KeepSolid VPN Lite-anmeldelse – Opdateret 2023

KeepSolid VPN Lite-gennemgang

KeepSolid VPN Lite er VPN Unlimited’s mindre bror og har nogle af de samme problemer som dets søskende. Når det er sagt, hvis du vil have en nem at bruge gratis VPN på din smartphone, kan du gøre det meget værre. Se om du kan gøre det bedre ved at tjekke vores fulde KeepSolid VPN Lite-gennemgang.

best-VPN-anmeldelser

KeepSolid er ikke ny med virtuelle private netværk. Vi har gennemgået et af virksomhedens andre produkter – VPN Unlimited (læs vores VPN Unlimited-anmeldelse). KeepSolid VPN Lite er VPN Unlimited’s babybroder, en gratis “et-klik” VPN til din smartphone, som du ikke behøver at registrere dig for. Gratis VPN’er er sjældne, hvilket er hvad der gør KeepSolid VPN Lite så interessant.

For at give det en korrekt gennemgang vil vi se på, hvor godt det klarer sig. Vi undersøger dens serverhastigheder, streamingpræstation, funktioner, kundeservice, sikkerhed og privatlivspolitik, inden vi afsætter vores dom.

Selvom denne KeepSolid VPN Lite-gennemgang dækker alt dette, det faktum, at tjenesten er gratis, og de problemer, der følger med det, gør det vanskeligt at medtage i vores bedste VPN-guide.

KeepSolid VPN Lite er, som navnet antyder, en “lite” VPN, der ikke har mange funktioner. Hvis du leder efter en gratis, nem at bruge VPN til din smartphone, kan du gøre meget værre end at prøve det. Hvis du dog ikke har noget imod at betale, finder du bedre værdi af en konkurrent som ExpressVPN (læs vores ExpressVPN-anmeldelse).

VPNLite-Website-Splash

VPNLite-website-Pricing

VPNLite-Hjemmeside-funktioner

VPNLite-Menu-Support

VPNLite-Menu-Om

Tidligere

Næste

Styrker & Svagheder

Alternativer til KeepSolid VPN Lite

Funktioner

Download ikke KeepSolid VPN Lite, og forvent et rigt sæt funktioner, fordi du vil blive skuffet, hvis du gør det. Det er godt, lys på funktioner, lys på tilpasning og lys på næsten alt andet.

Det er beregnet til at blive brugt på mobile enheder, så du kan downloade appen på Android og iOS, men der er ingen support til Linux. Der er dog en macOS-klient og en til Windows.

VPNLite-Free-server

Android-klienten er sandsynligvis den enkleste og letteste, vi nogensinde har set. Du skal blot vælge en server og klikke på en stor “start” -knap for at oprette forbindelse. Du behøver ikke at registrere for at bruge KeepSolid VPN Lite. Den gratis service forsøger at sælge dig KeepSolid’s betalte pakker, men du er ikke tvunget til at købe dem, og det er ikke et hårdt salg.

Hvis du ikke beslutter at betale for KeepSolid VPN Lite, vil du være begrænset til AES 128-bit-kryptering og IKEv2-protokollen for forbindelser. Du kan kun oprette forbindelse til en server, og den er baseret i Californien, i modsætning til mere end 400, hvis du opgraderer til Turbo-pakken.

Turbo giver dig også adgang til specielle torrentvenlige servere. Turbo Stream-pakken giver dig dem såvel som servere til streaming af BBC iPlayer, Netflix og andre større streamingplatforme.

Hjemmesiden foreslår, at betalte brugere får KeepSolid Wise-protokollen til at hjælpe med at omgå begrænsede netværk, hvilket kan være nyttigt for folk, der ønsker at omgå internetcensur i lande som Kina.

Det eneste problem er, at klienten ikke har nogen tilpasning, så det er ikke klart, hvordan du kan bruge denne indstilling. Med det i tankerne ville en VPN som NordVPN (læs vores NordVPN-anmeldelse) være bedre, hvis du leder efter de bedste VPN-tjenester til Kina.

Det handler om KeepSolid VPN Lite. Der er ingen killswitch, split tunneling eller nogen anden funktion, du kunne se i en VPN-service på øverste hylde, og selvom det ser ud til at være af design, kan du måske kigge gennem vores VPN-arkiv for alternativer, hvis det er et problem.

