Как да гледате приказката на слугинята през 2023 година

Приказката за слугинята трябва да бъде едно от по-интересните шоута, за да се ударят в стрийминг платформите в скорошната памет. Дистопската драма е получила безброй награди за актьорско майсторство, специални ефекти, кинематография и др. Ако сте гладни за мрачна драма с тежки религиозни и политически тонове – ние знаем, примамливи – ние сме тук, за да помогнем.

В това ръководство за това как да гледате приказката на слугинята, ще ви дадем всеки начин, по който можете да предавате предаването онлайн. Някои методи са платени, а други са безплатни. Някои са законни, а други не толкова. Независимо от размера на вашата джобна книга, ние имаме начин да гледате приказката на слугинята.

Гледайте онлайн приказката на слугинята

Достъпността не е трудна, що се отнася до приказката на Службата. Шоуто се продуцира от Hulu и подобно на повечето стрийминг платформи пуска наведнъж всички епизоди на определен сезон (подобно на Netflix с Black Mirror). Hulu също не е твърде скъп, поне ако сте готови да пускате реклами.

как да гледам приказката на слугинята хулу

В този случай преминаването на законния маршрут не е твърде лошо. Hulu е евтин и като го предавате там, ще можете да гарантирате, че получавате 4K поток. Това каза, че не е възможно за всички. Hulu е наличен само в САЩ благодарение на строгите геоблоки, поставени от мрежи като NBC. Ако сте извън САЩ, нямате късмет.

Нашият най-добър VPN за Hulu ръководство обаче може да помогне. Виртуална частна мрежа маскира вашата интернет връзка, за да изглежда така, сякаш сте на друго място. Когато използвате такъв, можете да сте навсякъде по света и все още изглежда, че сте в САЩ до Hulu.

  Как да гледате Netflix на вашия телевизор през 2023 г.

Ако искате да гледате приказката на Handmaid’s, имате нужда от две неща: активен абонамент за Hulu и да се намирате в САЩ. За щастие, VPN може да премахне последното изискване, ако не живеете в САЩ.

Гледайте безплатно приказката на слугинята

Макар и евтин, Hulu все пак струва нещо. Не се притеснявайте обаче, защото има начини да го предавате безплатно. Най-директният маршрут е Couchtuner, който има и двата сезона на приказката на слугинята. Има и други уеб сайтове за стрийминг, но ние имахме най-добрия късмет с Couchtuner.

Не просто изтичайте и не започнете да стриймвате. Отиването на всеки уебсайт, който нарушава законите за авторското право, е добър начин да получите зловреден софтуер. Преди да стреляте, предпазете се от потенциални заплахи с най-добрия антивирусен софтуер. Препоръчваме Bitdefender, тъй като може да защити вашата машина в реално време от всяка киберпрестъпност, която се движи по вашия поток (прочетете нашия рецензия за Bitdefender).

Използването на VPN също не би навредило. Bitdefender има свои собствени, но както можете да видите в нашия Bitdefender VPN преглед, това не е толкова голямо. Ще се справите по-добре с която и да е от опциите от нашето най-добро ръководство за VPN, но ако не се интересувате от четене на няколко хиляди думи на VPN, можете да прочетете нашия отзив ExpressVPN.

VPN ще защити вашия IP адрес от всеки, който иска да прослушва вашата връзка. Когато използвате VPN и антивирус, вие ще бъдете не само защитен от зловреден софтуер на уебсайта, но и от всеки, който иска да разбере къде се намирате. Освен това тези уебсайтове не са законни, така че ако искате да избегнете писмо от вашия доставчик на интернет услуги, трябва да скриете какво правите.

Гледайте Приказката на слугинята за Коди

Ако не искате да седнете на бюрото си и да гледате Приказката на слугинята, можете да използвате Kodi. Настройката обаче може да бъде сложна, затова прочетете нашето ръководство за Kodi, ако не сте запознати с платформата. Накратко, това е медиен център отпред, който ви позволява да организирате медии, съхранявани във вашата мрежа.

  Как да деблокирате Youku

Много неофициални добавки за Kodi ви позволяват да предавате филми и телевизионни предавания безплатно. Много от тях имат епизоди от приказката на слугинята – можете да прочетете нашето най-доброто ръководство за добавки за Kodi, за да видите кои от тях – но препоръчваме Exodus. Ако искате да научите как да го инсталирате, не забравяйте да прочетете горепосоченото ръководство.

Законността на Kodi е сложна. Можете да прочетете нашето правно ръководство за Kodi за конкретни данни, но същността на това е, че всеки материал, защитен с авторски права, обикновено е не-не. Чувстваме се, че бием мъртъв кон, но пътят около подобни правни блокове е VPN.

Можете да настроите Kodi и да започнете да предавате без VPN VPN, но това не е добра идея. Всеки път, когато поискате да предавате епизод, заедно с него се изпраща вашият IP адрес и като такава вашата онлайн идентичност. Всеки, който види тази информация, включително вашия интернет доставчик и правоприлагащи агенции, ще знае какво правите.

Прочетете нашето най-добро VPN ръководство за Kodi, за да достигнете скорост. Харесваме и ExpressVPN за Kodi, но NordVPN е солидна, ориентирана към бюджета алтернатива (прочетете нашия преглед на NordVPN).

Гледайте приказката за торенти на слугинята

И накрая, можете да разкъсате приказката на Службата. Бързо търсене в популярни торент сайтове – сигурни сме, че можете да се досетите кои от тях – показва, че всички епизоди от първи и два сезона са налични за изтегляне. Ако не сте запознати с начина на действие на порой, прочетете нашето ръководство за торент.

как да гледаме торент на приказката на слугинята

Не е изненадващо, че има и правни проблеми с порой. Нашите мъчат незаконни опити за ръководство да изчисти сивата зона, в която се занимава, но независимо от това, трябва да използвате и VPN тук. Нашият най-добър VPN списък за торент е добро място за стартиране.

  Как да гледате Hotstar отвсякъде

ExpressVPN е солиден за торентинг, но ние харесваме NordVPN повече заради своите специализирани сървъри за връстници. CyberGhost също има торент сървъри, но както можете да видите в нашия CyberGhost преглед, скоростите са разочароващи.

Дори повече, отколкото при поточно предаване онлайн, антивирусът е от съществено значение, когато ви изтеглят. Когато изтегляте чрез връзка с магнит, няма начин да разберете какво съдържа торент файлът, което означава, че не можете да знаете какво поставяте на машината си. Докато използвате най-сигурния антивирусен софтуер, вие сте добре.

Bitdefender взема короната за това, но има и други опции, ако не гъделичка фантазията ви. F-Secure е, както подсказва името, сигурен, но е скъп, както можете да видите в нашия преглед на F-Secure Antivirus. Антивирусът на Kaspersky последователно се класира добре в резултатите от лабораторията, но има опасения за това, що се отнася до поверителността на потребителите (прочетете нашия преглед на Антивирус на Kaspersky).

Заключителни мисли

Има няколко маршрута, за да гледате приказката на слугинята. Независимо от това, което вземате, VPN ще ви бъде полезен. Погледнете нашите рецензии за VPN, за да намерите доставчик, който работи за вас.

Нашият поточен архив също трябва да бъде полезен. Там можете да намерите други статии като тази за стрийминг на най-новите филми и телевизионни предавания из мрежата. Наскоро разработихме как да гледате Dragon Ball и как да гледате Black Panther, така че проверете тези.

Как гледате приказката на слугинята? Уведомете ни в коментарите по-долу и, както винаги, благодаря за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me