Com veure dissabte a la nit en directe el 2023: riu Galore

Tothom necessita una bona rialla i quina millor manera d’aconseguir-ne una que mirar el teu programa favorit, Saturday Night Live. Tant si teniu cura del vostre còmic favorit com si voleu relaxar-vos i refrescar-vos amb una copa, us mostrarem com veure el Saturday Night Live en línia.

Saturday Night Live porta més de 40 anys a la televisió i, en aquest temps, alguns dels majors noms del negoci d’espectacles van acollir la sèrie icònica, amb alguns d’ells que van acollir el programa més d’una vegada..

L’espectacle consta d’un repartiment principal de còmics, a més d’un convidat especial diferent cada setmana. Junts, realitzen esbossos de comèdia durant tot l’espectacle per riure. 

Saturday Night Live sovint tracta temes populars, com el que va passar la setmana anterior. Tant si es tracta de política com de celebritats, ningú no està segur de ser inclòs en aquest aparador de comèdia tarda premiat amb el Premi Emmy. 

com veure-dissabte-nit-en viu-youtube

Només podríeu utilitzar el seu canal oficial de YouTube per veure clips divertits del programa (llegiu el nostre article sobre com desbloquejar YouTube). Tanmateix, per veure un episodi complet, haureu d’utilitzar un dels nostres mètodes a continuació.

Veure Saturday Night Live Online

Com que Saturday Night Live és un programa NBC, només podríeu anar directament al seu lloc web o bé descarregar l’aplicació per veure episodis de forma gratuïta. Dit això, a causa dels geoblocs, aquestes opcions només estan disponibles per als residents dels EUA. 

Si esteu fora del país, haureu d’utilitzar una xarxa privada virtual per canviar la vostra ubicació.

com veure-dissabte-nit-viure-nbc

També podeu veure Saturday Night Live a Hulu. Un cop us registreu, podeu veure qualsevol episodi des de qualsevol temporada. Hulu també ofereix una prova gratuïta, de manera que podeu comprovar-la primer. 

Una vegada més, però, només està disponible per als residents dels Estats Units, de manera que necessitareu una adreça IP local per accedir-hi. Podeu aprendre a obtenir una adreça IP dels Estats Units aquí i també podeu llegir la nostra millor guia VPN per a Hulu.

com veure-dissabte-nit-viure-hulu

Si utilitzeu una VPN, com ExpressVPN, us ajudarà a veure el vostre programa favorit des d’una altra part del món canviant la vostra adreça IP a la que necessiteu. No us limitareu a l’amplada de banda i, si es tracta de la VPN més ràpida que hi ha, no esperareu que es carregui per sempre. També és la nostra millor VPN per a la transmissió en temps real. Llegiu la nostra ressenya ExpressVPN per obtenir més detalls.

Una altra manera de veure Saturday Night Live és fent-se membre de Amazon Prime Video. Podeu afegir-lo al vostre paquet i veure episodis individuals o temporades senceres, encara que haureu de pagar un suplement. Tot i això, es tracta de versions retallades de l’espectacle, de manera que falten algunes de les escenes d’obertura i esbossos.

com veure-dissabte-nit-viure-amazon-prime

Llegiu la nostra millor guia de vídeo VPN per a Amazon Prime per obtenir algunes recomanacions dedicades, si no la trobeu disponible al vostre país.

Veure dissabte a la nit de forma gratuïta

Si us queden diners, us complau saber que hi ha algunes maneres gratuïtes de veure Saturday Night Live. Podeu trobar-lo en molts llocs de streaming gratuïts. Vam fer una ràpida navegació per Putlocker i vam trobar episodis recents, així com d’altres més antics. 

how to watch-dissabte-nit-en viu-putlocker

Tingueu cura, però, ja que hi ha molts llocs de copiats amb el mateix nom, però hi ha contingut maliciós entre bastidors. També serà beneficiós instal·lar un dels nostres millors bloquejadors emergents.

Podeu utilitzar llocs de torrenting, com ara The Pirate Bay, per accedir als últims episodis, a més, podeu utilitzar-lo per veure antics favorits si encara són al servidor.. 

