iCloud Drive eller IDrive: Hvilken filhostingstjeneste giver mest hjælp?

Hvis du er en af ​​cirka 588 millioner Apple-brugere over hele verden, er der en god chance for at du bruger iCloud Drive til lagring af indhold online. Dette er sandsynligvis fordi Apple ikke altid gør det let for brugerne at slippe væk fra det tæt strikkede økosystem

I denne artikel vil vi se nærmere på en fantastisk tjeneste, der er let at bruge, hvis du ejer en Mac. IDrive er en brugervenlig, alsidig cloud-backuptjeneste, der tilbyder fuld integration med alle Apple-produkter.

IDrices hybrid tilgang til fjernfillagring gør det både et godt valg at beskytte din harddisk og synkronisere dit indhold på tværs af enheder. Mens en mangel på integrerede apps betyder, at den ikke er klar til helt at erstatte din iCloud Drive-konto endnu, er IDrives brede kapacitet og stærke sikkerhed det til et bedre valg på de fleste andre måder.

Under denne side-ved-side-gennemgang vil jeg nedbryde begge skytjenester for at hjælpe dig med bedre at forstå, hvor og hvornår IDrive-værktøjet overskrider det iCloud Drive.

Generelle fordele og ulemper

En af fordelene ved at bruge iCloud Drive er, at det ikke kræver meget at få det i gang. Det skyldes, at hvis du ejer en iPhone, iPad, iPod eller Mac, har du allerede fået den. I modsætning til andre cloud-opbevaringsløsninger er iCloud indbygget direkte i dit Apple-operativsystem.

Faktisk er iCloud virkelig en pakke med applikationer, hvoraf iCloud Drive kun er en. De 5 GB gratis lagerplads, som Apple-produkter, ejerne får, bruges også til at tage backup af enhedsindstillinger, e-mails og iTunes. I betragtning af at der bruges hundreder af millioner af Apple-enheder, er det ikke underligt, at iCloud hævder 780 millioner brugere rundt om i verden på trods af, at de blev lanceret i 2011.

IDrive blev til sammenligning lanceret i 2003 og har kun tre millioner brugere. IDrive har stadig brugt sit forspring til god effekt.

Mens iCloud altid har gjort et godt job med at synkronisere enheder, har begrænsninger i indholdsadgang, bugs og sikkerhedsforlegenheder såsom iCloud-overtrædelsen i 2014 gjort det til genstand for den slags spot, som Apple typisk undgår. Derfor sammensætter Cloudwards.net en liste over cloud-lagringsalternativer til nedbrudte Mac-brugere.

IDrive er i mellemtiden en poleret backup-løsning, der er designet til let og sikkert at beskytte dine harddiskdata med indstillinger som privat ende til ende-kryptering. IDrive er ikke kun blandt de bedste muligheder for cloud-backup, det adskiller sig fra konkurrenter som Backblaze, CrashPlan og Carbonite ved at fungere som en cloud-opbevaringsløsning.

Cloud Storage eller Online Backup

Et af de vigtigste punkter, som de, der ønsker at drage fuld fordel af skyen, skal være opmærksomme på, er, at der er en industriel sondring mellem skylagring og online backup.

Den største forskel er, at skylagring overfører filer ved hjælp af en dedikeret filmappe kaldet en synkroniseringsmappe, mens online-backup giver dig mulighed for at tagge filer til overførsel til skyen uanset hvor de er placeret på din harddisk.

Cloudopbevaringsløsninger har også ofte arbejdsproduktivitetsapps, der er integreret direkte med din cloud-lagerplads. Dette er især tilfældet med de større navne i skylagring som Google Drive, Dropbox, OneDrive og iCloud.

Online backup-løsninger har i mellemtiden ofte desktop-applikationer designet til at forenkle harddisk-backupprocessen med værktøjer til valg af filer, gendannelsesindstillinger og backup-planlægere.

