Windscribe anmeldelse – En stor gratis VPN – Opdateret 2023

Windscribe anmeldelse

Windscribe er en interessant VPN-tjeneste, der sigter mod at afmontere de bedste udbydere derude og næsten lykkes. Selvom det kommer med et par problemer, er det generelt en fremragende VPN og har bestemt den bedste gratis plan derude. Tjek vores Windscribe-anmeldelse for alle detaljer om denne up-and-comer.

WindScribe-Slider1

WindScribe-slider2

WindScribe-slider3

WindScribe-slider4

WindScribe-slider5

Tidligere

Næste

Det er let at afskrive Windscribe som bare en gratis VPN-udbyder, selvom det heldigvis ikke er tilfældet. Selv om dets gratis plan er imponerende – værdig til vores bedste VPN-guide, faktisk – Windscribe skiller sig ud af andre grunde, især den unikke tilgang til priser og en lang liste med funktioner. 

I denne Windscribe-gennemgang vil vi udforske disse funktioner, tale om prisfastsættelse, brugervenlighed, sikkerhed, hastighed, streamingydelse, privatliv og kundeservice undervejs. I slutningen giver vi dig vores dom og afgør, om Windscribe VPN er det værd eller ej. 

Hvis du er på markedet efter en gratis VPN, er Windscribe let den bedste mulighed. Men når du begynder at betale – for mindst den fulde plan – ændrer det sig. Windscribs subparhastigheder ser lune ud sammenlignet med tophunde, såsom ExpressVPN og NordVPN, selvom du sparer et par dollars. Læs vores Windscribe vs. NordVPN stykke for at se, hvordan det sammenlignes på tværs af linjen.

Styrker & Svagheder

Alternativer til Windscribe

Funktioner

Windscribe er absolut fyldt med funktioner, og ikke på samme måde som f.eks. CyberGhost (se vores CyberGhost-anmeldelse). Det væsentligste redegøres for, men snarere end at udbygge funktionslisten med standardtilbud, såsom split tunneling og app-kill, har Windscribe unikke dem. 

Det kan være godt eller dårligt afhængigt af hvad der er vigtigt for dig, som vi kommer til om et øjeblik. Hvad angår de funktioner, der er inkluderet, pakker Windscribe dem i. 

Det mest udbredte er Secure.link, som du kan få adgang til via kontoudashboardet eller browserudvidelsen. Secure.link scanner en indtastet URL for trackere, før du går hen til den, hvilket giver webstedet en samlet score for privatlivets fred. 

WindScribe review-securelink

Hånd-i-hånd med Secure.link er R.O.B.E.R.T. Dette værktøj er en DNS- og IP-niveau-blokkering, der giver dig mulighed for at filtrere bestemte typer indhold baseret på Windscribes etablerede lister. Det blokerer malware som standard, men det kan også indstilles til at blokere sociale mediesider, porno, spil og endda websteder, der offentliggør falske nyheder.

WindScribe review-robert

De tilgængelige lister dækker de fleste baser, men du kan også oprette tilpassede regler. Du vælger at blokere, hvidliste eller forfalske IP-adresser eller domæner. Endvidere har R.O.B.E.R.T. er enkel at bruge i kontoudashboardet. 

Der er også taget højde for væsentlige funktioner, Windscribe VPN inkluderer DNS-indstillinger, proxyindstillinger og en kill-switch, som den forvirrende kalder en “firewall.” Windscribe siger i sin FAQ, at “kill switch” er det forkerte udtryk, men det er terminologien, som enhver anden VPN bruger. At kalde det noget andet gør det bare forvirrende. 

Sammen med disse indstillinger kan du vælge din protokol og port, som vi vil tale mere om i afsnittet “sikkerhed” nedenfor. 

