12 millors emmagatzematges en núvol gratuïts per al 2023: Sync.com, pCloud, MEGA i altres

Si encara no pagueu l’emmagatzematge al núvol, probablement no us agradarà tenir les subscripcions sense provar-ho. Afortunadament, gairebé tots els millors proveïdors d’emmagatzematge en núvol ofereixen un pla gratuït que us permetrà emmagatzemar les vostres dades en línia sense pagar el cent per cent del privilegi..

Estem aquí per ajudar-vos a solucionar el dolent del bo amb la nostra llista d’alguns dels millors plans d’emmagatzematge en núvol gratuïts actuals del mercat. Aquí tenim 12 dels principals proveïdors, des de pCloud fins a IDrive i tot el que hi ha entremig, cadascun amb límits i funcions d’emmagatzematge diferents..

Quin és el millor emmagatzematge en núvol gratuït?

Respondrem això ràpidament. El millor emmagatzematge en núvol gratuït del mercat actual és pCloud, que inclou fins a 10 GB d’emmagatzematge i moltes funcions premium, tot de franc. Per obtenir els 10 GB complets, haureu de fer unes quantes tasques, però principalment sense esforç.

Sync.com arriba en un segon moment, però els altres proveïdors no queden enrere, de manera que passem a través de tots ells, un per un.

 1. pCloud: fins a 10 GB d’emmagatzematge gratuït de dades
 2. Sync.com
 3. Google Drive
 4. MEGA
 5. Dropbox
 6. Amazon Drive
 7. Apple iCloud
 8. Microsoft OneDrive
 9. MediaFire
 10. Disc Yandex
 11. Degoo
 12. Condueixo

1. pCloud

Comencem amb el nostre proveïdor preferit. Tal com demostra la nostra revisió anterior de pCloud, durant molt de temps hem sigut grans fans d’aquest proveïdor d’emmagatzematge en núvol, ja que és tot un paquet, que ofereix un munt d’emmagatzematge amb una gran seguretat i opcions de reproducció premium per al contingut de suports..

pcloud-desktop-app

Alguns plans d’emmagatzematge en núvol gratuïts ofereixen molt d’espai, però de manera temporal. Mentrestant, l’oferta de 10 GB de pCloud és útil per a tu, sense límits ni cap problema. Haureu de fer unes quantes tasques addicionals per obtenir els 10 GB complets, com ara referir altres usuaris a pCloud. En cas contrari, us quedaran amb 2GB bastant bàsics.

Millor emmagatzematge per a la música

A banda de l’emmagatzematge, el reproductor multimèdia HD integrat per a pCloud fa que sigui un bon lloc per emmagatzemar els vostres programes de televisió favorits i els vostres vídeos domèstics. També és una de les millors opcions d’emmagatzematge en núvol gratuïtes per a la música, gràcies a un reproductor de mitjans dissenyat impressionant que et permet crear les teves llistes de reproducció a partir dels fitxers de música desats.

Les úniques funcions que us faltaran en el pla gratuït de pCloud són la protecció de contrasenya per als fitxers, les dates de caducitat dels fitxers compartits públicament i el xifrat de coneixement zero per als vostres documents importants. 

Si això és un problema, podeu actualitzar a pCloud Premium amb 500 GB o 2 TB d’emmagatzematge, a partir de 4,99 dòlars mensuals..

2. Sync.com

Si pCloud no us apel·la, us recomanem que considereu Sync.com com a alternativa com a segona alternativa. Podeu consultar primer la revisió de Sync.com per obtenir una ullada més detallada del servei.

sync.com-sync-web-app

Sync.com només ofereix 5 GB d’emmagatzematge en el seu pla gratuït. N’hi ha prou amb deixar-ho anar, però, un cop comenceu a utilitzar-lo, és difícil resistir la temptació d’actualitzar a 500 GB o 2 TB d’emmagatzematge, disponible a partir de 60 dòlars l’any. Tampoc hi ha límits de mida del fitxer, cosa que el converteix en una de les millors opcions d’emmagatzematge en núvol per a fitxers grans.