Hvis du er interesseret i at lære mere om de vigtigste forskelle mellem skylagring og online backup, er denne artikel et godt sted at starte.

iCloud Drive vs. IDrive: The Matchup

En af de bedste ting ved IDrive er, at det ikke kun er et meget godt backup-værktøj, det sporter et par funktioner, der traditionelt er forbundet med skylagring som fildeling og synkronisering. Dette er et af de vigtigste elementer, der giver IDrive mere værdi end din gennemsnitlige cloud-backup eller cloud-lagringsvalg. Det er også grunden til, at IDrive en af ​​de foretrukne skyplatforme her på Cloudwards.net.

Om den opdaterede iCloud eller hybrid IDrive giver brugerne mere brugervenlighed afhænger i vid udstrækning af dine særlige cloud-platformbehov. I løbet af fire runder nedbryder jeg hver service baseret på fillagring, synkronisering, samarbejde og sikkerhed for at hjælpe dig med at beslutte, hvilken service der er bedst egnet til enhver given opgave.

Mens disse to tjenester overlapper hinanden på flere måder, har de også hver især vigtige forskelle, der gør dem bedre egnet til visse opgaver.

Runde en: Fillagring

Den første ting, folk tænker på, når de tænker på sky, at fjerne filer, så de ikke får rod på din harddisk, er en meget nyttig funktion. Hvordan stak vores udfordrere op?

iCloud

Alle, der tilmelder sig en iCloud-konto, får 5 GB lagerplads gratis. I betragtning af at iCloud er tæt integreret med Apple-produktopstillingen, er det en god ting. iCloud lagerplads bruges ikke kun af iCloud Drive, men Apple e-mail, iTunes, iCloud Keychain, iCloud Photos og sikkerhedskopi af dine enhedsindstillinger.

5 GB kan løbe ret hurtigt. En af fordelene ved iCloud er, at Apple har leveret et meget mere fleksibelt sortiment af prisplaner end hvad de fleste cloud-lagringstjenester tilbyder.

LagerpladsMånedlige omkostninger
50GB $ 0.99
200GB $ 2,99
1TB $ 9,99
2TB $ 9,99

1TB-prisen er i tråd med konkurrencen. Før 2015 var iCloud’s oppustede priser før den gang (1 TB brugt til at koste $ 20) en anden grund til, at mange brugere holdt sig væk.

En fordel iCloud Drive har i forhold til tjenester som Dropbox og Google Drive er, at det er indbygget i operativsystemet, hvilket betyder, at du ikke behøver at downloade nogen programmer for at få det til at fungere.

Fra Sierra synkroniseres filer, der er gemt på dit skrivebord og dokumentmapper på Mac, automatisk iCloud Drive. Hvis din Mac begynder at løbe kort på harddiskpladsen, fjerner iCloud Drive sjældent brugte filer fra din computer, mens du opbevarer dem i skyen. Dette er især nyttigt på enheder, der er lys på plads som MacBook Air.

  Sådan krypteres tekstmeddelelser i 2023

iCloud Drive fungerer ikke godt med ældre versioner af Mac OS eller iOS, så du vil være sikker på, at du kører de nyeste versioner af hvert operativsystem.

Mens Android-support ikke er tilgængelig, kan iCloud Drive bruges til at synkronisere indhold med Windows-maskiner. For Windows-brugere opretter iCloud Drive en dedikeret filmappe til synkroniseret indhold. Du kan også få adgang til dine filer fra enhver enhed ved at besøge icloud.com.

iCloud Drive kan gemme enhver filtype op til 15 GB i størrelse. Slettede filer kan gendannes, men kun op til 30 dage. Der er ingen måde at udvide denne indstilling, som der er med nogle andre cloud-lagringstjenester. Sync.com Pro-abonnenter kan for eksempel gendanne slettede filer uforsvarligt.

I modsætning til de fleste andre cloud-lagerudbydere, giver iCloud Drive dig mulighed for at gendanne tidligere filversioner for enhver fil. Imidlertid inkluderer native apps, der integreres med iCloud Drive, Apples funktion “vende tilbage til”, som lader dig gøre det samme.

