Sådan sikkerhedskopieres sociale medier i 2023

For bedre eller værre drejer vores liv sig om statusopdateringer. Jo mere tid du bruger på at bruge sociale medier, jo flere data samler du. Selvom Facebook muligvis har sine egne anvendelser til disse data, har det sandsynligvis også værdi for dig. I denne artikel viser vi dig, hvordan du sikkerhedskopierer sociale medier, så dine data aldrig går tabt i blandingen.

For et par år tilbage var der mange værktøjer til at styre denne proces. Alt-i-ett-værktøjer som Frostbox, Backupify og SocialSafe var populære, i stand til at styre flere sociale medieplatforme, sikkerhedskopiere Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest og andre tjenester. Der var også mange selvstændige værktøjer.

Næsten alle af dem er lukket. Det er svært at sige hvorfor. Mange mennesker gider ikke at tage backup af sociale mediedata, mens de fleste sociale medietjenester nu giver dig mulighed for at downloade sikkerhedskopifiler direkte.

Vi dækker trin til at downloade sikkerhedskopifiler senere. Fordi manuelle sikkerhedskopieringer kan være smertefulde, og selv hvis du downloader dine sociale mediearkiver, bør du stadig sikre dem i skyen, skal vi først se på tre Cloudwards.net-favoritter, der er i stand til at tage backup af Facebook og Instagram: pCloud, Acronis True Image og IDrive.

Cloud-sikkerhedskopi til sociale medier

Kun en håndfuld cloud-lager og online backup-udbydere inkluderer sikkerhedskopiering på sociale medier, og kun til Facebook og Twitter, men ved hjælp af et af disse værktøjer kan du spare tid. Ud over at give fordele som desktop og mobil backup tilbyder de synkronisering og deling.

Der er en forskel mellem skylagring og online backup, som er vigtigt at forstå. Når det kommer til sikkerhedskopiering på sociale medier, fungerer de imidlertid mere eller mindre på samme måde, ved at kopiere fotos, videoer og lejlighedsvis andre oplysninger.

For et fuldt kig på udbydere af begge typer har vi guider til den bedste cloud-lager og bedste online backup-udbydere. Ved sikkerhedskopiering på sociale medier er nedenstående tjenester dine bedste odds.

IDrive: Facebook, Instagram

IDrive er en af ​​de mest alsidige online backup-tjenester. Et enkelt abonnement dækker ubegrænsede computere, og IDrive leverer backup af smartphone, som få udbydere inkluderer. Social media-sikkerhedskopi til Facebook og Instagram er bare prikken over i’et.

IDrive.ScheduleBackup

For Facebook og Instagram beskytter IDrive fotos og videoer ved at gemme kopier på sine sky-servere. Personlige albums og medier, som du er blevet tagget i, er inkluderet i sikkerhedskopien, hvilket kan være nyttigt, da du bliver untagget og uvenlig betyder, at du mister adgangen til det indhold.

IDrive.InstagramBackup

Sikkerhedskopiering er automatisk og trinvis, så kun medier, der er tilføjet siden din sidste sikkerhedskopi, bliver kopieret. Dette sparer tid og båndbredde. Du skal udføre sikkerhedskopier manuelt. Dette kan gøres fra IDrive-webgrænsefladen eller fra din Android- eller iOS-enhed.

Rimelige abonnementer er en anden grund til at vælge IDrive. Du kan få 2 TB backup for lidt over $ 50 om måneden eller 5 TB til lidt over $ 75. Enten skal der være masser af lagerplads til dit sociale medie, desktop og smartphone indhold. Der er også en gratis 5 GB-plan.

For mere information, herunder om funktioner som filsynkronisering og deling, kan du læse vores IDrive-gennemgang.

Acronis True Image: Facebook, Instagram

Selvom IDrive ser godt ud på papiret, kan det være trist langsomt. Rival Acronis True Image giver hurtigere sikkerhedskopier takket være et større servernetværk. Det kan også sikkerhedskopiere Facebook og Instagram og gør det mere omfattende end IDrive.

TrueImage.BackupFacebook

Ud over Facebook-fotos og -videoer bevarer True Image beskeder, kontakter og lignende. På Instagram gemmer det alle fotos, et antal likes, tags og kommentarer til hvert indlæg.

TrueImage.FacebookWhatToBackup

True Image sikkerhedskopierer begge platforme kontinuerligt. Det betyder, at du ikke behøver at sparke din sociale medias sikkerhedskopi manuelt, som du gør med IDrive. Sikkerhedskopier er trinvis, så kun data, der ikke allerede er gemt, kopieres.

TrueImage.FacebookRecovery

Hvis din Facebook- eller Instagram-profil slettes, kan Acronis True Image endda gendanne sikkerhedskopieret indhold til en ny profil.

Alle data krypteres i hvile i Acronis Backup Cloud ved hjælp af 256-bit AES. For mere privatliv er en mulighed for privat kryptering fra ende til ende tilgængelig. Som bemærket i vores Acronis True Image-gennemgang, skal du indstille det, inden du starter din sikkerhedskopi.

