Còpia de seguretat de CloudBerry vs Acronis Imatge veritable: flexibilitat i velocitat

És difícil navegar pel vast mercat de solucions de còpia de seguretat en línia. És per això que hem recopilat una llista de les millors solucions de còpia de seguretat en línia per ajudar-vos a triar. Dit això, si encara no podeu fer la vostra idea i penseu CloudBerry Backup vs Acronis True Image, esteu al lloc adequat. Els comparem en aquest article per veure quin servei és millor.

Acronis True Image és un servei de còpia de seguretat en línia estàndard, però CloudBerry Backup necessita un servei de soci perquè no ho és. Més aviat, és una solució d’infraestructura com a servei que no ofereix espai de còpia de seguretat i funciona com un centre de control que us ajuda a gestionar plans de còpia de seguretat en altres serveis d’emmagatzematge en núvol..

Per a aquesta trobada, estem combinant CloudBerry Backup amb Wasabi perquè té una excel·lent infraestructura de preus i servidors. El servei és barat i escalable, és a dir, podeu definir la mida d’emmagatzematge que vulgueu i dictar quant pagueu. Podeu trobar més informació al respecte a la nostra revisió de Wasabi.

Si voleu obtenir més informació sobre els competidors, llegiu la nostra ressenya de CloudBerry Backup i la crítica d’Acronis True Image. Si llegiu això i teniu en compte l’emmagatzematge al núvol, llegiu la nostra explicació de la diferència entre l’emmagatzematge al núvol i la còpia de seguretat.

És prudent fer servir la còpia de seguretat del núvol perquè el disc dur es podria bloquejar, algú podria robar el vostre ordinador portàtil o algun altre accident pot fer que perdeu les dades.

Podeu utilitzar un programari de recuperació de dades per intentar recuperar els vostres fitxers, però no és un mètode fiable. Les unitats d’estat sòlid tampoc són fiables, perquè experimenten més errors de dades, tot i que la seva taxa de fallada és inferior a l’1 per cent.

Durant cinc rondes, veurem com es comparen els serveis entre ells. Al final de cadascun, anomenarem un guanyador. Al final, farem una recapitulació i declarem el guanyador global.

1

Valor

El millor és si el servei té plans que ofereixen un bon valor, és a dir, proporcionen més espai de còpia de seguretat per menys diners. És encara millor si hi ha una àmplia selecció de plans, de manera que en puguis trobar un que s’adapti a les vostres necessitats. És fantàstic si el proveïdor ofereix un pla o prova gratuïta, de manera que podeu provar el servei. Si busqueu una còpia de seguretat il·limitada, consulteu la nostra millor llista de còpia de seguretat en línia il·limitada.

cberry-vs-acronis-cberry-price

A diferència de la majoria de proveïdors de còpia de seguretat del núvol, que cobren per nombre d’ordinadors i gigabytes d’espai, CloudBerry Backup requereix que adquiriu una llicència única. A 49,99 dòlars, l’escriptori és l’opció més barata. El més car, Ultimate, té 299,99 dòlars. Podeu provar la còpia de seguretat d’escriptori amb una prova gratuïta de 15 dies abans de decidir subscriure-s’hi.

Amb aquest pas, heu d’aconseguir un servei de còpia de seguretat que proporcioni espai de còpia de seguretat. Wasabi cobra 0,0049 dòlars per gigabyte d’emmagatzematge. Per a 1000 GB, només haureu d’afegir 5 dòlars al mes. La descàrrega no costarà ni un centèric, a diferència d’altres serveis IaaS.

  Millor emmagatzematge al núvol amb Sync 2023

cberry-vs-acronis-acronis-preus

Acronis True Image també té una opció per a una llicència de tota la vida. Tanmateix, no us recomanem obtenir-lo perquè només us permet fer una còpia de seguretat a l’emmagatzematge local, no al núvol. Hi ha dos plans de subscripció per triar: Advanced i Premium.

L’avançada costa 4,16 dòlars al mes, o 49,99 dòlars l’any, per 250 GB. Inclou còpia de seguretat d’imatges completa, clonació de discos activa, restauració universal i còpia de seguretat de xarxes socials.

La prima és de 8,33 dòlars al mes, o 99,99 dòlars anuals, per 1TB. Afegeix la certificació blockchain per a fitxers i signatures electròniques a la llista de funcions.

Si pagueu per augmentar la mida d’emmagatzematge, l’obtindreu a un preu reduït. Això també és cert pel nombre d’ordinadors inclosos en el pla.

La versió de còpia de seguretat de CloudBerry, juntament amb Wasabi, té preus excel·lents i, tot i que requereix que adquiriu una llicència i que pagueu un espai de còpia de seguretat, és menys costós que el seu oponent. CloudWid Backup aparellat amb Wasabi guanya aquesta ronda.

