Creeu el vostre propi núvol privat per a qualsevol aplicació amb FileCloud

Amb moltes característiques impressionants i el seu paradigma de núvol local 100% local, FileCloud pretén convertir-se en una de les solucions de núvols privades líders. FileCloud és únic de diverses maneres, però una de les característiques més interessants de FileCloud és el seu sistema de núvol privat: similar a serveis com OwnCloud, en el sentit que permet als usuaris construir els seus propis núvols..

FileCloud permet crear núvols privats en servidors personals simplement mitjançant la instal·lació de l’aplicació. FileCloud proporciona un entorn virtual per emmagatzemar i gestionar fitxers i recursos allotjats després que un usuari hagi instal·lat l’aplicació.

Amb solucions privades al núvol com FileCloud, les empreses i organitzacions ja no s’han de preocupar per problemes de privadesa o l’accés de tercers als seus fitxers i informació confidencials.

Hem revisat quatre de les funcions més atractives de FileCloud en aquesta revisió.

Privadesa i seguretat amb Private Cloud

Recordeu com dèiem que FileCloud us ofereix una solució lliure de preocupacions, ja que us permetrà crear el vostre propi núvol privat en els vostres propis servidors? El principal avantatge d’això és que teniu un control 100% sobre les vostres dades i mai us haureu de preocupar d’accés de tercers a les vostres dades..

Això és important a causa dels temors actuals que circulen a nivell mundial sobre l’espionatge a Internet i la privadesa de fitxers i dades allotjats al núvol. Més enllà de la privadesa, FileCloud també integra la funcionalitat d’exploració antivirus a nivell d’empresa per protegir els vostres fitxers.

Solució real de plataforma multiplata

FileCloud és totalment multiplataforma: parlem de compatibilitat a Windows, Mac, Linux, iOS, Android, BlackBerry i Windows 8. Per què és important? Moltes persones i empreses ara accedeixen a dades de negocis clau mitjançant dispositius mòbils.


Disponibilitat multiplataforma

De fet, els dispositius mòbils estan creixent fins a convertir-se en la via principal per la qual els usuaris accedeixen a les dades. La compatibilitat creuada per a mòbils és important perquè moltes empreses no operen una política d’un sol dispositiu per al personal.

Accés mòbil complet amb sincronització d’arxius de qualitat empresarial & Compartir

FileCloud està dissenyat tenint en compte dispositius mòbils, inclòs el suport mòbil complet a les principals plataformes de dispositius mòbils. Els usuaris es beneficien de funcions com la disponibilitat completa a totes les plataformes i dispositius mòbils (inclosos iPhone, iPad, Android i BlackBerry).

Gestió de dispositius mòbils: gestiona de forma remota els dispositius mòbils connectats i evita l’accés no autoritzat i la solució de compartició i sincronització mòbil completa.

Sincronitzar

Amb FileCloud, les empreses i les organitzacions aprofiten la possibilitat de compartir i sincronitzar fitxers de companyies de compartir i sincronitzar des de qualsevol lloc i qualsevol dispositiu. A més, sincronitza contingut a través d’ordinadors i dispositius per obtenir una solució similar a Dropbox i Box.com.

A més, les aplicacions mòbils FileCloud proporcionen una funcionalitat completa, cosa que el converteix en una solució flexible i versàtil per a empreses i organitzacions.

Auditoria i Informes Accionables

FileCloud també proporciona la capacitat de controlar completament l’accés i l’ús dels fitxers dels fitxers allotjats, oferint auditories i informes complets, incloent informació: com ara el seguiment d’accés de l’usuari (qui va accedir a què i quan), el seguiment de l’acció de l’usuari (què va fer l’usuari durant l’accés) i seguiment del mode d’accés (com accedeix l’usuari a les dades).


Auditoria i informes amb FileCloud

Això pot ser útil des de perspectives de seguretat o de política: controlar com els usuaris accedeixen a les dades emmagatzemades, especialment per comprovar els patrons d’ús o possibles infraccions de la política.

Què no agrada: FileCloud és una mica car

Si bé té clarament molts avantatges i característiques, un inconvenient important és que FileCloud és una mica car. Així doncs, assegureu-vos de revisar el pressupost per veure si això seria una solució ideal per a vosaltres. Els preus de FileCloud oscil·len entre els 40 € al mes per al pla inicial i els 229 dòlars mensuals per a l’oferta més avançada.

La bona notícia és que el pla d’inici inclou 10 llicències d’usuari, de manera que podeu difondre-ho molt bé. Vegeu la llista següent per obtenir una recopilació completa de preus en funció del nombre d’usuaris:

De 0 a 10 usuaris: 499 dòlars anuals (25 dòlars anuals per usuari addicional)
20 usuaris: 749 dòlars anuals
30 usuaris: 999 dòlars anuals
50 usuaris: 1499 dòlars anuals
100 usuaris: 2749 dòlars anuals

Curiosament, FileCloud ofereix descomptes en llicències per volum per a un gran nombre d’usuaris, i un 30% de descompte està disponible per a institucions acadèmiques qualificades, sense ànim de lucre o organitzacions basades en la fe. També hi ha disponible una garantia de devolució de 100 dies de 14 dies.

Com començar amb FileCloud

Si fins ara us agrada FileCloud, però voleu comparar-vos amb un servei similar abans de prendre la vostra decisió, feu un cop d’ull a OwnCloud. Per començar, amb FileCloud és fàcil, ja que gaudiu d’un assaig completament funcional abans de comprar el producte.

Dirigiu el navegador a: http://www.getfilecloud.com/pricing/registertrial per començar amb la prova gratuïta. Per obtenir més informació sobre FileCloud, consulteu http://www.getfilecloud.com/how-it-works