Egnyte Connect vs Dropbox Business: New vs Old në 2023

Dropbox është një nga shërbimet më të njohura të ruajtjes së cloud, dhe që vlen edhe për versionin e tij të biznesit. Sidoqoftë, Egnyte Connect, fituesi i përgjithshëm i ofruesve tanë më të mirë EFSS, nuk është skllav. Për këtë arsye, mund të jetë e vështirë të krahasohen shërbimet, kështu që ne do të bëjmë atë për ju në këtë krahasim të Egnyte vs Dropbox të biznesit.

Egnyte ka plane të lira, shkëmbim të fuqishëm të dosjeve dhe skedarëve, sinkronizim të besueshëm, një bibliotekë të pasur me mjete integrimi të palëve të treta dhe siguri të fortë. Dropbox Business, nga ana tjetër, ka një nga aftësitë më të mira të sinkronizimit, shumë mjete të produktivitetit në bibliotekën e tij dhe siguri të mirë. Për më shumë detaje, mund të lexoni rishikimin tonë të veçantë të Egnyte Connect dhe rishikimin e biznesit të Dropbox.

Nëse jeni një përdorues privat ose keni nevojë për një shërbim të drejtuar posaçërisht drejt bizneseve të vogla, lexoni krahasimin tonë më të mirë të ruajtjes së cloud dhe krahasimin më të mirë për ruajtjen e cloud.

Përndryshe, rrinë me ne ndërsa krahasojmë këto shërbime. Nevojat tuaja mund të jenë pak a shumë specifike, por ne do të përdorim kategori të përgjithshme për të parë se kush del në krye. Këto kategori do të përfshijnë koston e ruajtjes, ndarjen e dosjeve dhe skedarëve, sinkronizimin, mjetet e produktivitetit dhe sigurinë.

Ne do të shpallim një fitues në fund të çdo raundi kategori, dhe pasi të kemi përfunduar të gjitha, do të shpallim kampion të përgjithshëm. Ne do të fillojmë krahasimin duke diskutuar planet e çmimeve për të dy shërbimet.

1

Kostoja e ruajtjes

Shtë më së miri nëse merrni shumë hapësirë ​​për paratë tuaja. Sa më shumë që ofron shërbimi për çmimin, aq më mirë është vlera e tij. Shtë gjithashtu mirë nëse shërbimi ofron shumë plane, gjë që rrit shanset për të gjetur një që është thjesht i duhuri për ju. Plus, përdorimi i një plani ose gjykimi falas është një mënyrë e shkëlqyeshme për të provuar shërbimin përpara se të ndaheni me paratë tuaja.

Egnyte Connect

Egnyte ka tre plane biznesi: Zyra, Biznesi dhe Ndërmarrja. Zyra mund të strehojë nga pesë deri në 25 përdorues dhe siguron 5TB hapësirë ​​në internet për 8 dollarë në muaj për çdo përdorues. 

Plani i biznesit është një zgjedhje më e mirë nëse keni nevojë për më shumë përdorues sepse ju lejon të keni midis 25 dhe 100 përdorues. Do t’ju kthejë 20 dollarë në muaj për çdo përdorues dhe do t’ju ruajë 10TB hapësirë ​​ruajtjeje.

Ndërmarrja është e mirë për bizneset me 100 ose më shumë përdorues. Në fakt, nuk ka asnjë kufi të lartë se sa përdorues mund të keni. Ju do të duhet të kontaktoni Egnyte për të marrë një vlerësim të çmimit, megjithëkëtë, por Ndërmarrja siguron hapësirë ​​për ruajtjen e cloud që rritet ndërsa nevojat tuaja.

Nëse jeni një përdorues privat por po zbuloni që Egnyte i përshtatet nevojave tuaja më mirë sesa shërbimet në krahasimin më të mirë të ruajtjes së cloud, mund të përdorni planin “ekip” të Egnyte. Shtë mirë për një deri në tre përdorues dhe ju jep 1TB hapësirë ​​ruajtjeje.

Vini re se, përveç hapësirës së magazinimit, planet ndryshojnë në ato tipare që ata ofrojnë. Për të krahasuar ato tipare, këshillohuni në faqen e planeve të Egnyte Connect. Para se të vendosni për ndonjë nga planet, mund të përdorni provën 15-ditore falas për të provuar Egnyte Connect.