Jeg kører

IDrive er udviklet med harddisk-backup i tankerne og betragtes i dag som et af de bedste valg på forbrugermarkedet til denne opgave. Du kan afprøve tjenesten først takket være 5 GB ledig backup-plads, men chancerne for, at du får brug for mere for at beskytte din enhed fuldstændigt.

IDrive tilbyder ikke mange planer, men det er 1TB, der tilbyder så konkurrencedygtige priser, at det ikke er en big deal. IDrive tilbyder i øjeblikket en førsteårsrabat, så udgifterne fungerer til et gennemsnit på kun $ 4,34 pr. Måned. Du skal dog betale for hele året på forhånd.

Hvis du foretrækker en online backup-tjeneste, der tilbyder en mulighed fra måned til måned, er Backblaze ($ 5,00 pr. Måned) et populært valg. CrashPlan ($ 5,99 pr. Måned) er en anden stærk service, der stabler sig godt mod IDrive.

Begge disse tjenester tilbyder også ubegrænset sikkerhedskopieringsplads. Fangsten er, at de kun lader dig tage backup af en enkelt enhed, mens IDrive giver dig mulighed for at tage backup af ubegrænsede enheder.

En anden vigtig fordel, som IDrive har over Backblaze og Crashplan, er, at det inkluderer synkroniseringsfunktioner. IDrive tvinger dig heller ikke til at administrere din backup og synkroniseringsplads, hvilket kan blive frustrerende hurtigt. I stedet får du 1 TB backupplads og 1 TB synkroniseringsplads inkluderet i dit abonnement.

Valg af fil og mappe med IDrive udføres ved at mærke det indhold, du vil gemme, fra skrivebordsgrænsefladen.

Da det ikke tvinger dig til at flytte indhold, du vil gemme i en dedikeret mappe, som iCloud gør, er IDrive et meget bedre valg til at gendanne dit harddiskindhold og -struktur i tilfælde af et styrt eller andet problem.

Som de fleste online backup-løsninger giver IDrive dig mulighed for at planlægge rutinemæssige sikkerhedskopieringer fra dens desktop-klient. Dette giver dig mulighed for at udpege timer, hvor sikkerhedskopier skal køre, så kravene til båndbreddens processer ikke påvirker dit andet arbejde.

IDrive understøtter også kontinuerlig sikkerhedskopiering. Kontinuerlig backup betyder, at ændringer afspejles i IDrive-skyen i realtid. Denne metode til sikkerhedskopiering anbefales, hvis du arbejder på følsomme filer, der ikke kan vente til den regelmæssigt planlagte sikkerhedskopi. Kontinuerlig sikkerhedskopi er dog begrænset til filer op til 500 GB.

De fleste backup-fagfolk anbefaler ikke kun at gemme en kopi af dit harddiskindhold eksternt, men også holde en til hånden lokalt på en ekstern harddisk. Dette skyldes, at fuld gendannelse fra eksterne drev er meget hurtigere end fuld gendannelse fra eksterne datacentre.

IDrive giver dig mulighed for at administrere både din eksterne sikkerhedskopi og det eksterne drev i tandem fra dets desktop-klient. Dette er en dejlig touch, da ellers skulle du bruge tid på at tjekke de to for at sikre dig, at de samme filer og mapper blev sikkerhedskopieret i begge.

Et andet salgssted for IDrive, der gør det til et godt valg af backup, er dets gratis IDrive Express-service. Med denne service snarere end at behandle din første fuld sikkerhedskopiering online, vil IDrive sende dig en ekstern harddisk.

Fyld dette drev op med alle de data, du vil tage backup af, og send dem tilbage, og IDrive indlæser det i dit cloud-backup-sted på stedet. Dette kan spare dig for dage og endda uger, afhængigt af hvor meget data du skal sikkerhedskopiere. IDrive Express kan også bruges til fuld gendannelse.

