Как да заобиколите грешка с прокси сървър на Netflix през 2023 г.

Ако някога сте използвали VPN и сте се опитвали да гледате Netflix едновременно, вероятно сте се натъкнали на това досадно съобщение за грешка m7111-5059 и придружаващия го текст: „Изглежда, че използвате разблокиращ или прокси сървър. Моля, изключете някоя от тези услуги и опитайте отново. ” Тази статия е свързана с заобикаляне на тази разочароваща прокси грешка в Netflix.

Ако не сте в настроение да четете твърде много и просто искате да се върнете към гледането на Арчър, най-добрият начин да заобиколите грешката на прокси сървъра е като се регистрирате за някое от най-добрите VPN за Netflix, ExpressVPN или NordVPN и използвате техните сървъри за достъп до Netflix.

В момента ExpressVPN изпълнява сделка, при която получавате три допълнителни месеца безплатно, когато се регистрирате за една година, докато NordVPN има своя почти непобедим тригодишен план за проверка. И двете VPN се предлагат с 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че няма какво да губите.

Ако искате малко повече подробности, се придържайте, докато говорим малко за това как работи прокси грешката и различните начини, по които можете да я поправите, когато се появи.

Защо получавам прокси грешка?

Най-общо ще получите грешка в прокси сървъра само когато използвате виртуална частна мрежа или прокси (duh), докато влизате в Netflix. Има някои изолирани случаи, при които хората, които използват нито един, не са били удряни с всички любими грешки в сайта на Netflix, но това обикновено е, защото техният доставчик на интернет услуги използва един и същ IP адрес, който също се използва от VPN. 

  Как да гледате DAZN през 2023 г .: Гледайте спортове от САЩ и Канада

Netflix-Unblocker-грешка

За пълното обяснение защо Netflix няма да ви позволи да използвате прокси, unblocker или VPN, ще ви насочим към нашата статия за забраната за VPN на Netflix, но накратко, това се дължи на това, че стрийминг гигантът прави сделки с дистрибутори на съдържание на показват само определени серии и филми на определени места. 

За да заобиколят това, много хора започнаха да използват VPN, за да се появят, сякаш са в, да речем, Съединените щати, така че да могат да гледат предавания, които там са в региона. Това не седи твърде добре с партньорите на Netflix, така че Netflix беше принуден да приложи най-трудния VPN блокер там, съперник само от този, използван от Hulu.

Как да заобиколя прокси грешката в Netflix?

Разбира се, цифровият блок, който не може да бъде хакнат, все още не е измислен и Netflix не е по-различен. Всичко, което трябва да направите, когато се сблъскате с грешката в потока, е просто да превключвате сървъри в VPN, който използвате. Така че, ако пренасочвате трафика си през Лос Анджелис, преминете към сървър в Сан Франциско. Същото важи и за Европа: Амстердам не работи? Преминете към Париж.

expressvpn преглед-сървър-места

Има обаче две неща, които правят това не толкова просто, колкото трябва да бъде. Първата е, че Netflix винаги е в търсене на IP адреси, които според тях принадлежат на VPN или прокси сървъри, така че не можете да очаквате, че новият ви любим сървър ще работи твърде дълго. От време на време ще се срещате отново с грешката на прокси сървъра на Netflix и ще трябва да намерите нов сървър.

  Как да гледате приказката на слугинята през 2023 година

Втората муха в мехлема е, че много от услугите, заявяващи себе си като страхотен VPN за Netflix, са всичко друго. Факт е, че разбиването на стрийминг услугите е една от основните причини хората да се регистрират за VPN, така че твърдението, че можете да направите това за клиенти, е важна част от печеленето на пари.

В нашето тестване за VPN, които могат да победят Netflix, обаче бързо открихме, че има само малка част от услугите, които могат да избегнат грешката на прокси сървъра на Netflix, а след това дори и не през цялото време. ExpressVPN и NordVPN може да са най-добрите VPN, но дори и с тях ще трябва да правите танци на сървъра на Netflix от време на време. По-рядко, отколкото при други.

Други опции, които наистина харесваме са CyberGhost, VyprVPN и Windscribe, въпреки че имайте предвид, че безплатният план на последния не предлага достъп до Netflix. Ние също не обвиняваме услугата: защо предлагаме нещо безплатно, когато хората са много очевидно готови да я платят?

Какво прокси работи с Netflix?

От друга страна, никой прокси там не работи с Netflix. Прокситата са далеч зад кривата в сравнение с VPN, и тепърва ще откриваме един през последните няколко години, който ще свърши работа. Ако искате да се окажете в държава, различна от вашата, за да получите достъп до Netflix, VPN мрежата е начинът да отидете. Имаме специална статия, ако искате да знаете повече за това, което е прокси срещу VPN.

Заключителни мисли

Надяваме се, че горното ви помага да получите необходимата корекция на грешка за прокси сървъра на Netflix. Използването на VPN е наистина единственото нещо, което ще работи, и дори тогава не всяка услуга има сребърен куршум. Ние наистина харесваме ExpressVPN и NordVPN, за да си свършим работата, но и там има много други услуги, които ще свършат работа.

  Shadow vs GeForce Now: Най-доброто от облачните игри за 2023 г.

Какви са вашите преживявания с прокси грешката на Netflix? Непреодолима пречка или моментно раздразнение? Уведомете ни в коментарите по-долу и както винаги ви благодарим за четенето.

ЧЗВ

 • Как да поправя грешка в прокси сървъра на Netflix?

  Има няколко начина, но най-добре е да се регистрирате за VPN, който работи с Netflix и след това да преминете през сървъри, докато не намерите този, който ви позволява да получите достъп до Netflix на страната, от която се интересувате. Всичките ни препоръки ще работят , в крайна сметка.

 • Как да изключа прокси или Unblocker?

  Влизате в менюто на вашия VPN или прокси и го изключвате. Разбира се, вие ще загубите сигурното си сърфиране по този начин, така че вместо това препоръчваме да използвате добра VPN услуга, която ще ви защити и ще ви позволи да гледате Netflix.

 • Какво означава Unblocker или proxy в Netflix?

  В случая на Netflix това означава по принцип всяка услуга, която пренасочва вашия интернет трафик до IP адрес, който Netflix не харесва. Помислете за прокси сървъри като този, който HideMyAss предлага, или VPN като CyberGhost и NordVPN.

 • Коя е най-добрата безплатна VPN на Netflix?

  Никой от тях. Въпреки че има няколко прилични безплатни VPN мрежи, никой от тях няма капацитет да пробие блока на Netflix. Препоръчваме ви да стоите далеч от всеки безплатен VPN, който твърди, че ви вкарва в Netflix. Вероятно просто иска да запазите данните си.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me