Si preferiu “lliure” voler dir lliure i no us importa una mica de pressa, podríeu aprofitar el generós sistema de derivació de Sync.com. Feu que persones reals es registrin per utilitzar Sync.com (han de ser reals, Sync.com ho comprova) i obtindreu 1 GB més per inscripció. Tot i que els 20 GB són la tapa, es coneix que l’empresa l’elimina si envieu un correu electrònic.

El millor per a Android

Sync.com és una de les millors opcions d’emmagatzematge en núvol gratuïtes per a Android, gràcies al seu generós emmagatzematge i una potent i senzilla aplicació mòbil. És un dels millors proveïdors d’emmagatzematge en núvol de coneixement zero, amb xifrat d’arxius AES de 256 bits i autenticació de dos factors inclosa de sèrie. 

Les lleis sobre privadesa del Canadà (on es basa Sync.com) ajuden a convertir-lo en un dels proveïdors d’emmagatzematge en núvol més segurs de la nostra llista. Les funcions de primera qualitat també són abundants, amb un historial de fitxers, protecció de contrasenya per als fitxers, esborrat de fitxers remots i registres de comptes fàcilment accessibles disponibles de forma gratuïta. 

Si us pregunteu com Sync.com i pCloud es diferencien entre ells, ens pot ajudar la comparació de Sync.com contra pCloud.

3. Google Drive

Seria una bogeria si un article sobre el millor emmagatzematge en línia gratuït no inclogués Google Drive. Tal com demostra la nostra revisió de Google Drive, és una de les millors solucions d’emmagatzematge en núvol gratuït, gràcies a la seva integració perfecta amb Google Docs, així com a un límit d’emmagatzematge generós de 15 GB per a usuaris gratuïts.

Interfície web de Google Drive

No heu de fer res si teniu un compte de Google, ja que l’emmagatzematge de Google Drive s’inclou com a estàndard. Aquest emmagatzematge s’aplica a Drive, Gmail i altres productes de Google, com ara Google Fotos. Aquest no és un problema, però cal tenir en compte si ja teniu penjada una col·lecció de fotos gran als servidors de Google.

També serveix d’emmagatzematge per a tots els documents que creeu mitjançant Google Docs, els productes de col·laboració potents (i gratuïts) de Google. Tots els productes i funcions de Google Docs s’inclouen de forma gratuïta. 

Hi ha algunes preocupacions sobre la privadesa (al cap i a la fi, és Google), que pot resultar impossible. A Google se li ha sabut analitzar els vostres fitxers sense permís i, si no els agrada el que troben, acabaran el vostre compte. Hi ha alguna cosa que cal tenir en compte si la privadesa és el vostre focus principal, sobretot perquè Google Drive no inclou el xifrat de fitxers.

  Millor còpia de seguretat en línia de discs durs externs el 2023

Preu de Google Drive

Els 15 GB d’emmagatzematge gratuïts de Google Drive són més generosos que les nostres recomanacions principals, pCloud i Sync.com. No podeu ampliar-ho amb regalies o derivacions, però podeu carregar determinats fitxers massius de fins a 5 TB de mida.

Si necessiteu més emmagatzematge de Google Drive, us costarà. El preu varia segons el vostre país, però els usuaris dels EUA poden esperar pagar 19,99 dòlars anuals (1,99 dòlars mensuals) per 100 GB d’emmagatzematge, 29,99 dòlars anuals per 200 GB o 99,99 dòlars anuals per 2TB. També podeu compartir aquest emmagatzematge extra amb membres de la família.

4. MEGA

Amb un nom com MEGA, hauríeu d’esperar alguna cosa impressionant. No és així, però MEGA inclou algunes característiques interessants i un emmagatzematge sorprenent que se situa en els nostres cinc primers llocs.

MEGA

Es va parlar de l’enfocament final de MEGA en la privadesa en la nostra anterior revisió de MEGA, cosa que prové del fundador de MEGA, Kim Dotcom. La seva desgraciada notorietat va ajudar a impulsar MEGA a l’àmbit públic i, tot i que ja fa temps que va deixar la companyia, el seu ethos es manté en la línia de la companyia: “The Privacy Company”. 

Un gran emmagatzematge en línia

Igual que Sync.com, MEGA també proporciona xifrat de coneixement zero per als vostres fitxers. Tot i això, el seu emmagatzematge és la cosa més atractiva de MEGA. Els nous usuaris obtenen una superfície d’emmagatzematge gratuïta increïblement generosa de 50 GB, tot i que és temporal i s’hi inclouen cadenes adjuntes. 

