ProofHub-gennemgang – Opdateret 2023

ProofHub-gennemgang

ProofHub kommer med en imponerende liste over klienter: Disney, Nike og endda NASA er blandt dens brugere. Vi kan også se, hvorfor det er et magtfuldt og fleksibelt værktøj, der får meget ret. Læs vores fulde ProofHub-gennemgang for at se de få ting, det bliver galt.

bedst-projekt-management-software

De fleste projekter mislykkes på grund af manglen på et ordentligt system, fortæller ProofHub i sin introduktionsvideo. Projektstyringsværktøjer sørger for at tilføje struktur og ansvarlighed til dine planer. I denne ProofHub-gennemgang ser vi, hvordan den kan sammenlignes med den bedste projektstyringssoftware.

ProofHubs udtalelsesside er fyldt med rapporter fra glade kunder fra et imponerende udvalg af virksomheder. Det har over 85.000 klienter, og de inkluderer ligesom NASA, Disney og Nike.

ProofHubs websted har også direkte sammenligninger med flere andre værktøjer, herunder Wrike, Trello og Asana. ProofHub er ikke blevet præsenteret i vores sammenligninger endnu, men hvis du vil se, hvordan disse værktøjer formes op mod hinanden, se på vores, forhåbentlig mere objektive, Wrike vs. Trello og Trello vs. Asana-artikler.

Vores mening om ProofHub er, at den formes godt, med et stærkt udvalg af funktioner og et godt interface. Vi oplevede lejlighedsvis afmatning, men generelt var det lyd. Det er en solid, afbalanceret mulighed, der er god til de fleste ting, men har et par mangler.

Styrker & Svagheder

Alternativer til ProofHub

Funktioner

ProofHubs opgaveregning giver dig mulighed for at oprette flere opgavelister, udfylde dem med opgaver og opdele dem yderligere med tjeklister med undervarer. Det giver dig mulighed for at definere strukturen for dine projekter. Du ønsker måske at give hvert teammedlem deres egen liste eller have lister til forskellige mål eller tidsperioder.

proofhub-opgaver

Du kan ændre status for opgaver ved at klikke på en cirkel på hver enkelt. De starter med “null” -status, som ikke umiddelbart formidler, hvad status-knappen gør.

Cirklerne skifter til “to-do” og “done”, når du klikker på knappen, hvilket er mere fornuftigt, men det er ikke den bedste tilgang til afkrydsningsopgaver, vi har set. Se vores Asana-anmeldelse for det. Asana giver dig flyvende narhvaler og enhjørninger, når du får tingene gjort.

proofhub-kalender

Kalenderoversigten giver dig mulighed for at planlægge din tid og viser dig de opgaver, begivenheder og milepæle, der kommer i den næste måned. Du kan se alt eller se, hvad der er tildelt dig eller et andet teammedlem.

ProofHub-brugertilladelser

Der er en dedikeret folkeside, hvor du kan holde styr på dine teammedlemmer og tildele dem til grupper. Du kan se, hvem der er inviteret og ikke er logget ind, samt tilbagekalde medlemskab. Du kan også indstille brugeradgangskoder direkte, hvilket er en usædvanlig funktion. Læs vores hvordan du opretter en stærk adgangskodeartikel for at sikre dig, at du vælger dem med omhu.

Det betyder, at brugernes konti er tæt forbundet med dit team, i modsætning til Trello, der får brugerne til at oprette deres egne konti og derefter gå sammen med hold, der inviterer dem. Læs vores Trello-anmeldelse for at lære mere om det.

Tidslinjen er et pop-up-vindue til højre for skærmen, der registrerer ændringer foretaget af teammedlemmer. Det er fantastisk at se, hvad alle har gjort op til, og det er en god måde at holde folk ansvarlige på. Hvis du har brug for at spore, når ændringer er logget, gør det ProofHub til et godt valg.

proofhub-Gantt

Med ProofHubs Gantt-visning kan du se, hvordan opgaver passer sammen og se potentielle spærringer i din skema, samt vurdere effekten af ​​forsinkelser. Det giver dig mulighed for at oprette afhængigheder. Du kan gøre det ved at trække mellem prikker i slutningen af ​​opgaverne. Du kan også trække opgaver rundt for at omplanlægge dem og organisere ting visuelt. Det kan være akavet, men generelt fungerer det godt.

