Com veure UFC en línia

Els aficionats a la lluita tenen la possibilitat de triar a l’hora de veure els campionats de lluita final a través del web. Des de mètodes legals de pagament fins a opcions lleugerament menys saludables, sempre hi ha una manera de veure la MMA en línia i cap li costarà un braç i una cama, si és que hi ha alguna cosa..

Dit això, no us direm per complet que pirates res, és il·legal al capdavall i, siguem sincers, una organització tan gran com la UFC tampoc es basa en somnis amb cadells ni petons unicorn. Us convé anar més bé amb una opció de pagament, només per assegurar-vos que no arruïneu el vostre propi karma. Dit això, tampoc no jutjarem a la gent per torrentar-ho, així que hi aneu: us correspon: només us assegureu d’estar connectat a un dels nostres millors proveïdors de VPN..

★★★ Millor VPN per veure UFC ★★★

Revisió ExpressVPN

No importa si sou aficionats a la UFC que vulgueu veure partits amb més regularitat o que un pirata veterà que hagi tancat el seu lloc habitual en un cop d’autor de drets d’autor, tenim una manera de fer-vos arribar a la lluita de sang. Anem a fer un cop d’ull, anem??

UFC Fight Pass

El lloc web oficial de la UFC, i secret del seu èxit, és el lloc on trobareu totes les baralles, més entrevistes, peces de fons, i una gran quantitat d’altres bondats que qualsevol fan de lluita voldrà. Tot i que no és barat, exactament, la UFC cobra menys que, segons diuen la NBA o la NFL, demanant només 8 dòlars al mes en un pla anual.

El preu augmenta un dòlar al mes si opteu per un pla de sis mesos o dos si aneu de mes en mes, que és bastant decent. El Fight Pass inclou una prova gratuïta de set dies, que hauria de ser el temps suficient perquè decidiu si funciona o no per a vosaltres.

Si no és així, però encara voleu veure la lluita ocasional, podeu optar per un pagament per vista, que és de 8 dòlars per partit. És probable que uns quants dòlars més que una cervesa al bar més proper, així que potser voldreu anar a aquesta ruta.

Per desgràcia, això és per les opcions legals i de pagament: la UFC té un desafiament en les seves lluites i no ofereix res per als talladors de cordes. Hi ha alguns paquets de cable que ofereixen coincidències amb UFC, però són massa nombrosos perquè els enumerem aquí. Algunes alternatives de cable ofereixen partides de UFC sota un sistema de pagament per vista, que implica toscar una quota seriosa per cada partit..

Mira UFC en línia de forma gratuïta

Cosa amb MMA és que algunes de les baralles del títol tenen una durada inferior a 40 segons, cosa que us pregunta si val la pena invertir en pagar una quota única o fins i tot una subscripció. Sobretot si no veus les baralles en un bar, no és cosa vostra, simplement tindrà més sentit per a la transmissió o el torrent de les lluites UFC. Donem un cop d’ull a algunes de les vostres millors opcions.

Llocs de reproducció

Si heu dedicat algun temps a Internet abans de llegir aquest article, probablement heu estat en un lloc o en dos streaming, incloses totes les molestes trampes de malware i aparells emergents en cascada que presenten. Aquí a Cloudwards.net, preferim molt altres naus pirates que aquesta, però més a continuació.

La reproducció UFC es fa millor a través de dos llocs que hem trobat, encara que tots dos semblen poc segurs. Com a defensors de la privadesa (tenim una guia de privadesa en línia i tot), tenim els nostres navegadors carregats de seguidors i bloquejadors d’espies: els nostres taulers s’il·luminen com els arbres de Nadal en accedir a allwrestling.org o fullmmavideos.com.

Ambdós ofereixen arxius decents i moltes promeses de propers partits. La qualitat dels vídeos sembla que està bé, de vegades es pot estrenyar “bé”, tot i que potser retocar i arrebossar algun paràmetre us ajudarà. Els dos llocs són centrals emergents, però, haureu de ser advertits quan entris (o involucreu alguns dels nostres millors bloquejadors emergents).

Mira UFC a través de Kodi

Molt millor utilitzar Kodi per a totes les necessitats de MMA. Hi ha diversos complements que us permetran veure lluites en directe, arxivades o ambdues, inclòs un complement no oficial que se sent com un oficial que només permet accedir als subscriptors de Fight Pass. No és sorprenent que es diu UFC Fight Pass i es pot trobar a través de la representació de Portse, que al seu torn es troba mitjançant Github.

Un altre dels grans favorits és un dels millors complements de Kodi per practicar esports, Bennu. Permet arrencar gairebé tots els partits en directe, amb un arxiu limitat, per arrencar. El problema és principalment que haureu d’executar el vostre camí a través d’un munt d’enllaços morts, així com d’altres continguts que no us agradin. Voleu veure que la gent es batega l’un a l’altre, no que les dones s’enrotllen..

Una opció millor pot ser instal·lar Planet MMA. Alguns encara la coneixen com a UFC Finest, però fa temps que va patir un canvi de nom. El seu objectiu és ser una parada única per a tots els UFC i MMA i té un èxit admirable. Tot i que és una mica complicat d’instal·lar a mesura que es mou entre els millors dipòsits de Kodi, pot ser que sigui la millor aposta pels aficionats a la lluita gràcies al seu gran arxiu i els seus sanejaments en viu..

Torrenting UFC Fights

L’última opció és provocar lluites o endinsar-se en les fosques masmorres d’Usenet a la recerca d’aquestes. L’MMA és tan gran com és, hi ha diversos llocs de torrent dedicats a lluitar, hem trobat aquest fòrum especialment útil per trobar diferents torrents.

En realitat, accedir a un lloc de torrent alternatiu a The Pirate Bay i fer servir sovint apareix un ou de gallina la majoria de les vegades, de manera que l’ús de fòrums sembla el camí a seguir, només cal que us assegureu que utilitzeu una de les nostres millors VPN per fer opcions de torrenting abans. anar.

Conclusió

I allà en teniu, diverses maneres de veure UFC en línia en diferents ordres de dificultat i molèsties. Tot i que trobar una coincidència no és difícil, perjudicarà la moral o la cartera, depèn de tu el dolor que puguis viure millor.

Mireu regularment esdeveniments de MMA en línia? Tens alguna idea sobre què hem parlat aquí? Ens agradaria saber-vos de vosaltres, deixar els vostres comentaris al camp següent. Gràcies per llegir.