La quantitat predeterminada d’emmagatzematge del pla MEGA gratuït és de 15 GB. S’afegeix 35 GB addicionals per als usuaris nous, però caduca al cap de 30 dies. També podeu desbloquejar 10 GB, 15 GB i 20 GB addicionals instal·lant aplicacions d’escriptori i mòbil i fent referència a usuaris. Aquests caduquen al cap de 180 dies (per instal·lar les aplicacions) i 365 dies (per referir-se a un nou usuari.)

Un cop caducades aquestes bonificacions, tornareu a l’emmagatzematge predeterminat de 15 GB. L’única manera d’augmentar el vostre emmagatzematge és continuar fent referència als usuaris (guanyant 10 GB per cada registre) o bé pagar, amb plans de pagament que ofereixen entre 200 GB i una massa massiva de 8 TB d’emmagatzematge.. 

També hi ha algunes funcions innovadores i destacades incloses amb MEGA, fins i tot en el seu pla gratuït, des del xifratge extrem a extrem per a xats segurs fins a la recuperació i la recuperació integrada de fitxers..

5. Dropbox

Dropbox és el papa de tots els proveïdors d’emmagatzematge al núvol. És el proveïdor que va fer que la idea de l’emmagatzematge en núvol sembli possible quan es va llançar el 2007 i, tot i que no és la millor unitat de núvol disponible en aquests dies, encara és digne d’afrontar els cinc primers llocs..

dropbox-web-app

No deixa de ser una opció d’emmagatzematge en línia ràpida i fàcil d’utilitzar per als usuaris, però amb una capacitat d’emmagatzematge gratuïta de 2 GB, no es troba a prop de la quantitat de MEGA (consulteu la nostra comparació Dropbox vs MEGA) i no es farà servir per emmagatzemar. la vostra col·lecció de fotos o vídeos. Les seves característiques també són bastant bàsiques, però us permet compartir els vostres fitxers públicament. Podeu obtenir més informació sobre aquestes funcions a la revisió de Dropbox.

No podeu fer res més amb el pla gratuït, però si busqueu una senzilla botiga d’arxius, Dropbox només fa això. Funciona, i és excel·lent, però no espereu res de prima ni de més.

Preu Dropbox

Si esteu pendents del repte, podeu ampliar l’emmagatzematge gratuït de Dropbox fins a 16 GB fent referència a nous usuaris. Cada usuari us neteja 500 GB addicionals, però haureu de remetre molts usuaris per fer-ho. 

Si voleu més, el pla Dropbox Plus costa 9,99 dòlars mensuals fins a 2 TB d’emmagatzematge, i el pla Professional costa 16,58 dòlars al mes fins a 3 TB d’emmagatzematge..

Dropbox no és excel·lent per a la privadesa o la seguretat. Ha patit incompliments de dades en el passat i, a diferència de pCloud, no admet el xifrat de coneixement zero (consulteu la nostra peça pCloud vs Dropbox). És possible que no vulgueu utilitzar Dropbox per als fitxers importants, però amb una simple interfície d’usuari, és el tipus de solució que podeu configurar per als avis i espereu que l’utilitzin amb pocs problemes..

6. Amazon Drive

Amb la gran quantitat de recursos informàtics que té a la seva disposició, Amazon té un avantatge diferent respecte a alguns dels altres jugadors més petits. Pot oferir emmagatzematge barat i això és exactament el que fa amb Amazon Drive.

Amazon-Drive

Tanmateix, no espereu que el nom aporti una qualitat destacada. És possible que Amazon sigui una empresa de megabucks, però Amazon Drive és una cosa central. És bastant bàsic i està clar sobre les funcions, com mostra la nostra anterior revisió d’Amazon Drive. 

Tampoc hi ha xifratge per als fitxers, així que espereu que Amazon tingui totes les targetes en relació amb la vostra privadesa. Si això és un problema, podeu augmentar la vostra privadesa mitjançant Amazon Drive amb un servei de xifrat com Boxcryptor.