Windscribe tilbyder nogle funktioner, som ingen andre VPN gør, men der er stadig nogle mangler. Mest bemærkelsesværdigt inkluderer Windscribe ikke delt tunneling, som giver dig mulighed for at sende noget trafik gennem VPN-tunnelen, mens du holder anden trafik på din hovedforbindelse (læs vores IPVanish-anmeldelse for en service, der bruger delt tunneling). 

Tilsvarende er app kill ikke ikke inkluderet, hvilket giver dig mulighed for at bruge kill-switch på nogle apps, men ikke andre. Disse funktioner er ikke vigtige – mange VPN’er flytter forbi dem – men i betragtning af hvor meget andet Windscribe inkluderer, ville de have mening her. Når det er sagt, hvis disse funktioner ikke er vigtige for dig, er Windscrib’s aktuelle tilbud stadig fremragende.

Oversigt over windskriptfunktioner

Windscribe-logowindscribe.com

Start fra $ 417 per måned Alle planer

Generel

Betalingsmetoder
PayPal, kreditkort

Accepterer cryptocurrency

Samtidige forbindelser
Ubegrænset

Understøtter delt tunneling

Ubegrænset båndbredde

Gratis prøveversion tilgængelig

Restitutionsperiode

Servermængde på verdensplan
59 lande

Desktop OS
Windows, MacOS, Linux

Mobile OSes
Android, iOS

Browserudvidelser
Chrome, Firefox, Opera

Kan installeres på routere

Streaming

Har adgang til Netflix US

Kan få adgang til BBC iPlayer

Har adgang til Hulu

Kan få adgang til Amazon Prime Video

Sikkerhed

Krypteringstyper
256-AES

VPN-protokoller tilgængelige
IPSec, OpenVPN, tunnel, IKEv2

Aktiveret ved enhedsstart

Tillader torrenting

Ingen-logging politik

Bestået DNS-lækagetest

Killswitch tilgængelig

Malware / annonceblokker inkluderet

Support

Live chat
24/7

E-mail support
24/7

Telefon support

Brugerforum
Subreddit

Vidensdatabase

Prisfastsættelse

Windscribe er i en egen liga når det kommer til prisfastsættelse. Det er ikke kun billigt, det er også fleksibelt, så du kan opbygge en plan specifikt til dine behov. Der er også en generøs gratis plan, og det er grunden til, at Windscribe tog kronen i vores bedste gratis VPN-guide og slog den stadig populære TunnelBear (læs vores TunnelBear-gennemgang og vores Windscribe vs. TunnelBear-sammenligning).

Før vi kommer til det, lad os tale om standardplanen. Windscribe tilbyder sin service månedligt eller årligt, idet den årlige plan får en rabat på 55 procent. Selvom Windscribe ikke tilbyder flerårige planer som NordVPN eller CyberGhost gør (læs vores NordVPN-anmeldelse), behøver det ikke. Den årlige sats er som sådan lav. 

Den månedlige sats er ikke så imponerende sammenlignet med en service som Mullvad, men som du kan se i vores Mullvad-gennemgang, er det næsten den billigste månedlige VPN der er omkring. Sammenlignet med grådere tjenester som Astrill er Windscrib’s månedlige pris fremragende (læs vores Astrill-anmeldelse).

  BolehVPN-gennemgang - Opdateret 2023

Windscribe gratis

Vi har dog set lignende priser med TorGuard, som du kan se i vores TorGuard-gennemgang. Hvad der adskiller Windscribe er ikke dets standardplaner, men dets gratis. Windscrib’s valg af “build a plan” starter gratis og tilbyder dig en lille liste over servere og 10 GB dataoverførsel hver måned. Du kan få en ekstra 5 GB pr. Måned ved også at tweete om Windscribe. 

Hvis du vil udvide din plan, kan du tilføje yderligere placeringer for $ 1 pr. Stykke. Hver placering leveres med 10 GB ekstra data, og hver placering er tilgængelig. 