Du kan sikkerhedskopiere Facebook eller Instagram fra True Image-webdashboardet eller din smartphone. Ligesom IDrive er True Image blandt de bedste online sikkerhedskopier til mobile enheder med Android- og iOS-apps, der kan beskytte kontakter, fotos, videoer og sms-beskeder.

Den eneste grund til ikke at overveje True Image over IDrive til backup af sociale medier er, at omkostningerne er højere. Det koster $ 50 om året for 250 GB sikkerhedskopi, omtrent den samme pris som 2 TB IDrive-sikkerhedskopi. Der er ingen gratis Acronis True Image-plan, men du kan prøve tjenesten i 30 dage, inden du tager en beslutning.

pCloud: Facebook, Instagram

pCloud er en cloud-lagringstjeneste, der rangerer som et af de bedste tilgængelige Dropbox-alternativer, der leverer lignende funktioner og bedre sikkerhed takket være en nul-viden kryptering add-on kaldet pCloud Crypto. Mens filsynkronisering, fildeling og besparelse på harddiskplads er de store fordele ved pCloud, kan det også sikkerhedskopiere sociale medier.

For at opsætte sikkerhedskopiering skal du logge på pCloud-webgrænsefladen og klikke på linket “sikkerhedskopier”. Der er flere tjenester, der er opført der til sikkerhedskopiering, ikke kun Facebook og Instagram, men Google Drive, Dropbox og Microsoft OneDrive også.

pCloud.BackupFacebookBackupInstagram

Du er kun i stand til at tage backup af Facebook- og Instagram-albums ved at gemme fotos og videoer. pCloud ser heller ikke efter mærkede medier.

pCloud.FacebookChooseAlbums

Mens det er begrænset til sikkerhedskopieringsfunktioner på sociale medier, giver pCloud masser af plads til dine billeder. Du kan tilmelde dig en gratis 10 GB-konto, en 500 GB-konto for $ 5 om måneden eller en 2TB-konto for $ 8 om måneden. Vi rangerer pCloud blandt de bedste gratis cloud-lagringstjenester og mener, at dets 2TB-abonnement er en af ​​de bedste tilbud inden for cloud storage.

Cloudsfer Social Media Backup

Cloudsfer er ikke en online backup- eller cloud-lagringstjeneste, men en mellemmand designet til at overføre filer mellem dem. Cloudsfer giver dig mulighed for at udføre manuelle og planlagte filoverførsler. Det har ikke så mange muligheder for cloud-service som andre poster på vores bedste liste over cloud-to-cloud-styring, men det overgår dem bedre, når det kommer til sociale medier.

Valgmulighederne inkluderer Facebook, Instagram, Flickr og 500px, et cloud-lagringsværktøj til fotografer, der har sociale mediefunktioner.

Cloudsfer.CloudServices

Desværre kan Cloudsfer kun flytte billeder og fotos og har ikke en mulighed for tagget indhold.

Cloudsfer.FacebookContent

Der er en gratis Cloudsfer-plan. Det opretholder ikke filversioner eller leverer filtre, og du kan kun køre en migrering ad gangen, men det skal være fint til sikkerhedskopiering på sociale medier.

Med en Cloudsfer personlig plan kan du køre tre migrationer på én gang i stedet for kun den, som den gratis plan tillader. Det er dog for dyrt for simpel sikkerhedskopi på sociale medier, 75 cent en gigabyte, med et minimumsafgift på 8 GB.

IFTTT Social Media Backup

Mens de hidtil nævnte værktøjer fungerer godt for Facebook og Instagram, er de fleste andre sociale medier-platforme udeladt. Derudover har de fleste online backup- og cloud-lagringstjenester ikke indbyggede funktioner til sikkerhedskopiering af sociale medietjenester. Hvis dine valgte valg ikke er repræsenteret, er en løsning at bruge IFTTT til sikkerhedskopiering på sociale medier.

IFTTT.TwitterGoogleRecipes

IFTTT leverer a la carte-integrationer til webapplikationer, hvoraf mange er cloud- og sociale medietjenester. Navnet står for “hvis dette, så er det”, der beskriver dens årsag-og-virkning tilgang til automatisering. Kort sagt sker der en handling på en tjeneste, f.eks. Et social media-tag, og det resulterer i en trigger-handling, såsom at gemme det mærkede element i Google Drev.

Det lyder kompliceret, men det er det ikke. IFTTT har flere opskrifter tilgængelige til sikkerhedskopiering på sociale medier, der er klar til at gå, så alt hvad du skal gøre er at tilmelde dig og hente din gift.