Bon emmagatzematge per a fotos

No és el millor emmagatzematge en línia per a fotos, però definitivament ha estat la nostra llista. No només teniu un emmagatzematge il·limitat de fotos, sinó que podeu crear una “volta familiar” compartida per combinar i emmagatzemar els àlbums familiars al núvol.. 

El bo de Amazon Drive és que és gratuït per a qualsevol usuari subscrit a Amazon Prime, el servei de subscripció tot inclòs que Amazon ofereix per a lliurament gratuït, TV i molt més. Els subscriptors d’Amazon Prime aconsegueixen 5 GB d’emmagatzematge per als seus fitxers, a més d’emmagatzematge de fotos il·limitat.

Si no és prou emmagatzematge de 5 GB, o si no sou membre d’Amazon Prime, podeu augmentar la vostra quota a 100 GBP per 19,99 dòlars anuals o 1 TB per 59,99 dòlars anuals. L’emmagatzematge de fotografies il·limitat només està disponible per als subscriptors d’Amazon Prime, però, haureu de tenir en compte el cost de subscripció de 119 dòlars anuals..

7. Apple iCloud

La veritable alegria d’utilitzar l’emmagatzematge en núvol de fabricants com Apple o Google és la integració. És per això que Apple iCloud és una de les solucions d’emmagatzematge de núvols gratuïtes més populars disponibles per als usuaris.

iCloud

Els usuaris d’Apple no han de fer molt per començar a utilitzar iCloud. Només hi ha, disponible com a unitat d’emmagatzematge a l’aplicació Mac Finder o disponible com a solució de còpia de seguretat per als dispositius iOS. Si no esteu fora de l’ecosistema d’Apple, és més complicat d’utilitzar-lo, tal com explica la nostra revisió d’Ubic Drive.

  Com enviar fitxers grans a través d'Internet: una guia pràctica per al 2023

Enllaçat al vostre Apple ID, el pla d’emmagatzematge iCloud gratuït ofereix 5 GB d’emmagatzematge. És possible que s’utilitzin força ràpidament, sobretot si teniu el vostre iPhone o iPad configurat per fer una còpia de seguretat automàtica a iCloud.

Plans iCloud de Apple

A mesura que s’emmagatzemi l’emmagatzematge en línia gratuït, iCloud no guanyarà cap guardó d’emmagatzematge, però els usuaris d’Apple poden començar a utilitzar-lo. Podeu actualitzar l’emmagatzematge de 5 GB en el pla gratuït a 50 GB, 200 GB o 2 TB. Els usuaris dels plans de 200 GB o 2TB també poden compartir l’emmagatzematge amb altres membres de la seva família.

Per als usuaris dels EUA, 50 GB d’emmagatzematge addicional costen 0,99 dòlars mensuals, 200 GB costen 2,99 dòlars al mes i 2 TB costa 9,99 dòlars al mes.

El vostre emmagatzematge també inclou una seguretat addicional incorporada. El núvol inclou autenticació de dos factors i les vostres dades es xifren mitjançant el xifrat AES de 128 bits. No té coneixement zero, però a Apple no se sap que li faci arribar les dades sense presses, així que us permetrà millorar el programa amb iCloud que altres proveïdors..

8. Microsoft OneDrive

Hem cobert Google Drive i la solució d’emmagatzematge en núvol que ofereix Microsoft és bastant similar, integrant l’emmagatzematge en núvol amb els serveis d’Office i Outlook sempre populars de Microsoft. Hem comparat una revisió separada de Google Drive i OneDrive, però fem una ullada a la nostra revisió OneDrive per obtenir una imatge més clara del servei per si mateixa..

Fitxers d'interfície web OneDrive

Els usuaris gratuïts reben 5 GB d’emmagatzematge inclosos amb el seu pla, amb un límit de 20 GB de mida d’arxiu. Podeu utilitzar aquest emmagatzematge amb les aplicacions mòbils i d’escriptori de Microsoft o mitjançant la seva integració directa amb les aplicacions d’Office. Per exemple, podeu desar documents de Word directament a l’emmagatzematge OneDrive.

Aquest nivell d’integració és el motiu pel qual el pla d’empresa de OneDrive el va convertir en el nostre millor emmagatzematge en núvol per a llista de col·laboració.

