Millor gestor de contrasenyes per a Mac 2023

El cop de puny de ciberseguretat és un antivirus i un gestor de contrasenyes. Si utilitzeu el programari antivirus més segur i les contrasenyes úniques de tots els vostres comptes, podeu combatre fàcilment els perills de la ciberdelinqüència. Tot i que la majoria d’atacs estan dirigits a Windows, els usuaris de Mac no ho són totalment clar.

Vam fer una ullada a les nostres opcions per obtenir el millor gestor de contrasenyes i vam valorar el funcionament amb macOS per triar el millor gestor de contrasenyes per a Mac. Vam trobar cinc opcions i una menció honorífica, cadascuna d’elles que ofereix una llarga llista de funcions i una excel·lent seguretat a un preu raonable.

Exposarem com realitzem seleccions, explicarem per què ens agrada cada opció i, a continuació, explicarem algunes raons no específiques de Mac per què hem escollit cada administrador de contrasenyes. Si bé Dashlane ens agrada molt a Mac, totes les opcions que presentem funcionen bé al sistema operatiu d’Apple. Si voleu més articles específics per a Mac, consulteu la nostra millor VPN per a Mac o la millor còpia de seguretat en línia per a peces Mac.

Millor gestor de contrasenyes per a Mac 2023

Allò que fa que el Gestor de contrasenyes sigui el millor per a Mac

macOS ha facilitat l’emmagatzematge de contrasenyes mentre navegueu Safari amb iCloud Keychain. Tot i que aquesta serà la nostra honra menció, té un abast limitat. En realitat, Apple no admet altres sistemes operatius i pot causar alguns problemes quan s’omple automàticament.

Tot i que busquem el millor gestor de contrasenyes per a Mac, no s’hauria d’ignorar l’assistència per a un altre sistema operatiu. Hem analitzat els gestors de contrasenyes que funcionen bé en macOS però que tenen la flexibilitat de donar suport a altres sistemes operatius.

Un dels punts clau d’un gestor de contrasenyes de pagament és la seva capacitat per sincronitzar contrasenyes entre dispositius. Si bé un sistema Mac pot ser la vostra màquina principal, limitar les opcions del gestor de contrasenyes a només els productes d’Apple significa que qualsevol persona amb sistemes operatius que coabitin es queda en fred. Aquest va ser un dels principals factors en el nostre millor gestor de contrasenyes per a la guia d’iOS.

A continuació, vam examinar la facilitat d’ús. Els gestors de contrasenyes augmenten la vostra seguretat mentre faciliten la navegació per Internet. Aquí trobareu formes senzilles d’organitzar la volta i la resposta a l’ompliment automàtic.

La usabilitat camina una línia fina amb potència. Com que els navegadors tenen integrats gestors de contrasenyes cada vegada més impressionants, la necessitat de funcions i potència addicionals és primordial. Vam mirar els extres que ofereixen els gestors de contrasenyes i el bé que s’implementen a la interfície. Inclou aspectes com el mode de viatge de 1Password i el monitoratge web fosc de Dashlane.

La seguretat també és important. Els gestors de contrasenyes basats en un navegador sovint tenen alguna forma de xifratge, però teniu un risc més elevat de coses com ara el ransomware i els segrestadors del navegador. Els administradors de contrasenya pagats no només xifren les vostres dades, sinó que també ho fan a través de centenars de milers de rondes de hash.

Podeu llegir el que és ransomware i què és guies de segrest del navegador per obtenir més informació sobre aquests atacs.

Finalment, hem considerat el preu. Els gestors de contrasenyes són tan barats, però, per tant, aquest factor no és tan important com altres. La nostra primera selecció, Dashlane, és l’opció més cara i, fins i tot, us permetrà obtenir només uns dòlars al mes. Els plans gratuïts són un avantatge.

1. Millor gestor de contrasenyes per a Mac: Dashlane

Dashlane és la nostra millor opció per a gestors de contrasenyes. El seu abundant conjunt de funcions, la seva gran usabilitat i seguretat de primera qualitat superen les altres opcions de la nostra llista. El recent llançament de la versió sis va suposar un augment de preu, però, amb les funcions addicionals, els plans encara se senten dignes de diners.