Biznes Dropbox

Dropbox Business ka tre plane biznesi – Standard, Advanced dhe Enterprise – dhe ato kërkojnë një minimum prej tre përdoruesve. Standardi ju merr 3TB hapësirë ​​ruajtjeje për 15 dollarë në muaj për çdo përdorues, ose 12.50 dollarë nëse paguani për një vit paraprakisht. 

Nëse keni nevojë për më shumë hapësirë ​​për ruajtje, Plani i Avancuar është një zgjedhje më e mirë sepse ju siguron hapësirë ​​të pakufizuar për 25 dollarë në muaj për çdo përdorues. Nëse paguani për tërë vitin, çmimi mujor bie në 20 dollarë në muaj për çdo përdorues.

Ndërmarrja nuk e rrit hapësirën e ruajtjes, padyshim, por siguron qasje në veçori dhe mbështetje të përparuar. Për shkak se nevojat e kompanive të mëdha ndryshojnë, do të duhet të merrni një vlerësim të çmimit nga Dropbox për këtë plan. 

Për të krahasuar cilat tipare ofrojnë planet, ju ftojmë të hidhni një sy në faqen e krahasimit të planit të Dropbox. Ju gjithashtu mund të përdorni provën 30-ditore falas për të provuar ose planin “standard” ose “të përparuar”.

  Si të promovoni biznesin tuaj në vitin 2023 me Google Ads

Një mendim i rrumbullakët

Ky është një krahasim interesant sepse plani më i lirë i Egnyte, Office, është pothuajse gjysma e çmimit të planit standard të Dropbox, por ofron të njëjtën sasi të ruajtjes. Egnyte është fituesi i qartë për sa i përket vlerës. 

Sidoqoftë, plani i avancuar i Dropbox ju siguron ruajtje të pakufizuar dhe kërkon që ju të keni minimumi pesë përdorues. Plani i biznesit i Egnyte nuk mund të përputhet me këtë sepse kërkon që ju të keni minimumi 25 përdorues dhe nuk siguroni një hapësirë ​​të pakufizuar. Mimi vjetor për të dy planet është i njëjtë.

Ne e ndajmë ndryshimin në këtë raund me planin e Ekipit të Egnyte sepse është një zgjedhje e shkëlqyeshme për bizneset që nuk kërkojnë shumë përdorues. Për shkak të kësaj, Egnyte Connect është fituesi ynë i përgjithshëm.

Raundi: Pika e Kostos së Magazinimit për Egnyte Connect

Logo e lidhjes Egnyte
Logo e biznesit të Dropbox

2

Sharing

Ndarja është e rëndësishme sepse ju lejon të bashkëpunoni me njerëz të tjerë. Ajo duhet të jetë e shpejtë dhe e lehtë, dhe është gjithashtu më së miri nëse mund ta ndani përmbajtjen tuaj me individë dhe grupe. Sapo ta bëni, do të ishit në gjendje ideale të ushtronit një shkallë kontrolli mbi aksionet tuaja. Opsionet e kontrollit të përmbajtjes zakonisht përfshijnë fjalëkalime, datat e skadimit, lejet dhe më shumë.

Egnyte Connect

Egnyte ju lejon të ndani skedarë dhe dosje si lidhje, të cilat mund t’i kopjoni dhe ngjitni ose t’i dërgoni me email. Ju mund të vendosni lidhjen për të lejuar vetëm shikimin ose për të mundësuar shkarkimin. Plus, mund ta mbroni lidhjen me një fjalëkalim, ta njoftoni kur të keni hyrë dhe ta vendosni që të skadojë në një datë specifike ose pas një numri klikimesh.

egnyte-vs-Dropbox-egnyte-file-sharing

Ju gjithashtu mund të zgjidhni t’u jepni përdoruesve qasje në një dosje dhe t’u siguroni atyre nivele adekuat të lejeve, duke përfshirë “pronarin”, “të plotë”, “redaktorin” dhe “shikuesin”.

Ne na pëlqen që Egnyte përfshiu një faqe të veçantë që tregon lidhjet që keni shpërndarë dhe lidhjet e tjera që kanë ndarë me ju.