La seguretat solia ser un problema per a OneDrive, però Microsoft ara ofereix el xifrat AES de 256 bits per a fitxers. La història de Microsoft aquí és una mica impecable, sobretot amb la seva sospita implicació en el programa PRISM.

Preus OneDrive

Si no esteu satisfets amb els termes de privadesa de Microsoft, però us preocupa el vostre emmagatzematge limitat de 5 GB, podríeu actualitzar-lo. Si opteu per una subscripció a Office 365, guanyareu 1 TB d’emmagatzematge per 69,99 dòlars l’any.

Inclou accés complet i il·limitat a productes d’Office per a Windows i Mac, així com assistència addicional per a la protecció del ransomware i la protecció de fitxers de contrasenya. Si això no t’interessa, pots fer una subscripció simple a OneDrive per un import de 1,99 dòlars mensuals.

Això us proporciona 100 GB d’emmagatzematge addicional, però no inclou accés d’Office, protecció de contrasenya o protecció del ransomware.

9. MediaFire

El fet que alguna cosa sigui gratuïta no vol dir necessàriament que sigui excel·lent, ni tan sols bo. A la nostra anterior revisió de MediaFire, MediaFire va descriure MediaFire com a “os nu”, i aquest és el cas que encara es dóna amb aquest servei, que es troba a la part inferior de la nostra llista.

mediafire-web-client

Comencem amb el bé, perquè parlem d’emmagatzematge d’arxius que no costa res i això és exactament el que ofereix MediaFire. Els usuaris gratuïts reben 10 GB d’espai de forma gratuïta, tot i que podeu actualitzar a 1 TB per 5 dòlars al mes, o bé una increïble quantitat de 100 TB per 50 dòlars al mes per als usuaris comercials. També podeu augmentar els 10 GB gratuïts fins als 49 GB amb les referències de registre. 

Desgraciadament només els clients pagats obtenen totes les llaminadures. Al pla gratuït, els usuaris de MediaFire no poden compartir fitxers públicament, protegir amb contrasenya els seus fitxers, accedir a un registre de seguretat ni utilitzar les aplicacions mòbils de MediaFire per a iOS o Android. Podeu arrossegar i deixar anar els fitxers al navegador web, però no hi ha cap aplicació d’escriptori disponible.

Problemes de privadesa de MediaFire

Les funcions no són gens especials, ni tan sols en els plans de pagament. El veritable problema, però, és els procediments de privacitat i seguretat pràcticament desconcertats de MediaFire.

No és un proveïdor de coneixement zero (pel que podem saber) i no ofereix cap informació sobre com protegeix els vostres fitxers. No us podem dir si MediaFire xifra els vostres fitxers o fa alguna cosa especial en matèria de seguretat.

La política de retenció de dades de MediaFire suggereix que s’admetrà a algunes de les vostres dades. Inclou una declaració força vaga que diu que mantindrà “els registres necessaris per al compliment legal” durant 10 anys. No podem recomanar MediaFire per a la privadesa ni per facilitar-ne l’ús, però si necessiteu un proveïdor d’emmagatzematge bàsic, pot ser que sigui.

10. Disc Yandex

Bo, dolent, lleig. Així es descriuria Yandex Disk en tres paraules, ja que hi ha moltes coses sobre aquest servei basat en Rússia, però també hi ha molts problemes que faran que molts usuaris vulguin evitar-ho, tal com explica la nostra revisió de Yandex Disk..

yandex-disc-web-client

Comencem amb el bé. El disc Yandex és prou agradable per utilitzar, amb aplicacions per a mòbils, una aplicació d’escriptori per a Mac i Windows, i un lloc web senzill perquè pugueu arrossegar i deixar anar els vostres fitxers. La versió de fitxers està disponible i les versions anteriors dels fitxers es mantenen durant 90 dies. Yandex Disk també ofereix integració amb Microsoft Office Online per editar els seus fitxers en línia.

Els usuaris obtenen 10 GB d’emmagatzematge gratuïtament, però podeu augmentar-ho fins a 20 GB amb referències. També hi ha emmagatzematge gratuït de fotos il·limitat per als usuaris amb les aplicacions mòbils disponibles.

