Dropbox vs iCloud: Bedste valg til Mac-brugere

Er du en Mac- eller iPhone-bruger, der irriterer sig over, om Dropbox eller iCloud fortjener din investering mere? Vi her hos Cloudwards føler din smerte. At forsøge at vælge cloud-opbevaringsfavoritter er lidt af en besættelse af vores. Heldig for dig, vi har udviklet en enkel metode til at lette beslutningsprocessen:

Vi får dem til at kæmpe.

I denne artikel skal vi lægge den ene tjeneste imod den anden for at se, hvem der kommer ud på toppen. Vi måler de to tjenester efter planer og kritiske funktioner som synkronisering, deling og sikkerhed. Hvis iCloud ikke er din ting, kan du også se vores liste over andre Dropbox-alternativer.

Vi har sammenlignet iCloud med andre tjenester før, især IDrive, hvor det ikke kom ud for godt; denne gang er det ikke meget anderledes, som vi til sidst foretrækker Dropbox, selvom bare fordi det giver større alsidighed. Det skal dog bemærkes, at det ikke er helt den knockout-beslutning, den ville have været for et par år siden, da iCloud har foretaget nogle alvorlige forbedringer for nylig.

Slaget: Dropbox vs. iCloud

I løbet af fem runder sammenligner vi Dropbox og iCloud punkt for punkt for at se, hvem der opfylder brugernes behov der bedst. Vi ses på den anden side. Hvis du gerne vil tjekke vores videoanmeldelse af iCloud, kan du finde den nedenfor. Vi har også en skriftlig Dropbox-gennemgang.

Runde en: Prissætning og planer

Lad os først tage et kig på, hvilke af de to tjenester der giver dig det bedste pang for din sorteper.

Dropbox

Dropbox tilbyder fire forskellige planniveauer:

 • Grundlæggende: 2 GB
 • Pro: 1 TB
 • Forretning: Ubegrænset
 • Virksomhed: Ubegrænset

Den grundlæggende plan er gratis. Flere vigtige funktioner er dog ikke tilgængelige, medmindre du opgraderer til et betalt abonnement. Jeg vil dække disse i runde tre.

Pro- og forretningsplanerne kan abonneres på enten en måned til måned eller årlig basis. Med en årlig plan sparer du lidt på den samlede pris – men ikke meget. Bemærk, at 1TB-planen er temmelig overkommelig sammenlignet med andre.

Virksomhedsplaner er ikke prissat på Dropbox-webstedet. Du skal kontakte dem direkte for at få et tilbud.

Både Basic- og Pro-brugere kan tjene ekstra plads ved at henvise andre. Grundlæggende brugere kan henvise venner for at tjene yderligere 500 MB pr. Henvisning, op til 16 GB. Pro-brugere får 1 GB pr. Henvisning, op til 32 GB.

iCloud

iCloud tilbyder brugerne 5 GB gratis lagerplads. For brugere, der bare ønsker at tage backup af deres iPhones og iPads, kan det være nok. Når det ikke er tilfældet, tilbyder Apple flere månedlige abonnementsmuligheder:

LagerpladsMånedlige omkostninger
50GB $ 0.99
200GB $ 2,99
1TB $ 9,99
2TB $ 9,99

Et par ting at bemærke:

 • Ovenstående priser er for USA; verdensomspændende priser svinger vildt
 • Der er ingen rabatter for tilmelding i et helt år
 • iCloud tilbyder ikke forretningsplaner
 • iCloud tilbyder ikke henvisningsbonus

Din iCloud-plads deles også med iOS-enheds-sikkerhedskopieringer, dit iCloud Photo Library og iCloud-e-mail.

  Bitcasa-gennemgang - Ubegrænset cloud-lagring og synkronisering

Rundtanker

Når det kommer til planer, er Dropboxs største fordel i forhold til iCloud, at det er plads til SMB’er med en ubegrænset forretningsplan. iCloud prissættes i mellemtiden udelukkende med individet i tankerne.

I den forbindelse skinner det imidlertid virkelig. Luksusen ved ikke at skulle hoppe direkte til en 1TB-konto er noget Dropbox – og de fleste andre skytjenester – ikke tilbyder. Fleksibiliteten ved kun at skulle bruge i overensstemmelse med dine behov kommer den gennemsnitlige bruger mere til gavn end en virksomhed, en plan vil.