Biznes Dropbox

Dropbox Business ju furnizon me një dosje të përbashkët që nga fillimi. Shtë një “dosje ekipi”, në të cilën të gjithë përdoruesit tuaj kanë qasje. Kur krijoni një dosje ekipi, mund t’i ftoni njerëzit në të dhe t’u jepni atyre ose “mund të redaktoni” ose “mund t’i shikoni” lejet.

egnyte-vs-Dropbox-Dropbox-biznes-file-sharing

Ndryshimet e lejeve u japin përdoruesve mundësinë për të modifikuar, fshirë, komentuar dhe shtuar skedarë. Shikimi i lejeve u mundëson përdoruesve të shohin, shkarkojnë dhe komentojnë vetëm. Farëdo leje që keni vendosur, mund ta dërgoni ftesën në një email, përdorues ose grup të caktuar. 

Sidoqoftë, ju gjithashtu mund të krijoni një lidhje për një skedar ose dosje, të cilën mund t’i kufizoni tek njerëzit me fjalëkalim, tek anëtarët e ekipit ose të bëni cilindo që ka lidhje të aftë ta hapë atë. Përveç kësaj, ju mund të vendosni lidhjen që të skadojë në një datë të caktuar dhe ta çaktivizoni atë për shkarkim.

Dropbox gjithashtu integron me Slack dhe Trello si parazgjedhje, dhe ka mundësi që të ndani skedarët në Slack ose t’i shtoni ato në Trello.

Për më tepër, Dropbox Business ju lejon të ftoni njerëzit të ndajnë skedarë me ju përmes kërkesave të skedarëve. Kërkesat në skedarë ju lejojnë të përcaktoni një afat kohor dhe të specifikoni se cila përmbajtje ju nevojitet dhe ku ta ruani. 

Mbajtja e shënimeve të gjithçkaje që keni ndarë mund të jetë e vështirë, por Dropbox Business siguron një faqe që detajon ato që keni ndarë me të tjerët dhe ato që ata kanë ndarë me ju.

Dy mendime të rrumbullakëta

Të dy shërbimet janë të shkëlqyera për ndarjen dhe përfshijnë të gjitha tiparet e nevojshme që ne dëshirojmë të shohim. Dropbox ju lejon të ndani edhe në Slack ose të shtoni skedarë në Trello, dhe Egnyte Connect ka një qasje të hollë për ndarjen e dosjeve. Kjo është një veçori më e rëndësishme, dhe Egnyte Connect mund të integrohet gjithashtu me të dy aplikacionet. Kjo e bën Egnyte Connect fituesin e këtij raundi.

Raundi: Pika e Ndarjes për Egnyte Connect

Logo e lidhjes Egnyte
Logo e biznesit të Dropbox

3

Sync

Sinkronizimi i skedarëve është mekanizmi kryesor i një shërbimi EFSS sepse pasqyron skedarët tuaj në të gjitha pajisjet tuaja të tjera dhe ju lejon të hyrni në skedarët tuaj në cloud nga ndonjë prej tyre. Modeli standard i sinkronizimit përbëhet nga një ikonë e sistemit të trayit dhe një dosje sinkronizimi.

Një dosje sinkronizimi duket si çdo dosje tjetër e sistemit të skedarëve, me përjashtim të se çdo skedar që vendosni në dosjen e sinkronizimit do të sinkronizohet me cloud dhe të gjitha pajisjet tuaja të tjera. Shtë e dobishme sepse ju lejon të përdorni pajisje të shumta pa menaxhuar skedarët tuaj vetë. Në këtë mënyrë sinkronizimi e bën të lehtë punën në skedarët tuaj duke përdorur pajisje të ndryshme.

Sidoqoftë, sinkronizimi varet nga gjerësia e bandës tuaj, sa afër jeni me një server dhe prania e kopjimit të skedarëve të nivelit të bllokut. Kopjimi i skedarit të nivelit të bllokut përshpejton transferimet e skedarëve duke kopjuar vetëm pjesët e skedarëve që ndryshuan, sesa të gjithë skedarin.

  Udhëzues i avancuar për blerje: Si të shitet online në vitin 2023

Egnyte Connect

egnyte-vs-Dropbox-egnyte-desktop-klient

Egnyte Connect nuk përdor një dosje standarde të sinkronizimit. Në vend të kësaj, ai përdor një dosje të diskut të rrjetit. Dallimi është se disku i rrjetit nuk e shkarkon përmbajtjen tuaj të cloud si paracaktuar, por vetëm e tregon atë. Për shkak të kësaj, ju mund ta shihni dhe të përdorni atë pa sakrifikuar hapësirë ​​në hard drive tuaj. Dobësi është se skedarët tuaj nuk do të jenë në dispozicion kur nuk jeni në linjë.