IDrive tilbyder versionskontrol til enhver filtype, idet de foregående ti versioner af en given fil bevares. Slettede filer opbevares også i 30 dage.

Runde en vinder: IDrive

Fra et værdisperspektiv er valg mellem iCloud Drive og IDrive delvist baseret på dine behov. For eksempel, hvis du blot har brug for yderligere 50 GB synkroniseringsplads for at holde dine Apple-produkter tilsluttet, er det fornuftigt at holde sig til iCloud, da du kan få det for kun en dollar om måneden.

Hvis du imidlertid tænker større, koster IDrices 1TB-indstilling kun halvdelen af ​​iCloud’s. IDrives mulighed for 1TB er virkelig 2 TB lagringsplads opdelt mellem synkronisering og online backup.

Det faktum, at IDrive også er en ægte online backup-løsning, er sandsynligvis den vigtigste overvejelse ved beslutningen om, hvilken service du hellere vil gemme dine filer med. iCloud er designet til at beskytte en undergruppe af vigtigt indhold, der er gemt på dit skrivebord og dokumentmapper, men intet ud over det. IDrive kan i mellemtiden bruges til at gemme en hvilken som helst mappe på din harddisk og får dig ikke til at ombestille din filstruktur til at gøre det.

Det faktum, at det også tilbyder en desktop-interface til at styre hele sikkerhedskopieringsprocessen, er prikken over i’et. Når det kommer til filopbevaringsværktøj, er IDrive let vinderen.

Runde to: Synkronisering

At holde dine filer synkroniseret mellem alle dine enheder er vigtigt for alle, der bruger mere end en enhed i deres daglige liv. Hvilken af ​​de to tjenester er bedst i denne henseende?

  Skal du bruge MEGA til sikkerhedskopi?

iCloud

Historisk set har Apple været et noget ustabilt selskab, når det kommer til at arbejde med platforme ikke direkte under sin paraply. Apple har lidt brudt væk fra denne tendens ved at lade dig downloade en iCloud Drive-synkroniseringsmappe på din Windows-maskine. Android-support ville være rart – men baby trin.

For hvilke begrænsede enheder det lader brugere synkronisere, fungerer iCloud Drive temmelig problemfrit. Brugere af Apple-produkter behøver ikke gider at downloade og konfigurere noget. Aktiver blot tjenesten ved at logge ind i iCloud (placeret under “præferencer”) med dit Apple ID.

Fremover synkroniseres alt indhold i mapperne iCloud Drive, desktop og dokumenter automatisk med skyen.

Windows-brugere skal først downloade og installere iCloud-appen på deres computer. Når mappen iCloud Drive, desktop og dokumenter er installeret, er den tilgængelig i den mappe, når den er installeret.

For bedre at sammenligne iCloud’s synkroniseringshastigheder med IDrive’s, udførte jeg et par enkle upload- og download-tests for at se, hvor hurtigt indhold ville synkronisere mellem min bærbare computer og skyen. Jeg brugte en 258MB komprimeret mappe bestående af flere forskellige filtyper til disse test. Min download- og uploadhastighed på internettet på tidspunktet for disse test var 32 Mbps og 12 Mbps ifølge speedtest.net.

Test enTest ToGennemsnit
Upload 04:58 04:46 04:52
Hent 00:35 00:24 00:30

Disse numre er ikke dårlige, men de er lidt mere træg end andre tjenester, jeg har brugt, herunder IDrive. Husk dog, at upload- og downloadhastigheder varierer fra bruger til bruger baseret på et antal variabler, inklusive enhedsspecifikationer, Internethastigheder og fysisk placering.

Det større problem, jeg har med iCloud, er, at det ikke indeholder inkrementelle filoverførsler på blokniveau i sin synkroniseringsarkitektur. En sådan arkitektur betyder, at filer ikke uploades eller downloades i deres helhed, hver gang en filændring foretages. Som du ser med IDrive, kan denne fremgangsmåde fremskynde synkroniseringen betydeligt.

