Bedste VPN’er til BBC iPlayer i 2023: 8 udbydere, der vil komme igennem

BBC iPlayer blev lanceret i 2007 og er British Broadcasting Corporation’s streamingtjeneste. Det har en god blanding af live-tv, sportsbegivenheder, film og on-demand-shows, så du kan nyde dine foretrukne, mens du er på farten. Hvis du dog er ude fra Storbritannien, skal du bruge en af ​​vores bedste VPN til BBC iPlayer-valg for at få adgang til den.

BBC er et populært tv-netværk for det britiske publikum. Det har en lang række indhold, herunder dokumentarer, drama, sport og nyheder, for at nævne nogle få. Med mange mennesker, der snor eller har brug for en on-the-go streaming-løsning, gav det mening at netværket introducerede sin helt egen online streaming-platform.

Du kan se alle BBCs kanaler online, men BBC iPlayer giver fleksibilitet til folk, der ikke er i stand til at se et show, når det udsendes. Næsten alle programmer er tilgængelige at se on-demand i et stykke tid efter udsendelsen. Det giver dig også adgang til live begivenheder, eksklusivt materiale og noget indhold fra BBC-arkiverne.

Dog er alt, der udsendes af BBC, kun beregnet til britiske øjne, eller i det mindste britiske indbyggere, og du er teknisk beregnet til at købe en tv-licens for at se den på kabel eller online. Det giver dig et par små forhindringer til at hoppe over, før du kan få adgang. 

Hvis du har travlt med at få denne BBC One-live stream uden for England, er ExpressVPN dog det bedste VPN-valg til at komme ind i tjenesten.

Bedste VPN’er til BBC iPlayer

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. CyberGhost
  4. WindScribe
  5. ProtonVPN
  6. Ivacy
  7. VyprVPN
  8. Hotspot Shield

Hvad der gør en VPN til det bedste for BBC iPlayer

Der er et par kriterier, du skal huske på, når du vælger de bedste VPN’er til BBC iPlayer. Mange af udbyderne i vores VPN-anmeldelser har fantastiske funktioner, men det betyder ikke, at de er i stand til at få adgang til platformen såvel som at de fungerer godt, når de først er tilsluttet. Følgende kriterier sætter en benchmark for mulige VPN-valg.

At komme forbi Geoblocks

At sikre, at VPN kan komme ind i BBC iPlayer, er en højeste prioritet. Hvis det ikke kan gøre det, er der ingen mening i at vælge det. Streamingplatforme er ofte intelligente nok til at registrere, når du bruger en VPN, men der er nogle, der kan gå upåagtet hen. 

Heldigvis er det dog ikke så hårdt af en opgave at komme forbi Netflix-forbuddet (læs vores bedste VPN for Netflix-stykke for at få hjælp til det).

Alle de VPN’er, vi har valgt, kan komme ind i BBC iPlayer, men med nogle kan du muligvis lege med forskellige servere, før du får adgang. Du skal også sørge for, at VPN også har servere i Storbritannien. Nogle tilbyder muligvis en dedikeret IP-adresse mod et ekstra gebyr, men det kan vise sig at være mere pålideligt. 

Hastighed

En VPN-hastighed er vigtig for streaming. Hvis det er langsomt, har du ikke en god oplevelse med de lange lastetider og irriterende buffering. Ikke alle vores valg er de hurtigste VPN-tjenester, du kan få, men de er stadig gode nok til binge-observation. 

båndbredde

Du bør ikke overse VPN’s båndbreddegodtgørelse. Det er fordelagtigt at vælge en, der leveres med ubegrænset båndbredde, for hvis du vælger en, der har en grænse, vil du for evigt holde øje med det. Når du har nået grænsen, stopper VPN’en med at virke, og du bliver tilbage og undrer dig over, hvad der skete i slutningen af ​​Dr. Who.

Brugervenlighed

VPN’s brugervenlighed er vigtig, især hvis du er en newbie. En enkel grænseflade med en hurtigforbindelsesknap er stor, men fordi du har brug for en britisk server, vil du også være i stand til let at kunne vælge en bestemt server. Hvis du er en smule mere teknisk, vil du måske have en VPN med nogle indstillinger til at tænke med.