Funktioner Oversigt

KeepSolid VPN Lite-logovpnlite.net

Start fra $ 208 per måned Alle planer

Generel

Betalingsmetoder
PayPal, kreditkort, Google Play-kredit, SMS

Accepterer cryptocurrency

Samtidige forbindelser
1

Understøtter delt tunneling

Ubegrænset båndbredde

Gratis prøveversion tilgængelig
Tre dage

Restitutionsperiode
Tre dage

Servermængde på verdensplan
400+ servere på 70+ placeringer

Desktop OS
Windows, MacOS

Mobile OSes
Android, iOS

Browserudvidelser

Kan installeres på routere

Streaming

Har adgang til Netflix US

Kan få adgang til BBC iPlayer

Har adgang til Hulu

Kan få adgang til Amazon Prime Video

Sikkerhed

Krypteringstyper
128-AES, 256-AES

VPN-protokoller tilgængelige
IKEv2

Aktiveret ved enhedsstart

  NordVPN-gennemgang - Opdateret 2023

Tillader torrenting

Ingen-logging politik

Bestået DNS-lækagetest

Killswitch tilgængelig

Malware / annonceblokker inkluderet

Support

Live chat

E-mail support
24/7

Telefon support

Brugerforum

Vidensdatabase

Prisfastsættelse

KeepSolid VPN Lite leveres med tre typer pakker og tre betalingslængder. I betragtning af dets begrænsede funktionssæt er det godt, at dens premium-pakker er prissat godt med en af ​​de billigste gennemsnitlige månedlige priser, du finder i vores VPN-oversigtsliste.

Du kan hente KeepSolid VPN Lite i ugentlige, månedlige eller årlige pakker. De månedlige og årlige abonnementer leveres med en syv-dages refusionspolitik, og syv-dages pakken leveres med et tre-dages refusionsvindue.

Du har også tre typer pakker at vælge imellem. Gratis koster naturligvis ikke noget, men det er begrænset. Som nævnt får du kun forbindelse til en amerikansk-baseret server.

De to andre pakker er mere interessante. Turbo leveres med flere servere, herunder nogle angivet som “torrent-servere.” KeepSolid’s VPN Lite kommer ikke til vores bedste VPN til torrenting-shortlist, men det er godt at se, at der er speciale-servere.

Hvis du opgraderer til Turbo Stream, får du Turbo-funktionerne plus adgang til “stream-servere” til Netflix, BBC iPlayer, Hulu og andre streaming-platforme. Vi tester dem senere i denne anmeldelse. Du kan kun betale for Turbo Stream hver måned, og det koster $ 6,99 om måneden.

Som nævnt prissatte KeepSolid VPN Lite godt, men det begrænsede funktionssæt spiller muligvis en rolle i det. Pakkerne er billigere end dens storebror VPN Unlimited, men KeepSolid VPN Lite har langt færre funktioner.

For $ 4,99 om måneden, eller $ 2,08 pr. Måned i gennemsnit, hvis du betaler årligt, er KeepSolid VPN Lite konkurrencedygtig på et økonomisk niveau med større navne, såsom CyberGhost (læs vores CyberGhost-anmeldelse).

Med den årlige sats for Turbo, der kommer ind på $ 24,99 for året, er VPN en stjæle, hvis du leder efter en mobil VPN, der kan torrent. Streamere finder måske ud af, at de får en bedre service, der abonnerer på et større navn, såsom ExpressVPN, selvom.

Der er ingen særlige betalingsmuligheder med KeepSolid VPN Lite. Hvis du vælger at købe et abonnement, kan du gøre det via din valgte app-butik og med de betalingsoplysninger, der er knyttet til den konto. For eksempel kan du betale med et betalingskort knyttet til din Google Play Butik-konto.

Brugervenlighed

Alt om KeepSolid VPN Lite er designet til enkelhed og gør tjenesten så nem at bruge som muligt. Det er muligvis den enkleste VPN-app, vi har gennemgået.

Installation er let. Gå til det valgte app-lager, søg efter “VPN lite” og download appen. Når du først åbner det, vil det spørge dig, hvad du vil bruge det til, og give dig fire muligheder.