Jeg kører

Synkronisering med IDrive fungerer som det gør med de fleste cloud-lagringstjenester ved hjælp af metoden populariseret af Dropbox. Det opretter blot en filmappe på din enhed, når du downloader IDrive-appen.

Kaldes til en synkroniseringsmappe, den opfører sig stort set som enhver anden systemmappe, bortset fra at alt indhold, der er gemt i den, er gemt på både din harddisk og på din IDrive skylagringsplads.

IDrive-synkronisering fungerer som en traditionel service: download af desktop-applikationen opretter en ny mappe på din harddisk. Alt indhold, der er gemt i denne mappe, vil være tilgængeligt for andre enheder, der er tilsluttet din IDrive-konto.

IDrive har desktop-applikationer til både Mac OS og Windows plus mobile apps til iOS, Android og Windows Phone.

Jeg udførte de samme synkroniseringshastighedstest, som jeg gjorde med IDrive, som jeg gjorde med iCloud.

Test enTest ToGennemsnit
Upload 03:46 03:32 03:39
Hent 00:18 00:24 00:21

Ikke kun var disse resultater bedre end iCloud, som nævnt IDrive bruger inkrementelle filoverførsler på niveau niveau for at hjælpe med at fremskynde fremtidige filoverførsler.

For at se, hvor meget blokniveauoverførsler hjalp, udførte jeg et par ekstra uploadtest. Åbn min 258MB komprimerede mappe, slettede jeg en af ​​dens filer. Derefter flyttede den ændrede fil i min desktop-synkroniseringsmappe.

Den ændrede mappe blev uploadet 1:56. Det er faktisk lidt længere, end jeg havde forventet, da lignende test tidligere har resulteret i uploads under tredive sekunder. Som du stadig kan se, ved ikke at spilde tid på at uploade hele mappen igen, kan IDrive spare dig for en hel del tid og båndbredde.

IDrive giver dig også mulighed for at gashåndtere, hvor meget båndbredde den bruger, hvilket påvirker både backup- og synkroniseringshastigheder. På den måde, hvis du arbejder med store filer og oplever nogle afmatninger, kan du justere i overensstemmelse hermed.

Vinderen anden runde: IDrive

Selv hvis du er en hengiven bruger af Apple-enheden, kan det være fornuftigt at give IDrive et skud til synkronisering af dit indhold. Første filoverførsel er ikke kun hurtigere med IDrive end iCloud, dets anvendelse af trinvise uploads og downloads på blokniveau sparer dig betydelige mængder tid, især når du arbejder med større filer.

Det faktum, at IDrive også understøtter Android, gør det til en klar vinder for Mac-brugere, der ikke er fan af iPhone.

Runde tre: Fildeling

Evnen til at dele filer med kolleger, venner og familie er en af ​​de største fordele ved skyen. Apple vil endelig klø nogle af de punkter, den har mistet for IDrive?

iCloud

iCloud Drive-brugere kan ikke dele mapper med andre, så det er et dårligt valg til teamsamarbejde. Det giver dig mulighed for at dele individuelle filer, endda lade ikke-iCloud-brugere se dem. Der er dog et loft på filstørrelse på 200MB.

Når du beslutter at dele en fil, opretter iCloud Drive et link, der peger på den fil, som derefter kan deles via Mail, Message, Twitter, Facebook, AirDrop eller simpel kopi og indsæt.

Vis eller rediger tilladelser er knyttet direkte til det link, hvilket betyder, at enhver, der har dette link, har de samme tilladelser.

Desværre tilbyder iCloud ingen midler til adgangskodebeskyttelse af links eller indstilling af udløbsdatoer, hvilket betyder problemer, når det kommer til at kontrollere, hvem der har adgang til dit indhold.

iCloud har nogle praktiske samarbejdskomponenter, der er sikkerhedskopieret i dets egne produktivitetsapps, som inkluderer:

  • Sider: en tekstbehandler
  • Tal: et regneark
  • Keynote: et præsentationsværktøj

Disse funktioner kan bruges til at kommentere igangværende værker eller foreslå eller foretage redigeringer.

