Sync.com vs pCloud: En nul-viden kamp

Online sikkerhed er altid et varmt emne her på Cloudwards.net. Selvom vi anbefaler at finde en top VPN-tjeneste til at beskytte dine internet-shenanigans, er der ikke noget så trøstende som privat, ende-til-ende-kryptering, når det kommer til skyen.

I cloud-lagring kaldes sådan kryptering almindeligvis nul-viden-kryptering, og det er en funktion, som du ikke finder hos store navne-spillere som Dropbox, Google Drive og OneDrive. Vi har tidligere udarbejdet en liste over de bedste muligheder for cloud-opbevaring i cloud-viden. I løbet af dette head-to-head vil vi direkte sammenligne to af vores favoritter: Sync.com og pCloud.

Du kan tjekke vores separate Sync.com-gennemgang eller pCloud-gennemgang, hvis du gerne vil lære mere om enten service eller gøre brug af vores bibliotek med cloud-lageranmeldelser for at finde andre muligheder. Glem heller ikke at læse vores bedste guide til cloudlager, hvor både Sync.com og pCloud er fremtrædende. Vi har også en videooversigt over denne artikel, hvis det er mere din stil.

Sync.com vs pCloud Video Review

Udvælgelse af den bedste leverandør af Cloud Storage-nul-viden

Sync.com og pCloud er to cloud-lagringstjenester, der konkurrerer inden for den samme niche. I stedet for at fokusere på produktivitet, som du får med Dropbox og Google Drive, er disse to tjenester designet med hensyn til privatlivets fred.

Dette privatliv hænger mest sammen med en sikkerhedsfunktion kendt som nul-viden kryptering. Denne krypteringsmetode betyder, at kun du, kontoejeren, kontrollerer krypteringsnøglen. Hverken Sync.com eller pCloud (hvis du bruger pCloud Crypto-tilføjelsen) kan læse dine filer.

Det betyder, at i modsætning til det tidligere nævnte Dropbox og Google Drive, hverken Sync.com eller pCloud (igen, hvis du bruger pCloud Crypto-tilføjelsen) nogensinde kunne deltage i skitserende markedsføringspraksis eller overdrage dine data til NSA.

Sikkerhed, som vi ser, forekommer lidt mere i Sync.com’s DNA end pCloud’s af forskellige årsager. Begge tjenester er imidlertid gode for den privatlivsorienterede bruger, og begge klarer mange andre ting end dem.

I løbet af fem runder sammenligner vi Sync.com og pCloud head-to-head for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilket, hvis en af ​​de, der bedst passer til dine behov. Efter hver runde vil vi navngive en vinder og derefter samle vores tanker i slutningen for at navngive vores øverste valg.

1

Lagringsomkostninger

Først vil vi overveje omkostningerne ved lagring for hver service. Som det sker, er Sync.com og pCloud to af de bedste tilbud i skylagring i dag. Så dette skulle være sjovt.  

Sync.com

Det vigtigste problem med Sync.com-abonnementer er, at du skal betale for et år foran. Der er ingen mulighed fra måned til måned, som der er med de fleste andre cloud-lagringstjenester. Men hvis det ikke slukker for dig, er serviceomkostningerne også blandt de mest rimelige inden for cloud-opbevaring.

Der er to betalte planer at vælge imellem. Den første får dig 500 GB for $ 49 dollars årligt, hvilket fungerer til lidt over $ 4 per måned. Vi elsker muligheden, da for få konkurrenter tilbyder mindre end 1 TB, hvilket ofte tvinger dig til at købe mere lagerplads, end du har brug for.

Hvis du har brug for mere, springer næste niveau hele vejen til 2 TB lagring. Selvom det kan virke som en ekstrem stigning, gør prisen det værd. Det årlige abonnementsgebyr på $ 96 fungerer til kun $ 8 pr. Måned, hvilket er $ 2 billigere end 1 TB Dropbox-lagerplads (se Sync.com vs Dropbox for flere sammenligninger).  

