Sådan ser du ledningen online i 2023, fordi det er for godt til TV

Wire er et af de mest vartegnede tv-shows nogensinde oprettet. Den debuterede i 2002 på HBO og faldt kæber rundt om i verden takket være dens livlige historiefortælling og rå, ufiltreret udsigt over de hårde gader i Baltimore, den amerikanske mordhovedstad på det tidspunkt. For at sikre, at alle får en chance for at opleve den, har vi sammensat denne vejledning til, hvordan man ser The Wire online.

Kort sagt handler The Wire om en gruppe politiet, der går efter den store fisk i den lokale narkotikahandel ved at trykke på deres telefoner, men den beskrivelse er som at sige, at Mona Lisa bare er et portræt. I løbet af fem sæsoner tager forfatter David Simon os med på en rundvisning i middelhavsgaderne i en fattig by, der beskæftiger sig med sociale spørgsmål, såsom stofmisbrug, skolernes tilstand og fattigdom.

Det er også et politisk show på mange måder, der viser os de bagværksforhold, der har formet en dybt korrupt by og den kamp, ​​der forvandler en politiafdeling til et køretøj til folks stigning op ad stigen snarere end en måde at beskytte og betjene byens folk. 

Simon trak sig ud af sin oplevelse som Baltimore-journalist, og det viser. Hver dialoglinje synes at blive grebet fra livet. Karaktererne er perfekt gengivet, fra den narsissistiske Jimmy McNulty til den ensomme ulv Omar og den ambitiøse Stringer Bell, som alle bliver hos dig år efter at have set den sidste episods berømte montage. 

Dog nok voksende lyrisk. Lad os se på, hvor vi kan se The Wire online. Alternativt, hvis du gerne vil have en mere vestkyst, men alligevel ønsker at bevare intensiteten af ​​The Wire, anbefaler vi vores guide til, hvordan du ser The Shield, et lige så godt show, der blev sneet af The Wire.

Se ledningen på HBO Now

Den nemmeste måde at se The Wire på er at få et abonnement på HBO Now, HBOs streamingtjeneste. Det koster $ 15 pr. Måned og giver dig adgang til ikke kun The Wire, men til alle HBOs fremragende serier, inklusive Game of Thrones og Westworld. Det er ikke billigt, men det er det værd.

Den-Wire-HBO

Når det er sagt, hvis du er uden for USA, kan du ikke få adgang til HBO Now, fordi det ligger bag en geoblock. Det har mest at gøre med licensproblemer, men det er en ægte smerte for fans af HBOs programmering. Hvis du vil have adgang til HBO Now fra uden for USA, har du brug for et virtuelt privat netværk.

Kort sagt krypterer en VPN din forbindelse og lader dig vises som om du er et andet sted. I dette tilfælde var det den nedre 48. Ikke alle VPN-tjenester skærer sennep, dog fordi HBO er jaloux på sine produkter, så du kan ikke bare tilmelde dig nogen. Vi har gjort benarbejdet og fundet den bedste VPN til HBO Now. Hvis du er utålmodig, er ExpressVPN dit bedste alternativ.

I skrivende stund tilbød Netflix, Amazon Prime Video og Hulu ikke The Wire til visning, så HBO Now er den eneste legitime streamingindstilling, du har.

Se ledningen online gratis

Det operative ord i denne sætning er dog ”legitimt”. Der er masser af måder at se The Wire sæson 1 til 5 online gratis. Du skal bare være villig til at få dine hænder beskidte. Vi vil først tale om online streamingwebsteder, før vi går videre til dine muligheder med Kodi og torrenting.

Putlocker er sandsynligvis det bedste streamingwebsted – det var vores eneste mulighed, når vi undersøgte vores, hvordan man f.eks. Ser Outlander-artiklen – og det har alle fem sæsoner af The Wire tilgængelig for streaming. En hurtig smule ved at klikke rundt viser, at alle filer også fungerer.

Den-Wire-Putlocker

Dog, så meget som vi kan lide Putlocker, bliver du nødt til at installere en af ​​vores bedste pop-up-blokkere, før du går derud, eller du ender med at rive dit hår ud i frustration på grund af alle annoncer, der blokerer skærmen på webstedet . Det er heller ikke nogen unødvendig luksus at bruge den bedste antivirus-software, da de fleste af webstedets cookies ser ud til at blive inficeret med malware.

Se ledningen på Kodi

En anden mulighed er at bruge Kodi, en medieudvidelse udviklet til Xbox, men nu tilgængelig for enhver tænkelig enhed. Du kan sandsynligvis køre det på dit køleskab på dette tidspunkt. Vi kiggede hurtigt, og The Wire er i øjeblikket tilgængelig på Poseidon, som du kan finde under Kodil-repoen, et af de bedste Kodi-lagre.

Den-Wire-Kodi

For at lære at finde og installere Kodil, se vores Kodi-guide, der har alle de instruktioner, du nogensinde kan have brug for. Det kan være en god ide at tage en stormagt på vores bedste VPN for Kodi-artikel, mens du er ved det, fordi streaming via Kodi ikke er nøjagtigt lovligt. Det er medmindre du selvfølgelig nyder at modtage ophør-og-afstå-meddelelser fra din internetudbyder.

The Wire Torrents

En sidste mulighed er at se The Wire er gennem torrenting, men de sædvanlige advarsler gælder. Piratkopiering er næsten overalt ulovligt, så en VPN er et absolut must. Da de fleste VPN’er ikke beskytter dine data tilstrækkeligt, anbefaler vi, at du kun bruger dem i vores valg af den bedste VPN til torrenting, eller du kan få bøder, der potentielt løber ind i de tusinder.

Med denne advarsel ude af vejen, er vi glade for at rapportere, at Pirate Bay-spejlet, vi brugte, var fyldt med torrents fra The Wire. 

Den-Wire-Torrents

Som du kan se, er du forkælet efter valg. Derudover får du tilfredsheden med at se et show om politiets overvågning ved at omgå digital overvågning.

Afsluttende tanker

Ovenstående tip skal komme dig godt på vej til at se The Wire online. Selvom HBO Now er den bedste måde at fange det på, især hvis du bruger ExpressVPN, er der også ekstralegale måder at gøre det på. Brug af en VPN er også en smart idé i disse tilfælde.

Vi håber, du nyder det, der sandsynligvis er det bedste tv-show, der nogensinde er lavet, og fortæl os venligst i kommentarerne nedenfor, hvis vi har savnet andre muligheder for at se McNulty komme i problemer. Tak for at have læst.