Pris

Selvom der er nogle gode valg derude, skal du betale, hvis du vil have alle klokker og fløjter inkluderet i en VPN-service. Plus, nogle gratis VPN’er er ikke en god idé, som du kan læse i vores værste gratis VPN-stykke. Priser, rabatter og abonnementsbetingelser varierer dog fra hver udbyder, så du bør vælge en, du føler dig godt tilpas med.

1. ExpressVPN

Vores faste læsere vil sandsynligvis have gættet, at ExpressVPN ville være den største udfordrer for alle VPN-udbydere til BBC iPlayer, især da det er vores overordnede bedste VPN til streaming. 

Det kan bryde gennem BBC iPlayer’s barrierer uden problemer og i flere regioner. Derudover har det mange servere at vælge imellem i Storbritannien, hvilket giver dig en chance for at prøve forskellige britiske IP-adresser for adgang.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Hvis du ikke ønsker at downloade appen og foretrækker at streame fra browseren, er Express VPN en af ​​de bedste VPN til Chrome-valg, så du kan sige, at det er den bedste VPN til BBC iPlayer Chrome.  

Dets hastigheder er de hurtigste, vi har testet, som du kan læse i vores ExpressVPN-gennemgang, hvilket betyder, at du kan se uden afbrydelse i fuld HD og 4K. Det leveres også med ubegrænset båndbredde, så din popcorn-tid bliver ikke forkortet. 

Det er et godt valg for begyndere, da det er en af ​​de nemmeste VPN’er at bruge, men teknisk-minded mennesker kan lege med indstillingerne også. Der er en stor “forbindelse” -knap i midten af ​​grænsefladen, men du kan nemt vælge en bestemt server ved også at klikke på knappen “vælg placering”.

En ulempe ved ExpressVPN er prisen. Det er temmelig dyrt sammenlignet med andre VPN’er, men du får en masse bang for dit sorteper. Du får en hel pakke fordelagtige funktioner såvel som en nem måde at komme ind i BBC iPlayer. Du kan spare penge ved at vælge en længere plan, og der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du har intet at tabe.

2. NordVPN

Et andet anstændigt valg er NordVPN. Det er let i stand til at fjerne blokering af BBC iPlayer, selvom du muligvis skal prøve et par forskellige servere for at få den bedste ydelse. 

Når du først har valgt en god server, har du dog en god oplevelse, som du kan se i vores bedste VPN til Amazon Prime Video-stykke. Du kan læse mere om vores streamingoplevelse i vores NordVPN-gennemgang.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Selvom det har hurtige hastigheder, er visse servere langsommere, især dem, der er længere væk. Så hvis du er i, for eksempel, Australien, kan du opleve, at dine hastigheder dyppes lidt. Det er dog let at vælge en bestemt server, og der er næsten 600 at vælge imellem i England. Der er desuden ingen grænse for båndbredde til at blive frustreret over, og det er let at bruge. 

NordVPN kan være et bedre valg, hvis din tegnebog spytter støv. Dens månedlige pris er ikke stor, men længere planer fungerer generelt ret godt. Hvis du imidlertid er bekymret for at forpligte dig i en så lang periode, er der et 30-dages refusionsvindue på plads.

3. Cyberghost

Herefter har vi CyberGhost. Det har servere dedikeret til streamingplatforme og kan komme ind i BBC iPlayer uden problemer. Det har et massivt serverantal (5.600 i skrivende stund), så det var ingen overraskelse at se, at næsten 500 af dem var placeret i England. 

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Tidligere

Næste

Det har anstændige hastigheder, men som du kan læse i vores CyberGhost-gennemgang, kan den lide af de samme langdistance-dip, som NordVPN gør. Der er dog ingen båndbreddekapsler at bekymre sig om, og det har en let at bruge interface. Det er nemt at vælge, hvilken server du vil oprette forbindelse til, især da du bare kunne vælge en, der specifikt er til BBC iPlayer. 