Jeg kører

IDrive understøtter deling af både mapper og filer. Uanset om indholdet er i dit backup- eller synkroniseringsrum, skal du bare højreklikke på objektet og vælge deling. Dette kan gøres fra skrivebordet eller IDrive-webstedet.

Når du vælger at dele en mappe eller fil, oprettes der et link, der peger på dette objekt, som du kan kopiere og indsætte, eller sende direkte til Facebook eller Twitter. Der er også en mulighed for at sende linket i en e-mail.

  Cloud Collaboration Tool Roundup

En af fordelene ved at dele med IDrive er, at du kan indstille adgangskodebeskyttelse og få adgang til udløbsdatoer på ethvert link, du opretter. ICloud tilbyder ikke kun disse samme muligheder, heller ikke Google Drive eller OneDrive.

Ulempen med IDrive er, at den ikke har nogen integrerede apps som disse tjenester til at hjælpe med at forbedre samarbejdet. I stedet skal de, der er tildelt redigeringstilladelser, downloade indholdet, foretage redigeringer og derefter uploade det tilbage til din IDrive-konto.

IDrive-webgrænsefladen har en “delt” fane, hvorfra du kan holde styr på de links, du har oprettet, og fjerne eller ændre adgangen. En fane “delt med mig” giver dig mulighed for at gennemse, hvilket indhold andre IDrive-brugere har delt med dig.

Vinder af runde tre: Slips 

Cloudopbevaring med integrerede applikationer er en af ​​de nemmeste og mest produktive måder at samarbejde om indhold med andre. Det burde være en overbevisende grund til at dele indhold med iCloud snarere end IDrive. Manglende evne til at oprette delte mapper er dog en stor ulempe sammenlignet med tjenester som Dropbox og Google Drive.

Til den enkle handling ved at dele indhold er IDrive den mere sikre mulighed, fordi den har bedre indholdskontrolindstillinger. Ulempen med IDrive er, at de, der inviteres til at se eller redigere dit indhold, bliver nødt til at downloade dem for at gøre det. Der er ikke engang en mulighed for at se dette indhold online.

I sidste ende er ingen af ​​tjenesterne en god mulighed for indholdsdeling, da de begge har store ulemper.

Runde fire: sikkerhed

Sidst, men ikke mindst, bør det være en prioritet for enhver at holde dine data sikre mod hackere. Hvordan klarer vores to udfordrere sig her?

iCloud

Apple krypterer data, mens de er i transit over internettet ved hjælp af transportlagsikkerhed (TLS) og mens de er i ro i iCloud-datacentre. I begge tilfælde bruges mindst 128-bit AES-kryptering. Mens mange cloud-tjenester vælger 256-bit AES, antages intet niveau af kryptering at kunne brydes af brute force-angreb, selv med verdens mest avancerede supercomputere.

iCloud Drive-adgangskoder har ret stærke begrænsninger, herunder mindst 8 tegn, et tal og mindst et stort og lille bogstav. Der er også en mulighed for at tilføje totrinsbekræftelse for at få adgang til iCloud fra en ny enhed eller iCloud.com.

Apple giver dig brug af en cloud-adgangskodeadministrator kaldet iCloud Keychain. Ligesom LastPass, giver iCloud Keychain dig mulighed for at indstille hard-to-crack-adgangskoder uden selv at huske dem.

Mens dit indhold er krypteret på iCloud Drive-serverne, forbliver det tilgængeligt for Apple-ansatte, fordi virksomheden opbevarer en kopi af din krypteringsnøgle. Dette betyder, at de ikke kun kunne få adgang til Apple, men også NSA eller et andet regeringsagentur via domstol.

Der har været rygter i omkring et år nu, hvor Apple overvejer at følge i trinnene til skytjenester som Sync.com ved at blive en nul-videnstjeneste. Dette ville lægge krypteringsnøglerne kun i dine hænder og forhindre Apple eller nogen anden i at dekryptere dit indhold. Indtil videre er denne bevægelse dog ikke sket.