Runde en vinder: iCloud

Runde to: Synkronisering

At være i stand til at holde alle dine filer opdaterede på tværs af alle dine enheder er en fantastisk funktion, som ikke alle cloud-lagringstjenester tilbyder. Hvordan gør Dropbox og iCloud?

Dropbox

Dropbox tilbyder en lang række funktioner, der hjælper dig med at administrere dine data. Som enhver god cloud-lagringstjeneste starter det med muligheden for at synkronisere indhold på tværs af enheder.

Understøttede desktopplatforme inkluderer:

 • Mac: Snow Leopard og højere
 • Windows: Vista og nyere
 • Linux-distros langt og bredt

Understøttet mobil tilbydes til:

 • iPhone / iPad: iOS 8 og nyere
 • Android: OS 4.1 og nyere
 • Windows Phone: 8.0 og nyere

Dropbox udfører synkronisering trinvist, hvilket holder tingene kørende. Tjenesten minimerer også båndbreddens påvirkninger ved automatisk at throttling synkroniserede uploads til 75 procent af den maksimale hastighed. Downloads er indstillet til 100 procent. Du kan manuelt ændre begge sæt indstillinger, hvis du vil.

iCloud

På trods af at den er designet til Apple-produkter, kan iCloud også bruges til at synkronisere indhold med Windows. Desktop-applikationer kan downloades til:

 • Mac: Yosemite og højere
 • Windows: Windows 7 og nyere

Imidlertid er mobile apps kun tilgængelige til iPhone og iPad.

iCloud-synkroniseringer udføres ikke trinvist. Dette kan være et problem, når du arbejder med store filer. ICloud tillader dig heller ikke gashåndteringssynkroniseringshastigheder.

Runde to tanker

På trods af at have en Windows-applikation er Dropbox et bedre valg end iCloud til at forbinde dine enheder. Flere platforme betyder mere indkvartering af dine enhedspræferencer. Faktisk med trinvis uploading og throttle-kontroller, der hjælper med at styre synkroniseringshastigheder, er det sandsynligvis et bedre valg, selvom du er nogen, der foretrækker at bruge Apples økosystem frem for alt andet.

Vinderen af ​​runde to: Dropbox

Runde tre: Deling af filer og mapper

Deling af filer med andre i din organisation, eller endda bare dine venner, er en af ​​de største fordele ved at gemme data i skyen. Hvilken af ​​vores to tjenester gør det bedst her?

Dropbox

Dropbox gør det nemt at dele dit indhold fra sin webgrænseflade. Du kan enten oprette en delt mappe og invitere andre til at arbejde i den, eller du kan oprette et link til dit indhold, som enhver kan få adgang til.

Delte elementer kan omfatte mapper eller filer, men kun mapper kan have tilknyttet redigeringsrettigheder. Vis eller rediger tilladelser indstilles, når du opretter en deling.

Der er indstillinger til adgangskodebeskyttelse af links og give dem udløbsdatoer, men du har mindst brug for Pro-konto for at bruge disse funktioner. Hvis du er bekymret for at miste oversigt over dit delte indhold, kan du bruge fanerne “deling” og “links” på webværktøjet til at kontrollere, hvilken adgang der er givet.

iCloud

Mapper gemt i iCloud kan ikke deles med andre. Du kan dele filer, men du er begrænset til iWork-filer. iWork-filer er dem, der oprettes ved hjælp af iClouds oprindelige produktivitetsapps, som jeg vil røre ved at komme op.

  Sync.com vs pCloud: En nul-viden kamp

Runde tre tanker

Der er virkelig ikke meget at sige her. Dropbox er et meget godt værktøj til online-samarbejde, mens iCloud er meget isoleret og ikke designet til at arbejde sammen med andre.

Vinder af runde tre: Dropbox

Runde fire: App-integration

Lagring af data er en ting, arbejdet med det er noget andet: hvordan håndterer vores to kandidater integrering af apps, der giver dig mulighed for at få mest muligt ud af at være online?