Ronda: Punt de valor per a la còpia de seguretat de Cloudberry de MSP360

2

Seguretat

Heu de triar un servei de còpia de seguretat de gran seguretat per mantenir les vostres dades segures. La seva força depèn del xifratge utilitzat en trànsit i en repòs, que protegeix els vostres fitxers durant la transferència i altres factors.

El millor és si el servei es qualifica de coneixement zero, cosa que significa que només podeu llegir els vostres fitxers. L’autenticació de dos factors també és important, perquè ajuda a impedir l’accés al vostre compte si algú roba la vostra contrasenya.

cberry-vs-acronis-cberry-seguretat

CloudBerry Backup admet aquests mètodes de seguretat, però la seva disponibilitat també depèn del servei de parella. Amb el soci adequat, CloudBerry Backup pot utilitzar fins a AES 256-bit al client.

Molts serveis només admeten el xifrat del costat del servidor. Si el teniu al costat del client, només podeu controlar la clau de xifrat i llegir les vostres dades. Si trieu utilitzar el xifrat del costat del client, assegureu-vos de memoritzar la vostra contrasenya perquè CloudBerry Backup no la podrà restablir.

Durant la transferència, CloudBerry utilitza el protocol TLS per protegir els vostres fitxers mentre que la versió us ajudarà si alguns d’ells afecten el ransomware. Wasabi admet el xifratge en repòs i us proporciona autenticació de dos factors. Tot i que no té xifratge privat natiu, funcionarà amb la implementació de CloudBerry Backup.

Els centres de dades de Wasabi són els quatre nivells, que és la màxima qualificació de l’Institut Uptime amb una garantia de temps de vida del 99,9 per cent. Disposen de patrulles, vigilància de CCTV i escàner biomètric per evitar que els intrusos siguin. Llegiu-ho per obtenir més informació sobre ells.

cberry-vs-acronis-acronis-seguretat

Els centres de dades d’Acronis també són segurs, ja que utilitzen exploracions biomètriques, targetes clau, patrulles i monitoratge per garantir que no hi ha incompliments. Les vostres dades també s’emmagatzemen en diversos servidors protegits contra desastres naturals i incendis.

Acronis True Image utilitza xifratge AES de 256 bits per rastrejar els vostres fitxers i el protocol TLS / SSL per protegir-los durant la transferència. Podeu xifrar fitxers abans d’enviar-los també als servidors d’Acronis. Això requereix que introduïu la vostra contrasenya, que només coneixeu. Els fitxers romandran xifrats al núvol fins que no els desxifreu. Això fa que el servei sigui zero.

  Millor programari de recuperació de dades del 2023: recupera arxius ràpidament

També hi ha una novetat anomenada Acronis Active Protection que ajuda contra els atacs de ransomware. Si falla, podeu confiar en la versió per recuperar els vostres fitxers. Malauradament, no hi ha autenticació de dos factors.

Tots dos serveis ofereixen funcions de seguretat fortes que protegeixen les vostres dades, però CloudBerry Backup us permet associar-vos amb un servei que vulgueu modificar més el vostre pla de còpia de seguretat. Adjudicem aquesta ronda a CloudBerry Backup i Wasabi.

Ronda: Punt de seguretat per a la còpia de seguretat de Cloudberry per MSP360

3

Velocitat

La còpia de seguretat inicial pot trigar molt temps. Quant de temps depèn del proveïdor de serveis d’internet i la proximitat que teniu d’un servidor. Com més a prop estigueu, millor serà la vostra connexió.

Si el servei de còpia de seguretat us permet definir la configuració de transferència preferida, augmenteu el nombre de fils per augmentar la velocitat i accelerar-los si cal, això serà encara millor. Un algorisme de transferència a nivell de bloc també ajudarà després de la còpia de seguretat inicial.

El servei de tercers no és el factor determinant per a la velocitat de seguretat. En aquest cas, es tracta de Wasabi. Té centres de dades a Oregon, Virgínia del Nord i un que estarà operatiu als Països Baixos el gener del 2023.

Ho vam provar des del sud-est asiàtic i vam obtenir una velocitat mitjana de 19 min per a una carpeta d’1 GB. Aquest és un resultat excel·lent tenint en compte que els fitxers es xifraven amb el xifrat del client de CloudBerry Backup abans de ser enviats. A més, les vostres velocitats seran encara millors si esteu més a prop dels servidors de Wasabi.

La imatge True Acronis no és lenta. De fet, ens va sorprendre amb la seva rapidesa perquè només va trigar 15 minuts a fer còpies de seguretat i recuperació d’una carpeta d’1 GB. Hem utilitzat la configuració “òptima” per descarregar, però també n’hi ha un de “màxim”, que és, probablement, encara més ràpid..