Hvis dine behov er meget mindre, har Sync.com også en grundlæggende plan, der ikke koster dig en krone. Du får gratis 5 GB lagerplads og kan øge det med 1 GB for hver henvisning, du foretager – uden grænser. Dens generøse henvisningsprogram er grunden til, at vi betragter Sync.com som en af ​​de bedste gratis planer inden for cloud-opbevaring.  

pCloud

En af fordelene ved at gå med pCloud i forhold til Sync.com er, at det giver en betalingsmulighed fra måned til måned. Betaling for et års tjeneste vil dog spare dig for 20 procent. Hvis du er en pCloud-superfan, tilbydes nu også levetidsabonnementer.

pCloud leverer to betalte lagringslag, ligesom Sync.com. Du kan gå med 500 GB lagerplads eller tilmelde dig en 2TB-plan, hvis du har brug for mere plads.

De årlige pCloud-omkostninger er tæt på det, som Sync.com tilbyder: omkring $ 4 for 500 GB og $ 8 for 2TB. Som hos Sync.com, værdsætter vi 500 GB-indstillingen og den samlede værdi, der slår de mest større navne ud.  

Måned-til-måned-abonnement koster $ 4,99 for 500 GB og $ 9,99 for 2 TB, hvilket stadig er meget konkurrencedygtigt.

pCloud tilbyder en gratis plan, der giver dig 10 GB lagerplads at arbejde med. pCloud har også et henvisningsprogram, men snarere end gigabyte får du dollars for at overbevise andre om at tilmelde dig. Hver henvisning, der tilbringer mindst en måned med pCloud, giver dig $ 5 netto, uden grænse for, hvor mange mennesker du kan henvise til.

Rundtanker

For både Sync.com og pCloud er værdi et bedst sælgende punkt. Der er heller ikke meget til at adskille lageromkostningerne mellem dem. Det er ikke overraskende, at prislappen er næsten identisk, da begge tjenester er målrettet mod den samme, privatlivsorienterede crowd.

Mange mennesker finder omkostningerne en vask, med andre overvejelser, der er vigtigere for deres beslutningstagning. Bånd er dog ikke sjovt.

Sandheden er, at værdispørgsmålet faktisk bliver lidt mere kompliceret, fordi pCloud opkræver ekstra for nul-viden kryptering og udvidet versionering, mens Sync.com ikke gør det. Rundt en handler imidlertid om oplagringsomkostninger; vi adresserer disse tilføjelsesomkostninger med tiden.

Vi tildeler runde én til pCloud takket være muligheden for måned-til-måned-betalinger, livstidsabonnementer og mere gratis cloud-opbevaring (10 GB vs 5 GB).

Runde: Lagringsomkostningspunkt for pCloud

Sync.com-logo
pCloud-logo

2

Synkronisere

Filsynkronisering eller synkronisering er en vigtig funktion i cloud-lagring, der giver dig mulighed for at redigere en fil på en enhed og se tilsvarende redigeringer på identiske filer, der er gemt på andre enheder. Dropbox er synkekongen af ​​grunde, som du kan læse om i vores Dropbox-gennemgang, men Sync.com og pCloud begge overgår det meste af resten af ​​konkurrencen.

  GoodSync anmeldelse

Hvilken er bedst? For at finde ud af det, testede vi filoverførsels- og downloadhastigheder ved hjælp af en 1 GB testmappe. Tests blev kørt over et WiFi-netværk med 10 Mbps uploadhastigheder og 22 Mbps downloadhastigheder.

Sync.com

Du kan tilslutte så mange enheder, som du vil til Sync.com til filsynkronisering. Understøttede platforme inkluderer de sædvanlige mistænkte, Windows, OS X, Android og iOS. Linux understøttes ikke, vi har en artikel om den bedste cloud-lagerplads til Linux-artikel, hvis det er noget, du har brug for.

Installation af klienten på din pc eller Mac opretter en speciel synkroniseringsmappe i dit filsystem. Flyt filer ind i den mappe, og de gemmes som standard på både din harddisk og skyen såvel som i synkroniseringsmapper på andre computere, som du har tilsluttet din Sync.com-konto.

