Ndërtoni Cloud tuaj privat për çdo aplikim me FileCloud

Me shumë karakteristika mbresëlënëse dhe paradigmën e tij të 100% të hapësirës së cloud, FileCloud synon të bëhet një nga zgjidhjet kryesore udhëheqëse private të cloud. FileCloud është unik në një numër mënyrash, por një nga karakteristikat më interesante të FileCloud është sistemi i tij privat cloud – i ngjashëm me shërbimet si OwnCloud në kuptimin që lejon përdoruesit të ndërtojnë retë e tyre.

FileCloud mundëson krijimin e reve të private në serverat personal thjesht duke instaluar aplikacionin. FileCloud siguron një mjedis virtual për ruajtjen dhe menaxhimin e skedarëve dhe burimeve të pritura pasi një përdorues ka instaluar aplikacionin.

Me zgjidhje private cloud, si FileCloud, bizneset dhe organizatat nuk duhet të shqetësohen më për çështjet e intimitetit ose qasjen e palëve të treta në skedarët dhe informacionet e tyre konfidenciale.

Ne kemi veçuar katër nga tiparet më tërheqëse të FileCloud në këtë përmbledhje.

Intimiteti dhe Siguria me Cloud Private

Kujtojmë se si thamë që FileCloud ju jep një zgjidhje pa shqetësime duke ju lejuar të ndërtoni një cloud tuaj personal në serverat tuaj? Përfitimi kryesor i kësaj është se ju keni 100% kontroll mbi të dhënat tuaja, dhe kurrë nuk duhet të shqetësoheni për qasjen e palëve të treta në të dhënat tuaja.

Kjo është e rëndësishme për shkak të frikës së tanishme që qarkullon globalisht rreth spiunimit të Internetit dhe privatësisë së skedarëve dhe të dhënave të mbajtura nga cloud. Përtej privatësisë, FileCloud gjithashtu ka një funksion të integruar të skanimit anti-virus të nivelit të ndërmarrjes për të mbrojtur skedarët tuaj.

  EDS Lite për Rishikimin Android - Open Containers TrueCrypt On the Go

Zgjidhje e vërtetë ndër-platformë

FileCloud është plotësisht ndër-platformë – duke folur për pajtueshmërinë në të gjithë Windows, Mac, Linux, iOS, Android, BlackBerry dhe Windows 8. Pse është e rëndësishme? Shumë individë dhe biznese tani qasen në të dhënat kryesore të biznesit përmes pajisjeve mobile.


Disponueshmëria e platformës kryq

Në fakt, pajisjet mobile po rriten për t’u bërë mënyra kryesore përmes së cilës përdoruesit përdorin të dhënat. Përputhshmëria ndër-mobile është e rëndësishme sepse shumë kompani nuk operojnë një politikë të vetme pajisjeve për stafin.

Qasje e plotë në celular me sinkronimin e skedarëve të shkallës së ndërmarrjes & Sharing

FileCloud është projektuar me pajisje të lëvizshme në mendje – përfshirë mbështetjen e plotë për celular në të gjithë platformat kryesore të pajisjeve mobile. Përdoruesit përfitojnë nga karakteristika si disponueshmëria e plotë në të gjitha platformat dhe pajisjet mobile (përfshirë iPhone, iPad, Android dhe BlackBerry).

Menaxhimi i pajisjes mobile – menaxhoni nga distanca pajisjet e lidhura me celular dhe parandaloni qasjen e paautorizuar dhe zgjidhjen e plotë të sinkronizimit dhe shkëmbimit të celularit.

Sync

Me FileCloud, bizneset dhe organizatat përfitojnë nga shkëmbimi dhe sinkronizimi i niveleve të ndërmarrjeve dhe sinkronizimi i skedarëve të kompanisë nga kudo dhe çdo pajisje. Plus sinkronizoni përmbajtjen nëpër kompjuterë dhe pajisje për një zgjidhje të ngjashme me Dropbox dhe Box.com.

Për më tepër, aplikacionet celulare të FileCloud ofrojnë funksionalitet të plotë, duke e bërë atë një zgjidhje fleksibile dhe të gjithanshme për bizneset dhe organizatat.

Auditimi dhe raportimi i veprueshëm

FileCloud gjithashtu siguron mundësinë për të monitoruar plotësisht hyrjen dhe përdorimin e skedarëve për skedarët tuaj të pritur, duke ju dhënë auditime dhe raporte të plota, përfshirë informacione: siç është gjurmimi i hyrjes së përdoruesit (kush ka arritur në çfarë dhe kur), gjurmimin e veprimit të përdoruesit (atë që bëri përdoruesi gjatë qasjes) dhe ndjekja e modalitetit të hyrjes (si përdoruesit i qasen të dhënave).

  Rezervimi më i mirë në internet për jo-fitimprurësit dhe OJQ-të 2023: Rezervim për një botë më të mirë


Auditimi dhe Raportimi me FileCloud

Kjo mund të jetë e dobishme nga perspektiva e sigurisë ose politikës – monitorimi se si përdoruesit i qasen të dhënave të ruajtura, veçanërisht për të kontrolluar modelet e përdorimit ose shkeljet e mundshme të politikave.

’Farë nuk duhet të pëlqeni – FileCloud është një çmim i vogël

Ndërsa ka qartë shumë përfitime dhe karakteristika, një dobësi e konsiderueshme është se FileCloud është pak i kushtueshëm. Prandaj, sigurohuni që të kontrolloni buxhetin tuaj për të parë nëse kjo do të ishte një zgjidhje ideale për ju. Cmimet e FileCloud sillen diku nga 40 dollarë në muaj për planin fillestar në 229 dollarë në muaj për ofertën më të përparuar.

Lajmi i mirë është se plani fillestar strehon 10 licenca të përdoruesit, kështu që ju mund ta përhapni atë përreth mjaft bukur. Shihni listën më poshtë për një përmbledhje të plotë të çmimeve bazuar në numrin e përdoruesve:

0 – 10 përdorues: 499 dollarë në vit (25 dollarë në vit për çdo përdorues shtesë)
20 përdorues: 749 dollarë në vit
30 përdorues: 999 dollarë në vit
50 përdorues: 1499 dollarë në vit
100 përdorues: 2749 dollarë në vit

Shtë interesante, FileCloud ofron zbritje për licencimin e vëllimit për një numër të madh të përdoruesve, dhe një zbritje prej 30% është në dispozicion për institucione të kualifikuar akademike, jofitimprurës ose organizata me bazë besimi. Një garanci prej 14 ditësh 100% e kthimit të parave është gjithashtu në dispozicion.

Fillimi me FileCloud

Nëse e doni FileCloud deri më tani, por dëshironi të krahasoheni me një shërbim të ngjashëm përpara se të merrni vendimin tuaj, hidhini një sy në OwnCloud. Fillimi me FileCloud është i lehtë, sepse ju shijoni një provë falas plotësisht funksionale përpara se të blini produktin.

  Programe më të mira për regjistrimin e ekranit

Drejtoni shfletuesin tuaj te: http://www.getfilecloud.com/pricing/registertrial për të filluar me provimin falas. Për të mësuar më shumë rreth FileCloud, shihni http://www.getfilecloud.com/how-it-works

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me