Hi ha molts llocs de torrent alternatius disponibles, per la qual cosa hauríeu de ser capaços de trobar el que voleu en algun lloc. Sempre tingueu precaució quan utilitzeu torrents, ja que el programari maliciós es pot amagar en alguns dels fitxers.

com veure-dissabte-nit-viure-la-pirata-badia

També heu de recordar que el contingut de llocs de streaming i torrent gratuïts és molt probablement material protegit per drets d’autor, i el seu ús incompleix la llei. Però depèn de tu el que facis. Només volem fer-lo conscient.

L’ús d’una VPN us ajudarà a mantenir-vos protegit en línia amagant la vostra adreça IP i mantenint-vos anònim. Si busqueu una excel·lent seguretat VPN, us recomanem NordVPN, que té servidors personalitzats personalitzats. És per això que considerem que és la nostra millor VPN per torrenting. Llegiu la nostra ressenya de NordVPN per obtenir més informació i sobre com mantenir-vos fora de perill a la nostra guia de privadesa en línia.

Tenint en compte que podríeu estar en perill de virus i altres continguts maliciosos, també us recomanem que descarregueu Bitdefender, que considerem el millor programari antivirus. 

Funciona bé en temps real, mantenint-lo protegit de qualsevol cibercrimini que trobeu mentre descarregueu contingut. (Consulteu la nostra revisió Antivirus de Bitdefender per obtenir més informació.)

Veure dissabte a la nit en directe a Kodi

També podeu utilitzar Kodi. Per a aquells que no estiguin familiaritzats amb Kodi, es tracta d’un home theater de codi obert que us permet la reproducció de pel·lícules i programes de televisió, a més d’emmagatzemar i organitzar suports dins d’ella.. 

Podeu instal·lar-lo a l’escriptori i en els sistemes mòbils, així com personalitzar les preferències per adaptar-vos a la vostra pròpia configuració. Consulteu la nostra guia de Kodi per començar. Recordeu que no és il·legal utilitzar Kodi per si mateix. No obstant això, a causa de les lleis sobre copyright, és probable que la majoria dels fluxos es descarreguin al vostre país resident.

Per obtenir accés al contingut, podeu instal·lar els millors repositoris i complements de Kodi. Alguns d’aquests complements són legítims, mentre que d’altres no. Per exemple, Covenant proporciona accés a contingut piratat (podeu aprendre a instal·lar Covenant a Kodi aquí).

Vam fer una cerca ràpida al complement Poseidon, que forma part del dipòsit de Kodil, i vam trobar que les 44 temporades de Saturday Night Life estaven disponibles. Semblava que també estaven en un bon funcionament. Consulteu la nostra millor llista de complements de Kodi per obtenir més recomanacions.

com veure-dissabte-nit-en viu-kodi

Tingueu en compte que si feu servir Kodi per reproduir dissabte a la nit en directe, ho feu a través d’un torrent. Per això, us recomanem que utilitzeu una VPN, ja que és obligat protegir la vostra identitat quan torrent. 

Tot i que no podeu vèncer a ExpressVPN, CyberGhost també és una elecció decent. Podeu llegir la nostra revisió de CyberGhost per veure si us convé o podeu consultar la nostra millor VPN per a l’ajuda de Kodi per obtenir més opcions..

Pensaments finals 

Amb sort, us hem ajudat a trobar la manera de solucionar el programa Saturday Night Live allà on viviu. Tant si es tracta d’un últim episodi com si es tracta de veure un dels vostres favorits, hi ha moltes maneres de fer-ho. 

La majoria de nosaltres odiem pagar alguna cosa que podem obtenir gratuïtament, però només recorda que algunes d’aquestes maneres són arriscades. Només podríeu fer una ruta senzilla per registrar-vos a Amazon Prime Video. 

Tot i així, podeu eliminar alguns dels riscos mitjançant un bon antivirus i una de les nostres millors VPN. Recomanem ExpressVPN per la seva excel·lent seguretat i pel gran nombre de funcions. A més, ofereix una garantia de devolució de 30 dies, de manera que no hi ha res a perdre si ho intenteu primer.

Informeu-nos a la secció de comentaris si podeu recomanar una altra manera de veure Saturday Night Live en línia. Feu un cop d’ull als nostres altres articles d’entreteniment. Com sempre, gràcies per llegir.