Dropbox

Dropbox har sin egen indbyggede produktivitets-app som Google Drive, OneDrive og iCloud, men den er ikke så omfattende som sine konkurrenter. Imidlertid har det haft et stærkt integrationspartnerskab med Microsoft Office siden 2014, hvilket er et salgssted for mange.

Faktisk konfigureres Office Online automatisk på Dropbox-webstedet, så der er ingen yderligere trin krævet af dig. Alle Word-, PowerPoint- eller Excel-filer, du har gemt, kan åbnes og redigeres i Office Online lige fra grænsefladen.

Dette tillader også realtidssamarbejde om delt indhold.

Der er ingen måde at oprette et nyt Office Online-dokument fra Dropbox. Men du kan bare gå over til Office-webstedet og oprette en konto gratis. Derefter har du fuld adgang til det, der forbliver en af ​​de bedste produktivitetssuiter. Bagefter kan du endda få adgang til Dropbox direkte fra Office Online.

Bemærk, at reglerne er forskellige for Dropbox Business-konti, som kræver en Microsoft-konto i virksomheden.

Dropbox har adskillige andre teknologipartnerskaber, der forbedrer dens værdi. Bemærkelsesværdige eksempler inkluderer praktiske apps til små virksomheder som:

 • Adobe: del og vis PDF-filer
 • Slack: besked i realtid for teams
 • Asana: spore og styre arbejdsprojekter
 • IFTTT: oprette og automatisere apprelationer

iCloud

iCloud har sine egne produktivitetsapps: den populære iWork-suite. Dette inkluderer:

 • Sider: til tekstbehandling
 • Tal: til regneark
 • Keynote: til præsentationer

Med hensyn til kapaciteter holder iWork sine egne mod Microsoft Office. Nej, Apple tilbyder ikke iWork-apps til Windows eller Android. Du kan dog bruge den gratis fra enhver enhed, der er i stand til at få adgang til iCloud, uanset platform.

Bedre endnu, Apple tillader tredjeparts apps at integrere med iCloud – inklusive Office.

Andre apps inkluderer:

 • Goodreader: til PDF-filer og andre filer; inkluderer annotationsfunktioner
 • Todo: til oprettelse af opgavelister
 • iA Writer: til distraktionsfri skrivning

Nogle af de bedste iCloud-aktiverede apps er dem, der er produceret af Apple. Denne liste inkluderer Safari, kalendere, fotostream, påmindelser, noter og naturligvis iTunes.

Runde fire tanker

På trods af at de ikke har udviklet deres egne apps, har folk på Dropbox gjort et dejligt job med at udnytte partnerskaber, der appellerer til brugere, der er interesseret i at få gjort arbejde.

Apple forfølger ikke sådanne alliancer så kraftigt som Dropbox, men det behøver de ikke: De er virkelig gode til at lave software. De lader udviklere integrere sig med iCloud, så der er nogle anstændige tredjepartsmuligheder. Det ser dog ud til, at mange af de store navne, du får med Dropbox, ikke er tilgængelige med iCloud.

I sidste ende afhænger det af dine behov at beslutte, hvis integrationsbibliotek er det bedste. Dropbox er mere rettet mod hold, mens iCloud er mere rettet mod enkeltpersoner.

Vinder runde fire: Slips

Runde fem: Filbeskyttelse

Det er lige så vigtigt at beskytte dine filer som at dele dem. Selvom Dropbox ikke er leverandør af nul-viden, mens Apple er, er der også andre overvejelser, der skal tages i betragtning.

Dropbox

Dropbox følger branchestandarden ved at beskytte transitfiler med TLS / SSL-kryptering. Filer, der rejser gennem denne sikre tunnel, er krypteret med 128-bit AES.

  Sync.com vs Tresorit: en nul-viden Cloud Storage Battle

Når du ankommer til datacentret, dekrypteres dine filer inden opbevaring. Indhold krypteres derefter med 256-bit AES. Imidlertid forbliver dine metadata (filnavne, datoer, størrelser osv.) Læsbare.

For at hjælpe med at sikre deres konto yderligere tilbydes brugerne muligheden for at aktivere totrinsverifikation. Når denne funktion er slået til, skal du indtaste både din adgangskode og en sekscifret kode for at få adgang til din konto. Denne kode kan modtages via sms eller via Dropbox mobilapp.