Hvis du f.eks. Vil have Windflix U.S.-server – Windflix-servere er speciale-servere, der er bygget til streaming; mere om det i afsnittet “Streaming-effektivitet – det kører dig $ 1 pr. måned, og du har 20 GB data at bruge. Der er et minimum på $ 2, når du køber placeringer, men selv da er denne plan meget. 

Ud over at købe nye placeringer kan du også købe ubegrænsede data og R.O.B.E.R.T. for $ 1 pr. måned. At opbygge en plan giver mening for de fleste mennesker, især hvis du bare er interesseret i at streame indhold fra en bestemt region. 

Med muligheden for at købe ubegrænsede data vil du sandsynligvis kun bruge et par dollars om måneden på et abonnement, som ikke kan matches af enhver VPN-tjeneste, vi har gennemgået. 

Uden for personlige planer er der nogle andre tjenester, som Windscribe tilbyder. ScribeForce er en teamfokuseret VPN, der kører $ 3 pr. Person pr. Måned – en 40-procentig rabat på studerendes rabat er tilgængelig på årsplaner – og der er statiske IP’er tilgængelige fra $ 3 til $ 8 pr. Måned. Som standardplanerne kan du bruge bitcoin, PayPal og kreditkort til at købe disse tjenester. 

Der er ikke en pengene-tilbage-garanti, som ikke burde komme som en overraskelse, da der er en gratis plan. Vi foretrækker en gratis plan eller prøve frem for en pengene-tilbage-garanti alligevel, da du ikke behøver at jage en refusion tilbage.

Brugervenlighed

At starte med Windscribe er enkelt. Fra hjemmesiden skal du blot klikke på knappen “Kom godt i gang” for at blive sendt til downloadsiden. Der registrerer Windscribe din browser og operativsystem og anbefaler derefter de rigtige installatører. Du kan vælge at installere browserudvidelsen, lokal applikation eller begge dele, og tilmeld dig en konto, mens den kører. 

WindScribe review downloade

Windscribe håndterer ting lidt anderledes end andre VPN’er. I stedet for at gå igennem kassen og tilmelde dig en konto, kan du oprette loginoplysninger, uanset om du betaler eller ej. Dit login bindes automatisk til en gratis plan, som du senere kan ændre.

Derfra kan du logge på og se dit kontordashboard. Selvom instrumentbrættet bruges til at styre dit abonnement som andre VPN’er, har Windscribe mere på gang. Du kan konfigurere portvideresendelse, konfigurere R.O.B.E.R.T. og kontroller links ved hjælp af Secure.link. Nogle af betjeningspanelerne er også tilgængelige i browserudvidelsen. 

WindScribe review-dashboard

Hvis du er tilfreds med at starte med en gratis plan, kan du gå tilbage til applikationen. Hvis du vil opgradere, skal du klikke på “opgradering” under fanen “Kontostatus”. Windscribe leder dig til prissiden, hvor du kan købe et komplet abonnement eller oprette din egen plan. 

WindScribe review-pricing-side

Sammenlignet med f.eks. ExpressVPN har Windscribe en kompleks prisstruktur (læs vores ExpressVPN-gennemgang). Det er dog aldrig synliggjort. Windscribs forenklede tilgang gennem tilmelding gør det føle sig ubesværet at købe et abonnement, selvom prisstrukturen på papir er mere kompliceret end andre VPN-tjenester. 

Windscribe Windows

Tilbage til den lokale applikation vil Windscribe bede dig om at logge på. Hvis du ikke har browserudvidelsen installeret, åbner det et vindue, der spørger, om du vil installere udvidelsen. Selvom det hovedsageligt er en anden måde at kontrollere VPN, tilføjer udvidelsen en annonceblokerer og Secure.link, som vi kommer ind på om et minut. 

Den lokale applikation er død simpel. Windscribe vælger som standard en “bedste placering”, men du kan ændre din placering ved hjælp af serverlisten, som du kan få adgang til ved at klikke på “pil ned” ud for din aktuelt valgte placering. 