Hvis du forventer at bruge Gantt-visningen meget, skal du læse vores TeamGantt-anmeldelse for et værktøj, der er fokuseret på det.

De forskellige visninger giver dig mulighed for at vise opgaver fra flere projekter sammen, så hvis du har masser af ting på gang, kan du se, hvordan alt passer sammen og får øje på, når folk er mere eller mindre travlt.

Hver bruger får sin egen side med opgaver, der er tildelt dem, potentielt på tværs af flere projekter. Alle får også deres egen private opgaveliste, den morsomme titel “quickies”.

ProofHub-noter

ProofHub har et notebook-system, der giver dig mulighed for at lave tekstnotater og dele dem med dit team. Du kan også farvekode dem, så du kan bruge nogle til kritiske oplysninger og nogle til klientoplysninger eller hvad du ellers har brug for. Notetagende apps er en fantastisk måde at dokumentere dit projekt på, mens du arbejder.

  LeanKit-gennemgang - Opdateret 2023

proofhub-messaging

ProofHub gør et godt job med kommunikation, så du kan starte gruppechats samt private chats med teammedlemmer. Der er en meddelelsesapp nederst til højre på skærmen for live-chats, og der er diskussioner, der giver dig mulighed for at have igangværende samtaler. Du kan vedhæfte filer til dem.

proofhub-diskussion

ProofHub gør et godt job ved håndtering af filer. Det giver dig mulighed for at uploade og dele dem, og dets indbyggede filvisning giver dig mulighed for at se billeder og .pdf-filer. Du kan også give kommentarer til dem. Den spillede dog ikke video- eller lydfilerne, som vi uploadede, og markerede vores videofil med en musikalsk note, så den er ikke perfekt. Hvis du lagrer mediefiler, hjælper vores bedste cloud-lagring til videoartikel dig ud.

Ud over at uploade fra din computer kan du bruge Dropbox, Microsoft OneDrive, Google Drive og Box uden at skulle foretage nogen opsætning.

ProofHub-integration

Dette er integrationer, men det meste af det, der er tilgængeligt, blev som standard installeret i vores prøveversion, og der var ikke mange ekstramateriale. Der var for eksempel ingen Zapier-integration. Selvom ProofHub understøtter et godt udvalg af fildelingstjenester, er der ikke meget plads til at udvide det ud over, hvad det gør som standard.

Heldigvis er det masser. Det har mange synspunkter og kommunikationsmuligheder, og det er et godt valg, hvis du vil holde dit arbejde et sted.

Du får 15 GB eller 100 GB lagerplads afhængigt af din plan. Det vil være fint for de fleste mennesker, men hvis du arbejder med video, vil du have mere. Se vores bedste cloud-lagerplads for artikler om store filer for muligheder.

Med ProofHubs tidsporingsfunktioner kan du estimere, hvor lang tid ting vil tage og logge de faktiske timer, der er brugt på dem. Det fortæller dig, hvor nøjagtig du var og kan hjælpe dig med at se, hvor de ekstra timer gik og forbedre din produktivitet i flere projekter.

proofhub-timeseddel

Det inkluderer en timer, der gør sporing enkel og let at bruge. Du skal bare klikke på den, og den vises nederst til venstre på skærmen. Klik på “Gem”, og du kan tildele det sporet tid til et projekt og tilføje nødvendige detaljer.

Det har muligheder for at importere og eksportere data, men de er begrænsede. Du kan kun importere fra Basecamp og eksportere til en .html-fil. Der er ingen mulighed for at eksportere et .csv eller til et bestemt værktøj. Læs vores Basecamp-gennemgang, hvis du overvejer at bruge den.

Selv ProofHub kan ikke importere den .html-fil, den eksporterer, selvom kodere vil være i stand til at udtrække noget fra den. Derudover kan du kun eksportere en gang om dagen, så hvis du sletter det ved et uheld, bliver du nødt til at vente med at prøve igen. Eksport tager også et stykke tid, men det er ikke usædvanligt.

Den eksporterede .html-fil indeholder dog en komplet mini-webstedsversion af dit projekt og er nyttigt at se sig omkring, hvis ikke for at importere til en anden tjeneste.