Tenint en compte els resultats impressionants que Acronis True Image va mostrar a les nostres proves, és clar que és més ràpid que molts serveis. La còpia de seguretat de CloudBerry amb Wasabi té una gran velocitat, però no respon.

Ronda: Punt de velocitat per a Acronis True Image Review 2023

4

Facilitat d’ús

La facilitat d’ús hauria de ser senzilla. Com millor sigui, més et pots concentrar en el teu treball en lloc de preocupar-te per les teves dades. Per garantir que, el client d’escriptori ha de treballar en la majoria dels sistemes operatius i la seva interfície, juntament amb els de la web i les aplicacions mòbils, hauria de ser agradable i intuïtiu d’utilitzar.

És difícil configurar una còpia de seguretat de CloudBerry. Heu d’afegir el vostre compte al servei de parella que utilitzeu manualment i crear el pla de còpia de seguretat, que requereix que trieu entre moltes opcions. Si voleu canviar la configuració, us encantarà, però els usuaris principals voldran deixar-los clar.

Si us considereu com a part del mainstream, heu de llegir la nostra manera d’utilitzar CloudBerry Backup amb la guia d’Amazon S3 per tenir una idea del que heu de fer per aconseguir que funcioni amb Wasabi..

  Com particionar un disc dur el 2023

Tampoc és fàcil recuperar fitxers, però us permet crear un pla de còpia de seguretat complicat que s’adapti a les vostres necessitats.

cberry-vs-acronis-cberry-interface

El client d’escriptori per a Windows té una interfície clara que és similar a la de Microsoft Office, però no és el més atractiu que hem vist. Dit això, es troba a la nostra llista de les millors còpies de seguretat de núvols per a Windows. També hi ha clients per a macOS i Linux. Tanmateix, no tenen totes les funcions que té la versió de Windows.

cberry-vs-acronis-cberry-interface-web

Si teniu una distribució Linux sense una interfície gràfica d’usuari, podeu accedir a la interfície web des de l’aplicació d’escriptori. Té un disseny modern i atractiu que és clar i et permet trobar el que necessites ràpidament.

Hi ha una interfície web a la qual podeu accedir a través del lloc web de CloudBerry, però només funciona amb Amazon S3.

Acronis True Image funciona a Windows i macOS. Si sou un usuari de Linux, consulteu la nostra millor còpia de seguretat en línia per a l’article de Linux per trobar un servei adequat.

El client d’escriptori és intuïtiu i fàcil de navegar, però el seu text ha de ser més gran. Hi ha un menú a l’esquerra per navegar per l’aplicació.

Podeu utilitzar-ho per fer còpies de seguretat de tot, en lloc d’haver de seleccionar fitxers específics. Això requereix més espai, però és més fàcil crear un pla de còpia de seguretat. Si decidiu fer-ho així, podeu excloure fitxers que no vulgueu fer una còpia de seguretat. A més, les seves notificacions són útils per mantenir-vos actualitzats.

Si esteu en moviment, podeu utilitzar el tauler en línia per executar còpies de seguretat manuals i recuperar fitxers. Això la fa útil per a la gestió remota. La interfície en línia és clara i no us confondrà.

CloudBerry Backup és excel·lent per als usuaris de potència, però Acronis True Image és fàcil d’utilitzar i no confondrà els usuaris, per tant, aquesta ronda és.

Ronda: Facilitat d’ús per a Acronis True Image Review 2023

5

El Veredicte

La funció de còpia de seguretat de CloudBerry i Acronis True Image són el tercer i el quart lloc de la nostra llista de millors serveis de còpia de seguretat en línia, respectivament, i això està garantit per l’empat en aquest article. Tot i això, gràcies al seu valor lleugerament superior, a una major flexibilitat i a una millor seguretat, ens acostarem una mica més a prop de CloudBerry Backup i el declarem guanyador, encara que només sigui per un pèl..

Guanyador: Còpia de seguretat de CloudBerry

Dit això, Acronis True Image no deixa de ser una excel·lent opció, perquè CloudWid Backup no la supera per un gran marge. Tot i això, apel·larà als usuaris que els agrada que la seva experiència d’usuari sigui senzilla, ja que és fàcil d’utilitzar. Això i les seves fortes opcions de seguretat el converteixen en una bona opció per a aquells que no volen preocupar-se ni pensar en la seva còpia de seguretat.

Què en penses d’aquesta comparació? Esteu d’acord que CloudCup Backup és millor? Quin servei preferiu per fer una còpia de seguretat dels vostres fitxers? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me