En ting at bemærke er dog, at med CyberGhost’s store sikkerhed får du en permanent aktiveret dræbskontakt. En kill-switch afbryder din forbindelse, hvis VPN mislykkes, hvilket er godt, men i tilfælde af streaming kan du muligvis opleve, at du pludselig bliver afbrudt, mens du ser BBC iPlayer.

Den månedlige sats er ikke god, men længere planer fungerer billigere til sidst. Der er en gratis prøveperiode, men du får kun en dag på skrivebordet, mens mobile enheder får syv dage. Der er også en pengene-tilbage-garanti med standardabonnementer.

4. Windscribe

Du kan også bruge Windscribe til at streame BBC iPlayer. Det har betalt Windflix-servere, der er bygget til streaming, men i vores test til vores Windscribe-gennemgang fandt vi, at vi var i stand til at få adgang til BBC iPlayer på dets gratis servere, hvilket gør det muligvis til den bedste gratis VPN for BBC iPlayer.

WindScribe-Slider1

WindScribe-slider2

WindScribe-slider3

WindScribe-slider4

WindScribe-slider5

Tidligere

Næste

Du får adgang til britiske servere med den gratis plan, så du kan lege lidt, hvis du har problemer. Den plan, du vælger til sidst, afhænger virkelig af, hvilke funktioner du vil have inkluderet i den.

Dens gratis plan er generøs, selv om den tager titlen for den bedste gratis VPN, men den kommer tydeligvis ikke med alle klokker og fløjter. 

For eksempel får både den gratis plan og den betalte Pro-plan ubegrænsede samtidige forbindelser, men den gratis plan er begrænset til 2 GB pr. Måned båndbredde. Der er dog måder at øge det på uden at skulle hoppe direkte ind i den fulde betalte mulighed. 

For det første, hvis du indtaster en gyldig e-mail ved tilmelding, får du automatisk 10 GB i stedet for 2 GB, men gennem dens “build a plan” -funktion kan du tilføje lande, inklusive individuelle Windflix-serverplaceringer. For hver server, du tilføjer, får du yderligere 10 GB data, eller du kan tilføje muligheden for ubegrænset data for en ekstra $ 1. 

Dets hastigheder er ok og fine til streaming, men andre er hurtigere. Begyndere kan lide sin enkle interface. Det er nemt at se, hvor du skal være, og du kan vælge en server uden problemer.

Hvis du beslutter at gå efter den betalte plan, er den månedlige pris ikke den bedste mulighed. Længere planer sparer dig penge til sidst. Der er ingen refusionspolitik, men hvis du beder om en refusion inden for tre dage efter købet, udsteder de en.

5. ProtonVPN

ProtonVPN er en god service, der kun svækkes af nogle få funktioner. Det er i stand til at komme ind i BBC iPlayer uden problemer, men dets hastigheder påvirker ydeevnen. De er ikke langsomme, men de er heller ikke særlig hurtige. 

Mens vi testede for vores ProtonVPN-gennemgang, fandt vi, at BBC iPlayer tog evigt at indlæse. Det afhænger dog muligvis af den server, du er på, så det kan være en god idé at spille på det. Det har servere i England, men du kan kun få adgang til dem, hvis du er i top plan. 

protonvpn-dashboard-slider-1

protonVPN-grænseflade-skyderen-2

protonvpn-profiler-slider-3

protonvpn-settings-slider-4

protonvpn-split-tunneling-skyderen-5

Tidligere

Næste

Alle planer inkluderer ubegrænset båndbredde, dog inklusive dens gratis plan. Når det er sagt, vil den gratis plan kun give dig adgang til servere i USA, Japan og Holland, så det er ikke en mulighed for BBC iPlayer. De britiske servere er tilgængelige på alle de resterende planer, men hver har også sine egne fordele.

Den grundlæggende plan giver dig to forbindelser. Plus-planen leveres med fem forbindelser og brugen af ​​dens Secure Core-, streaming- og Tor-servere. Plus-planens rimelige pris og fordele gør den til en mere populær mulighed, især da den øverste visionære plan klarer prisen for højt.