Ju mund ta anashkaloni atë duke shënuar skedarë për përdorim offline. Nga ana tjetër, ju mund të përdorni sinkronizimin selektiv për të zgjedhur se cilat skedarë doni të sinkronizoni dhe ato që dëshironi të qëndroni në cloud.

Egnyte Connect nuk përdor një algoritëm transferimi në nivelin bllok, por kjo është normale për shumë shërbime EFSS. Ne testuam shpejtësinë e transferimit të tij, megjithëse, duke përdorur dosjen tonë të zhvendosur 1 GB, dhe Egnyte mori pikërisht kohën që duhet, duke marrë parasysh shpejtësinë tonë të ngarkimit.

Biznes Dropbox

egnyte-vs-Dropbox-Dropbox-desktop-klient

Dropbox Business ka aftësi të shkëlqyera për sinkronizim, gjë që nuk është për t’u habitur nëse Dropbox shpiku modelin e zakonshëm të sinkronizimit. Ajo funksionon në të njëjtën mënyrë siç përshkruam në fillim të këtij seksioni, por Dropbox siguron sinkronizim të zgjuar për ta përmirësuar atë. Sinkronizimi i zgjuar ju lejon të etiketoni skedarët tuaj për të ruajtur në re, por ju lejon të përdorni akoma nga pajisjet tuaja.

Kjo është një qasje e ngjashme me Egnyte, por ajo që funksionon nga pika e fillimit e kundërt. Ne testuam se sa shpejt sinkronizimi i tij transferon skedarë duke përdorur të njëjtin dosje të zhytur në 1 GB, dhe Dropbox Business mori pak më shumë kohë sesa prisnim, por ishte akoma e shpejtë. Ngarkimi fillestar është më pak i rëndësishëm nëse bashkëpunoni me të tjerët, dhe ky është vendi ku shkëlqen Dropbox.

Kjo falë zbatimit të sinkronizimit të nivelit të bllokut. Në fakt, është një nga shërbimet e rralla që e ofron atë. Për shembull, OneDrive for Business, një tjetër shërbim popullor, e ka atë, por vetëm për skedarët e Office. Thënë kjo, OneDrive ka përfitime të tjera, siç është vlera e madhe, dhe nëse kjo ju intereson, lexoni rishikimin tonë të OneDrive për Biznes.

Rreth tre mendime

Egnyte dhe Dropbox ofrojnë sinkronizim të aftë me karakteristika që ju lejojnë të kurseni hapësirë ​​të diskut të vështirë, gjë që është e rëndësishme nëse përdorni një laptop të biznesit të paktë me një SSD. Thënë kështu, ndryshimi kryesor është se Dropbox Business siguron kopjimin e skedarëve në nivel bllok ndërsa Egnyte Connect nuk e bën. Kjo e bën biznesin Dropbox fitues në këtë raund.

Raundi: Pika e sinkronizimit për biznesin e Dropbox

Logo e lidhjes Egnyte
Logo e biznesit të Dropbox

4

Mjetet e produktivitetit

Në këtë kategori, do të bëjmë një vështrim në aplikacionet e disponueshme amtare dhe të palëve të treta që mund të rritin produktivitetin, bashkëpunimin dhe më shumë. Shërbimet mund të kenë vetëm aplikacione vendase, të integrohen me shumë palë të treta ose të ofrojnë një qasje të përzier.

Disa nga integrimet më të dobishme janë me Microsoft Office, suite Google Office ose ndonjëherë me të dy. Aplikimet e palëve të treta shpesh përfshijnë menaxhimin e detyrave, rrjedhën e punës, detyrat, sigurinë dhe më shumë.

Egnyte Connect

egnyte-vs-dropbox-egnyte-app-bibliotekës

Egnyte, ndryshe nga shumë shërbime të tjera EFSS, ofron veçori të menaxhimit të detyrave, gjë që është e bukur sepse keni një zgjedhje midis saj, dhe, të themi, Trello. Thënë kështu, Egnyte integron gjithashtu me Trello dhe aplikacione të tjera të menaxhimit të detyrave të palëve të treta. Plus, Egnyte mund të lidhet me partnerë të tjerë, të tilla si Microsoft Office, Google G Suite, Slack dhe më shumë.