Der er ikke noget roman om tilgangen blandt cloud-lagringstjenester, som blev populariseret af Dropbox. Nogle håndterer dog filkopiering mere effektivt end andre. Her er resultaterne af vores hastighedstest med Sync.com:

Test One: Test Two: Gennemsnit:
Upload: 16 minutter, 30 sekunder 14 minutter 15 minutter, 15 sekunder
Hent: 7 minutter 7 minutter 7 minutter

Selvom det ikke er det bedste, vi nogensinde har set, er gennemsnittet for upload- og downloadhastighed inden for få minutter af store navnemuligheder som Dropbox og Google Drive, som begge har fordelen med globale servernetværk.

Vi testede også en 1 GB-fil. De fleste filer, du arbejder med, vil sandsynligvis være væsentligt mindre, i hvilket tilfælde synkronisering med Sync.com skal nærme sig det ideelle mærke for nær realtid.

Sync.com giver dig mulighed for at justere mængden af ​​båndbredde, der bruges til synkronisering, hvilket kan hjælpe med at gemme systemressourcer til andre opgaver. Foretag disse justeringer via netværksfanen på Sync.com-skrivebordets kontrolpanel.

Som standard justerer Sync.com synkroniseringshastigheder automatisk, hvilket aftager, når klienten opdager et problem. Du kan skifte til en harddækning på mellem 50 Kbps og 5 Mbps til både uploads og downloads.

Vi vil gerne se en mulighed for “begræns ikke”, som du får med nogle andre cloud-lagringstjenester. Klienten selv har også brug for noget arbejde, da tekstvinduerne i netværksfanen er for små, afskåret tekst og ikke kan ændres størrelse.

For at drage fuld fordel af 2TB Sync.com-planen, vil du sandsynligvis slukke for synkronisering for nogle filer, så du gemmer dem bare i skyen og ikke også på din harddisk.

Sync.com giver dig mulighed for det ved at slå synkronisering fra undermapper i din synkroniseringsmappe, en funktion kaldet selektiv synkronisering.

Vores eneste uenighed er, at Sync.com-kontrolpanelet, som med båndbreddestrømning, har nogle størrelsesproblemer, der afskærer tekst og gør det sværere at bruge, end det burde være.

pCloud

pCloud bruger også en synkroniseringsmappemodel til at gøre enhedssynkronisering så enkel som muligt. Klienter er tilgængelige til Windows, Mac og i modsætning til Sync.com, Linux. Android og iOS understøttes begge også med mobile apps.

Efter installation af desktop-klienten oprettes en pCloud-mappe i dit filsystem.

Hvis du vil, kan du faktisk definere tilpassede synkroniseringsrelationer ved hjælp af pCloud’s skrivebordskontrolpanel, hvor du kan linke mapper i dit filsystem til mappeplaceringer i skyen.

Mens flere synkroniseringsmapper muligvis er svære at administrere på tværs af flere enheder, er indstillingen velkommen og ikke en, du ser sammen med de fleste andre cloud-lagringstjenester, herunder Sync.com, som kun lader dig have en synkroniseringsmappe.

Vi testede pCloud-kopieringshastighed ved hjælp af vores 1 GB testmappe. Her er hvad vi har:

Test One: Test Two: Gennemsnit:
Upload: 22 minutter 20 minutter 21 minutter
Hent: 8 minutter 8 minutter, 30 sekunder 8 minutter, 15 sekunder

Som du kan se, tog det seks minutter længere tid at uploade vores 1 GB-mappe med pCloud end med Sync.com. Overførsler tog to minutter længere.

Igen arbejder du forhåbentlig ikke med filer, der er så store, som vi gjorde i vores test. Forskellen er dog ret stor. Moreso, alligevel, end forskellen mellem Sync.com og Dropbox. pCloud giver dig mulighed for at justere synkroniseringshastigheder ved hjælp af skrivebordets kontrolpanel.

Vores test blev kørt ved hjælp af “ubegrænset” båndbredde, en mulighed pCloud giver dig, at Sync.com ikke gør. Automatisk throttling er også en mulighed, eller du kan indstille en hård dæksel med en hvilken som helst hastighed, du ønsker.       

pCloud giver dig også mulighed for at indstille klienten til at ignorere bestemte filmønstre, når du synkroniserer, i tilfælde af at du ikke vil synkronisere bestemte filer eller filtyper. Sync.com – og de fleste andre cloud-lagringstjenester – har ikke denne funktion.