Hi ha algunes raons per les quals ens agrada a Mac. Té una interfície d’interès excel·lent que mostra les contrasenyes en una formació de mosaics amb grans icones. També es pot operar al vostre navegador i, fins i tot, inclou assistència per a Safari, cosa que alguns administradors de contrasenyes tenen molt poc.

  Com veure la Copa Mundial de la FIFA en línia

millor gestor de contrasenyes per a dashlane mac

La seguretat és entre les millors que hem vist. En la nostra comparació de Dashlane vs 1Password, hem descobert que el modern mecanisme de hashing de Dashlane, el xifrat de primer nivell i el monitoratge constant de les infraccions de dades feien gairebé impossible accedir-hi. Utilitzant el generador de contrasenya de Dashlane, trigarien milers de milions d’anys en produir una sola contrasenya xifrada.

Podeu obtenir una visió general de la vostra seguretat mitjançant el tauler de seguretat. Dashlane us mostrarà una puntuació general de tots els vostres comptes i us notificarà qualsevol dèbil de les contrasenyes reutilitzades. Aquí també es poden veure les notificacions d’incompliment de dades.

Altres motius ens agrada Dashlane

La versió sis aportà un augment de preu, però també aportà moltes funcions noves. Dashlane ara inclou monitoratge web fosc, que us permetrà filtrar la web fosca i us notificarà si la informació personal apareix aquí. Per exemple, es pot canviar una contrasenya del vostre compte bancari abans que algú la pugui utilitzar.

Podeu canviar contrasenyes fàcilment mitjançant el Canviador de contrasenya de Dashlane. Aquesta eina us permet actualitzar automàticament les vostres contrasenyes en diversos comptes. Entre la llista de llocs admesos hi ha Adobe, Reddit i Box (consulteu la nostra ressenya de Box Notes). Això facilita una pràctica de seguretat important però seguida poques vegades.

Entre les novetats, la VPN d’un sol punt és la menys impressionant. Tot i que us ajudarà a evitar els perills de la xarxa de WiFi pública, no és marcable si es compara amb els millors proveïdors VPN. Aquest tipus de seguretat es gestiona millor amb una eina com ExpressVPN (consulteu la nostra crítica ExpressVPN).

Tot i així, són suficients altres funcions de Dashlane, com ara l’ompliment automàtic a l’escriptori i l’emmagatzematge segur de fitxers. També hi ha un pla gratuït, tot i que està limitat a 50 entrades i no es pot sincronitzar entre dispositius. Podeu obtenir més informació a la nostra revisió de Dashlane o provar Premium amb una garantia de devolució de 30 dies.

2. 1 Paraula clau

1Password és barat, fàcil d’utilitzar i carregat de funcions, cosa que permet una excel·lent elecció per a Mac (i per a petites empreses). 1Password 7, la versió més recent, és compatible amb macOS Sierra 10.12.6 o posterior, però hi ha suport per a sistemes operatius antics fins a OS X Mountain Lion 10.8.

L’instal·lador inclou l’extensió Safari que es pot utilitzar per compte propi per accedir al vostre compte. Si utilitzeu Firefox o Chrome (al qual se us hauria de fer una anàlisi del navegador més segur), podeu aprofitar 1Password X.

millor gestor de contrasenyes per a 1 password mac

1Password X és una versió autònoma del gestor de contrasenyes que funciona exclusivament al navegador. Encara teniu la mateixa seguretat, però la integració a l’ús web és més fàcil que mai.

1Password omplirà automàticament totes les dades de la volta incloses contrasenyes, targetes de crèdit i adreces, us suggerirà contrasenyes quan us registreu per a un compte nou i us proporcionarà una manera senzilla d’habilitar l’autenticació de dos factors..

També té integració amb iOS i Apple Watch. Podeu veure, editar i afegir entrades a la vostra volta des d’Apple Watch. També podeu TOTP claus de 2FA sense treure el telèfon. Podeu obtenir més informació sobre aquestes claus a la nostra guia de les millors aplicacions 2FA.