Apple opretholder avancerede datacentre på begge kyster i USA (Oregon, North Carolina, Californien og Nevada) designet til at beskytte dine data mod både naturkatastrofer og menneskeskabte katastrofer. Nye internationale datacentre er også i værkerne.

Jeg kører

IDrive beskytter også data ved transit ved hjælp af en sikker TLS-tunnel. Virksomheden vælger dog 256-bit AES i stedet for 128-bit. Dette samme krypteringsniveau bruges til at sikre dit indhold, mens du er i ro på IDrive-serverne.

Endnu bedre giver IDrive dig muligheden for standard eller privat kryptering. Med standardkryptering tildeler IDrive en krypteringsnøgle og opbevarer den nøgle for dig. Hvis du vælger privat kryptering, kan du indstille din egen nøgle, som IDrive ikke kender. Dette forvandler IDrive til en nul-videnløsning og giver den bedst mulige sikkerhed for dine data.

Hvis du opretter en privat krypteringsnøgle, vil IDrive ikke være i stand til at nulstille din adgangskode, hvis du glemmer det. Det er tilfældet med enhver nul-videnstjeneste, hvilket gør det til en god ide at bruge en cloud-adgangskodemanager. Det er også en anden god grund til at integrere en ekstern harddisk i din backup-strategi.

For at sikre, at brugerdata er tilgængelige døgnet rundt, opretholder IDrive flere datacentre over hele verden. IDrives datacentre revideres periodisk af tredjepart for at inspicere for sårbarheder og fremsætte henstillinger til forbedring.

Datacenters funktioner inkluderer alle former for fysiske sikkerhedsfunktioner, såsom videoovervågning, bevægelsessensorer og beskyttelse mod jordskælv og andre naturkatastrofer.

Vinder runde fire: IDrive

Både iCloud og IDrive krypterer dine skydata i transit og i hvile, hvilket er den vigtigste ting. Begge tjenester beskytter også dine data i avancerede datacentre.

IDrive tilbyder dog en overbevisende sikkerhedsfordel ved at give dig muligheden for nul-viden kryptering. Indtil Apple beslutter at begynde at gøre det samme, skal IDrive betragtes som den mere sikre mulighed.

Dommen – Vinder: IDrive

Hvis du er en Apple-produktbruger, ville det sandsynligvis være svært at grøfte iCloud Drive helt, da det er så tæt bundet til Apple-oplevelsen. Det er okay, selvom det trods nogle mangler stadig er den bedste måde at gemme iTunes på og har nogle anstændige produktivitetsfordele takket være Apples integrerede kontorapps.

Generelt er det imidlertid svært at ikke se IDrive som den bedre cloud-service. IDrive giver dig mulighed for at synkronisere indhold på flere platforme end iCloud Drive gør, og det synkroniseres hurtigere end iCloud Drive takket være trinvis overførsel af blokniveau.

IDrive er også designet til at trofaste billede af din harddisk, mens iCloud tvinger dig til at flytte indhold, du vil gemme eksternt i specialiserede mapper. Med en mulighed for nul-viden sikkerhed, er dine data også mere sikre med IDrive.

Endelig, da IDrices 1TB-plan giver dig både 1 TB backup og 1 TB synkroniseringsplads til cirka halvdelen af ​​omkostningerne til Apples 1TB-plan, giver den også mere værdi.

Der er ingen tvivl om, at iCloud har set enorme forbedringer i løbet af de sidste flere år, og med snak om kryptering af nul-viden i horisonten ser det ud til, at Apple stadig investerer i at fremstille et meget godt forbrugerprodukt. Men i øjeblikket, givet valget af at investere i mere iCloud-plads eller abonnere på IDrive, er mulighed to det smarte valg.

Er du enig eller uenig? Fortæl os, hvad du synes om iCloud og IDrive i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me