cryptostorm Review – Opdateret 2023

kryptostorm anmeldelse

Cryptostorm er en VPN, der er rettet mod hardcore-teknik, eller folk, der er villige til at blive en til at beskytte deres privatliv. Det er uden tvivl en af ​​de mest brugervenlige VPN’er, vi har gennemgået, men dens sikkerhed er fremragende, og prisen er rigtig. Læs vores fulde kryptostormanmeldelse for detaljerne.

best-VPN-anmeldelser

Cryptostorm sidder i mellem gode og dårlige VPN’er og tjener en bedømmelse af “bare okay.” Det kommer fra Vancouver, Canada, men har rødder i Island og er forpligtet til at være den sikreste i sin klasse. Drevet af privatlivets fred og sikkerhed kan kryptostorm virke lidt skræmmende ved første øjekast, men det virtuelle private netværk har sine gode sider.

Det er helt rigtigt for folk, der lægger ringe værdi på dejlige grænseflader, brugeroplevelse og kundesupport. I sidste ende bruger du en VPN til at sikre din egen databeskyttelse og sikkerhed, hvilket er, hvad du får med denne VPN, ikke mere og ikke mindre. Flere nybegynderne vil måske tjekke vores udvalg af de bedste VPN-udbydere, dog.

I denne kryptostormanmeldelse vil vi tale om vores oplevelse efter omfattende test (og kritik af) denne ukonventionelle VPN. Vi vil diskutere funktioner, priser, brugervenlighed, understøttede enheder, serverplaceringer, hastighed, sikkerhed og kundeservice, inden vi afsætter vores dom.

Alternativer til kryptostorm

Styrker & Svagheder

Funktioner

Cryptostorm tilbyder mange sikkerhedsindstillinger til at konfigurere bortset fra VPN-protokoller, hvor det kun giver dig mulighed for at bruge OpenVPN. Når det er sagt, kan du vælge mellem transportprotokoller, konfigurere ECC-instanser og IPv6. Vi vil tale mere om det i sikkerhedsafsnittet nedenfor.

Ud over at vælge den port, du bruger, kan du vælge mellem de placeringer, du vil oprette forbindelse til, hvilket er stort set standard i dag. Det leveres også med en dræbte, DNS-lækager, WebRTC-forebyggelse af lækage og mange andre funktioner, der er relevante for sikkerhed.

Vi var i stand til at få adgang til Netflix, selv med den gratis version, men hastigheden var så dårlig, at den ikke kunne leveres. Hvis tv-serier er en prioritet, så tjek i stedet vores bedste VPN til Netflix-valg.

Ifølge leverandøren er VPN også velegnet til torrenting, og takket være dens høje sikkerhedsstandarder vil vi også rangere den som den bedste VPN til torrenting. Ligesom Netflix, betyder de forfærdelige hastigheder dog, at den ikke kommer til at lave denne liste snart.

Bortset fra det er der ikke mange funktioner i note. Cryptostorm er fokuseret på at sikre din forbindelse og, efter vores erfaring, ikke meget andet. Hvis du vil have klokker og fløjter, er det ikke udbyderen til dig.

Prisfastsættelse

Cryptostorm bruger et token-baseret prissystem, hvilket er usædvanligt for en VPN. Tjenesten er ikke så billig som GooseVPN, som du kan læse i vores GooseVPN-gennemgang, men den er stadig rimelig. Hvis du ønsker mere værdi for dine penge, kan du tjekke vores gennemgang af privat internetadgang.

Med kryptostorm køber du tokens til at bruge dets VPN-netværk. I modsætning til mange andre VPN-udbydere kan du vælge mellem engangsordrer og tilbagevendende abonnementer.

Da den er sprunget på blockchain-hypen, accepterer den også bitcoin til alle planer. Faktisk kan du kun betale med PayPal eller cryptocurrencies. Det kombineret med det token-baserede prissystem gør kryptostorm til en af ​​de få virkelig anonyme VPN’er på markedet.

Tokens udløber heller ikke. De begynder kun at udtømme, når du begynder at bruge dem. Hvis du har købt et token og brugt mindre end 50 procent af det, kan du få dine penge tilbage. Hvis du f.eks. Køber et månedligt token og kun bruger det i en uge, kan du kontakte support og bede dem om en fuld refusion.

  KeepSolid VPN Lite-anmeldelse - Opdateret 2023

Planerne er forskellige i varighed alene. Som med de fleste VPN-udbydere er det længste abonnement også det billigste. Der er ingen begrænsninger på båndbredde, men tokens er begrænset til en enhed, undtagen på de årlige abonnementer og livstidsabonnementer, der tillader henholdsvis fire og seks.