ProofHub giver dig mulighed for at kontrollere, hvorvidt eller hvor ofte du får besked om meddelelser. Du ønsker måske også at fjerne markeringen af ​​uønsket postkasse, kaldet “produktrelaterede opdateringer”, på indstillingssiden.

ProofHub-rapporter

proofhub-rapporter

ProofHubs rapportside giver dig et overblik over problemer, der viser dig, om opgaver og milepæle er forfaldne, samt lader dig se, hvad de enkelte teammedlemmer har på deres tallerkener. Det er nyttigt, hvis du vil vide, om du vil lette eller rampe op.

Hvis du vil få dit team til at føle dig mere hjemme, kan du bruge dit eget logo og vælge en baggrundsfarve. Du kan også vælge et tema til din login-side. Der er en hel markering, såsom regnbue-temaet, der har skyer flydende forbi og en animeret regnbue.

proofhub-opgaver

Du kan også vælge et brugerdefineret domænenavn, hvilket er et dejligt touch.

Hvis du bare ikke kan vente til du kommer til kontoret, har ProofHub du dækket med Android- og iOS-apps.

ProofHub har et bredt udvalg af visninger, tilbyder afhængighedsstyring og fungerer med flere lagerplatforme. Det kunne gøre med flere integrationer, men det tilbyder masser uden dem.

ProofHub-funktionsoversigt

ProofHub-logowww.proofhub.com

Start fra $ 375 per måned Alle planer

Management funktioner

Opgaver

underopgaver

Afhængighedsstyring

Brugerdefinerede baggrunde
Vælg farve

Andre tilpasningsmuligheder
Logo, login-tema, domænenavn

Holdstørrelsesgrænse
Ubegrænset

Lagerplads
100 GB

Generel

Betaling
Kreditkort, Paypal, Bankoverførsel

Accepterer cryptocurrency

Support til mobilt operativsystem
iOS, Android

Gratis prøveversion
30 dage

Sikkerhed

To-faktor godkendelse

Kryptering
SSL

SOC-certificering
N / A

Support

Live chat

E-mail / kontaktformular

Telefon support

Brugervenlighed

Det tager ikke lang tid at komme i gang med ProofHub. Det er hurtigt og smertefrit at tilmelde dig en gratis prøveperiode uden behov for at indtaste kreditkortoplysninger. Det anmoder om et telefonnummer, men forhindrer ikke dig i at oprette et. Du stilles et par spørgsmål og får mulighed for at anmode om en demo.

  ProWorkflow-gennemgang - Opdateret 2023

proofhub-tilmelding

Logning er irriterende, fordi du skal indtaste din brugerdefinerede URL før din e-mail- og adgangskodekombination, og vi kan se folk glemme det eller ikke skriver det ned.

Når du er logget ind, skal du vælge dit farveskema, så hvis du ikke er glad for den i skærmbillederne, er det vores skyld.

proofhub-personlige b

Der er en skærm for at invitere kolleger, hvorefter du får en introduktionsvideo på fire minutter.

Når du er kommet ind i selve værktøjet, leveres et prøveprojekt, der viser dig ProofHubs grundlæggende struktur. Det inkluderer opgavelister, hvoraf mange matcher softwarens kontroller og funktioner. Hvis du arbejder gennem dem alle, har du en god idé om, hvordan tingene fungerer ved udgangen af ​​det. At lære ved at gøre er den bedste måde.

Eksempelprojektet indeholdt kommentarer og noter, der blev lagt i vores navn, som vi fandt frække. Der var én, der sagde, at vi f.eks. Anbefalede ProofHub. Du skal afslutte anmeldelsen for at finde ud af, om det faktisk er tilfældet.

Eksempelprojektet stoppede med at fungere, anden gang vi loggede på. Vi prøvede at logge ud og tilbage, men kunne ikke, og vi måtte vente et stykke tid, før det fungerede. Vi kontrollerede dens systemstatusside, og det så ud til, at hele webstedet havde forbindelsesproblemer. Det skete dog kun én gang, mens vi testede det.

Oprettelse af projekter i ProofHub

Det er nemt at oprette projekter. Hvis du har flere lignende, kan du oprette en skabelon eller kopiere et eksisterende projekt, når du har brug for at duplikere din opsætning. Der er desværre ingen skabeloner, der hjælper dig med at komme i gang. Se på vores Airtable-gennemgang for at lære om en platform, der har dem.