Hvis du bruger den gratis plan, kan du kun få adgang til placeringerne uden en stjerne. De med en stjerne er de “pro” -placeringer, der er inkluderet i det fulde abonnement eller kan købes separat.  

WindScribe review-vinduer

Hvis du markerer “on” -knappen, starter forbindelsesprocessen og aktiveres firewall. Selvom det ikke udtrykkeligt siges, når forbindelsen er afsluttet, opdateres din IP-adresse, når den er tilsluttet, og den grå baggrund ændres til blå. Hvis du har Windows-meddelelser aktiveret, vil Windscribe også give dig besked der. 

WindScribe review-forbundet

Uanset om du er tilsluttet eller ikke, kan du gennemse serverlisten og ændre indstillinger, selvom nogle indstillinger først træder i kraft, før du kobler fra og tilslutter igen. Indstillingsmenuen er grundig nok til at give kritiske kontroller uden at opdele i technobabble (læs vores AirVPN-gennemgang for et smertefuldt eksempel på det). 

WindScribe-anmeldelse-indstillinger

Windscribe Android

Det burde komme som en lille overraskelse, at Windscribe har en Android-app tilgængelig, men mere end det, den har apps til normalt restriktive Android-platforme. For eksempel kan du indstille det på dit Amazon Fire TV eller Nvidia Shield. I den fortid skulle du have været nødt til at bruge APK og manuelt konfigurere VPN, men der er nu oprindelige apps til begge disse platforme. 

WindScribe review-android

Denne fleksibilitet er enorm. Når du bruger en mediecenterenhed som en Nvidia Shield, skal du normalt konfigurere en VPN på din router – Windscribe understøtter også det – og videregiver al din trafik gennem den. Med Windscribe er der en enkel måde at komme op og køre på et mediecenter, selvom du bruger en platform som Kodi (læs vores bedste VPN for Kodi-guide for mere om det). 

  Speedify Review - Opdateret 2023

Windscribe til Chrome

Foruden mobil- og desktop-applikationer har Windscribe udvidelser til Chrome, Firefox og Opera. For det meste er udvidelsen bare en anden måde at kontrollere VPN på. Du kan stadig gennemse servere og oprette forbindelse, samt ændre nogle grundlæggende indstillinger. Avancerede indstillinger, såsom din VPN-protokol og DNS-indstillinger, er forbeholdt den lokale applikation. 

Udvidelsen er dog mere end en proxy for VPN. Det giver dig hurtig adgang til Secure.link, blokerer annoncer og giver dig mulighed for at aktivere online-privatlivsfunktioner, som vi talte om i afsnittet “funktioner” ovenfor. I modsætning til de fleste VPN-udvidelser er det ikke et spørgsmål om udvidelsen eller den lokale app. Du skal bruge begge dele. 

Windscribe synes også at forstå det. Du kan skifte udvidelse mellem “browser” og “lokal” tilstand. “Browser” -tilstand giver dig fuld adgang til VPN og lokaliseringslisten, mens “lokal” -tilstand holder funktionerne i browserudvidelsen intakt, samtidig med at du kan kontrollere VPN lokalt.

Hastighed

Hastighedstest for Windscribe VPN var overalt. Selvom vi kunne få anstændige hastigheder tæt på hjemmet, laver Windscribe ikke vores hurtigste VPN-guide. Hops over dammen fra vores testplacering i St. Louis, faldt Windscribe næsten 90 procent af vores ubeskyttede downloadhastighed, hvilket er afgrund.

Placering: Ping (ms) Download (Mbps) Upload (Mbps)
Ubeskyttet (St. Louis) 8 86,71 20.53
Bedste placering (Canada) 30 31.93 15.07
Windflix U.S.. 36 73,54 18,85
Holland 113 20,41 8.5
Det Forenede Kongerige 115 8,73 11.25
Windflix Japan 178 7,61 14.31

Vi brugte OpenVPN og UDP til vores hastighedstest, selvom Windscribe som standard er IKEv2. Derudover blandede vi betalte og gratis servere sammen for at se, om der var noget mønster. Selvom det så ud til at være tilfældet tidligt i testen – Windflix U.S.-server sprængte den canadiske server ud af vandet – var det tydeligt, da vi pakket ind, at afstanden er den største faktor. 

