Si të Shikojmë Patrullën Doom në vitin 2023: Shkuarja në DC

Si X-Men e mospërfillur të universit të DC, Doom Patrol mbledh së bashku heronjtë më të pamundur në rrethana ekstreme. Shtë gjithashtu një nga shfaqjet e para për të transmetuar në platformën transmetuese DC Universe, së bashku me Titans dhe Krypton.

Në këtë udhëzues se si të shikojmë Doom Patrol, ne do t’ju tregojmë çdo mënyrë për të transmetuar shfaqjen në internet. Megjithëse ne do të mbulojmë mënyrat legjitime për ta transmetuar atë, ne do të flasim gjithashtu për mënyrat se si mund të transmetosh ose shkarkosh shfaqjen falas.

Shikoni Patrullën Doom Online

Siç u përmend, Doom Patrol është në dispozicion ekskluzivisht përmes platformës transmetuese DC Universe. Përveç formacionit të vogël të shfaqjeve që ka, DC Universe përfshin mallra ekskluzive, romane grafike moderne, komike klasike dhe shfaqje të animuar të DC nga një epokë e kaluar. Kjo tha, është e shtrenjtë.

si-të-shikojnë-dënim-patrol-linjë

Megjithëse disa tifozë të DC mund të jenë në rregull duke paguar çmimin vjetor prej $ 80, platforma është e kushtueshme. Plus, është në dispozicion vetëm në Sh.B.A, përveç Titans, i cili shpërndahet përmes Netflix jashtë SH.B.A. dhe Kinës (lexoni udhëzuesin më të mirë VPN për Netflix).

Ka mënyra për të transmetuar DC Universe nëse nuk jeni në SH.B.A., megjithëse. Duke përdorur një rrjet privat virtual, ju mund të paraqiteni sikur jeni kudo në botë virtualisht. Kjo është bërë duke u lidhur me një server të largët para se të shkoni në internet të hapur, duke zëvendësuar adresën tuaj IP dhe informacionin e gjeolokacionit me atë të serverit.

Në funksion, VPN-të tingëllojnë të ngjashme me proxies, por siç mund të lexoni në VPN-në kundër proxy-in-udhëzuesin Tor, nuk është kështu. Proxies zakonisht mund të zbulohen nga platforma streaming – lexoni se si ta rrahni udhëzuesin e ndalimit të Netflix VPN për të parë që në veprim – kështu që një VPN është një bast më i sigurt.

Kjo është për shkak se VPN kodojnë lidhjen tuaj fillestare. Përmes përdorimit të protokolleve VPN, softveri përplas kërkesat që po i dërgoni, duke maskuar në mënyrë efektive kush jeni dhe çfarë po bëni në internet. Për dallim nga proxies, VPN nuk mund të gjurmohen te ju. Lexoni udhëzuesin tonë të sigurisë VPN për specifikat e këtij procesi.

Ekzistojnë shumë zgjedhje kur bëni tunele në SH.B.A. gjithashtu. VPN dhe VPN më e mirë për udhëzuesit e Sh.B.A-së janë një vend i mirë për të filluar të kërkoni një, por ExpressVPN fiton në të dy. Nëse nuk kujdeseni për blerje, mund të shkoni direkt në rishikimin tonë të ExpressVPN.

Shikoni Patrullën Doom falas

Edhe me një VPN, do të duhet të paguani çmimin e pranimit për të transmetuar në DC Universe. Fatmirësisht, ka mënyra për të parë falas Doom Patrol. Shikuar në internet, ne gjetëm transmetime në Couchtuner dhe Europix për të gjitha episodet në dispozicion në kohën e shkrimit. Ka mundësi të tjera platforma që nuk janë më shumë se një kërkim Google larg, gjithashtu.

si-të-shikojnë-dënim-patrol-free

Megjithëse shumica e këtyre platformave streaming janë të disponueshme në të gjithë botën – përveç nëse jetoni në një vend me censurë të rreptë – prapë duhet të përdorni një VPN kur transmetoni në to. Platforma të tilla si Couchtuner dhe Europix janë duke lypur për krimin në internet, kështu që një lidhje e pasigurt mund të çojë në snooping ose, më keq, malware.

Udhëzuesi ynë më i sigurt VPN rendit ofruesit që mund t’ju mbajnë më të mbrojtur, por një VPN është vetëm një pjesë e enigmës. Ju gjithashtu duhet të mbroni makinën tuaj me programin më të mirë antivirus. Megjithëse teshtima është gjithmonë shqetësuese, një sulm lokal, të themi, nga ransomware, është gjithashtu shqetësues.

Antivirus Bitdefender është softveri ynë antivirus, jo vetëm për ndërfaqen e tij të lehtë për t’u përdorur dhe bollëkun e veçorive, por edhe për rezultatet e tij të shkëlqyera të mbrojtjes. Mund të mësoni më shumë rreth saj në rishikimin tonë të Antivirusit Bitdefender.