Derudover tilbyder cryptostorm en gratis plan, kaldet cryptofree, som adskiller sig fra de andre i funktionalitet, men ikke båndbredde. Når vi bruger cryptofree, bemærkede vi meget langsommere hastighed end de betalte indstillinger, som du kan se i vores hastighedstest.

En anden ulempe ved den gratis version er, at den ikke lader dig vælge den server, du vil oprette forbindelse til.

Prismæssigt er alt her solidt. Det faktum, at du ikke kan betale med kreditkort eller kolde, hårde kontanter som Mullvad (læs vores Mullvad-anmeldelse) er lidt irriterende; med muligheden for at købe levetidstilgang eller betaling i dit eget tempo ser cryptostorm fremragende ud her.

Brugervenlighed

Brugervenligheden er med et ord forfærdelig. Webstedet har farvekombinationer, der brænder øjnene og beskrivelser, der er vanskelige at forstå, selv for en softwareingeniør.

Cryptostorm-website

Vi installerede den gratis version til denne anmeldelse. Den gode ting ved kryptostorm er, at du ikke behøver at oprette en brugerkonto. Faktisk kan du ikke oprette en.

Sørg for at installere kryptostorm fra det officielle websted. Hvis du skriver “download cryptostorm” til Google, får du en hel del sider, der ser tvivlsomme ud, så sørg for at undgå dem. Her er det rigtige downloadlink.

Cryptostorm-Website-Free-version

Vælg den rigtige version til dit operativsystem. Downloaden starter automatisk, og installationsvejledningen til dit operativ åbnes.

Cryptostorm-website-installation

Når du har downloadet installationsfilen, skal du køre den og følge installationsguiden. Start derefter tjenesten, og du vil se følgende.

Lancering-Cryptostorm

Afhængigt af om du har købt et token, kan du vælge mellem et par muligheder her. Hvis du bruger den gratis version, kan du vælge “cryptofree” i den centrale rullemenu. Du vil derefter se, hvordan “token” -indtastningsfeltet udfyldes automatisk. Derefter skal du klikke på “forbind” og vente, indtil kryptostorm gør det.

Cryptostorm-forbundet

Den største fejl er, at den gratis version ikke tillader dig at vælge, hvilken server du vil oprette forbindelse til. Plus, det fortæller dig ikke, hvilken server du faktisk er tilsluttet, så du skal kontrollere det manuelt.

Derudover er hovedmenuen bare. “Opdatering” opdaterer serverlisten, “indstillinger” åbner de avancerede indstillinger og “afslutte” lukker applikationen.

Hvis du klikker på “indstillinger”, vil du se tre undermenuer: “opstart”, “tilslutte” og “sikkerhed.”

Under “opstart” finder du indstillinger, der er relateret til start og stop af kryptostorm. Der er også sprogindstillinger, skønt de er bizarre. Du kan kun vælge mellem engelsk og japansk.

Cryptostorm-settings-start

Den næste undermenu, “tilslutning”, har konfigurationsindstillinger til forbindelsen til VPN-serverne. Du kan vælge den kryptostorm, som forbindes til, den transportprotokol, den bruger (UDP eller TCP), og timeoutindstillingerne.

Cryptostorm-settings-forbinder

Som navnet antyder, finder du sikkerhedsindstillinger i menuen “sikkerhed”. ECC, IPv6, WebRTC, forebyggelse af DNS-lækage, DNSCrypt og en killswitch er de tilgængelige muligheder. Hvis det hele var græsk for dig, så tjek vores VPN-sikkerhedsguide.

Cryptostorm-settings-sikkerhed

Hovedmenuen har et par ting, der fangede vores øje. Så snart du har forbindelse til en server, har du ikke adgang til indstillingsmenuen mere. Du skal afbryde forbindelsen for at gøre det. Derudover fungerer afkrydsningsfeltet “Gem” ikke. Vi måtte indtaste token igen og igen.

Hvad mere er, fryser applikationen, når du opretter forbindelse og frakobler. Fra vores erfaring føles kryptostorm som et koncept mindre betaversion, som endnu ikke er færdig.

Understøttede enheder

Cryptostorm dækker Windows, macOS og Linux. Det kan også konfigureres med din router og skuffer heller ikke på mobilsiden. Understøttelse af de fleste Android- og iOS-enheder ser det godt ud. Det kan også kombineres med Tor-netværket.

Antallet af samtidige forbindelser, du kan oprette, afhænger af den plan, du køber.