Canada og USA var fine, selvom det var underligt, at Windscribe anbefalede et canadisk datacenter til os. Holland, Storbritannien og Japan faldt dog bagefter og faldt downloadfrekvensen med ca. 70 til 90 procent. Uploadhastigheden blev heldigvis holdt intakt, men downloadfrekvensen er vigtigst. 

Dog overraskende nok var latensen eftergivelig ved hele testen. Japan gjorde det tæt på 200ms, men selv det er rimeligt. Windscribe er med sine konstante pingtider blandt de bedste VPN’er til spil. 

Til andre formål er det bedst at gå med en hurtigere VPN eller holde sig til IKEv2 som din protokol, der klarer sig meget bedre end OpenVPN med UDP. At se, som andre VPN’er kan levere solid hastighed, mens du bruger OpenVPN, Windscribe er dog stadig slået ned et par knag i dette afsnit.

Sikkerhed

Når det kommer til VPN-sikkerhed overholder Windscribe VPN den etablerede praksis, skønt du bliver nødt til at ændre nogle indstillinger for at komme dertil. Ud af kassen indstiller Windscribe forbindelsestilstanden til “automatisk”, som i vores tilfælde valgte IKEv2 som den rigtige protokol. Da vi testede på et Windows 10-skrivebord, ville vi hellere bruge OpenVPN. 

I retfærdighed er Windscribe ikke den eneste VPN, der er standard til en mærkelig protokol eller kode. Privat internetadgang startes for eksempel med AES-128 i stedet for den normale AES-256 (læs vores gennemgang af privat internetadgang). Som PIA er det dog let at ændre sikkerhedsindstillingerne med Windscribe. 

IKEv2 er standard, og hvis du bruger en mobilenhed, foreslår vi, at du forbliver med den, da din forbindelse vil forblive intakt, når du skifter netværk. På skrivebordet er OpenVPN sandsynligvis en bedre mulighed, og Windscribe giver dig mulighed for at vælge mellem UDP og TCP som din transportprotokol. 

Der er også to indkapslede OpenVPN-indstillinger: Stealth og Wstunnel. Disse protokoller omslutter en OpenVPN-forbindelse, så den ser ud som en normal internetforbindelse, hvilket er nyttigt til at omgå censur. De er også almindelige muligheder blandt vores bedste VPN’er til Kina.

Windscribe Torrenting

Med stealth-indstillingerne og AES-256-kryptering – læse vores beskrivelse af kryptering for at lære om det – Windscribe er velegnet til torrenting. Når det er sagt, kan du ikke bruge ethvert sted til torrent. Nogle placeringer, såsom Sydafrika, Rusland og Indien, har et P2P-ikon med en skråstreg gennem det, hvilket indikerer, at du ikke kan strømme på disse placeringer. 

Selvom brug af standard desktop-appen skal være nok til at holde din torrenting beskyttet, har Windscribe også en uTorrent opsætningsguide tilgængelig. Bemærk dog, at selvom du kan bruge desktop-klienten og ikke konfigurere en proxy i uTorrent, er det en dårlig ide at bruge en proxy i uTorrent uden desktop-klienten (læs vores VPN vs. proxy vs. Tor-guide for mere om det. ).

Vi testede DNS-lækager såvel som IP- og WebRTC-lækager for at sikre, at torrenting – og al anden online aktivitet, for den sags skyld – var sikker. Windscribe kom rent ud, selv efter test af flere placeringer. Dets annoncerede lækagebeskyttelse fungerer godt.