Denne tilføjelse opvejer ikke næsten det faktum, at pCloud ikke har en mulighed for selektiv synkronisering. pCloud bruger et netværksdrev kaldet pCloud Drive, der tilføjes dit filsystem, hvis du kun vil gemme filer i skyen og ikke på din computer.

Mens netværksdrevtilgangen fungerer, er det også mere arbejde end selektiv synkronisering, især hvis du ofte ændrer, hvilke filer du vil synkronisere, og hvad du ikke ønsker at synkronisere. Det er meget lettere at blot være i stand til at slå synkronisering til eller fra i din mappe.

Runde to tanker

pCloud har nogle pæne synkroniseringsfunktioner som muligheden for at opsætte flere synkroniseringsmapper og ekskludere filtyper fra synkronisering. Det har også mere fleksible synkroniseringsmuligheder – for ikke at nævne et pænere kontrolpanel end hvad du får med Sync.com.

File uploads og downloads var imidlertid langsommere i vores test af pCloud end med Sync.com, og manglen på selektiv synkronisering formindsker brugeroplevelsen markant.

Sync.com gør ikke noget specielt med hensyn til filsynkronisering, men det fungerer på et niveau, der er tæt nok på store cloud-lagringstjenester, som de fleste ikke vil bemærke en præstationsforskel.

Round: Sync Point for Sync.com

Sync.com-logo
pCloud-logo

3

Fildeling

Muligheden for at dele filer med andre er en naturlig udvidelse af lagring af filer i skyen, så du kan arbejde omkring filstørrelsesgrænser for e-mail-vedhæftede filer og andre lagringsproblemer.

Næsten alle cloud-lagertjenester i dag giver dig mulighed for at dele indhold ved at oprette fillink. Der er dog store forskelle i udførelse med funktioner, der er designet til at kontrollere adgangen til links, der tegner sig for de fleste af dem.

Sync.com

Ved hjælp af Sync.com kan du dele gemte filer direkte fra din synkroniseringsmappe eller gennem din browser eller mobilapp.

Dette opretter et link, som du kan sende via e-mail-adresse eller distribuere manuelt.

  Cloud Collaboration Tool Roundup

Det er alt sammen ret almindeligt. Hvad der ikke er, er at Sync.com også indeholder nogle yderligere linkindstillinger til at hjælpe med at bevare kontrollen over dit indhold. Nøgleindstillinger inkluderer adgangskodebeskyttelse, udløbsdatoer og konfigurerbare downloadgrænser.

For at hjælpe med at spore aktivitet kan du også indstille underretninger om linkaktivitet. Der er endda en mulighed kaldet “forbedret privatliv”, som udvider Sync.coms nul-videnkryptering til fildelinger.

Når du opretter et link til en mappe, får hver fil inde i den mappe sit eget separate link til Sync.com. Det plejede at være, at de, du har delt mappen med, skulle downloade hver fil individuelt; dog indeholder Sync.com nu en mulighed for at downloade hele mappen på én gang som en .zip-fil.

Der er også en mulighed for at oprette et link til mappe-upload, som giver andre mulighed for at uploade filer til din cloud-lagerplads, selvom de ikke selv er Sync.com-kontoejere.  

Deling af mapper snarere end filer giver dig mulighed for at begrænse filadgang til bestemte personer baseret på e-mail-adresse i stedet for at generere et link. Når du deler en mappe med e-mail-adresse, kan du også tilføje mappetilladelser som kun visning og redigere.

Endelig kan du gennemgå både links og mapper, som du har delt ved hjælp af dedikerede browservisninger for hver. Disse synspunkter er gode til revision af det indhold, du har delt, så du ikke mister sporet. Det kan virke som en enkel ting, men mange cloud-lagringstjenester overser denne kapacitet.

pCloud

Du kan ikke dele individuelle filer via din desktop-synkroniseringsmappe med pCloud. Der er dog en mulighed for at opsætte delte mapper via skrivebordets kontrolpanel.  

Generelt set er det dog bedst at dele med pCloud vha. Browsergrænsefladen eller en pCloud-mobilapp, som giver mange flere muligheder.

Hver mappe og fil giver dig mulighed for at oprette et downloadlink.