Egnyte gjithashtu integron me integrimet e palëve të treta, të tilla si SAP dhe Salesforce. Biblioteka është e madhe dhe nuk do të keni probleme të gjeni një aplikacion në çdo kategori që ju kërkoni. Për ta bërë më të lehtë, Egnyte ju lejon të kërkoni programin që ju nevojitet dhe të zgjidhni vetëm kategoritë përkatëse. Ju mund të shihni listën e plotë të aplikacioneve të palëve të treta këtu.

Biznes Dropbox

egnyte-vs-Dropbox-Dropbox-APP- integrimit

Dropbox Business ka një mjet natyror të quajtur “Dropbox Paper”, i cili ju lejon të shtoni përmbajtje të ndryshme – të tilla si teksti, imazhe, video dhe më shumë – në një “faqe të zbrazët”. Ju mund të lexoni më shumë rreth saj në rishikimin tonë të letrës së Dropbox. Sidoqoftë, nëse doni aplikacione të drejtuara drejt marrjes së shënimeve, këshillohuni me listën tonë më të mirë të aplikacioneve për marrjen e shënimeve.

Një tjetër aplikacion amtare i Dropbox është Showcase, i cili ju lejon të paraqisni përmbajtjen tuaj në një faqe tërheqëse, të cilën më pas mund ta ndani.

Biblioteka e integrimeve të Dropbox ka shumë aplikacione të njohura, duke përfshirë Asana, Slack dhe Zapier. Mund t’i shfletoni të gjithë në faqen e integrimit të aplikacioneve të Dropbox. Aplikacionet janë të kërkueshme dhe faqja ju lejon të shikoni vetëm aplikacione nga kategori specifike.

  10 zgjidhjet më të mira për ruajtjen e cloud në biznesin tuaj në vitin 2023

Raundi i Katër Mendimeve

Të dy Egnyte dhe Dropbox bëjnë shkëlqyeshëm në këtë kategori, falë bibliotekave të tyre të gjera dhe aplikacioneve vendase. Sidoqoftë, Biznesi Dropbox integrohet me më shumë aplikacione dhe ofron si Letër Dropbox ashtu dhe Showcase. Kjo e ndihmon atë të fitojë këtë raund, nëse nga një diferencë e vogël.

Raundi: Mjetet e produktivitetit Pika për biznesin e Dropbox

Logo e lidhjes Egnyte
Logo e biznesit të Dropbox

5

siguri

Siguria është kategoria e fundit, por sigurisht jo më pak. Të kesh siguri të mirë në re është thelbësore për të përfituar sa më shumë nga një depozitë EFSS, pa krimin në internet duke kompromentuar të dhënat e biznesit tuaj. Për t’ju ndihmuar të mbroni të dhënat tuaja, shërbimet cloud përdorin shumë metoda sigurie.

Kriptimi scrambles skedarët tuaj në mënyrë që leximi i tyre kërkon një çelës të veçantë të deshifrimit. Qasja ideale do të ishte të keni encryption private, e cila ju mundëson të menaxhoni çelësin tuaj, dhe pastaj fjalëkalimin ta mbroni atë. Sidoqoftë, shumica e shërbimeve EFSS menaxhojnë çelësin tuaj të deshifrimit. Pasi të përfundojë kriptimi, protokollet TLS ose SSL do të ndihmojnë në mbrojtjen e skedarëve tuaj në tranzit.

Këto metoda nuk do të ndihmojnë nëse ju ose përdoruesit tuaj krijoni fjalëkalime të dobëta, megjithatë. Sidoqoftë, vërtetimi i dy faktorëve do. Ajo parandalon hyrjen e paautorizuar duke kërkuar nga përdoruesit të futin një kod të veçantë kur qasen në përmbajtje nga një pajisje e panjohur. 

Edhe me vërtetimin me dy faktorë, duhet të krijoni një fjalëkalim të fortë. Krijimi i kërkesave për fjalëkalim të personalizuar gjithashtu ndihmon në atë.

Egnyte Connect

Egnyte Connect përdor kriptimin e AES 256-bit – kodimi standard dhe i përdorur gjerësisht sot – për të përplasur skedarët tuaj. Nuk ka ndonjë kriptim privat si paracaktuar, por mund të aktivizoni Menaxhimin e Keyelësave Egnyte nëse regjistroheni në planin e ndërmarrjes së Egnyte. Nëse nuk dëshiron ta bësh këtë, një mundësi tjetër është të integrosh me Boxcryptor, një shtesë shtesë e enkriptimit.