Privatliv

Windscribe forstår klart, hvorfor du køber en VPN og siger øverst i sin privatlivspolitik, at den er klar over, at den skal “gå en tynd linje” i forhold til hvad den kan samle. Nogle data indsamles, men intet, der kan knyttes tilbage til dig. 

Når du tilmelder dig, skal du angive et brugernavn og en adgangskode, men ikke en e-mail-adresse. Du kan tilføje en e-mail-adresse til din konto til gendannelse af adgangskode, men så længe du bruger en af ​​vores bedste adgangskodeadministratorer, skulle det ikke være et problem. Hvis du betaler, skal du indtaste nogle faktureringsoplysninger, men de behandles af en tredjepart. 

Når det faktisk er tilsluttet, indsamler Windscribe den samlede mængde data, der er overført i en periode på 30 dage, samt tidsstemplet for, hvornår du sidst blev tilsluttet. Tidligere sessioner, din originale IP og websteder, du har besøgt, gemmes ikke. 

  CactusVPN-gennemgang - 2023

Under din session gemmer Windscribe tidspunktet for forbindelse, mængden af ​​data, der er overført og dit brugernavn, men kun i serverens hukommelse. 

Dette betyder, at når du kobler fra, kasseres dataene øjeblikkeligt uden noget, der spores tilbage til dig. Da du ikke har brug for at angive din e-mail, kan brugerens brugernavn ikke nødvendigvis bindes tilbage til dig.  

For yderligere at bevise dette punkt leverer Windscribe en gennemsigtighedsrapport, der opdateres månedligt for at vise antallet af DMCA- og retshåndhævelsesanmodninger samt det antal, den har overholdt. På dette tidspunkt har Windscribe modtaget titusinder af DMCA-anmodninger og en håndfuld anmodninger om retshåndhævelse, og det har samarbejdet uden.

Streamingydelse

Ved hjælp af Windscribes gratis servere blev vi mødt med vejspærringer fra Netflix og Hulu, hvilket burde komme som en lille overraskelse, da Windscribe har betalt Windflix-servere, der er lavet specielt til streaming (mere om det på et minut). Alligevel testede vi det først med de gratis servere for at bekræfte, at de ikke ville fungere. Hvis du vil streame gratis, er Windscribe ikke VPN for dig. 

Du kan dog stadig streame for billige med den ubegrænsede dataindstilling og flere “pro” -servere. Selv på de gratis servere kunne vi få adgang til BBC iPlayer og Amazon Prime Video, som er imponerende (læs vores bedste VPN for BBC iPlayer og bedste VPN til Amazon Prime Video guider). For Netflix og Hulu er Windflix-serverne dog nødvendige. 

Windscribe, Netflix: Windflix

Vi gik videre til Windflix-serverne, som er tilgængelige i U.S., UK og Japan. Selvfølgelig, når vi skiftede til den amerikanske Windflix-server, var vi i stand til at bruge Netflix og Hulu uden problemer. Hvis du kun er interesseret i streaming, kan du få en Windflix-server og ubegrænset data for kun $ 2 pr. Måned. 

På grund af det, vindede Windscribe en plads på vores bedste VPN til Netflix og bedste VPN for Hulu guider. Windscribe fungerer fejlfrit, så længe du bruger Windflix-serverne, og ser, som de er inkluderet i “pro” -planen, er dette afsnit en slam-dunk.

Serverplaceringer

Windscribe har placeringer i 59 lande med flere tilstedeværelsespunkter i hvert af disse lande (det fungerer til ca. 110 byer). Selvom listen kan virke imponerende sammenlignet med en service som HideMyAss (læs vores HideMyAss-anmeldelse), bruger Windscribe ikke virtuelle servere, mens HideMyAss ikke. 

Alle placeringerne har ægte, fysiske servere, så når du opretter forbindelse til, f.eks. Letland, får du en IP-adresse til en server på det sted. 