VPNLite-Splash-muligheder

Tre af de fire muligheder – “streaming”, “torrenting” og “privacy & sikkerhed – udvidet serverliste ”- fører dig til en salgsskærm, der forklarer fordelene ved de betalte pakker. Du kan “gå turbo” og betale for et abonnement eller klikke tilbage og vælge “privatliv & sikkerhed ”for at bruge den gratis service.

Ingen registrering er påkrævet. Du går direkte til skærmen til valg af server, hvor du vil se et verdenskort, der viser din placering, placeringen af ​​din valgte server, en rullemenu med servere og en stor stop- eller startknap.

VPNLite-Free-servere

Du ser din IP-adresse øverst, som ændres, når du har oprettet forbindelse til en server. Der er ingen indstillinger, der kan tilpasses andre end dit servervalg og abonnementsplan.

Det er let at ændre eller annullere dit abonnement. Bare tryk på menuknappen, der er øverst til venstre i Android-klienten, og vælg “VPN-planer.”

Du kan se betalingsmulighederne for de forskellige abonnementer sammen med aktuelle priser og funktioner. Du vil også se vilkårene og betingelserne såvel som links til privatlivspolitikken og “databrugsbestemmelser”, som beskriver, hvordan KeepSolid vil bruge dine data.

VPNLite-menu

Menussektionen indeholder også muligheder for at bedømme appen, se andre KeepSolid-apps og komme i kontakt med kundesupport gennem et indbygget messaging-system. Det hævdes at have en times times omdrejningstid for spørgsmål om kundesupport, som vi tester senere i denne gennemgang.

KeepSolid VPN Lite er ikke designet til at være svært at bruge. Det er rettet mod det begyndende VPN-marked som en måde at skabe interesse i virksomhedens andre apps, og det er lettere at bruge end andre mobilfokuserede VPN’er, vi har testet, såsom Speedify (læs vores Speedify-gennemgang).

Hastighed

Vi sætter KeepSolid VPN Lite-hastighederne til testen, sammenligner download- og uploadhastigheder såvel som forsinkelse med vores ubeskyttede forbindelse i England.

KeepSolid VPN Lite er ikke en af ​​de hurtigste VPN-tjenester, vi har testet, men det holder godt op mod sine konkurrenter. Ulempen er, at du skal betale for at få rimelige hastigheder, som vores resultater nedenfor viser.

  Perfekt anmeldelse af personlige oplysninger - Opdateret 2023
Steder: Ping (ms) Download (Mbps) Upload (Mbps)
Ubeskyttet (UK) 14 21,67 5,94
Bruxelles 26 20.95 5,72
Wien 40 16,69 5,21
Johannesburg 201 13.63 5,31
Kuala Lumpur, Malaysia 189 4,58 5,01
Californien (gratis server) 160 1,83 5,17
Californien (betalt server) 158 5,50 5,30

Da KeepSolid VPN Lite markedsføres som en gratis VPN, testede vi den gratis Californiens server mod en betalt server på samme sted. Vi testede også et udvalg af andre betalte servere over hele kloden.

De europæiske servere viste gode hastigheder og kun en svag stigning i latenstid. Johannesburg-serveren havde dårlig latens, hvilket er forståeligt i betragtning af placeringen og afstanden, men god download- og uploadhastighed.

De værste servere var de amerikanske servere. I betragtning af afstanden mellem Storbritannien og Californien forventes lavere downloadhastigheder, ligesom højere latenstid er. Det er klart, at du dog skal betale for adgang til det bredere netværk for at få de bedste hastigheder.

Vi ved ikke, hvor mange gratis brugere KeepSolid VPN Lite har. Med en server, der betjener en hel app, er det sandsynligt, at virksomheden kører hastigheder for trafikstyring, eller at der er for mange brugere, der bruger den.

Det er stadig gratis, så vi klipper det lidt slapt. Desuden, da tjenesten tilbyder ubegrænset båndbredde, er den bedre end nogle af vores andre top gratis VPN’er, såsom Windscribe (læs vores Windscribe-anmeldelse).