Du kan dele linket manuelt eller sende det via e-mail-adresse. pCloud giver dig endda mulighed for at importere din Gmail-kontaktliste til hjælp.

Som med Sync.com kan du også indstille adgangskoder og udløbsdatoer for links.

Du får dog ikke nogle af de andre indstillinger, f.eks. At indstille downloadgrænser og aktivitetsmeddelelser. Hvert link har dog en statistikfane, hvis du vil kontrollere de samlede downloads.

pCloud har flere delingsindstillinger for mapper end for filer. Disse inkluderer muligheden for at generere et uploadlink, som andre kan bruge til at tilføje filer til dit skylagringslager og en mulighed for at tillade adgang baseret på e-mail i stedet for at oprette et link. Ligesom med Sync.com, gør du det ved at gøre det giver dig mulighed for at se andre se eller redigere tilladelser.

Endelig lader pCloud dig revidere både mappedele og links med dedikerede visninger, så du ikke mister oversigten over, hvilken adgang du har givet.

Runde tre tanker

Både Sync.com og pCloud håndterer fildeling meget godt. Faktisk rangerede vi disse to tjenester nummer et og nummer to til fildeling i vores sidste bedste cloud-opdateringsguideopdatering. Det er de små ting, der betyder noget: adgangskodebeskyttelse til links, udløbsdatoer, uploade links og værktøjer til revision af aktier gør begge sikrere for denne opgave end endda de største navne i branchen.

I sidste ende gav vi Sync.com nudge over pCloud i vores købers guide, og vi gør det samme her.

Den store grund til det er, at Sync.com giver dig mulighed for at beskytte links med nul-viden kryptering, mens pCloud ikke gør det. Det betyder, at virksomheden teknisk set kunne se, hvilke filer du deler med pCloud, men ikke med Sync.com. Muligheden for at indstille grænser for download-download er en anden fordel i Sync.coms fordel.

Runde: Fildelingspunkt til Sync.com

Sync.com-logo
pCloud-logo

4

Sikkerhed

Vi nævnte tidligere, at skysikkerhed er brød og smør fra både Sync.com og pCloud. Mens begge udmærker sig i forhold til konkurrencen, når det kommer til lagringsomkostninger og fildelingsfunktioner, er deres status som nul-viden kryptering cloud-tjenester det, der mest definerer deres konkurrencedygtige niche.

Sync.com

Sync.com leverer kryptering af nul-viden som standard. Der er faktisk ingen måde at slukke det faktisk for. I teorien vil dette nedsætte synkroniseringshastighederne nogle, fordi kryptering tager længere tid og Sync.com ikke kan bruge filmetadata til indeksering. Som afsløret i runde to bevæger Sync.com sig dog stadig ved et dejligt klip.

Du kan når som helst ændre din adgangskode fra skrivebordets kontrolpanel. Denne adgangskode bruges til at generere dine krypteringsnøgler.

Da Sync.com ikke kender din adgangskode, kan den ikke kende dine krypteringsnøgler. Det betyder dog også, hvis du glemmer din adgangskode, mister du adgang til din skylager.

Det anvendte krypteringsniveau er AES-256. AES er den krypteringsprotokol, der er mest almindelig blandt cloud-lagringstjenester i dag, og 256-bit AES kan ikke knækkes (som vi kender).

Sync.com giver dig også muligheden for at bruge tofaktorautentisering, som vi foreslår at aktivere. To-faktor-godkendelse kræver en ekstra sikkerhedskode for at logge ind på din Sync.com-konto, når tjenesten på en computer ikke genkender. Denne kode kan modtages via e-mail eller Google Authenticator, en mobilapp.

Værdien af ​​tofaktorautentisering er beskyttelse mod adgangskodstyveri, hvilket er meget nemmere at trække af end krypteringsnøgle cracking – især hvis du har en svag adgangskode.

Hvis din computer er stjålet, giver Sync.com dig også mulighed for at fjerne din synkroniseringsmappe fjernt, så den, der har den, i det mindste ikke er i stand til at stjæle dine selfies.  