Opgaver er nemme at oprette og sortere på lister. Hver indeholder en masse information. Udover den grundlæggende beskrivelse kan de få etiketter, der viser deres prioritet såvel som om de er i gang. Du kan tildele dem til folk, give dem forfaldsdatoer, kommentere og vedhæfte filer til dem.

Grænsefladen er klar, og kontrollerne inviterer dig til at lege med dem for at se, hvad de gør. Det er generelt let at finde ud af, men ikke så simpelt som Trello eller så smukt designet som monday.com. Læs om vores yndlingsværktøj til projektstyring i vores monday.com-gennemgang.

Nogle gange virkede tingene ikke som forventet, men vi regnede dem altid ud med lidt lege rundt. ProofHub er i den lettere ende af spektret, når det kommer til at få tingene gjort.

Brug af ProofHub

Navigation er hurtig, og kontrolelementerne reagerer hurtigt, hvilket ikke altid er tilfældet med browserbaserede værktøjer og gør en stor forskel i oplevelsen fra øjeblikket til at bruge dem.

Vi har set klager på nettet om generel langsomhed, men vi fandt det ikke. Der var lejlighedsvis lejlighed. Det afkrydsede opgaver tog et sekund på et tidspunkt, og tilføjelse af opgaveafhængigheder var uklart.

Indretningen gik forkert, når der ændrede størrelse på og gendannelse af vinduet. Der er også andre fejltagelser. At have to “administrere” -menuer med det samme ikon virker unødvendigt forvirrende.

Det er let at gå glip af de attraktive login-temaer på siden “administrer konto”. Åbning af siden automatisk markerer afkrydsningsfeltet til begrænset IP-adresse, som forhindrer dig i at lukke den, hvis du foretager andre ændringer uden at fjerne markeringen af ​​den. Det er klodset og gør to stærke funktioner besværlige at arbejde med.

Ved en lejlighed manglede ProofHubs timervindue, mens den tilsyneladende stadig kørte, og programmets menuer stoppede også med at åbne korrekt på et tidspunkt.

Imidlertid scorer ProofHub imidlertid godt her. Dets lejlighedsvise problemer opvejes af dens generelt høje kvalitet og læsbare brugergrænseflade.

Koste

De fleste projektstyringstjenester opkræver af bruger, men ProofHub tager en anden tilgang. Du betaler et fast gebyr og kan tilføje så mange brugere, som du vil til dine projekter.

Det findes i to versioner. Den væsentlige plan er $ 45 pr. Måned og giver dig kernefunktionerne for dit team. Ultimate Control-planen har mange ekstra funktioner, såsom netværkskontrol, rolletilpasning og dataeksport. Du får også prioriteret support.

Ultimate Control-planen koster $ 89 pr. Måned i skrivende stund, hvilket er en rabat i forhold til den sædvanlige $ 150 pr. Måned. Det er blandt de billigste tilbud omkring og er især god værdi, hvis du har et moderat til stort team.

Nonprofits kan spare endnu mere med 20 procent rabat, så kontakt ProofHub for at finde ud af, om du er kvalificeret. Du vil måske også se på vores FunctionFox-gennemgang, fordi denne service har rabatter for undervisere og nonprofitorganisationer.

  Easy Projects Review - Opdateret 2023

Hvis du vil teste det, er der en generøs 30-dages prøveperiode, der lader dig gøre det. Hvis du tilmelder dig efter det, kan du betale med kreditkort eller PayPal såvel som ved bankoverførsel med årlig fakturering.

ProofHub er billig, har en lang gratis prøveperiode og masser af rabatter og måder at betale på. Det scorer godt her som et resultat og er et godt valg, hvis du leder efter et billigt værktøj til et mellemstort til stort team.

Hvis du ikke er så ophidset med at se pungestrengene, skal du læse vores Aha-anmeldelse for et højt, men dyrt alternativ.

Sikkerhed & Privatliv

Sikkerhedssiden på ProofHubs websted indeholder oplysninger om, hvad det gør for at beskytte dig mod cyberkriminalitet, men det fortæller ikke os alt, hvad vi gerne vil vide.

