt, kun WiFi) automatisk. Ligesom hvordan kamerarullen er sikkerhedskopieret til iCloud i iOS-enheder, spejles alle fotos og videoer på mobiltelefonen til en “Uploads” -mappe oprettet ved roden af ​​det uendelige drev, når indstillingen er valgt.

Sikkerheden

Bitcasa priste oprindeligt om at være en tjeneste med “nul-viden” -kryptering, hvilket betyder, at ingen inklusive personalet på Bitcasa selv kan få adgang til eller endda have en anelse om, hvilke filer du har uploadet online. I modsætning til populære tjenester som Google Drive eller Dropbox, hvor udbyderen kan få adgang til dine filer i sjældne tilfælde (f.eks. Juridiske situationer), siger Bitcasa, at “Ingen hos Bitcasa kan se dine data. Vi kan ikke engang se filnavne. Alt, hvad vi ser, er klatter af krypterede data. Vi ved ikke engang, hvem der ejer dem. ”
Så selvom de blev beordret af regeringen til at dekryptere en persons data, er de muligvis ikke i stand til at hjælpe med alligevel.

I øjeblikket oplyser webstedet ganske enkelt, at Bitcasa bruger “AES-256” -kryptering, som standarden for militær kryptering. Der har været andre sikkerhedsmæssige bekymringer rejst af brugere i blogosfæren og andre steder om de anvendte algoritmer; system implementeret til at dekryptere data gennem webportalen eller den mobile applikation og krydshullerne i selve krypteringssystemet (kendt som konvergent kryptering). Mange er blevet besvaret, og mange forbliver ubesvarede. Bitcasas sikkerhed lyder i det mindste anstændigt på papir, men uden en omfattende tredjepartsrevision og / eller certificering, der har fundet sted, har vi ret til at være skeptiske over for de sikkerhedskrav, der er fremsat af Bitcasa.

Bitcasa hævder at have verserende patenter, og måske forklarer, hvorfor oplysningerne om sikkerheden ikke er blevet afsløret fuldt ud.

Teknologien

Så undrer du måske “Hvordan kan Bitcasa virkelig give mig uendelig lagerplads til $ 10 om måneden?” Svaret ligger i deres deduplication-teknologi. Bitcasa gemmer kun en enkelt kopi af hver fil, der er gemt på Bitcasa af enhver bruger. Bitcasa forklarer, at de bruger hash’en for selve filen som nøglen til at kryptere filen, så på denne måde vil to identiske filer være identiske, selv efter kryptering, hvor kun de brugere, der faktisk har uploadet den, har adgang til nøglerne til dekrypter filerne, de har uploadet.

Ulemperne

Bitcasa har sikkerhed, opbevaring med uendelighed til ikke kun dine desktops eller laptops, men også dine mobile enheder; hvad der muligvis mangler i Bitcasa? Dette var min første forespørgsel, da jeg først chancede på Bitcasa.

Bitcasa kan forudsige, hvad du muligvis får adgang til (eller streame) senere, men overraskende vil du ikke huske de filer, du gerne vil have adgang til offline. Bitcasa mangler filsynkronisering i ordets sandeste forstand; det kan ikke holde filer offline. Fordi det kun enten bare kan opbevare en læsekopi (sikkerhedskopi) af filerne på din computer i skyen eller beholde en enkelt kopi på det uendelige drev, lader Bitcasa dig ikke arbejde på de samme filer på flere computere, når du ‘ igen offline.

Når man lader den konceptuelle side af ulemperne til side, er der spørgsmål, der er direkte relateret til anvendeligheden. “Musikvisningen” på enten webportalen eller mobilapplikationerne kræver, at der bygges en “cache” (svarende til miniaturecachen på Windows-systemer); Jeg havde omkring 500 GB data, mens jeg gennemgik og mindre end 50 GB af alle disse data var musik – webportalen mere end 10 minutter bare for at indlæse denne liste over musikfiler, jeg havde (på en enkelt side). Problemer som dette opstår sandsynligvis på grund af arten af ​​den kryptering, der bruges af Bitcasa.

Applikationernes stabilitet er også en bekymring, som endnu ikke er blevet taget fuldstændigt hånd om, desktop- og mobilapplikationerne går ned lejlighedsvis, selvom der stadig frigøres nyere bygninger med forbedringer af Bitcasa for at løse fejl. Desktop-klienten er gået fra et crash hvert femte minut til absolut nul crash på min computer. På den anden side hænger Android-mobilklienten stadig på mig eller sidder evigt fast i indlæsningen.

Med sådanne mangler kan Bitcasa sandsynligvis ikke være din ene størrelse passer til alle løsninger til at erstatte al den eksisterende fillagring, synkronisering og sikkerhedskopieringstjenester derude.

Udsigterne

Bitcasa har en anstændig blanding af teknologi, finansiering, vision, anvendelighed og design; men nogle detaljer, der spænder fra små bugs til fuldstændig brugbarhed i nogle situationer, er ikke blevet passet på. Bitcasa forestiller sig at dræbe alle harddiske for at opbevare alle dine data i skyen; men med enten kvaliteten af ​​internetforbindelserne eller problemer med Bitcasa-tjenesten i sig selv, er den utopiske drøm langt fra at nås.

Indtil da kan Bitcasa være en almindelig filsikkerhedskopiering, arkivering og opbevaringstjeneste. Tror du, at du kan erstatte din nuværende sikkerhedskopi eller lagringsløsning med Bitcasa?

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Bedste webhosting med cPanel 2023