Sikkerhed

For det meste har vi ingen klager over KeepSolid VPN Lites sikkerhed. Den gratis pakke forbindes med AES 128-bit-kryptering, mens Turbo- og Turbo Stream-pakkerne giver mulighed for AES 256-bit, eller i det mindste, det er, hvad tjenesten siger.

Der er ingen tilpasningsmuligheder, så krypteringsniveauet er ikke noget, som brugeren kan vælge. Selvom KeepSolid foreslår, at du kan bruge dens proprietære KeepSolid Wise VPN-protokol på de betalte pakker, er der ingen mulighed for det.

Standardforbindelser bruger IKEv2, som så vidt VPN-sikkerhed går, en god mulighed for sikkerhed. Vi testede for IP- og DNS-lækager, mens vi var tilsluttet den gratis server og en betalt server, og begge bestod uden lækager.

KeepSolid VPN Lite er designet til at være enkel, og som alt andet ser dens sikkerhed ud til at følge denne filosofi. Det er tilstrækkeligt, men hvis du er bekymret og vil have adgang til mere sikre protokoller, såsom OpenVPN, eller du er interesseret i funktioner som en dræber, skal du lede efter et alternativ fra vores mest sikre VPN-liste.

Privatliv

Vi er en forsigtig bunke her på Cloudwards.net, hvilket betyder, at når en VPN-udbyder siger, at den ikke logger data på sine brugere, gør vi vores undersøgelser for at se, om kravet står op til kontrol.

VPNLite-website-Beskyttelse

Vi nævnte vores bekymringer over KeepSolid’s privatlivspolitik i vores gennemgang af VPN Unlimited. Vores bekymringer og feedback er de samme for KeepSolid VPN Lite, fordi politikken er den samme.

Det, der er interessant, er, at KeepSolid VPN Lite også inkluderer et link til databrugsbestemmelser, der forklarer, hvordan det bruger data. For eksempel bekræfter det, at data på din enhed, IP-adresse og placering er “behandlet.”

Et dybere kig på fortrolighedspolitikken viser, at data logges og gemmes, herunder oplysninger om, hvornår du opretter forbindelse til en server, og hvor meget trafik der bruges. I politikken siges, at nogle data, såsom din IP-adresse, enhedsinformation og forbindelsestype, ikke er gemt, selvom de er logget. Forskellen er vag nok til at vedrøre.

Hvad privatlivspolitikken gør klart, er, at KeepSolid glade for at dele dine data, hvis det er “lovligt anmodet om” af regeringen eller private enheder.

Der er for mange usikkerheder til at anbefale KeepSolid VPN Lite som en god mulighed for brugere i restriktive lande, så det vil ikke være i løbet af at være vores valg for, siger, den bedste VPN for Iran som helst snart.

KeepSolid Inc. er U.S.-baseret, så alle, der er bekymrede for U.S. National Security Agency og regeringsovervågning, bør sandsynligvis også give VPN Lite en bred køje.

Streamingydelse

KeepSolid VPN Lite er måske let på funktioner, men et af de få områder, det tjener, er den afslappede streamer, der måske undrer sig over, hvordan man ser Black Mirror og andre streaming-eksklusiviteter. Vi var ivrige efter at sætte dens streaming-servere på prøve, så vi gjorde det ved at se, hvordan de optrådte, når de brugte tjenester som Netflix og BBC iPlayer.

  TotalVPN-anmeldelse 2023 • Er det virkelig den bedste VPN?

En hurtig påmindelse: streaming-serverne er kun tilgængelige på den Turbo Stream-betalte pakke. Vi testede den gratis server og fik en proxyfejl, så gratis brugere er ude af held her.

Turbo Stream har servere til Hulu, BBC iPlayer, Netflix, ESPN + og HBO Now, så du har masser af valg, hvis du ønsker at streame indhold fra USA. Sørg for at læse vores bedste VPN til HBO Now-guide, hvis du ‘ er interesseret i denne platform.

Netflix-serveren, der er baseret på USAs vestkyst, bedømt efter kortet, fungerede godt. Det indhold, vi testede, indlæst fint, med god kvalitet og ingen buffering. Vi prøvede ikke-streaming-servere, men de returnerede en fejl, ligesom den gratis server gjorde.