Spredningen er også solid, med Windscribe, der dækker områder i Mellemøsten og Asien, hvor VPN’er typisk ikke går. For eksempel er der servere i Thailand, Tyrkiet, Vietnam, Hong Kong og Singapore. Selvom nogle af de mere eksotiske placeringer, der ses med en service som HideMyAss, ikke er på listen, er de normalt ikke nødvendige.

Kunde service

Windscribe præsenterer flere supportmuligheder, herunder en grundig vidensbase, teknisk support via live chat og e-mail, og endda en subreddit, som i skrivende stund har mere end 10.000 medlemmer. Subreddit, til trods for at have en doge meme header, er nyttig, da de fleste tråde modtager et svar inden for få timer. 

Det er den mest direkte måde at få support, da e-mail tager et stykke tid – selvom det ikke er for frygteligt længe – og live chat er ikke nøjagtigt live. Rundt om på siden kan du klikke på den lille grønne cirkel i nederste højre hjørne for at starte en chat med Garry, Windscrib’s AI-drevne supportrepræsentant.

WindScribe review-live-chat

Garry gør jobbet med grundlæggende spørgsmål – du kan se et sådant spørgsmål ovenfor – men noget mere komplekst har brug for et menneske. For eksempel spurgte vi “drømmer Androids om elektriske får?” og Garry fik os til at tale med et menneske. Heldigvis kan du gøre det gennem det samme live chat-vindue, men det kræver, at du går gennem Garry først. 

Du skal dog ikke have brug for at kontakte nogen. Windscribes vidensbase udfyldes til randen med installationsvejledninger, ofte stillede spørgsmål og artikler til fejlfinding. Opsætningsguiderne er især nyttige, for eksempel til detaljer om, hvordan man installerer Windscribe på Asus-routere. Selv grundlæggende installationer er dækket i detaljer, hvilket er rart at se.

WindScribe review-vidensbase

Hvis du har problemer, er fejlfindingsguiderne det første sted, du skal se ud. Windscribe dækker grundlæggende emner, som at glemme din adgangskode, men også komplekse emner, såsom at Windscribe API blokeres på dit netværk. Mellem installationsvejledningerne og fejlfindingsartikler skal du sjældent, hvis nogensinde, være nødt til at søge direkte support.

Dommen

Hvad angår gratis VPN’er, er Windscribe vores anbefaling til go-to. Den betalte version er også imponerende, i betragtning af at du kan opbygge din egen plan, mens du får adgang til den lange liste med funktioner. 

Når det er sagt, får du stadig det, du betaler for, især når det kommer til hastighed. Windscribe er ikke langsomt, når du bor tæt på hjemmet, men når du rejser langt væk, er det bedst at gå med en anden mulighed. 

Du kan finde disse muligheder i vores bedste VPN til rejseguide. Ellers er Windscribe imponerende med sin no-nonsense interface, fleksible priser og omfattende liste over funktioner. Derfor vurderer vi det meget i vores VPN-anmeldelser. 

Har du planer om at downloade Windscribe? Hvad solgte dig på det? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Ofte stillede spørgsmål om windscribe

  • Hvad er Windscribe?

    Windscribe er et virtuelt privat netværk populært for sin gratis plan, der tilbyder 10 GB data og et begrænset servernetværk. Det har også en “pro” -plan tilgængelig, som leveres med ubegrænset båndbredde og den fulde liste over servere, herunder de specielle Windflix-streamingpladser.

  • Hvordan fungerer windscrib?

    Windscribe fungerer som enhver VPN ved at kryptere din internetforbindelse, før den sendes til det åbne web. Dermed beskytter du din IP-adresse og alle andre personlige oplysninger fra websteder og onlinetjenester.

  • Hvor sikkert er vindskriften?

    Baseret på vores test er Windscribe sikkert at bruge. Det bestod vores test for DNS-, WebRTC- og IP-lækager og opretholder en no-logs-politik.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me