Plus med den øverste plan får du kun 10 forbindelser og brugen af ​​en krypteret e-mailtjeneste, og det berettiger ikke prisstigningen. Du ville være langt bedre stillet i stedet for vores første valg, ExpressVPN.

På trods af at der er en gratis plan, som du teknisk kunne bruge til at prøve tjenesten, er der stadig et 30-dages refusionsvindue på plads, for ekstra ro i sindet.

6. Ivacy

Vores næste valg er Ivacy. Det er et godt valg for en billig streaming VPN, men der er nogle irritationsmomenter, du bliver nødt til at klare dig med, hvis du vælger det. For eksempel er det i stand til at komme ind i BBC iPlayer, og det har en dedikeret liste over streaming-server, men de fungerer ikke altid på første forsøg, som du kan læse i vores Ivacy-gennemgang.

Ivacy-Slider1

Ivacy-Slider2

Ivacy-Slider3

Ivacy-Slider4

Ivacy-Slider5

Tidligere

Næste

Det har stadig 58 britiske servere, så du kan hoppe rundt på dem, indtil du får den bedste oplevelse. Dets hastigheder er imponerende, men som streaming-serverne er de inkonsekvente. Du får dog ubegrænset båndbredde.

Dens interface er mærkelig. Det ser ud til, at det er simpelt at bruge, men i virkeligheden skal du hoppe gennem nogle bøjler for at få tingene oprettet. Når du først har fået fat i det, skal du have det godt, og dens streaming-servere er alle i en fane. 

Prisen er rimelig, og længere abonnementer fungerer bedre på lang sigt. En 30-dages pengene-tilbage-garanti er på plads, men hvis du vælger den månedlige plan, har du kun et uges refusionsvindue.

7. VyprVPN

VyprVPN er næste gang. Det er en god VPN, især for dens sikkerhed, men det har også nogle gode streamingkvaliteter om det. I vores VyprVPN-gennemgang vil du bemærke, at det var i stand til at komme ind i alle streamingtjenester lige uden for flagermus. 

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Dets proprietære Chameleon-protokol er klar til at hjælpe dig med at få adgang til BBC iPlayer, da den skjuler det faktum, at du endda bruger en VPN, men i vores test havde vi ikke brug for den. De britiske servere er klar, og BBC iPlayer kan fås adgang uden problemer.

Når det er sagt, er der nogle områder, der svider VyprVPN. Dets hastigheder er ikke de bedste, men for at være retfærdige lod det os ikke ned i streaming-ydelsen. Plus, hvis du støder på problemer, er dets kundeservice lidt langsomt, og live chatten er bemandet af en AI-repræsentant. Du får dog ubegrænset båndbredde og en nem grænseflade at lege med. 

VyprVPNs prisfastsættelse afhænger af den plan, du vælger. Standardplanen leveres med tre forbindelser, mens Premium-planen har fem forbindelser og brugen af ​​dens Chameleon-protokol. 

Derudover kan du vælge enten det månedlige eller det årlige abonnement. Den årlige gør det dog mere overkommeligt. En 30-dages pengene-tilbage-garanti er også på plads.

8. Hotspot Shield

Vores sidste valg er Hotspot Shield, fordi dens service har nogle tvivlsomme aspekter. Det har servere i England, og under test for vores Hotspot Shield-gennemgang var det i stand til at komme ind på BBC iPlayer. 

HotSpot-Shield-VPN-hjemmeside-2023

Dets proprietære Catapult Hydra-protokol fokuserer hovedsageligt på at få en hurtig forbindelse. Selvom tallene, vi var ved at komme tilbage, så fremragende ud, følte de det ikke sådan. Ved mange lejligheder tog det nogle få forsøg på at få forbindelse til en server, og de faktiske hastigheder var inkonsekvente. 

Du får ubegrænset båndbredde, og der er en gratis plan, der giver dig 500 MB data pr. Dag. Du har dog kun adgang til en håndfuld amerikanske servere, hvilket betyder, at du ikke kan få adgang til BBC iPlayer. 

Dens interface har et godt layout, og det er let at bruge. Indstillingsmenuen gør det også nemt at konfigurere VPN til dine egne præferencer.