En sidste fordel ved Sync.com er, at det er baseret i Canada, som generelt har stærkere information vedrørende privatlivets fred end USA, hvor de fleste cloud-lagringstjenester er baseret. Men med nul-viden kryptering, er placering ikke en sådan big deal.

pCloud

pCloud giver nul-viden kryptering, men i modsætning til Sync.com gør det ikke som standard. Du er faktisk nødt til at betale ekstra for at få det, gennem en tilføjelse kaldet pCloud Crypto.

Prisen for pCloud Crypto er $ 4,99 per måned. Du kan spare 20 procent ved at betale for et år i forvejen for i alt $ 47,88. Som med abonnementsplanerne, kan du også foretage en engangsbetaling for at få Crypto for livet; omkostningerne er $ 125.

Med Crypto tilføjet, skal du bruge en separat sikker mappe for at drage fordel af privat, ende-til-ende-kryptering, så du skal ikke begå fejlen ved at tænke filer i din almindelige synkroniseringsmappe også..

Som nævnt kan delte filer desuden ikke beskyttes med nul-viden kryptering, når du bruger pCloud. Tjenesten bruger AES 256 til maksimal beskyttelse mod brute-force hacks, så det er godt at se.

  Dropbox vs iCloud: Bedste valg til Mac-brugere

Hvad der ikke er så godt, er fraværet af tofaktorautentisering. Sørg for, at du bruger stærke, unikke adgangskoder til din pCloud-konto, da der ikke er noget, der forhindrer nogen, der stjæler din fra at få adgang til din konto. Følg vores tip til oprettelse af stærke adgangskoder, hvis du vil følge bedste praksis.

Runde fire tanker

På trods af den glip af to-faktor autentificering, det faktum, at du skal betale for nul-viden kryptering og det faktum, at fildelinger ikke kan sikres, rangerer pCloud et af de bedste sikre cloud-lagringsværktøjer.

Sync.com er vores absolut foretrukne skyopbevaringsvalg når det kommer til privatlivets fred. Tjenesten går ikke glip af et beat, når det drejer sig om at sikre, at dine filer kun er for dine øjne, fra dens placering i Canada til gratis nulkendskabskryptering og tofaktorautentisering.

Round: Security Point for Sync.com

Sync.com-logo
pCloud-logo

5

Yderligere funktioner

Lagringsomkostninger, synkronisering, deling og sikkerhed er de vigtigste grunde til at overveje Sync.com og pCloud. Heller ikke de integrerede produktivitetsapps, der f.eks. Får Google Drive til at skille sig ud (læs hvordan du bruger Google Drev). Når det er sagt, er skabet ikke helt bart, når det kommer til yderligere funktioner.

I vores sidste runde besluttede vi at fremhæve nogle af de funktioner, som vi mente kunne svæve købere mod den ene eller den anden service.

Sync.com

På mange måder er Sync.com omtrent så grundlæggende som du får. Du kan ikke forhåndsvise dokumenter fra din browser, så meget mindre at redigere dem. Der er heller ingen mulighed for at streame musik eller film. Du kan ikke engang se på din fotosamling uden først at downloade filerne.

Disse misser vil holde nogle væk, og med rette. Sync.com har dog en undskyldning for ikke at tilbyde en note-app eller muligheden for at se dine yndlingsfilm, og det er den nul-viden kryptering, den anvender.

Kort sagt betyder ingen adgang til dine krypteringsnøgler, at Sync.com ikke kan dekryptere dine filer til at få vist eller afspille dem i browserappen.

Sync.com har dog et par tilføjede funktioner, der er værd at nævne. For eksempel lader Sync.com Vault dig arkivere mapper og filer for at rydde plads på din harddisk. Vault er dog af begrænset brug, når du bare kan bruge selektiv synkronisering.

De fleste cloud-lagringstjenester tilbyder en form for begrænset slettet filopbevaring og versionskontrol, men Sync.com’s implementering er mere generøs: Som standard opbevares slettede filer og tidligere filversioner kun i 30 dage. Hvis du imidlertid er en abonnent snarere end at bruge en gratis konto, kan du gemme slettede filer på ubestemt tid og beholde så mange tidligere filversioner, som du vil.