Për të ndihmuar në mbrojtjen e kredencialeve tuaja, Egnyte siguron vërtetimin e dy faktorëve. Plus, si administrator, ju mund të mandatoni gjatësinë dhe forcën e fjalëkalimit. Ju gjithashtu mund të kërkoni që përdoruesit të rivendosin fjalëkalimet e tyre pas një periudhe kohe, të çaktivizojnë hyrjen pas disa përpjekjeve të dështuara dhe më shumë.

Nëse dëshironi t’u mundësoni përdoruesve të hyni në shumë aplikacione duke përdorur të njëjtat kredencialë, mund të përdorni opsione të vetme të hyrjes (SSO), të tilla si Bitium, Okta dhe OneLogin.

Një veçori tjetër e shënimit është aftësia për të fshirë nga distanca të dhënat e cloud nga pajisjet. Kjo ndihmon në zvogëlimin e rrezikut të kompromentimit të të dhënave tuaja nëse dikush vjedh pajisjen tuaj.

Egnyte i mban të dhënat tuaja në qendrat e ngurtësuara të të dhënave, të cilët përdorin kontrollet e tepricës, mbikëqyrjes dhe qasjes biometrike, dhe janë në gjendje t’i rezistojnë fatkeqësive natyrore, siç janë tërmetet, zjarret dhe përmbytjet. Si dëshmi për këtë, qendrat e të dhënave përputhen me standardet e sigurisë ISO 270001, SOC 2 dhe SSAE 16.

Nëse mendoni se nuk mjafton dhe doni të zbatoni masat tuaja të sigurisë, ju mund ta bëni atë duke krijuar një zgjidhje hibride të reve tuaj. Në këtë mënyrë, një pjesë e të dhënave do të jenë në serverët e Egnyte dhe një pjesë do të jenë në ambientet.

Biznes Dropbox

Dropbox Business gjithashtu përdor kriptimin e AES 256-bit për të përplasur skedarët tuaj, dhe si Egnyte, ai menaxhon çelësin tuaj të enkriptimit. Do të duhet të integroheni me Boxcryptor nëse doni ta menaxhoni vetë. Protokolli TLS do të mbrojë të dhënat tuaja në tranzit në qendrat e të dhënave të Dropbox.

Ju mund të mbroni kredencialet tuaja duke bërë të mundur vërtetimin me dy faktorë dhe duke përdorur veçoritë e kontrollit të fjalëkalimit. Këto karakteristika përfshijnë mundësinë e identifikimit të të gjithë anëtarëve të ekipit tuaj, kërkojnë që ata të rivendosin fjalëkalimin e tyre dhe t’i njoftojnë ata kur ndryshojnë kërkesat për fjalëkalim. Ju gjithashtu mund të rivendosni të gjithë fjalëkalimet. Dropbox gjithashtu ofron mundësi SSO, të tilla si Okta dhe OneLogin.

Ashtu si me Egnyte, Dropbox ju lejon të fshini nga distanca një pajisje. Për të mbrojtur të dhënat që janë ngarkuar nga pajisjet tuaja në qendrat e të dhënave të Dropbox, Dropbox përmbahet me standardet ISO 27001 dhe SOC 2.

Rreth pesë mendime

Edhe pse të dy shërbimet ofrojnë një siguri të aftë, Egnyte Connect arrin të qëndrojë përpara Dropbox Business me një diferencë të vogël. Kjo falë aftësisë së saj hibride të cloud, opsioneve pak më të shumta të kontrollit të fjalëkalimit dhe veçorisë së tij të menaxhimit të çelësave.

Raundi: Pika e sigurisë për Egnyte Connect

Logo e lidhjes Egnyte
Logo e biznesit të Dropbox

6

Mendimet përfundimtare

Kjo ishte një betejë e zjarrtë sepse ishte afër në disa kategori, dhe Egnyte ka vetëm një fitore më shumë ndaj Dropbox, në tre fitore kundrejt dy. Kjo e bën Egnyte Connect fituesin tonë të përgjithshëm. Thënë kështu, Dropbox Business është një zgjedhje e vlefshme nëse keni nevojë për mjete vendase të produktivitetit dhe ruajtje të pakufizuar në re.

Fituesi: Egnyte Connect

Whatfarë mendoni për këto shërbime? A është Egnyte Connect zgjedhja më e mirë për ju, apo tërhiqeni drejt Dropbox? Na tregoni në komentet më poshtë. Faleminderit që lexuat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me