I betragtning af at det har så få indstillinger og fokuserer på U.S.A., er KeepSolid VPN Lite muligvis ikke vores bedste VPN til Netflix-liste, men det fungerer, så vi kan ikke forveksle det.

VPNLite-iPlayer-afspilning

En lignende test for BBC iPlayer fungerede godt uden problemer, buffering eller fejl. BBC iPlayer arbejdede også med britiske servere, der ikke blev klassificeret til streaming, hvilket var en dejlig overraskelse.

Vi er glade for at se en stærk streamingydelse fra KeepSolid VPN Lite. Det tilbyder måske ikke meget, men i betragtning af at det har en pakke til streaming, er det godt at se, at disse servere fungerer som tilsigtet.

Serverplaceringer

Ifølge KeepSolid VPN Lite-webstedet tilbyder tjenesten over 400 servere på mere end 70 placeringer. Mangel på detaljer er dog ganske fortællende, og et antal nationer i appen udgjorde lidt over 50.

Det er ikke klart, om “placeringer” betyder en nation eller en by. Uanset hvad er 50 lande en lille spredning, og mange servere er baseret i Europa eller Nordamerika.

Der er også langt mindre end 400 servere opført til forbindelse. Det er muligt, at nogle er skjult, og du bliver instrueret om at oprette forbindelse til en placering på en bestemt server, men i betragtning af at nogle placeringer har numre, såsom Californien 1 og Californien 2, kan det synes usandsynligt.

Hvis du ikke er hjemme i U.S.A. eller Europa, kan du tjekke vores ExpressVPN vs NordVPN-artikel, fordi begge udbydere tilbyder tusinder af servere spredt over hundreder af lande mellem dem.

Kunde service

KeepSolid VPN Lite har få funktioner, men dets kundeservice er fantastisk. Du kan komme i kontakt med supportspørgsmål via e-mail eller en kontaktformular på hjemmesiden, men den nemmeste metode er gennem et chat-system i appen.

Kundesupportområdet, som du kan finde i KeepSolid VPN Lites menusektion, giver dig mulighed for at sende spørgsmål direkte til teamet. KeepSolid VPN Lite siger, at den vil svare inden for en time, og selvom vi ikke har nøjagtige tidsstempler, svarede den os inden for den tidsramme.

VPNLite-Support-besked

Vores tekniske spørgsmål om protokoller og kryptering blev ikke straks besvaret, men efter en opfølgende meddelelse kunne KeepSolid VPN Lites kundesupportteam løse problemet. Hver respons var hurtig, personligt skrevet og høflig.

Det er imponerende, især for en app designet omkring en gratis service. Hvis du har problemer med KeepSolid VPN Lite, skal det være i stand til at give dig den support, du har brug for. I modsat fald bør en grundlæggende FAQ på sin hjemmeside dække de mere basale supportspørgsmål.

Dommen

Der er ikke mange gratis VPN’er, der tilbyder ubegrænset båndbredde og giver god kundesupport (læse vores værste gratis VPN-guide for at se, hvordan de fleste gratis VPN’er ryster ud). KeepSolid VPN Lite gør det i en app, der gør alt, hvad det kan for at være enkelt, og det fungerer.

Det prøver ikke at være prangende, det har ikke en masse funktioner, og det har ikke nogen tilpasning ud over at købe et abonnement. Dette enkle niveau gør KeepSolid VPN Lite til en stærk konkurrent, der skal inkluderes på vores liste over de bedste gratis VPN-tjenester og en af ​​de nemmeste VPN-tjenester at bruge periode.

Denne enkelhed er dog både en god og en dårlig ting. Hvis du leder efter avancerede funktioner eller vil tilpasse din forbindelse, kan du ikke gøre det med KeepSolid VPN Lite. Valgmulighederne findes bare ikke.

Dens streaming-servere kan streame Netflix og BBC iPlayer, men med en noget tvetydig privatlivspolitik på plads, ville vi være mere forsigtige med torrenting. Det er hurtigt, billigt, og den gratis server kan håndtere let browsing.

Hvis du vil have den bedste VPN til Android eller den bedste VPN til iPhone, er alternativer som ExpressVPN bedre, selvom priserne er højere.

Hvad er dine meninger om KeepSolid VPN Lite? Fortæl os dine tanker i kommentarfeltet, og tak for din tid.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me