Vi kan ikke dække alle mulighederne, men her er et par opskrifter, vi fandt til sikkerhedskopiering på sociale medier:

 • Twitter: tilføj filer i tweets til Dropbox
 • Twitter: gem tweets i Google Docs
 • Tumblr: sikkerhedskopiering af indlæg til Google Drev
 • Tumblr: backup-poster til Evernote
 • Facebook: sikkerhedskopierer fotos til Google Drev
 • Facebook: sikkerhedskopierer fotos til Dropbox
 • Pinterest: sikkerhedskopier til Google Drive
 • Instagram: sikkerhedskopierer fotos til Google Drev

Vi har en artikel om sikkerhedskopiering med IFTTT, selvom den ikke fokuserer på sociale medier.

IFTTT-rival Zapier har også klar-til-rulle algoritmer til sociale medier backup. Vi foreslår dog at undersøge IFTTT først, da det er gratis, og Zapier ikke er det. Hvis du gerne vil have mere hjælp med at tage en beslutning, her er en artikel, der pitter IFTTT mod Zapier.

Manuel manuel sikkerhedskopi af sociale medier

Mens automatisering og skyen fungerer bedst til sikkerhedskopiering, har de fleste populære sociale medieplatforme manuelle muligheder for at downloade dine data. Disse kan gemmes lokalt eller lokalt og eksternt, hvis du vil følge 3-2-1-reglen om sikkerhedskopiering.

LinkedIn Backup

Du kan eksportere en .csv-fil, der indeholder dine forbindelsesdata direkte fra LinkedIn. Filen inkluderer navn, titel, firma og e-mail-adresse. Det er ikke perfekt, men det vil i det mindste bevare dine netværksoplysninger, så du ikke mister disse vigtige kontakter.

Sådan eksporterer du dine netværksforbindelser fra LinkedIn:

 • Klik på “mit netværk” øverst på din startside
 • Klik på “dit forbindelsesnummer” til venstre
 • Klik på “administrer synkroniserede og importerede kontakter” øverst til højre
 • Klik på “eksporter kontakter” under “avanceret” overskrift

LinkedIn forbereder din fil og e-mailer dig inden for få minutter. Denne e-mail indeholder et link, der lader dig downloade en .zip-fil, der inkluderer dine forbindelser.

Facebook-sikkerhedskopi

Facebook gør det nemt at få en kopi af dine backup-data. Klik på den lille pil nedad øverst på din konto, og klik derefter på indstillinger. Klik på “dine Facebook-oplysninger” til venstre.

Til venstre for ordene, “download dine oplysninger”, klik på “visning.” Du bliver omdirigeret til en side, hvor du kan oprette en sikkerhedskopifil med dine indlæg, fotos, videoer, kommentarer, likes, venner og næsten alt andet, du nogensinde har gjort på Facebook.

Facebook.YourInformationDownload

Der er endda en mulighed for annonceemner, som Facebook har anset for at være relevante for dig og din placeringshistorie, hvilket får Mark Zuckerberg til at virke som verdens største kryb.

Vælg hvilke oplysninger du ønsker, et datointerval, format og mediekvalitet. Når du er færdig, kan du deaktivere Facebooks lokationstjenester, hvis du vil (indstillinger > sikkerhed & Beliggenhed > Beliggenhed).

Twitter-sikkerhedskopi

Download dit Twitter-arkiv ved at gå til dine kontoindstillinger og vælge “indstillinger og privatliv.” Rul ned på næste side og vælg “dine Twitter-data” i menuen til venstre.

Rul derefter ned til bunden af ​​siden. Der vil være en knap til “anmodning om Twitter-data.”

Twitter.RequestData

Klik på det, og Twitter forbereder din fil og sender dig en e-mail, når den er klar. Du kan derefter downloade en .zip-fil med dit Twitter-arkiv.

Instagram-sikkerhedskopi

Som tendensen med sociale medier giver Instagram nu en indbygget funktion til at downloade dine data til sikkerhedskopiering. Denne funktion er ikke begrænset til fotos og videoer. Du kan downloade en oversigt over dine arkiverede historier, profil, kontakter, likes, direkte beskeder, søgninger og flere andre ting.

For at downloade dine data skal du gå til din profilside og vælge “privatliv & sikkerhed ”-link. Rul ned og klik på “anmodning om download” under overskriften “dataoverførsel”.

Instagram.RequestDownload

Indtast din e-mail-adresse og Instagram vil fortælle dig, hvornår din download-fil er klar, hvilket kan tage op til 48 timer.

Afsluttende tanker

Nøglen til sikkerhedskopiering er at tænke fremad. Selvom det ser ud til at være rimeligt at antage, at dit sociale medieindhold altid vil være der, bliver billeder slettet, venner, der ikke er venner, og ulykker sker, også i virksomhedens datacentre.

Det bedste alternativ til at bevare dine Facebook- og Instagram-data er ved at bruge Acronis True Image, der kontinuerligt og trinvist sikkerhedskopierer data. For en billigere tilgang fungerer både IDrive og pCloud godt, ligesom det at bruge IFTTT til sociale medier og lagringstjenester, der ikke understøttes.

Del dine tanker om sikkerhedskopiering på sociale medier nedenfor, og lad os vide, hvilke strategier du bruger. Tak for at have læst.