Dets privatlivspolitik går mere detaljeret ind, og den kan læses og forstås uden en retlig grad. ProofHub siger alle de rigtige ting, og lover ikke at udlevere dine data til nogen uden en berettigelse og informere dig om dataanmodninger, hvis det er lovligt i stand til det. Det siger dybest set, at det ikke gør noget ud over, hvad du ville forvente med dine oplysninger.

Det er i overensstemmelse med både EU-U.S.A. og Swiss-U.S. rammer for privatlivets fred og har en dedikeret e-mail-kontakt, hvis du har brug for at komme i kontakt med hensyn til, hvordan dine data bruges. Data fjernes fra dets servere inden for 15 dage efter, at du har lukket din konto. Vores hvordan du beskytter din privatlivsguide taler mere om at holde dine data sikre.

ProofHub bruger SSL til at beskytte data under transit, men vi ved ikke, hvilken TLS-version den har. Det krypterer ikke data i hvile. Vores beskrivelse af krypteringsartikel går nærmere ind på emnet end ProofHub gør.

Vi bemærkede, at dens .html-eksportfunktion producerede en fil, der lader os downloade filer fra dens server uden at indtaste en adgangskode igen. Det virkede generøst for os, men der er en balance mellem sikkerhed og bekvemmelighed. Vi kunne også lukke vores browsersession og komme tilbage til den uden at logge ind igen.

Det har ikke tofaktorautentisering, hvilket er uheldigt. Se på vores to-faktor-godkendelsesartikel for at lære, hvorfor vi værdsætter funktionen.

I appen kan du tilpasse brugerroller. Du kan indstille en lang række tilladelser og oprette roller, som du finder det passende. Forvirrende kan du ikke ændre indstillingerne i standardrollerne, men det er let at oprette og tildele nye. Det er en kraftfuld funktion til at kontrollere, hvordan dit team interagerer med platformen.

ProofHub gør det grundlæggende rigtigt, men går ikke den ekstra mil som nogle platforme. Hvis dette er et område, der er særlig bekymret for dig, skal du læse vores Wrike-anmeldelse for at lære om en platform i topkvalitet, der negler onlinesikkerhed.

Service & Support

Et spørgsmålstegnikon øverst til højre på ProofHubs interface fører dig til dens dedikerede hjælp og support side. Det har over 100 artikler, der forklarer værktøjets forskellige funktioner og funktioner. Der er også flere videoer, hvis du foretrækker at lære på den måde.

Support-siden indeholder en kontaktformular, e-mail-adresse og Twitter-håndtag, der giver dig flere metoder til at komme i kontakt.

ProofHubs support vises som en kontakt som standard i det live chatvindue, du bruger til at tale med holdkammerater. Vi fik imidlertid en overraskelse, da vi forsøgte at stille et spørgsmål der, for det viser sig, at hvis du klikker på supportkontakten i IM-systemet, bare omdirigerer dig til dens almindelige supportside, som ikke har en live chat-mulighed.

En knap på supportsiden spørger, hvilken kanal du foretrækker at bruge til at starte en samtale i, men giver dig kun et valg: e-mail. Vi foretog vores forespørgsel via dens kontaktformular i stedet for at spørge, om to faktorgodkendelse var tilgængelig. Det svarede omkring seks timer senere, hvilket var imponerende, fordi vi spurgte sent på søndag i amerikansk tid.

Vi var tilfredse med ProofHubs hurtige svar på vores forespørgsel, og dens vidensbase var god, men vi kunne ikke lide dens ikke-eksisterende live chat-mulighed.

Afsluttende tanker

ProofHub har meget at tilbyde. Det er nemt at oprette opgaver og lister, og det har masser af visninger og funktioner. Dets kommunikationsværktøjer er gode, og dets fildeling er heller ikke dårligt. Det er ikke det hotteste om sikkerhed, men det er praktisk at bruge. Hvis ikke for et par brugervenlighedsproblemer, ville det være et af de bedre værktøjer derude. Som det er, er det et anstændigt valg, men ikke et, der skiller sig ud fra konkurrencen.

Det er dog værd at holde øje med. Et par nips og sætter sig fast på grænsefladen og bedre responstid på steder, og det ville være et af de stærkeste værktøjer derude.

For nu er det dog værd at tjekke ud, men du vil måske se, hvilke andre muligheder der er, f.eks. Monday.com. 

Hvis du har taget ProofHub til en tur, skal du dele dine tanker om det i kommentarerne. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me