Altres motius ens agraden 1Password

1Password té una característica modesta però ben arrodonida, a un preu raonable, cosa que la converteix en una opció atractiva. Podeu emmagatzemar tantes entrades a la volta que vulgueu i accedir-hi a qualsevol dispositiu on pugueu instal·lar 1Password o 1Password X.

Totes les vostres dades es fan una còpia de seguretat i es sincronitza al núvol. Si suprimiu una entrada, teniu una finestra de 365 dies per restaurar-la. Això passa de manera predeterminada, de manera que podeu recuperar qualsevol informació que elimineu accidentalment.

La nostra característica preferida és el mode de viatge. El mode de viatge us permet treure totes les dades personals del dispositiu i emmagatzemar-les a la caixa de seguretat. Quan arribeu al destí, podeu restaurar aquestes dades amb un sol clic.

Hi ha molt que agradar al voltant de 1Password, inclòs el suport per al camp personalitzat, el seguiment de les incompliments tot el dia amb el xifratge AIB-256 i el nivell superior AES-256. Podeu obtenir més informació a la nostra revisió 1Password o registrar-vos a una prova gratuïta de 30 dies.

  Seguretat del lloc web: Com mantenir el vostre lloc segur al 2023

3. LastPass

LastPass és, fàcilment, el millor gestor de contrasenyes gratuït disponible. Inclou amb una àmplia gamma de funcions, sincronització de diversos dispositius i suport per a entrades il·limitades sense costar ni un cèntim. Hi ha algunes limitacions en el pla gratuït, inclosa la manca d’emplenament automàtic de l’aplicació, però és una opció molt bona (llegiu la nostra comparació KeePass vs LastPass).

Normalment, LastPass és un gestor de contrasenyes basat en un navegador. Utilitzeu l’extensió, que està disponible per a Chrome, Firefox, Opera, Safari i Internet Explorer, per accedir a la volta mitjançant una interfície d’interès web. Els usuaris de Mac també poden descarregar una aplicació d’escriptori, que us proporciona una manera senzilla de mirar la volta.

quadre de comandament passat

Si bé LastPass és una extensió basada en un navegador, no cal que estiguis connectat a Internet per utilitzar-lo. LastPass Pocket, que s’inclou amb totes les extensions i aplicacions natives, us proporciona capacitat de còpia de seguretat i accés fora de línia a la volta..

Igual que 1Password, s’integra també amb Apple Watch (llegiu la nostra comparació 1Password vs LastPass). Des d’Apple Watch es pot utilitzar LastPass Authenticator, que és similar a Google Authenticator. Us mostrarà un codi basat en el temps que podeu utilitzar com a segon factor per a l’autenticació.

Altres motius ens agraden LastPass

Si bé ens agrada molt el pla gratuït de LastPass, una actualització a Premium és barata. També obteniu algunes funcions addicionals, com ara LastPass per a aplicacions. Aquesta aplicació d’escriptori us permetrà accedir a les funcions d’emplenament automàtic de LastPass quan no utilitzeu el navegador.

També inclou funcions de compartició estesa. Al pla gratuït, podeu compartir dades de volta amb un usuari, cosa que és limitant. A Premium, podeu compartir qualsevol cosa a la volta, incloses contrasenyes, connexions WiFi i molt més amb tantes persones que vulgueu.

També és agradable tenir funcions addicionals, com ara 1 GB d’emmagatzematge de fitxers segur, opcions avançades d’autenticació d’autorització de diversos factors i suport tècnic prioritari. Tot i això, aquestes funcions es veuen millor com a part d’un pla familiar.

LastPass Families és, bàsicament, cinc llicències Premium pel preu de dues. Funcions com ara compartir contingut d’arxius funcionen millor, ja que és fàcil compartir coses com els números de la Seguretat Social i la informació de la targeta de crèdit entre membres de la família.