Shikoni Patrullën Doom në Kodi

Nëse doni të shikoni Doom Patrol në shtratin tuaj, ka Kodi. Siç mund të lexoni në udhëzuesin tonë në Kodi, është një ndërfaqe e përparme për qendrat e mediave që ju lejon të organizoni shfaqjet tuaja televizive, filma, muzikë dhe më shumë pa lënë shtratin tuaj. Megjithëse ka një aplikacion DC Universe për Kodi, ne do të flasim për mënyrat e tjera për të transmetuar Doom Patrol në platformë.

Kodi është një ndërfaqe e përparme, por mund të zgjerohet me shtesa. Siç nënkupton edhe emri, shtesat ju lejojnë të zgjeroni funksionalitetin e Kodi, që në këtë rast do të thotë më shumë transmetim. Udhëzuesi ynë më i mirë për shtesat Kodi mund të ju ndihmojë se si të instaloni shtesa në Kodi dhe ofron një listë të shkurtër të rekomandimeve tona.

Në thelb, shtojcat e shtimit të faqeve scrub faqet e internetit të tilla si Couchtuner dhe Europix dhe përpilojnë prurjet në pajisjen tuaj Kodi. Ju akoma do të transmetoni nga çfarëdo uebsajti që gjen, por do ta bëni këtë nga TV juaj në vend të monitorit tuaj.

Për shkak të kësaj, ju ende do të duhet të mbroheni. Ndërsa flasim për udhëzuesin tonë juridik Kodi, ka një zonë gri kur bëhet fjalë për transmetimin me platformën. Një VPN është thelbësore sepse mund të fshehë adresën tuaj IP dhe kërkesat për të parë një shfaqje të veçantë.

VPN-ja jonë më e mirë për Kodi rendit disa nga të preferuarat tona, por CyberGhost është një zgjedhje e sigurt. Sshtë një nga VPN-të tona më të mira për transmetim, i përshtatshëm me një çmim të ulët dhe listë të gjatë të serverëve të dedikuar për transmetimin në mbi 50 platforma rreth rrjetit. Ju mund të lexoni rishikimin tonë CyberGhost për të mësuar më shumë.

Shikoni Torrentin e Patrullave Doom

Nëse nuk doni të transmetoni Doom Patrol, ju mund ta torrentoni atë. Torrenting është procesi i shkarkimit të një skedari përmes një lidhje peer-to-peer. Zakonisht, ka shumë kompjuterë në lidhje që po ju dërgojnë copa të vogla të skedarit, të cilat mblidhen në kompjuterin tuaj përmes një klienti përrua.

si-të-shikojnë-dënim-patrol-torrent

Duke parë faqet e internetit të përrallave të njohura, gjetëm skedarë të shumëfishtë për Doom Patrol, duke përfshirë 720p dhe 1080p rips. Thënë kështu, me mënyra të tjera për të parë falas Doom Patrol, do të dëshironi një VPN dhe antivirus para se të shkarkoni asgjë.

Ne shpjegojmë pse në tonë është përhumbje udhëzuesi i paligjshëm, por e shkurtër është se shkarkimi i përmbajtjes së mbrojtur nga e drejta e autorit është përgjithësisht një jo-jo. Sidoqoftë, mos u shqetësoni, VPN-ja jonë më e mirë për udhëzues për përrua mund t’ju bëjë të vendoseni në rrugën e duhur.

NordVPN renditet në krye të listës falë sigurisë së saj të shkëlqyeshme dhe rrjetit të madh të serverëve. Ai gjithashtu ka serverë të dedikuar për torrent që mund të trajtojnë transferimin masiv të të dhënave që kërkojnë lidhjet P2P. Ju mund të mësoni më shumë rreth NordVPN dhe listën e gjatë të tipareve të tij në rishikimin tonë të NordVPN.

Mendimet përfundimtare

Doom Patrol ia vlen të shikosh, posaçërisht me një 95 përqind në domatet e kalbura. Fatmirësisht, opsionet për ta parë atë janë të shumta, nga transmetimi i tij përmes DC Universe deri tek shkarkimi i një përrua për ta shikuar atë në vend. Pavarësisht se si e shikoni, sigurohuni që të mbroheni me një program VPN dhe antivirus.

Nëse doni të lexoni më shumë udhëzues si ky, shikoni arkivin tonë të transmetimit. Kohët e fundit kemi botuar se si të shikojmë American Horror Story dhe si të shikosh Brooklyn Nine-Nine, kështu që lexoni ato nëse jeni të interesuar.

Si po e shikoni Patrullën Doom? Na tregoni në komentet më poshtë dhe, si gjithmonë, faleminderit për leximin.