Det er virkelig alt, hvad der er til yderligere Sync.com-funktioner. Som vi sagde, er de begrænsede ekstramateriale en faktor for, hvordan tjenesten er mere end noget andet. Nogle brugere vil elske det, andre vil ikke. Andre får mest ud af at blande ting op, som f.eks. At parre Sync.com med Google Drev.

pCloud

Som omtalt giver pCloud som standard ikke nul-viden kryptering. Hvis du tilføjer Crypto, har du muligheder for både administreret kryptering (din synkroniseringsmappe) og nul-videnkryptering (din Crypto-mappe).   

Da virksomheden i nogle tilfælde kan læse dine filer, kan pCloud tilbyde mere end Sync.com, når det kommer til funktioner, der kræver filadgang. Mens pCloud ikke går så langt som at give f.eks. Integration med MS Office Online som OpenDrive gør (læs vores OpenDrive-anmeldelse), har det nogle tricks.

Til at begynde med kan du forhåndsvise filer, herunder dokumenter og fotos.

Du kan også ændre størrelse på fotos, skønt det handler om omfanget af filredigering, du kan gøre med pCloud. PCloud-billedvisningen kan imidlertid bruges til at oprette lysbilledshows – og billedkvaliteten er fremragende.

Musik og video kan begge streames direkte fra pCloud, så længe de ikke er i din Crypto-mappe. Den samlede oplevelse for begge er meget god, hvilket gør pCloud til en af ​​de bedste skylagringspladser til medier.

Ligesom Sync.com giver pCloud dig mulighed for at rydde plads på din harddisk uden at gå den sædvanlige selektive synkroniseringsrute. Dette kan gøres med en pCloud-netværksdrevindstilling. pCloud kan også bruges til at sikkerhedskopiere dine sociale mediefotos (Facebook, Instagram og Picassa, lige nu) og kan automatisk sikkerhedskopiere WordPress-websteder.

Filversionering og slettet filopbevaring er begge noget svage med pCloud. Tidligere filversioner opbevares kun i 15 dage, hvis du er en fri bruger og 30 dage, hvis du er abonnent. Samme med slettede filer.

pCloud tilbyder en udvidet filhistorik-tilføjelse, der øger antallet til et år. De årlige omkostninger til tilføjelsen er dog yderligere $ 36.

Fem runde tanker

Hvis penge ikke var noget objekt, ville dette være pClouds runde temmelig let. Det $ 36 årlige gebyr for udvidede filhistorikfunktioner, der stadig ikke svarer til det, du får gratis med Sync.com, skyer tingene lidt.

Og alligevel, til sidst, kan vi virkelig godt lide pCloud’s medieafspilningsfunktioner og slideshow-funktion. Der tilføjes det faktum, at de 30 dage med filhistorik, du får gratis med pCloud, vil være tilstrækkelig for de fleste brugere, og vi er stadig svajet mod pCloud – bare ikke så stærkt, som vi kunne være.

Runde: Yderligere funktioner Point for pCloud

Sync.com-logo
pCloud-logo

6

Dommen

pCloud tog runde en, lageromkostninger, på grund af det faktum, at det tilbyder betalingsmuligheder fra måned til måned (og levetid), og Sync.com ikke. Selv om de årlige omkostninger ved service muligvis er de samme mellem disse to tjenester, gør det faktum, at Sync.com inkluderer nul-videnkryptering og ubegrænset versionering som en del af dets serviceomkostninger, sandsynligvis det til den bedre værdi generelt end pCloud.

Vi føler også, at mens pCloud gør et pænt arbejde med både fildeling og sikkerhed sammenlignet med næsten alle andre cloud-lagringstjenester, er Sync.com simpelthen det bedste, når det gælder begge dele. Desuden kører synkroniseringen lidt langsomt med pCloud, og der ser ikke ud til at være en selektiv synkroniseringsindstilling, der tvinger dig til at stole på pCloud-netværksdrevet for at rydde harddiskplads.

Når det kommer til det, bortset fra de mere fleksible betalingsmuligheder, er det eneste, der med rette skal overbevise nogle brugere om at vælge pCoud frem for Sync.com, dets mediestreammuligheder.

pCloud er en fantastisk service. Sync.com er bare lidt bedre.

Endelig vinder: Sync.com

Hvor lander du på Sync.com vs pCloud spørgsmål? Efterlad dine tanker i kommentarerne nedenfor, og tak for din læsning.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me