Podeu obtenir més informació a la nostra revisió LastPass i veure com es compara amb la nostra selecció més alta a la nostra peça Dashlane vs. LastPass o bé descarregar-ne de forma gratuïta l’extensió..

4. Contrasenya enganxosa

Sticky Password és un gestor de contrasenyes senzill i fàcil d’utilitzar i ofereix una generosa oferta gratuïta. Tanmateix, donada l’excel·lent interfície i el preu de preu barat, una actualització a Premium se sent com una persona que no s’explica.

Com la majoria de plans gratuïts, Sticky Password us proporciona l’emmagatzematge il·limitat d’elements per a un sol dispositiu. Tanmateix, no baixa al departament de seguretat. Encara utilitzeu el mateix encriptació AES-256 de primer nivell, opcions d’autenticació de diversos factors i verificació mitjançant biomètrica.

millor gestor de contrasenyes per a contrasenya mac adhesiva

Les actualitzacions s’ofereixen amb la sincronització de diversos dispositius, que és important. Sticky Password se sincronitza a través del núvol amb tots els dispositius, amb suport per a macOS, Windows, Android i iOS. També podeu sincronitzar localment de la qual parlarem a la següent secció.

Sticky Password té el millor suport del navegador que hem vist des d’un gestor de contrasenyes. Hi ha disponibles tots els sospitosos habituals, així com navegadors obscurs com SeaMonkey, Pale Moon i Dolphin.

Altres motius ens agrada la contrasenya enganxosa

Encara que Sticky Password ofereix una còpia de seguretat i sincronització en núvol, no cal que la utilitzeu. És un dels pocs gestors de contrasenyes que us permet fer una còpia de seguretat de les dades localment o sincronitzar-les mitjançant WiFi. Per als més conscients de seguretat, això vol dir que les vostres dades mai no surten de la vostra màquina, ni que sigui de forma xifrada.

També podeu sincronitzar manualment. Sticky Password suporta l’exportació USB, de manera que podeu carregar tota la volta a una unitat flash. Les dades d’aquesta unitat es poden llegir des de qualsevol instància de Sticky Password. Està xifrada, de manera que només podeu accedir-hi amb la vostra contrasenya principal.

Sticky Password té una subscripció anual que és una mica més cara que LastPass, però que és econòmica. També podeu comprar-lo directament per 149,99 dòlars, cosa que no hem vist a cap altre gestor de contrasenyes.

Part del cost es destina al Club Save the Manatee. El manatee és el símbol de Sticky Password i Lamantine Software, per la qual cosa és un bon gest que alguns dels seus ingressos es destinin a salvar aquesta espècie en perill d’extinció.

  La llista de comprovació a bord definitiva: 21 consells i trucs per a que la contractació indolora

Podeu obtenir més informació a la nostra ressenya Sticky Password o descarregar-la de forma gratuïta. La versió gratuïta inclou una prova de 30 dies de Premium.

5. Conservador

Keeper es concentra molt en el seu gestor de contrasenyes comercials, però les seves ofertes personals també són excel·lents. L’aplicació d’escriptori pot utilitzar una mica de feina, però l’aplicació mòbil és una de les millors que hem vist.

També és barat (llegiu la nostra comparació Dashlane vs Keeper). Keeper és al mateix preu que LastPass. Aquest preu us permet l’emmagatzemament i la sincronització de contrasenyes il·limitades, còpia de seguretat en núvol segura i compartició de registres segura il·limitada. Keeper també admet l’autenticació biomètrica i es pot utilitzar exclusivament al navegador.

millor gestor de contrasenyes per al Mac Mac

Més atractiu és el pla familiar. Igual que LastPass, ofereix cinc llicències al preu de dues. A més de totes les funcions que s’ofereixen amb el pla individual, el pla familiar també inclou 10 GB d’emmagatzematge en núvol segur.

A l’escriptori, també teniu accés a KeeperFill. Permet utilitzar Keeper per omplir automàticament les dades de l’aplicació des de l’escriptori mitjançant les tecles de control directe. Tot i que no és tan senzill com alguns altres sistemes d’ompliment automàtic, Keeper s’ocupa de forma fiable.