Normalt beholder Dropbox slettede filer i 30 dage for at beskytte brugere mod utilsigtet sletning af dem selv eller andre. Derudover bevares alle filversioner i 30 dage.

Dropbox Pro-brugere kan vælge et abonnementsudvidelse kaldet udvidet versionshistorie (EVH) for $ 3,99 pr. Måned. EVH gemmer slettede filer og alle filversioner i op til et år. Dropbox Business-brugere får automatisk ubestemt filversion og slettet filgendannelse.

Webgrænsefladen inkluderer også en “begivenheder” -fane, der giver dig mulighed for at overvåge aktivitet på din konto. Dette er en god måde at holde styr på, hvilke handlinger andre udfører på dit delte indhold.

iCloud

Ligesom Dropbox beskytter iCloud dine data, når de rejser mellem enhed og datacenter med en sikker TLS / SSL-tunnel ved hjælp af 128-bit AES.

Dit indhold gemmes også mens du er i ro på skyen. Apple gør det ikke klart, hvilket krypteringsniveau de bruger, bortset fra at sige, at det er mindst 128-bit AES. Som nævnt tidligere skulle dette krypteringsniveau være fint i en overskuelig fremtid.

Jeg kunne ikke finde nogen oplysninger fra Apple om, hvorvidt de krypterer metadata eller ej. Jeg formoder ikke, da de fleste cloud-lagringstjenester, der ikke tilbyder nul-viden kryptering, heller ikke krypterer metadata.

Selvom kryptering med nul viden ikke er tilgængelig for alt dit iCloud-indhold, er det til iCloud-nøglering. iCloud Keychain er en manager til lagring af adgangskoder, kreditkortnumre og anden information i iCloud. Nul-viden kryptering forhindrer Apple-ansatte eller hackere i at læse disse data.

Apple tilbyder muligheden for tofaktorautentisering som et ekstra sikkerhedskrav. Når du prøver at logge på iCloud på en ny enhed for første gang, skal du angive både din adgangskode og en sekscifret kode. Denne kode vises automatisk på “betroede” enheder.

iCloud giver dig mulighed for at gendanne slettede filer i op til 30 dage. Der er ikke noget overordnet versioneringssystem på plads til iCloud. Du kan dog gendanne et begrænset antal iWork-versioner.

Fem runde tanker

Både Dropbox og iCloud gør et ret godt stykke arbejde med at beskytte dit indhold med kryptering ved hvile og to-faktor-godkendelse. Imidlertid vil begge ting klare sig godt ved at kryptere brugermetadata og give brugerne mulighed for at vælge nul-viden kryptering.

Dette gælder især, da både Dropbox og iCloud har været udsat for høje profilerede hacks. Detaljer om 68.680.741 Dropbox-konti blev stjålet i 2012, mens iCloud-konti, der tilhørte flere berømtheder, blev inddelt i 2014.

Dropbox gør et bedre job end iCloud med version og slettet filkontrol ved at udvide det til alt dit gemte indhold. Jeg tror, ​​det er en rimelig bindebånd til at beslutte, hvilken service der bedst beskytter brugerindhold i dag.

Vinder af runde fem: Dropbox

Dommen

iCloud er nået langt i de sidste fem år, men det er klart for mig, at det ikke er en Dropbox-erstatning lige nu, selv for Mac-brugere. Hvor det falder mest kort – synkronisering og deling – er to af de mest grundlæggende vigtige aspekter af skylagring.

Dog er det måske forkert at se på iCloud som konkurrence om Dropbox i første omgang. Brug Dropbox til at forbedre dit arbejdssamarbejde og drage fordel af iCloud’s fleksible prisstruktur, og du kan få det bedste fra begge verdener. I iCloud’s tilfælde er det mere lagerplads til iPhone-kontakter, fotos, iTunes og andre elementer i en mere personlig skyoplevelse.

Stadig, når det kommer til at investere mere markant i det ene eller det andet …

Vinder: Dropbox

Tror du, at vi har det rigtigt? Fortæl os i kommentarerne nedenfor, tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me