Hotspot Shields priser er standard for en VPN, men du kan spare penge ved at vælge et længere abonnement. Hvad angår en refusionspolitik, reklameres den ikke direkte på webstedet, men da vi kiggede gennem Ofte stillede spørgsmål, så vi, at du kan anmode om en inden for 45 dage ved at kontakte kundesupport.

BBC iPlayer Geoblocks

Geoblocks er en af ​​de forhindringer, du skal komme forbi, og de er et ret almindeligt problem. De fleste streamingtjenester har regionale begrænsninger på grund af ophavsret og licensaftaler. Derfor skal du oprette forbindelse til BBC iPlayer med en britisk IP-adresse.

Hvis du prøver at oprette forbindelse fra et hvilket som helst andet land, får du en fejlmeddelelse, der siger “BBC iPlayer fungerer kun i England. Beklager, det skyldes rettigheder. ”

Det er når et virtuelt privat netværk kan hjælpe. Det hjælper dig med forfalskning af din placering, så du ser ud som om du får adgang til BBC iPlayer fra England. Alt hvad du skal gøre er at bruge VPN til at vælge en britisk IP-adresse, før du åbner BBC iPlayer-appen. Der er også andre fordele, såsom sikkerhed og privatliv.

Desuden, fordi BBC er finansieret gennem det licensafgift, som britiske husstande betaler, kan det være nødvendigt at du “bekræfter”, at du har en. Der vises muligvis en meddelelse om, at der kræves en TV-licens for at få adgang, men du kan blot klikke på “Jeg har en TV-licens” og få adgang til platformen. Du behøver ikke at fremlægge bevis for at have en britisk TV-licens.

Hvis du bliver bedt om at indtaste et postnummer – det britiske ækvivalent til et postnummer – skal du blot indtaste et hvilket som helst britisk postnummer, som du kan finde på Google. Du har det godt, forudsat at du er tilsluttet en britisk server.

BBC Streaming Planer

Tidligere var ethvert program på BBC iPlayer kun tilgængeligt i 30 dage. I august 2023 godkendte Ofcom imidlertid BBC’s planer om at holde programmer der i et år eller mere.

Plus sammenholdt BBC for nylig ITV med at lancere en ny streamingtjeneste kaldet BritBox, som blev tilgængelig i USA i 2023 og i Canada året efter. Det blev dog først lanceret i Det Forenede Kongerige den 7. november 2023.

Mange BBC- og ITV-programmer flytter til BritBox, efter at de er blevet sendt på tv og afsluttet deres tid på tv-selskabernes fangsttjeneste, så det muligvis kan rumme nogle af de bedste BBC-shows. 

Nogle shows er dog lavet af uafhængige produktionsselskaber, så de kan sælges til en anden streamingtjeneste, ligesom hvad der skete med Peaky Blinders. 

Selv Channel 4 er blevet roped ind og vil give nogle shows til tjenesten. Der er også noget eksklusivt indhold med BritBox.

Afsluttende tanker

Vi håber, at vi har hjulpet dig med at finde den bedste VPN-service til BBC iPlayer. Uanset om du er ude efter nogle BBC-nyhedsstrømme eller vil se top BBC-shows, vil alle ovenstående anbefalinger give dig mulighed for at se BBC online. Husk dog, at ydelsen med hver VPN varierer, så husk det. 

ExpressVPN er den bedste adgang til BBC iPlayer i udlandet, og det fungerer også for BBC radio iPlay. Du kan nemt se britisk tv online uden for Storbritannien gratis, da det kan komme ind i BBC iPlayer uden problemer. Plus, dens hurtige hastigheder og ubegrænsede båndbredde gør det til en behagelig oplevelse. Plus, med 30-dages pengene-tilbage-garanti har du intet at tabe.

Hvis du har erfaring med indlæsning af en BBC iPlayer-strøm fra et andet land med en VPN, så fortæl os det om det i kommentarfeltet nedenfor. Se også vores andre VPN-artikler og vores streamingarkiv. Som altid tak for at have læst.