També hi ha plans de pagament. Yandex Disk Pro ofereix 100 GB per 2 dòlars al mes o 1 TB d’emmagatzematge per 10 dòlars al mes.

Problemes de privadesa i seguretat

Abans d’afanyar-vos a registrar-vos amb Yandex Disk, cobrirem el dolent. L’empresa ofereix molt poca informació sobre com gestiona els vostres fitxers. No us podem dir si xifra les vostres dades, de manera que haureu de fer-ho vosaltres mateixos abans de penjar els fitxers.

  Millors serveis de correu electrònic del 2023: correu basat en núvol per a tothom

Més problemàtic, però, és que el disc Yandex és de Russa, un país que no se sap que té les millors lleis de privadesa. Per als usuaris d’Europa, la filial finlandesa de Yandex Disk és responsable de les vostres dades, per la qual cosa haureu de protegir-vos pel més estricte Reglament general de protecció de dades..

Amb polítiques poc clares al voltant de la retenció i xifrat de fitxers, el disc Yandex no és una de les nostres recomanacions principals.

11. Degoo

Hem abaixat els nostres estàndards per a solucions d’emmagatzematge gratuïtes acceptables, però això no vol dir que donem una passada gratuïta a Degoo. Els seus 100 GB d’emmagatzematge gratuït són l’única cosa que cal destacar d’aquest proveïdor.

Degoo

Degoo es diu un servei de còpia de seguretat al núvol. Això vol dir que no inclou les eines quotidianes per millorar la productivitat que ofereixen Sync.com o Google Drive. No s’inclou la sincronització de fitxers i realment no pots compartir els fitxers amb d’altres.

L’experiència a l’escriptori no és una cosa que vam recomanar en la nostra anterior revisió de Degoo, però les aplicacions per a mòbils no són malament compatibles amb Android i iOS.

Preu Degoo

Com a servei de “còpia de seguretat”, 100 GB és generós, però no prou. Tanmateix, en podeu obtenir més coses amb referències, i també és compatible amb l’aplicació d’aplicacions per a mòbils. 

Els plans pagats comencen a partir de 3 dòlars mensuals per 500 GB d’espai o 9,99 dòlars mensuals per 10 TB. Això és més car que altres proveïdors de còpia de seguretat en núvol, com CrashPlan, que ofereix un emmagatzematge il·limitat per 10 dòlars al mes (consulteu la nostra revisió de CrashPlan). També ofereix una resposta zero de l’assistència al client, de manera que si teniu problemes, sou pel vostre compte.

Pros:

 • Massiu 100 GB d’emmagatzematge gratuït
 • Suport per a mòbils

Contres:

 • Planes costosos de pagament
 • No hi ha suport d’aplicacions de productivitat

Logotip de Degoo

Degoo Review

Comença des de 093 dòlars mensuals per 2000 GB
Tots els plans disponibles gratis

Visita Degoo

12. IDrive

IDrive és un altre proveïdor de còpia de seguretat, però, a diferència de Degoo, també és una opció híbrida. Tal com hem esmentat a la nostra revisió IDrive, es tracta d’una empresa d’emmagatzematge molt antiga, que data del 1995. Amb 5 GB d’emmagatzematge gratuït que s’escala fins a 5 TB en els plans de pagament, també és el nostre proveïdor de còpia de seguretat més destacat a la nostra millor llista de serveis de còpia de seguretat en núvol..

idrive-dashboard

IDrive ofereix aplicacions per a mòbils per a Android i iOS, a més d’una aplicació d’escriptori per a Mac i PC amb Windows o Linux. També té una eina de gestió que permet controlar les còpies de seguretat en línia. Els clients d’escriptori són compatibles amb la sincronització d’arxius, que permet carregar fitxers ràpidament al núvol.

Una solució híbrida

És per això que anomenem ICloud un servei híbrid, ja que oferint sincronització a l’escriptori significa que podeu utilitzar IDrive com a solució a l’estil Dropbox per als vostres fitxers. Ofereix versió de fitxers i compartició d’arxius a través de la interfície en línia.

Tot i que IDrive ofereix 5 GB de franc, els usuaris personals poden actualitzar a 2 TB d’emmagatzematge per 52,12 dòlars l’any (al voltant de 4 dòlars al mes) o 5 TB per 74,62 dòlars a l’any (al voltant de 6 dòlars al mes). La seguretat d’IDrive és força forta tant en els plans gratuïts com en els de pagament, amb un xifrat AES de 256 bits que s’ofereix de sèrie.