Altres motius ens agrada de guarda

Independentment que utilitzeu un compte personal o familiar, podeu concedir accés d’emergència a un màxim de cinc usuaris. Atès que Keeper pot emmagatzemar diverses dades, és important tenir accés d’emergència a aquesta informació personal. Podeu configurar marcs de temps quan es desbloquei la volta i els usuaris de confiança hi puguin accedir.

Aquesta és l’única forma de restauració del compte. Keeper utilitza un model de coneixement zero, és a dir, mai no ve la contrasenya principal ni les dades de la volta. En cas que oblideu la contrasenya principal, l’única manera de restaurar el vostre compte és mitjançant l’accés d’emergència.

Si utilitzeu Keeper al dispositiu mòbil, podeu utilitzar KeeperChat. És un servei de missatgeria segur que xifra els missatges abans que aquests siguin enviats. Té extrems com un temporitzador d’autodestrucció de missatges i una galeria de mitjans privats també.

Tot i que l’aplicació d’escriptori podria utilitzar una mica de treball, Keeper no obstant això és un excel·lent gestor de contrasenyes. Podeu obtenir més informació a la revisió de Keeper o descarregar una prova gratuïta, que no requereix cap targeta de crèdit.

Menció honorífica: iCloud Keychain

Si utilitzeu exclusivament productes Apple, iCloud Keychain és un gestor de contrasenyes gratuït i fàcil d’utilitzar que s’instal·la de manera predeterminada. Utilitza el servei d’emmagatzematge en núvol d’Apple, iCloud, per fer una còpia de seguretat de les contrasenyes, una funció que podeu desactivar durant la configuració (consulteu la nostra revisió iCloud per a les nostres reflexions sobre aquest servei).

Keychain pot emmagatzemar contrasenyes, connexions WiFi, informació de la targeta de crèdit i molt més. Els desenvolupadors de macOS també poden escriure suport per a Keychain a les seves aplicacions. Això significa que podeu utilitzar-lo per iniciar la sessió a les aplicacions d’escriptori.

Keychain només funciona en sistemes Apple i amb un altre programari Apple, cosa que significa que haureu d’utilitzar Safari. A més, és probable que la importació de contrasenyes d’un altre gestor o l’exportació per utilitzar-les amb un altre gestor causi mal de cap.

No hi ha cap funcionalitat fora de l ‘”ecosistema d’Apple”. També utilitzeu el vostre ID Apple per iniciar la sessió, cosa que significa que Apple té el vostre nom d’usuari i contrasenya emmagatzemats als seus servidors. ElcomSoft, un desenvolupador de programari forense rus, va poder accedir i desxifrar les dades de Keychain en determinades condicions mitjançant Phone Breaker 7.0.

Aquest incompliment es va produir en versions beta d’iOS 11 i macOS High Sierra i, en aquell moment, el director general d’ElcomSoft, Vladimir Katalov, va dir que no es tracta d’una explotació d’una vulnerabilitat i que no hi pot fer res Apple. ElcomSoft no travessa un sistema de seguretat defectuós, només utilitza una tècnica aplicable a qualsevol sistema de la seva estructura.

Com a tal, Keychain és víctima del mateix defecte inferent que altres gestors de contrasenyes del navegador, com ara l’oferta amb Chrome. És bo tenir per gestionar contrasenyes úniques als vostres comptes, però obtindreu més funcions i millor seguretat amb una altra opció.

Pensaments finals

Tot i que Apple facilita l’ús de Keychain als vostres dispositius, no inclou les funcions ni la seguretat d’un gestor de contrasenyes dedicat. Així mateix, manca de la funcionalitat per utilitzar-se en diversos sistemes operatius i navegador.

La nostra primera opció per a Mac és Dashlane pel seu gran conjunt de funcions i una excel·lent seguretat. Amb una elevada tarifa, això pot fer una altra opció, com ara 1Password, més atractiva.

Quin gestor de contrasenyes utilitzeu a Mac? Feu-ho saber als comentaris i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me