Cryptostorm-support-enhed

Her er hvor mange forbindelser du får med hver plan:

  • En uge: en forbindelse
  • En måned: en forbindelse
  • Tre måneder: to forbindelser
  • Seks måneder: tre forbindelser
  • Et år: fire forbindelser
  • To år: fem forbindelser
  • Levetid: seks forbindelser
  VPNArea Review - Opdateret 2023

Da dette kan blive lidt forvirrende, tilføjer vi ikke cryptostorm til vores liste over den bedste VPN til flere enheder, eller takket være dens interface til den bedste VPN til Linux, heller.

Serverplaceringer

Cryptostorm har 28 servere, der dækker stort set det samme område som TunnelBear (læs vores TunnelBear-anmeldelse). De fleste er i Europa (14) og Nordamerika (14), hvilket ikke er overraskende, da det er en canadisk VPN-udbyder med rødder i Island.

Rusland, Ukraine og mange EU-medlemslande blev ikke behandlet af VPN-tjenesten. I sig selv kan 13 lande – to servere i Tyskland – lyde som meget, men der er 47 lande i Europa, så det er mere som en brøkdel.

De eneste lande, hvor du kan vælge mellem byer, er Tyskland (to), Canada (to) og USA (14). Der er ikke en enkelt server i Sydamerika, Afrika eller Oceanien. Asien er også dækket mindre end utilstrækkeligt med en ensom server i Hong Kong. CyberGhost og dets 1.300 servere får kryptostorm til at se dårligt ud (læs vores CyberGhost-anmeldelse).

Hastighed

Vi kørte hastighedstest fra Tyskland ved hjælp af speedtest.net og speedof.me. Her er resultaterne.

Land: Ping (ms): Download (Mbps): Upload (Mbps):

Tyskland (ubeskyttet) 33 24.51 5,88
Frankrig på Cryptofree 1341 0,48 0,79
Frankrig 54 3,59 4,55
Hong Kong 233 0,22 0,53
Dallas, Amerikas Forenede Stater 210 3,15 6,96
Vancouver, Canada 148 4,32 4,67
Finland 82 2,38 4,67

Vi testede hvert sted i fem kørsler og gennemsnit de målte værdier. Det er interessant at bemærke, at download- og uploadfrekvensen varierer meget fra kørsel til kørsel. Derfor besluttede vi at bringe speedof.me ind, hvilket gav de samme resultater.

For serveren i Frankrig kunne vi f.eks. Bestemme værdier inden for et interval på 3,44 Mbps til 9,61 Mbps. Hong Kong, Dallas og Vancouver blev også påvirket af sådanne udsving.

Latency er stadig inden for rimelige grænser, så længe du ikke skifter kontinenter. I Tyskland var responstiderne for de europæiske servere anstændige, så du kan bruge cryptostorm til spil. Det er dog ikke vores bedste VPN til spilleliste.

Download- og uploadhastighederne er ærligt talt dårlige. Selv forbindelsen til et naboland som Frankrig faldt vores sats med 80 procent. Vi var forbløffet over at opdage, at forbindelsen til Canada har højere download- og uploadhastigheder end serverne i Frankrig og Finland, så det er heller ikke et hensyn til den bedste VPN til streaming,.

Cryptostorms hastigheder er bare dårlige. Latensen er den eneste indløselige faktor. Ellers tjener det ikke en plads blandt de hurtigste VPN-udbydere uden større forbedringer.

Sikkerhed & Privatliv

Cryptostorm har stor sikkerhed og privatliv. Det bruger OpenVPN og fungerer over en TLS / SSL-kanal. Hvad angår koderen, overbeviser VPN os med ChaCha, en algoritme, der er optimeret til mobile enheder. ChaCha kan sammenlignes med AES, de facto-standarden inden for kryptering, men den er meget hurtigere.

Dertil beskytter cryptostorm sine data med ECC, et offentligt nøglekrypteringssystem. Med et sådant system har du altid to nøgler: en privat og en offentlig. Det betyder, at du kun kan dekryptere de krypterede oplysninger, hvis du har den private nøgle. Den private nøgle bruger matematiske funktioner til dekryptering.

ECC er en af ​​dem. Det er dybest set en matematisk procedure til at dekryptere offentlige og private nøgler. Et alternativ her er RSA. Til sammenligning, hvis du har en 256-bit ECC-nøgle, har du brug for en 3072-bit RSA-nøgle for at opnå det samme sikkerhedsniveau. Det betyder ikke, at ECC er mere sikkert end RSA, bare at det klarer sig bedre.

Cryptostorm giver dig mulighed for at vælge, om du vil bruge ECC, og i bekræftende fald hvilken krypteringssignatur, du vil bruge. Du kan vælge “secp521r1,” Ed25519 ”eller“ Ed448. ” Det er de forskellige private nøgletyper (koordinater og underskrifter), du kan vælge.