La vostra clau de desxifració privada no la té IDrive. Si la perdeu, perdreu la capacitat de desxifrar les dades. IDrive deté les vostres dades als Estats Units, que no tenen les millors lleis de privadesa en núvol, però l’empresa posa èmfasi en el seu compromís amb la privadesa en afirmar que només vosaltres – no IDrive – podeu accedir als vostres fitxers..

Pros:

 • Emmagatzematge de núvols híbrids & còpia de seguretat
 • Bones aplicacions per a mòbils i d’escriptori

Contres:

 • D’emmagatzematge gratuït (però no genial)
 • Dades allotjades segons les lleis de privadesa dels EUA

Logotip IDrive

Revisió IDrive

Comença des de 579 dòlars al mes per 2000 GB
Tots els plans disponibles gratis

Visita IDrive

Com varem escollir els nostres proveïdors

Quan es plantegen llistes breus com aquesta, els principals criteris que busquem són l’emmagatzematge, la velocitat, la facilitat d’ús, la seguretat en general i les funcions que s’ofereixen. Viousbviament, es tracta de proveïdors gratuïts, per la qual cosa els nostres estàndards no són tan alts com ho podrien ser per a les nostres revisions personals d’emmagatzematge en núvol.

Dit això, esperem un nivell bàsic de qualitat i servei, fins i tot de plans gratuïts. És per això que som fans de pCloud i Sync.com, ja que tots dos proveïdors ofereixen de forma gratuïta un producte de primer nivell. D’altra banda, també és per què els proveïdors, com ara Yandex Disk i Degoo, no reben la nostra recomanació completa.

Millor emmagatzematge de núvol il·limitat gratuït

Si mai veieu un proveïdor que ofereix emmagatzematge en núvol gratuït i il·limitat, i l’empresa que no l’ofereix no es diu Google, Amazon, Apple o Microsoft, atureu-vos i mireu a qualsevol altre lloc. No existeixen (pel que sabem) que actualment no hi ha proveïdors que ofereixen emmagatzematge en núvol gratuït i gratuït per a consumidors i, per no ser contundents, serem extremadament dubtosos de qualsevol empresa que ho ofereixi..

Les raons per les quals són força evidents. L’emmagatzematge al núvol és costós per als proveïdors, i la probabilitat que aquest tipus de producte sigui maltractat és alta. Les empreses d’emmagatzematge generalment existeixen per guanyar diners, per la qual cosa és poc probable que cap proveïdor minvi els possibles plans pagats i malgasti beneficis amb un producte tan generós.

Ho sentim, els únics plans d’emmagatzematge en núvol il·limitats del mercat us costaran. No tots els proveïdors ho ofereixen, però alguns ho fan, amb Dropbox un dels millors.

Pensaments finals

Heu arribat al final, així que vol dir que probablement heu decidit sobre quin proveïdor d’emmagatzematge en núvol gratuït voleu provar. La bona cosa del preu, a qui ens encanten aquests zeros, és que, fins i tot si no us agrada pCloud (la nostra recomanació principal), podeu canviar ràpidament a un dels altres productes, com ara Sync.com..

Tot i això, això no significa que pugueu ignorar alguns dels altres plans de la nostra llista. Google Drive i iCloud sempre obtindran un esment gràcies a la facilitat en què s’integren amb iPhones i dispositius Android. Tampoc podeu equivocar-vos amb l’ample emmagatzematge que proporciona MEGA ni la simplicitat arrosseguada i soltosa que ofereix Dropbox.

Independentment del pla que trieu, esperem que us aporti l’emmagatzematge i la qualitat que busqueu. Si heu utilitzat algun dels productes que us indicem o si no esteu d’acord amb algun dels nostres comentaris, feu-nos-ho saber sobre les vostres experiències als comentaris que es mostren a continuació. Com sempre, gràcies per llegir.

Logotip de Sync.com

Revisió de Sync.com

Comença des de 500 dòlars mensuals per 1000 GB
Tots els plans disponibles gratis

Visita Sync.com

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me