  WiTopia personalVPN-anmeldelse - Opdateret 2023

Vi udsatte kryptostorm for en IP-lækketest og fik gode resultater. Ikke kun webstedet kunne ikke registrere, at vi brugte en VPN, men vores rigtige IP-adresse var også skjult. Tjenesten bestod også WebRTC-lækage og DNS-lækagetest uden problemer.

cryptostorm Privatliv

Vi er også imponeret over token-systemet, der garanterer, at der ikke gemmes nogen brugerinformation. Hvis du betaler med bitcoin eller en anden cryptocurrency, skal du ikke være bekymret for privatlivets fred. Tokenserne slettes regelmæssigt ifølge udbyderen. På den anden side, hvis du mister dit token, vil kryptostorm ikke være i stand til at hjælpe dig.

Da alle, der køber et token via PayPal, modtager en e-mail med det, er det tvivlsomt, hvor anonym du faktisk er. E-mail-adressen kunne bruges til at forbinde din identitet med token, og kryptostorm ville vide, hvad du laver. I dette tilfælde ville dit token være dit helt eget digitale ID.

Tjenesten hævder, at der ikke gemmes nogen kundeoplysninger, men vi er skeptiske. Det giver en pengene-tilbage-garanti, hvis mindre end 50 procent af tokenet er blevet brugt. Hvis du køber et års token, er cryptostorm nødt til at opbevare dine oplysninger i mindst seks måneder for at overholde deres garanti. Det virker modstridende.

Sammenlignet med andre VPN-udbydere, såsom HideMyAss (læse vores HideMyAss-anmeldelse) eller VPNArea (læse vores VPNArea-anmeldelse), klager det dog på et højt niveau. Alt i alt kan kryptostorm ikke narre med hensyn til sikkerhed og kan rangere blandt de sikreste VPN’er derude.

Kunde service

Cryptostorm tilbyder e-mail-support, og det handler om det. Der er ingen live chat eller vidensbase, men der er et forum, hvor brugere kan stille spørgsmål. Tingene bliver imidlertid ikke meget klarere i forummet. Der er to kategorier: “aktive emner” og “ubesvarede emner.”

Cryptostorm-forum-emner

FAQ-sektionen har intet at gøre med cryptostorm VPN, men henviser til selve forummet. Du kan blandt andet finde spørgsmål som “hvordan offentliggør jeg et indlæg?” og andre forumrelaterede emner der. Man kunne antage, at en person, der frivilligt bruger en dybteknologisk VPN – der er nok alternativer – ville vide, hvordan man skal forholde sig til et forum.

Cryptostorm-OSS

Kundesupport er svært at finde. På webstedet kan du se følgende ikoner under “kontakt”, som ikke hjælper meget.

Cryptostorm-kontakt-os

Vi spurgte support, hvis vi er nødt til at verificere et token, før vi bruger det, og hvad token hasher er.

Vi forstod ikke, hvad svaret var, men vi må påpege, at reaktionstiden på 30 minutter er god. Når det er sagt, en hilsen og at være høflig ville være rart.

For at opsummere det, fandt vi os ofte på GitHub og forsøgte at lede efter svaret på vores spørgsmål, for hvad det end er, som cryptostorm tilbyder dig, kan det næppe kaldes “kundesupport.”

Dommen

Når du besøger cryptostorms websted, konfronteres du først med en flodbølge af buzzwords, såsom “token-baseret,” “open source,” “ikke-kompromitteret,” “bare metal-servere” og “screamin” hurtigt, “hvilket hjælper udvikle en vis skepsis over for sælgeren.

Dårligt design, et uhåndterligt websted og en masse tekniske udtryk, som en normal person ikke kan tackle, fører til endnu mere skepsis.

Det har intet at gøre med at være en nørd. Det er snarere en svag undskyldning at skylde designfejl på brandingen. For mange brugere kan kryptostorm se ud som en halvhjertet programmeret betaversion af en VPN, som en studerende lavede, mens han arbejdede på et projekt.

De, der graver dybere, bliver imidlertid ikke skuffede. Kryptostorm dominerer især inden for et område: databeskyttelse og sikkerhed. Tjenesten er lige så god for folk, der ikke bryder sig om ”dikkedarer” omkring deres VPN’er, men som primært lægger vægt på online sikkerhed.

Det er dog en lille del af brugerne, så vi anbefaler at du læser vores andre VPN-anmeldelser for at finde en mere afrundet tjeneste.

Har du brugt kryptostorm før? Hvordan kunne du lide det? Fortæl os det i kommentarer og tak for læsningen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me